دوست عزیز خوش آمدید
ولی از اونجایی که حتما اطلاع دارید dell نون فون ادیشن هست و تو این کلاسی که شما میخواین انتخاب کنید قرار نمیگیره البته از اون قوی تر هم hp زده که پرونده dell رو میبنده البته اون هم فون نداره
از بین مواردی هم که انتخاب کردید واقعا 100% وجود نداره ولی اگر من باشم و زیاد رو برند گیر نباشم احتمالا v900 رو انتخاب میکنم
موفق باشید
ممنون قربان
فکر کنم یک معذرت بدهکارم چون اینقدر خلاصه نوشتم که نتونستم منظورم رو برسونم
اساتید عزیز من روی هیچ برندی تعصب خاصی ندارم و هر وسیله ای که به دردم بخوره رو
ابتیاع میکنم , البته باید همینجا یک اعترافی کنم:
من از اونجایی که چند سالی از جمین استفاده کردم چند ماه پیش که توی این تاپیک حرف از آلتیمیتها
بود خیلی خوشحال نبودم ولی الان در صورتی که در این چند ماه که از اومدنش میگذره رزومه ای مثل قیصر
از خودش به جا نگذاشته باشه , به عنوان یکی از انتخابهام برای خرید بهش نگاه می کنم هر چند گویا آنقدرها
هم دلچسب نیست .ولی در هر حال مشتاقانه منتظر ریویو های اساتیدی مثل سیاوش خان هستم
خوب جناب فرانکشتاین در مورد نان فون بودن که فرمودین باید یک مطلبی بگم .
من با توجه به مسایلی که در این مدت پاکت پیسی دار بودنم باهاشون روبرو بودم اکنون ماههاست که دارم
به این گزینه فکر می کنم که فون رو از پیسی جدا کنم , تا دیگه به قول دکتر عزیز از حمل یک پیسی اندر جیب یک لباس رسمی در یه مهمونی عذاب نکشم.
یه نکته دیگه هست که توی نوشته اول من باعث سو تفاهم شده اشاره به کامل نبودن دستگاههای موجود
بود
اما باید عرض کنم که من اصلا حاضر نیستم یک HighTechDevice
داشته باشم که همه کار رو برام پایین تر از متوسط انجام بده
واعتقاد دارم که می تونم با خرید یکی 2 وسیله مثل جی پس اس اکسترنال یا حتی یک گوشی معمولی
میشه بسیاری از نقایص پی سی ها رو رفع کرد
اشاره من به HP214 به همین خاطر بود
جناب فرانکشتاین در مورد v900 هم چون اطلاعاتم کامل نیست نمیتونم در مورد فانکشنش نظری بدم
بعد از تمام این حرفها فکر کنم باید یک جمع بندی ار چیزی که میخوام داشته باشم
به ترتیب اولویت
موارد مهم
1.CPU
که ترجیحا Marvell باشه وبالای 400MHz
2.VGA
ترجیحا 3.5 ,جناب دکتر حتما تصدیق می کنند که کتاب خوندن در 2.8 البته QVGA سخته
در ضمن در این سایز تر جیح میدم USB Host داشته باشه
3.ROM,RAM
ram128,rom>256
موارد نه چندان مهم
1.phone
2.GPS
3.Cam
بودجه در حد 900$ برای تمام موارد نه فقط خود device
پیشاپیش ممنون
[/QUOTE]
شما اگه خرید از خارج از کشور براتون امکانپذیره و مشکلی با جدا بودن فون از دستگاه ندارید میتونین یه oqo model 1 با قیمت حدود 600 دلار خریداری کنید . سی پی یو 1 گیگاهرتز ویندوز ایکس پی . دیگه دردسر ویندوز موبایل رو هم به خودتون ندید. یا ایکه با 900-1000 دلار یه مدل 2 با سی پی یو 1.5
اما اگه نظرتون فقط پی پی سیه که اچ پی با اون قابلیت هایی که داره و صفحه و رزولوشن جد اندرجد اکسیم رو به خاک نشونده . به نظرم سالها طول بکشه تا یه رقیب برای این مدل پیدا بشه (شاید از اکسیم هم سر سخت تر باشه!!) . فقط من فلسفه وجودی پی پی سی نون فون ادیشن رو درک نمیکنم . اون هم با این قیمت ها در مقایسه با دستگاه های یو ام پی سی حتی کاملا قدیمی!!. اگه شما درک میکنین مبارکتون باشه.
به نظرم اگر کتاب خوندن براتون مهمه به صفحات 2.6 و 2.8 اصلا فکر نکنین (حتی اگه وی جی ای باشن) مشکل فقط رزولوشن نیست . این چشم بنده خدا هم باید بتونه ببینه فونت ها رو !! اون جوری2 روزه ترتیب چشم داده میشه .
به شدت توصیه میکنم از دیوایس های وی جی ای واید استفاده کنین (که نقدا فقط جی 900 در پی پی سی ها موجوده)
به نظرم رام هم 256 باشه یا نباشه نباید زیاد برای شما اهمیتی داشته باشه . حتی رام های 128 هم در صورتی که درست استفاده بشه مشکلی ایجاد نمیکنه و یادتون باشه که اندازه رام و بخصوص حجم فایلهای موجود در اون با سرعت دستگاه رابطه عکس داره (به خصوص زمان بیدار شدن دستگاه!!)
راستش به نظرم این نیاز هایی که دارین رو نمیشه با هم یه جا جواب داد . اول تکلیفتون رو روشن کنین که آیا میخواین فون و هندهلد رو از هم جدا کنین یا نه (این خودش تصمیم خیلی بزرگیه ) بعدش میشه بقیه مسائل رو حل کرد.