باور كن هيچ مشكلي روي اين فكر كردن نيست فقط موضوع مهمي كه هست و حتما حتما راجع بهش قبلا بحث شده و نتيجه گيري شده و با Search كردن به جايي نميرسم و وقت ندارم براي خوندن يه طومار (تومار؟؟!!) بلند بالاي 90 صفحه اي ديگه اينه كه :
ارجحيت Keyboard براي K-jam هست به سي پي يو 400 براي Atom و يا دوربين 2 مگ HTC P4350 در مقابل محبوبيت عمومي قديمي K-Jam.
اگر چه فكر مي كنم فرصت خريد Atom از من گرفته شده و تا حالا ديگه دير شده و آدم ها به اندازه كافي از دست من عصباني هستن.
( به خدا تقصير من نيست. باز هم معذرت مي خوام ).
آخه برام مهمه كه اين همه SMS بازي مي كنم صفحه كليد نرم افزاري Atom نصف LCD رو نگيره و نشه هيچي ديد و همين طور مطمئنا روزي خواهد رسيد كه يا بنا به نياز مالي و يا صرف تنوع و ارتقا بخوام اين K-Jam رو بفروشم.
اون موقع مهمه كه به جاي يه دونه مشتري كه قدر Atom رو ميدونه هزار تا مشتري هيجان زده مثه الان من كه فقط K-Jam رو توي عمرش ميشناسه مراجعه كنن خصوصا در شهري كه اسمش تهران نيست.
البته تصورم بر اين هست كه در كنار K-Jam هم HTC مدل P4350 جوابگوي انتظارات معمولي من باشه كه تا حالا پيدا نكردم.
با اين تفاسير لطف مي كنيد اگه نتيجه اون نتيجه گيري ها و بحث ها رو براي مقايسه اين 3 تا مدل به صورت قاطع بدونم يا حداقل يه لينكي چيزي كه مستقيما برم توش.