PersianData
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 243
- لایکها
- 1
دستگاههای اتن خوبه ولی متاسفانه تو ایران گیر نمیاد !تنها گزینه ی موجود ETEN V900 هست
نمیدونم چرا هیچ شرکتی در ایران متولی وارداتش نمیشه ؟
دستگاههای اتن خوبه ولی متاسفانه تو ایران گیر نمیاد !تنها گزینه ی موجود ETEN V900 هست
درسته tytn II و تاچ کروز VGA نیستند .تائید میشه
دقت شود که 2 گزینه دیگر VGA نیستند
دوست عزیز هیچ کدوم از HTC ها DVB-H ندارند ، تنها چند مدل از گیگابایت و ایتن وی900 هست که DVB-H داره .ممنونم از جواب ها
htc touch cruise یا htc tytnII اين دو مدل DVB_H & GPS دارند ؟
كيفيت عكس htc tytnII در چه حديه ؟
تا اين X1 بياد بايد تحمل كرد
V900 تو دبي گير مياد ؟ كسي آدرسي تو دبي داره ؟ قيمتش تقريبي چنده ؟
V900 هنوز gsmarena معرفي هم نكرده ! چه جورياست ؟
جناب، شما قیمت این دو مدل رو توی ایران دارید؟سلام قربان
اگه فلاش رو فاکتور بگیرین htc touch cruise یا htc tytnII
ولی بهتر اینه که جی پی اس رو فاکتور بگیرین و utlimate i-mate رو انتخاب کنید .
موفق باشید .
دوست عزیز هیچ کدوم از HTC ها DVB-H ندارند ، تنها چند مدل از گیگابایت و ایتن وی900 هست که DVB-H داره .
وی900 2 ماه دیگه حدودا" میاد ...
تاچ کروز و تایتن 2 هر دو جی پی اس دارند ولی DVB_H ندارندممنونم از جواب ها
htc touch cruise یا htc tytnII اين دو مدل DVB_H & GPS دارند ؟
كيفيت عكس htc tytnII در چه حديه ؟
تا اين X1 بياد بايد تحمل كرد
V900 تو دبي گير مياد ؟ كسي آدرسي تو دبي داره ؟ قيمتش تقريبي چنده ؟
V900 هنوز gsmarena معرفي هم نكرده ! چه جورياست ؟
قیمت ها در ایران متغیرهجناب، شما قیمت این دو مدل رو توی ایران دارید؟
بله : t600 که DVB-T هم دارهپارسا جان مطمئنی گیگا بایتها DVB-H دارن؟مدلهای جدیدش دارن؟:wacko:
قیمت ها در ایران متغیره
من تایتن 2 رو از 750 تا 910 قیمت دارم
تاچ کروز هم دو پک داره - پک پرمیوم و پک معمولی قیمت ها هم بین 850 تا 940
آلتیمیت آیمیت هم که :
8150: 780 تومان و 6150 : 740 تومان با گارانتیش هست .
ببخشید وسط بحث اساتید پارازیت میدم یه سوال داشتم
میخواستم نظرتونو درباره xda II بدونم
میدونم که خیلی قدیمیه ولی مقایسش که میکردم با بعضی از پی پی سی های جدید از بعضی ها حتی بهتر هم بود
ینی این سی پی یوش 400 هست بعضی از این جدیدا 200-300 هستن و رمشونم یکی هست
البته بگذریم از قول های پی پی سی
با این شرایط و قیمت 280 تومن فکر میکنید این پی پی سی ارزش خرید داره؟ در صورتی که نخوام بیشتر از این هزینه کنم؟
ضمن اینکه اینی که میگم حتی یه خط و خش نداره و WM 6 روش نصبه سرعتشم کار میکنم خیلی خوبه
سلام شروین جان خوبی عزیزمکم پیدا بودی:blush:
برادر این مدل خیلی قدیمی هست من تعجب میکنم که میکی من wm6 رو روش دیدم ، بزار اینجوری بکم که این گوشی کلا به موزه پیوسته
از نظر بنچ مارکها هم باید به خدمتت برسونم که 2003 کلا ویندوز با سرعتی بود یعنی الان بنج مارکهای جمع رو با اتم و حتی اتم اگزگ مقایسه کنی جمع سریع تر ولی اما اگر توش زیاده
سرتو درد نیارم شروین جان چون باید کل همین تردد رو بخونی تا بیاد دستت دنیا دست کی هست ولی برا راحتی کارت میتونم یه چیز رو بکمبا این قیمت خیلی پاکت پسی های دست 2 خوب گیرت میاد و بعدش اینکه اگر به عنوان یه کاربر که میخوای این گوشی رو نکر داری و خیلی حرفه ای بر خورد نمیکنی بگیر در غیر این صورت اشتباه محض از نظر من
موفق باشی![]()
سلام حسین جان خوبی؟سلام شروین جان خوبی عزیزمکم پیدا بودی:blush:
برادر این مدل خیلی قدیمی هست من تعجب میکنم که میکی من wm6 رو روش دیدم ، بزار اینجوری بکم که این گوشی کلا به موزه پیوسته
از نظر بنچ مارکها هم باید به خدمتت برسونم که 2003 کلا ویندوز با سرعتی بود یعنی الان بنج مارکهای جمع رو با اتم و حتی اتم اگزگ مقایسه کنی جمع سریع تر ولی اما اگر توش زیاده
سرتو درد نیارم شروین جان چون باید کل همین تردد رو بخونی تا بیاد دستت دنیا دست کی هست ولی برا راحتی کارت میتونم یه چیز رو بکمبا این قیمت خیلی پاکت پسی های دست 2 خوب گیرت میاد و بعدش اینکه اگر به عنوان یه کاربر که میخوای این گوشی رو نکر داری و خیلی حرفه ای بر خورد نمیکنی بگیر در غیر این صورت اشتباه محض از نظر من
موفق باشی![]()
سلام حسین جان خوبی؟
فکر کنم صاحب قبلی wm6 رو روش نصب کرده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه
والا حالا اگه اشتباه کردم هم خریدمش (یه ذره خورد تو ذوقم)
البته اگه قبل از خریدش توی gsmarena دیده بودم که واسه 2003 هست حتی اگه جت هم بود نمیگرفتم
دیگه اولین تجربه پی پی سی بود
در مورد استفاده حرفه ای یا عادی من معمولا سعی میکنم از وسایلی که کنارم هست حرفه ای استفاده کنم
حالا یه یه ماهی استفاده میکنم تا کار با پی پی سی دستم بیاد بعد عوضش میکنم
ممنون از پستت ایشالا دفه بعد حتما باهات مشورت میکنم
با سلام
بنده عضو تازه وارد اين فريوم هستم و مدتي هست كه خيلي علاقه پيدا كردم به ppc .
راستش در حال حاضر من يك پاكت پي سي مي خوام كه از طريق ايرانسل (يا هر سيم كارت ديگري كه بهتر باشه و البته با هزينه كمتر) بتونم علاوه بر اينكه از دستگاه بعنوان گوشي موبايل (ارتباطات تلفني) استفاده مي كنم ، بتونم از طريق سرويس GPRS به اينترنت وصل باشم (مدام) يا بشم (گهگاه) تا بتونم IM هاي خود را در ياهو ميسينجر بصورت فوري دريافت كرده و با نرم افزار فاركس (متاتريدر كه كم حجم و با سرعت نسبتا كم ديال آپ هم به خوبي كار مي كند) ،معاملات روزانه بورس رو انجام و مديريت كنم. همچنين داشتن دفترچه تلفن و تقويم روزانه كه البته گوشيهاي معمولي هم دارند. ضمن اينكه گهگاهي عكس و فيلمي از بچهها (نه خيلي با كيفيت بالا) تهيه كنم. همچنين امكان دريافت اس ام اس فارسي رو داشته باشد( خودم مي تونم بصورت فينگليش مشكل اس ام اس و ... رو حل كنم ولي اگر كسي اس ام اس فارسي فرستاد ، بتونم لااقل بخونم) . امكان ويرايش فايلهاي آفيس (اكسل و ورد) و همچنين امكان خواندن PDF رو داشته باشد.
و البته قيمتش هم زياد نباشد. با اين اوصاف به نظر شما مدلهاي آيميت جمين ، آيميت جم ، كيوتك اس 200 چطوره؟ و كدام بهتره؟
با تشكر
ID Yahoo Messenger = m_khoshsima2002
مرسیقربونت برم شروین جان
خوش آمدی به جمع پاکت پسی دارها ، کل این تردد ها واقعا نکات گلی توش هست همه رو بخون تا بتونی یه کاربر حرفه ای باشی ، از اینجا هم شروع کن که خیلی مفیدhttp://www.forum.persiantools.com/t35068.html
بعد یه نمه استفاده خودت دستت میاد و انشاالله با کمک بچه های بخش یه انتخاب خوب برات میکنیم:happy:
موفق باشی![]()
مرسی
حالا بخوام بفروشم کسی میخره؟
نخریده فکر فروشم :دی