• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تمام نیازمندیهای شما با خرید یک ppc نه چندان قوی رفع میشه،اما اگه نیازمند کیفیت بالایی تو صفحات وب هستید باید از صفحه vga استفاده کنید که انتخابتونو محدود میکنه.کاشکی بودجه ای که میخواید بذارید رو میگفتین که راحتتر بشه راهنمایی کرد.
در مورد جم وحمین (s200 همون جمینه) باید بگم که جم که خیلی قدیمیه و توصیه نمیشه،جمین در واقع مدل جدید جم بوده که اگرچه الان دیگه قدیمی شده ولی میتونه نیازاتونو تا حد زیادی رفع کنه.
در تایید فرمایشات حامد عزیز باید عرض شود که جمین یا همون اس 200 دستگاه پر فروشی بود و اکثر امکانات رو داشت ولی یه مقدار قدیمی شده الان htc touch با اون امکانات + ویندوز موبایل اورجینال 2006 و ظاهری زیباتر و کیفیت صدای بهتر و وزن کمتر و قابلیت TOUCH FLO هست حول و حوش 530-540 با گارانتیش و یا تو این رنج قیمت htc p3400 , i-mate jama که قیمتشون با گارانتی اصلی در ایران به ترتیب 320 و 420 هست
موفق باشین .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان. امروز این آلتیمیت 6150 که زحمتش رو دوست عزیزم پارسا کشیده بود به دستم رسید. فعلا در حال بررسی اولیه هستم اما در برخورد اول بسیار از حد تصور من بهتر بود.
1: خاص ترین ظاهر رو در بین پاکت پی سی ها داره و مثل ب ام و سری 5 که از عکس هاش خوشگل تره این هم خیلی س ک س ی تر از اون چیزیه که در عکس ها میبینید. پایین دستگاه که من همیشه میترسیدم غیر قابل تحمل باشه جذاب ترین قسمت دستگاست!
2: دستگاه کمی بزرگه ولی اصلا آزار دهنده نیست و فوق العاده خوشدست هست.
3: کیفیت ساخت و خصوصا مونتاز دستگاه با هیچ دستگاهی که من دیدم قابل مقایسه هم نیست و برتری محسوسی داره.
4: رنگ دستگاه و جنس بدنه به بدنه لپ تاپ های مشکی شباهت داره.
5: اسکرین 2.8 وی جی ای یک چیز عجیب و غریبه واقعا. انصافا دکتر به حق فریاد میزد! همیشه به نظر بزرگتر از حالت عادی میاد.
6: رام دستگاه فعلا و در حالت تقریبا لخت و عور! که فقط برنامه های جنرال مثل اربایزر و رسکیوها و از این قبیل رو نصب کردم فوق العاده استیبل بوده و تا این لحظه هر کاری که به فکرم میرسیده کردم و هنگ نکرده.
7: سرعت دستگاه کمی غیر عادی به نظر من زیاد میاد و نمیدونم اشتباه می کنم یا واقعا همین طوره.
8: رم دستگاه آدم رو مست میکنه! مموری لیکیج تقریبا نداره و خلاصه خدافظ رم مسخره 64.
9: کیفیت و بلندی اسپیکر دستگاه از هر پاکت پی سی دیگه ای که دیدم بهتره به جز تایتن یک.
10 : کیفیت هدست عالی like SE . اما این جا مهمترین ضعف دستگاه یعنی عدم وجود جک 3.5 و یا حتی 2.5 و جایگزین شدن با مینی یو اس بی وجود داره.
11: WACK UP دستگاه سریع نیست.
در آخر فعلا حس من به این دستگاه مثل حسم به یک کادیلاک دویل مدل 1980 معروف به کادیلاک ایرانه:p
به قول پارسا واقعا این دستگاه آلتیمیت هستش.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام دوستان. امروز این آلتیمیت 6150 که زحمتش رو دوست عزیزم پارسا کشیده بود به دستم رسید. فعلا در حال بررسی اولیه هستم اما در برخورد اول بسیار از حد تصور من بهتر بود.
1: خاص ترین ظاهر رو در بین پاکت پی سی ها داره و مثل ب ام و سری 5 که از عکس هاش خوشگل تره این هم خیلی س ک س ی تر از اون چیزیه که در عکس ها میبینید. پایین دستگاه که من همیشه میترسیدم غیر قابل تحمل باشه جذاب ترین قسمت دستگاست!
2: دستگاه کمی بزرگه ولی اصلا آزار دهنده نیست و فوق العاده خوشدست هست.
3: کیفیت ساخت و خصوصا مونتاز دستگاه با هیچ دستگاهی که من دیدم قابل مقایسه هم نیست و برتری محسوسی داره.
4: رنگ دستگاه و جنس بدنه به بدنه لپ تاپ های مشکی شباهت داره.
5: اسکرین 2.8 وی جی ای یک چیز عجیب و غریبه واقعا. انصافا دکتر به حق فریاد میزد! همیشه به نظر بزرگتر از حالت عادی میاد.
6: رام دستگاه فعلا و در حالت تقریبا لخت و عور! که فقط برنامه های جنرال مثل اربایزر و رسکیوها و از این قبیل رو نصب کردم فوق العاده استیبل بوده و تا این لحظه هر کاری که به فکرم میرسیده کردم و هنگ نکرده.
7: سرعت دستگاه کمی غیر عادی به نظر من زیاد میاد و نمیدونم اشتباه می کنم یا واقعا همین طوره.
8: رم دستگاه آدم رو مست میکنه! مموری لیکیج تقریبا نداره و خلاصه خدافظ رم مسخره 64.
9: کیفیت و بلندی اسپیکر دستگاه از هر پاکت پی سی دیگه ای که دیدم بهتره به جز تایتن یک.
10 : کیفیت هدست عالی like SE . اما این جا مهمترین ضعف دستگاه یعنی عدم وجود جک 3.5 و یا حتی 2.5 و جایگزین شدن با مینی یو اس بی وجود داره.
11: WACK UP دستگاه سریع نیست.
در آخر فعلا حس من به این دستگاه مثل حسم به یک کادیلاک دویل مدل 1980 معروف به کادیلاک ایرانه:p
به قول پارسا واقعا این دستگاه آلتیمیت هستش.
وسوسه شدم حتي براي VGA هم P535رو بفروشم. يكي از دوستان 8150 داره اونم خيلي تعريف ميكنه از VGA.
سياوش، AF داره؟ اوضاع باتريش چطوره؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
وسوسه شدم حتي براي VGA هم P535رو بفروشم. يكي از دوستان 8150 داره اونم خيلي تعريف ميكنه از VGA.
سياوش، AF داره؟ اوضاع باتريش چطوره؟

حامد جان اتوفوکوس داره. اوضاع باتری رو نمیشه امروز چیزی گفت. باید یک هفته ای بگذره تا معلوم بشه. ولی کلا من الان تو کف اسکرینشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حامد جان اتوفوکوس داره. اوضاع باتری رو نمیشه امروز چیزی گفت. باید یک هفته ای بگذره تا معلوم بشه. ولی کلا من الان تو کف اسکرینشم.

سیاوش جان یه تایپیک باز کن و ریویو خودت رو از گوشی بزار که دیگران هم که بعد ها میان اینجا استفاده کنند و کلا کلوپ این گوشی بشه:)

موفق باشی:)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

آقا خیلی خوشحال شدم که دیدم به مقصودت رسیدی
ولی انصافا از نزدیک که دیدمش با عکس هاش فرق داشت
حیف که وقت نداشتم بگیرم دستم باهاش ور برم

راستی سیاوش جان شدیدا منتظر رویو کامل شما هستیم
در ضمن نمونه عکس هاش یادت نره

mtkhr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام نیازمندیهای شما با خرید یک ppc نه چندان قوی رفع میشه،اما اگه نیازمند کیفیت بالایی تو صفحات وب هستید باید از صفحه vga استفاده کنید که انتخابتونو محدود میکنه.کاشکی بودجه ای که میخواید بذارید رو میگفتین که راحتتر بشه راهنمایی کرد.
در مورد جم وحمین (s200 همون جمینه) باید بگم که جم که خیلی قدیمیه و توصیه نمیشه،جمین در واقع مدل جدید جم بوده که اگرچه الان دیگه قدیمی شده ولی میتونه نیازاتونو تا حد زیادی رفع کنه.
با سلام
بنده قصد دارم تا سقف 250000 تومان براي دست دوم هر يك از اين گوشي‌ها هزينه كنم. البته اين رنج قيمت رو از يكي از پست‌هاي همين فروم گرفتم و به نظرم مي شه تو اين رنج قيمتي پاكت پي سي دست دوم تميز گير آورد ، نظر شما چيه؟
با تشكر

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان یه تایپیک باز کن و ریویو خودت رو از گوشی بزار که دیگران هم که بعد ها میان اینجا استفاده کنند و کلا کلوپ این گوشی بشه:)

موفق باشی:)

چاکرم حسین خان. امر شما لازم الاجراست. فقط مشکل اینه که من متاسفانه مثل شما حرفه ای نیستم که بیام ریویو بذارم آخه. خصوصا با اون ریویو یی که دکتر در خصوص ایکس 800 ردیف کرد. به هر حال چون شما دستور دادی حتما این کار رو می کنم فقط فکر نمی کنم زیاد پر بار بشه.
حسین 505 عزیز از لطف شما هم ممنونم. چشم. نمونه عکس میگذارم ولی عکاسیم خوب نیست ها!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
بنده قصد دارم تا سقف 250000 تومان براي دست دوم هر يك از اين گوشي‌ها هزينه كنم. البته اين رنج قيمت رو از يكي از پست‌هاي همين فروم گرفتم و به نظرم مي شه تو اين رنج قيمتي پاكت پي سي دست دوم تميز گير آورد ، نظر شما چيه؟
با تشكر

واقعیت اینه که با این بودجه زیاد گزینه ندارید.البته جم دست 2 میتونید بگیرید که همونطوری گفتم توصیه نمیشه،اما اگه 50 تومن اضافه کنید میتونید دست 2 جمین بگیرید و البته با یه خورده بیشتر میشه رو O2 atom فکر کرد که کاملاٌ از جمین برتره.
راستی من تازه دیدم شما همشهری هستید:)
تو yahoo براتون off گذاشتم،چک کنید لطفاٌ.

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یک هفته می شه که التیمت دار از نوع 8150 شدم.........

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دوست عزیز مبارک باشه. پس به کلوپ آلتیمیت یه سری بزن.
واسه این که آف تاپیک نشه یه توضیح هم بده که چند خریدی و از کجا؟ همون تحلیل گر داده ها و 780 یا ...؟

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باواریا عزیز و آقا سیاوش مبارکتون باشه فقط یه زحمت اینکه لطف کنین از مدت نگهداری شارژ و کلا عمر و دوام باطری آلتیمیت ها هم بگین آخه خیلی از مشتریا که تماس میگیرن نگران مساله باطری آلتیمیت ها هستند
ممنونم .

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید:rolleyes:
من مدتهاست خواننده این فروم هستم و بسیار ازتون یاد گرفتم و از این بابت ممنون:p
اما مشکل اینجاست که واقعا انتخاب بسیار مشکله :wacko:
چون اصلا نمیشه یک device تقریبا کامل رو حتی بین high tech ها پیدا کرد
بهترین ppc که من تا حالا دیدم DELL Axim که متاسفانه دیگه تولید نمیشه و نمیتونم رو
support شرکت حساب کنم:hmm:
با این اوصاف رو این چند مدل دارم فکر میکنم:
1.O2 flame
2.HP IPAQ 214
3.E_ten v900
4.I-mate Ultimate6150
5.E_ten X650

لطفا راهنمایی کنید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه اساتید:rolleyes:
من مدتهاست خواننده این فروم هستم و بسیار ازتون یاد گرفتم و از این بابت ممنون:p
اما مشکل اینجاست که واقعا انتخاب بسیار مشکله :wacko:
چون اصلا نمیشه یک device تقریبا کامل رو حتی بین high tech ها پیدا کرد
بهترین ppc که من تا حالا دیدم DELL Axim که متاسفانه دیگه تولید نمیشه و نمیتونم رو
support شرکت حساب کنم:hmm:
با این اوصاف رو این چند مدل دارم فکر میکنم:
1.O2 flame
2.HP IPAQ 214
3.E_ten v900
4.I-mate Ultimate6150
5.E_ten X650

لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز خوش آمدید:)

ولی از اونجایی که حتما اطلاع دارید dell نون فون ادیشن هست و تو این کلاسی که شما میخواین انتخاب کنید قرار نمیگیره البته از اون قوی تر هم hp زده که پرونده dell رو میبنده البته اون هم فون نداره

از بین مواردی هم که انتخاب کردید واقعا 100% وجود نداره ولی اگر من باشم و زیاد رو برند گیر نباشم احتمالا v900 رو انتخاب میکنم:)

موفق باشید:)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
واقعیت اینه که با این بودجه زیاد گزینه ندارید.البته جم دست 2 میتونید بگیرید که همونطوری گفتم توصیه نمیشه،اما اگه 50 تومن اضافه کنید میتونید دست 2 جمین بگیرید و البته با یه خورده بیشتر میشه رو O2 atom فکر کرد که کاملاٌ از جمین برتره.
راستی من تازه دیدم شما همشهری هستید:)
تو yahoo براتون off گذاشتم،چک کنید لطفاٌ.

حامد جان g900 مبارکه آمار نمیدی ها بلا ؟
بگو چه طوریه ؟
منتظر رویو شما هم در تاپیک g900 هستیم

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان g900 مبارکه آمار نمیدی ها بلا ؟
بگو چه طوریه ؟
منتظر رویو شما هم در تاپیک g900 هستیم

مرسی حسین جون،ولی فعلاٌ صداشو در نیار که الان همه میریزن و میگن ریویو بده;)
دارم روش کار میکنم،حتما ٌریویو میدم،ولی باید صبر داشته باشید.من رفتم:f34r:

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ولی از اونجایی که حتما اطلاع دارید dell نون فون ادیشن هست و تو این کلاسی که شما میخواین انتخاب کنید قرار نمیگیره البته از اون قوی تر هم hp زده که پرونده dell رو میبنده البته اون هم فون نداره

از بین مواردی هم که انتخاب کردید واقعا 100% وجود نداره ولی اگر من باشم و زیاد رو برند گیر نباشم احتمالا v900 رو انتخاب میکنم:)

موفق باشید:)[/QUOTE]

ممنون قربان

فکر کنم یک معذرت بدهکارم چون اینقدر خلاصه نوشتم که نتونستم منظورم رو برسونم
اساتید عزیز من روی هیچ برندی تعصب خاصی ندارم و هر وسیله ای که به دردم بخوره رو
ابتیاع میکنم , البته باید همینجا یک اعترافی کنم:
من از اونجایی که چند سالی از جمین استفاده کردم چند ماه پیش که توی این تاپیک حرف از آلتیمیتها
بود خیلی خوشحال نبودم ولی الان در صورتی که در این چند ماه که از اومدنش میگذره رزومه ای مثل قیصر
از خودش به جا نگذاشته باشه , به عنوان یکی از انتخابهام برای خرید بهش نگاه می کنم هر چند گویا آنقدرها
هم دلچسب نیست .ولی در هر حال مشتاقانه منتظر ریویو های اساتیدی مثل سیاوش خان هستم
خوب جناب فرانکشتاین در مورد نان فون بودن که فرمودین باید یک مطلبی بگم .
من با توجه به مسایلی که در این مدت پاکت پیسی دار بودنم باهاشون روبرو بودم اکنون ماههاست که دارم
به این گزینه فکر می کنم که فون رو از پیسی جدا کنم , تا دیگه به قول دکتر عزیز از حمل یک پیسی اندر جیب یک لباس رسمی در یه مهمونی عذاب نکشم.
یه نکته دیگه هست که توی نوشته اول من باعث سو تفاهم شده اشاره به کامل نبودن دستگاههای موجود
بود
اما باید عرض کنم که من اصلا حاضر نیستم یک HighTechDevice
داشته باشم که همه کار رو برام پایین تر از متوسط انجام بده
واعتقاد دارم که می تونم با خرید یکی 2 وسیله مثل جی پس اس اکسترنال یا حتی یک گوشی معمولی
میشه بسیاری از نقایص پی سی ها رو رفع کرد
اشاره من به HP214 به همین خاطر بود
جناب فرانکشتاین در مورد v900 هم چون اطلاعاتم کامل نیست نمیتونم در مورد فانکشنش نظری بدم

بعد از تمام این حرفها فکر کنم باید یک جمع بندی ار چیزی که میخوام داشته باشم

به ترتیب اولویت
موارد مهم
1.CPU
که ترجیحا Marvell باشه وبالای 400MHz

2.VGA
ترجیحا 3.5 ,جناب دکتر حتما تصدیق می کنند که کتاب خوندن در 2.8 البته QVGA سخته
در ضمن در این سایز تر جیح میدم USB Host داشته باشه

3.ROM,RAM
ram128,rom>256

موارد نه چندان مهم
1.phone
2.GPS
3.Cam

بودجه در حد 900$ برای تمام موارد نه فقط خود device
پیشاپیش ممنون:rolleyes:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

موفق باشید:)

ممنون قربان

فکر کنم یک معذرت بدهکارم چون اینقدر خلاصه نوشتم که نتونستم منظورم رو برسونم
اساتید عزیز من روی هیچ برندی تعصب خاصی ندارم و هر وسیله ای که به دردم بخوره رو
ابتیاع میکنم , البته باید همینجا یک اعترافی کنم:
من از اونجایی که چند سالی از جمین استفاده کردم چند ماه پیش که توی این تاپیک حرف از آلتیمیتها
بود خیلی خوشحال نبودم ولی الان در صورتی که در این چند ماه که از اومدنش میگذره رزومه ای مثل قیصر
از خودش به جا نگذاشته باشه , به عنوان یکی از انتخابهام برای خرید بهش نگاه می کنم هر چند گویا آنقدرها
هم دلچسب نیست .ولی در هر حال مشتاقانه منتظر ریویو های اساتیدی مثل سیاوش خان هستم
خوب جناب فرانکشتاین در مورد نان فون بودن که فرمودین باید یک مطلبی بگم .
من با توجه به مسایلی که در این مدت پاکت پیسی دار بودنم باهاشون روبرو بودم اکنون ماههاست که دارم
به این گزینه فکر می کنم که فون رو از پیسی جدا کنم , تا دیگه به قول دکتر عزیز از حمل یک پیسی اندر جیب یک لباس رسمی در یه مهمونی عذاب نکشم.
یه نکته دیگه هست که توی نوشته اول من باعث سو تفاهم شده اشاره به کامل نبودن دستگاههای موجود
بود
اما باید عرض کنم که من اصلا حاضر نیستم یک HighTechDevice
داشته باشم که همه کار رو برام پایین تر از متوسط انجام بده
واعتقاد دارم که می تونم با خرید یکی 2 وسیله مثل جی پس اس اکسترنال یا حتی یک گوشی معمولی
میشه بسیاری از نقایص پی سی ها رو رفع کرد
اشاره من به HP214 به همین خاطر بود
جناب فرانکشتاین در مورد v900 هم چون اطلاعاتم کامل نیست نمیتونم در مورد فانکشنش نظری بدم

بعد از تمام این حرفها فکر کنم باید یک جمع بندی ار چیزی که میخوام داشته باشم

به ترتیب اولویت
موارد مهم
1.CPU
که ترجیحا Marvell باشه وبالای 400MHz

2.VGA
ترجیحا 3.5 ,جناب دکتر حتما تصدیق می کنند که کتاب خوندن در 2.8 البته QVGA سخته
در ضمن در این سایز تر جیح میدم USB Host داشته باشه

3.ROM,RAM
ram128,rom>256

موارد نه چندان مهم
1.phone
2.GPS
3.Cam

بودجه در حد 900$ برای تمام موارد نه فقط خود device
پیشاپیش ممنون:rolleyes:[/QUOTE]

شما اگه خرید از خارج از کشور براتون امکانپذیره و مشکلی با جدا بودن فون از دستگاه ندارید میتونین یه oqo model 1 با قیمت حدود 600 دلار خریداری کنید . سی پی یو 1 گیگاهرتز ویندوز ایکس پی . دیگه دردسر ویندوز موبایل رو هم به خودتون ندید. یا ایکه با 900-1000 دلار یه مدل 2 با سی پی یو 1.5

اما اگه نظرتون فقط پی پی سیه که اچ پی با اون قابلیت هایی که داره و صفحه و رزولوشن جد اندرجد اکسیم رو به خاک نشونده . به نظرم سالها طول بکشه تا یه رقیب برای این مدل پیدا بشه (شاید از اکسیم هم سر سخت تر باشه!!) . فقط من فلسفه وجودی پی پی سی نون فون ادیشن رو درک نمیکنم . اون هم با این قیمت ها در مقایسه با دستگاه های یو ام پی سی حتی کاملا قدیمی!!. اگه شما درک میکنین مبارکتون باشه.

به نظرم اگر کتاب خوندن براتون مهمه به صفحات 2.6 و 2.8 اصلا فکر نکنین (حتی اگه وی جی ای باشن) مشکل فقط رزولوشن نیست . این چشم بنده خدا هم باید بتونه ببینه فونت ها رو !! اون جوری2 روزه ترتیب چشم داده میشه .

به شدت توصیه میکنم از دیوایس های وی جی ای واید استفاده کنین (که نقدا فقط جی 900 در پی پی سی ها موجوده)

به نظرم رام هم 256 باشه یا نباشه نباید زیاد برای شما اهمیتی داشته باشه . حتی رام های 128 هم در صورتی که درست استفاده بشه مشکلی ایجاد نمیکنه و یادتون باشه که اندازه رام و بخصوص حجم فایلهای موجود در اون با سرعت دستگاه رابطه عکس داره (به خصوص زمان بیدار شدن دستگاه!!)

راستش به نظرم این نیاز هایی که دارین رو نمیشه با هم یه جا جواب داد . اول تکلیفتون رو روشن کنین که آیا میخواین فون و هندهلد رو از هم جدا کنین یا نه (این خودش تصمیم خیلی بزرگیه ) بعدش میشه بقیه مسائل رو حل کرد.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی حسین جون،ولی فعلاٌ صداشو در نیار که الان همه میریزن و میگن ریویو بده;)
دارم روش کار میکنم،حتما ٌریویو میدم،ولی باید صبر داشته باشید.من رفتم:f34r:

ای نامرد . تنها تنها جی 900 دستت میگیری صداشو در نمیاری؟ ما ریویوو میخوایم یالا :D رادیویی جواب میده؟

بالا