سلام .
دوست عزیز ، من که عرض کردم ، سوء تفاهم بود و عذر خواهی هم کردم ، نمی دونم شما چرا با کنایه برخورد می کنید ، چرا من باید کسی رو که از من بیشتر می دونه (آقا سیاوش رو )مسخره اش کنم آخه ؟
باز هم ، هم از شما ، هم از آقا سیاوش معذرت می خوام ، باور کنید اصلا قصد و غرضی در کار نبود ، واقعا من اون رو با خواهرم بودم به خدا !
به هر حال ، باز هم معذرت .
اگه یه محبت دیگه بکنید و بگید که تا چقدر می شه روی 650 رم سوار کرد ، ممنون می شم ؟
باز هم از راهنمایی های شما عزیزان ، همه شما ، ممنونم
یا حق
و علیکم...
بابا کنایه کدومه... عماد این توصیه رو تا حالا حد اقل به 10 نفر گفته... هرچند که راستش من خودم تا یک یو ام پی سی رو مورد استفاده قرار ندم نمی تونم به عمق قضیه پی ببرم.
در خصوص وی 900 ... تا همین چند روز پیش همه منتظر بودن وی 900 بیاد و الان هم همه منتظرن دیاموند بیاد . یک هفته دیگه هم همه منتظرن که مثلا ونوس باید و ....
این وی 900 در حد خودش یک حجت و یک کلام آخر هست. نسبت به دیاموند هم فقط در مورد اون مسایل عجیب جدیدش کم میاره...
در خصوص مموری کارت (و نه رم!) شما می تونید از مموری های sdhc استفاده کنید و حدود 8 گیگ رو هم فکر می کنم ساپورت کنه. ایکس 800 دکتر فکر کنم در حال حاضر دارای 6 گیگ مموری کارت هستش. ایکس 800 و ایکس 650 از نظر فنی بسیار به هم شباهت دارند.