• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mohsen_1167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نظرتون راجع به jama یا jama 101 چیه؟
برای یه تازه وارد که ارزونی خیلی واسش مهمه و چیز زیادی جز وارد شدن به دنیای ppc نمی خواد در واقع یه شروعی برای ppc های بعدی به نظرتون می صرفه با اینا شروع کنم؟

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید و دوسان محترم.

من خیلی وقته پست ندادم ولی همیشه فوروم و دنبال می کنم شاید بعضیا منو یادشون باشه شایدم نه!مهم نیس من کسی نیسم و نبودم!
من یه 2سال و خورده ای هست ایمت جم دارم و از اولین کسایی بودم که اینو خریدم حالا بعد این همه مدت! میخوام بالاخره گوشیمو عوض کنم البته تو این مدت چندین بار میخواسم این کار و بکنم ولی سیستم عامل و پروسسور بعضی پاکت پیسی ها رو قبول نداشم!در هر صورت میخواسم منو راهنمایی کنین که جدیدترین و بهترین پاکت پیسی که (سیمکارتم بخوره! ) تویه بازار هست یا تو 2-3 هفته آینده می آد رو پیشناهاد بدین.خلاصه که بهترین باشه!در ضمن میخواسم ببینم اگه من بتونم از آمریکا گوشی و بیارم میتونم؟ یا نه و اصلن به صرفه هست یا خیر. ببخشید پستم زیاد شد!
ممنون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

من خیلی وقته پست ندادم ولی همیشه فوروم و دنبال می کنم شاید بعضیا منو یادشون باشه شایدم نه!مهم نیس من کسی نیسم و نبودم!
من یه 2سال و خورده ای هست ایمت جم دارم و از اولین کسایی بودم که اینو خریدم حالا بعد این همه مدت! میخوام بالاخره گوشیمو عوض کنم البته تو این مدت چندین بار میخواسم این کار و بکنم ولی سیستم عامل و پروسسور بعضی پاکت پیسی ها رو قبول نداشم!در هر صورت میخواسم منو راهنمایی کنین که جدیدترین و بهترین پاکت پیسی که (سیمکارتم بخوره! ) تویه بازار هست یا تو 2-3 هفته آینده می آد رو پیشناهاد بدین.خلاصه که بهترین باشه!در ضمن میخواسم ببینم اگه من بتونم از آمریکا گوشی و بیارم میتونم؟ یا نه و اصلن به صرفه هست یا خیر. ببخشید پستم زیاد شد!
ممنون

دوست عزیز سه چهار صفحه آخر همین ترد رو بخون خصوصا در مورد خرید از آمریکا مطالب جالبی هست!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دیدم که اینجا خواسته شده در مورد گوفورس توضیح بدم . با عرض معذرت از شما سیاوش خان فکر کنم بحث ها چندین بار تکرار شده . بعید میدونم بیش از این که شما گفتین (که عطاش رو به لقاش باید بخشید بلکم بالعکس!) نکته ی دیگه ای لازم باشه . کسی علتش و بخواد بدونه میتونه یه سرچ کوچیک بکنه.

باز هم شرمنده که حوصله تکرار مکررات رو ندارم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دیدم که اینجا خواسته شده در مورد گوفورس توضیح بدم . با عرض معذرت از شما سیاوش خان فکر کنم بحث ها چندین بار تکرار شده . بعید میدونم بیش از این که شما گفتین (که عطاش رو به لقاش باید بخشید بلکم بالعکس!) نکته ی دیگه ای لازم باشه . کسی علتش و بخواد بدونه میتونه یه سرچ کوچیک بکنه.

باز هم شرمنده که حوصله تکرار مکررات رو ندارم

مخلص استاد...

اختیار داری عماد جان من خودم به شخصه زیاد مزاحمت شدم و البته منظورم نبود که دوباره تکرار کنید... (هر چند اینجوری به نظر میومد) منظورم این بود که در جایی که شما هستی ما بهتره چیزی نگیم که اظهار فضل پیش علما بی ادبیست.
راستش من خودم در حد اطلاعات محدود خودم هم که جواب میدم از بس یکی دو مطلب رو در همین ترد مشاوره تکرار کرده ام و هیچ کس هم حاضر نیست برگرده چند صفحه رو مطالعه کنه دیگه واقعا بریدم... چه برسه به شما که پست های اکثرا دقیق و با جزئیات فنی میدی و هر کدوم به تنهایی کلی انرزی میگیره... به هر حال خسته نباشی.

پ ن : توضیحی که دادم در مورد اهمیت ندادن به بحث های قبلی توسط دوستان جدید شامل آقای lordmmd نمی شود! ایشون به نظر من خوب پیش میره و اهل تحقیقه و همچنین حرمت بحث و عدم تعصب رو هم رعایت می کنه. قبلا هم گفتم. امیدوارم این پست که زدم موجب ناراحتی ایشون نشه چون منظورم ایشون نیست. البته بقیه دوستان هم اولش کمی با محیط ناآشنا هستند و بعدا پیشرفت می کنند.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
البته واسه آلتیمیت ها رام ریلیز شد و به صورت کامل و سخت افزاری گوفورس رو ساپورت میکنه !
در نتیجه Call of Duty 2 و Siege که واسه فلیم نوشته شد الان تنها در آلتیمیت ها قابل اجراست
اما یک مشکل هست : این بازی ها رو نمیتونی توی خروجی ویدیو ببینی ! البته فعلا" ! چون اونم درست میشه

ممنون، واقعا باعث دل گرمی و خوشحالیه که چنین نظراتی رو از طرف دوستان میشنوم.

خوب نظر جناب vocian در باره این چیه؟
من کلا خوب برام این گو فورس جا نیافتاده.
(راستی diamond هم پردازنده ati داره ، درسته، ؟ از nvidia خیلی بهتره نه؟ چون اون ها هم قبلا اعلام کرده بودن که میخوان nvidia بذارن، اما بعد گفتن که برای کار ما جواب نمیده . درست گفتم؟)
پ.ن: من این تردد رو جستجو کردم ، چیزی دستگیرم نشد.
با اینترنت کم سرعت و وقت محدود ، و امتحانات و ... وقتی برای جستجوی بیشتر نیست. دوستان این تنبلی ما رو ببخشن ، اگر در تردد های دیگر موجود هست.

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
@Siavash
مزاحمت چیه قربان . بنده فقط تصور کردم که از بنده انتظار داری که چیزی بگم که از بابت نگفتن معذرت خواهی کردم . تا جایی هم که یادم میاد زحمتی در این فروم نکشیدم و مزاحمتی از هیچ کدوم از دوستان ندیدم :دی شما هم استاد مایی

در مورد دوم هم چه بگم که دل شما هم خونه اما یک تنه داری پیش میری. من که دیگه حسش رو ندارم. ایشالا موفق باشی. در کنارش همون تاپیک رو هم بزن که خیلی ها رو به اونجا بفرستی . البته فکر کنم از این به بعد فقط لازمه بگی دیاموند:دی!!

@LordMMD
سلام جناب لرد (ورژن 2)
طبق سفارشات انجام شده و اطلاعات واسله مبنی بر مطالعات جنابعالی و ذیق وقتتان بنده چند کلمه ای در این مورد عرض کنم .
اولا : نگوییم گوفورس ، بگوییم گوفورس لعنتی(بدون شرح)
دوما: اچ تی سی اولین کارخانه ای نیست که به ملعون بودن گوفورس پی برده (البته خبری از انتخاب گوفورس از طرف اچ تی سی تا بحال نشنیده بودم و فرض رو بر موثق بودن خبر شما گذاشتم ) این حرکت رو قبلا توشیبا انجام داده بود (هرچند که کمی دیر تصمیم گرفته و هنوز که هنوزه این چیپست ها به صورت غیر فعال در جی 900 موجوده)
سوما: نظر شخصی بنده که هیچ اصراری به اون ندارم اینه که این چیپست هر چقدر که تابحال بد یا خوب عمل کرده در آینده رو به فنا خواهد بود. هیچ برنامه ای در بکار گیری این چیپست تا قیام قیامت در دستگاههای آتی موجود نیست و با اتمام تولید 2 مدل آلتیمیت و 1 مدل فلیم (که تقریبا تولیدش اتمام یافته ) وفات این چیپست رو بنده جشن و دوستدارانش ... میگیرند.

پ.ن: از حق نگذریم به گفته دوستان بهبود فراوانی در این چیپست بعد از آمدن رام جدید به وجود اومده و البته باز هم فراموش نکنیم که در نبود دیاموند (دامه قیمت کمتر !!) و در طول همین چند ماه اخیر آلتیمیت ها امکانات خوبی رو در مجموع فراهم میکردند و میکنند. اگر انتظار آبمیوه گیری نداری احتمال زیاد همین آلتیمیت ها دستگاه بسیار مناسبی خواهند بود(البته باز تاکید میکنم بدون در نظر گرفتن دیاموند!)

پ.ن2: در مورد آلتیمیت ها بنده 1 سفر تهران قزوین اون هم به صورت نصف و نیمه با یکی از ابله ترینشون داشتم که در سفر نامه ی 1-2 صفحه قبل شرح ماوقع به استحظار دوستان رسید. آما مرجع مناسب تر دوستانی هستند که شب و صبح با این دستگاهها دست و پنجه نرم میکنند.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

ممنون

هر چی فکر کردم و حساب کردم دیدم نمیشه 2 سال پیش جم گرفت و جزو اولین نفر ها بود. تا جایی که یادمه اون زمان دیگه بار و بندیل جم بسته شده بود . شما باید جزو آخرین نفرات باشی:happy:

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چی فکر کردم و حساب کردم دیدم نمیشه 2 سال پیش جم گرفت و جزو اولین نفر ها بود. تا جایی که یادمه اون زمان دیگه بار و بندیل جم بسته شده بود . شما باید جزو آخرین نفرات باشی:happy:

آره راس میگی!سوتیه خوبی بود منظورم 3 سال و نیم پیش بود!چون من حسابم خوب نیس خودتون حساب کنین چون معلوه اهله حسابین02 -01-2006 این تاریخه اولین پستیه که زدم اون زمان.(و شما شاید یه 1سالی بعد پست دادی! حالا اصن بحثمون اینه؟) حالا بیخیل(شما فک کن تو دهات ما من اولین نفر بودم و تو شهر شما...) خواهشن میشه جوابه اصلیو بدین؟!یا باید بازم رو تاریخ و شماره شناسنامه من با هم بحث کنیم؟ من میخواسم صرف نظر قیمت یه پاکت پیسی که همین قدر عمر کنه و جواب بده معرفی کنین ممنون میشم.
http://forum.persiantools.com/t33376-post541905.html

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من صبح دارم میرم diamond رو بگیرم
تو علاءالدین toch رو میده 750 که دیدم دوستان اینجا 700 قیمت دادن حالا به نمایندگیش هم زنگ میزنم.
یه سوال مدل toch pro که کیبرد داره نیومده؟
اگه اومده قیمتش چقدر تفاوت داره؟
اگه زیاد نباشه به نظرم بهتره
پشت فرمون ماشین کیبرد فرشته نجاته (البته اگه جریمه نشی!!):blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره راس میگی!سوتیه خوبی بود منظورم 3 سال و نیم پیش بود!چون من حسابم خوب نیس خودتون حساب کنین چون معلوه اهله حسابین02 -01-2006 این تاریخه اولین پستیه که زدم اون زمان.(و شما شاید یه 1سالی بعد پست دادی! حالا اصن بحثمون اینه؟) حالا بیخیل(شما فک کن تو دهات ما من اولین نفر بودم و تو شهر شما...) خواهشن میشه جوابه اصلیو بدین؟!یا باید بازم رو تاریخ و شماره شناسنامه من با هم بحث کنیم؟ من میخواسم صرف نظر قیمت یه پاکت پیسی که همین قدر عمر کنه و جواب بده معرفی کنین ممنون میشم.
http://forum.persiantools.com/t33376-post541905.html

قربان محدوده قیمت و اسکرین (وی جی ای؟) رو مشخص نکردید. فعلا علی الحساب به قول عماد دیاموند با قیمت 700 .

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان محدوده قیمت و اسکرین (وی جی ای؟) رو مشخص نکردید. فعلا علی الحساب به قول عماد دیاموند با قیمت 700 .

آقا من میخواسم ببینم این ویندوز 7 که می آد یه دفعه نیاد تر بزنه به اینایی که 6 دارن؟!محدوده قیمتم تا 900 تومان حداکثر. و ایندفه برای راحتی کارم میخوام در صورت امکان کیبرد داشه باشه و پروسسور و رم هم خیلی مهمه ولی در مورد وی جی ای هنو اطلاعاتم دقیق نیس ! که کدوم بهتره! وی جی ای یا کیو وی جی ای(اگه بگین ممنون می شم.).ولی آخه اینهمه که فک زدم! فک کنم 2 تا گزینه بیشتر نداشه باشم یا دیاموند یا تاچ پرو که اینم هنو نیومده.در کل به نظر شما من یه گوشی سیمباینی چیزی بگیرم و یه پاکت پیسی خفن؟!(البته این تو کتم نمیره!!) یا نه ؟! هنو با خود به اتفاق نظر نرسیدم!! حالا وایسم یه دفعه همین پرو رو بگیرم(امکانات و رم و ایناش با دیاموند قابل مقایسه نیس) یا همین دیاموند یا یه پاکت پیسی ؟ خودمم موندم! مرســـــی

Last edited:

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام سیاوش جان
راستش من نظرم نسبت به کروز عوض شد.دلایلم هم ایناس:
جمع و جور بودنش نسبت به کروز
وی جی ای بودنش
دیزاین جالبترش
6.1 بودنش(که البته خیلی مهم نیست)
هارد بالا
رابط کاربر جالبترش
و چند مورد سخت و نرم افزاریش.

حالا بنظر شما 100 تومن بیشتر هزینه کردن برا دیاموند ارزش داره؟
و اینکه هر چی گشتم یه ریویوی جامع فارسی پیدا نشد.
خیلی دوست دارم معایب اصلیش رو بدونم.
یه فاکتور مهم برام بلندی صداشه که هیچی ازش نمیدونم.
متاسفانه هنوز انگار کسی اینو نخریده تا یکم ما رو روشن کنه.
خلاصه سوال زیاده همینا رو بگین ممنونم ازتون.

پ ن : این پول ما مدتیه در قرض یکی از دوستاست . قرار بود مدتها قبل اورده باشه ولی جور نشده و توی همین چند هفته میاره که اگه دیاموند مقبول واقع بشه باید خوشحال باشم از دیر کرد دوستم.چون اگه اورده بود تا حالا حتما کروز گرفته بودم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا من میخواسم ببینم این ویندوز 7 که می آد یه دفعه نیاد تر بزنه به اینایی که 6 دارن؟!محدوده قیمتم تا 900 تومان حداکثر. و ایندفه برای راحتی کارم میخوام در صورت امکان کیبرد داشه باشه و پروسسور و رم هم خیلی مهمه ولی در مورد وی جی ای هنو اطلاعاتم دقیق نیس ! که کدوم بهتره! وی جی ای یا کیو وی جی ای(اگه بگین ممنون می شم.).ولی آخه اینهمه که فک زدم! فک کنم 2 تا گزینه بیشتر نداشه باشم یا دیاموند یا تاچ پرو که اینم هنو نیومده.در کل به نظر شما من یه گوشی سیمباینی چیزی بگیرم و یه پاکت پیسی خفن؟!(البته این تو کتم نمیره!!) یا نه ؟! هنو با خود به اتفاق نظر نرسیدم!! حالا وایسم یه دفعه همین پرو رو بگیرم(امکانات و رم و ایناش با دیاموند قابل مقایسه نیس) یا همین دیاموند یا یه پاکت پیسی ؟ خودمم موندم! مرســـــی
متاسفانه درصد بالایی همین طوری خواهد شد که می فرمایید،یعنی با آمدن ویندوز موبایل 7؛کم کم پاکت پی سی ها ی ویندوز موبایل 6 از رده خارج خواهند شد؛چرا که به لحاظ سخت افزاری هم دستگاههایی که وین موب 6 یا 5 دارند؛قابلیت ارتقا به 7 را نخواهند داشت؛
در رابطه با وی جی ای و کیو وی جی ای،با سرچ می تونید اطلاعات جامعی را بدست بیاورید،اما با توجه به اینکه می خواهید زیاد ایبوک بخوانید و یا نه؛و اینکه با توجه به دستگاهی که انتخاب خواهید کرد و نوع باتری که در دستگاه وجود دارد و اینکه چند میلی آمپر است,می توان در این رابطه تصمیم گرفت؛
علی الحساب این را بگویم که اگر برایتان کیفیت بالاتر تصویر به خصوص در رابطه با خواندن ایبوک مهم است؛حتما دنبال دستگاههای وی جی ای باشید؛در غیر این صورت اگر به کیو وی جی ای فکر کنید به لحاظ مصرف انرژی نیز بد نخواهد بود؛هر چند که وی جی ای از دید من از ضروریات است؛
اگر برای شما صدا و دوربین و انتن دهی خوب و ... مهم هست؛سیمبین و اگر به برنامه های کاربردی و استفاده از پاکت پی سی به عنوان یک پی دی ای که می تواند برنامه های بسیاری را ران کند؛چشم دوخته اید؛ویندوز موبایل توصیه می شود؛
سلام سیاوش جان
راستش من نظرم نسبت به کروز عوض شد.دلایلم هم ایناس:
جمع و جور بودنش نسبت به کروز
وی جی ای بودنش
دیزاین جالبترش
6.1 بودنش(که البته خیلی مهم نیست)
هارد بالا
رابط کاربر جالبترش
و چند مورد سخت و نرم افزاریش.

حالا بنظر شما 100 تومن بیشتر هزینه کردن برا دیاموند ارزش داره؟
و اینکه هر چی گشتم یه ریویوی جامع فارسی پیدا نشد.
خیلی دوست دارم معایب اصلیش رو بدونم.
یه فاکتور مهم برام بلندی صداشه که هیچی ازش نمیدونم.
متاسفانه هنوز انگار کسی اینو نخریده تا یکم ما رو روشن کنه.
خلاصه سوال زیاده همینا رو بگین ممنونم ازتون.

پ ن : این پول ما مدتیه در قرض یکی از دوستاست . قرار بود مدتها قبل اورده باشه ولی جور نشده و توی همین چند هفته میاره که اگه دیاموند مقبول واقع بشه باید خوشحال باشم از دیر کرد دوستم.چون اگه اورده بود تا حالا حتما کروز گرفته بودم.

با اجازه از سیاوش جان؛
حتما" ایشون هم نظرشون را خواهند گفت و اشکالات بنده را تصحیح می کنند؛
درست فکر کرده اید؛دیاموند روی کاغذ مزیتهای بیشتری نسبت به تاچ کروز دارد؛اما همانطور که خودتان گفتید در ایران حداقل هنوز کسی این دستگاه را تست نکرده است و این موضوع ریسک را به همراه دارد؛البته از رویوهای خارجی می توان استفاده کرد؛
در حالت فعلی و روی کاغذ از دید بنده هم خرد دیاموند به صرفه تر از تاچ کروز است؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مجتبی جان اختیار دارین. چوبکاری می کنی مارو...

P L A G U E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه PPC دسته دوم تمیز هست مدل IMATE JAMIN به قیمت 250000 تومان به نظر شما می ارزه خرید این مدل با این قیمت ؟
کاره فوق العاده ای ازش نمیخام بکشم بیشتر برایه خوندن کتاب و استفاده از اینترنت چون بیشتر وقتم تو جادست البته خوره نصب نرم افزار هم هستم تا سقف 320 تومن هم بودجه دارم
البته یکی از بچه هایه اینجا هم یه مدل Eten M600+ داره که من بهشون پیشنهاد 320 تومن دادم تا ببینم ی میشه
ممنون

Last edited:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اینکه جواب ندادین و راهنمایی نکردین ممنونم

اینجا بیشتر شبیه چت روم شده تا فروم
ببخشید وسط حرفتون پریدم

آخرش هم همون دیاموند رو خریدم

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
از اینکه جواب ندادین و راهنمایی نکردین ممنونم

آخرش هم همون دیاموند رو خریدم

اینکه میبینید زیاد در موردش راهنمایی کمه شاید دلیلش محدودیت خریداراس.
حالا که خریدین مبارکتون باشه.شما که الان تو دستتونه میتونین راهنمای خوبی باشینا !
من که خیلی مشتاقم یه توضیحی در موردش بدین.اگه مایلین من چن تا سوال دارم در موردش..................
ممنون

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر ظاهر که همه دیدن ، خیلی باریک و خوش دسته
دوربینش نسبت به PPC بودنش خیلی عالیه
صدای قوی ای نداره (یکم از جمین بهتره)
خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه (مثل فارسی ساز ها، همه رو امتحان کردم اما هیچکدوم نصب نشد)
دو مدل input keyboard بهش اضافه شده به نام های Compact QWERTY و Full QWERTY که واقعاً کار راه اندازه.
Touch FLO 3D فوق العادست اما یکم باعث کندی دیوایس میشه
با وجود Touch FLO 3D در Today Screen دیگه جایی برای پلاگین های Today باقی نمیمونه و طبیعتا دسترسی به برنامه ها یکم سخت شده. البته خود T-FLO یه قسمت به اسم Programs داره که جای Shortcut برنامه هاست اما Navigate به صفحه Programs خودش زمان بره
یه تغییر فوق العاده خوبی تو مدیریت Text Message ها دادن. وقتی SMS میاد، تو inbox اسم طرف میاد وقتی مسیج رو باز میکنی صفحه اش تقریبا شبیه messenger ها هست و عین chat عمل میکنه، برای Reply کردن کافیه پایین پیام متن رو بنویسی و send کنی. متن ارسالی شما هم تو همون صفحه دیده میشه. اینطوری inbox همیشه مرتب میمونه و همیشه گزارش send ها و recieve ها رو دارین.

در کل تا اینجا ازش راضیم و به نظرم دیوایس خوبیه
البته من دیوایس هایی مثل TyTN II یا O2 فلیم و خیلی های دیگه رو تست نکردم که بتونم مقایسه کنم اما تا جایی که من مشخصات رو خوندم دیاموند یکی از 2-3 دیوایس برتر تو ایرانه (البته تا امروز) قیمتش هم که مناسبه

من زیاد به گوشی ور نمیرم فقط در همین حد که کارم رو راه بندازه اما اگه سوال خاصی داشته باشن بگین من تست کنم جواب بدم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوربینش نسبت به PPC بودنش خیلی عالیه
من که نمونه عکسهاشو رو اینترنت دیدم اصلا وایت بالانس جالبی نداشت.

خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه (مثل فارسی ساز ها، همه رو امتحان کردم اما هیچکدوم نصب نشد)
یه تاپیک بود فقط فارسی ساز ها معرفی شده بود. اونو دیدی؟

دو مدل input keyboard بهش اضافه شده به نام های Compact QWERTY و Full QWERTY که واقعاً کار راه اندازه.
برنامش موجوده
با وجود Touch FLO 3D در Today Screen دیگه جایی برای پلاگین های Today باقی نمیمونه و طبیعتا دسترسی به برنامه ها یکم سخت شده. البته خود T-FLO یه قسمت به اسم Programs داره که جای Shortcut برنامه هاست اما Navigate به صفحه Programs خودش زمان بره
مگه نمیتونی غیر فعال و تبدیل به تودی کلاسیک بکنی ؟
یه تغییر فوق العاده خوبی تو مدیریت Text Message ها دادن. وقتی SMS میاد، تو inbox اسم طرف میاد وقتی مسیج رو باز میکنی صفحه اش تقریبا شبیه messenger ها هست و عین chat عمل میکنه، برای Reply کردن کافیه پایین پیام متن رو بنویسی و send کنی. متن ارسالی شما هم تو همون صفحه دیده میشه. اینطوری inbox همیشه مرتب میمونه و همیشه گزارش send ها و recieve ها رو دارین.
اینو که همه 6.1 ها دارن!

در آخر مبارک باشه.
در مورد کیفیت هندزفری و باطری هم تونستی یه نظر بده.

بالا