• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تائید میشه

دقت شود که 2 گزینه دیگر VGA نیستند
درسته tytn II و تاچ کروز VGA نیستند .
البته این وی 900 هم ظاهرا هنوز ریلیز نشده و تازه یک ماهه انونسمنت شده رو این سایت ولی انصافا هم امکاناتش کامله هم فوق العاده شیکه .
ممنون میشم اساتید راجع به "mobile TV support for DVB-H, DVB-T, T-DMB and DAB broadcasting standards" توضیحات بیشتری بدن
اینم یه سری مشخصات کلی وی 900 از توی اون لینکی که آقا پارسا گذاشته بودن :
Description:
Eten glofiish V900 is a stylish Windows Mobile 6 Professional smartphone with mobile TV support for DVB-H, DVB-T, T-DMB and DAB broadcasting standards. It has touch-display with VGA resolution, global GSM and 3G, WiFi, Bluetooth and GPS.
واقعا فوق العادس !

xpga

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از جواب ها
htc touch cruise یا htc tytnII اين دو مدل DVB_H & GPS دارند ؟
كيفيت عكس htc tytnII در چه حديه ؟
تا اين X1 بياد بايد تحمل كرد
V900 تو دبي گير مياد ؟ كسي آدرسي تو دبي داره ؟ قيمتش تقريبي چنده ؟
V900 هنوز gsmarena معرفي هم نكرده ! چه جورياست ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنونم از جواب ها
دوست عزیز هیچ کدوم از HTC ها DVB-H ندارند ، تنها چند مدل از گیگابایت و ایتن وی900 هست که DVB-H داره .
وی900 2 ماه دیگه حدودا" میاد ...

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
سلام قربان
اگه فلاش رو فاکتور بگیرین htc touch cruise یا htc tytnII
ولی بهتر اینه که جی پی اس رو فاکتور بگیرین و utlimate i-mate رو انتخاب کنید .
موفق باشید .
جناب، شما قیمت این دو مدل رو توی ایران دارید؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز هیچ کدوم از HTC ها DVB-H ندارند ، تنها چند مدل از گیگابایت و ایتن وی900 هست که DVB-H داره .
وی900 2 ماه دیگه حدودا" میاد ...

پارسا جان مطمئنی گیگا بایتها DVB-H دارن؟مدلهای جدیدش دارن؟:wacko:

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم از جواب ها
تاچ کروز و تایتن 2 هر دو جی پی اس دارند ولی DVB_H ندارند
کیفیت عکس تایتن 2 بدک نیست متوسطه - یعنی کلا از دوربین پاکت پی سی ها نمی شه انتظار زیادی داشت .
سایت ها اعلام کردند وی 900 حدودا 2-3 ماه دیگه ریلیز میشه حالا کی به بازار خاورمیانه و امارات برسه مشخص نیست . قیمتش رو هم فعلا سایتهای اینترنتی 800 $ دلار تخمین زدند ."ETEN V900 Glofiish $799.94 - Smart Mobile Gadgets"
ولی قیمت فروش لوکال احتمالا بالاتر از این خواهد بود .

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب، شما قیمت این دو مدل رو توی ایران دارید؟
قیمت ها در ایران متغیره
من تایتن 2 رو از 750 تا 910 قیمت دارم
تاچ کروز هم دو پک داره - پک پرمیوم و پک معمولی قیمت ها هم بین 850 تا 940
آلتیمیت آیمیت هم که :
8150: 780 تومان و 6150 : 740 تومان با گارانتیش هست .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قیمت ها در ایران متغیره
من تایتن 2 رو از 750 تا 910 قیمت دارم
تاچ کروز هم دو پک داره - پک پرمیوم و پک معمولی قیمت ها هم بین 850 تا 940
آلتیمیت آیمیت هم که :
8150: 780 تومان و 6150 : 740 تومان با گارانتیش هست .

به نظر من که با بودن آلتیمیت ها اون هم با این قیمت دیگه اصلا به تایتن2 و کروز و مروز! و از این قبیل اون هم با این قیمت های غیر منطقی نباید فکر کرد. یعنی آلتیمیت 6150 رو شما 740 بخری بعد تاچ کروز رو 900؟؟؟؟ اصلا امثال کروز به جز یک gps ضعیف دیگه چه حرفی برای گفتن جلوی آلتیمیت ها دارن؟؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببخشید وسط بحث اساتید پارازیت میدم یه سوال داشتم
میخواستم نظرتونو درباره xda II بدونم
میدونم که خیلی قدیمیه ولی مقایسش که میکردم با بعضی از پی پی سی های جدید از بعضی ها حتی بهتر هم بود
ینی این سی پی یوش 400 هست بعضی از این جدیدا 200-300 هستن و رمشونم یکی هست
البته بگذریم از قول های پی پی سی
با این شرایط و قیمت 280 تومن فکر میکنید این پی پی سی ارزش خرید داره؟ در صورتی که نخوام بیشتر از این هزینه کنم؟
ضمن اینکه اینی که میگم حتی یه خط و خش نداره و WM 6 روش نصبه سرعتشم کار میکنم خیلی خوبه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشید وسط بحث اساتید پارازیت میدم یه سوال داشتم
میخواستم نظرتونو درباره xda II بدونم
میدونم که خیلی قدیمیه ولی مقایسش که میکردم با بعضی از پی پی سی های جدید از بعضی ها حتی بهتر هم بود
ینی این سی پی یوش 400 هست بعضی از این جدیدا 200-300 هستن و رمشونم یکی هست
البته بگذریم از قول های پی پی سی
با این شرایط و قیمت 280 تومن فکر میکنید این پی پی سی ارزش خرید داره؟ در صورتی که نخوام بیشتر از این هزینه کنم؟
ضمن اینکه اینی که میگم حتی یه خط و خش نداره و WM 6 روش نصبه سرعتشم کار میکنم خیلی خوبه

سلام شروین جان خوبی عزیزم:)کم پیدا بودی:blush:

برادر این مدل خیلی قدیمی هست من تعجب میکنم که میکی من wm6 رو روش دیدم ، بزار اینجوری بکم که این گوشی کلا به موزه پیوسته

از نظر بنچ مارکها هم باید به خدمتت برسونم که 2003 کلا ویندوز با سرعتی بود یعنی الان بنج مارکهای جمع رو با اتم و حتی اتم اگزگ مقایسه کنی جمع سریع تر ولی اما اگر توش زیاده:cool:

سرتو درد نیارم شروین جان چون باید کل همین تردد رو بخونی تا بیاد دستت دنیا دست کی هست ولی برا راحتی کارت میتونم یه چیز رو بکم :) با این قیمت خیلی پاکت پسی های دست 2 خوب گیرت میاد و بعدش اینکه اگر به عنوان یه کاربر که میخوای این گوشی رو نکر داری و خیلی حرفه ای بر خورد نمیکنی بگیر در غیر این صورت اشتباه محض از نظر من:)

موفق باشی:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

برادر این مدل خیلی قدیمی هست من تعجب میکنم که میکی من wm6 رو روش دیدم ، بزار اینجوری بکم که این گوشی کلا به موزه پیوسته

از نظر بنچ مارکها هم باید به خدمتت برسونم که 2003 کلا ویندوز با سرعتی بود یعنی الان بنج مارکهای جمع رو با اتم و حتی اتم اگزگ مقایسه کنی جمع سریع تر ولی اما اگر توش زیاده:cool:

سرتو درد نیارم شروین جان چون باید کل همین تردد رو بخونی تا بیاد دستت دنیا دست کی هست ولی برا راحتی کارت میتونم یه چیز رو بکم :) با این قیمت خیلی پاکت پسی های دست 2 خوب گیرت میاد و بعدش اینکه اگر به عنوان یه کاربر که میخوای این گوشی رو نکر داری و خیلی حرفه ای بر خورد نمیکنی بگیر در غیر این صورت اشتباه محض از نظر من:)

خوب حسین که همه چیرو گفت،اما به غیر از اینا مطمئناٌ کیفیت صفحه هم آزارتون میده،صفحش 3.5 اینچ QVGA!!
به نظرم بیخیالش بشین.
حسین جون این جمع خوب اومدیها;)

mtkhr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده عضو تازه وارد اين فريوم هستم و مدتي هست كه خيلي علاقه پيدا كردم به ppc .
راستش در حال حاضر من يك پاكت پي سي مي خوام كه از طريق ايرانسل (يا هر سيم كارت ديگري كه بهتر باشه و البته با هزينه كمتر) بتونم علاوه بر اينكه از دستگاه بعنوان گوشي موبايل (ارتباطات تلفني) استفاده مي كنم ، بتونم از طريق سرويس GPRS به اينترنت وصل باشم (مدام) يا بشم (گهگاه) تا بتونم IM هاي خود را در ياهو ميسينجر بصورت فوري دريافت كرده و با نرم افزار فاركس (متاتريدر كه كم حجم و با سرعت نسبتا كم ديال آپ هم به خوبي كار مي كند) ،‌معاملات روزانه بورس رو انجام و مديريت كنم. همچنين داشتن دفترچه تلفن و تقويم روزانه كه البته گوشي‌هاي معمولي هم دارند. ضمن اينكه گهگاهي عكس و فيلمي از بچه‌ها (نه خيلي با كيفيت بالا) تهيه كنم. همچنين امكان دريافت اس ام اس فارسي رو داشته باشد( خودم مي تونم بصورت فينگليش مشكل اس ام اس و ... رو حل كنم ولي اگر كسي اس ام اس فارسي فرستاد ، بتونم لااقل بخونم) . امكان ويرايش فايل‌هاي آفيس (اكسل و ورد) و همچنين امكان خواندن PDF رو داشته باشد.
و البته قيمتش هم زياد نباشد. با اين اوصاف به نظر شما مدل‌هاي آيميت جمين ، آيميت جم ، كيوتك اس 200 چطوره؟ و كدام بهتره؟
با تشكر
ID Yahoo Messenger = m_khoshsima2002

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

سلام حسین جان خوبی؟
فکر کنم صاحب قبلی wm6 رو روش نصب کرده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه
والا حالا اگه اشتباه کردم هم خریدمش (یه ذره خورد تو ذوقم)
البته اگه قبل از خریدش توی gsmarena دیده بودم که واسه 2003 هست حتی اگه جت هم بود نمیگرفتم
دیگه اولین تجربه پی پی سی بود
در مورد استفاده حرفه ای یا عادی من معمولا سعی میکنم از وسایلی که کنارم هست حرفه ای استفاده کنم
حالا یه یه ماهی استفاده میکنم تا کار با پی پی سی دستم بیاد بعد عوضش میکنم
ممنون از پستت ایشالا دفه بعد حتما باهات مشورت میکنم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام حسین جان خوبی؟
فکر کنم صاحب قبلی wm6 رو روش نصب کرده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه
والا حالا اگه اشتباه کردم هم خریدمش (یه ذره خورد تو ذوقم)
البته اگه قبل از خریدش توی gsmarena دیده بودم که واسه 2003 هست حتی اگه جت هم بود نمیگرفتم
دیگه اولین تجربه پی پی سی بود
در مورد استفاده حرفه ای یا عادی من معمولا سعی میکنم از وسایلی که کنارم هست حرفه ای استفاده کنم
حالا یه یه ماهی استفاده میکنم تا کار با پی پی سی دستم بیاد بعد عوضش میکنم
ممنون از پستت ایشالا دفه بعد حتما باهات مشورت میکنم

قربونت برم شروین جان:)

خوش آمدی به جمع پاکت پسی دارها ، کل این تردد ها واقعا نکات گلی توش هست همه رو بخون تا بتونی یه کاربر حرفه ای باشی ، از اینجا هم شروع کن که خیلی مفید:)http://www.forum.persiantools.com/t35068.html

بعد یه نمه استفاده خودت دستت میاد و انشاالله با کمک بچه های بخش یه انتخاب خوب برات میکنیم:happy:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
بنده عضو تازه وارد اين فريوم هستم و مدتي هست كه خيلي علاقه پيدا كردم به ppc .
راستش در حال حاضر من يك پاكت پي سي مي خوام كه از طريق ايرانسل (يا هر سيم كارت ديگري كه بهتر باشه و البته با هزينه كمتر) بتونم علاوه بر اينكه از دستگاه بعنوان گوشي موبايل (ارتباطات تلفني) استفاده مي كنم ، بتونم از طريق سرويس GPRS به اينترنت وصل باشم (مدام) يا بشم (گهگاه) تا بتونم IM هاي خود را در ياهو ميسينجر بصورت فوري دريافت كرده و با نرم افزار فاركس (متاتريدر كه كم حجم و با سرعت نسبتا كم ديال آپ هم به خوبي كار مي كند) ،‌معاملات روزانه بورس رو انجام و مديريت كنم. همچنين داشتن دفترچه تلفن و تقويم روزانه كه البته گوشي‌هاي معمولي هم دارند. ضمن اينكه گهگاهي عكس و فيلمي از بچه‌ها (نه خيلي با كيفيت بالا) تهيه كنم. همچنين امكان دريافت اس ام اس فارسي رو داشته باشد( خودم مي تونم بصورت فينگليش مشكل اس ام اس و ... رو حل كنم ولي اگر كسي اس ام اس فارسي فرستاد ، بتونم لااقل بخونم) . امكان ويرايش فايل‌هاي آفيس (اكسل و ورد) و همچنين امكان خواندن PDF رو داشته باشد.
و البته قيمتش هم زياد نباشد. با اين اوصاف به نظر شما مدل‌هاي آيميت جمين ، آيميت جم ، كيوتك اس 200 چطوره؟ و كدام بهتره؟
با تشكر
ID Yahoo Messenger = m_khoshsima2002

تمام نیازمندیهای شما با خرید یک ppc نه چندان قوی رفع میشه،اما اگه نیازمند کیفیت بالایی تو صفحات وب هستید باید از صفحه vga استفاده کنید که انتخابتونو محدود میکنه.کاشکی بودجه ای که میخواید بذارید رو میگفتین که راحتتر بشه راهنمایی کرد.
در مورد جم وحمین (s200 همون جمینه) باید بگم که جم که خیلی قدیمیه و توصیه نمیشه،جمین در واقع مدل جدید جم بوده که اگرچه الان دیگه قدیمی شده ولی میتونه نیازاتونو تا حد زیادی رفع کنه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قربونت برم شروین جان:)

خوش آمدی به جمع پاکت پسی دارها ، کل این تردد ها واقعا نکات گلی توش هست همه رو بخون تا بتونی یه کاربر حرفه ای باشی ، از اینجا هم شروع کن که خیلی مفید:)http://www.forum.persiantools.com/t35068.html

بعد یه نمه استفاده خودت دستت میاد و انشاالله با کمک بچه های بخش یه انتخاب خوب برات میکنیم:happy:

مرسی
حالا بخوام بفروشم کسی میخره؟
نخریده فکر فروشم :دی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بالا