• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه خبری هست چند وقته میخوام بگم امیدوارم هنوز دیر نشده باشه .
کسایی که علاقه ای به اچ پی آی پک سری 600 دارند میتونن این دستگاه رو از اینترنت به قیمت 214 پوند تهیه کنند. البته به شرطی که بدونن از کدوم سایت و کوپن خرید رو داشته باشن. موداکو پسورد کوپون رو گذاشته بود . هنوز وقت باقیست و اسم دزدی مناسب تره تا خرید (با این قیمت !!) اگر کسی خواست بگه سایت و کوپن رو براش بگذارم.

راستی کوپون مموری 8 گیگ میکرو هم گذاشته بودند که فکر کنم هنوز موجوده . مموری میکرو 8 گیگ + ریدر یو اس بی = 18.5 پوند که 1.5 پوند هم کوپن ازش کم میشه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
حمید خان فکر کنم اشتباه می کنی... این محمد خان که گفتم بچه شیرازه... هنوز خدمت هم نرفته که بخواد پاسپورت بگیره بره دبی!!! موقع خرید هم طبق فرمایش خودش در همین فوروم با من مشورت کرد... نتیجه ؟؟؟؟؟!
والا نمیدونم در PM اینطور به من گفتند. خودش نرفته واسش آوردن.

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان نظرتون در مورد آلتیمیت 6150 چیه؟ قبلا اورکس ای 900 داشتم که مرحوم شد. واقعا خروجی تلویزیون و مانیتورش جواب می ده؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان نظرتون در مورد آلتیمیت 6150 چیه؟ قبلا اورکس ای 900 داشتم که مرحوم شد. واقعا خروجی تلویزیون و مانیتورش جواب می ده؟

قربان خروجی ش که تست شده و خیلی وقت هست که تایید شده که جواب می ده
کلا دستگاه مثبتی ست و به نظرم با قیمتی که داره ، گزینه بسیار خوبی ست
از دید من ، نقطه تاریک مشخصات ش ، نداشتن جی پی اس درونزا و همین طور ابعاد یه کم بزرگ هست
دستگاه بسیار خوبی ست ، هرچقدر با 8150 مخالفم با این موافق ّ
به نظرم با قیمت الانش یعنی 630تومن ، بسیار گزینه خوبی ست.فقط مواظب باشید ، یکی دو مورد مشکلات سخت افزاری گزارش شده ، حتما به شرط بردارید

در آخر باید این نکته را اضافه کنم که اگر بحث ها اینجا داغ تر بود ، بچه ها اشاره می کردند که کمتر از یک سال دیگه وین مو7 در راه هست ، و احتمالا این دستگاه از آپگرید محروم خواهد بود.اصلا معلوم نیست تا ان وقت آیمتی وجود داشته باشه.
بنابراین اگر می خواهید دستگاه بخرید که حالا حالا ها داشته باشید ، یه مقداری بیشتر تامل کنید
موفق باشید

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان ممنون. من هنوز رو اون x650 هم دارم فکر می کنم البته مشکل اینو دارم که کسی که داره می ره مکه اصولا تو باغ ppc نیست بنابراین باید بهش آدرس دقیق بدم که از کدوم مغازه خرید کنه که شکر خدا تمام نمایندگی های eten در عربستان اونطوری که تو سایت glofiish نوشته اصلا سایت یا ایمیل ندارند.
راستی یه سوال اساسی اینه که وین مو 7 کی قرار بیاد. بعد فکر می کنین کی وارد ایران شه؟ قیمتش تو چه رنجی تخمین زده می شه؟

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر الان تو جی اس ام آرنا چک کردم ابعادش با دستگاه خودتون 5 میلی متر از طول بزرگتر و 0.3 میلی متر در ضخامت باریکتره. 6 گرم هم از ماله شما سنگین تره! این دستگاه به نظرتون زیادی بزرگه؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دکتر الان تو جی اس ام آرنا چک کردم ابعادش با دستگاه خودتون 5 میلی متر از طول بزرگتر و 0.3 میلی متر در ضخامت باریکتره. 6 گرم هم از ماله شما سنگین تره! این دستگاه به نظرتون زیادی بزرگه؟؟

دکتر که خودش خیلی راضی بود ازنظر ابعاد از گوشی

ولی حالا چرا این؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

بله قربان ، حق با شماست ، این لینک مقایسه شون هست

خود دستگاه من هم به نحوی طول زیادی داره ، اما این طول زیاد با وجود چند ردیف کلید در پایین جبران شده ، ولی این دستگاه 6150 از کسانی که استفاده کرده اند ، از سختی استفاده از کلید ها شکایت داشتند. به هر حال ، معیار مقایسه من با دستگاه های جدیدتر بود ، دستگاه من همان طور که می بینید رفته توی یک سالگی ش.:lol:
مثلا با دایموند مقایسه ش کنید.اختلاف قیمت شان کمتر از 90هزار تومان هست. دایموند جی پی اس هم داره که به نوعی اختلاف قیمت رو توجیه می کنه.
هیج جا نوشته نشده ولی من فکر میکنم تنها دستگاهی که سخت افزار آپگرید به وین مو 7 رو داشته باشه این دایموند باشه.

وین مو 7 سیستم عامل هست و قیمت ش رو من نمی دونم ، بلکه مسئله این هست که دیوایس هایی که تحت ش بیاد چه قیمتی باشه.
که البته این هم طبیعیه که به قیمت های مختلف عرضه می شه که همه رو راضی نگه داره

به هر حال ،می بایست که نیاز هاتون رو اولویت بدهید.
می بینید که مثلا اگر بخواهید یک سال این دستگاه رو نگه دارید ، هیج هم بد نخواهد بود ، بعدش یک دستگاه مبتنی بر وین مو 7 می خرید ،البته با اختلاف قیمت
و یا اگر مایل باشید که همین الان جدید ترین دیوایس رو داشته باشید و جی پی اس هم اولویت داره ، می تونید دنبال دایموند بروید
شاد باشید

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور منم از قیمت، قیمت دستگاه بود نه قیمت خود وین مو 7.
حالا واقعا این جی پی اس چقدر به کار می آید البته من چون منجم غیر حرفه ای هستم به دردم خواهد خورد اما یکی از بچه ها که ایسوز پی 535 داشت می گفت جی پی اس خیلی باطری می کشه در حالی که باطری اون 1530 باید باشه اگه اشتباه نکنم اما باطری دایموند 900. به نظرتون کم نمی یاره. فرض کنین من دارم می رم رصد و تا 24 ساعت آینده امکان شارژ گوشیمو ندارم ها!

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مقایسه ای بین HTC Touch Diamond و Samsung i900 Omnia دیدم در سایت GSMArena که لینکش رو در زیر قرار دادم. برای دوستانی که میخواهند دستگاه جدید بخرند بد نیست مطالعه کنند:

مقایسه ای بین HTC Touch Diamond و Samsung i900 Omnia

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منظور منم از قیمت، قیمت دستگاه بود نه قیمت خود وین مو 7.
حالا واقعا این جی پی اس چقدر به کار می آید البته من چون منجم غیر حرفه ای هستم به دردم خواهد خورد اما یکی از بچه ها که ایسوز پی 535 داشت می گفت جی پی اس خیلی باطری می کشه در حالی که باطری اون 1530 باید باشه اگه اشتباه نکنم اما باطری دایموند 900. به نظرتون کم نمی یاره. فرض کنین من دارم می رم رصد و تا 24 ساعت آینده امکان شارژ گوشیمو ندارم ها!

دکتر جان ببخشید میپرم وسط... این باتری دیاموند قدری بحثش با بقیه باتری ها متفاوت هست. یعنی درسته که 900 میلی آمپره ولی گویا هم دستگاه کم مصرف تره و هم باتری از تکنولوزیه بهتری استفاده می کنه... به هر حال همه باتری های موجود جهت استفاده جی پی اس کم میارند.
البته ایکس 800 گویا نسبت به همه پاکت پی سی های موجود باتری قابل قبول تری داره. خصوصا بین اسکرین های وی جی ای...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
برای مقایسه بنده خیلی دنبالش رفتم که یه برنامه مناسب که بتونه باعث مقایسه باطری ها بشه و خوب ریپورت بده رو پیدا کنم.

البته قصدم گذاشتن در ریویوو بود که حسش در این وضعیت پی تی و امتحانا و کارها پرید. اما الان به درد میخوره . حتی در فروم بعدی ایشالا میتونیم یه مقایسه از مصرف ها بگذاریم.
بهترین برنامه ACBTASKMAN من ورژن1.4 اش رو دارم بعد از نصب میتونین برین
Display>poverchart>show upper
اینجوری بالا باطری رو دارین پایین مصرف سی پی یو رو. دستگاه رو ریست کنین . بالا که اومد برنامه ای سی بی رو باز کنید و مینیمایز. مدیا پلیر رو باز کنین . یه آهنگ پخش کنید . 20 ثانیه صبر کنید. بعد ای سی بی رو ماکزیمایز کنین و به بار سی پی یو نگاه کنید تو این 20 ثانیه آخر حدود 15 ثانیه اش رو ثابته . همونجا عدد رو از بار بالا(پاور) بخونین . یه عددی میده (مثلا 150 میلی آمپر) این عدد برای ما حجته . اما اگر حال کردین ساعتی هم بگذارین که قدرت ساعتی گوشی های مختلف مقایسه بشه میتونین ظرفیت باطری رو به این رقم تقسیم کنین . از نظر تئوری باید میزان روشن موندن دستگاه در این حالت مشخص بشه (البته خوب باطری ها خطی کم نمیشن. اما بهترین معیار همینه و به واقعیت نزدیکتر از هر روش دیگه است و ملموس تر و قابل مقایسه تر)

دوستان اگر کسی امکانش هست لینک ای سی بی تسک من رو اینجا بگذاره اگه نه آپلود کنم.

آها قبلا من این کار رو کرده بودم. خوبه این حالت ها تست بشه.
1- در حالت استند بای
2- در حالت پخش ام پی تری بدون ال سی دی
3- در حالت مکالمه (این یکی خرج داره :دی)
4- در حالت پخش ویدئو با کور پلیر در نور 4 (نرمال)
5- در حالت خواندن ایبوک با ایکس پی دی ای
5-1- بالاترین میزان نور
5-2- پایین ترین میزان نور
5-3- عدد 4 (البته برای بعضی ها 4 کمه برای بعضی ها 4 زیاد)
و
6- یه بازی مثلا کال آف دیوتی 2
7- جی پی اس (در صورت وجود)
8- اگر آندر کلاکینگ و اور کلاکینگ داره سعی کنه با حالت پرفورمنس همه اینها رو بگیره اما 2-3 تایی که میشه با آندرکلاکینگ هم به راحتی انجام داد رو با اون فرض تست بکنه تا اختلاف معلوم شه(مثلا فیلم رو نمیتونه تست کنه اما موسیقی یا استند بای میشه)

اگر کسی این حالت ها رو و رقمش رو قرار بده حجت رو تمام کرده. مجموعا 10 دیقه هم تستش وقت نمیبره. اما چیزای خوبی دستگیرتون میشه که چه جوری مدیریت مصرف باطری بکنین.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان ببخشید میپرم وسط... این باتری دیاموند قدری بحثش با بقیه باتری ها متفاوت هست. یعنی درسته که 900 میلی آمپره ولی گویا هم دستگاه کم مصرف تره و هم باتری از تکنولوزیه بهتری استفاده می کنه... به هر حال همه باتری های موجود جهت استفاده جی پی اس کم میارند.
البته ایکس 800 گویا نسبت به همه پاکت پی سی های موجود باتری قابل قبول تری داره. خصوصا بین اسکرین های وی جی ای...

بله قربان متوجه هستم ، ولی فکر کردم که شاید بهتر باشه تجربه بچه های اینجا رو داشته باشیم ، هرچی هم بنویسن که کم مصرفه من ترجیح می دم نظر بچه های اینجا معیار باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مقایسه ای بین HTC Touch Diamond و Samsung i900 Omnia دیدم در سایت GSMArena که لینکش رو در زیر قرار دادم. برای دوستانی که میخواهند دستگاه جدید بخرند بد نیست مطالعه کنند:

مقایسه ای بین HTC Touch Diamond و Samsung i900 Omnia

ثروتی جان کجایی ، کم پیدایی استاد

البته خیلی از این امنیا صبحت می شه ، طوری که من اغلب به اشتباه فکر می کنم خبر جدیدی از htc omniaشده
ولی فکر نمی کنم در ایران زیاد مطرح شه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برای مقایسه بنده خیلی دنبالش رفتم که یه برنامه مناسب که بتونه باعث مقایسه باطری ها بشه و خوب ریپورت بده رو پیدا کنم.

البته قصدم گذاشتن در ریویوو بود که حسش در این وضعیت پی تی و امتحانا و کارها پرید. اما الان به درد میخوره . حتی در فروم بعدی ایشالا میتونیم یه مقایسه از مصرف ها بگذاریم.
بهترین برنامه ACBTASKMAN من ورژن1.4 اش رو دارم بعد از نصب میتونین برین
Display>poverchart>show upper
اینجوری بالا باطری رو دارین پایین مصرف سی پی یو رو. دستگاه رو ریست کنین . بالا که اومد برنامه ای سی بی رو باز کنید و مینیمایز. مدیا پلیر رو باز کنین . یه آهنگ پخش کنید . 20 ثانیه صبر کنید. بعد ای سی بی رو ماکزیمایز کنین و به بار سی پی یو نگاه کنید تو این 20 ثانیه آخر حدود 15 ثانیه اش رو ثابته . همونجا عدد رو از بار بالا(پاور) بخونین . یه عددی میده (مثلا 150 میلی آمپر) این عدد برای ما حجته . اما اگر حال کردین ساعتی هم بگذارین که قدرت ساعتی گوشی های مختلف مقایسه بشه میتونین ظرفیت باطری رو به این رقم تقسیم کنین . از نظر تئوری باید میزان روشن موندن دستگاه در این حالت مشخص بشه (البته خوب باطری ها خطی کم نمیشن. اما بهترین معیار همینه و به واقعیت نزدیکتر از هر روش دیگه است و ملموس تر و قابل مقایسه تر)

دوستان اگر کسی امکانش هست لینک ای سی بی تسک من رو اینجا بگذاره اگه نه آپلود کنم.

آها قبلا من این کار رو کرده بودم. خوبه این حالت ها تست بشه.
1- در حالت استند بای
2- در حالت پخش ام پی تری بدون ال سی دی
3- در حالت مکالمه (این یکی خرج داره :دی)
4- در حالت پخش ویدئو با کور پلیر در نور 4 (نرمال)
5- در حالت خواندن ایبوک با ایکس پی دی ای
5-1- بالاترین میزان نور
5-2- پایین ترین میزان نور
5-3- عدد 4 (البته برای بعضی ها 4 کمه برای بعضی ها 4 زیاد)
و
6- یه بازی مثلا کال آف دیوتی 2
7- جی پی اس (در صورت وجود)
8- اگر آندر کلاکینگ و اور کلاکینگ داره سعی کنه با حالت پرفورمنس همه اینها رو بگیره اما 2-3 تایی که میشه با آندرکلاکینگ هم به راحتی انجام داد رو با اون فرض تست بکنه تا اختلاف معلوم شه(مثلا فیلم رو نمیتونه تست کنه اما موسیقی یا استند بای میشه)

اگر کسی این حالت ها رو و رقمش رو قرار بده حجت رو تمام کرده. مجموعا 10 دیقه هم تستش وقت نمیبره. اما چیزای خوبی دستگیرتون میشه که چه جوری مدیریت مصرف باطری بکنین.

عماد جان شرمنده فضولی می کنم ها ، ولی این برنامه بهتر نیست ، فکر کنم صرفا همین کار رو می کنه ، البته نسخه های اولیه این برنامه با ایتن ها مشکل داشت و نمی تونست کار کنه و مصرف رو بسنجه من این رو تست می کنم خبر می دم. کسی برای نسخه اخرش کرک نداره؟ ادیت : خودم یافتم.این برنامه با کرک
http://rapidshare.com/files/127135212/acb.rar.html

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بله قربان متوجه هستم ، ولی فکر کردم که شاید بهتر باشه تجربه بچه های اینجا رو داشته باشیم ، هرچی هم بنویسن که کم مصرفه من ترجیح می دم نظر بچه های اینجا معیار باشه

البته دکتر جان منظورم جواب به شما نبودا... منم همون مطالب قبلی رو واسه دوستمون تکرار کردم... البته یکی از دوستان در ترد دیاموند این موضوع رو تایید کرده.

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه ی دوستان

راستش من می خواستم یه mwg atom life بخرم طبق مشاهداتی که تو فروم کردم فهمیدم آقایی بنام عماد و یوزر نیم vocian این گوشی رو از اکسپنسیس کانادا به قیمت 462 تومان خریده می خواستم ببینم که نحوه ی خرید ایشون چگونه بده یعنی اینکه راحت هست یا با گرین کارت باید گرفت یا هر چیز دیگه اگه ایشون لطف کنن و یه توضیح کوچولو بدن تا شاید ماهم این گوشی رو سفارش بدیم تا بفرستند

با تشکر

MAH&SAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بر و بکس زحمت کش این فروم .

آقا می خواستم ببینم نظر شما راجع به o2 xda mini s چیه .

کلا چجوریاست ؟

تو پرشین دیتا 345 قیمت داده یه کم پایین نیست ؟؟!!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان شرمنده فضولی می کنم ها ، ولی این برنامه بهتر نیست ، فکر کنم صرفا همین کار رو می کنه ، البته نسخه های اولیه این برنامه با ایتن ها مشکل داشت و نمی تونست کار کنه و مصرف رو بسنجه من این رو تست می کنم خبر می دم. کسی برای نسخه اخرش کرک نداره؟ ادیت : خودم یافتم.این برنامه با کرک
http://rapidshare.com/files/127135212/acb.rar.html

خوب ممنون دانیال جان از بابت ای سی بی تسک من با کرک .
در باره ای سی بی پاور میتر همون برنامه ای سی بی هستش که فقط قسمت پاور رو داره و لاغیر (یعنی لخت و عور شده برنامه ای که بنده گفتم) و مشکلی که داره اینه که برای خیلی از دستگاهها نمیتونه مصرف باطری رو در بیاره (مثلا اتم لایف خودم) به علاوه اینکه کرکش رو هم پیدا نکردم. اما از همه مهمتر واسه اینکه معیار درستی داشته باشیم باید وقتی لود سی پی یو ثابت شد باطری رو بسنجیم(چون لود زیاد باعث افزایش مصرف باطری میشه و چون ما لحظه ای میسنجیم خیلی در محاسبات تاثیر میگذاره)

با سلام خدمت همه ی دوستان

راستش من می خواستم یه mwg atom life بخرم طبق مشاهداتی که تو فروم کردم فهمیدم آقایی بنام عماد و یوزر نیم vocian این گوشی رو از اکسپنسیس کانادا به قیمت 462 تومان خریده می خواستم ببینم که نحوه ی خرید ایشون چگونه بده یعنی اینکه راحت هست یا با گرین کارت باید گرفت یا هر چیز دیگه اگه ایشون لطف کنن و یه توضیح کوچولو بدن تا شاید ماهم این گوشی رو سفارش بدیم تا بفرستند

با تشکر

قربان دقت کردین که گفتم مشکل آنتن دهی موجوده در اتم لایف ام دبلیو جی موجوده؟ اگر مشکلی با این قضیه ندارین باید به یکی بگین براتون بیاره از اون طرف . نامه و پست و ... رو بی خیال شین. بنده از طریق داییم اقدام کردم . ایشون سفری به تهران داشتن قبلش با کردیت کارد خودشون گرفتن و با خودشون به ایران آوردن که 465 شد مگرنه باید بنده از ایران 950 چوق پول بی زبون اونم برای او2 اش میدادم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به بر و بکس زحمت کش این فروم .

آقا می خواستم ببینم نظر شما راجع به o2 xda mini s چیه .

کلا چجوریاست ؟

تو پرشین دیتا 345 قیمت داده یه کم پایین نیست ؟؟!!

این همون کاجم یا htc wizard هستش دیگه... 345 زیادش هم هست.

بالا