• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حرف های سیاوش تایید میشه . شما کامپلیت ایدیوت گاید رو مطالعه کنید قسمتی از این مسائل براتون روشن خواهد شد. در ساب فروم مشاوره استیکی شده

http://forum.persiantools.com/t35068.html

خوب اینجا رو مطالعه کنید چیزای زیادی دستگیرتون میشه . اگه حوصله داشتید از 30-40 صفحه قبل اینجا رو هم مطالعه کنید . تقریبا همه چیز دستتون میاد.

خوشبختانه یا متاسفانه 90% دانش بخش در همین ترد و ترد پی دی ای های تک جمع شده .اگر کسی این 2 تا رو بخونه که علامه دهر میشه . هرچند بنده اصلا توصیه نمیکنم (چشم آدم در میاد!)

mohsen_1167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یکی جواب ما رو نمیده؟
نظرتون داجع به کارکرده چیه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اقا یکی جواب ما رو نمیده؟
نظرتون داجع به کارکرده چیه؟
بهتره کار کرده نخری ، ولی اگه مجبوری چند تا نکته رو تست کنی حله :

1- باتری رو تست کن ( یعنی لااقل 3 ساعت باید دستت باشه )
2 - ظاهرش که معلومه اولین نگاه باید ببینی اوکی هست یا نه .
3- بلوتوث رو تست کن
4- دوربین رو تست کن
5- مموری کارت رو تست کن که ارور مرور نده ...

اما از لحاظ نرم افزاری خیالت راحت باشه ، سریع رامشو عوض میکنی و باقی ِ مسائل حله ...

اما اگه بتونی کارکرده نخری بهتر میباشد :D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بین mwg atome life و mwg flame کدومشون بهتره؟ آیا mwg flame هم مشکل انتن دهی داره؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام قربان حال شما .
عجب دور و زمونه ایه !
اون طرف مزاحم میشم :دی

این دو تا خیلی با هم فرق دارن
اگر یه دستگاه کوچیک خیلی سریع با رم 64 و صفحه کیو وی جی ای میخواین باید لایف بخرین
اگر یه دستگاه بزرگ سرعت متوسط با رام 128 خروجی تلویزیون صفحه وی جی ای بزرگ میخواین باید فلیم بخرین

من که نه تنها مشکلی از لحاظ آنتن دهی با لایف نداشتم از اون ور بسیار هم حال کردم . انگار اصلا پاکت پی سی نیست!!

اما فلیم هم شنیدم ام دبلیو جیش مشکلی با آنتن دهی نداره . از جایی که میخواید سفارش بدین ورژن رادیوای رو بپرسین مطمئن شین.

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من قیمت جمین رو میخواستم البته بی گارانتی و بخاطر داشتن وایرلسو اینفرارد بجای پی 3400 جمین بخرم???

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام .
راستش آقا سیاوش من اینقدر راجع به خرید چیزایی که قبلا توشون هیچ تجربه ای نداشتم مثل ام پی و گوشی ، تحقیق کرده ام که دیگه فروم باز شده ام ، حق هم با شماست ، اما خدا وکیلی ، هر چی توی ترد ها گشتم ، جایی رو ندیدم که بتونه این مباحث پایه ای رو برام باز کنه . برای همین هم مجبور شدم اینا رو انیجا بگم ، می فهمم شما هم چی می گی ، همیشه هم از این که یکی مثل خودم بیاد و این وسط مسطا سوالهای مسخره بپرسه ، اعصابم خرد می شده (گفتم که ، توی پی سی ، توی هک گوشی ها دیگه تقریبا جا افتاده ام )
به هر حال معذرت می خوام ، اگه شما فقط محبت کنی ، اسم دقیق ترد رو بگو ، تا برم بخونمش ، توی صفحات که می گشتم (البته فقط اسم تاپیک ها رو دید می زدم) جای مناسبی پیدا نکرده ام ...
باز هم معذرت می خوام و مرسی

پس یه نتیجه گیری درست و درمون ؟
x600 یا x650 ؟ شما می گی کدوم بهتره ، لذت بردن از صفحه وی جی ای ؟ یا استفاده بهتر از سی پی یو ؟
من که تجربه ای ندارم ، شما که دستتون تو کاره بفرمایید

راستی ، یه مورد دیگه ، بفرمایید که 600 و 650 تنها تفاوتشون در همینه ؟
و این که به نظر شما معایب این گوشی چیه ؟ یعنی بگید فلان مورد این جوری بود ، خیلی بهتر بود ، هر چی نباشه ، شما 4 تا پیرن بیشتر از ما پاره کردید
پ.ن : الآن دیدم که تفاوتشون توی سی پی یو رم هم هست ، با این وجود شما یه 2*2 تا 4 تا کنید ، بفرمایید کدوم رو بهتر می دونید ؟

مرسی ، منتظرم
یا حق

سلام. البته آقا ووسین (عماد) زحمت جواب رو کشیدن ولی میخواستم بگم که بیشتر سوال هایی که پرسیدید جاش همین جاست به نظر من . پس دلیلی نداره کسی اعصابش خرد بشه :happy:
این که من عرض کردم اون مطالب رو بخونید به دلیل بی حوصلگی نبوده بلکه واسه یادگیری اصولی بوده! راستش من خودم قبلا همین کارو کردم و از پست های مفید خیلی از دوستان که حالا یا نیستند و یا خیلی کم کار شده اند خیلی استفاده کرده ام. (البته خیلی از دوستان هم الان هستند!) واسه همین ....

در خصوص ایکس 650 و 600. اول یکم صبر کنید ببینیم مشکل رادیویی که یکی از دوستان مطرح کرده در ترد سوال های سخت افزاری حل میشه یا نه؟؟؟ (احتمالا حل میشه)
تفاوت ایکس 600 و 650 هم در همین مورده که خودتون فرمودید. اگر خواستید ایکس 600 بگیرید که کیو وی جی ای هستش می تونید ایکس 500 معمولی هم در نظر داشته باشید.. این رو من خودم هم باهاش کار کردم. مشخصاتش مثل ایکس 600 هست ولی قیمتش ارزون تره و سی پی یو سامسونگ 400 داره .

در خصوص نتیجه گیری... والا واسه کاربردی که شما میخواید من نمیدونم ولی در کل مدل های کیو وی جی ای استیبل تر هستند و مشکلات نرم افزاری کمتری هم دارند. این سایز هم (2.8 اینچ) که واسه ایبوک زیاد به درد نمی خوره پس میشه به کیو وی جی ای فکر کرد ولی من چون خودم فعلا دارم خیلی با وی جی ای حال می کنم ایکس 650 رو ترجیح میدم. حالا شما کسی از نزدیکان رو سراغ داری که پاکت پی سی داشته باشه بری یه نگاهی بهش بندازی نظرت رو بگی ببینیم با چه خصوصیاتیش حال می کنی و با چه خصوصیاتی مشکل داری؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بهتره کار کرده نخری ، ولی اگه مجبوری چند تا نکته رو تست کنی حله :

1- باتری رو تست کن ( یعنی لااقل 3 ساعت باید دستت باشه )
2 - ظاهرش که معلومه اولین نگاه باید ببینی اوکی هست یا نه .
3- بلوتوث رو تست کن
4- دوربین رو تست کن
5- مموری کارت رو تست کن که ارور مرور نده ...

اما از لحاظ نرم افزاری خیالت راحت باشه ، سریع رامشو عوض میکنی و باقی ِ مسائل حله ...

اما اگه بتونی کارکرده نخری بهتر میباشد :D

دو نکته دیگه رو هم تست کن. وقتی گوشی رو روشن می کنی یا وقتی روشنه یک صفحه سفید باز کن!(مثلا اس ام اس) زیر نور بگیر ببین جایی از اسکرین دارای لکه های روشن یا تیره هست یا نه؟(اگه باشه نشون دهنده آب خوردن گوشیه!)
دوم اینکه چک کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه. وارد نوت پد بشو از بالا به پایین خط بکش اگه معمولی بود که هیچی اگه جاییش کج و کوله میشد و یا اصلا خط جایی بریده بریده میشد یعنی پیکسل سوخته داره.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام قربان حال شما .
عجب دور و زمونه ایه !
اون طرف مزاحم میشم :دی

این دو تا خیلی با هم فرق دارن
اگر یه دستگاه کوچیک خیلی سریع با رم 64 و صفحه کیو وی جی ای میخواین باید لایف بخرین
اگر یه دستگاه بزرگ سرعت متوسط با رام 128 خروجی تلویزیون صفحه وی جی ای بزرگ میخواین باید فلیم بخرین

من که نه تنها مشکلی از لحاظ آنتن دهی با لایف نداشتم از اون ور بسیار هم حال کردم . انگار اصلا پاکت پی سی نیست!!

اما فلیم هم شنیدم ام دبلیو جیش مشکلی با آنتن دهی نداره . از جایی که میخواید سفارش بدین ورژن رادیوای رو بپرسین مطمئن شین.

تشکرات ویژه
خوب اولا نکته و مهمترین نکته بازارشه، کدومشون بهتره؟
آیا صفحه جفتشون از نظر در آفتاب دیدن یکیه (چون می ترسم فلیم شبیه اتم پیور باشه)؟
و این که چه ورژن رادیویی به ایران می خوره؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کدومشون بهتره؟ بابا گفتم که فرق دارن.
برای من اتم لایف
برای امیر جان یکی از کاربرای اینجا فلیم
برای شما ؟!!
اگه من میتونستم سایز بزرگ رو تحمل کنم و پرفورمنس در درجه اول برام مهم نبود حتما فلیم رو بر میداشتم اما اینطور نیستم .

اتم لایف که اصلا در آفتاب مشکلی نداره . من معمولا در ماشین اتوبوس و جاهای معمولی 4 رو انتخاب میکنم . اگه تو آفتاب مستقیم وسط ظهر باشم با 10 عالی کار میکنه . از هر موبایلی صفحه شفاف تره.
بعید میدونم فلیم هم تفاوتی داشته باشه . تو تاپیکش میتونی بپرسی.

راجع به ورژن رادیو ای هم 2-3 صفحه آخر تاپیکش رو بخونی دستت میاد . اما بهتره همونجا مطرح کنی مطمئن شی.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
از راهنمایی تون ممنونم ، امروز یه سری زدم به اون تاپیک ها ، عجب تاپیک های خفی بودند ، مغزم داره سوت می کشه ، فکر کنم سر کلاس میدان ، بیشتر می فهمم تا اینجا ...
چند تا مطلب :
ببینید دوستان من 650 رو بیشتر می پسندم ، به دو دلیل :
1 _ سی پی یو 500 داره که بقیه ندارند (کره خر، ببخشید ، معمولا برای تعجب استفاده می شه)
2 _ دوربین خوبی داره ، 2 مگ با اتو (حالا یکی نیست بگه تو عمرت چند تا عکس انداختی که اینجوری اتو اتو می کنی ؟ راستش من تا همین چند وقت پیش کا 510 با 1.3 مگا پیکسل داشتم ، که الآن کا 550 با 2 مگ و اتو فوکوس و ... دارم ، به نظرم چیز لازمیه )
دوست دارم نظر شما رو هم راجع به این چرت و پرت هایی که نوشتم بدونم .
مطلب بعدی این که شما که می گید پدر سی پی یو رو در میاره ، مثلا چقدر ، استفاده که نکرده ام ، عددی بگید شاید بتونم مقایسه کنم .
بعدی این که تا اونجایی که من می دونم ، آبجی ام می خواد کار آفیسی باهاش بکنه ، خدایی هم استفاده داره ، که به نظر من وی جی ای براش لازم تر از Qvga هستش ؟ درسته ؟ (راستی ، گوشی هست که بشه با نصب نرم افزار ، دقیقا بشه باهاش مثل یه ppc کار آفیسی کرد یا نه ؟ اصلا آبجی من درست اومده سراغ ppc یا نه ؟)
و در آخر هم ، خاله ام داره بهم فشار میاره که بهش زود تر خبر بدم ، راستش خاله اونجا اهل کامپیوتر و اینترنت نیست که بگم از سایت خرید کنه ، آیا از مغازه ای هم خرید کنه ، همون آنلاک شده هاس یا نه ؟
اگه از سایت خرید کنه ، اون قضیه که بعد از 1 ماه می تونه پس بده سر جاش می مونه یا نه ؟
اگه شوهر خاله ام با سیم خودش تست کنه ، تمومه ؟ از کجا معلوم که این ور هم کار کنه ؟ (فکر کنم قبلا هم پرسیدم ، اما تا جایی که یادمه پاسخی ندیدم ، برای همین دوباره می پرسم ، وکیل ام ؟ )

من هر دفعه برای مشورت ، باید یک ساعت توضیح بدم که خیلی سوال می کنم و تقریبا با وسواس خرید می کنم ، همین هم باعث می شه بیشتر ، از خرید ام راضی باشم ، شما به بزرگی خودتون ببخشید و به پای تازه کاری بذارید .
از FrankenStein عزیز ، آقا عماد ، آقا سیاوش ، manuelcalavera عزیز هم تشکر می کنم .
بی نهایت ممنونم و مرسی
یا حق
آخوند
(از آنتی فیلتر می ام ، نمی تونم اسماعیل استفاده کنم ، ببخشید )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
از راهنمایی تون ممنونم ، امروز یه سری زدم به اون تاپیک ها ، عجب تاپیک های خفی بودند ، مغزم داره سوت می کشه ، فکر کنم سر کلاس میدان ، بیشتر می فهمم تا اینجا ...
چند تا مطلب :
ببینید دوستان من 650 رو بیشتر می پسندم ، به دو دلیل :
1 _ سی پی یو 500 داره که بقیه ندارند (کره خر، ببخشید ، معمولا برای تعجب استفاده می شه)
2 _ دوربین خوبی داره ، 2 مگ با اتو (حالا یکی نیست بگه تو عمرت چند تا عکس انداختی که اینجوری اتو اتو می کنی ؟ راستش من تا همین چند وقت پیش کا 510 با 1.3 مگا پیکسل داشتم ، که الآن کا 550 با 2 مگ و اتو فوکوس و ... دارم ، به نظرم چیز لازمیه )
دوست دارم نظر شما رو هم راجع به این چرت و پرت هایی که نوشتم بدونم .
مطلب بعدی این که شما که می گید پدر سی پی یو رو در میاره ، مثلا چقدر ، استفاده که نکرده ام ، عددی بگید شاید بتونم مقایسه کنم .
بعدی این که تا اونجایی که من می دونم ، آبجی ام می خواد کار آفیسی باهاش بکنه ، خدایی هم استفاده داره ، که به نظر من وی جی ای براش لازم تر از Qvga هستش ؟ درسته ؟ (راستی ، گوشی هست که بشه با نصب نرم افزار ، دقیقا بشه باهاش مثل یه ppc کار آفیسی کرد یا نه ؟ اصلا آبجی من درست اومده سراغ ppc یا نه ؟)
و در آخر هم ، خاله ام داره بهم فشار میاره که بهش زود تر خبر بدم ، راستش خاله اونجا اهل کامپیوتر و اینترنت نیست که بگم از سایت خرید کنه ، آیا از مغازه ای هم خرید کنه ، همون آنلاک شده هاس یا نه ؟
اگه از سایت خرید کنه ، اون قضیه که بعد از 1 ماه می تونه پس بده سر جاش می مونه یا نه ؟
اگه شوهر خاله ام با سیم خودش تست کنه ، تمومه ؟ از کجا معلوم که این ور هم کار کنه ؟ (فکر کنم قبلا هم پرسیدم ، اما تا جایی که یادمه پاسخی ندیدم ، برای همین دوباره می پرسم ، وکیل ام ؟ )

من هر دفعه برای مشورت ، باید یک ساعت توضیح بدم که خیلی سوال می کنم و تقریبا با وسواس خرید می کنم ، همین هم باعث می شه بیشتر ، از خرید ام راضی باشم ، شما به بزرگی خودتون ببخشید و به پای تازه کاری بذارید .
از FrankenStein عزیز ، آقا عماد ، آقا سیاوش ، manuelcalavera عزیز هم تشکر می کنم .
بی نهایت ممنونم و مرسی
یا حق
آخوند
(از آنتی فیلتر می ام ، نمی تونم اسماعیل استفاده کنم ، ببخشید )

رفیق شما رو vga شک نکنید ولی در مورد استفاده حرفه ای از آفیس به شخصه نمیتونم تضمین کامل بدم:blush:

شما هم اگر خالتون تو هر مغازه موبایل فروشی اون ور بره و خیلی راحت میتونه آنلاک شدش رو از خود فروشنده بخره کار خیلی سختی نیست:) اصلا قبلاش فروشنده میگه که لاک هست یا......

در مورد خرید از سایت راستش بستگی داره از کجا بخری مثلا ebay من نتونستم ولی از amzon یه ایپاد خریدم و پس دادم بعد از 2 هفته البته وقتی به ایران رسید و مشگل داشت سریع یه آپلای کردم به سایت:blush:

موفق باشید:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آخوند عزیز!

همون طور که عرض کردم باید آنلاک باشه (که حسین آقا فرانکشتین توضیح داد به فروشنده میگه و خلاص) و همچنین بهتره دیوایسی بخرید که کواد باند باشه یعنی از 4 باند جی اس ام پشتیبانی کنه. اون تست سیم کارت جواب گو نیست چون مثلا اگه گوشی روی سینگولار (ای تی اند تی ) لاک باشه و سیم کارت فامیل شما هم at&t باشه پس روش کار می کنه!
تازه بعد می مونه این که دیوایس شما مشکل رادیویی نداشته باشه.
ضمنا خیلی از فروشنده ها اگه نداشته باشن خرید اینترنتی می کنن. زیاد تو فکر گارانتی نباش... ممکنه گارانتی لوکال باشه.

در مورد آفیس... بهترین حالتش حمل و استفاده از فایل های آفیس هست و کمی هم ادیت! تازه کلی هم اعصاب خردی با فونت ها و ... . اما واسه استفاده کلی به هر حال یک نعمته...
چون زیاد با دوربین پاکت پی سی حال نمی کنم ! جواب زیادی هم نمیدم ولی انتظار عکس در حد سونی اریکسون رو حتی با اتوفوکوس هم نداشته باشید. (با تاکید)

بعد هم سرچ کن یک سری بنچ مارک (همون اعداد واسه مقایسه) در مورد دیوایس های مورد نظرت پیدا کن و با هم مقایسه کن. مثلا ایندکس گرافیک آلتیمیت رو با ایکس 650 . و یا فلیم رو با ... . تنها راهش همینه.

یاد آوری : کماکان به مطالعه ادامه بدید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان به عنوان آخرين مشاوره ها و تصميم گيري نهايي لطفا براي يك انتخاب صحيح راهنماييم كنيد :

1- مي تونم با 420 تومن طي روزهاي آينده از عربستان سعودي (مكه - مدينه - جده) يك Jasjam يا HTC Tytn بخرم يا خير؟ ( براي ورودش به ايران مشكلي نداره؟ گمركي؟ رجيستر؟ )
قيمت اين دو PPC مشابه اين جا چنده اون جا چنده ؟

2- در غير اين صورت با توجه به افزايش بودجه قبلي براي انصراف از خريد K-Jam انتخاب Jasjar كاركرده زير 430 تومن ميتونه انتخاب درستي باشه يا خير؟ (
جالبه كه Wi-Fi اش هم فقط استاندارد b هست ).

وضعيت فعلي : يك دانشجوي كوچولوي معمولي و نه يك تاجر حرفه اي
تامين بودجه خريد : به هزار بدبختي و مصيبت و فلاكت + فروش خط

وضعيت CPU در Jasjar كه 500 هست در چه وضعيتيه و آيا هم تراز با 400 هست يا خير؟

دوست عزیز من سعی کردم تا الان وارد بحث شما نشم ولی به خاطر حس هم نوع دوستی چند نکته رو اضافه کنم البته برا دلیلش چون نیز به وقت داره و الان متاسفانه این یه مورد رو ندارم به چند جمله بسنده میکنم:)

لطفا بی ادبی تلقی نکنید :)

آخه عزیز دل برادر k-jam شد گوشی که شما دنبالش بودی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!1111:blink:(اونم دست 2!!!!!!!!!
آخه برا شما که اونقدر اوضاع مالیت به راه نیست چه طور وجود میکنی گوشی دست 2 بخری اون هم کسی که تا بحال پاکت پسی نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: میتونی تشخیص بدی مشگل گوشی تو چی هست و.....;)

باز فدات بشم شما میتونی مثل همین عماد خودمون (vocin( با هزینه ای نزدیک به 420 تومان یه گوشی آک لایف که برا خودش حجت هست از اون ور بیاری یا اگر امکانش رو نداری به یکی از فروشنده ها بخش بازار بکی که برات بیارندنهایت پات در میاد :blush: 500 اون وقت میدونی چه گوشی دستت میگیری؟؟؟:cool:

بعدشم تو این شلم شولوا که یکی صحبت از wm2007 میکنه یکی صحبت از دیاموند htc و x1 ُُُSE میکنه و کلا قرار نسل عوض بشه شما فیلت یاد هندوستون کرده که بری k-jam یا jasjar بخری ؟؟؟؟!!!! اونم دست 2:blink:

پ.ن:امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشی ولی خدایی چون دوست داشتم اینجوری گفتم که یه فکر حسابی کنی:rolleyes:

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یکی از دوستام فعلا 400 تومن داره و میخواد پی 3400 بخره اما چون وایرلس نداره و سی پی یوش 200 مگیه خوشش نیومد و میخواد تا اول مهر صبر کنه و با پول توجیبیی که میگیره 500 تومن خرج کنه حالا میخواست ببینه که اگه بازار همین طور ذره ذره بیاد پایین تا اون موقع میتونه یدونه 400 مگی با 2.8 ال سی دی بگیره لطفا اگه پیشنهاد دارید بگید و مدل هم بگید.

mesi

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان یکی از دوستام فعلا 400 تومن داره و میخواد پی 3400 بخره اما چون وایرلس نداره و سی پی یوش 200 مگیه خوشش نیومد و میخواد تا اول مهر صبر کنه و با پول توجیبیی که میگیره 500 تومن خرج کنه حالا میخواست ببینه که اگه بازار همین طور ذره ذره بیاد پایین تا اون موقع میتونه یدونه 400 مگی با 2.8 ال سی دی بگیره لطفا اگه پیشنهاد دارید بگید و مدل هم بگید.

mesi

بهترین کار فعلا صبر کردن هست به نظر من برا اون دسته از بچه هایی که پول کمی دارند و دنبال یک پاکت پسی خوب هستند:)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
تازه بعد می مونه این که دیوایس شما مشکل رادیویی نداشته باشه.
جریان این مشکل رادیویی چیه ؟
در مورد آفیس... بهترین حالتش حمل و استفاده از فایل های آفیس هست و کمی هم ادیت! تازه کلی هم اعصاب خردی با فونت ها و ... . اما واسه استفاده کلی به هر حال یک نعمته...
یعنی می گی اون جوری که انتظار داره ، یه ppc انتظاراتش رو برآورده نمی کنه ؟
بعد هم سرچ کن یک سری بنچ مارک (همون اعداد واسه مقایسه) در مورد دیوایس های مورد نظرت پیدا کن و با هم مقایسه کن. مثلا ایندکس گرافیک آلتیمیت رو با ایکس 650 . و یا فلیم رو با ... . تنها راهش همینه.
خداوکیلی نفهمیدم چی گفتی :blush:
یاد آوری : کماکان به مطالعه ادامه بدید.
خسته شدم :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

1-یعنی اینکه با خطهای دولتی آنتن نمیده:blush:

2-مسلما اون کاری که pc براتون میکنه ppc نمیکنه:blush:

3-منظور سیاوش اینه که یه سری بنج مارک از گوشیهای دیگه میگیرند و کنار هم میزارند و مقایسه میکنند مثلا فلان گوشی سرعت cpu ش اینه و فلانی این:)

4-دشمنت خسته باشه مردددددددددددددد:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

مشکل رادیویی.... به ساب وروم سخت افزار(؟) و ترد همه چیز در مورد فلیم مراجعه کنید و مطالعه کنید کامل متوجه قضیه میشوید.
در مورد آفیس... انتظاراتشون چیه؟؟؟ چرا نمی گردی یک دوستی آشنایی همکلاسی چیزی پیدا کنی که پاکت پی سی داشته باشه؟؟؟ این چیزا رو باید خودت ببینی تا متوجه بشی به دردتون می خوره یا نه. اما جواب این سوال رو دادم. امکان ادیت بسیار کم. قابلیت خواندن مناسب. حالا چرا شما باز سوالتون پابرجاست دیگه من نمی دونم!

در مورد بنچ مارک. اگه واقعا اون ترد هایی که گفته شد حد اقل 20 صفحه شون رو خونده بودید نه تنها می دونستید بنچ مارک چیه بلکه الان در این مورد داشتید بحث می کردید. متاسفانه اون جور که من فکر می کردم قضیه رو جدی نگرفتید.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد آفیس با پاکت آفیس انتظار زیادی نداشته باشید . در حد خوندن هنر کردید
اما یه برنامه هست به اسم Softmaker_Office که قابلیت ادیت کامل رو به شما میده . اما مشکلی داره . در دستگاههای وی جی ای صفحه بزرگ بهتر میشه ازش استفاده کرد ولی برنامه سنگینیه و کنده
در دستگاههای کیو وی جی ای صفحه کوچیکه ولی سرعت بالاست
درضمن اکیدا توصیه میشه سی پی یو های 500 و بالاتر براش استفاده بشه.

بالا