مشکل رادیویی.... به ساب وروم سخت افزار(؟) و ترد همه چیز در مورد فلیم مراجعه کنید و مطالعه کنید کامل متوجه قضیه میشوید.
در مورد آفیس... انتظاراتشون چیه؟؟؟ چرا نمی گردی یک دوستی آشنایی همکلاسی چیزی پیدا کنی که پاکت پی سی داشته باشه؟؟؟ این چیزا رو باید خودت ببینی تا متوجه بشی به دردتون می خوره یا نه. اما جواب این سوال رو دادم. امکان ادیت بسیار کم. قابلیت خواندن مناسب. حالا چرا شما باز سوالتون پابرجاست دیگه من نمی دونم!
در مورد بنچ مارک. اگه واقعا اون ترد هایی که گفته شد حد اقل 20 صفحه شون رو خونده بودید نه تنها می دونستید بنچ مارک چیه بلکه الان در این مورد داشتید بحث می کردید. متاسفانه اون جور که من فکر می کردم قضیه رو جدی نگرفتید.
سلام .
از این که اذیت تون می کنم ، واقعا معذرت می خوام ، اما چند تا نکته :
یکی این که آخر ترمه و من هیچی درس نخوندم تا حالا ، امتحانها هم که داره کمرمو میشکونه ، از یه طر ف نگران اون ام ، از یه طرف دیگه هم که گفتم ، فشار خواهرم و خاله ام از یه طرف که می گند زود تر نتیجه رو بگم . اینها همه باعث شده که نتونم خیلی خوب و جامع و ریز ، به مطالب برسم . اون تاپیک ها رو هم که گفتم ، خوندم ، ولی خداوکیلی 20 صفحه نخوندم ، هر کدوم 5 _ 6 صفحه ، دورغ که نگفته ام که خوندم ... (اونجاییکه گفتم خسته شدم ، دقیقا از پشت جزوه اومده بودم و کمی خونده بودم ، واقعا خسته بودم :wacko: )
در مورد اون مشکل رادیویی ، دیدم ، چرا شما فکر می کنید که به احتمال زیاد درست می شه ؟ به نظر من که بعیده ؟
(این اسم گذاری تاپیک ها ، واقعا بده ، توی پی سی ، بخش اس ای که به اونجا عادت کردم ، هر گوشی برای خودش یه تاپیک داره که همه مسایل توی اون هست ، و ضمنا ، یه تاپیک های مثل اون 2 تا تاپیک که گفتید و من کمی شو خوندم ، بهتر نیست که ادیت بشند و مرتب ؟ این جوری یه تازه کار مثل من ، دیگه تکلیف اش معلومه و دیگه بابت مطالبی که قبلا یکی زحمتشو کشیده ، شما رو تو زحمت دوباره نمی اندازه ؟)
به هر حال بازه هم ممنونم ، هم از ووسین عزیز ، هم از آقا سیاوش ، هم از حسین آقا و خلاصه همتون، ببخشید که اذیت شدید و می شید .
فردا که امتحانم رو دادم ، کل تاپیک رو می ریزم پایین ، اما باز هم به نظرم مفاهیم ، یه کوچولو سنگینه ، فکر نکنم حالا حالا ها از شرم خلاص شید و حالا حالا ها ، و همین طور بعد از خرید ، ان شاالله ، بیخ ریشتون هستم
باز هم ممنون و ببخشید
یا حق