• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کنجکاوی من رو میبخشید.
اگر امکان خرید از خارج باشد، هم چین چیزی چطور گیر میاد؟

در ضمن میتونم خواهش کنم یک شماره تماس برای مطلع شدن از وجود و قیمت گوشی در تهران به من بدید؟ (اگر مشکل داره در پ.خ)
ممنون

آقا اینجا جای کنجکاویه دیگه... ببخشید نداره.

خب. دوستمون گفت گوشیش 200 مشتری داره. بعد 200 تا 300 هم روش میذاره. میشه بین 400 تا 500 .
با توجا به اینکه آیمیت جم گوشی پرسرعتی محسوب میشه در نتیجه اگر من بیام یک چیزی مثل htc touch رو بهش پیشنهاد بدم که تازه بیشتر از 500 هم قیمت داره فقط یک وای فای بدست میاره و در عوض سرعت رو از دست میده. البته میدونیم که جم امکان استفاده از وین موبایل 5 و 6 رو نداره اما دوستمون گفت الان کارش رو راه میندازه. در نتیجه با این 200 تا 300 تومن فقط یک وای فای بدست میاره (و البته سرعت رو از دست میده) پس در ایران چیز خاصی گیرش نمیاد. مگر اینکه به سمت نون فون ها بریم.

خارج از ایران مثلا دبی میشه یکی دو مدل ایتن رو خوب خرید. مثل ایتن ام 700 و یا ایتن ایکس 500 . با این قیمت به نظر من بهترین گزینه ها هستند.

در خصوص تلفن واسه قیمت... اگه منظورتون تلفن یک مرکز فروش باشه که راستش جز یکی دو مغازه جای دیگه ای نیست. اگر تلفن خودم رو میخواید واست پی ام می کنم. اما من تهران نیستم ها:cool:

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز امکان خرید از خارج رو دارید؟ اگر ندارید آنچنان چیزی گیرتون نمیاد توی ایران.

نه متاسفانه. سیاوش جان توضیحات شما مهر تاییدی زد بر نتیجه ای که خودم بهش رسیده بودم .. ظاهرا چیزی به دست نمی تونم بیارم. باید بی خیال تنوع بشم :(

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آقا سياوش يك سوال فني.
اين X650 كه جايگزين X500+ شده ، چرا در سايت eten هنوز داره X500+ رو تبليغ ميكنه ؟
http://www.etencorp.com/products/Communication/index.php

البته به نظر مياد كه اين سايت خيلي به روز نباشه چون در سايت اصلي ، نشانه هاي خوبي از X650 ديده ميشه !

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا سياوش يك سوال فني.
اين X650 كه جايگزين X500+ شده ، چرا در سايت eten هنوز داره X500+ رو تبليغ ميكنه ؟
http://www.etencorp.com/products/Communication/index.php

البته به نظر مياد كه اين سايت خيلي به روز نباشه چون در سايت اصلي ، نشانه هاي خوبي از X650 ديده ميشه !

فعلا هر دو مدل در حال تولید هستند.... هنوز ایکس 650 کاملا جایگزین ایکس 500 پلاس نشده.

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تو سایت eten خوب بگردین می بینین در قسمت محصولات نوشته برای مشخصات glofiish ها به www.glofiish.com مراجعه کنید.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
این X650 رمش کمه ! 64 mb
دوستان مدلی که مشخصات این X650 رو داشته باشه و رم خوبی هم داشته باشه سراغ دارن ؟
اصلا آیا این رم 64 برای ویندوز موبایل 6 مشکل حادی ایجاد میکنه؟
من که الان n93 دارم. با سیمبین 9.1 رم تقریبا 64 یعنی 48 مشکل داره. حالا چه رسد بع وین موبایل 6 . که چند تا برنامه باز کنی قاتی کنه؟!!
در هر حال دوستان متخصص راهنمایی کنن ممنون میشیم.

این Ultimate 9502 این امکانات رو داره و رم 128 هم داره . آیا گیر میاد ؟ با چه قیمتی ؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
این X650 رمش کمه ! 64 mb
دوستان مدلی که مشخصات این X650 رو داشته باشه و رم خوبی هم داشته باشه سراغ دارن ؟
اصلا آیا این رم 64 برای ویندوز موبایل 6 مشکل حادی ایجاد میکنه؟
من که الان n93 دارم. با سیمبین 9.1 رم تقریبا 64 یعنی 48 مشکل داره. حالا چه رسد بع وین موبایل 6 . که چند تا برنامه باز کنی قاتی کنه؟!!
در هر حال دوستان متخصص راهنمایی کنن ممنون میشیم.

این Ultimate 9502 این امکانات رو داره و رم 128 هم داره . آیا گیر میاد ؟ با چه قیمتی ؟؟؟

دوست عزیز... در حالت عادی این 64 مگ که اصلا مشکلی نداره. ولی خب. 128 باشه بهتره. الان سی پی یو های سامسونگ در خصوص رم های 128 مشکل دارند.
مقایسه بین سیمبین و وین موبایل قیاس مع الفارق هست و نگران نباشید.

در حال حاضر شما فقط می تونید به فلیم و آلتیمیت ها در خصوص رم 128 فکر کنید. فعلا که من یوزر آلتیمیت 6150 هستم و میشه گفت راضی هستم.
مدل 9502 آیمیت رو از تجارت الکترونیک واقع در مجتمع پایتخت حدود 840 فکر می کنم گیر بیارید. شاید هم ارزون تر شده باشه...

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اینجا جای کنجکاویه دیگه... ببخشید نداره.

خب. دوستمون گفت گوشیش 200 مشتری داره. بعد 200 تا 300 هم روش میذاره. میشه بین 400 تا 500 .
با توجا به اینکه آیمیت جم گوشی پرسرعتی محسوب میشه در نتیجه اگر من بیام یک چیزی مثل htc touch رو بهش پیشنهاد بدم که تازه بیشتر از 500 هم قیمت داره فقط یک وای فای بدست میاره و در عوض سرعت رو از دست میده. البته میدونیم که جم امکان استفاده از وین موبایل 5 و 6 رو نداره اما دوستمون گفت الان کارش رو راه میندازه. در نتیجه با این 200 تا 300 تومن فقط یک وای فای بدست میاره (و البته سرعت رو از دست میده) پس در ایران چیز خاصی گیرش نمیاد. مگر اینکه به سمت نون فون ها بریم.

خارج از ایران مثلا دبی میشه یکی دو مدل ایتن رو خوب خرید. مثل ایتن ام 700 و یا ایتن ایکس 500 . با این قیمت به نظر من بهترین گزینه ها هستند.

در خصوص تلفن واسه قیمت... اگه منظورتون تلفن یک مرکز فروش باشه که راستش جز یکی دو مغازه جای دیگه ای نیست. اگر تلفن خودم رو میخواید واست پی ام می کنم. اما من تهران نیستم ها:cool:

سیاوش جان .. نظرتون در مورد P3300 یا P3350 چیه؟ .. اولی 610 و دومی 510 قیمت دارم که فرقشون تو GPS شونه.. در اصل اگه رو 600 تومن بخوام هزینه کنم چی پیشنهاد می دین؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان .. نظرتون در مورد P3300 یا P3350 چیه؟ .. اولی 610 و دومی 510 قیمت دارم که فرقشون تو GPS شونه.. در اصل اگه رو 600 تومن بخوام هزینه کنم چی پیشنهاد می دین؟

به هیچ عنوان نمی ارزه. اگه جی پی اس میخواید در ایران می تونید تاچ کروز بخرید (من خودم البته زیاد خوشم نمیاد ازش) حدود 640 و می تونید آلتیمیت 6150 بخرید به قیمت 660 تومن. هر دو در کلاس خودشون دیوایس های قدرتمندی محسوب میشوند. کلا این هزینه واسه خرید مدل هایی با سی پی یو 200 مگاهرتزی به نظر من صحیح نیست.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزيز.
من يه سوال در مورد خريد PPC داشتم.
يه مدل ديدم كه خيلي خوشم اومده. HTC P3470.
حالا به نظر شما چه طوره؟
قيمتش؟ آيا تو ايران هست؟ ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان عزيز.
من يه سوال در مورد خريد PPC داشتم.
يه مدل ديدم كه خيلي خوشم اومده. HTC P3470.
حالا به نظر شما چه طوره؟
قيمتش؟ آيا تو ايران هست؟ ;)

شهرام جان چیزه دندون گیری نیست
فقط s200 رو یه gps بهش اضفافه کردن و باطریش رو ضعیف کردن و وایرلس رو هم به فنا دادن :wacko:
و رم و رام رو اضافه کردن
128 MB RAM, 256 MB ROM
شده یه گوشی جدید به نام فرعون !

قیمتش هم که پارسا دیده بود
تو پایتخت 520

Last edited:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان چیزه دندون گیری نیست
فقط s200 رو یه gps بهش اضفافه کردن و باطریش رو ضعیف کردن و وایرلس رو هم به فنا دادن :wacko:
و رم و رام رو اضافه کردن
128 MB RAM, 256 MB ROM
شده یه گوشی جدید به نام فرعون !

قیمتش هم که پارسا دیده بود
تو پایتخت 520

عجب... :eek:
پس به نظر اساتيد چي بخرم كه به دردم بخوره؟
البته من بر خلاف عقيدم! زيبايي برام خيلي مهمه! ;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عجب... :eek:
پس به نظر اساتيد چي بخرم كه به دردم بخوره؟
البته من بر خلاف عقيدم! زيبايي برام خيلي مهمه! ;)

سلام آقا شهرام. از کجا میخوای خرید کنی؟ از دبی میتونی بخری؟ چقدر می خوای هزینه کنی؟ وی جی ای یا کیو وی جی ای؟
چه مدل هایی به نظرت زشت هستند؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام آقا شهرام. از کجا میخوای خرید کنی؟ از دبی میتونی بخری؟ چقدر می خوای هزینه کنی؟ وی جی ای یا کیو وی جی ای؟
چه مدل هایی به نظرت زشت هستند؟

سلام آقا سياوش.
تهران!
خير!
تا 800!
QVGA!
نمي دونم!؟؟؟؟؟!

ممنون از لطفت سياوش جان... ;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام آقا سياوش.
تهران!
خير!
تا 800!
QVGA!
نمي دونم!؟؟؟؟؟!

ممنون از لطفت سياوش جان... ;)

می گم خب بگو میخوای تاچ کروز یا تایتن 2 بخری خیال همه رو راحت کن دیگه! ضمنا میخوای 800 بدی واسه کیو وی جی ای؟؟؟ نمیشه تجدید نظر کنی؟؟؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
می گم خب بگو میخوای تاچ کروز یا تایتن 2 بخری خیال همه رو راحت کن دیگه! ضمنا میخوای 800 بدی واسه کیو وی جی ای؟؟؟ نمیشه تجدید نظر کنی؟؟؟

شما پيشنهادتون چيه؟;)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با اجاره ی سیاوش جان،
آقا شهرام دستگاههای جدیدی در راه هستند. هرچی بخرید میخوره تو سرش و قیمتش میافته. به نظر من یکی دو ماهی صبر کنید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با اجاره ی سیاوش جان،
آقا شهرام دستگاههای جدیدی در راه هستند. هرچی بخرید میخوره تو سرش و قیمتش میافته. به نظر من یکی دو ماهی صبر کنید.

میخواستم همینو بگم. احتمال زیاد اوایل شهریور وقت بهتری واسه خرید باشه. حتی توی ایران.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
شما پيشنهادتون چيه؟;)

من میگم شما مدل pocket pc wait رو بگیری :lol:
جدا صبر کن چون این محصولات جدید htc تو راهه و چیزایه جدیدی میخواد تو صنعت ppc تولید کنه :blink:
شرکت o2 یا mwg هم تو کاره اینه که گوشیهای جدیدش رو بده مثل falme 2 , zinc2 , ..... اونم با wm 7 :blink::blink::blink::blink:
شرکت eten هم که معلوم نشد با benq قرار داد بست چه وضعیتی پیدا میکنه (به احتمال زیاد تو خوار میانه گوشیه هاش راحت تر پیدا بشه :D)
imate هم الان گوشی هاش میشه گفت رسما تعطیله :eek: ولی واقعا جای امیدواری هست برای محصولات بعدیش

و با این توصیفات کلا همه مدل ها افت سنگین خواهند داشت :wacko:

موج جدید ویندوز موبایل 7 هم که تو راهه و میخواد همه رو بد بخت کنه رو هم باید در نظر داشته بشی :cool:

حالا خودت قضاوت کن

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
یک سوال در مورد Eten X650

در این ویدئوی review که لینکش رو میگذارم، که درباره performance دستگاه هست، نکاتی وجود داره که میخوام دوستان در بارش نظر بدن:

http://www.youtube.com/watch?v=40svMmGsR_s

1- گفته که پخش ویدئو های با رزولوشن کمتر از مال دستگاه، خوب انجام میشه. اما پخش فایل های با کیفیت VGA خوب نیست، نمونه هم یک فایل پخش میکنه و واقعا frame rate پایینی داره. خیلی بده.
نظر شما چیه؟ در X800 چطور؟ این طور که خوب پس این صفحه VGA فقط به درد متن و عکس میخوره!

2- گفته که بازی های قدیمی (منظور با کیفیت QVGA هست) روی این دستگاه اجرا میشن اما خیلی کند!! حتی با بسته بودن تمام برنامه ها. همین طوره ؟ آیا بازی های VGA خوب تولید شدن و پیدا میشن؟

راستی دوستان پیش بینی از زمان و قیمت حدودی دستگاه ها بعد از تحولاتی که گفتن در صنعت ppc در راه هست دارن ؟
تا چند وقت دیگه نسل جدید (wm7 و ...) ارائه میشن؟ قیمت حدودی چقدر خواهد بود؟ دستگاه های فعلی چه قیمتی پیدا خواهند کرد؟ و این که این wm7 با این RAM های فعلی ، که معمولش 64 هست مثلا روی eten ها مثل X650 و احیانا 128 چطور اجرا خواهد شد؟؟ منظور من امکان ارتقای دستگاه های فعلی هست.
(یادمه یکی از دوستان گفته بود پیش بینی هاش اکثرا قریب به واقعیت هستند! لطف کنه و این جا هم نظرش رو بگه)
ممنون

Last edited:
بالا