آقا من میخواسم ببینم این ویندوز 7 که می آد یه دفعه نیاد تر بزنه به اینایی که 6 دارن؟!محدوده قیمتم تا 900 تومان حداکثر. و ایندفه برای راحتی کارم میخوام در صورت امکان کیبرد داشه باشه و پروسسور و رم هم خیلی مهمه ولی در مورد وی جی ای هنو اطلاعاتم دقیق نیس ! که کدوم بهتره! وی جی ای یا کیو وی جی ای(اگه بگین ممنون می شم.).ولی آخه اینهمه که فک زدم! فک کنم 2 تا گزینه بیشتر نداشه باشم یا دیاموند یا تاچ پرو که اینم هنو نیومده.در کل به نظر شما من یه گوشی سیمباینی چیزی بگیرم و یه پاکت پیسی خفن؟!(البته این تو کتم نمیره!!) یا نه ؟! هنو با خود به اتفاق نظر نرسیدم!! حالا وایسم یه دفعه همین پرو رو بگیرم(امکانات و رم و ایناش با دیاموند قابل مقایسه نیس) یا همین دیاموند یا یه پاکت پیسی ؟ خودمم موندم! مرســـــی
متاسفانه درصد بالایی همین طوری خواهد شد که می فرمایید،یعنی با آمدن ویندوز موبایل 7؛کم کم پاکت پی سی ها ی ویندوز موبایل 6 از رده خارج خواهند شد؛چرا که به لحاظ سخت افزاری هم دستگاههایی که وین موب 6 یا 5 دارند؛قابلیت ارتقا به 7 را نخواهند داشت؛
در رابطه با وی جی ای و کیو وی جی ای،با سرچ می تونید اطلاعات جامعی را بدست بیاورید،اما با توجه به اینکه می خواهید زیاد ایبوک بخوانید و یا نه؛و اینکه با توجه به دستگاهی که انتخاب خواهید کرد و نوع باتری که در دستگاه وجود دارد و اینکه چند میلی آمپر است,می توان در این رابطه تصمیم گرفت؛
علی الحساب این را بگویم که اگر برایتان کیفیت بالاتر تصویر به خصوص در رابطه با خواندن ایبوک مهم است؛حتما دنبال دستگاههای وی جی ای باشید؛در غیر این صورت اگر به کیو وی جی ای فکر کنید به لحاظ مصرف انرژی نیز بد نخواهد بود؛هر چند که وی جی ای از دید من از ضروریات است؛
اگر برای شما صدا و دوربین و انتن دهی خوب و ... مهم هست؛سیمبین و اگر به برنامه های کاربردی و استفاده از پاکت پی سی به عنوان یک پی دی ای که می تواند برنامه های بسیاری را ران کند؛چشم دوخته اید؛ویندوز موبایل توصیه می شود؛
سلام سیاوش جان
راستش من نظرم نسبت به کروز عوض شد.دلایلم هم ایناس:
جمع و جور بودنش نسبت به کروز
وی جی ای بودنش
دیزاین جالبترش
6.1 بودنش(که البته خیلی مهم نیست)
هارد بالا
رابط کاربر جالبترش
و چند مورد سخت و نرم افزاریش.
حالا بنظر شما 100 تومن بیشتر هزینه کردن برا دیاموند ارزش داره؟
و اینکه هر چی گشتم یه ریویوی جامع فارسی پیدا نشد.
خیلی دوست دارم معایب اصلیش رو بدونم.
یه فاکتور مهم برام بلندی صداشه که هیچی ازش نمیدونم.
متاسفانه هنوز انگار کسی اینو نخریده تا یکم ما رو روشن کنه.
خلاصه سوال زیاده همینا رو بگین ممنونم ازتون.
پ ن : این پول ما مدتیه در قرض یکی از دوستاست . قرار بود مدتها قبل اورده باشه ولی جور نشده و توی همین چند هفته میاره که اگه دیاموند مقبول واقع بشه باید خوشحال باشم از دیر کرد دوستم.چون اگه اورده بود تا حالا حتما کروز گرفته بودم.
با اجازه از سیاوش جان؛
حتما" ایشون هم نظرشون را خواهند گفت و اشکالات بنده را تصحیح می کنند؛
درست فکر کرده اید؛دیاموند روی کاغذ مزیتهای بیشتری نسبت به تاچ کروز دارد؛اما همانطور که خودتان گفتید در ایران حداقل هنوز کسی این دستگاه را تست نکرده است و این موضوع ریسک را به همراه دارد؛البته از رویوهای خارجی می توان استفاده کرد؛
در حالت فعلی و روی کاغذ از دید بنده هم خرد دیاموند به صرفه تر از تاچ کروز است؛