• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حالا به من بگید مشکی بگیرم یا سفید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:wacko:

من به عنوان مدیر بخش نمیدونم این نوع سوالها باید تو این قسمت مطرح بشه یا نه:blush:

یه خواهشی که ازتون دارم اگر سوالها خیلی تخصصی نیست تو این قسمت بپرسیدhttp://forum.persiantools.com/t82865.html

اینجا همه نوع سوال و حرف آزاد:)

شما هم به نظرم چون دختر هستید سفید بگیرید البته راستش تا الان من هر جا رو گشتم mwg سفید ندیدم:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنده که توصیه میکنم اگر به لکه های انگشت خیلی حساس هستید سفید بگیرید. تو اکسپنسیس که اون زمان سفید رو داشت اما 30 دلار گرونتر بود و البته من از اول به رنگ سیاه براق ارادت خاصی داشتم .

برای لکه هم راستش جلوی دستگاه با دلیل طراحی و ماتی قسمت عمده کنار ال سی دی و دکمه ها و قسمت بالا که انگشت نمیخوره و لبه فلزی تقریبا میشه گفت اثر انگشتی دیده نمیشه و اصلا اذیت نمیکنه (برخلاف اتم که همش در حال تمیز شدن بود!) . اما قسمت پشتی همش باید حواستون بهش باشه . من وسواسی نیستم اما اگر بودم روزگارم سیاه بود!!
البته با مدل سفید دیگه این مشکل نیست اما لایف مشکلی کجا و سفید کجا (کاملا سلیقه ای) .

بهتره شما سفید بگیرین ام دبلیو جی هامون قاطی نشه . هر کدوم هم انحصاری یه لایف در ایران داریم:D

-----

در چین بعید میدونم اصلا او2 پیدا بشه . اما در کل اینها رو به اسم دو جنس و دو مارک جدا میشناسن . حتی طراحی روی جعبه ها متفاوته . او2 جعبه آبی با حباب داره . لایف جعبه سرمه ای با خط های قرمز . اگه شد یه عکس میگیرم. اما عمرا با هم اشتباه نشه.

--------------
البته همه رو حسین جان توضیح داده بودند.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حالا به من بگید مشکی بگیرم یا سفید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:wacko:

دوست عزیز ... مدل سفید رنگ را شرکت او2 به نام i2 xda atom life limited میفروشه ( یعنی یک عنوان لیمیتد اضافه تر داره به اسمش). کمی گرون تر هست نسبت به مدل معمولی(قبلا توی اران دیده ام که مدل لیمیتد 100 تومن گرون تر از مدل لایف معمولی فروخته میشد) که البته عماد جان هم فرمودند که 30 دلار گرونتره. این مدل لیمیتد (سفید) بسیار خوشگل و تو دل بروتر از مدل معمولیه و رد انگشتان هم کمتر روش می مونه. من به حدی ازش خوشم اومده بود که بدون اینکه نیاز داشته باشم تا پای خرید رفتم. کلا محصولات او2 بسیار با کیفیت هستند.
در خصوص خرید از چین... همون طور که عماد جان گفتند معلوم نیست اونجا گیر بیاد یا نه ولی دبی به راحتی گیر میاد.
شما هم حتما مدل mwg رو بخرید با توجه به اینکه آقا عماد مدل mwg داره که مشکلات لایف من رو نداره. البته من نمیدونم مدل لیمیتد (سفید) رو mwg هم میزنه یا نه؟

نکته ای که به نظرم میرسه اینه که شما یک بار بیا موارد مورد نظرتون رو در خصوص pocket pc مورد نظرتون مطرح نمایید تا دوستان راهنمایی کنند که لایف واسه شما مناسب هست یا نه؟ ضمنا واسه خرید از چین گزینه های دیگری هم مد نظر میتونند باشند مثل ایتن ایکس 650 که من خیلی دوستش می دارم! به هر حال این کاری که گفتم انجام بدید ضرری نداره.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نکته ای که به نظرم میرسه اینه که شما یک بار بیا موارد مورد نظرتون رو در خصوص pocket pc مورد نظرتون مطرح نمایید تا دوستان راهنمایی کنند که لایف واسه شما مناسب هست یا نه؟ ضمنا واسه خرید از چین گزینه های دیگری هم مد نظر میتونند باشند مثل ایتن ایکس 650 که من خیلی دوستش می دارم! به هر حال این کاری که گفتم انجام بدید ضرری نداره.

تائید میشه :)

البته ایشون گفتن که براشون سرعت خیلی مهم هست و زیبایی و کوچیکی و جمع و جوری که همه اینها تو لایف هست البته ازنظر lcd هم چون گفتن k-jam دارند معلوم بود که فکر اینچ بالا و وجی ای نیستند برا همین من لایف رو پیشنهاد دادم:)

ولی اگر انتظاراتشون رو هم بکن بهتر میشه راهنمایی کرد:)

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه دوستان

من دوباره سرتون رو درد میرم و میگم که چی می خوام البته چون خودتون اجازه دادید وگرنه قول داده بودم که دیگه مزاحم نشم :blush:

از همه چی مهمتر برام استفاده تلفنیشه یعنی آنتن دهی و صداش.اگه منشی تلفنی داشته باشه دیگه خیلی عالیه
شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی به دلایل مشکلاتی که با k jam داشتم گاهی به سرم می زد که برم یه گوشی نوکیای پرسرعت بگیرم و قید ppcرو بزنم ولی دل کندن از دنیای ویندوز موبایل کار سختیه!!

سرعتش برام مهمه چون که دیر بالا اومدن برنامه ها و هنک کردن توی برنامه های سنگین خیلی اذیتم کرده
شاید فقط من این مشکل رو با k jam داشتم ولی خداییش خیلی ضدحال بود.یه برنامه نصب می کردم بعد از اون دیگه اس ام اس نمی گرفت یا زنگ نمی خورد. خسته شدم بس که ریست کردم!!!(من سر درد دلم وا شد )
استفاده دومی که ازش میکنم اینه که با اینترنت زیاد کار می کنم.از این نظر هم سرعتش و پرفورمنسش برام مهمه .
خوب خوشگلی و جمع و جوریش هم که دیگه شکی توش نیست:D
من شخصا از لحاظ ظاهری گوشی های او2 رو دوست دارم فقط با براق بودن و کثیف شدنشون مشکل دارم که نمی دونم می شه بی خیالش شد یا نه؟

من اهل عوض کردن گوشی هم نیستم بنابراین دنبال چیزی می گردم که حداقل تا دو سال دیگه خیلی عتیقه نشه!!!

اصل کاری رو یادم رفت بگم :Dقیمتشم تا 800 راه داره

حالا شما راهنمایی کنید.

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا قیمت ایتن ایکس 650 رو می دونین و اینکه با چیزی که من گفتم می خونه یا نه؟
با صرف نظر از قیافه اش:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

580 اکسپنسیس میداد. منم به فکر خریدش بودم .اما انتظار سرعت نداشته باشین. البته صفحه ی وی جی ای داره که اینجور که بوش میاد تا 1 سال دیگه تبدیل به یک استاندارد میشه . پس انتظار نداشته باشین لایفتون 1 سال دیگه هم سر باشه (از نظر امکانات)
همونطور که گفتم نگران لک روی اتم لایف پیور اصلا نباشید . روی اتم لایف هم فقط پشتش لک میوفته . جلوش چیزی معلوم نیست.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من می خوام یک hp ipaq 600 بخرم یا هر پاکتی با cpu قوی و رم 128 و وایرلس و جی پی اس
امکان خرید از دبی هم دارم لطفا راهنمایی کنید

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
580 اکسپنسیس میداد. منم به فکر خریدش بودم .اما انتظار سرعت نداشته باشین.
همونطور که گفتم نگران لک روی اتم لایف پیور اصلا نباشید . روی اتم لایف هم فقط پشتش لک میوفته . جلوش چیزی معلوم نیست.

آقا عماد با اون چیزایی که گفتم شما لایف رو تایید می کنید؟

شما ازش کاملا راضی هستید؟هیچ کدوم از مشکلاتی رو که گفتم باهاش ندارید؟(ببخشید که با وجودی که تووی رویوو گفته بودید باز هم می پرسم!!!!تاکیدیه:D )

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا عماد با اون چیزایی که گفتم شما لایف رو تایید می کنید؟

شما ازش کاملا راضی هستید؟هیچ کدوم از مشکلاتی رو که گفتم باهاش ندارید؟(ببخشید که با وجودی که تووی رویوو گفته بودید باز هم می پرسم!!!!تاکیدیه:D )

والا قبلا تو رویوو هم گفتم اما چون دوست دارین تکرار میکنم.

از نظر سرعت این گوشی سریع ترین گوشی فون ادیشن موجوده (به جز یه مدل سامسونگ که صفحه مربعی داره و هنوز در ایران رویت نشده) اگر برنامه های شما با این دستگاه هنگ کنه بعید میدونم هیچ راهی برای اجراش وجود داشته باشه.

البته رم 27 مگ هست پس انتظار نداشته باشید 10 تا برنامه بازکنید دستگاه هم مثل شیر ژیان برای شما کار کنه (بحث رم چیزی جداست)

اما من تا بحال 1 بار هارد ریست کردم بنا به دلیلی که گفته بودم و 2 بار مجبور به سافت ریست شدم و هر 2 بار هم مقصر خودم بودم . برای 18 روز این رقم حداقل برای من معجزه است!!

استفاده از اینترنت رو با وای فای میدونم . بسیار لذت بخش و سریع بود . مخصوصا که وایرلس لن جی هم داره که یه جایی سرعت زیاد باشه کاملا لذت خواهید برد. اما هیچ تجربه ای از ایرانسل ندارم. فقط یک بار برای آنتن دهی ایرانسل دوستم رو چک کردم بدون هیچ مشکلی آنتن داد.

خوبی و خوشگلیش رو نمیتونم بدون پیش داوری به شما بگم . من از محصولات و دیزاین او2 خوشم میاد و از اچ تی سی و آیمیت با دیزانشون متنفرم + اینکه از گوشی های مشکی و براق بی نهایت خوشم میاد. 30 دلار هزینه اضافه برام چیزی نبود اما حاظر نشدم لیمیتد ادیشن لایف رو بگیرم. پس اصلا روی سلیقه من حساب نکنید. این دیزاین مخصوص من ساخته شده شاید شما اصلا به کل از این دیزاین بدتون بیاد. اما این رو تضمین میکنم از عکس هاش به مراتب خوشکل تره. راجع به اثر انگشت هم سفید که اصلا مشکلی نداره مشکی هم فقط پشت دستگاه اذیت میکنه (وسواسی باشید شاید کلافتون کنه)

تا دو سال دیگه بعید میدونم از نظر سرعت دستگاه عتیقه بشه . اما نداشتن صفحه وی جی ای ، رم 128 و جی پی اس عتیقه اش میکنه (اولی و سومی واسه من مهم نیست اما اگه دومی رو داشت ....)

-----------

یه چیزم بگم شاید بد نباشه .
دستگاه 3 حالت داره برای سرعت
Best Battery که سرعت 204 هست و مصرف باطری کم (مثلا ام پی تری پلیر به تنهایی 11 ساعت تا 12 ساعت)
Best Performance که سرعت 620 هست مصرف باطری زیاد . صفحه کم نور نمیشه و البته با همه این تفاسیر 30-50 درصد مصرف افزایش پیدا میکنه (مثلا بین 7 تا 9 ساعت ام پی تری)
و اتوماتیک که هیچوقت امتحانش نکردم.

من معمولا روی 204 میگذارمش چون به طور معمول بیش از این استفاده نمیشه . اما برای فیلم ، پی دی اف ، بازی ، چند برنامه با هم باز کردن ، نصب برنامه و کلا هر چیز که سرعت بالاتر میخوام دستی به Best Performance میبرمش .

خواستم بگم که اگر شما براتون باطری و سرعت بالای همیشگی توامان اهمیت داره انتظار استفاده معمولی 2 روز بیشتر از باطری رو نداشته باشین.

------------------
امیدوارم کمکی کرده باشم.
اما نمیتونم بگم برید بخرید یا نه . چون ممکنه چیزی که دنبالش باشید این نباشه.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
بابا چرا هر روز یه پ پ سی جدید میاد الان بین اینا منو راهنمایی میکنید
1-hp ipaq 600
2- htc touch cruise
3- o2 xda flame
4- eten v900
من خودم هنوز نظرم اچ پی هست
اینا چی تازه داره میاد؟
htc diamond
htc raphael

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من می خوام یک hp ipaq 600 بخرم یا هر پاکتی با cpu قوی و رم 128 و وایرلس و جی پی اس
امکان خرید از دبی هم دارم لطفا راهنمایی کنید

بعید میدونم با این چیزایی که بخوای بهتر از آیپک 600 پیدا کنی . بسیار دستگاه عالی ایست. البته اگر دنبال سی پی یو 600 و یا صفحه وی جی ای نباشی.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
این eten v900 چی؟ خیلی گول زنندس
آیپک 600 تو ایران هم هست؟
مگه سی پی یو 600 با رم 128 هم هست؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36

از نظر سرعت این گوشی سریع ترین گوشی فون ادیشن موجوده (به جز یه مدل سامسونگ که صفحه مربعی داره و هنوز در ایران رویت نشده) اگر برنامه های شما با این دستگاه هنگ کنه بعید میدونم هیچ راهی برای اجراش وجود داشته باشه.

البته رم 27 مگ هست پس انتظار نداشته باشید 10 تا برنامه بازکنید دستگاه هم مثل شیر ژیان برای شما کار کنه (بحث رم چیزی جداست)

اما من تا بحال 1 بار هارد ریست کردم بنا به دلیلی که گفته بودم و 2 بار مجبور به سافت ریست شدم و هر 2 بار هم مقصر خودم بودم . برای 18 روز این رقم حداقل برای من معجزه است!!

استفاده از اینترنت رو با وای فای میدونم . بسیار لذت بخش و سریع بود . مخصوصا که وایرلس لن جی هم داره که یه جایی سرعت زیاد باشه کاملا لذت خواهید برد. اما هیچ تجربه ای از ایرانسل ندارم. فقط یک بار برای آنتن دهی ایرانسل دوستم رو چک کردم بدون هیچ مشکلی آنتن داد.

خوبی و خوشگلیش رو نمیتونم بدون پیش داوری به شما بگم . من از محصولات و دیزاین او2 خوشم میاد و از اچ تی سی و آیمیت با دیزانشون متنفرم + اینکه از گوشی های مشکی و براق بی نهایت خوشم میاد. 30 دلار هزینه اضافه برام چیزی نبود اما حاظر نشدم لیمیتد ادیشن لایف رو بگیرم. پس اصلا روی سلیقه من حساب نکنید. این دیزاین مخصوص من ساخته شده شاید شما اصلا به کل از این دیزاین بدتون بیاد. اما این رو تضمین میکنم از عکس هاش به مراتب خوشکل تره. راجع به اثر انگشت هم سفید که اصلا مشکلی نداره مشکی هم فقط پشت دستگاه اذیت میکنه (وسواسی باشید شاید کلافتون کنه)

تا دو سال دیگه بعید میدونم از نظر سرعت دستگاه عتیقه بشه . اما نداشتن صفحه وی جی ای ، رم 128 و جی پی اس عتیقه اش میکنه (اولی و سومی واسه من مهم نیست اما اگه دومی رو داشت ....)

-----------

Best Battery که سرعت 204 هست و مصرف باطری کم (مثلا ام پی تری پلیر به تنهایی 11 ساعت تا 12 ساعت)
Best Performance که سرعت 620 هست مصرف باطری زیاد . صفحه کم نور نمیشه و البته با همه این تفاسیر 30-50 درصد مصرف افزایش پیدا میکنه (مثلا بین 7 تا 9 ساعت ام پی تری)

من معمولا روی 204 میگذارمش چون به طور معمول بیش از این استفاده نمیشه . اما برای فیلم ، پی دی اف ، بازی ، چند برنامه با هم باز کردن ، نصب برنامه و کلا هر چیز که سرعت بالاتر میخوام دستی به Best Performance میبرمش .

خواستم بگم که اگر شما براتون باطری و سرعت بالای همیشگی توامان اهمیت داره انتظار استفاده معمولی 2 روز بیشتر از باطری رو نداشته باشین.

------------------
امیدوارم کمکی کرده باشم.

آقا لطفا قيمتش رو هم بگين و اينكه وضعيت گارنتيش چطوره و كلا مركز خريد اين مدلا كجاست؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
این eten v900 چی؟ خیلی گول زنندس
آیپک 600 تو ایران هم هست؟
مگه سی پی یو 600 با رم 128 هم هست؟

توصیه میکنم اول تصمیم خودتون و تکلیفتون رو مشخص کنید بعد انتخاب کنید.
وی 900 وی جی ای و رم 64 و سی پی یو سامسونگ رو چه به آیپک کیو وی جی ای و رم 128 و سی پی یو اینتل ؟!! این دو قابل مقایسه نیستند . هر کدوم خوبی های خودشون رو دارند.
البته قصد توهین و یا سخره گرفتن شما رو ندارم امیدوارم بد برداشت نکرده باشین. عرضم این هست که شما باید یه تصمیم اولیه گرفته باشید و با این تصمیم یک کدوم از این انتخاب ها خود بخود حذف میشه.

آیپک 600 هم در ایران نیست یا حداقل من ندیدم. نمیدونم در دبی هم موجوده یانه. و البته نمیدونم مشکل آنتن دهی داره یا نه (البته معمولا اچ پی اینچنین مشکلی نداشته)

بله هست . فون ادیشن های کمی هستند اما دارند زیاد میشن. مثل 780 سامسونگ(اگر اشتباه نکنم) سی پی یو 600 رام 128 چیپست 330

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

-----------

------------------
امیدوارم کمکی کرده باشم.

ممنون از راهنماییتون
دست شما درد نکنه آقا

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا لطفا قيمتش رو هم بگين و اينكه وضعيت گارنتيش چطوره و كلا مركز خريد اين مدلا كجاست؟

قیمت از اکسپنسیس با تخفیف ویژه 400$ قیمتی که رسمی خود کمپانی میده حدود 600-700$ وضعیت گارانتی 2 ساله منطقه ای (یعنی نمیتونی از استرالیا بخری ببری مالزی واسه گارانتی!) در ایران هم کلا گارانتی نداره
اگه از ایران بخوای بخری 900 تا 1050 که گیر نمیاری چون ام دبلیو جی اینجا ندارن . اگه داشته باشن او2 هست.

ممنون از راهنماییتون
دست شما درد نکنه آقا

خواهش میشه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

همون طور که عماد گفت ایکس 650 بین 560 تا 590 دلار گیرتون میاد. اگه از چین بگیری شاید 550 دلار هم گیر بیاد. پس قیمتش عالیه. در مورد سرعت. قطعا دستگاه سریع نیست اما به هیچ وجه کند هم محسوب نمیشه. به هر حال سی پی یو 500 سامسونگ تا حدی جور اسکرین وی جی ای رو میکشه. در این خصوص دکتر چون ایکس 800 داره و این دو مدل بسیار به هم شبیه هستند(در واقع گویا ایکس 800 همون ایکس 650 با ساپورت 3g هستش) بهتر میتونه توضیح بده در این مورد.
در مورد قیافه ایکس 650 به نظر من که خیلی خوشگله(از اون دیوایس هاییه که فکر کنم خودشون از عکسشون خیلی بهتر باشن)
استفاده من هم از پاکت پی سی بسیار به شما شبیه و من خصوصا واسه استفاده از اینترنت مدل های وی جی ای رو (مثل همین ایکس 650 ) پیشنهاد می کنم. راستش خودم هم به همین دلیل به سمت وی جی ای رفتم و الان آلتیمیت 6150 دارم (که به علت ابعاد بزرگ به شما پیشنهاد نمی کنم) اما از وقتی چشمم به اسکرین وی جی ای در ابعاد 2.8 اینچ افتاد کلا نظرم نسبت به همه کیو وی جی ای ها منفی شد (البته این نظر منه) و البته با استفاده من آلتیمیت اصلا کند نیست. البته فرق آلتیمیت با ایکس 650 بیشتر در زمینه رم هست چون رم ایتن 64 و رم آلتیمیت 128 هست که البته در پرفورمنس دستگاه تاثیر مثبتی گذاشته...
به هر حال به دلیل اینکه شما میخواهید وب بروزینگ انجام بدید حتما به اسکرین های وی جی ای هم عنایتی داشته باشید. به نظر قیمت هم که خیلی ایکس 650 قیمتش مناسبه...

بالا