• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام.
باز هم من مزاحم شدم.
دوستان نظرشون در مورد Asus P535 چيه؟:cool:
يكي از دوستانم امروز باهام تماس گرفت و گفت كه داره ميره دبي!:D
حالا بهتره كه بگم اون بخره يا اينكه اينجا مي شه خريد؟;)
اگه بياره ايران مشكل رجيستر شدن با شبكه ما رو نداره؟;)
قيمتش تو ايران و دبي چنده؟:p
كلا نظر دوستان چيه؟:happy:
بازم ممنون كه واسه من وقت مي ذارين.:blush:

به توضیحات کامل آقا عماد فقط اضافه کنم که حدود 630 فکر می کنم در دبی به پول خودمون در بیاد. ضمنا هنوز هم پی 535 در دبی کمیاب است و به سختی گیر میاد. ایران هم که هیچ.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان يک سايت خوب که از توش قيمت هاي درست درمون در بياد معرفي ميکنيد؟ ايران و خارج (دبي و ...)

در اين جا x650 رو 350 دلار قيمت داده ! چطوريه ؟
http://mobilitydubaiforums.com/eve/forums/a/tpc/f/930603764/m/1271035642

راستي اين که نوشتند unlocked ، يعني اين که از اول لاک بودن، بعد آنلاک شدن ؟
يا کلا از کارخانه آنلاک آمدن بيرون؟

آخه نوشته با گارانتي شرکن سازنده ارائه ميشه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان يک سايت خوب که از توش قيمت هاي درست درمون در بياد معرفي ميکنيد؟ ايران و خارج (دبي و ...)

در اين جا x650 رو 350 دلار قيمت داده ! چطوريه ؟
http://mobilitydubaiforums.com/eve/forums/a/tpc/f/930603764/m/1271035642

راستي اين که نوشتند unlocked ، يعني اين که از اول لاک بودن، بعد آنلاک شدن ؟
يا کلا از کارخانه آنلاک آمدن بيرون؟

آخه نوشته با گارانتي شرکن سازنده ارائه ميشه.

دوست عزیز پدر سایت های پاکت پی سی اکسپنسیس هستش دیگه. این آنلاک منظورشون این نیست که لاک بوده قبلا. منظور اینه که اینه ها فری اپراتور هستند و خلاصه لاک نیستند!

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام 1 سوال از دوستانی که الان یا قبل htc tytn ll داشتن ؟!
این ppc در مقایسه با ppc هایی در این قیمت اون ها را میخوره یا نه !
مثلا touch cruser یا انواع دیگه !
ممنون میشم کمک کنید !
آخه به نظر خودم ppc خوبی هست htc tytn ll و میخام بخرم
اما میترسم بعدش مثل imate jamin که خریدم پشیمون شم !
در آخر صدای این گوشی خوب هست یا مثل jamin داغووووووووونه !؟
mer30 !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام 1 سوال از دوستانی که الان یا قبل htc tytn ll داشتن ؟!
این ppc در مقایسه با ppc هایی در این قیمت اون ها را میخوره یا نه !
مثلا touch cruser یا انواع دیگه !
ممنون میشم کمک کنید !
آخه به نظر خودم ppc خوبی هست htc tytn ll و میخام بخرم
اما میترسم بعدش مثل imate jamin که خریدم پشیمون شم !
در آخر صدای این گوشی خوب هست یا مثل jamin داغووووووووونه !؟
mer30 !

دوست عزیز من خودم الان kaiser دارم قبلا هم s200 داشتم

از نظر صدا که کاملا راضی میشی شک نکن صداش هم کیفیت داره هم بلنده

شما دلایلت رو بگو که چرا از jamin ناراضی هستی تا من برات مقایسه کنم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز من خودم الان kaiser دارم قبلا هم s200 داشتم

از نظر صدا که کاملا راضی میشی شک نکن صداش هم کیفیت داره هم بلنده

شما دلایلت رو بگو که چرا از jamin ناراضی هستی تا من برات مقایسه کنم

سلام آقا حسین !
jamin من بازرش 2-3 بار سوخت توی 1 سال !
صداشم کیفیت چندانی نداشت حتی نسبت به imate JAM !!!
کلا زود خراب شد و به تعمیر افتاد !
البته من هم کم بلا سرش نیاوردما !

حالا شما و سایر آقایون فوقش تا قیمت 800 تومان برای خرید ppc چی پیشنهاد دارید ؟ و چرا !؟
یعنی بهترین گزینه در این قیمت چی هست برای خرید !؟
ممنونم

ممنوننم

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام آقا حسین !
jamin من بازرش 2-3 بار سوخت توی 1 سال !
صداشم کیفیت چندانی نداشت حتی نسبت به imate JAM !!!
کلا زود خراب شد و به تعمیر افتاد !
البته من هم کم بلا سرش نیاوردما !

حالا شما و سایر آقایون بین فوقش تا قیمت 800 تومان برای خرید ppc چی پیشنهاد دارید ؟ و چرا !؟

ممنوننم

محمد جان تحویل نمی گیری ها...

اول اینکه تا کنکور ندادی خرید بی خرید.
دوم اینکه توی همین ماه یکی دو مدل اچ تی سی میاد. من به کسی نمی گم صبر کن بعدا خرید کن ولی استثنائا این بار یک ماه ارزش صبرو داره.
سوم شما با 800 تومن خیلی گزینه ها می تونی بگیری... نیازت فقط صداست؟
چهارم: با وجود مشکلات و مسایلی که کایزر داره ولی به هر حال کایزره!

یاداوری: فعلا خرید نکن تا بعد از امتحان...
موفق باشی.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان خوب!
من طبق سوالي که قبلا کردم ، بنا شد X650 بگيرم.
اما اين چند روزه اين شرکت هاي ppc حسابي خودي نشون دادن و دستگاه هاي جديد آمد! (البته coming soon )

در هر حال اين 650 تقريبا 550 تومن قيمتش ميشه.

حالا دوستان ميشه نظر نهايي رو با توجه به رخداد هاي اخير بدن.
دستگاه در رنج حدود اين قيمت ، با همين قابليت ها. حداقل ، رم بيشتر و پرفورمنس بهتر.

از خدا که پنهون نيست ، از شما چه پنهون، قصد اصلي من پرسيدن اين سواله که ، اين X900 ايتن چيز خوبيه.
يه جورايي آنچه خوبان همه دارند ،‌ همه رو داره (البته به غير از زيبايي، تا چه مقبول افتد و چه در نظر آيد ...)
حالا به نظر شما کي در دسترس خواهد بود؟ با چه حدود قيمتي؟
(به قول اين نظر که ميگه:)
(Good specs..!! waiting to get my hands on this beauty..hope the battery stays.)
(به غير از قسمتي که ميگه: the beauty)
من ميخوام براي تابستان ، يعني از 15 ماه بعد ،تجربه ppc ام رو شروع کنم.

سخن به درازا رفت! منتظر نظر اساتيد.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان خوب!
من طبق سوالي که قبلا کردم ، بنا شد X650 بگيرم.
اما اين چند روزه اين شرکت هاي ppc حسابي خودي نشون دادن و دستگاه هاي جديد آمد! (البته coming soon )

در هر حال اين 650 تقريبا 550 تومن قيمتش ميشه.

حالا دوستان ميشه نظر نهايي رو با توجه به رخداد هاي اخير بدن.
دستگاه در رنج حدود اين قيمت ، با همين قابليت ها. حداقل ، رم بيشتر و پرفورمنس بهتر.

از خدا که پنهون نيست ، از شما چه پنهون، قصد اصلي من پرسيدن اين سواله که ، اين X900 ايتن چيز خوبيه.
يه جورايي آنچه خوبان همه دارند ،‌ همه رو داره (البته به غير از زيبايي، تا چه مقبول افتد و چه در نظر آيد ...)
حالا به نظر شما کي در دسترس خواهد بود؟ با چه حدود قيمتي؟
(به قول اين نظر که ميگه:)
(Good specs..!! waiting to get my hands on this beauty..hope the battery stays.)
(به غير از قسمتي که ميگه: the beauty)
من ميخوام براي تابستان ، يعني از 15 ماه بعد ،تجربه ppc ام رو شروع کنم.

سخن به درازا رفت! منتظر نظر اساتيد.

خلاصه مطلب اینکه در این محدوده قیمت به سلیقه من که هیچ چیزی که نزدیک ایکس 650 باشه هم گیرت نمیاد (با عنایت به وی جی ای)
به فکر این کامینگ سون ها هم نباش. در عالم پاکتپی سی همیشه کامینگ سون ها هستند و ضد حال میزنند به ما!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه بروبچز .
من برگشتم :D
راستش تو این چند وقته مسایلی پیش اومد ( غیر از مباحث ppc ) که خواهرم منصرف شده بود که به خالم بگه دیاموند رو بیاره ، و صبر کنه تا بیاد ایران ، بعد بگیره ، که مخشو زدم .
اما سوال اینجاست دیاموند که بیاد ایران ، اولاش که هیچ ، بعد از پایین اومدن قیمت و ثابت شدنش ، چقدر میشه ؟ چقدر با قیمت الآن که حدودا و ماکسیمم 900 دلار که میشه 800 تومان ، اختلاف خواهد داشت ؟
اصلا چقدر باید صبر کنیم تا از اون قیمت وحشتناک اولش بیاد پایین ؟
خلاصه این که به نظر من برای خرید دیاموند ، بهترین گزینه اینه که بگیم خاله بیاره ، اما خواهرم معتقده که صبر کنیم تا بیاد ایران (دلیلش بماند ، فنی نیست )
من می گم اگه بیاد ایران ، اول این که باید کلی (شاید 4 یا 5 ماه ) صبر کنیم ، و ضمنا ، شاید قیمت اش زیر 1 تومان نیاد ؟
حق با کدوممونه ؟

راستی ، می خواستم از آقا عماد تشکر کنم ، بابت اون پست ها بی نهایت مفیدی که تو 2 _ 3 صفحه گذشته زدند ، تمام تلاش های من در مودر 650 رو خراب کرد ، حالا دیگه خواهرم به 650 نگاه هم نمی کنه .:lol: شوخی کردم ، واقعا ازشون ممنونم :blush:
التبه من خودم 650 رو می پرستم ، به نظرم آقا عماد با لایف مقایسه کردند که این جوری می گند ، دارم ترد دکتر رو می خونم ، ببینم ایشون چی کار کردند با این سرعت افتضا ... :wacko:

منتظرم ;)
یا حق

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان ،
از آلمان چيز خوبي ميشه آورد ؟
يک مسافر داريم ، داره از آلمان مياد.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام خدمت همه بروبچز .
من برگشتم :D
راستش تو این چند وقته مسایلی پیش اومد ( غیر از مباحث ppc ) که خواهرم منصرف شده بود که به خالم بگه دیاموند رو بیاره ، و صبر کنه تا بیاد ایران ، بعد بگیره ، که مخشو زدم .
اما سوال اینجاست دیاموند که بیاد ایران ، اولاش که هیچ ، بعد از پایین اومدن قیمت و ثابت شدنش ، چقدر میشه ؟ چقدر با قیمت الآن که حدودا و ماکسیمم 900 دلار که میشه 800 تومان ، اختلاف خواهد داشت ؟
اصلا چقدر باید صبر کنیم تا از اون قیمت وحشتناک اولش بیاد پایین ؟
خلاصه این که به نظر من برای خرید دیاموند ، بهترین گزینه اینه که بگیم خاله بیاره ، اما خواهرم معتقده که صبر کنیم تا بیاد ایران (دلیلش بماند ، فنی نیست )
من می گم اگه بیاد ایران ، اول این که باید کلی (شاید 4 یا 5 ماه ) صبر کنیم ، و ضمنا ، شاید قیمت اش زیر 1 تومان نیاد ؟
حق با کدوممونه ؟

راستی ، می خواستم از آقا عماد تشکر کنم ، بابت اون پست ها بی نهایت مفیدی که تو 2 _ 3 صفحه گذشته زدند ، تمام تلاش های من در مودر 650 رو خراب کرد ، حالا دیگه خواهرم به 650 نگاه هم نمی کنه .:lol: شوخی کردم ، واقعا ازشون ممنونم :blush:
التبه من خودم 650 رو می پرستم ، به نظرم آقا عماد با لایف مقایسه کردند که این جوری می گند ، دارم ترد دکتر رو می خونم ، ببینم ایشون چی کار کردند با این سرعت افتضا ... :wacko:

منتظرم ;)
یا حق

آخوند جان ازون سوالا پرسیدی ها!

الان که گویا دیاموند اومده و 920 هم میگن قیمتشه....یکی دو ماه دیگه افت اولیه اش رو می کنه. من اگه طالب دیاموند بودم حدود یک ماه دیگه میخریدم. حالا بعدش هم هرچقدر افت کنه مهم نیست. مهم اینه که حاشو آدم ببره!
اما به هر حال اگه میخواین ظاهرا هستش .

lord mmd عزیز.... شما دیگه باید الان خودت بدونی که چه چیزی سفارش بدی. البته لزوما آلمان ممکنه گیرت نیاد اما برند او2 مرکزش آلمانه اصلا. به هر حال خودتون از موارد موجود در بازار آگاهی دارید می تونید لیست بدید و به ترتیب اولویت مشخص کنید که فامیلتون چی بگیره. البته هشدار بدم ممکنه جایی بره و اون فروشگاه موجود نداشته باشه موردی رو و واسش شیپ کنن و گرونتر از حالت معمولی در بیاد. کلا من خاطره خوبی از خرید در اروپا ندارم.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
آخوند جان ازون سوالا پرسیدی ها!

الان که گویا دیاموند اومده و 920 هم میگن قیمتشه....یکی دو ماه دیگه افت اولیه اش رو می کنه. من اگه طالب دیاموند بودم حدود یک ماه دیگه میخریدم. حالا بعدش هم هرچقدر افت کنه مهم نیست. مهم اینه که حاشو آدم ببره!
اما به هر حال اگه میخواین ظاهرا هستش .

اااااااااااااا، راست میگی ؟ چقدر اطلاعات ام سوخته است ؟ :hmm:
با این حساب ، می گی که میاد زیر 800 یا نه ؟
مورد دیگه ای هم هست که باید مد نظرمون باشه ، منظورم جزو محاسن یا معایب خرید از اون ور باشه که اصلا حواسم بهش نبوده ؟
مرسی ، فقط زودتر جواب بدین ، وگرنه خاله ام گرفته و اومده ها :D
منتظرم نذارید

آپدیت شد .
آقایون همین الآن داشتم با شوهر خاله ام حرف می زدم که گفت قمیت ها عوض شد . خود دیاموند شده 709 $ ، مالیت هم هیچ ، فقط حدود 50 تا میشه برای شیپینگ ، کلا میشه 760 دلار ، که تقریبا میشه 700 چوق : دی (به قول آقا عماد )
سوالات بالا پا برجاست ، فقط قیمت ها عوض شده ، یعنی زیر 700 میاد ؟ (منظورم همون یکی دو ماه دیگه است ، نه 6 سال دیگه ها :دی)
تا شب لطفا بگید ، من شب باید به اونها اوکی بدم که بگیرند یا نه ؟
راستش هنوز هم نگران مشکل رادیویی هستم ، و نیز شوهر خاله ام هم حرف از شارژر و برق 110 می زد ....
تاپیک تاچ دیاموند و pda hi tech رو هم یه نگاهی انداختم ، بعضی ها تعریف ، بعضی ها هم از معایب اش گفتن ، من هم که طبق معمول ، گیج ....
(شما بودید چی کار می کردید ؟ )
یه نیم نگاهی هم به اون محاسن و ریش و معایب داشته باشید .
مرسی
یا حق

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اولا خواهش میشه قربان . در مورد مقایسه خود دانید .اما گفتم کسی که اولین بار پی پی سی میگیره و کار زیادی نداره زیاد هم براش مهم نیست. در ضمن من ایکس 650 از نزدیک ندیدم . طبق نظر دوستان که به مراتب وضعیت بدتری نسبت به آلتیمیت ها داره گفتم

در مورد قیمت زیر 700 تا قبل از سال دیگه عمرااااا . مگه اینکه وین مو 7 بیاد و یه فایر سیل اچ تی سی بگذاره (که احتمالش کمه!)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من قصد دارم يک hp ipaq 614c/612c بگيرم.
کسی خبری داره کيه اينجا هم پيدا ميشه يا نه؟
يا کسی از بچه ها اينجا داشته؟
نظری خاصی کسی داره؟

من 2-3 جا گشتم ندیدم. با رم 128 و جی پی اس و دوربین غولیه بین پی پی سی ها . حیف که باید 1 سال پیش میومد .الان عطش وی جی ای همه جا رو گرفته .

اگر گیر آوردی اینجا یه خبری بده 1 -2 تا مشتری واسش میشناسم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قابل توجه علاقمندان دیاموند! اون قیمت اولیه 900 و خورده ای ایران رو فراموش کنید. الان دیدم persian data قیمت رو 830 زده. فکر نمی کنم دیگه خیلی ازین پایین تر بیاد. البته میاد ولی من اگه از مشتاقانش بودم می خریدم الان...

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه ، پس اوکی شد .
دیگه هیچ نکته ای نمی مونه ؟
شوهر خاله ام موقع خرید چی رو چک کنه ؟ (هر چیزی که فکر می کنید لازمه ، حتی تکراری ها ، لطفا )
راستی ، اگه چیز دیگه ای که فکر می کنید خوبه بگم خاله ام بگیره، بفرمایید ، مثل کیف ، رم (خب درسته که رم نمی خوره ، می ذارم پست باتری ، شاید خودش فهمید :دی) و ...
منتظرم ، مرسی

باز هم معذرت ، شوهر خاله ام یه فکس برام فرستاده ، شبکه ها رو توش نوشته که 900/1800/1900 (یعنی از اون سایتی که می خواد اردر بده ، دیتیل رو نوشته )
من گوشی ها خودم و خواهرم و برادرم رو چک کردم ، دیدم همین شبکه ها هستند ، فکر می کنم مشکلی نباشه . باز هم با توجه به این که اطلاعات من به درد در کوزه هم نمی خوره ، گفتم بپرسم .

* اگه خدا بخواد و این رو بگیریم ، خواهرم که جنگولک بازی در نمیاره ، من حالا حالا ها بیخ ریشتون هستم . پیشاپیش ازتون معذرت خواهی می کنم ، مطمئنا بعد از امتحانات ، یعنی 12 تیر ، می افتم روی گوشی ، وقت بیشتری دارم و می تونم بیشتر متن بخونم ، اما به هر حال بیشتر از الآن مزاحمتون هستم ، حالا حالا ها تحمل کنید لطفا ....

باز هم معذرت .
یا حق

Last edited:

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا یکی جواب بده دیگه ... :hmm:
من تا 2 ساعت دیگه باید زنگ بزنم و به خاله ام اوکی بدم ، اونوقت دیگه دستم به جایی بند نیست ها ... :wacko:
لطـــــــــــــــــــــــــــــفاً :eek:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه !

آقایون jasjar کار کرده تمیییییییییییییییییییییز ،و T-Mobile ارزش داره براش 540 تومن بدم یا نه ! ؟
در ضمن 1 کم کثیفتر ( از نظر ظاهر) اما باطن سالم 440 میرزه یا نه !؟
و آیا همه برنامه هایی که روی گوشی های 2.8 اینچی نصب میشه، با توجه به 3.6 اینچ بودن lcd و vga بودن این ppc قابل نصب هست یا نه ! ؟
اگر میشه راهنمایی کنین در ضمن برای خودمم نمیخامااااااا !
بعد اگر گرون بود طرف خفم میکنه ! ! ! ! ! :wacko::wacko:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من بودم 1 - کیف و 2 - استند رو حتما باهاش میگرفتم . من عاشق استندم. متاسفانه امکان خریدش نیست.
(البته 2تاش رو هم شاید تا 50 تومن خرج داشته باشه اما استندش می ارزه:دی)

چک کردن هم که چون با پی پی سی بلد نیست کار کنه فقط سعی کنه روشنش کنه ببینه درسته . هدفون و پاور و سیم یو اس بی رو هم چک کنه . میمنونه دفترچه و سی دی و والسلام .

چون این کاره نیستند نمیشه شبکه و دکمه ها و وای فای و بلوتوث و یو اس بی و چی پی اس رو چک کنه که احتمالا مشکلی نیست. اما قیمتش واقعا به صرفه هست؟

بالا