• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این eten v900 چی؟ خیلی گول زنندس
آیپک 600 تو ایران هم هست؟
مگه سی پی یو 600 با رم 128 هم هست؟

دوست عزیز پیشنهاد میدم 20 صفحه آخر همین ترد رو بخونید و به یک جمع بندی برسید بعد همون طور که ووسین گفت بیایید نتیجه بررسی و جمع بندیتون رو اینجا بگید تا بشه راهنمایی کرد. بدون در نظر گرفتن این مساله مسلما خرید خوبی نخواهید داشت. پاکت پی سی ها رو هم اگر یک روز بعد از خرید بخواهید بفروشید کلی ضرر می کنید پس می ارزه که وقت بگذارید تا نتیجه خوبی بگیرید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا حرفم رو پس میگیرم شرمنده . یه لحظه قاطی کردم سی پی یوش 600 نشد یا رمش 128!!!:D
البته رمش 128 هست خوشبختانه:happy:

بابا هم رمش 128 هست و هم سی پی یو 677 ، چرا این قدر این مظلوم رو مورد افترا قرار می دید:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بابا هم رمش 128 هست و هم سی پی یو 677 ، چرا این قدر این مظلوم رو مورد افترا قرار می دید:(

دکتر جان مطمئنی 600 هستش؟ یکی از همین نمایشگاهها بود استندش زده بود 500
عوض شد؟
اگه تونستم عکسش رو میزارم . اما من فکر میکردم به استند دیگه میشه اعتماد کرد!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان به نظر شما یک توشیبا جی 900 خیلی تمییز و بدون خط و خش اما بدون جعبه چقدر می ارزه؟؟؟:cool:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!
از کجا؟!!
با لایف عوض میکنی؟!!!

اگه عوض نمیکنی حداقل 700

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!
از کجا؟!!
با لایف عوض میکنی؟!!!

اگه عوض نمیکنی حداقل 700

والا یکی از بستگان که اصلا تو این باغ ها نبود قبلا امروز اومد پیشم گفت یک مینی کامپیوتر داره که سیم کارت هم میخوره! من هم رفتم خونشون دیدم که به به ! توشیبا جی 900 ... نوی نوی نو!!!! بصورت اینترنتی یکی از دوستاش خریده و بعد این ازش گرفته بدون جعبه 550 و بعد دیده بزرگ و جواده و مثل گوشی های چینیه:blink: حالا میخواد بفروشه و بجاش یک سونی اریکسون w960 بخره (چون به قول خودش 8 گیگ هارد داره و هر چی بهش گفتم اون 8 گیگ فلشه و هارد یه چیز دیگست به خرجش نرفت!) بعد هم رفته بازار بفروشه یهش گفتن نمی خریم و جعبه نداره و دزدیه و غیره و آخرش بهش 300 تومن! پیشنهاد کردن! یکی دیگه از اقوام بهش گفته من ازین چیزا خوشم میاد و اون هم اومد باهام مشورت کنه و من هم دیدم که چه شاسکول هایی در بستگان داریم:eek:
خلاصه.... تا 10 دقیقه پیش داشتم باهاش ور میرفتم و بهش گفتم اگه خواست بفروشه 600 میخوامش و البته جعبه و دفترچه و cd و کابل یو اس بی رو نداره ولی شارزر و هدست رو داره. ممکنه بعدا بتونم جعبه اش رو هم گیر بیارم گویا منزل یکی از دوستان در دبی گم و گور شده!
خلاصه من به دلیل مشکلی که با کیبرد پیدا کردم واسه خودم ور نمیدارم اما اگه خواست واقعا ردش کنه ازش می گیرم و اگه خواستیش مشکلی نیست. البته در این مورد شما در اولویت دوم هستی و پارسا اولویت اوله! (اگه خواست البته) خودش هم اصلا باهاش کار نکرده و اصلا نمی تونست ویندوز رو بالا بیاره و تو همون تب های اولیه موقع استارتاپ گیر می کرد! فقط من امروز چند ساعت! باهاش کار کردم. نکته این که مصرف باتریش کم از آلتیمیت نبود. قطرش هم خیلی زیاد بود. دیگه اینکه ما متعلق به همه دوستان هستیم! یک فلیم هم سراغ دارم که 650 میده و خیلی هم تمیزه(البته من جدیدا ندیدمش) و علی (لرد) میخواست که منم به تورم خورد اما حالا علی منصرف شده... چون طرف خیلی عجله داره و ممکنه همین الان هم در فکر فروش باشه اگه از دوستان (با تاکید بر کلمه دوستان) کسی خواست سریعا اعلام کنه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
راجع به جی 900 که البته بنده نوبت پارسا رو نمیگیرم .
پارسا جان اگه میخوایش چیز عالی ایه!! آرزویی زود دست یافتنی است!!

اگر نخواستی هم بنده رو بخبر که اتم لایف رو همینجا بفروشم . فکر کنم با توجه به 2 هفته کار کردنش و قیمت رمضانی که 900 تا 1000000 هست بتونم قیمتی ازش در بیارم که جی 900 هم پولش در بیاد.
هر چند که دلم نمیاد لایف رو از دست بدم.
همه چیز در دست توست!!:D

در مورد فلیم هم یک نفر امروز به من پی ام زد در مورد فلیم میپرسید . قصد سفارش از اکسپنسیس داره . اگه میشنوه که میتونه خودش اعلام کنه. اگر نه هم (و اگر خبری نشد) میتونم بهش خبر بدم ببینیم شاید خواست.

مشکل رادیو ای نداره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

اگر نخواستی هم بنده رو بخبر که اتم لایف رو همینجا بفروشم . فکر کنم با توجه به 2 هفته کار کردنش و قیمت رمضانی که 900 تا 1000000 هست بتونم قیمتی ازش در بیارم که جی 900 هم پولش در بیاد.

در مورد فلیم هم یک نفر امروز به من پی ام زد در مورد فلیم میپرسید . قصد سفارش از اکسپنسیس داره . اگه میشنوه که میتونه خودش اعلام کنه. اگر نه هم (و اگر خبری نشد) میتونم بهش خبر بدم ببینیم شاید خواست.

مشکل رادیو ای نداره؟

جون عماد اینقدر زود از لایف زده شدی؟؟؟؟؟؟:blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
. البته در این مورد شما در اولویت دوم هستی و پارسا اولویت اوله! (اگه خواست البته) .

از این که اینقدر به فکر من هستید ممنون :( کاش دوربین نخریده بودم و میتونستم از خجالتتون در بیام

عماد جان ، جی900 مال ِ خودت مال ِ چشات :)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جون عماد اینقدر زود از لایف زده شدی؟؟؟؟؟؟:blink:

نه حسین جان . اصلا خیلی هم باهاش اسیدی حال میکنم. مسئله اینه که اگه شما یه عمر عاشق سینه چاک دختر کد خدا باشی دختر شاه هم بهت بدن باز هم تو فکر همون دختر کد خدایی دیگه:D

البته این وسط شاید وصف خیلی درست نباشه ولی عشقه و کوری چشم. هر چند دودلم. حالا ببینم سیاوش خان به چه قیمتی میتونه جی 900 رو بده (و آیا اصلا امکانش وجود داره) و آیا من میتونم با همون قیمت لایف رو بفروشم.

یه مشکلی هم موجوده . جعبه لایف من در یک عملیات شهادت طلبانه دو شب پیش مرحوم شد و به سطل آشغال افتاد. (میخواستم ببینم زیر کاغذ جعبه اش هم او2 هست که بود:lol: نقدا ام دبلیو جی چیزی به جز او2 و چند تیکه برچسب اضافی و یکعدد درب نیست. حالا کاملش رو تو رویو میگذارم کف کنید!! اما سرویس شد گفتم بدرد نمیخوره انداختمش دور!!)

از این که اینقدر به فکر من هستید ممنون :( کاش دوربین نخریده بودم و میتونستم از خجالتتون در بیام

عماد جان ، جی900 مال ِ خودت مال ِ چشات :)

ای بابا . به این زودی بیخیال جی 900 شدی؟ حالا من یه چیزی گفتما:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نه حسین جان . اصلا خیلی هم باهاش اسیدی حال میکنم. مسئله اینه که اگه شما یه عمر عاشق سینه چاک دختر کد خدا باشی دختر شاه هم بهت بدن باز هم تو فکر همون دختر کد خدایی دیگه:D

البته این وسط شاید وصف خیلی درست نباشه ولی عشقه و کوری چشم. هر چند دودلم. حالا ببینم سیاوش خان به چه قیمتی میتونه جی 900 رو بده (و آیا اصلا امکانش وجود داره) و آیا من میتونم با همون قیمت لایف رو بفروشم.

یه مشکلی هم موجوده . جعبه لایف من در یک عملیات شهادت طلبانه دو شب پیش مرحوم شد و به سطل آشغال افتاد. (میخواستم ببینم زیر کاغذ جعبه اش هم او2 هست که بود:lol: نقدا ام دبلیو جی چیزی به جز او2 و چند تیکه برچسب اضافی و یکعدد درب نیست. حالا کاملش رو تو رویو میگذارم کف کنید!! اما سرویس شد گفتم بدرد نمیخوره انداختمش دور!!)

ای بابا . به این زودی بیخیال جی 900 شدی؟ حالا من یه چیزی گفتما:D

عماد جان ، اون دستگاه وی 900 ، تقریبا مطمئن هستم که 600 هست
در مورد جعبه هم ، من هم همیشه فکر می کنم که جعبه ها چیز هایی اضافی هستند ، ولی مثل اینکه در ایران برای خرید دست دوم ، علاقه وافری به جعبه دارند:blink:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان ، اون دستگاه وی 900 ، تقریبا مطمئن هستم که 600 هست
در مورد جعبه هم ، من هم همیشه فکر می کنم که جعبه ها چیز هایی اضافی هستند ، ولی مثل اینکه در ایران برای خرید دست دوم ، علاقه وافری به جعبه دارند:blink:

امیدوارم که اینطور باشه دکتر جان.

شما اون استند کذایی رو ندیدین؟ اگه اشتباه نکنم در بارسلونا بود (مطمئن نیستم میگردم پیدا میکنم) در غرفه ایتن . عکس وی 900 بالاش هم مشخصات. که سی پی یو 500 سامسونگ و رم 128. فکر میکردم که خود ایتن از چیزی که میده مطمئن باشه . اما مثل اینکه نیست.
گوگل هم کردم . اما متاسفانه نتایج یکی در میون 600 و 500 بودن!!!

در مورد جعبه کاملا با شما موافقم. علت جراحی جعبه هم همین بود. اگر فکر میکردم به درد میخوره هیچوقت برای یک حس کنجکاوی از بینش نمیبردم. البته ارزشش رو در اون لحظه داشت. چون این ام دبلیو جی حتی جعبه رو هم خودش نزده . همون جعبه او2 رو روش کاغذ گلاسه کشیده (جایی که آی ام ای آی هم خورده خالی گذاشته. خلاصه چیزای قشنگی بهم ثابت شد:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خيلي عذر ميخوام.
حقيقتش اينه كه من واقعا وقتشو ندارم اين 92 صفحه رو بخونم اوضاع درستم بياد.
فقط اگه ممكنه محبت كنيد بفرماييد در شرايط فعلي من i-mate مدل k-jam رو با 290 تومن كاركرده بخرم يا نه؟

نه!............

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ب البته درسته كه مدل هاي جديد توي بازار اومده اما قيمت هاشون هم بالاتر از 450 تومنه.

البته اين موضوع رو متوجه شدم كه اين روزها زياد هستن كه ميخوان i-mate هاشون رو بفروشن و دليلش رو نميدونم كه چرا.

اين روزها زياد مي بينم كه i-mate ها براي فروش گذاشته شده ؟

جوابتون رو با گفته خودتون میدم :

مدل هاي جديد توي بازار اومده اما قيمت هاشون هم بالاتر از 450 تومنه.

و البته :

ميتونم كه در آينده Windows Mobile نسخه 6 رو روي اين مدل نصب كنم ديگه. نميتونم؟

بله ، حتی 6.1 هم میتونید

--------------------

و اما در مورد سوالتون :

اگه واقعا" بیشتر نمیتونید هزینه کنید و اگه دستگاه تمیزه ، من میگم خوبه .

آقا سیاوش که فرمودند نه! واسه این بود که عاقلانه اینه که برای خرید پاکت پی سی باید خرج بیشتر از 500 کرد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جوابتون رو با گفته خودتون میدم :

و البته :

بله ، حتی 6.1 هم میتونید

--------------------

و اما در مورد سوالتون :

اگه واقعا" بیشتر نمیتونید هزینه کنید و اگه دستگاه تمیزه ، من میگم خوبه .

آقا سیاوش که فرمودند نه! واسه این بود که عاقلانه اینه که برای خرید پاکت پی سی باید خرج بیشتر از 500 کرد

آره دیگه. همون طور که آقا پارسا (مانوئل) گفت من هم فکر می کنم واسه خرید پاکت پی سی باید بیشتر از 300 تومن هزینه کرد.
البته شما می تونید اون دستگاه رو بخرید ولی اگه کمی صبر کنید و پولتون رو پس انداز کنید و چند ماه دیگه یک دستگاه به روز تر و با قابلیت های بیشتر بخرید که مهمترین سودش اینه که پس از چند روز استفاده دلتون رو نزنه و حد اقل یک سال دستتون باشه. اما باز هم خودتون تصمیم گیرنده هستید. من پیشنهاد می کنم یه مدت مشتری اینجا بشید! و به این انجمن سر بزنید و به مطالعه در زمینه پاکت پی سی ها بیشتر بپردازید. بعد اگر باز هم تصمیم داشتید دیوایسی با این مشخصات خریداری کنید به راحتی می تونید دستگاه های دست دوم از این دست که فرمودید پیدا کنید و بخرید. اگر هم نتیجه گرفتید که صبر کنید و در آینده خرید کنید در هر صورت با آشنایی بیشتر و اطلاعات دقیق تر خرید می کنید و در نتیجه جزء اون دسته افر ادی نمیشید که از دنیای پاکت پی سی زده میشوند و فرار می کنند و پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنند!!!

پ ن : همون طور که آقا مجتبی مدیر بخش فرموده اند افراد 2 دسته هستند! یک دسته پس از خرید پاکت پی سی عاشق اون میشوند و دیگه از اون نمی تونن دل بکنن و تا پایان عمر! به پاکت پی سی اعتیاد پیدا می کنند.
دسته دوم افرادی هستند که با انتخاب غلط (به علت عدم آشنایی یا عجله و ...) از پاکت پی سی زده میشوند و فرار می کنند و پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنند.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از پاسخ و نظرتون اما....

نه؟؟؟؟!!!
واقعا؟
خب البته درسته كه مدل هاي جديد توي بازار اومده اما قيمت هاشون هم بالاتر از 450 تومنه.
من نهايتا 300 تومن ميتونم در نظر بگيرم ضمن اينكه نياز دارم حتما Wi-Fi داشته باشه.
در حال حاضر لپ تاپ Dell دارم اما جابه جاييش برام تا حدودي مشكله و همينطور يه Deksktop معمولي.

فكر مي كردم چون بودجه ام براي خريد يه PPC نو و جديد به هيچ وجه كافي نيست و بنا به نيازم تصميم گرفتم اين مدل رو انتخاب كنم.
فكر خريد PPC هم به اين خاطر بود كه تصميم دارم گوشي ام رو عوض كنم قاعدتا بايد هزينه اي رو براي يه گوشي نو در نظر ميگرفتم و چون مايلم كه حتما Wi-Fi داشته باشه گزينه هاي زيادي پيش روم نيست به جز P910 و P990 و سري N80 به بالا.

البته اين موضوع رو متوجه شدم كه اين روزها زياد هستن كه ميخوان i-mate هاشون رو بفروشن و دليلش رو نميدونم كه چرا.

در كل با توجه به تفاوت قيمت هاي اون ها و با در نظر گرفتن شرايطي كه عرض كردم باز هم نظرتون اينه كه نه؟؟!!!!
چه دليلي هست كه اين نه اينقدر قاطعه و چرا اين روزها زياد مي بينم كه i-mate ها براي فروش گذاشته شده ؟
ميتونم كه در آينده Windows Mobile نسخه 6 رو روي اين مدل نصب كنم ديگه. نميتونم؟

من اتمم رو 330 فروختم . یعنی 30 تومن بیشتر از این قیمتی که شما میتونین هزینه کنید. اما اتم کجا و ...
پیشنهاد میکنم اگر تونستی یه خورده رو این 30 تومن فکر کن(البته اگه بتونی به ارزونی من گیر بیاری).

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
باور كن هيچ مشكلي روي اين فكر كردن نيست فقط موضوع مهمي كه هست و حتما حتما راجع بهش قبلا بحث شده و نتيجه گيري شده و با Search كردن به جايي نميرسم و وقت ندارم براي خوندن يه طومار (تومار؟؟!!) بلند بالاي 90 صفحه اي ديگه اينه كه :

ارجحيت Keyboard براي K-jam هست به سي پي يو 400 براي Atom و يا دوربين 2 مگ HTC P4350 در مقابل محبوبيت عمومي قديمي K-Jam.

اگر چه فكر مي كنم فرصت خريد Atom از من گرفته شده و تا حالا ديگه دير شده و آدم ها به اندازه كافي از دست من عصباني هستن.;) ( به خدا تقصير من نيست. باز هم معذرت مي خوام ).

آخه برام مهمه كه اين همه SMS بازي مي كنم صفحه كليد نرم افزاري Atom نصف LCD رو نگيره و نشه هيچي ديد و همين طور مطمئنا روزي خواهد رسيد كه يا بنا به نياز مالي و يا صرف تنوع و ارتقا بخوام اين K-Jam رو بفروشم.

اون موقع مهمه كه به جاي يه دونه مشتري كه قدر Atom رو ميدونه هزار تا مشتري هيجان زده مثه الان من كه فقط K-Jam رو توي عمرش ميشناسه مراجعه كنن خصوصا در شهري كه اسمش تهران نيست.

البته تصورم بر اين هست كه در كنار K-Jam هم HTC مدل P4350 جوابگوي انتظارات معمولي من باشه كه تا حالا پيدا نكردم.

با اين تفاسير لطف مي كنيد اگه نتيجه اون نتيجه گيري ها و بحث ها رو براي مقايسه اين 3 تا مدل به صورت قاطع بدونم يا حداقل يه لينكي چيزي كه مستقيما برم توش.

چی بگم. همه چیز رو از نظر خودت گفتی. خودت باید تصمیم بگیری

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 دوستان من میخواستم p3400 htc رو بخرم چطور گوشییه کسی که داشته رازی بوده ؟؟

2 من حداکثر میتونم 400 تومن هزینه کنم که خودم میخوام 350 گوشی و50 مموری 4 gb بخرم (البته تا ببینم نظر سازندتون در مورد این گوشی چیه)

3 اینکه با 400 تومن چه گوشی ppc کار کرده اما در حد نو گرفت (برام cpu قوی و حداقل 2.84 اینچی باشه)

4 یه سوال دیگه اینکه تا اگه تا آخر تابستون صبر کنم چه گوشی رو میتونم بگیرم(350)

منتظره نظرای سازندتونم

تنهام نزارید.

راستی htc ساخت کجاست.

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بدبختي اي گير كرديما....شما ها شاهديد كه من چند وقته الان دقيقا دو هفته در به در دنبال يه K-Jam تميز مي گردم.
واقعا ديگه خسته شدم.
مشكل اينجاست كه مشهدم.
اگه تهران بوديم شايد ميشد يه كاريش كرد ضمن اينكه خريد از راه دور و واريز كردن پول به حساب كسي كه هيچ شناختي روش نيست و فرستادن دستگاهي اون هم از نوع دست دوم با پست هيچ تضميني وجود نداره.
1- شما جاي من بودين اين كارو مي كرديد؟

امروز دوباره يكي ديگه در مشهد پيدا كردم فوق العاده تميز (از سالم بودنش مطمئن نيستم) 330 تومن اومديم برش دارم و معامله كنيم بره پي كارش ديدم روي كارتن نوشته Made In China

جالبه فروشنده اش هم اينقدر بي سواد كه در كمال بي تربيتي جلوي خودم بر مي گرده به رفقاش ميگه عقده اي ان ديگه چي كار ميشه كرد و كلي چشمك و نيشخند هم ميزنه.
وقتي قيمت مي پرسي كلي آدم متعجب با چشم هاي گرد شده از بالا و پايين و زير ميز و بيرون مغازه جمع ميشن كه ببينن اين آدم كيه كه قرار بوده يه PPC چيني به اين قيمت بهش انداخته بشه.
2- اينقدر عصباني شدم گفتم مسخره كردي ما رو.

يكي ديگه هم كه 460 تومن انگاري از پشت كوه اومديم ما....نميدونم چرا همه مشتري ها رو خر فرض مي كنن.
3- اينا ميذارن دستگاه هاشون فروش بره يا نه براي قشنگي گذاشتن پشت ويترين كه خالي نباشه؟!!!
متاسفم.

4- حالا واقعا به نظر شما اين Made in China و 330 رو ميشه بيشتر روش تامل كرد؟

فكر مي كنم دارم از اون دسته عاشقان PPC جزو اون دسته اي ميشم كه نخريده بدجور داره از PPC بدم مياد.

در مورد اين تيكه مسخره پشت كوهي بودن و عقده اي بودنش هيچ مشكلي نيست كاملا طبيعيه دستگاهي كه 4 ساله از رده خارج شده و ديگه توليد نميشه ديگه نميشه بهش گفت PPC واقعي اما دارم با توجه به پولي كه همين الان كنار دستمه خريد مي كنم و دليل اصليم هم عوض كردن گوشي ام بود صرفا به خاطر تنوع اما به شدت از سري N جواتي نوكيا و P990 هم بدم مياد.

اگه واقعا اينقدر PPC جلوه بدفرمي داره و قراره اينقدر مورد تمسخر قرار بگيره (چه مدل هاي 2008 و جديدش از روي سوسولي و لوسي و چه مدل هاي 2004 اش از ديد قديمي بودن) آقا ما كه عطاشو به لقاش بخشيديم نخواستيم.
شهر مزخرفيه اين مشهد.

به هر حال با لپ تاپ و 6630 عزيزم هم ميشه زندگي آرومي داشت.
5- حالا نظر بدين لطفا.

خوب چرا p3400 نمیگیری نوش 350 میشه البته بی گارانتی با kjam از نظر سخت افزار فرقی نداره فقط بنظر خودم سرعت بلوتوس p3400 خیلی بیشتره و دوربینه p3400 2 مگا و p3400 کیبورد نداره اما رزیه تر از kjame
من برادرن کاجم داره که بنظرم یکم قول پیکره البته بدش نباشه ها من که خوشم نیومد (صلیغه)

در ضمن kjamماله 2005 و p3400 htc ماله 2007 , p3400 بیستو پنج گرمی سبکتره

ناگفته نمونه از برادرم پرسیدنم خداییش چند باز از کیبرد kjam استفاده کردی که جالبه بدونی گفت فقط 1 بازر اونم سرعت تایپشو کند کرد رفت سراغ همون کیبور مجازی

حالا من که دست گزاشتم روی p3400 با لا هم گذاشتم تا نظر بقیه دوستان رو هم بدونم

منم میخوام 6630 مو آب کنم :lol: در ضمن زیاد ناراخت نباش اونایی که از ppc بد میگن نشون دهنده شخصیتشونه مثله یکی از دوستای خودم خودش میکشه که بگه نوکیا افتضاهه (حالا اینجا جاش نیست بگم) خودشم که تا حالا نوکیا نداشته اما همون بهتر که برن با سیستم جاوا حال کنن

خلاق هر چه لایق.

و تجربه زندگیم میگه هیچ چزی تو دنیا مثل جنس نو ارزش نداره.

علی یارت

راستی 3400 3g/hsdpa/wifi/Edge/gps نداره که باسهی من مهم نیست اینجا ایرانه و همون gprs عمراه اول هم اگه خدا بخواد تا 2000000 ساله دیگه وصل میشه دیگه وایرلس باسه چیمه. (-:

بالا