• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام دوستان من قصد گرفتم يك Tytn II رو داشتم ( البته هديه)
من قبلا يك Imate Jasjam داشتم ، هنوز هم دارم، اين هنگ كردنش خيلي آزارم ميداد، ولي از كيبرد و ظاهرش خيلي خوشم ميامد. و كلا نمره خوبي بهش ميدم. البته يك ماه بيشتر ازش استفاده نكردم.
حالا در ترديدم كهTytn II بگيرم يا نه!!!!
تو سايت gsmarena.com كه خوب امتياز گرفته!!!
گوشي ديگه‌اي هم تو اين مايه ها نديدم. كيبرد خيلي كارايي داره.
از HTC Touch Diamond هم خوشم مياد.ولي اون هم همين CPU داره و...
مدل HTC Touch Cruise هم بدك نيست. ولي او هم همين Cpu رو داره ..
هر سه تقريبا يه رم و رام دارند!!! فقط دايموند بيشتر 192

اقا من رو از اين شك در بياريد.

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
هدیه میخوای بگیری یعنی قیمتش برات مهم نیست . سئوال نداره برادر . دیاموند!

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
هدیه میخوای بگیری یعنی قیمتش برات مهم نیست . سئوال نداره برادر . دیاموند!

خوب آره..دايموند عاليه..منتها كيبرد هم برام مهمه.
مدل HTC Touch Pro خوبه منتها 2 ماه ديگه مياد
توشيبا هم دو مدل جالب داشت كه اونا هم ظاهرا دو ماه ديگه ميان
Toshiba Portégé G900
SoftBank X01T
ولي از ساپورت نرم افرازي اين حرفاش خبري ندارم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان من قصد گرفتم يك Tytn II رو داشتم ( البته هديه)
من قبلا يك Imate Jasjam داشتم ، هنوز هم دارم، اين هنگ كردنش خيلي آزارم ميداد، ولي از كيبرد و ظاهرش خيلي خوشم ميامد. و كلا نمره خوبي بهش ميدم. البته يك ماه بيشتر ازش استفاده نكردم.
حالا در ترديدم كهTytn II بگيرم يا نه!!!!
تو سايت gsmarena.com كه خوب امتياز گرفته!!!
گوشي ديگه‌اي هم تو اين مايه ها نديدم. كيبرد خيلي كارايي داره.
از HTC Touch Diamond هم خوشم مياد.ولي اون هم همين CPU داره و...
مدل HTC Touch Cruise هم بدك نيست. ولي او هم همين Cpu رو داره ..
هر سه تقريبا يه رم و رام دارند!!! فقط دايموند بيشتر 192

اقا من رو از اين شك در بياريد.

یک مساله اینکه واسه جسجم رام های بسیار استیبلی وجود داره که اگر نصب کنید هنگ کردن یک امر محال میشود.

مساله بعد اینکه درسته که سی پی یو این سه تا کوالکام هست ولی دیاموند از پردازنده 528 مگاهرتزی استفاده می کند.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب آره..دايموند عاليه..منتها كيبرد هم برام مهمه.
مدل HTC Touch Pro خوبه منتها 2 ماه ديگه مياد
توشيبا هم دو مدل جالب داشت كه اونا هم ظاهرا دو ماه ديگه ميان
Toshiba Portégé G900
SoftBank X01T
ولي از ساپورت نرم افرازي اين حرفاش خبري ندارم

جی 900 اومده . جی 920 و 30 پری اردره که فکر کنم چند روز دیگه بیاد.

ساپورت نرم افزاری هم بستگی به چیزی داره که دنبالشی:happy:

اگر کی برد برات مهمه که باید تن به کایزر بدی . اما اگه مجانی و هدیه است اصلا کایزر رو با دیاموند که نمیشه مقایسه کرد! بی خیال کی برد!

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
خوب ..من با بودن كي برد خيلي حال ميكنم..الان همين Jasjam‌ هم كه دارم واقعا كي بردش خوبه.خودش هم خوش دسته..
خوب دايموند عاليه...احتمالا يك ماهي صبر كنم..ولي همين هفته يك مسافر از تايوان مياد كه مي تونست برام بياره..
خوب بايد بمونه بعد.
اين Tytn II هم خيلي خوش دست و خوش استيله..ولي حيف كه ميگن اين سري Cpu 400‌ جالب از آب در نيومده..
خيلي حيف

Sohrabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من میخوام یک windows mobile بخرم از HTC. اول P3470 انتخابم بود اما انگار سرعت کم cpu مشکل سازه تو این گوشی. میشه کمکم کنید بگید چی بخرم؟ بین P3470, Touch Cruise و خود Touch.نمیخوام خیلی گرون باشه اما کاراییش خیلی مهمه.مرسی.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام. من میخوام یک windows mobile بخرم از HTC. اول P3470 انتخابم بود اما انگار سرعت کم cpu مشکل سازه تو این گوشی. میشه کمکم کنید بگید چی بخرم؟ بین P3470, Touch Cruise و خود Touch.نمیخوام خیلی گرون باشه اما کاراییش خیلی مهمه.مرسی.

چه مبلغی میخواهید هزینه کنید؟ قطعا از نظر کارایی بین این سه تا که گفتید تاچ کروز کاراتر و گرونتره... اون دوتای دیگه دارای سی پی یو های 200 مگاهرتزی ضعیف هستند.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
آيا ميشه Eten Glofish X500+ رو در تهران گير آورد؟ قيمت براي آوردن از دوبي چقدر در مياد.؟
من ميخوام 400 تا 500 هزار تومن هزينه کنم.

براي من صفحه VGA
cpu خوب در حد 400 به بالا
ram و rom خوب.
-> در اين مورد
128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
آيا اين مقدار خوبه؟؟
WLAN
و در آخر GPS

موارد مهم هستند (تقريبا به ترتيب ذکر شدند)
من قبلا هم سوال کرده بودم اما خوب چون چند ماه ميگذره و تعرفه ها هم متفاوت شده و کلا تغيير در بازار به وجود آمده، دوباره ميپرسم.

با اين مشخصات و قيمت دوستان اگر گزينه بهتري سراغ دارن خيلي ممنون ميشم اگر توضيح بدن.
قبلا از توجه شما متشکرم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
آيا ميشه Eten Glofish X500+ رو در تهران گير آورد؟ قيمت براي آوردن از دوبي چقدر در مياد.؟
من ميخوام 400 تا 500 هزار تومن هزينه کنم.

براي من صفحه VGA
cpu خوب در حد 400 به بالا
ram و rom خوب.
-> در اين مورد
128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
آيا اين مقدار خوبه؟؟
WLAN
و در آخر GPS

موارد مهم هستند (تقريبا به ترتيب ذکر شدند)
من قبلا هم سوال کرده بودم اما خوب چون چند ماه ميگذره و تعرفه ها هم متفاوت شده و کلا تغيير در بازار به وجود آمده، دوباره ميپرسم.

با اين مشخصات و قيمت دوستان اگر گزينه بهتري سراغ دارن خيلي ممنون ميشم اگر توضيح بدن.
قبلا از توجه شما متشکرم.

خب. به طور خلاصه...
ایکس 500 پلاس در دبی هم به سختی گیر میاد چه برسه به ایران!
قیمتش در همین محدوده قیمتی مورد نظر شماست.
وای فای که داره...
رم 64 و رام 128 زیاد جالب نیست ولی خیلی رایجه الان.
جی پی اس خوبی داره با چیپست سیرف استار.

اما گزینه مقبول تر...
الان مدل ایتن ایکس 650 جایگزین ایکس 500 پلاس شده که دارای همون مشخصات ولی سی پی یو پرقدرت سامسونگ 500 مگاهرتزی و همچنین رام 256 به جای رام 128 هستش.
ظاهر خوبی هم داره. کمی گرونتره ولی نه آنچنان.
موفق باشید.

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.

سه تا پاكت‌پي‌سي در حدود قيمت 500 تا 600 و 650 تا 800 و 800 تا 1 ميليون رو مي‌خواستم برام پيشنهاد كنين كه از نظر سي‌پي‌يو و رم مشكلي نداشته باشه و جي‌پي‌اس هم داشته باشه. وي‌جي‌اي بودنش و كي‌بوردش هم مهم هستن ولي نه زياد. بهتره باشه.
ممنون مي‌شم پيشنهادتون رو بگين.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام.

سه تا پاكت‌پي‌سي در حدود قيمت 500 تا 600 و 650 تا 800 و 800 تا 1 ميليون رو مي‌خواستم برام پيشنهاد كنين كه از نظر سي‌پي‌يو و رم مشكلي نداشته باشه و جي‌پي‌اس هم داشته باشه. وي‌جي‌اي بودنش و كي‌بوردش هم مهم هستن ولي نه زياد. بهتره باشه.
ممنون مي‌شم پيشنهادتون رو بگين.

دوست عزیز مدل های جی پی اس دار محدود هستند. تایتن 2 یا همون کایزر کیبرد و جی پی اس داره حدود 700 و خورده ای! و مدل تاچ کروز کیبرد نداره با همون مشخصات کایزر. با قیمت حدود 660 تومن. این دو مدل از سی پی یو و چیپست جی پی اس کوالکام بهره می برند که چنگی به دل نمیزنه.
ایتن هم مدل های ایکس 650 و ایکس 800 را داره که جی پی اس خوب و اسکرین وی جی ای دارند به همراه سی پی یو 500 مگاهرتزی سامسونگ. فکر می کنم دبی ایکس 650 حدود 500 و خورده ای باشه ولی ایکس 800 رو قیمت ندارم ... هر دو بدون کیبرد هستند.
ایتن مدل ام800 و ام 810 رو هم با مشخصات بالا ولی با کیبرد داره که یه سرچ بزنی قیمت هاشون رو گیر میاری و ایران هم موجود نیستند.
ایسوس مدل p535 هم هست که اسکرین کیو وی جی ای داره ولی جی پی اس خوبی داره به همراه سی پی یو 520 مگاهرتزی اینتل و پرفورمنس خیلی خوب. دبی اگه شانس بیاری و گیر بیار 600 و خورده ای به پول ما در میاد.

مدل های دیگری هم هستند که چون جی پی اس ندارند مطرح نکردم.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
خيلي ممنونم از راهنماييتون آقا siavash
اين X650 رو از کجا و به چه قيمتي ميشه خريد ؟
دوبي جاي خاصي هست؟ يا همين تهران؟
راستي براي خريد مثلا از دوبي مشکل interface به وجود نمياد ؟ مثلا زبان گوشي عربي باشه بعد ما انگليسي ميخوايم و کلا اينجور مسائل که از تفاوت جغرافيا حاصل ميشه؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خيلي ممنونم از راهنماييتون آقا siavash
اين X650 رو از کجا و به چه قيمتي ميشه خريد ؟
دوبي جاي خاصي هست؟ يا همين تهران؟
راستي براي خريد مثلا از دوبي مشکل interface به وجود نمياد ؟ مثلا زبان گوشي عربي باشه بعد ما انگليسي ميخوايم و کلا اينجور مسائل که از تفاوت جغرافيا حاصل ميشه؟؟

خواهش می کنم. راستش قیمت ایکس 650 درست و حسابی یادم نیست فکر کنم کمتر از 600 باشه . در حال حاضر ایران که نیست. اصلا پاکت پی سی های ایتن به این راحتی ها در ایران گیر نمیان و فکر کنم بعد از جی 500 و ام 600 پلاس دیگه مدل های بعدی ایتن به صورت آنچنانی به ایران وارد نشده اند.
دبی هم جای خاصی نداره. راستش ایتن اون جا هم به این راحتی ها بعضی از مدل هاش گیر نمیان. من فکر می کردم ایکس650 هم از مدل هایی باشه که دبی گیر نمیان مثل ایکس 500 پلاس ولی خوشبختانه به دبی هم وارد شده و با کمی گشتن می تونید گیر بیارید. جای خاصی هم نداره!
در خصوص اینترفیس. هیچ مشکلی نیست. با تعویض رام مساله حل میشه. ضمنا خیلی از رام های نسخه عربی به راحتی انگلیسی رو هم ساپورت می کنن و خلاصه من اولین پاکت پی سی که گرفتم رامش به زبان سوئدی بود! و به صورت کورمال! با تعویض رام مساله رفع شد. خیالت راحت باشه.

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان. من 2-3 سال پیش از طریق مشورت تو همین فروم یه Imate-Jam خریدم. باطری و قابشم 3-4 ماه پیش عوض کردم و خلاصه تر وتمیزه. حالا یکی از دوستان می خواد 200 بخره که نسبتا قیمت خوبیه. اما نمی دونم به جاش چی بخرم. همین چیزی که دارم کارامو راه می ندازه به عنوان یه ppc . اما بدم هم نمی یاد گوشیمو عوض کنم. چیزی که برام مهمه اینه که قیافش بهتر بشه(ترجیحا کوچیکتر بشه) و بد هم نیست WLan داشته باشه چون خونه مودم ADSL Wireless دارم. حالا به نظرتون چی میتونم بخرم؟ یا اصلا ارزش داره یا نه؟ نهایتا نمی خوام بیشتر از 200-300 هم روش بذارم.

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز مدل های جی پی اس دار محدود هستند. تایتن 2 یا همون کایزر کیبرد و جی پی اس داره حدود 700 و خورده ای! و مدل تاچ کروز کیبرد نداره با همون مشخصات کایزر. با قیمت حدود 660 تومن. این دو مدل از سی پی یو و چیپست جی پی اس کوالکام بهره می برند که چنگی به دل نمیزنه.
ایتن هم مدل های ایکس 650 و ایکس 800 را داره که جی پی اس خوب و اسکرین وی جی ای دارند به همراه سی پی یو 500 مگاهرتزی سامسونگ. فکر می کنم دبی ایکس 650 حدود 500 و خورده ای باشه ولی ایکس 800 رو قیمت ندارم ... هر دو بدون کیبرد هستند.
ایتن مدل ام800 و ام 810 رو هم با مشخصات بالا ولی با کیبرد داره که یه سرچ بزنی قیمت هاشون رو گیر میاری و ایران هم موجود نیستند.
ایسوس مدل p535 هم هست که اسکرین کیو وی جی ای داره ولی جی پی اس خوبی داره به همراه سی پی یو 520 مگاهرتزی اینتل و پرفورمنس خیلی خوب. دبی اگه شانس بیاری و گیر بیار 600 و خورده ای به پول ما در میاد.

مدل های دیگری هم هستند که چون جی پی اس ندارند مطرح نکردم.

خيلي ممنون. مي‌تونين پيشنهادتون رو براي ديوايس‌هاي بدون جي‌پي‌اس هم بگين؟ ممنون مي‌شم

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
دوستان يک سوال اساسي !
يک پاکت پي سي که مثلا 600 تومن هزينه داره (مثل Eten Glofish X650) به نظر شما با يک N810 Internet Tablet که نهايت 450 تومن هزينه داره جداي از امکان تماس چه فرقي دارن؟
تازه n810 صفحه بزرگتر و با رزولوشن بيشتري داره. و اصولا به يک رايانه جيبي بيشتر شبيه هست؟؟

دوستان نظر خاصي دارند؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خيلي ممنون. مي‌تونين پيشنهادتون رو براي ديوايس‌هاي بدون جي‌پي‌اس هم بگين؟ ممنون مي‌شم

1: اول mwg xda flame. فعلا غول پاکت پی سی هاست. اسکرین 3.6 اینچ وی جی ای . رم و رام بالا... خروجی تی وی و یو اس بی هاست و ... البته ممکنه مشکل رادیویی داشته باشه. فعلا نمونه مارک او2 اش که مشکل داره.
2: آلتیمیت های 6150 و 8150 ... وی جی ای... خروجی تی وی . اینتل 520 و رم و رام 128 و 256. و ... 660 تومن 6150 و 690 تومن 8150 . قیمت مناسب.
3: او2 اتم لایف. (mwg) . سی پی یو فوق العاده اینتل 624 مگاهرتزی. کوچک و جمع و جور...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان. من 2-3 سال پیش از طریق مشورت تو همین فروم یه Imate-Jam خریدم. باطری و قابشم 3-4 ماه پیش عوض کردم و خلاصه تر وتمیزه. حالا یکی از دوستان می خواد 200 بخره که نسبتا قیمت خوبیه. اما نمی دونم به جاش چی بخرم. همین چیزی که دارم کارامو راه می ندازه به عنوان یه ppc . اما بدم هم نمی یاد گوشیمو عوض کنم. چیزی که برام مهمه اینه که قیافش بهتر بشه(ترجیحا کوچیکتر بشه) و بد هم نیست WLan داشته باشه چون خونه مودم ADSL Wireless دارم. حالا به نظرتون چی میتونم بخرم؟ یا اصلا ارزش داره یا نه؟ نهایتا نمی خوام بیشتر از 200-300 هم روش بذارم.

دوست عزیز امکان خرید از خارج رو دارید؟ اگر ندارید آنچنان چیزی گیرتون نمیاد توی ایران.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوست عزیز امکان خرید از خارج رو دارید؟ اگر ندارید آنچنان چیزی گیرتون نمیاد توی ایران.
کنجکاوی من رو میبخشید.
اگر امکان خرید از خارج باشد، هم چین چیزی چطور گیر میاد؟

در ضمن میتونم خواهش کنم یک شماره تماس برای مطلع شدن از وجود و قیمت گوشی در تهران به من بدید؟ (اگر مشکل داره در پ.خ)
ممنون

بالا