• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
nدر مورد کانکشنی که گفتید در همین سایت مطالبی هست که باید سرچ کنید...
در مورد تفاوت 2003 و 5 و ... . خب از نظر من آماتور تفاوت این دو مثل تفاوت ویندوز 95 و ویندوز ایکس پی می مونه. در مورد استفاده از باتری بکاپ و مدیریت حافظه و از این قبیل تفاوت هایی دارند. تا همین چند ماه پیش اکثر برنامه ها سازگار بود ولی کم کم به سمتی داریم میریم که برنامه های جدید دیگه به راحتی سازگاری ندارند.
کیفیت اسپیکر رو میتونید با خرید همراه با تحقیق تضمین کنید. الان بین مدل هایی که من امتحان کردم تایتن یک هم اسپیکر و هم هدست در حد فوق العاده عالی و اتم لایف در حد متوسط و او2 زینک هم اسپیکر و هم هدست ضعیف (با کیفیت البته) و البته آیمیت آلتیمیت 6150 که الان دارم از نظر هدست بی رقیب(با تاکید) و از نظر اسپیکر متوسط هستند.

در خصوص موبایل و پاکت پی سی ... این دو اصلا قابل مقایسه نیستند. کسی که کا810 میخواد بخره حتما به دوربین و صدا و از این قبیل اهمیت میده که البته هیچ پاکت پی سی به نزدیکی مدل های سونی اریکسون هم از این بابت ها نمیرسه... کسانی که پاکت پی سی میخرند حتما باید نیازش رو تا حدی احساس کنند. تعدد نرم افزار و تاچ بودن به خصوص جهت وبگردی ودر مدل های دارای اسکرین وی جی ای و صفحه بزرگ خواندن متون و ... نیاز هایی هستند که پاکت پی سی ها برطرف می کنند. پس با این استدلال اگر الان مدل هایی مثل جم بخریم که کم کم نرم افزارهای جدید با اون ناسازگار میشوند زیاد کار منطقی نیست.
با وجود کند تر بودن من جمین رو پیشنهاد میدم که در آینده راحت تر هم فروش میره و جهت تبدیل به احسن مشکلی بوجود نمیاره.

از اینکه وقت میذارید و جواب میدید ممنونم :)
به سلیقه شما در انتخاب i-mate Ultimate 6150 هم تبریک میگم :cool:
اسپیکر اصلاض نه برای من و نه اون بنده خد مهمه ..جفتمون موزیک باز حرفه ای هستیم
123.gif
من به خاطر همین قضیه بیخیال PPC شدم چون گوشی ای که صدای پخش موزیک با هندزفریش بلند و باکیفیت و در عین حال Base خوبی داشته باشه ، تو این رنج قیمتها ظاهراً وجود خارجی نداره (300-350) ..حتی تو دست دومها ..ولی دوستم نمی تونه بیخیال بشه .

جمین خوبه اما 3 چیزش بده یک همون کندیش که البته امثال ما که تا حالا PPC نداشتن فکر نکنم زیاد احساسش کنن و مورد دوم قاب زشت و بی کیفیتشه
296.gif
و سومی کیفیت ناجالب پخش موزیکشه (هندزفری) نمی دونم چرا با K-jam که تقریباً مثل همن اینهمه فرق میکنه
42.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یادم رفت بپرسم : الان گوشیهایی مثل جمین و Kjam ، ساخت چینش تو بازاره..گوشیهای دیگه رو نمیدونم ...در مورد تفاوت بین چین و تایوانی از نظر کیفیت بین اساتیداختلاف نظر وجود داره..بالاخره معلوم نشد اینا از نظر کیفیت تفاوت محسوسی دارن یا نه .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یادم رفت بپرسم : الان گوشیهایی مثل جمین و Kjam ، ساخت چینش تو بازاره..گوشیهای دیگه رو نمیدونم ...در مورد تفاوت بین چین و تایوانی از نظر کیفیت بین اساتیداختلاف نظر وجود داره..بالاخره معلوم نشد اینا از نظر کیفیت تفاوت محسوسی دارن یا نه .

دوست عزیز... به نظر من وارد این بازی چینی تایوانی نشو. اجناسی که مارک دار و اصل هستند فرق نمی کنه چینی باشن یا تایوانی. ( حالا همه می ریزن سر من که چینی بده و فلان و بهمان) اما وقتی شما یک آیمیت جمین ساخت چین میخرید این دستگاه بر طبق لیسانس htc و در یک کارخانه متعلق به خود htc ( چون جمین در واقع مدل پرافت htc هست) در چین تولید میشه و بقیه اجناس هم همین طور. یکی از دوستان آلتیمیت من رو که دید کلی شوق و ذوق کرد که چینی نیست و تایوانیه!!! ولی تا قبل از اون من اصلا به این مساله دقت نکرده بودم. به هرحال این نظر منه و نظر بقیه هم واسه من کاملا محترمه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز... به نظر من وارد این بازی چینی تایوانی نشو. اجناسی که مارک دار و اصل هستند فرق نمی کنه چینی باشن یا تایوانی. ( حالا همه می ریزن سر من که چینی بده و فلان و بهمان) اما وقتی شما یک آیمیت جمین ساخت چین میخرید این دستگاه بر طبق لیسانس htc و در یک کارخانه متعلق به خود htc ( چون جمین در واقع مدل پرافت htc هست) در چین تولید میشه و بقیه اجناس هم همین طور. یکی از دوستان آلتیمیت من رو که دید کلی شوق و ذوق کرد که چینی نیست و تایوانیه!!! ولی تا قبل از اون من اصلا به این مساله دقت نکرده بودم. به هرحال این نظر منه و نظر بقیه هم واسه من کاملا محترمه.

شونصد در صد تایید می شه:D

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگه تونستین تو این محدودیت هاانتخاب کنین به بنده هم خبر بدین :( من اگه جای شما بودم نمیدونستم چی کار کنم . آخرش میرفتم یه 1100 میگرفتم و خلاص;)

قربان ممنون که سریع پاسخ دادید و ببخشید که دیر شد
یکی دو روزی در گیر سفر به روی خلیج بودم البته از نوع فارسش (جای همه ایرانی ها روی این آب واقعا آبی، سبز:D )
بعدش هد امپریالیست نامرد با یک ویروس کوفتی کل شبکه کامپیوترمون روی سکو رو ترکوند
تصور کنید مجبور شدیم windows حدود 100 تا com رو عوض کنیم:eek:
به هر حال از جوابتون تشکر میکنم :rolleyes:. من که همون اول خدمتتون عرض کرم علت تاپیک زدنم این بود که دیگران رو هم در جریان قرار بدم تا شاید کمی از بار غصه هام کم بشه.
وگر نه در این دنیای وانفسای تکنولوژی من چند تا راهکار بیشتر ندارم یا صبر کنم و با همین لگن مسی(جمین) خودم بسازم تا یک device مناسب پیدا کنم
یا اینکه علاوه بر اضافه کردن بودجه از یکی از مهمترین رفتارهام یعنی invisible traveller بودن دست بکشم
خوب که فکر میکنم میبینم این صاحبان تکنولوژی چندان هم تقصیر ندارن ، مگر چند تا مشتری مثل من دارن که هم مسافرت زیاد بره ،کتاب هم زیاد بخونه ،برنامه از نوع پزشکیش زیاد نصب کنه ،و همه اطلاعاتش رو بخواد با خودش
اینور و اونور ببره، احیانا بخواد گاهی عکسی هم از خودش در کنه، تازه تمام step up of IELTS رو هم بریزه روش که
در راه مسافرت بیکار نباشه .:blink:
در نهایت فکر کنم باید نصیحتتون رو گوش کنم برم یه 1100 بخرم خلاص

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

یه بنده خدایی میگفت گوشیهای تایوانی از نظر باتری-صفحه نمایش و صدای اسپیکر از گوشیهای چینی سرترن !

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه بنده خدایی میگفت گوشیهای تایوانی از نظر باتری-صفحه نمایش و صدای اسپیکر از گوشیهای چینی سرترن !
اگر بین گوشیهای تایوانی و چینی از لحاظ کیفیت ساخت هیچ تفاوتی هم نباشه (که به نظر من هست!) باز هم شنیدن و دیدن اینکه گوشی چینیه یه تاثیر روانی بدی رو مشتری میذاره ...
ولی معمولا گوشی های جدید اچ تی سی که یه تکنولوژی خاصی در ساختش استفاده شده مثل تاچ کروز - تایتن 2 - ادونتیج - سری های اول تاچ و یه سری پی 4350 در تایوان و گوشی های قدیمی تر و با تکنولوژی ساخت متوسط در چین تولید میشن ...

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
لطفا یه PPC معرفی کنین که قابلیت دریافت شبکه های تلوزیونی مثل گوشی های چینی داشته باشه .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
لطفا یه PPC معرفی کنین که قابلیت دریافت شبکه های تلوزیونی مثل گوشی های چینی داشته باشه .

گیگا بایت مدل gsmart i و فکر کنم مدل gsmart i128 . قدیمی هستند و ایران هم گیر میان و با کیفیت هم نیستند.

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم با عرض پوزش از همگی بخصوص مدیران فروم
با یکی دو تا از دوستان صحبتی در حال انجام بود روی انتخاب یه device جدید
که بحثمون کشیده شد به یه ترد دیگه که اصلا ربطی به موضوع نداشت(فارسی تایپ کردن با کیبرد):blink:
من احساس کردم اینجا جای مناسب تری هست شاید کسان دیگری هم به مبحث UMPC علاقه مند باشن ، بنا بر این با اندکی جسارت ادامه سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم:D:
جناب دکتر و البته وسین خان و همچنین بقیه دوستان
با یه مقدار سرچ به این نتیجه رسیدم که طبق فرمایش جناب وسین یکUMPC معمولی رو میشه ارزون تر از 1000$ هم تهیه کرد:eek:.
اما یکی 2 تا سوال:
سیستم عامل اینها چه تفاوتهایی با هم دارن، مثلا عملکرد xp tablet با xp pro یا vista چه فرقی داره؟
بیشتر منظورم tablet xp
دیگه اینکه تفاوت قیمتی که اینها دارن آیا همون بحث شیرین برند بازیه یا واقعا تو کاراییشو تفاوت زیادی دیده میشه؟ مثلا کمپانی سامسونگ که از جمله پرکاران این عرصه به حساب میاد ولی قیمتهای بسیار بالایی روی
تولیداتش میگذاره که بسیاریشون روی کاغذ از محصولات دیگه ضعیفتر هستند ، در حالیکه GIGABYE یا MWg به نسبت تک وتوک تولیداتی که دارن قیمتهای معقول تری دارن.
حالا یه چیز دیگه این مدل GIGA U60 غیر از چیزای کوچیکی مثل 0.5" مونیتور و ...
فرق زیادی با M704 داره یا نه ؟ منظورم کاراییشونه.
فقط این باقی میمونه که.........
هیچی ممنون میشم اطلاعاتتون رو باهامون تقسیم کنید..درست مثل شادیهامون
------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن تا همین الان

392351 Total Signatures

پس لطفا همگی این لینک رو به دیگران بدین تا شاید آتیش زیر این دیگ بزرگ غیرت ایرانی
اندکی جون بگیره و این عربهای به زعم من بسیار هوشمند و کاردان در رسیدن به این یکی هدفشون
متوقف که نمیشن لااقل به میزان کمی معطل بشن:hmm:

http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید محترم با عرض پوزش از همگی بخصوص مدیران فروم
با یکی دو تا از دوستان صحبتی در حال انجام بود روی انتخاب یه device جدید
که بحثمون کشیده شد به یه ترد دیگه که اصلا ربطی به موضوع نداشت(فارسی تایپ کردن با کیبرد):blink:
من احساس کردم اینجا جای مناسب تری هست شاید کسان دیگری هم به مبحث UMPC علاقه مند باشن ، بنا بر این با اندکی جسارت ادامه سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم:D:
جناب دکتر و البته وسین خان و همچنین بقیه دوستان
با یه مقدار سرچ به این نتیجه رسیدم که طبق فرمایش جناب وسین یکUMPC معمولی رو میشه ارزون تر از 1000$ هم تهیه کرد:eek:.
اما یکی 2 تا سوال:
سیستم عامل اینها چه تفاوتهایی با هم دارن، مثلا عملکرد xp tablet با xp pro یا vista چه فرقی داره؟
بیشتر منظورم tablet xp
دیگه اینکه تفاوت قیمتی که اینها دارن آیا همون بحث شیرین برند بازیه یا واقعا تو کاراییشو تفاوت زیادی دیده میشه؟ مثلا کمپانی سامسونگ که از جمله پرکاران این عرصه به حساب میاد ولی قیمتهای بسیار بالایی روی
تولیداتش میگذاره که بسیاریشون روی کاغذ از محصولات دیگه ضعیفتر هستند ، در حالیکه GIGABYE یا MWg به نسبت تک وتوک تولیداتی که دارن قیمتهای معقول تری دارن.
حالا یه چیز دیگه این مدل GIGA U60 غیر از چیزای کوچیکی مثل 0.5" مونیتور و ...
فرق زیادی با M704 داره یا نه ؟ منظورم کاراییشونه.
فقط این باقی میمونه که.........
هیچی ممنون میشم اطلاعاتتون رو باهامون تقسیم کنید..درست مثل شادیهامون
------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن تا همین الان

392351 Total Signatures

پس لطفا همگی این لینک رو به دیگران بدین تا شاید آتیش زیر این دیگ بزرگ غیرت ایرانی
اندکی جون بگیره و این عربهای به زعم من بسیار هوشمند و کاردان در رسیدن به این یکی هدفشون
متوقف که نمیشن لااقل به میزان کمی معطل بشن:hmm:

کاربر گرامی ،
در مورد مسئله ای که نوشته اید ، بحثی کوتاه با سیاوش عزیز در گفتگوی آزاد فروم خودمان داشتیم ، که می توانید در آنجا دنبال کنید.
در مورد یو ام پی سی ها ، عرض شود که بنده از دستگاه یو60 بسیار راضی هستم ، کارکرد موفقی داشته در مدتی که ازش استفاده کرده ام. که البته زیاد هم نبوده ، ولی واقعا پرتابل هست. در فرودگاه دوسلدرف ، وقتی بهم گفت که کیف دستی ات حاوی لپ تاپ هست ، گفتم بله ، و وقتی این را در آوردم ( در کیف جیر اش بود ) پرسنل گمرک با چشمان از حدقه در امده نگاهش کرد و با لهجه عجیب ش گفت : تا حالا لپ تاپ به این کوچکی ندیده بودم. من هم با افتخار گفتم : می بینی!
در مورد یو ام پی سی ها البته این هشدار ها را بدهم : برای کتاب خواندن ، 4 ساعت باطری یک رو رویا بدونید ، حدود 3.5 ساعت مدام داره.
در مورد فیلم دیدن ، گرچه حرکت ندارید و می توانید از منبع خروجی استفاده کنید ، ولی حتی بدون آن ، می توانید یک فیلم و نصفی با یک شارژ ببینید.
در مورد استفاده وای فای ، حدود 2.5 ساعت را راحت می روید.
در مورد اینکه مانند یک پی دی ای ازش استفاده کنید ، اصلا فراموش ش کنید ، این دستگاه بالا امدنش ، حدود 1 دقیقه طول می کشد ، پس نمی توانید روی استفاده مثلا در اتوبوس حساب کنید ، تا بیایید دستگاه آپ شود ، رسیده اید. اما مثلا در کافی شاپ به درد من خورد اساسی
باز اگر سئوال دیگر بود در خدمت ام

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر گرامی ،
در مورد اینکه مانند یک پی دی ای ازش استفاده کنید ، اصلا فراموش ش کنید ، این دستگاه بالا امدنش ، حدود 1 دقیقه طول می کشد ، پس نمی توانید روی استفاده مثلا در اتوبوس حساب کنید ، تا بیایید دستگاه آپ شود ، رسیده اید. اما مثلا در کافی شاپ به درد من خورد اساسی
باز اگر سئوال دیگر بود در خدمت ام

ممنون دکتر
من فعلا برم یه سرچی کنم ببینم اطلاعات بیشتری گیرم میاد؟
برای سوالات بیشتر در مورد برند GIGA و فانکشن u60 بهتون زحمت خواهم داد:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون دکتر
من فعلا برم یه سرچی کنم ببینم اطلاعات بیشتری گیرم میاد؟
برای سوالات بیشتر در مورد برند GIGA و فانکشن u60 بهتون زحمت خواهم داد:)

خواهش می شه
خوشال می شوم بتوانم کمکی بکنم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اما یکی 2 تا سوال:
بیشتر منظورم tablet xp

در رابطه با تفاوت ویندوز تبلت پی سی با ایکس پی یا ویستا،چند نکته خدمتتون عرض کنم؛اما اطلاعات بیشتر را در بخش لپ تاپ فروم و در ترد تبلت پی سی می تونید پیدا کنید؛
ویندوز تبلت پی سی؛امکانات بیشتری نسبت به ویندوزهای دیگر در اختیارتان قرار می دهد؛چند برنامه برای نوشتن و نت برداری؛و همچنین یک پنل که هرگاه فلم را روی تبلت به حرکت در می آورید و به عبارتی نزدیک ال سی دی می گیرید؛آماده برای فعال شدن است تا از ریکاگنیشن و کیبورد مجازی آن در صورت نیاز استفاده کنید،اما در ویندوز های دیگر با این امکانات مواجه نخواهید شد،برای اطلاعات بیشتر به بخشی که اشاره کردم مراجعه کنید،
موفق باشید.

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در رابطه با تفاوت ویندوز تبلت پی سی با ایکس پی یا ویستا،چند نکته خدمتتون عرض کنم؛اما اطلاعات بیشتر را در بخش لپ تاپ فروم و در ترد تبلت پی سی می تونید پیدا کنید
موفق باشید.

ممنون
یه نکته جالب راجع به lcd اینها فهمیدم که خیالم راحت شد گویا touch این umpc ها فقط با قلم خودشون کار می کنه و با این حساب می شه کف دست رو با آسودگی روی سطح اونا قرار داد بدون اینکه اختلالی ایجاد کنه

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام
اگه کسی هست که در مورد خرید htc میتونه کمک کنه لطف کنه بگه چون انگار اینجا با اساتید خبره ای که داره اما انگار فعالیتی نداره .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
اگه کسی هست که در مورد خرید htc میتونه کمک کنه لطف کنه بگه چون انگار اینجا با اساتید خبره ای که داره اما انگار فعالیتی نداره .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

سلام دوست عزیز

من متوجه سوال شما نشدم ، برای خرید htc به راحتی میتونید برید مغازه و بخرید.اما اگر منظورتون انتخاب بین مدل های مختلف هست باید ببینید شما به چه چیز های احتیاج دارید و چقدر میخواین هزینه کنید و..... شاید چیزی غیر از htc به کارتون بیاد و....

موفق باشید:)

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام و ممنون از توجهتون.
راستش من مدتیه به فکر خرید پاکت پیسی هستم.منتها هنوز نتونستم ایده الهامو تو یه مدل پیدا کنم.گفتم شاید شما که استادین کمکم کنین.شاید اینها توقعات زیادی از یک دستگاه ppc باشه .
ساده و فاقد کمترین زواید مثل کیبرد یا ال سی دی متحرک
سرعت اجراها البته نه خیلی زیاد.چون میدونم توقع زیادیه.
امکانات بالا . مثل تاچ فلو که کارها رو خیلی راحت کرده و استفاده از قلم به نصف رسیده.
معمولا همه مدلها انتندهیشون خوبه.مصرف باطری.استحکام بدنه.ساپورت مموری بالا .کیفیت صداو مسایل جزیی خوبی دارند.

راستش اچ تی سی تاچ بهترین گزینه ای بود که دیدم .و تا مرز خریدش هم رفتم.اما مشکلاتی مثل اجراهای بسیار کند و دوربین بسیار ضعیفش حسابی حالمو گرفت.و از خریدش منصرف شدم.(ضد حال اساسی مثل شوهر کردن دوست دخترت)
مشکل اینه که از این تاچ فلو نمیتونم بگذرم.الانم فقط تاچ کروز نظرمو جلب کرده که متاسفانه اطلاعات درستی از سخت افزار و اینکه در کل مدل خوبیه ندارم .یا اینم مثل تاچ" از دور دل میبره و از نزدیک زهره"
تایتن 2 گزینه مناسبیه اما هم بزرگ و سنگینه و هم چون متحرکه و احتمال زیادی هست که صدمه ببینه -و منم جیب پر پولی ندارم و شیراز هم امکانات کمی داره برا تعمیر -ممکنه برام دردسرساز باشه.
خلاصه سرتونو درد نیارم . اگه مشکل سی پی یو پایین تاچ نبود تا حالا خریده بودم و شما رو هم به زحمت ننداخته بودم.
بدبختانه سلیقه ما یه جورایی مشکلسازه.(اینهمه گوشی هست رفتیم p990 گرفتیم!!!!!!!!!!!!!):wacko:
ممنون میشم نظرتونو بگین

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام و ممنون از توجهتون.
راستش من مدتیه به فکر خرید پاکت پیسی هستم.منتها هنوز نتونستم ایده الهامو تو یه مدل پیدا کنم.گفتم شاید شما که استادین کمکم کنین.شاید اینها توقعات زیادی از یک دستگاه ppc باشه .
ساده و فاقد کمترین زواید مثل کیبرد یا ال سی دی متحرک
سرعت اجراها البته نه خیلی زیاد.چون میدونم توقع زیادیه.
امکانات بالا . مثل تاچ فلو که کارها رو خیلی راحت کرده و استفاده از قلم به نصف رسیده.
معمولا همه مدلها انتندهیشون خوبه.مصرف باطری.استحکام بدنه.ساپورت مموری بالا .کیفیت صداو مسایل جزیی خوبی دارند.

راستش اچ تی سی تاچ بهترین گزینه ای بود که دیدم .و تا مرز خریدش هم رفتم.اما مشکلاتی مثل اجراهای بسیار کند و دوربین بسیار ضعیفش حسابی حالمو گرفت.و از خریدش منصرف شدم.(ضد حال اساسی مثل شوهر کردن دوست دخترت)
مشکل اینه که از این تاچ فلو نمیتونم بگذرم.الانم فقط تاچ کروز نظرمو جلب کرده که متاسفانه اطلاعات درستی از سخت افزار و اینکه در کل مدل خوبیه ندارم .یا اینم مثل تاچ" از دور دل میبره و از نزدیک زهره"
تایتن 2 گزینه مناسبیه اما هم بزرگ و سنگینه و هم چون متحرکه و احتمال زیادی هست که صدمه ببینه -و منم جیب پر پولی ندارم و شیراز هم امکانات کمی داره برا تعمیر -ممکنه برام دردسرساز باشه.
خلاصه سرتونو درد نیارم . اگه مشکل سی پی یو پایین تاچ نبود تا حالا خریده بودم و شما رو هم به زحمت ننداخته بودم.
بدبختانه سلیقه ما یه جورایی مشکلسازه.(اینهمه گوشی هست رفتیم p990 گرفتیم!!!!!!!!!!!!!):wacko:
ممنون میشم نظرتونو بگین

دوست عزیز راستش شما این چیزایی که میخواین تو هیچ کدوم از سر های htc نیست:blush: به خصوص سرعت:rolleyes:

اگر میتونید از اون ور اقدام کنید فقط و فقط به لایف فکر کنید هم به خاطر سرعتش هم کوچیکیش هم خوشگلیش هم ساپورتش هم صداش و .....:blush:

موفق باشید :)

بالا