آقا عماد با اون چیزایی که گفتم شما لایف رو تایید می کنید؟
شما ازش کاملا راضی هستید؟هیچ کدوم از مشکلاتی رو که گفتم باهاش ندارید؟(ببخشید که با وجودی که تووی رویوو گفته بودید باز هم می پرسم!!!!تاکیدیه
)
والا قبلا تو رویوو هم گفتم اما چون دوست دارین تکرار میکنم.
از نظر سرعت این گوشی سریع ترین گوشی فون ادیشن موجوده (به جز یه مدل سامسونگ که صفحه مربعی داره و هنوز در ایران رویت نشده) اگر برنامه های شما با این دستگاه هنگ کنه بعید میدونم هیچ راهی برای اجراش وجود داشته باشه.
البته رم 27 مگ هست پس انتظار نداشته باشید 10 تا برنامه بازکنید دستگاه هم مثل شیر ژیان برای شما کار کنه (بحث رم چیزی جداست)
اما من تا بحال 1 بار هارد ریست کردم بنا به دلیلی که گفته بودم و 2 بار مجبور به سافت ریست شدم و هر 2 بار هم مقصر خودم بودم . برای 18 روز این رقم حداقل برای من معجزه است!!
استفاده از اینترنت رو با وای فای میدونم . بسیار لذت بخش و سریع بود . مخصوصا که وایرلس لن جی هم داره که یه جایی سرعت زیاد باشه کاملا لذت خواهید برد. اما هیچ تجربه ای از ایرانسل ندارم. فقط یک بار برای آنتن دهی ایرانسل دوستم رو چک کردم بدون هیچ مشکلی آنتن داد.
خوبی و خوشگلیش رو نمیتونم بدون پیش داوری به شما بگم . من از محصولات و دیزاین او2 خوشم میاد و از اچ تی سی و آیمیت با دیزانشون متنفرم + اینکه از گوشی های مشکی و براق بی نهایت خوشم میاد. 30 دلار هزینه اضافه برام چیزی نبود اما حاظر نشدم لیمیتد ادیشن لایف رو بگیرم. پس اصلا روی سلیقه من حساب نکنید. این دیزاین مخصوص من ساخته شده شاید شما اصلا به کل از این دیزاین بدتون بیاد. اما این رو تضمین میکنم از عکس هاش به مراتب خوشکل تره. راجع به اثر انگشت هم سفید که اصلا مشکلی نداره مشکی هم فقط پشت دستگاه اذیت میکنه (وسواسی باشید شاید کلافتون کنه)
تا دو سال دیگه بعید میدونم از نظر سرعت دستگاه عتیقه بشه . اما نداشتن صفحه وی جی ای ، رم 128 و جی پی اس عتیقه اش میکنه (اولی و سومی واسه من مهم نیست اما اگه دومی رو داشت ....)
-----------
یه چیزم بگم شاید بد نباشه .
دستگاه 3 حالت داره برای سرعت
Best Battery که سرعت 204 هست و مصرف باطری کم (مثلا ام پی تری پلیر به تنهایی 11 ساعت تا 12 ساعت)
Best Performance که سرعت 620 هست مصرف باطری زیاد . صفحه کم نور نمیشه و البته با همه این تفاسیر 30-50 درصد مصرف افزایش پیدا میکنه (مثلا بین 7 تا 9 ساعت ام پی تری)
و اتوماتیک که هیچوقت امتحانش نکردم.
من معمولا روی 204 میگذارمش چون به طور معمول بیش از این استفاده نمیشه . اما برای فیلم ، پی دی اف ، بازی ، چند برنامه با هم باز کردن ، نصب برنامه و کلا هر چیز که سرعت بالاتر میخوام دستی به Best Performance میبرمش .
خواستم بگم که اگر شما براتون باطری و سرعت بالای همیشگی توامان اهمیت داره انتظار استفاده معمولی 2 روز بیشتر از باطری رو نداشته باشین.
------------------
امیدوارم کمکی کرده باشم.
اما نمیتونم بگم برید بخرید یا نه . چون ممکنه چیزی که دنبالش باشید این نباشه.