• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام .
دوست عزیز ، من که عرض کردم ، سوء تفاهم بود و عذر خواهی هم کردم ، نمی دونم شما چرا با کنایه برخورد می کنید ، چرا من باید کسی رو که از من بیشتر می دونه (آقا سیاوش رو )مسخره اش کنم آخه ؟
باز هم ، هم از شما ، هم از آقا سیاوش معذرت می خوام ، باور کنید اصلا قصد و غرضی در کار نبود ، واقعا من اون رو با خواهرم بودم به خدا !
به هر حال ، باز هم معذرت .
اگه یه محبت دیگه بکنید و بگید که تا چقدر می شه روی 650 رم سوار کرد ، ممنون می شم ؟
باز هم از راهنمایی های شما عزیزان ، همه شما ، ممنونم
یا حق

و علیکم...
بابا کنایه کدومه... عماد این توصیه رو تا حالا حد اقل به 10 نفر گفته... هرچند که راستش من خودم تا یک یو ام پی سی رو مورد استفاده قرار ندم نمی تونم به عمق قضیه پی ببرم.
در خصوص وی 900 ... تا همین چند روز پیش همه منتظر بودن وی 900 بیاد و الان هم همه منتظرن دیاموند بیاد . یک هفته دیگه هم همه منتظرن که مثلا ونوس باید و ....
این وی 900 در حد خودش یک حجت و یک کلام آخر هست. نسبت به دیاموند هم فقط در مورد اون مسایل عجیب جدیدش کم میاره...
در خصوص مموری کارت (و نه رم!) شما می تونید از مموری های sdhc استفاده کنید و حدود 8 گیگ رو هم فکر می کنم ساپورت کنه. ایکس 800 دکتر فکر کنم در حال حاضر دارای 6 گیگ مموری کارت هستش. ایکس 800 و ایکس 650 از نظر فنی بسیار به هم شباهت دارند.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .
دوست عزیز ، من که عرض کردم ، سوء تفاهم بود و عذر خواهی هم کردم ، نمی دونم شما چرا با کنایه برخورد می کنید ، چرا من باید کسی رو که از من بیشتر می دونه (آقا سیاوش رو )مسخره اش کنم آخه ؟
باز هم ، هم از شما ، هم از آقا سیاوش معذرت می خوام ، باور کنید اصلا قصد و غرضی در کار نبود ، واقعا من اون رو با خواهرم بودم به خدا !
به هر حال ، باز هم معذرت .
اگه یه محبت دیگه بکنید و بگید که تا چقدر می شه روی 650 رم سوار کرد ، ممنون می شم ؟
باز هم از راهنمایی های شما عزیزان ، همه شما ، ممنونم
یا حق

والا قربان من متعجبم که چه طور از صحبت هام تصور کردید که از حرفتون دلخور شدم و با کنایه با شما صحبت کردم. داره قضیه معذرت در معذرت میشه :D

بگذارید قضیه رو همینجا تموم کنیم. من اول فکر کردم به سیاوش خان به دلیل تایید حرف بنده این حرف رو زدید و بنده حرفی که زدم باعث این سوء تعبیر شده که به قصد دفاع از ایشون و توضیحش نوشتم . بعد هم قضیه حل شد و مشخص شد. اما بعد از اون مثل اینکه اشتباها با صحبت های من شما فکر کردین هنوز قضیه ادامه داره:blush: خلاصه قضیه فعلا تموم شده و از اول همه چیز سوء تعبیر در سوء تعبیر بوده.

اما در مورد اون صحبت هایی که شما اشتباه برداشت کردین. حقیقتا بنده نظرم این هست که قیمت 900$ برای این دستگاه یه جور دزدی محسوب میشه و لاغیر . بگذارید تب و تاب این پلاگین و این قطر بخوابه بعد ببینید که این دستگاه و دستگاههای مشابه چه قیمتی پیدا میکنند. (نمونه اش رو قبلا هم داشتیم)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اما در مورد اون صحبت هایی که شما اشتباه برداشت کردین. حقیقتا بنده نظرم این هست که قیمت 900$ برای این دستگاه یه جور دزدی محسوب میشه و لاغیر . بگذارید تب و تاب این پلاگین و این قطر بخوابه بعد ببینید که این دستگاه و دستگاههای مشابه چه قیمتی پیدا میکنند. (نمونه اش رو قبلا هم داشتیم)

می گم هنوز v900 نیومده تب و تابی که واسش ایجاد شده بود خوابید! هرچند فکر می کنم اگه ایتن یه قیمت خوب واسش بذاره خیلی تاثیر گذار باشه توی بازار پاکت پی سی ... بعد هم که اچ تی سی مطابق معمول با قیمت های نجومی داره ادامه میده. احتمالا اون مدل کیبرد دار جدیدش رو خیلی بیشتر از دیاموند هم قیمت بذاره. ولی احتمالا به قول شما تب و تاب این هم خواهد خوابید. راستش من که هر وقت این فیلم های مربوط به پلاگین دیاموند رو می بینم یاد سونی اریکسون های جاوابیس میفتم. نمی دونم اشتباه می کنم یا نه ولی به نظرم این پلاگین ها اصلا لطف ویندوز موبایل رو از بین میبرن و باعث کاهش توانایی های وین موبایل میشن. این ظاهر وین موبایل فعلی واسه ما چون تکراری شده دنبال تغییرش هستیم ولی اگه به اوایلی که به وین موبایل دسترسی پیدا کردیم یادمون بیاد می بینیم که اون موقع همین ظاهر ساده ولی قدرتمند یکی از عوامل جذب ما به سمت وین موبایل بوده.
می گم آقا عماد شما واقعا فکر می کنی فلیم 2 امسال در دسترس قرار بگیره؟؟؟ همچنین فکر می کنی mwg واسه آسیا مثلا امارات (یا حتی ایران خودمون) عرضه بهتری از او2 داشته باشه؟؟؟ چون من تا جایی که یادمه فلیم در دبی گیر میومد ولی اون قدر ها هم در دسترس نبود و همه مثلا یکی 2 تا می آوردن و وقتی فروش میرفت تا مدت ها همون نمونه ای که واسه تست توی ویترینشون داشتن به جا می موند. در نتیجه هر کس می رفت فکر می کرد واسه فروش زیاده ولی اگه می خواست بخره باید چند تا فروشگاه سر می زد تا یکی موجود داشته باشه واسه فروش...
بعد هم اینکه فکر می کنی با چه قیمتی در دسترس قرار بگیره؟؟؟ من که فکر نمی کنم حاضر باشم واسه امثال دیاموند این قدر ها خرج کنم و تازه یه گوشی بگیرم که او اسش شبیه سونی ارکسون دبلیو 900 باشه.
همین گوشی که فعلا دارم هم تا حد زیادی از نظر تکنولوزی قابل قبوله (با کمی اغماض) و خیلی دوست دارم که یک دیوایس با اسکرین وی جی ای 3.6 اینچی داشته باشم. البته یک چیزی که دیدم اکثر خارجی ها هم به دیوایس های با اسکرین بزرگ علاقه دارند بر خلاف ما که به کوچکی و ظرافت اهمیت می دهیم... (یعنی اون هایی که من دیدم این جوری بودن ضمنا منظورم از خارجی اروپایی ها هستن!) حالا نمی دونم چرا با این همه طالبی که من (حالا به درزست یا غلط) فکر می کنم اسکرین های بزرگ در بین ممالک جهان اول دارن این همه پاکت پی سی های با اسکرین بزرگ کم هستن ؟؟؟ یا شاید این کم بودن به دلیل اینه که من اشتباه فکر می کنم؟

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
لحن شما جوری بود که ...
بله سوءتفاوت شده بود کلهم ...
به هر حال به گفته شما گوش می دم و تمام ، باز هم بابت همه چی معذرت ...
هر چی می گذره ، بیشتر مطمئن می شم که شما ها خواهر ندارید ؟ آره ؟ :)دی )
راستش من هم می دونم که این دیاموند چیزی جز هوس خوشگلی اش نیست ، اما خب چه کنم ، مدام دارم بهش می گم ، این اون چیزی که فکر می کنی نیست ، اما به خرجش نمی ره ، بهونه باریکی و وزن کمتر رو میاره ، ولی می دونم ته دلش می گه این یکی خوشگل تره ...
دارم راضی اش می کنم که همین 650 رو بگیره .
اون دوستمون هم که مشکل رادیویی داشت ، با پخ باهاش در تماس ام ، تا اونجایی که من می دونم ، مشکل اش حل شده .
دیگه مشکل جدی باقی می مونه ؟
راستی فکر کنم ایراد که شما از من گرفتید در مودر رم و مموری کارت ، بیشتر از یک اشتباه گرفتن عادی باشه . فرقشون خیلی عمیق تر از این حرفاس ؟ یا من فقط یه اشتباه مصطلح رو به کار بردم؟
(راستی دکتر 8 گیگ رو بدون هیچ مشکلی ، سنگینی ای ، delay ، چیزی ، خیلی راحت داره استفاده می کنه ؟ حدود قیمت ؟ بگم خاله ام بیاره فکر می کن بهتر باشه ، درسته ؟ )
راستی ، وی 900 رو چرا تو جی اس ام آرنا گیر نیاوردم ؟ آخرش تو یه سایت دیگه دیدم اش ، که به نظرم چون dvb داره ، باید گرون باشه ، و ضمنا ، خواهر من هم که دنبال بهونه تا هر گزینه ای رو در کنه برسه به دیاموند (ضخامت اش)
به هر حال دارم یه تلاش هایی می کنم برای 650 ، شما هم اگه به صورت غیر مستقیم کمکم کنید ، خیلی خوبه . :دی

باز هم ممنون ، مرسی
یاحق
(اگه چیزی رو بدون سرچ می پرسم ، شما ببخشید ، تنبل نیستم ، سه شنبه امتحان میدان دارم ، فقط هر از گاهی می آم و پست می زنم ، ببخشید )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
لحن شما جوری بود که ...
راستش من هم می دونم که این دیاموند چیزی جز هوس خوشگلی اش نیست ، اما خب چه کنم ، مدام دارم بهش می گم ، این اون چیزی که فکر می کنی نیست ، اما به خرجش نمی ره ، بهونه باریکی و وزن کمتر رو میاره ، ولی می دونم ته دلش می گه این یکی خوشگل تره ...
اون دوستمون هم که مشکل رادیویی داشت ، با پخ باهاش در تماس ام ، تا اونجایی که من می دونم ، مشکل اش حل شده .
راستی فکر کنم ایراد که شما از من گرفتید در مودر رم و مموری کارت ، بیشتر از یک اشتباه گرفتن عادی باشه . فرقشون خیلی عمیق تر از این حرفاس ؟ یا من فقط یه اشتباه مصطلح رو به کار بردم؟
(راستی دکتر 8 گیگ رو بدون هیچ مشکلی ، سنگینی ای ، delay ، چیزی ، خیلی راحت داره استفاده می کنه ؟ حدود قیمت ؟ بگم خاله ام بیاره فکر می کن بهتر باشه ، درسته ؟ )
راستی ، وی 900 رو چرا تو جی اس ام آرنا گیر نیاوردم ؟ آخرش تو یه سایت دیگه دیدم اش ، که به نظرم چون dvb داره ، باید گرون باشه ، و ضمنا ، خواهر من هم که دنبال بهونه تا هر گزینه ای رو در کنه برسه به دیاموند (ضخامت اش)
به هر حال دارم یه تلاش هایی می کنم برای 650 ، شما هم اگه به صورت غیر مستقیم کمکم کنید ، خیلی خوبه . :دی

باز هم ممنون ، مرسی
یاحق
(اگه چیزی رو بدون سرچ می پرسم ، شما ببخشید ، تنبل نیستم ، سه شنبه امتحان میدان دارم ، فقط هر از گاهی می آم و پست می زنم ، ببخشید )

رفیق یه چیزی از من بشنو:)

به نظر من میصرفه یه چند وقت صبر کنی برا دیاموند:blush:

دیگه هر چی که میلته:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
رفیق یه چیزی از من بشنو:)

به نظر من میصرفه یه چند وقت صبر کنی برا دیاموند:blush:

دیگه هر چی که میلته:)

آره... این دیاموند که فقط خوشگل نیست. چند مورد پیشرفت تکنولوزی هم که خیلی صحبتش توی تردش شده معرفی کرده... فقط 2 مورد. یکی این که معلوم نیست واقعا کی در دسترس باشه و اون موقع هم شما کسی بتونه از خارج واستون بگیره. چون قبلا محدودیت قیمت رو مطرح کرده بودید و قطعا قیمت فروش همچین چیزی در کشور عزیزمون بالاتر از قیمت جهانیش خواهد بود.
شاید هم این طور نشه چون ظاهرا این یکی دو ماه اخیر قیمت بعضی پاکت پی سی ها مثل تاچ ها و تاچ کروز و آلتیمیت ها و ازین قبیل زیاد (منظور از زیاد به اون مسخرگی پارسال) با قیمت جهانی فاصله نداشته. البته بماند که یکی هم مثل آقای رمضانی او2 زینک رو آورده میده 800 تومن!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره... این دیاموند که فقط خوشگل نیست. چند مورد پیشرفت تکنولوزی هم که خیلی صحبتش توی تردش شده معرفی کرده... فقط 2 مورد. یکی این که معلوم نیست واقعا کی در دسترس باشه و اون موقع هم شما کسی بتونه از خارج واستون بگیره. چون قبلا محدودیت قیمت رو مطرح کرده بودید و قطعا قیمت فروش همچین چیزی در کشور عزیزمون بالاتر از قیمت جهانیش خواهد بود.
شاید هم این طور نشه چون ظاهرا این یکی دو ماه اخیر قیمت بعضی پاکت پی سی ها مثل تاچ ها و تاچ کروز و آلتیمیت ها و ازین قبیل زیاد (منظور از زیاد به اون مسخرگی پارسال) با قیمت جهانی فاصله نداشته. البته بماند که یکی هم مثل آقای رمضانی او2 زینک رو آورده میده 800 تومن!
طبق این وعده ی اکسپنسیس 19 ِ june میاد

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
می گم هنوز v900 نیومده تب و تابی که واسش ایجاد شده بود خوابید! هرچند فکر می کنم اگه ایتن یه قیمت خوب واسش بذاره خیلی تاثیر گذار باشه توی بازار پاکت پی سی ... بعد هم که اچ تی سی مطابق معمول با قیمت های نجومی داره ادامه میده. احتمالا اون مدل کیبرد دار جدیدش رو خیلی بیشتر از دیاموند هم قیمت بذاره. ولی احتمالا به قول شما تب و تاب این هم خواهد خوابید. راستش من که هر وقت این فیلم های مربوط به پلاگین دیاموند رو می بینم یاد سونی اریکسون های جاوابیس میفتم. نمی دونم اشتباه می کنم یا نه ولی به نظرم این پلاگین ها اصلا لطف ویندوز موبایل رو از بین میبرن و باعث کاهش توانایی های وین موبایل میشن. این ظاهر وین موبایل فعلی واسه ما چون تکراری شده دنبال تغییرش هستیم ولی اگه به اوایلی که به وین موبایل دسترسی پیدا کردیم یادمون بیاد می بینیم که اون موقع همین ظاهر ساده ولی قدرتمند یکی از عوامل جذب ما به سمت وین موبایل بوده.
می گم آقا عماد شما واقعا فکر می کنی فلیم 2 امسال در دسترس قرار بگیره؟؟؟ همچنین فکر می کنی mwg واسه آسیا مثلا امارات (یا حتی ایران خودمون) عرضه بهتری از او2 داشته باشه؟؟؟ چون من تا جایی که یادمه فلیم در دبی گیر میومد ولی اون قدر ها هم در دسترس نبود و همه مثلا یکی 2 تا می آوردن و وقتی فروش میرفت تا مدت ها همون نمونه ای که واسه تست توی ویترینشون داشتن به جا می موند. در نتیجه هر کس می رفت فکر می کرد واسه فروش زیاده ولی اگه می خواست بخره باید چند تا فروشگاه سر می زد تا یکی موجود داشته باشه واسه فروش...
بعد هم اینکه فکر می کنی با چه قیمتی در دسترس قرار بگیره؟؟؟ من که فکر نمی کنم حاضر باشم واسه امثال دیاموند این قدر ها خرج کنم و تازه یه گوشی بگیرم که او اسش شبیه سونی ارکسون دبلیو 900 باشه.
همین گوشی که فعلا دارم هم تا حد زیادی از نظر تکنولوزی قابل قبوله (با کمی اغماض) و خیلی دوست دارم که یک دیوایس با اسکرین وی جی ای 3.6 اینچی داشته باشم. البته یک چیزی که دیدم اکثر خارجی ها هم به دیوایس های با اسکرین بزرگ علاقه دارند بر خلاف ما که به کوچکی و ظرافت اهمیت می دهیم... (یعنی اون هایی که من دیدم این جوری بودن ضمنا منظورم از خارجی اروپایی ها هستن!) حالا نمی دونم چرا با این همه طالبی که من (حالا به درزست یا غلط) فکر می کنم اسکرین های بزرگ در بین ممالک جهان اول دارن این همه پاکت پی سی های با اسکرین بزرگ کم هستن ؟؟؟ یا شاید این کم بودن به دلیل اینه که من اشتباه فکر می کنم؟

متاسفانه دنیای پی پی سی ها همینطوریه . همیشه گفتم هیچ وقت نباید منتظر بود در این دنیا(اگر دیوایسی ندارید در بهترین حالت 1 ماه باید صبر کنید مگرنه خبری میاد که شما رو پشیمون میکنه!!) نمونه میخواین؟ اتم لایف ، فلیم ، آلتیمیت ها ، ایکس 800 ، کایزر ... همه اینها رو یه عمر تو کفشون بودیم اما الان تو کف بقیه رفتیم:D

اما آیا فلیم 2 امسال میاد . به نظر بنده جزو دستگاههایی که حداقل در کریسمس در خیلی از نقاط دنیا قابل خریده . و همون تب و تاب وین مو 7 کلی فروشش رو بالا می بره. روش حساب کنید.

اما چرا دستگاههای صفحه بزرگ زیاد نیستند .
1- بابا اینا پاکت پی سی هستند . درسته خیلی از ماها حاظریم همچین سایز هایی رو تحمل کنیم اما اکثرا در دنیا این عقیده رو دارند که پاکت پی سی باید پاکتیبل ، پاکت فرندلی ، توجیب برو باشه. در دنیا بیشتر به استایل پاکت پی سی نگاه میشه تا به پرفورمنس و صفحه و توانایی ها . شاهدش ؟ فروش اچ تی سی . معتبر تر ؟ فروش اچ تی سی تاچ. و البته اچ تی سی هم این رو خوب میدونه .

2- خوب کسی که صفحه بزرگ میخواد معمولا برای 3 منظور استفاده داره . 1- ایبوک که حقیقتا ایبوک ریدر های باقیمت بسیار عالی (از 200 تا 400 دلار) و صفحه ای بسیار بزرگ و دردسر بسیار کم و البته اکثرا گری اسکیل که در آفتاب به خوبی دیده بشن و با باطری های 15020 ساعته! تو این دنیای کسی سراغ پی پی سی نمیره. دسته دوم برای دیدن فیلمه که دیگه این بحث نداره (پی ام پی !) و دسته سوم برای کارهای تخصصی تر که خیلی هاشون به دنبال چیز های توجیب برو یا نان فون ادیشن یا یو ام پی سی میرن! نقدا بازار برای پاکت پی سی های بزرگ کساده

3- تو این دنیا واقعا پی پی سی ها دارن محو میشن . همین الان یه ریویو از یو ام پی سی ای میخوندم که سی پی یو اتم داشت (که حقیقتا کم مصرفه) کی بورد ، جی پی اس ، ویندوز ایکس پی و ویستا ، صفحه 4.3 اینچ و البته رزولوشن 800*480 با هارد 40 اگر اشتباه نکنم به قیمت 770 دلار + 3.5 جی کانکتیویتی و دوربین های مربوطه . حالا شما به من بگو چند نفرن که عاشق سینه چاک یه ویندوز موبایل 800 دلاری یا حتی 700 دلاری بشن با امکانات صدها برابر کمتر؟ البته قبول دارم کارایی ها متفاوته اما خیلی از افرادی که به سمت دستگاههای اسکرین بزرگ وین مو جذب میشن کارایی های بالاتر هم دوست دارند و از تلفونی دستگاه استفاده ی زیادی نمیکنند!

راستی قیمت وی 900 هم مشخص شده . اکسپنسیس یا یه سایت دیگه هم پری اردر میده یا 100 یا 200 دلار کمتر از دیاموند دقیقا یادم نیست . اما برای ایتن قیمت بالایی بود. بگردی پیدا میکنی.

سلام .
لحن شما جوری بود که ...

باز هم ممنون ، مرسی
یاحق
آخوند جان دیگه ادامه نمیدم که قضیه کش دار تر و آف تاپیک تر نشه . فقط به شما خواستم بگم که من رو زیاد جدی نگیر . من معمولا تو صحبتام کلی اسمایلی میارم که طرف مقابل بفهمه اما شانس شما ، از همون صفحه اول جواب میدادم معمولا و اسمایلی نصیبتون نمیشد:happy: خلاصه Chill out:D

آقا امروز یه لینک از آن باکسینگ دیاموند دیدم . لینکش رو نمیگذارم چون اگر خواهر گرامیتون ببینند دیگه دست از سرتون بر نمیدارند:D از نظر قیافه بهتر از اون چیزیه که تا بحال تو عکس ها دیدم . فقط 2 نکته خفن اثر انگشت جذب میکنه و هدفونش این ایر نیست. که هر دو برای بنده حداقل مشکلی نیست.
والا به نظر بنده اگر اینهمه دوستش داره همین الان اردر بدین که دستش بیاد . یه مساله مهم در این دستگاهها علاقه و اون برند ایمیجه . قرار نیست که باهاش آبمیوه بگیره:happy:

طبق این وعده ی اکسپنسیس 19 ِ june میاد

مثل اینکه زودتر از این حرفا تو انگلیس هست. همین یکی دوهفته.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینین من کلی شیفته این Diamond شدم چون هم امکاناتش خوبه (حالا سی پی یوی کوال کام بماند) و هم طراحیش قشنگه که من عجیب دنبال یک پاکت پی سی با شکل و شمایل زیبا و جذاب هستم.

یک مشکل هست اونم اینه که این گوشی TriBand هست نه QuadBand یعنی در کل دنیا قابل استفاده نیست. برای من مهمه که هم تو کانادا کار کنه و هم تو ایران.

تو مشخصات Touch Cruise نوشته که:

HSDPA/UMTS: 2100 MHz Europe, 850/1900 MHz USA
HSDPA: Up to 384kbps for upload and 3.6Mbps for download
UMTS: Up to 384kbps for upload and download
GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, and 1900 MHz (The device will operate on frequencies available from the cellular network)

و تو مشخصات Diamond نوشته:

HSDPA/WCDMA:
Europe/Asia: 900/2100 MHz
Up to 384 kbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds
Tri-band GSM/GPRS/EDGE:
Europe/Asia: 900/1800/1900 MHz
(Band frequency and data speed are operator dependent.)

و نوشته که این گوشی US Friendly نیست و نسخه آمریکای شمالیش در آینده عرضه میشه.
در آمریکا و کانادا هم WCDMA هست و الان GSM هم هست که از نوع 1900 هست. این دو تا گوشی هر دو GSM 1900 رو دارن پس چرا Diamond رو نوشته به درد آمریکا و کانادا نمیخوره؟:(

هیچ کس جواب سوال منو اینجا نداد.
باز دم اپراتور کانادایی گرم صبح امروز email زدم دیدم الان جواب داده.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
هیچ کس جواب سوال منو اینجا نداد.
باز دم اپراتور کانادایی گرم صبح امروز email زدم دیدم الان جواب داده.

دوست عزیز کسی اگه می دونست که جواب میداد. ضمنا شما هم بهتر بود جواب ایمیل اپراتور مربوطه رو اینجا هم می آوردید تا به دیگران هم راهنمایی کرده باشید...
یک مورد دیگه این که شما یک پست رو دقیقا دو جا زده اید و به قول دکتر (مدیر بخش) این مصداق بارز اسپم محسوب می شود.
موفق باشید.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینکه من پست رو دو جا زدم به خاطر این بود که اون ترد اسمش همه چیز در مورد HTC Touch Diamond بود و احساس کردم این مطلب آنجا هم باشد بهتر است.

اما جواب Fido که یکی از دو اپراتور ارائه دهنده GSM در کاناداست:

,Dear Fido Customer

.We would like to thank you for visiting our Fido Web site

:In order to operate on Fido's network, a handset must meet the following requirements

;It must be running on the GSM (Global Systems for Mobile Communications) technology
;It must be compatible with the 1900 MHz frequency band and preferably incorporate the 850 MHz frequency
.It must be SIM unlocked

Any model of handset that meets these three requirements should work with Fido's prepaid service or monthly airtime package. Please note, however; that if your handset has not been provided to you by Fido, we cannot guarantee that data and text message services will function properly, even if the voice service functions well.

,Sincerely

Richard
Fido Internet Consultant​

البته من خودم هنوز هم چون نوشته "preferably incorporate the 850 MHz " یکم مشکوکم که آیا مشکل پیدا میشه یا نه.:blink:

من برای htc هم email زدم ولی پاسخ اونها هنوز نیامده.

dr_sohrab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دووستان لطفاً برا خریدیک ppc تا 700 تومن راهنمایی بفرمان کیبورد wifi اینترنت و صدا برام مهم

نیست (10_12 ساعت کامپیوتر تومطب جلوم روشنه) فقط دوربینش (بعد از vm) برام مهمه ( 3_4 تا شون که بهترین دوربین تو ppc هارو دارن کدومن؟ البته میدو نم دوربینشون قابل مقایسه با نوکیا وسونی اریکسوون نیست) امکان خریداز مکه مدینه هم هست تفاو ت قیمت چنده؟
متشکرم

اساتید لطفاً یه نگام به اینجا بندازن

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
خواهرم 3 _ 4 صفحه آخر رو خودش خوند ، حالا هم دیگه همه چی به تصمیم خودش بستگی داره . البته من داشتم باری 650 راضی اش می کردم ، اما پست آخر آقا عماد ، همه چی رو خراب کرد . :دی
راستی دوستان نظرتون راجه به این قیمت چیه :
http://www.mobilecityonline.com/wir...anic&utm_term=HTCDiamond&utm_campaign=froogle

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان .
خواهرم 3 _ 4 صفحه آخر رو خودش خوند ، حالا هم دیگه همه چی به تصمیم خودش بستگی داره . البته من داشتم باری 650 راضی اش می کردم ، اما پست آخر آقا عماد ، همه چی رو خراب کرد . :دی
راستی دوستان نظرتون راجه به این قیمت چیه :
http://www.mobilecityonline.com/wir...anic&utm_term=HTCDiamond&utm_campaign=froogle

بدک نیست! اما پری اردر هست ها.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
چطوری داره این قدر پایین می ده ؟
ببینم ، بعد از ریلیز شدن هم همین قمیت رو می ده یا ... ؟ ( یا مثل ما ایرانی ها .... :دی)
اون پاییین اش که نوشته کریراش at&t هست ، موضوع اش چیه ؟ یعنی آنلاک شده نیست ؟
(راستی به معنای واقعی کلمه ، تو پرانتز ، نظرتون راجه به 500 چیه ؟ برا خودم ؟ هم هوس داشتن ppc داره می کشتم ، هم هوس داشتن gps ؟ قمیت اش هم بد نیست فکر کنم 350بشه جورش کرد ؟)
مرسی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آخوند جان خودت لینک رو دادی زیرشم بخون :دی (اسمایلی ندارم اینا شوخیه به دل نگیر :دی)

Please note: This phone is unlocked and can be used with any GSM carrier/SIM card for both US or International use. No activation required

در مورد قیمت بستگی به پالیسی داره . موقع سفارش پالیسی رو بخون یکی میگه پری اردر قیمتش تغییر میکنه تا چند درصد . یکی میگه با همین قیمت . یکی هم میگه اگه کمتر شد حتی بر میگردونه اما اکثر قریب به یقین قیمت همین هست(البته شما فرض رو بر این نگذار) بعدش هم خوب چک کن این سایت مورد اطمینان باشه . امان از پول سوخته در خریدهای هوس انگیز اینترنتی

500؟!

راستی سامسونگ آی 900 هم یه نگاهی بکنه .

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
آخوند جان خودت لینک رو دادی زیرشم بخون :دی (اسمایلی ندارم اینا شوخیه به دل نگیر :دی)

Please note: This phone is unlocked and can be used with any GSM carrier/SIM card for both US or International use. No activation required

در مورد قیمت بستگی به پالیسی داره . موقع سفارش پالیسی رو بخون یکی میگه پری اردر قیمتش تغییر میکنه تا چند درصد . یکی میگه با همین قیمت . یکی هم میگه اگه کمتر شد حتی بر میگردونه اما اکثر قریب به یقین قیمت همین هست(البته شما فرض رو بر این نگذار) بعدش هم خوب چک کن این سایت مورد اطمینان باشه . امان از پول سوخته در خریدهای هوس انگیز اینترنتی
500؟!
راستی سامسونگ آی 900 هم یه نگاهی بکنه .

راست می گی ، حق با توئه :blush:
اما در مورد این چی می گی ؟ Carrier: T-Mobile
پس شما پیشنهادتون اینه که این دیاموند عزیز بیاد ، تست بشه ، بعد ابتیاع بشه ؟ فکر کنم این بهترین کار باشه ، درسته ؟
منظورم x500 بود دیگه بابا .
بابت پیشنهاد ای 900 هم ممنون ،خودم دیدم ، بهش می گم ببینه ...
راستی از کجا در مورد سایت مطمئن بشم .
آقا اجازه ؟ یه سوال کنم دعوام نمی کنی ؟ :)دی) : پالیسی چیه ؟ :blink:
(آقا نزن ، آقا غلط کردم ، دیگه تکرار نمیشه .... :D )
مرسی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
شما 2 راه داری. یا اینکه اول ریسک کنی دیاموند رو بگیری اولین تستر تو ایران باشی یا دستگاه میارزه و خلاصه حالی به هولی . یا نمی ارزه با 100 تومن سود یا ضرر رد میکنی میره (البته اگه آشنا بیاره و بدون خرج) . معمولا هم سود خواهی کرد. پس با تعریف نیم واریانس ریسک نداری :دی

در مورد اون کریر وقتی میگه آنلاک اون جمله باطل میشه توجه نکن (اسمایلی خنده رو چه جوری بنویسم!)

پالیسی از نون شب واجب تره . برو امشب 2 صفحه از روش بنویس یه مقاله هم فردا واسش از اینترنت کپی کن بیار تا بهت بگم !!

خواهش میشه .

در مورد ایکس 500 به نظر بنده که نگرفتنش بسی بهتر از گرفتنش در این دنیای وا نفسا هست. واقعا حیفه واسه یه جی پی اس همچین خرجی بکنی! یه اتم لایف رو وقتی میتونی با 400 دلار بخری !!

بالا