• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عرض شد خدمت همه بروبکس پی تی .
خیلی وقتی میشه که اصلا تو پی تی پست نزده بودم ، دلم خیلی تنگ شده بود ، این فیلترینگ هم که به کی رحم میکنه تا به پیتی رحم کنه ؟ پی تی که سهله ، همه چی داره تو این مملکت سانسور می شه ، حتی خودمون !
زیادی سیاسی شد ؟ (شرمنده ، از آنتی فیلتر استفاده می کنم ، نمی تونم اسماعیل بزنم )
آقا سیاوش عزیز ، اگه یادت باشه ، من چند وقت پیش برای خرید ppc مزاحم شما شده بودم ، اما خب ، بی خیال شدم (پولش جور نشد ، برای خودم هم نمی خوام ، فعلا عمله آبجی ام ، دارم برای اون پیدا می کنم ، دی:) آلان دوباره زده به فکرش ، حال و حوصله خوندن این همه صفحه رو هم ندارم ، ضمنا ، فکر کنم خیلی موارد به روز شده باشد .
ببین آقا سیاوش ، آبجی ما براش اینها مهمه :
1 _ قیمت ، که max برسه به 500 ( + و - 100 تومان هم براش گذاشته ، یعنی ته ته اش 600 )
2 _ دوربین که به نظرم از 2 کمتر نباشه ، به نظرم داشتم آتو فوکوس نعمت خیلی بزرگی (تازه کا 510 رو عوض کردم و به جاش ک550 گرفته ام ، دی : )
3 _ Gps هم بد نیست داشته باشه ، اما اگه یه مورد خوب بود که gps هم نداشت ، خیلی مهم نیست .
4 _ سی پی یو . از این که مدام هنگ کنه ، بدش می اد .
5 _ به نظر منی که این کاره نیستم ، ویندوز موبایل هر چی به روز تر باشه ، بهتره ، حالا نظر شما چیه ؟
6 _ قیافه ، که من راضی اش می کنم ، دی :

راستی ، یه پوئن مثبت هم داریم ، اون هم اینه که خاله ام داره تا 2 ماه دیگه از USA می آد ، می تونه بیاره ، فقط نمی دونم که این ور کار می کنه یا نه ؟ ( هر نرم افزاری ، هم سخت افزاری ، یه دفعه شوهر خاله ام می گفت که انگار گوشی های اونجا با شبکه اینجا نمی خونن ، سخت افزاری می گفت ، البته اون داشت راجع به 6630 می گفت ، ppc رو دیگه نمی دونم ؟ )
باز هم اگه چیزی به نظرم رسید ، عرض می کنم ، به نظر شما هم اگه چیزی مهمه و من یادم رفت ، بفرمایید
مرسی
یا حق

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 دوستان من توی 1 فروم دیگه یه همشهری پیدا کردم که اتومشو 420 قیمت اولیه داده (سر گردنه) میگید که من چند بگم که نه سیخ بسوزه و نه کباب گوشیه تمیزیه اما فوقالاده قیمت اولیه رو خیلی گرون گفت قیمت مناسب بگید میدونم که چند صفحه قبل یکی از دوستان 330 فروخته حالا ؟؟؟؟ قمیت؟؟؟؟

64MB RAM, 128MB ROM
520 مگاهرتز ، پردازشگر Intel XScale PXA 27x داره .

http://www.gsmaria.com/Phones/Phone.aspx?phone=862

2البته 1 جسجر هم داره که 530 گفته حالا منتظرم بگید که اتومرو چند بگیرم؟؟؟

3 روی اتم میشه مموریه 4 گیگ بست؟؟؟

4 lcd یه اتم چند اینچه؟؟

تشکر فراوان.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی وقتی میشه که اصلا تو پی تی پست نزده بودم ، دلم خیلی تنگ شده بود ، این فیلترینگ هم که به کی رحم میکنه تا به پیتی رحم کنه ؟ پی تی که سهله ، همه چی داره تو این مملکت سانسور می شه ، حتی خودمون !
زیادی سیاسی شد ؟ (شرمنده ، از آنتی فیلتر استفاده می کنم ، نمی تونم اسماعیل بزنم )
آقا سیاوش عزیز ، اگه یادت باشه ، من چند وقت پیش برای خرید ppc مزاحم شما شده بودم ، اما خب ، بی خیال شدم (پولش جور نشد ، برای خودم هم نمی خوام ، فعلا عمله آبجی ام ، دارم برای اون پیدا می کنم ، دی:) آلان دوباره زده به فکرش ، حال و حوصله خوندن این همه صفحه رو هم ندارم ، ضمنا ، فکر کنم خیلی موارد به روز شده باشد .
1 _ قیمت ، که max برسه به 500 ( + و - 100 تومان هم براش گذاشته ، یعنی ته ته اش 600 )
2 _ دوربین که به نظرم از 2 کمتر نباشه ، به نظرم داشتم آتو فوکوس نعمت خیلی بزرگی (تازه کا 510 رو عوض کردم و به جاش ک550 گرفته ام ، دی : )
3 _ Gps هم بد نیست داشته باشه ، اما اگه یه مورد خوب بود که gps هم نداشت ، خیلی مهم نیست .
5 _ به نظر منی که این کاره نیستم ، ویندوز موبایل هر چی به روز تر باشه ، بهتره ، حالا نظر شما چیه ؟

راستی ، یه پوئن مثبت هم داریم ، اون هم اینه که خاله ام داره تا 2 ماه دیگه از USA می آد ، می تونه بیاره ، فقط نمی دونم که این ور کار می کنه یا نه ؟ ( هر نرم افزاری ، هم سخت افزاری ، یه دفعه شوهر خاله ام می گفت که انگار گوشی های اونجا با شبکه اینجا نمی خونن ، سخت افزاری می گفت ، البته اون داشت راجع به 6630 می گفت ، ppc رو دیگه نمی دونم ؟ )
باز هم اگه چیزی به نظرم رسید ، عرض می کنم ، به نظر شما هم اگه چیزی مهمه و من یادم رفت ، بفرمایید
مرسی
یا حق

سلام
والا آخوند جان این مواردی که شما گفتی یکم زیاده! اگه از خارج بخری که مشکلی نیست. ولی اگه از ایران بخوای بخری انتخاب ها خیلی محدود میشه و زیاد نمیشه روی موارد خاصی مانور داد. البته دوربین رو که خارج هم نمیشه زیاد مانوری روش داد!
اگه از خارج کشور گوشی ای بخری که آنلاک باشه و با برند اصلی عرضه بشه و کواد باند باشه یعنی از 4 باند جی اس ام پشتیبانی کنه مشکلی واسه کار در ایران نداره.
بعدا میام این پست رو ادیت می کنم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
1 دوستان من توی 1 فروم دیگه یه همشهری پیدا کردم که اتومشو 420 قیمت اولیه داده (سر گردنه) میگید که من چند بگم که نه سیخ بسوزه و نه کباب گوشیه تمیزیه اما فوقالاده قیمت اولیه رو خیلی گرون گفت قیمت مناسب بگید میدونم که چند صفحه قبل یکی از دوستان 330 فروخته حالا ؟؟؟؟ قمیت؟؟؟؟

64MB RAM, 128MB ROM
520 مگاهرتز ، پردازشگر Intel XScale PXA 27x داره .

http://www.gsmaria.com/Phones/Phone.aspx?phone=862

2البته 1 جسجر هم داره که 530 گفته حالا منتظرم بگید که اتومرو چند بگیرم؟؟؟

3 روی اتم میشه مموریه 4 گیگ بست؟؟؟

4 lcd یه اتم چند اینچه؟؟

تشکر فراوان.

سلام
اتم 420؟؟؟ بابا همین جا یکی از بچه ها (bavaria) هست که اتم رو خیلی ارزونتر میده. وقتی ارزونتر هست بیخیال اونی که 440 میده بشو مگر اینکه آک باشه.
اسکرین اتم 2.7 اینچ هست.
در خصوص مموری هم مشکلی ندارید.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بله؛بازی و برنامه هایی هست که جمین قادر به اجراش نیست؛اما مثلا" اتم اگزک توانسته که اجرا کنه؛

حالا اینجا این سوال مطرح میشه که آیا اجرای برنامه یا بازیهای سنگین فقط به CPU مربوط میشه یا به RAM و ROM هم کار داره ؟
این سوال روبه این خاطرمی پرسم که یه گوشی ای مثل XDA Atom ، فقط از نظر CPU از جمین سرتره و رم و رامش عین همونه ، می تونه انتخاب مناسبی باشه و همه برنامه ها روبا توجه به CPU خوبش اجرا میکنه ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حالا اینجا این سوال مطرح میشه که آیا اجرای برنامه یا بازیهای سنگین فقط به CPU مربوط میشه یا به RAM و ROM هم کار داره ؟
این سوال روبه این خاطرمی پرسم که یه گوشی ای مثل XDA Atom ، فقط از نظر CPU از جمین سرتره و رم و رامش عین همونه ، می تونه انتخاب مناسبی باشه و همه برنامه ها روبا توجه به CPU خوبش اجرا میکنه ؟

دوست عزیز ... مطلبی که فرمودید هم به سی پی یو مربوطه و هم به رم... به رام مربوط نیست.
برنامه ها و بازی هایی به خصوص هستند که توان بالایی از سی پی یو می طلبند و البته رم موقعی که یک نقشه جی پی اس و همچنین بازی های حجم بالا رو بخواهید اجرا کنید خیلی بکار میاد.

در خصوص مقایسه روی کاغذ... ببینید یک مثالی میزنم که روشن بشه. فرض کنید یک نفر میخواد ماشین بخره و شما میخوای راهنماییش کنی. اون میگه پراید کولر داره و 4 تا چرخ هم داره و صندلی هم داره! شما می گی بابا فقط اینا نیست مثلا 405 بهتره و ... دوباره طرف میگه خب چیش بهتره؟ یکم موتورش قویتره (سی پی یو) و شما می مونی چی بگی! این هم همینه دیگه... وقتی هر دوش رو امتحان کردین متوجه منظورم میشید. بابا دیگه الان در قرن بیست و یکم سی پی یو 195 تگزاس اینسترومنت و 200 اومپ خداییش ظلمه!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اين مدل Rebrand شده T-Mobile براي K-Jam كه گويا در كل همگي تحت لقب Wizard شناخته ميشن چي چي هست؟
يه دوست خيلي خوب قراره كمكم كنه يه دونه از اين نوع داشته باشم.

لطف مي كنيد نظرتون رو صادقانه در موردش بدونم؟
مشكلي چيزي داره نداره؟
رجيسترينگ؟
آن لاكينگ؟
سافرينگ؟
ريسلينگ؟
پرايسينگش هم قراره يه كوچولو بيشتر از 300 تموم شه.
Made in Taiwan
منصفانه است ديگه. نيست؟

والا ما پیشنهاد دادیم سافت بانک بگیرید که همون هرمس هست و شما نپسندیدید و گفتید اصل نیست! حالا چطور شد رفتین طرف یک مورد مشابه دیگه که تصادفا ضعیف تر هم هست خدا میدونه!
از این حرف ها گذشته اگه آنلاک بشه مشکل خاصی نداره... ولی در خصوص آپ گرید ها و از این قبیل باید مواظب باشید.
اگه در این خصوص سوالی دارید در محلش بپرسید.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز ... مطلبی که فرمودید هم به سی پی یو مربوطه و هم به رم... به رام مربوط نیست.
برنامه ها و بازی هایی به خصوص هستند که توان بالایی از سی پی یو می طلبند و البته رم موقعی که یک نقشه جی پی اس و همچنین بازی های حجم بالا رو بخواهید اجرا کنید خیلی بکار میاد.

در خصوص مقایسه روی کاغذ... ببینید یک مثالی میزنم که روشن بشه. فرض کنید یک نفر میخواد ماشین بخره و شما میخوای راهنماییش کنی. اون میگه پراید کولر داره و 4 تا چرخ هم داره و صندلی هم داره! شما می گی بابا فقط اینا نیست مثلا 405 بهتره و ... دوباره طرف میگه خب چیش بهتره؟ یکم موتورش قویتره (سی پی یو) و شما می مونی چی بگی! این هم همینه دیگه... وقتی هر دوش رو امتحان کردین متوجه منظورم میشید. بابا دیگه الان در قرن بیست و یکم سی پی یو 195 تگزاس اینسترومنت و 200 اومپ خداییش ظلمه!

سیاوش جان منم میدونم CPU دویست مزخرفه :D سوالم همونی بود که جوابشو دادی ..می خواستم بدونم حالا که CPU اتم 416 هست ، با وجود رم پایین مشکلی پیش میاد یا نه..

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من که اصلا نمیارزه ادم بیش از 5 میلیون پول اضافی بده و پراید رو ول کنه بره 405 سوار شه.هر دو ماشینن وراه میرند تکنولوژی در هر دوشون قدیمیه .ولی برای یوزر ایرانی خوبه:happy:
همین موضوع رو در مورد اتم و جمین تعمیم بدید.
اقا من میگم وقتی میشه با 300 تومن یه جمین خوب خرید چرا 150 الی 200 باید روش گذاشت و اتم رو گرفت.اصلا چرا یه گوشی مثل جسجم یا تایتن باید قیمت 700 تومنی داشته باشند و بایه جمینی که غیر cpu فرق مهم دیگری نداره بیش از 400 تومن اختلاف داشته باشند.؟مگه 400 تومن کم پولیه ؟یا راحت در میاد؟:blink:
بخدا من هم جسجم با cpuی 400 داشتم هم اون 520 مگاهرتزیها رو تجربه کرده ام وهم جمین و کا جم داشته ام.باور کنید برای کارهای روزمره ی یک کاربر معمولی هیچ فرقی نیست.
چرا تو این فروم همه قصد دارند cpuهای 200 رو ضعیف و بدرد نخور و ناکارامد جلوه بدند؟؟؟؟.:hmm:چون خودشون ppcهای قویتر دارند.تو سر این گوشیها میزنند؟؟؟؟؟:cool:
اقا بخدا هنوزهم از این cpuها استفاده میشه.
چرا؟
خوب معلومه چون همه نیاز ندارند که با ppcهاشون پرواز کنند(گرچه اون قویتر ها هم پرواز نمیکنند:p)
خیلی از کاربران ppcها فقط به اندازه ی چک کردن ایمیل و خوندن چند pdf و دیدن یه کلیپ تصویری و یا انجام چند بازی ارکید کم حجم,از دیوایسشون انتظار دارند که البته انتظار کمی هم نیست و البته یک cpuی 200 مگاهرتزی با اندکی اورکلاک و کمی تامل تمام کار رو راه میاندازه.
حالا هی شما بیاید بگید 200 کمه.400 خوبه.400 کمه 600 خوبه و...........(که البته خوبه ولی به چه قیمتی)
بنظر من اون چیزی که برای یک یوزر معمولی wm باید مهم باشه, همانا مساله کم بودن رم 64 برای این سیستم هستش که متاسفانه این کمبود در دیوایسی مثل فرضا تایتن2 با اون قیمتش و بوق و کرناش ,قضیه رو کاملا خنده دار میکنه:lol:
وقتی که نوکیا و se ضعفترین گوشیهای سیمبینشون رو بیش از 1 ساله که دارند مجهز به حداقل 90 مگ فری رم ,میکنند.واقعا چرا ویندوز موبایلی که اینهمه به رم ازاد برای بهتر اجرا شدن نیاز داره ,هنوز داره گوشیهایی تولید میکنه با میزان رم ازاد در حد 20 الی 25 مگابایت,.
در این حالت اگه یوزر چهار تا صفحه ی وب رو باز کنه 10 الی 15 مگش میپره و عملا مولتی تسکینگ تعطیل میشه:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر من که اصلا نمیارزه ادم بیش از 5 میلیون پول اضافی بده و پراید رو ول کنه بره 405 سوار شه.هر دو ماشینن وراه میرند تکنولوژی در هر دوشون قدیمیه .ولی برای یوزر ایرانی خوبه:happy:
همین موضوع رو در مورد اتم و جمین تعمیم بدید.
اقا من میگم وقتی میشه با 300 تومن یه جمین خوب خرید چرا 150 الی 200 باید روش گذاشت و اتم رو گرفت.اصلا چرا یه گوشی مثل جسجم یا تایتن باید قیمت 700 تومنی داشته باشند و بایه جمینی که غیر cpu فرق مهم دیگری نداره بیش از 400 تومن اختلاف داشته باشند.؟مگه 400 تومن کم پولیه ؟یا راحت در میاد؟:blink:
بخدا من هم جسجم با cpuی 400 داشتم هم اون 520 مگاهرتزیها رو تجربه کرده ام وهم جمین و کا جم داشته ام.باور کنید برای کارهای روزمره ی یک کاربر معمولی هیچ فرقی نیست.
چرا تو این فروم همه قصد دارند cpuهای 200 رو ضعیف و بدرد نخور و ناکارامد جلوه بدند؟؟؟؟.:hmm:چون خودشون ppcهای قویتر دارند.تو سر این گوشیها میزنند؟؟؟؟؟:cool:
اقا بخدا هنوزهم از این cpuها استفاده میشه.
چرا؟
خوب معلومه چون همه نیاز ندارند که با ppcهاشون پرواز کنند(گرچه اون قویتر ها هم پرواز نمیکنند:p)
خیلی از کاربران ppcها فقط به اندازه ی چک کردن ایمیل و خوندن چند pdf و دیدن یه کلیپ تصویری و یا انجام چند بازی ارکید کم حجم,از دیوایسشون انتظار دارند که البته انتظار کمی هم نیست و البته یک cpuی 200 مگاهرتزی با اندکی اورکلاک و کمی تامل تمام کار رو راه میاندازه.
حالا هی شما بیاید بگید 200 کمه.400 خوبه.400 کمه 600 خوبه و...........(که البته خوبه ولی به چه قیمتی)
بنظر من اون چیزی که برای یک یوزر معمولی wm باید مهم باشه, همانا مساله کم بودن رم 64 برای این سیستم هستش که متاسفانه این کمبود در دیوایسی مثل فرضا تایتن2 با اون قیمتش و بوق و کرناش ,قضیه رو کاملا خنده دار میکنه:lol:
وقتی که نوکیا و se ضعفترین گوشیهای سیمبینشون رو بیش از 1 ساله که دارند مجهز به حداقل 90 مگ فری رم ,میکنند.واقعا چرا ویندوز موبایلی که اینهمه به رم ازاد برای بهتر اجرا شدن نیاز داره ,هنوز داره گوشیهایی تولید میکنه با میزان رم ازاد در حد 20 الی 25 مگابایت,.
در این حالت اگه یوزر چهار تا صفحه ی وب رو باز کنه 10 الی 15 مگش میپره و عملا مولتی تسکینگ تعطیل میشه:happy:

سلام دکتر جان،
در رابطه با صحبتت هم باید بگم که برای کاربر معمولی باهات موافقم،توجه کن که ایشون گفتم می خوان دستگاهی داشته باشن که تمام بازیها اجرا بشن،راستش حداقل در رابطه با اس 200 و اتم اگزک که دیوایس خود من هست؛باید بگم که تجربیات زیادی دارم؛من با اون نظر شما در رابطه با سی پی یو مخالفم؛بنده به شخصه حاضرم که به ازای هر یک مگاهرتز افزایش سی پی یو هزار تومن خرج کنم؛
زمانی که من رو اس200 از برخی برنامه ها و بازیها استفاده می کردم؛اس 200 هنگ می کرد و باید هاد ریست می شد؛شما رو اس200 نمی تونید از هدست بلوتوث برای گوش دادن به ام پی تری استفاده کنید؛خود اتم اگزک که سی پی یو 520 داره ؛هنگامیکه با هدست بلوتوث به موزیک گوش می دید؛سرعتش خیلی کم می شه و عملا" کار کردن همزمان سخت می شه؛من چندین برنامه دیگه هم دیده بودم که با اس200 مشکل داشتند؛در مجموع می تونم بگم تعداد هارد ریستهای اس 200 دوستم از اتم اگزک من بیشتر بوده و خودتون می دونید که یه هارد ریست معادل 45 دقیقه وقت گذاشتن برای نصب برنامه های دلخواه و برگردوندن پاکت پی سی به حالت قبل از هارد ریست هست؛(که البته براش راه حل هست که من استفاده نکردم)
تفاوت سرعت سی پی یو را در مقایسه اتم و مثلا" لایف هم می تونید مشاهده کنید؛(اینجا هم عماد نظرداده و خواهد داد)تفاوت سرعت خیلی زیاده و خیلی رو کارکرد اثر می گذاره؛برخی مسائل هست که در عمل متوجه اون شدیم؛
از کارکرد نرمافزاری که رها بشیم؛مشکلات سخت افزاری؛کیفیت بد بدنه ؛بازر ضعیف اس 200 که بعد از مدتی باید تعویض بشه و تقریبا" تمام اس 200 ها دچارش می شن؛ال سی دی شفاف اتم؛دوال اسپیکر بودن اتم و .... را هم باید لحاظ کرد؛
اما نظر من در پایان؛بنده به شخصه برای هر صد مگاهرتز سی پی یو 100 هزار تومن ارزش قائلم و از دید بنده سی پی یو ؛مهمترین فاکتور در انتخاب پاکت پی سی است؛هرچند که ممکنه درصدش در مقابل سایر فاکتور ها برای کاربران مختلف بالا یا پایین بره اما در هر حالتی بیشترین درصد را به خودش اختصاص می ده؛
ادیت:نکته ای که در مورد رم یادم رفت بگم اینه که بنده هم موافق رم بالا هستم؛اما رم بالا مشکلات خاص خودش را دارد؛اما از دید من رم در مرحله بعدی است؛باز در این مورد به مقایسه لایف و مثلا" فلیم می رسیم؛(گرپه من به خاطر ال سی دی 3.6 اینچ همه مشکلات فلیم را به جان می خرم)امیدوارم تکنولوژیهای جدیدی که در رابطه با باطریهای کم مصرف امروزه صحبت می شه و مثلا" برخی از دستگاههای اپ تی سی از اون استفاده کنند؛همه گیر بشه که اون وقت می شه سی پی یو و رم و ال سی دی های بالاتری را با هم در یک دستگاه داشت؛
ادیت دوباره:
یعنی دستگاههای موبایل 90 مگ فری رم دارند؟اصلا" می شه استوریج آنها را رم نامید؟والا اطلاعاتم در این رابطه کم هست اما سیستم عامل اونها مثل ویندوز نیست؛
به قول دوستان
پ.ن:یک اخطار به خودم بدم که تیکه تیکه پست می خونم و میام تیکه تیکه جواب می دم؛

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دکتر جان،
در رابطه با صحبتت هم باید بگم که برای کاربر معمولی باهات موافقم،توجه کن که ایشون گفتم می خوان دستگاهی داشته باشن که تمام بازیها اجرا بشن،راستش حداقل در رابطه با اس 200 و اتم اگزک که دیوایس خود من هست؛باید بگم که تجربیات زیادی دارم؛من با اون نظر شما در رابطه با سی پی یو مخالفم؛بنده به شخصه حاضرم که به ازای هر یک مگاهرتز افزایش سی پی یو هزار تومن خرج کنم؛
زمانی که من رو اس200 از برخی برنامه ها و بازیها استفاده می کردم؛اس 200 هنگ می کرد و باید هاد ریست می شد؛شما رو اس200 نمی تونید از هدست بلوتوث برای گوش دادن به ام پی تری استفاده کنید؛خود اتم اگزک که سی پی یو 520 داره ؛هنگامیکه با هدست بلوتوث به موزیک گوش می دید؛سرعتش خیلی کم می شه و عملا" کار کردن همزمان سخت می شه؛من چندین برنامه دیگه هم دیده بودم که با اس200 مشکل داشتند؛در مجموع می تونم بگم تعداد هارد ریستهای اس 200 دوستم از اتم اگزک من بیشتر بوده و خودتون می دونید که یه هارد ریست معادل 45 دقیقه وقت گذاشتن برای نصب برنامه های دلخواه و برگردوندن پاکت پی سی به حالت قبل از هارد ریست هست؛(که البته براش راه حل هست که من استفاده نکردم)
تفاوت سرعت سی پی یو را در مقایسه اتم و مثلا" لایف هم می تونید مشاهده کنید؛(اینجا هم عماد نظرداده و خواهد داد)تفاوت سرعت خیلی زیاده و خیلی رو کارکرد اثر می گذاره؛برخی مسائل هست که در عمل متوجه اون شدیم؛
از کارکرد نرمافزاری که رها بشیم؛مشکلات سخت افزاری؛کیفیت بد بدنه ؛بازر ضعیف اس 200 که بعد از مدتی باید تعویض بشه و تقریبا" تمام اس 200 ها دچارش می شن؛ال سی دی شفاف اتم؛دوال اسپیکر بودن اتم و .... را هم باید لحاظ کرد؛
اما نظر من در پایان؛بنده به شخصه برای هر صد مگاهرتز سی پی یو 100 هزار تومن ارزش قائلم و از دید بنده سی پی یو ؛مهمترین فاکتور در انتخاب پاکت پی سی است؛هرچند که ممکنه درصدش در مقابل سایر فاکتور ها برای کاربران مختلف بالا یا پایین بره اما در هر حالتی بیشترین درصد را به خودش اختصاص می ده؛
ادیت:نکته ای که در مورد رم یادم رفت بگم اینه که بنده هم موافق رم بالا هستم؛اما رم بالا مشکلات خاص خودش را دارد؛اما از دید من رم در مرحله بعدی است؛باز در این مورد به مقایسه لایف و مثلا" فلیم می رسیم؛(گرپه من به خاطر ال سی دی 3.6 اینچ همه مشکلات فلیم را به جان می خرم)امیدوارم تکنولوژیهای جدیدی که در رابطه با باطریهای کم مصرف امروزه صحبت می شه و مثلا" برخی از دستگاههای اپ تی سی از اون استفاده کنند؛همه گیر بشه که اون وقت می شه سی پی یو و رم و ال سی دی های بالاتری را با هم در یک دستگاه داشت؛
ادیت دوباره:
یعنی دستگاههای موبایل 90 مگ فری رم دارند؟اصلا" می شه استوریج آنها را رم نامید؟والا اطلاعاتم در این رابطه کم هست اما سیستم عامل اونها مثل ویندوز نیست؛
به قول دوستان

همش تایید میشه (ما کی هستیم که حرف مجتبی رو تایید نکنیم:D)

در مورد سی پی یو بنده هم یه نکته رو عرض کنم : کسی که با سی پی یو 200 کشتی میگیره و حس میکنه که بعله پی پی سی همینه سخت در اشتباهه.

ور رفتن به اسکیلور و ریسایز کردن فیلم و تحمل فریم ریت پایین از یک طرف و ناخوانی با هندز فری بلوتوث و هنگ کردن ها و سافت ریست های مکرر و خوندن یه ایبوک با دلخونی و منتظر لود شدن از طرف دیگه به تنهایی کافی هستند تا بحث بازی های خفن رو بکلی فراموش کنیم.

بنده حدود 10 ماهی اتم داشتم و همه میدونن چقدر دوستش داشتم . سی پی یو 400 که همه میدونیم اسکیل شده اومپ رو (به دلیل مسائل چیپستی) در یک لقمه قورت میده:D

اما من هم از موارد بالا دلم خون بود. چه برسه به اومپ های پیزوری!! خیلی دایویکس ها بود که مجبور میشدم براشون سی پی یو رو اسکیل کنم و حداکثر 2 ساعته فاتحه باطری خونده میشد. (بماند مسئله اسکیلینگ و دنگ و فنگ ها و کاهش عمر سی پی یو)

ایبوک که ... درسته خوندن ایبوک و مقاله تو صفحه 2.7 بسیار سخته اما چاره چیه ؟ از طرفی جیب اکثر ماها از 2.7 بیشتر جا نداره و از طرف دیگه حاظر نیستیم یه یو ام پی سی رو هر جایی با خودمون خر کش کنیم و بی خیالش میشیم . اینجاهاست که یه مقاله فسقلی هم تو راه با این 2.7 ها بخونی کلی حال میکنی. اما با اتم وقتی زوم آوت و همه صفحه میشد کوچیک میشد . وقتی بزرگش میکردی یه خط جابجا میکردی 3-4 ثانیه فکر میکرد! هر صفحه هم که عوض میشد به همین منوال!!

اگه کارهای روزانه کسی اینا نیست و فقط 4 خط اس ام اس و 1 دست فال و 1 دونه فیلم ریسایز شده است که 1 ساعتی حداقل رو کامپیوتر واسش وقت گذاشته ! ،به نظر من اشتباه میکنه پی پی سی میگیره . یه دامب فون بگیره هم خرجش کمتره هم باطریش بیشتره هم دردسرش کمتر.

بعد از 1 سال هم نمیاد بگه از هر چی پی پی سیه بدم میاد

یه نگاه به همین آدمایی که اینجا از پی پی سی زده شده اند بندازید . اکثرا یا اومپ 200 داشتند یا جدیدا کوالکام 400. چند نفر اتم دار میشناسید که از پی پی سی زده شده باشند؟

بنده قبلا رم رو مهمتر از سی پی یو میدونستم اما اتم لایف نظرم رو عوض کرد. حالا رم و سی پی یو با هم در یک رده هستند. خیلی از کندی هایی که قبلا حس میکردم با افزایش سی پی یو حل میشد (نه افزایش رم ) و خیلی جاها که به سرعت نیاز داشتم فقط با افزایش سی پی یو و یا فقط با افزایش رم.

مولتی تسکینگ رو فقط با رم میشه جبران کرد. اما از اون طرف من که دیگه حاظر نیستم به زیر 600 فکر کنم چون طعم خلاصی از اسکیلر ، دایویکس های بدون لگ و بازیهای آنچنانی رو کشیدم.

امیدوارم یه زمانی همه دور هم جمع بشیم یه 200 یا یه 400 یا حتی یه 500 وی جی ای رو با هم با 600 مقایسه کنیم ببینیم این سرعت چه حسی به آدم میده (همون لگ ندادن در باز شدن پنجره ها یه دنیا می ارزه:D)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1

مرسی
یا حق

آقا سیاوش که رفته تا پست اشو ادیت کنه ، حالا کی بیاد ، خدا می دونه (شوخی کردم ها ، یه وقت ناراحت نشی )
دلم می خواست تا نظر بقیه رو هم بدونم ، ما رو از نظرشون بی دریغ نذارن
(چند وقت پیش یکی ایسوز پی 535 رو بهم پیشنهاد کرد ، اما به نظرم خیلی قدمی می اد ، اگه جدیدی تو این مایه ها باشه ، بد نیست ، نظر شما ها ؟)
مرسی ، یا حق

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دکتر جان،
ادیت دوباره:
به قول دوستان

سلام
مجتبی جان.خوبی؟
باقسمتی از فرمایشات شما موافقم و با قسمتی مخالف
در مورد اجرای بازیها در ppc درسته که جمین نمیتونه بعضی از بازیهای 3d رو روان اجرا کنه ولی خدا وکیلی کسی مثل من که گیمر باشه برای بازی هیچ وقت میاد سراغ ppc؟
مطمئنا خیر.اینجا همون بحث تخصصی شدن دیوایسها پیش میاد.من بشما پیشنهاد میکنم یه بازی مثل god of war کنسول دستی و کوچکی مثل psp رو ببینید و خودتون مقایسه کنید:)مسلما قویترین ppc دنیا قادر نیست یک دهم اون گرافیک رو بشما بده.
هیچ شرکتی حاضر نیست یک ppc که all in one باشه رو بیرون بده حالا اگر یه دیوایسی مثل لایف و فلیم بیان و تقریبی سخت افزار بهتری رو ارائه کنند.یکدفعه قیمت غیر معقولی پیدا میکنند.چون نسبتا همه ی انتظارات رو بر طرف میکنند و این در حالیست که کاربر فلیمی که 1 میلیون تومن پیاده شده برای اینکه خریدش رو پیش خودش موجه جلوه بده میاد میگه دیوایس من فلان بازی رو اجرا میکنه که اون 300 تومنیه نمیکنه پس میارزه 700 تومن اضافه دادن:blink:
ولی اگه همون کاربر بیاد و با یه psp بازی کنه بشما قول میدم برای بازی کردن اصلا دیگه اسم فلیم رو هم نمیاره.
برای موسیقی هم وقتی شما یکبار صدای ای پاد رو تجربه کنی هرگز سراغ دیوایست نمیری برای اینکار و همین طور برای فیلم دیدن و.............
بزارید خودم رو مثال بزنم:

مجتبی جان دستگاه من تاچه.
با cpu ی بقول دوستان پیزوری:lol:
خب من به مختصات دیوایسم و نقات ضعف و قدرتش کاملا واقفم.برای همین هرگز تابحال کاری ازش نخواستم که هنگ کنه و باعث هنگش بشه چون توانش رو میدونم در چه حدیه .والبته برام کاملا کافیه.
هدفم از خریدش استفاده از wm بعنوان یک بیزنس فون , در مواقع ضروری اینترنت و .. هست.کوچک و سبکه.کارایش برام کاملا کافیه.غیر از چند بازی کوچک ارکید مثل تخته نرد و ورق و شطرنج هرگز بازی دیگری رو در اون نصب نخواهم کرد .چون psp من کاملا نیازم رو به بازیهای سه بعدی,بعنوان یک کنسول هندهلد و پرتابل رفع میکنه:p
مسلما دیدن فیلمها در lcd بسیار با کیفیت pspی من که تصاویر رو با بهترین کیفیت(16 میلیون رنگ )در 4.3 اینچ بصورت واید اسکرین نمایش میده دیگه جایی رو برای دیدن فیلم بغیر از چند کلیپ کوتاه در ppcام نمیگذاره.:lol:
جالبه بدونید pspی من قادر حجیمترین pdfها رو مثل اب خوردن لود کنه و همه ppcهای 600 مگاهرتزی رو تو لک بزاره.
وخیلی کارهای دیگه که از حوصله این بحث خارجه.
متاسفانه قویترین و گرونترین پاکت پی سی ها هم درسته که همه چیز دارند ولی این همه چیز رو به بهترین نحو ندارندو فقط هزینه ی زیادی رو بر گردن خریدارش میگذارند.منظور من این نیست که فلیم و لایف بد هستند .نهههههههه.خیلی هم عالیند....منظور من اینه یک دیوایس 300 تومنی مثل جمین میتونه انتظارات 70 درصد کاربران wmرو جواب بده. واین خیلی خوبه ;)
در مورد رم بعععععععله .همین الان se p1 حدودا 90 مگ رم ازاد داره که برای مولتی تسکینگ و اجرای برنامه های سیمبیان uiq (که شباهتهای زیادی بهwm خودمون داره)بسیار لازمه.cpuی پی1 ,200 هست درست مثل برادر بزرگترش پی990.ولی 990 چون رم ازاد بسیار کمی داره (در حد 16 مگابایت) همیشه تو هنگه و مولتی تسک تعطیله و هی باید هر برنامه رو که باز میکنی ببندیش که رم رو اشغال نکنه.در صورتی که در پی 1 ازین خبرا نیست و میشه 20 برنامه رو در ان واحد داشت که این خودش عامل بسیار یزرگیست در افزایش سرعت کارلازم بذکره که من هردوش رو داشته ام.
پ.ن:حاجیتون تا حالا بیش از 50 گوشی داشته و تجربش زیاده:p:blush:
موفق باشید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
استاد مجتبی- vocian عزیز و DR.B.M گرامی همه به نوعی صحبت همدیگرو کامل کردین..

اما vocian عزیز..منظور از استفاده معمولی ، فقط خوندن SMS و پخش فیلم و .. نیست !
مثلاً خود من ، بیشترین استفاده ای که از PPC میکنم و در کل مجبورم یه PPC داشته باشم به خاطر استفاده از دیکشنری های حرفه ای و استفاده مداوم از اینترنته .

جالب اینجاست تو مدتی که جمین داشتم ، بجز یه بازیه معمولی که به ندرت پیش میومد (3d Pool) ، فقط از دیکشنری و اینترنت این گوشی استفاده میکردم .

به نظر شخص خودم PPC فقط به منظور برطرف کردن نیاز مبرم و مداوم به اینترنت(شبکه و..) - ویرایش تکست (office) و استفاده از نرم افزارهای خاص تولید شده نه برای بازی و نه برای تماشای فیلم و کلیپ ...بنابراین گوشی هایی که از CPU 200 بهره میبرن ، به نظرم برای یه یوزر معمولی حتی حرفه ای کافیه مگه اینکه دنبال یه برنامه خیلی خاص باشه که CPU کشش نداشته باشه .

نتیجه : زمانی هزینه کردن برای PPC منطقیه که دقیقاً بدونید برنامه ای که نیاز دارید، CPU بالا بخواد نه اینکه همون اول چیزی رو بخرید که تا ابد از تمام خصیصه هاش استفاده نکنید !

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ال اچ جان این چیزی که میگی استفاده معمولی میشه استفاده معمولی شمایی که فقط اینترنت میری اس ام اس می خونی و دیکشنری حرفه ای استفاده میکنی.

هر چند که برای استفاده مداوم از اینترنت هم دستگاههای کیو وی جی ای به هیچ وجه توصیه نمیشه.

بعله استفاده معمولی هم باید تعریف دقیقی ازش ارائه بشه . اما بنده با کمال شرمندگی میتونم یه سئوال خدمتتون بپرسم؟

شما چرا با این مصرف معمولی سراغ سیمبیان یا یو آی کیو نرفتید؟ حتی بلک بری یا پالم (که به نسبت قیمت امکانات خیلی بهتری به شما میدن)

در مورد ویرایش تکست هم اگر منظورتون ورد هست که البته . اما اگر بخواین فایل های پاورپوینت رو بدون دلخونی ببینید یا از آفیس کامل استفاده کنین این سی پی یو های پیزوری اصلا مناسب نخواهند بود.

با نتیجه شما موافقم

اما از نظر من پی پی سی یکی از گدجت هاییه که با داشتن کاربرد های فراوان اهمیت پیدا میکنه . اگر قرار باشه بازی رو تو پی اس پی بکنی و عکس رو تو دوربین بگیری و فیلم رو تو پی ام پی ببینی و آهنگ رو تو ام پی تری پلیر و آفیس رو تو نوت بوک آیا منطقیه که حتی 300 تومن واسه یه دستگاه خرج کنی؟

نکته آخر که فکر کنم منظور شما بیشتر این باشه و من باهاش موافقم: تازه وارد های پی پی سی نباید دنبال سی پی یو های 600 و صفحه وی جی ای و رام 128 باشن و 1 تومن واسه دستگاه خرج کنن . البته (نظر بنده ) نباید اون قدر عقب عقب برن که از اون طرف بوم سقوط کنن. حداقل یه 400 مگاهرتز واسه رفع نیاز اولیه باید داشته باشن تا با اسکیل و هزار دردسر اگه روزی مثلا هوس کردن یه فیلمی ببینن یا یه بازی که رو اعصابشونه بازی کنن از داشتن پی پی سی پشیمون نشن و به خودشون و انتخابشون لعنت نفرستن! (Don't take it offencive , I was there!)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
شما چرا با این مصرف معمولی سراغ سیمبیان یا یو آی کیو نرفتید؟ حتی بلک بری یا پالم (که به نسبت قیمت امکانات خیلی بهتری به شما میدن)

معلومه نه با UIQ زیاد سرو کار داشتی نه سیمبین ! من خوشحال میشم اگه سورس دیکشنریهای حرفه ایه این گوشیها رو که برای ppc پیدا میشه رو معرفی کنید ..vocian جان ..uiq خون به جیگر آدم میکنه..تعداد نرم افزارهای کاربردی و بدرد بخور برای این گوشی به تعداد انگشتهای یه دست نمیرسه چه برسه به دیکشنری :hmm:

در ضمن..کی گفته استفاده از دیکشنریهای حرفه ای ، استفاده معمولیه ؟ خودمون داریم میگیم دیکشنری حرفه ای
شما همیشه بین استفاده معمولی و حرفه ای مرز قائل میشی اما هیچوقت تعریفی از استفاده حرفه ای نداشتید..می تونم بپرسم استفاده حرفه ای چطوریه ؟
یادتون باشه قرار نیست همه مثل هم از امکانات ppc استفاده کنن تا بخوایم موارد استفاده رو تعریف کنیم..ممکنه یکی مثل من نیاز به دیکشنری و اینترنت داشته باشه، یکی هم فقط از Power بخواد استفاده کنه و یکی هم از امکانات و سرعت خوب اینترنت و شبکه و ..
من نمی دونم شما به چه استنادی سرعت و امکانات یه PPC رو مثلاً در زمینه اینترنت و ..با یه گوشی UIQ یا سیمبین مقایسه میکنید !؟

زمانی پی به عرائض بنده میبرید که مثل من که الان دارم از PPC به عنوان مودم استفاده میکنم ، استفاده مداوم در زمینه اینترنت داشته باشید .

در مورد ویرایش تکست هم اگر منظورتون ورد هست که البته . اما اگر بخواین فایل های پاورپوینت رو بدون دلخونی ببینید یا از آفیس کامل استفاده کنین این سی پی یو های پیزوری اصلا مناسب نخواهند بود.

100 درصد اما واژه نامناسب در تعریف عملکرد این گوشی تو این زمینه ، نشون دهنده اینه که به هر حال میشه استفاده کرد اما یکم مدارا می خواد :D

اما از نظر من پی پی سی یکی از گدجت هاییه که با داشتن کاربرد های فراوان اهمیت پیدا میکنه . اگر قرار باشه بازی رو تو پی اس پی بکنی و عکس رو تو دوربین بگیری و فیلم رو تو پی ام پی ببینی و آهنگ رو تو ام پی تری پلیر و آفیس رو تو نوت بوک آیا منطقیه که حتی 300 تومن واسه یه دستگاه خرج کنی؟

نکته آخر که فکر کنم منظور شما بیشتر این باشه و من باهاش موافقم: تازه وارد های پی پی سی نباید دنبال سی پی یو های 600 و صفحه وی جی ای و رام 128 باشن و 1 تومن واسه دستگاه خرج کنن . البته (نظر بنده ) نباید اون قدر عقب عقب برن که از اون طرف بوم سقوط کنن. حداقل یه 400 مگاهرتز واسه رفع نیاز اولیه باید داشته باشن تا با اسکیل و هزار دردسر اگه روزی مثلا هوس کردن یه فیلمی ببینن یا یه بازی که رو اعصابشونه بازی کنن از داشتن پی پی سی پشیمون نشن و به خودشون و انتخابشون لعنت نفرستن! (Don't take it offencive , I was there!)

کاملاً موافقم..اما این امکانات و انتظاراتی که شما در 2-3 جمله اول فرمودید رو من تو هیچکدوم از PPC های بازار بطور یکجا ندیدم که کاملاً طبیعیه. همین جمین خودمون که اینهمه زدیم تو سرش از نظر دوربین با اینکه گوشیهای مثل TyTn II با دوربین 3 موجودن همچنان حرف اول رو میزنه -از نظر موزیک با هندزفری که برای اکثر یوزرها اهمیت داره آدمو ارضاء میکنه..از نظر آفیس هم بدک نیست و میشه در کل باهاش کنار اومد یا XDA Atom دقیقاً عکس این گوشی یعنی صدای خوب-دوربین متوسط و پرفورمنس خوب و ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با یو آی کیو سر و کار داشتم . اما قبول دارم دیکشنری حرفه ای توش پیدا نمیشه . اما سیمبیان سری 60 رو مطمئنم که مبی ریدر رو داره و مبی ریدر هم آکسفورد کمبریج و چند تا دیکشنری تخصصی. البته کاملا موافقم که به حرفه ای بودن پی پی سی نمیرسه . یکی از مواردی که خودم از پی پی سی زیاد استفاده میکنم همین دیکشنری هاشه. الان هم آکسفورد کمبریج ، مریام وبستر و 1-2 تا دیکشنری فاینانس و 1-2 دایره المعارف و لینگوو رو دارم . متاسفانه ورد نت رو هم داشتم که روی ویندوز موبایل 5 و 6 جواب نمیده !! (شما چیزی سراغ نداری ؟) و البته دنبال امریکن هریتیج هم خفن میگردم (و همچنین لانگمن) که نیست.

در مورد سرعت کارهای معمولی من به تجربه ام استناد میکنم که هر کاری کنیم به نسبت قیمتی که می پردازیم و سرعتی که بدست میآوریم معامله منصفانه ای برای کارهای معمولی نخواهیم داشت.

البته قضیه بنده و شما با هم فرق داره . شما هم نیاز های حرفه ای خودت رو داری (مثلا استفاده مودم ) که من حقیقتا تا همین الان سیم کارت ایرانسل نداشتم و حوصله دو دستگاه بودن و یا تعویض سیم کارت رو نداشتم . فقط برای چند لحظه ای تست کردم.

-----------

در مورد دوم اصلا بحث همین نامناسب بودنه . همون چیزی که بنده رو به غلط کردن انداخت . و البته شما و بسیاری دیگر از دوستان که صبرشون زیاده حاظر به مدارا باهاش شده اند و می شوند.

-------------------------------------

در مورد مساله سوم

قربان توجه داشته باشید که قرار نیست این کار ها رو به بهترین نحو پی پی سی انجام بده که اگر اینجور بود همه شرکت ها باید درشون رو تخته میکردند و یا پی پی سی تولید میکردند!!
بحث سر اینه که یه پی پی سی باید تا حد ممکن به این نیاز ها جواب بده . امیدوارم منظور بنده رو گرفته باشی.

----------------

اما باز هم میگم یه یوزر معمولی لازم نیست دستگاه آنچنانی بگیره اما باید از سی پی یو های 200 بر حذر باشه که عمرشون خیلی وقته که سر اومده . خریدن همانا و ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ال اچ جان این چیزی که میگی استفاده معمولی میشه استفاده معمولی شمایی که فقط اینترنت میری اس ام اس می خونی و دیکشنری حرفه ای استفاده میکنی.

هر چند که برای استفاده مداوم از اینترنت هم دستگاههای کیو وی جی ای به هیچ وجه توصیه نمیشه.

بعله استفاده معمولی هم باید تعریف دقیقی ازش ارائه بشه . اما بنده با کمال شرمندگی میتونم یه سئوال خدمتتون بپرسم؟

با نتیجه شما موافقم

عماد جان واقعا عالی این مسایل رو توضیح میدی.
علت اینکه من با تاکید به دوستمون توصیه کردم به سی پی یو اهمیت بده و اون مثال ماشین رو زدم (البته به علت ماشین باز بودن و تعویض 7 اتومبیل مختلف طی 2.5 سال میتونستم مثال های بهتری از ماشین بزنم که آقا بابک هم بهم گیر نده!) این بود که دوستمون خواهان اجرای بدون مشکل برنامه های مختلف بودند و قطعا این موضوع به توان بالای سی پی یو و اگر مولتی تسکینگ مد نظر باشه ظرفیت بالای رم نیاز هست.
حالا اگر کسی استفاده اش با سی پی یو های 200 مگاهرتزی جور در میاد دیگه بحث دیگریست. من شخصا حتی با سامسونگ 400 مگاهرتزی روی تایتن یک مشکل داشتم و عشق دنیا رو با لایف 600 مگاهرتزی کردم و تازه یک کاربر آماتور هستم.
همین امروز بوسیله آلتیمیتم یک کنفرانس با پاورپوینت دادم و البته حالا اگه بگم سی پی یو های 200 مگاهرتزی تقریبا توان استفاده از پاور پوینت رو ندارن دیگه خیلی ها بهشون بر میخوره و میان یمگن فلان و بهمان. حالا این خروجی تی وی اینجا به دردم خورد و ممکنه کسی هیچ وقت از این مساله استفاده نکنه. دلیل نمیشه که توانایی cpu های تازه الان قدیمی شده اینتل 520 زیر سوال بره. من شخصا به عنوان یک کاربر آماتور که البته بدجور هم از پاکت پی سی کار میکشه ترجیح میدم یک سونی اریکسون جاوا بیس دستم باشه تا یک پاکت پی سی ضعیف.
نمونه اش همین پارسای خودمون که حتی یک روز نتوانست از p3400 استفاده کنه و همون روز که خرید با ضرر فوق العاده زیاد فروختش. حالا اگه کسی میتونه از پاکت پی سی استفاده متوسط رو به پایین بکنه و کارهای دیگه اش رو بوسیله دیوایس های دیگه انجام بده خب هیچ اشکالی هم نداره که بره یک دیوایس ضعیف با سی پی یو 200 بگیره ولی نمیشه کسی رو که دیوایس قوی تر می گیره زیر سوال برد با این استدلال که مثلا پی ای پی فلان قابلیت رو داره و نینتندو بهمان قابلیت.
من شخصا اصلا گیمر نیستم و هیچ گیمی رو پاکت پی سیم ندارم و البته از دوربین هم اصلا (تقریبا اصلا ) استفاده نمی کنم و البته ناراضی نیستم که آلتیمیتم دوربین 2 مگاپیکسلی با اتوفوکوس داره ولی اگه نداشت فکر کنم با کلاس تر هم بود!
همون طور که استاد عزیزم مجتبی هم گفت وقتی شما با یک سی پی یو بسیار قوی مشکل استفاده از حتی یک هدست بلوتوث رو دارید و در استفاده از پخش فیلم ها مشکل داشته باشید و به هیچ وجه توانایی مولتی تسکینگ رو نداشته باشید و حتی از آفیس هم نتونید درست و حسابی استفاده کنید(پاور پوینت) پس خرج کردن 300 هزارتومن واسه همچین دیوایسی از دید من هم مثل آقا عماد که استادم هم هست منطقی نیست ولی اگر به نظر شما منطقیه نظرتون واسه من قابل احترامه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب حالا لا به لای این صحبت ها و کل کل ها که البته خیلی هم جالب و خوندنی و قشنگ هم هست....میشه یکی به من بگه چند در صد K-Jam های موجود دست بچه های PPC دار اینجا برای چین هست و چند درصد تایوانی؟

اصولا K-Jam تایوانی هم وجود خارجی داره یا نه؟

این یه کوچولو سئوالمو لطفا پاسخ بدین به عنوان زنگ تنفس بعدش دوباره برین سر مبحث درسی و کل کل رو ادامه دادن.
من هم بخونم لذت بردن. :happy:

کا جم تایوانی هم هست (قدیمی هاش)
اصلا من کسی از بروبچه های اینجا نمیشناسم که داشته باشه چه برسه به اینکه درصدش رو اعلام کنیم!
متاسفانه رضا جان وارد بد بازی ای شدی به نظرم. هم اینکه میخوای کاجم بگیری(شوخی) و هم اینکه میخوای تایوانی باشه(جدی)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا سیاوش که رفته تا پست اشو ادیت کنه ، حالا کی بیاد ، خدا می دونه (شوخی کردم ها ، یه وقت ناراحت نشی )
دلم می خواست تا نظر بقیه رو هم بدونم ، ما رو از نظرشون بی دریغ نذارن
(چند وقت پیش یکی ایسوز پی 535 رو بهم پیشنهاد کرد ، اما به نظرم خیلی قدمی می اد ، اگه جدیدی تو این مایه ها باشه ، بد نیست ، نظر شما ها ؟)
مرسی ، یا حق

سلام دوست عزیز...
می بخشید راستش من رفته بودم شهرستان واسه امتحان کنکور ارشد دانشگاه آزاد. میبخشید دیگه...
در خصوص ایسوز. بعید میدونم بتونید نوش رو با این قیمت ها گیر بیارید و دست دومش رو هم اگر گیر آوردید و سالم بود به هیچ وجه در خریدش درنگ نکنید.
جدید و قدیم بودن در پاکت پی سی مطرح نیست . پرفورمنس و کارایی مطرحه که این ایسوس که گفتید بسیار دستگاه خوبی در رده متوسط هست (البته متوسط رو به بالا!!!) و متاسفانه حتی در دبی هم کمیاب و دور از دسترس هست. اگر با این قیمت 500 دست دوم تمیزش و یا 650 و حتی بیشتر نوش گیر بیاد شانس آورده اید.
دیوایس های موجود در ایران با این قیمت (زیر 600) بسیار محدودند و تقریبا اکثرا سی پی یو های ضعیف دارند که شما فاکتور سی پی یو رو مهم دونستید پس قابل معرفی به شما نیستند(دستگاه هایی مثل انواع مختلف اچ تی سی تاچ)
حالا بگید ببینیم شما توانایی سفرش از خارج رو دارید یا نه؟؟؟

بالا