• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل رادیویی.... به ساب وروم سخت افزار(؟) و ترد همه چیز در مورد فلیم مراجعه کنید و مطالعه کنید کامل متوجه قضیه میشوید.
در مورد آفیس... انتظاراتشون چیه؟؟؟ چرا نمی گردی یک دوستی آشنایی همکلاسی چیزی پیدا کنی که پاکت پی سی داشته باشه؟؟؟ این چیزا رو باید خودت ببینی تا متوجه بشی به دردتون می خوره یا نه. اما جواب این سوال رو دادم. امکان ادیت بسیار کم. قابلیت خواندن مناسب. حالا چرا شما باز سوالتون پابرجاست دیگه من نمی دونم!

در مورد بنچ مارک. اگه واقعا اون ترد هایی که گفته شد حد اقل 20 صفحه شون رو خونده بودید نه تنها می دونستید بنچ مارک چیه بلکه الان در این مورد داشتید بحث می کردید. متاسفانه اون جور که من فکر می کردم قضیه رو جدی نگرفتید.

سلام .
از این که اذیت تون می کنم ، واقعا معذرت می خوام ، اما چند تا نکته :
یکی این که آخر ترمه و من هیچی درس نخوندم تا حالا ، امتحانها هم که داره کمرمو میشکونه ، از یه طر ف نگران اون ام ، از یه طرف دیگه هم که گفتم ، فشار خواهرم و خاله ام از یه طرف که می گند زود تر نتیجه رو بگم . اینها همه باعث شده که نتونم خیلی خوب و جامع و ریز ، به مطالب برسم . اون تاپیک ها رو هم که گفتم ، خوندم ، ولی خداوکیلی 20 صفحه نخوندم ، هر کدوم 5 _ 6 صفحه ، دورغ که نگفته ام که خوندم ... (اونجاییکه گفتم خسته شدم ، دقیقا از پشت جزوه اومده بودم و کمی خونده بودم ، واقعا خسته بودم :wacko: )
در مورد اون مشکل رادیویی ، دیدم ، چرا شما فکر می کنید که به احتمال زیاد درست می شه ؟ به نظر من که بعیده ؟
(این اسم گذاری تاپیک ها ، واقعا بده ، توی پی سی ، بخش اس ای که به اونجا عادت کردم ، هر گوشی برای خودش یه تاپیک داره که همه مسایل توی اون هست ، و ضمنا ، یه تاپیک های مثل اون 2 تا تاپیک که گفتید و من کمی شو خوندم ، بهتر نیست که ادیت بشند و مرتب ؟ این جوری یه تازه کار مثل من ، دیگه تکلیف اش معلومه و دیگه بابت مطالبی که قبلا یکی زحمتشو کشیده ، شما رو تو زحمت دوباره نمی اندازه ؟)
به هر حال بازه هم ممنونم ، هم از ووسین عزیز ، هم از آقا سیاوش ، هم از حسین آقا و خلاصه همتون، ببخشید که اذیت شدید و می شید .
فردا که امتحانم رو دادم ، کل تاپیک رو می ریزم پایین ، اما باز هم به نظرم مفاهیم ، یه کوچولو سنگینه ، فکر نکنم حالا حالا ها از شرم خلاص شید و حالا حالا ها ، و همین طور بعد از خرید ، ان شاالله ، بیخ ریشتون هستم :D
باز هم ممنون و ببخشید
یا حق

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
و بقيه سئوال ها و پاسخ هاي دوستان + نظرات مختلف راجع به CPU هاي 200 + Complete Idiots Guide to PDA + عذرخواهي از آقاي عبدلله زاده ( نمايندگي فروش PPC در مشهد)

در نهايت رضايت و آرامش و در صحت عقل كامل :))) انصراف خودم رو از خريد Pocket PC اعلام مي كنم.
با اين توضيحات و راهنمايي هاي خوب شما و همينطور آقا سياوش عزيز و همه دوستان با در نظر گرفتن شرايط فعلي و اين 450 تومني كه دارم به هيچ عنوان PPC انتخاب درستي براي من نيست.
ترجيح ميدم منطقي عمل كنم و جو گير و هيجان زده نباشم.

تازه ميفهمم معني اين نه قاطعانه چي بوده. :)))

اين تاپيك و دوستاني كه اينجا حضور دارن كمك خيلي بزرگي بهم كرد.
از همتون متشكرم.

خوشحالم از تصمیم حرفه ای که گرفتید:)

واقعا انتخاب خوبی کردید ، هروقت تو کار پاکت پسی رفتید در بست در خدمتیم:)

veria

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
یه راهنمایی می خوام.
من تا حالا یه e900 wm5 و ido s630 داشتم.
حالا می خوام تاچ کروز یا قیصر بگیرم.
قیافه تاچ کروز رو دوست دارم
از نزدیک هم دیدمش.
اما نمی دونم کاراییش چطوره.
کسی می تونه کمک کنه؟
لطفا نسبت به اینایی که داشتم بگین.
من از e900 راضی بودم به جز صدا و دوربین و یه خورده هم آنتن.

حالا تاچ کروز چطوره؟
توی این قیمت چی خوبه؟ که همه این امکاناتم داشته باشه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان.
یه راهنمایی می خوام.
من تا حالا یه e900 wm5 و ido s630 داشتم.
حالا می خوام تاچ کروز یا قیصر بگیرم.
قیافه تاچ کروز رو دوست دارم
از نزدیک هم دیدمش.
اما نمی دونم کاراییش چطوره.
کسی می تونه کمک کنه؟
لطفا نسبت به اینایی که داشتم بگین.
من از e900 راضی بودم به جز صدا و دوربین و یه خورده هم آنتن.

حالا تاچ کروز چطوره؟
توی این قیمت چی خوبه؟ که همه این امکاناتم داشته باشه؟

http://www.forum.persiantools.com/t96444.html

اینجا کامل توضیح دادن دربارش دوست عزیز:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
و بقيه سئوال ها و پاسخ هاي دوستان + نظرات مختلف راجع به CPU هاي 200 + Complete Idiots Guide to PDA + عذرخواهي از آقاي عبدلله زاده ( نمايندگي فروش PPC در مشهد)

در نهايت رضايت و آرامش و در صحت عقل كامل :))) انصراف خودم رو از خريد Pocket PC اعلام مي كنم.
با اين توضيحات و راهنمايي هاي خوب شما و همينطور آقا سياوش عزيز و همه دوستان با در نظر گرفتن شرايط فعلي و اين 450 تومني كه دارم به هيچ عنوان PPC انتخاب درستي براي من نيست.
ترجيح ميدم منطقي عمل كنم و جو گير و هيجان زده نباشم.

تازه ميفهمم معني اين نه قاطعانه چي بوده. :)))

اين تاپيك و دوستاني كه اينجا حضور دارن كمك خيلي بزرگي بهم كرد.
از همتون متشكرم.

خب آقا رضا من هم مثل حاج حسین فکر می کنم تصمیم عاقلانه ای گرفتی. به شرطی که ما رو فراموش نکنی و کماکان اینجا رو دنبال کنی(البته به شرطی که دوباره تحریک نشی و فیلت یاد هندوستان(کا جم!) رو نکنه!)
ایشالا به زودی پس انداز می کنی و دستگاه های جدید تر هم میان و این هایی هم که هستن ارزون تر میشن و میشه بهتر تصمیم گرفت و خرید خوبی کرد که دیگه مشکلات دیوایس های ضعیف رو هم نداشته باشی....
به هر حال کماکان این جا رو مطالعه کن و در جریان مطالب باش... من خودم از شهریور 1370 تا الان هر ماه مجله (ماشین) می گیرم و مشتری پرو پاقرص اون هستم... این دلیل نمیشه که حسرت بخورم که چرا فلان بنز یا لامبورگینی رو ندارم بلکه همین که در جریان پیشرفت های تکنولوزی باشم کلی لذت می برم. شما هم با این دید به پاکت پی سی نگاه کن.
:cool::cool::cool::cool:

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
به توصیه آقا سیاوش ، بیشتر به جای این که بیام و پست بزنم ، بیشتر دارم ، می خونم ، کم کم همه چی داره برام معلوم میشه ، ممنونم از راهمنایی هاتون .
اما یه خبر بد ، متاسفانه این خواهر ما تو محل کارش ، دیاموند رو دیده ، تو خونه اگه بود ، نمی ذاشتم ببینتش ، حالا هم پاشو کرده تو یه کفش که من صبر می کنم تا دیاموند بیاد ، هر چی بهش می گم بابا این سی پی یو کوالکام به درد نمی خوره ، می گه نه . نمی دونم چی کار کنم ، از یه طرف هم که بیشتر می خونم ، هر چی جلو می رم ، می بینم این لامذهب ای تن ، که بهم گفتید واسه خودش غولیه (اگه پول داشم ، خودم طالب اش ام )
به هر حال نمی دونم چجوری مخشو تلیت کنم ، شما ها اگه راهی به ذهنتون می رسه بفرمایید .
راستی فکر می کنید چند دلار باشه ، و تا کی میاد ؟
خوندن رو هم چنان ادامه می دم ، به توصیه فرانک اشتاین عزیز و آقا سیاوش . (با این که هنوز اممتحان دارم ، اما کم کم می خونم اشون )
مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان .
به توصیه آقا سیاوش ، بیشتر به جای این که بیام و پست بزنم ، بیشتر دارم ، می خونم ، کم کم همه چی داره برام معلوم میشه ، ممنونم از راهمنایی هاتون .
اما یه خبر بد ، متاسفانه این خواهر ما تو محل کارش ، دیاموند رو دیده ، تو خونه اگه بود ، نمی ذاشتم ببینتش ، حالا هم پاشو کرده تو یه کفش که من صبر می کنم تا دیاموند بیاد ، هر چی بهش می گم بابا این سی پی یو کوالکام به درد نمی خوره ، می گه نه . نمی دونم چی کار کنم ، از یه طرف هم که بیشتر می خونم ، هر چی جلو می رم ، می بینم این لامذهب ای تن ، که بهم گفتید واسه خودش غولیه (اگه پول داشم ، خودم طالب اش ام )
به هر حال نمی دونم چجوری مخشو تلیت کنم ، شما ها اگه راهی به ذهنتون می رسه بفرمایید .
راستی فکر می کنید چند دلار باشه ، و تا کی میاد ؟
خوندن رو هم چنان ادامه می دم ، به توصیه فرانک اشتاین عزیز و آقا سیاوش . (با این که هنوز اممتحان دارم ، اما کم کم می خونم اشون )
مرسی

کی گفته سی پی یو کوالکام 528 مگاهرتزی به درد نمی خوره؟؟!! :blink::blink::blink::blink:

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
کی گفته سی پی یو کوالکام 528 مگاهرتزی به درد نمی خوره؟؟!! :blink::blink::blink::blink:

راستی ؟
یادمه اون قدیم تر ها که دنبال ppc می گشتم ، بهم گفته بودند که سی پی یو کوآکام اصلا سی پی یو خوبی نیست که ؟
خود شما هم که یادمه یه جایی گفته بودید که کوآلکام 200 (اگه اشتباه نکنم داشتید راجع به تاچ می فرمودید ) اصلا چنگی به دل نمی زنه ، درسته که این یکی 500 مگ هست ، اما صفحه وی جی ای رو که سی پی یو می کشه رو در نظر گرفتید ؟
مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی ؟
یادمه اون قدیم تر ها که دنبال ppc می گشتم ، بهم گفته بودند که سی پی یو کوآکام اصلا سی پی یو خوبی نیست که ؟
خود شما هم که یادمه یه جایی گفته بودید که کوآلکام 200 (اگه اشتباه نکنم داشتید راجع به تاچ می فرمودید ) اصلا چنگی به دل نمی زنه ، درسته که این یکی 500 مگ هست ، اما صفحه وی جی ای رو که سی پی یو می کشه رو در نظر گرفتید ؟
مرسی

اون 200 ها یا تی اومپ هستند و یا تگزاس اینسترومنت... کوالکام نیستند.
اون کوالکام های با قول پارسا ملعون! 400 مگاهرتزی هستند و مثل همون هایی که روی قیصر یا تاچ کروز و یا همین مدل آلتیمیت 9502 و 8502 استفاده شده اند.
این 528 مگاهرتزی طبق فرمایشات آقا عماد :blush: با توجه به پردازش گرافیک بالا قراره چنگی به دل بزنن!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
اون 200 ها یا تی اومپ هستند و یا تگزاس اینسترومنت... کوالکام نیستند.
اون کوالکام های با قول پارسا ملعون! 400 مگاهرتزی هستند و مثل همون هایی که روی قیصر یا تاچ کروز و یا همین مدل آلتیمیت 9502 و 8502 استفاده شده اند.
این 528 مگاهرتزی طبق فرمایشات آقا عماد :blush: با توجه به پردازش گرافیک بالا قراره چنگی به دل بزنن!

پس شما این دیاموند رو از هر جهت تایید می فرمایید ؟
مرسی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
نچ.
شما بگذار جی 910 همین یکی دو روزه فروخته میشه ببینیم این 528 مگاهرتزی هاش بنچ مارکشون چه طوره . اگه خوب نبود بعدش هنوز معلوم نیست . باید بگذاری ببینیم خود دیاموند بیاد شاید اچ تی سی یه کاری کرده بود(خودش که گفته من فلان قدر مثلت رندر میکنم و انیشتین میکشم و سماور رو جوش میارم و ...!). اگه کرده بود و بنچ مارک هاش رضایت بخش بود که تاییدش میکنیم . اگه نه منتظر ایکس وان میشیم که سونی اریکسون دیگه مردونه قول داده که یه کارایی بکنه . اگه کاری کرده بود که هیچ اگه نکرده بود میگیم سی پی یو های کوالکام خانوادتا ملعوم (قسمت وسط کپی رایت خودم بقیش کپی رایت پارسا:دی)

راستش به خواهر گرامیتون لطف کنید بگین که قیمتش 899 دلار خورده . اگه پایه است و حدود 1 میلیون میتونه خرج کنه (تکس و شیپمنت!!) بره تو فکرش . اما اگر مثل بنده اعتقاد داره که با این پول هزار تا کار مفید میشه انجام داد بیخیالش شه!! (خداییش اچ تی سی فکر کرده شاخ غول رو شیکونده با این قیمت احمقانه !!)

راستی همین الان میتونین سفارش بدین 2 هفته دیگه دستتونه!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
نچ.
شما بگذار جی 910 همین یکی دو روزه فروخته میشه ببینیم این 528 مگاهرتزی هاش بنچ مارکشون چه طوره . اگه خوب نبود بعدش هنوز معلوم نیست . باید بگذاری ببینیم خود دیاموند بیاد شاید اچ تی سی یه کاری کرده بود(خودش که گفته من فلان قدر مثلت رندر میکنم و انیشتین میکشم و سماور رو جوش میارم و ...!). اگه کرده بود و بنچ مارک هاش رضایت بخش بود که تاییدش میکنیم . اگه نه منتظر ایکس وان میشیم که سونی اریکسون دیگه مردونه قول داده که یه کارایی بکنه . اگه کاری کرده بود که هیچ اگه نکرده بود میگیم سی پی یو های کوالکام خانوادتا ملعوم (قسمت وسط کپی رایت خودم بقیش کپی رایت پارسا:دی)

راستش به خواهر گرامیتون لطف کنید بگین که قیمتش 899 دلار خورده . اگه پایه است و حدود 1 میلیون میتونه خرج کنه (تکس و شیپمنت!!) بره تو فکرش . اما اگر مثل بنده اعتقاد داره که با این پول هزار تا کار مفید میشه انجام داد بیخیالش شه!! (خداییش اچ تی سی فکر کرده شاخ غول رو شیکونده با این قیمت احمقانه !!)

راستی همین الان میتونین سفارش بدین 2 هفته دیگه دستتونه!

پس من تا یه جاهایی درست یادم بود ؟ بفرما (کلی داشت من رو مسخره می کرد )
پس مشکل این دیاموند ، فقط و فقط می تونه سی پی یوش باشه دیگه ؟ البته تا این جا که همه چی روی کاغذه ...
ضمنا ، انگار شما خواهر نداری ها ، وقتی یه چیزی رو بخواد بدست بیاره ، دیگه هیچی حالیش نیست ، چه 1 تومان ، چه 2 تومان ، از صبح تا حالا دارم همین حرف رو بهش می زنم ، اما کو گوش شنوا ...
باز هم مرسی ، دلم می خواد نظر بقیه دوستان رو هم در باره این دیامونده بدونم (منظورم معایب احتمالی هست ، نه این که مثل کلوب دیاموند بحث بشه در رابطه اش )
مرسی
یا حق

پ.ن : دوستان روی ppc هایی که microSD روشون سوار می شه ، تا چقدر می شه رم گذاشت روی گوشی ؟ مثلا همین 650 ای تن ؟ (یه جا خوندم که بیشتر از 1 گیگ نمی شه سوارش کرد ، اما اطمینان نکردم ، اما تونست من رو به شک بندازه )

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
پرشین دیتا. من تماس گرفتم فکر کنم گفتن اوردن و 900 قیمتشه.میتونین بتماسین و مطمین شین

dr_sohrab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دووستان لطفاً برا خریدیک ppc تا 700 تومن راهنمایی بفرمان کیبورد wifi اینترنت و صدا برام مهم

نیست (10_12 ساعت کامپیوتر تومطب جلوم روشنه) فقط دوربینش (بعد از vm) برام مهمه ( 3_4 تا شون که بهترین دوربین تو ppc هارو دارن کدومن؟ البته میدو نم دوربینشون قابل مقایسه با نوکیا وسونی اریکسوون نیست) امکان خریداز مکه مدینه هم هست تفاو ت قیمت چنده؟
متشکرم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تو 2 ها ایسوس پی 535 بهترینه (البته تا اونجایی که دیدم)
تو 3 ها که اکثرا ندارند و مجبورید به قیصر و تاچ کروزو تاچ دوال رضایت بدید.
قیصر صدای بدی نداره. تاچ دوال و تاچ کروز رو هم دروغ چرا صدا و عکسشون رو تست نکردم. تو اینترنت نمونه عکس ها رو میبینید. بعید میدونم تفاوتی با قیصر بکنه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
پس من تا یه جاهایی درست یادم بود ؟ بفرما (کلی داشت من رو مسخره می کرد )
پس مشکل این دیاموند ، فقط و فقط می تونه سی پی یوش باشه دیگه ؟ البته تا این جا که همه چی روی کاغذه ...
ضمنا ، انگار شما خواهر نداری ها ، وقتی یه چیزی رو بخواد بدست بیاره ، دیگه هیچی حالیش نیست ، چه 1 تومان ، چه 2 تومان ، از صبح تا حالا دارم همین حرف رو بهش می زنم ، اما کو گوش شنوا ...
باز هم مرسی ، دلم می خواد نظر بقیه دوستان رو هم در باره این دیامونده بدونم (منظورم معایب احتمالی هست ، نه این که مثل کلوب دیاموند بحث بشه در رابطه اش )
مرسی
یا حق

پ.ن : دوستان روی ppc هایی که microSD روشون سوار می شه ، تا چقدر می شه رم گذاشت روی گوشی ؟ مثلا همین 650 ای تن ؟ (یه جا خوندم که بیشتر از 1 گیگ نمی شه سوارش کرد ، اما اطمینان نکردم ، اما تونست من رو به شک بندازه )

آخوند جان اولا که سیاوش جان حق داشت
اگه پی دی ای هایتک رو دنبال کنی من خودم اونجا نوشتم که اچ تی سی گفته که تریدی اکسلریتور فعاله و فلان قدر مثلث رو چیکار میکنیم و ...

سیاوش هم استناد به حرف من کرده در اون پست .
من هم حرف ایشون که حرف خودم بود رو نقض نکردم . اما الان همه چیز روی کاغذه . شما داری نظر بچه ها رو از دستگاهی میپرسی که همه چیزش روی کاغذه(تاکید میکنم همه چیز!)

از پلاگین تریدی جدیدی که گفته میشه دستگاههای معمولی توان پخشش رو ندارند (نرم افزار) تا اکثریت قریب به یقین سخت افزار:
1- چیپست کوالکام 7200 ای که 528 مگاهرتزیش نیومده و اصلا کسی نمیدونه چی هست ! این چیپست ها فقط سی پی یو نیستند ! از جی پی اس بگیر تا رم و رام و گرافیک اکسلریتور . در حقیقت بقیه مادربورد یه سری خازن و آی سی سطح پایینه که وظیفه ارتباط این چیپست رو با بقیه دکمه ها و ال سی دی به عهده داره و همه کار رو این چیپستی میکنه که هیچ ازش نمیدونیم.

تازه چیپستی که تا بحال شبیهش هم نیومده
اولا 528 مگاهرتزی
دوما وی جی ای (که وی جی ای وایدش سه چهار روز دیگه باید بیاد و وی جی ای اش خبری نشده!)
سوما رم 192 که تا بحال بی سابقه بوده
چهارما فعال سازی اکسلریتور 3 بعدی

از همه جالب تر حرفی از اکسلریتور 2 بعدی نشده که البته در درجه اول اهمیت (قبل از اکسلریتور 3 بعدی) قرار داره اما اصلا از اچ تی سی بعید نیست که به این کاری نداشته باشه و فقط همون تری دی رو فعال کنه که نتیجه اش دستگاهی مزخرف خواهد بود (حتی بدتر از کوالکام های قبلی) و در اجرای فیلم و ایبوک و خود ویندوز موبایل مشکلاتی خواهد داشت که اصلا قابل تحمل نیست .

حتی باطری 900 میلی آمپری و یا حتی اسکرینی که صحبتش میشه که خیلی کم مصرف تر از ال سی دی های معمولی است هیچ صحبتی نشده .

مصداق نظر خواهی در مورد این دستگاه ، داستان کور ها و تعریف فیله!!! خلاصه تا این دستگاه بیرون نیاد معلوم نمیشه که دستگاهی بسیار عالی یا بسیار مزخرف خواهد بود.

هر چند من به زیاد هم به این همه تغییرات خوش بین نیستم

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
آخوند جان اولا که سیاوش جان حق داشت
اگه پی دی ای هایتک رو دنبال کنی من خودم اونجا نوشتم که اچ تی سی گفته که تریدی اکسلریتور فعاله و فلان قدر مثلث رو چیکار میکنیم و ...

سیاوش هم استناد به حرف من کرده در اون پست .
من هم حرف ایشون که حرف خودم بود رو نقض نکردم . اما الان همه چیز روی کاغذه . شما داری نظر بچه ها رو از دستگاهی میپرسی که همه چیزش روی کاغذه(تاکید میکنم همه چیز!)

از پلاگین تریدی جدیدی که گفته میشه دستگاههای معمولی توان پخشش رو ندارند (نرم افزار) تا اکثریت قریب به یقین سخت افزار:
1- چیپست کوالکام 7200 ای که 528 مگاهرتزیش نیومده و اصلا کسی نمیدونه چی هست ! این چیپست ها فقط سی پی یو نیستند ! از جی پی اس بگیر تا رم و رام و گرافیک اکسلریتور . در حقیقت بقیه مادربورد یه سری خازن و آی سی سطح پایینه که وظیفه ارتباط این چیپست رو با بقیه دکمه ها و ال سی دی به عهده داره و همه کار رو این چیپستی میکنه که هیچ ازش نمیدونیم.

تازه چیپستی که تا بحال شبیهش هم نیومده
اولا 528 مگاهرتزی
دوما وی جی ای (که وی جی ای وایدش سه چهار روز دیگه باید بیاد و وی جی ای اش خبری نشده!)
سوما رم 192 که تا بحال بی سابقه بوده
چهارما فعال سازی اکسلریتور 3 بعدی

از همه جالب تر حرفی از اکسلریتور 2 بعدی نشده که البته در درجه اول اهمیت (قبل از اکسلریتور 3 بعدی) قرار داره اما اصلا از اچ تی سی بعید نیست که به این کاری نداشته باشه و فقط همون تری دی رو فعال کنه که نتیجه اش دستگاهی مزخرف خواهد بود (حتی بدتر از کوالکام های قبلی) و در اجرای فیلم و ایبوک و خود ویندوز موبایل مشکلاتی خواهد داشت که اصلا قابل تحمل نیست .

حتی باطری 900 میلی آمپری و یا حتی اسکرینی که صحبتش میشه که خیلی کم مصرف تر از ال سی دی های معمولی است هیچ صحبتی نشده .

مصداق نظر خواهی در مورد این دستگاه ، داستان کور ها و تعریف فیله!!! خلاصه تا این دستگاه بیرون نیاد معلوم نمیشه که دستگاهی بسیار عالی یا بسیار مزخرف خواهد بود.

هر چند من به زیاد هم به این همه تغییرات خوش بین نیستم

دوست عزیز ازت ممنونم ، از راهنمایی ات هم مرسی .
اما سو ء تفاهم شد ، من اونجاییکه گفتم کلی من رو داشت مسخره می کرد ، منظورم خواهرم بود ، کنار من موقعی که داشتم پست می زدم نشسته بود ، اون بفرما هم به اون بودم .
از وقتی جواب آقا سیاوش رو دید که گفته بود کی گفته انی سی پی یو به درد نمی خوره ، مدام بهم می گفت تو هیچی سرت نمی شه ....
آقا سیاوش که هر چی بگند ، حق دارند ، من منظورم به ایشان نبود .
بازهم مرسی ، ببخشید
یا حق

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان از بابت سوء تعبیری که پیش اومده بنده معذرت میخوام.
اما خوب به خواهرتون باز هم بگین اگر هم مایله اینقدر خرج کنه یه سری به یو ام پی سی ها بزنه. خداییش به نظر بنده حداقل ظلمه که همچین پولی پای یک دستگاه پی دی ای داده بشه . در حالی که میشه یه دستگاه یو ام پی سی متوسط رو به خوب رو باهاش تهیه کرد که کار خواهر شما رو بسیار بیشتر راه خواهد انداخت
+ اگر قرار باشه اینقدر خرج بشه میشه به وی 900 هم فکر کرد . تازه 100 تومن حداقل صرفه جویی میشه!!

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینین من کلی شیفته این Diamond شدم چون هم امکاناتش خوبه (حالا سی پی یوی کوال کام بماند) و هم طراحیش قشنگه که من عجیب دنبال یک پاکت پی سی با شکل و شمایل زیبا و جذاب هستم.

یک مشکل هست اونم اینه که این گوشی TriBand هست نه QuadBand یعنی در کل دنیا قابل استفاده نیست. برای من مهمه که هم تو کانادا کار کنه و هم تو ایران.

تو مشخصات Touch Cruise نوشته که:

HSDPA/UMTS: 2100 MHz Europe, 850/1900 MHz USA
HSDPA: Up to 384kbps for upload and 3.6Mbps for download
UMTS: Up to 384kbps for upload and download
GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, and 1900 MHz (The device will operate on frequencies available from the cellular network)

و تو مشخصات Diamond نوشته:

HSDPA/WCDMA:
Europe/Asia: 900/2100 MHz
Up to 384 kbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds
Tri-band GSM/GPRS/EDGE:
Europe/Asia: 900/1800/1900 MHz
(Band frequency and data speed are operator dependent.)

و نوشته که این گوشی US Friendly نیست و نسخه آمریکای شمالیش در آینده عرضه میشه.
در آمریکا و کانادا هم WCDMA هست و الان GSM هم هست که از نوع 1900 هست. این دو تا گوشی هر دو GSM 1900 رو دارن پس چرا Diamond رو نوشته به درد آمریکا و کانادا نمیخوره؟:(

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
قربان از بابت سوء تعبیری که پیش اومده بنده معذرت میخوام.
اما خوب به خواهرتون باز هم بگین اگر هم مایله اینقدر خرج کنه یه سری به یو ام پی سی ها بزنه. خداییش به نظر بنده حداقل ظلمه که همچین پولی پای یک دستگاه پی دی ای داده بشه . در حالی که میشه یه دستگاه یو ام پی سی متوسط رو به خوب رو باهاش تهیه کرد که کار خواهر شما رو بسیار بیشتر راه خواهد انداخت
+ اگر قرار باشه اینقدر خرج بشه میشه به وی 900 هم فکر کرد . تازه 100 تومن حداقل صرفه جویی میشه!!

سلام .
دوست عزیز ، من که عرض کردم ، سوء تفاهم بود و عذر خواهی هم کردم ، نمی دونم شما چرا با کنایه برخورد می کنید ، چرا من باید کسی رو که از من بیشتر می دونه (آقا سیاوش رو )مسخره اش کنم آخه ؟
باز هم ، هم از شما ، هم از آقا سیاوش معذرت می خوام ، باور کنید اصلا قصد و غرضی در کار نبود ، واقعا من اون رو با خواهرم بودم به خدا !
به هر حال ، باز هم معذرت .
اگه یه محبت دیگه بکنید و بگید که تا چقدر می شه روی 650 رم سوار کرد ، ممنون می شم ؟
باز هم از راهنمایی های شما عزیزان ، همه شما ، ممنونم
یا حق

بالا