ممنون
همین گوشی یک بار 790 قیمت کردم ( پایتخت ) بدتر از اون P6300 را 890 می فروخت !!!!
راستی حایی سراغ دارید برای P6300 HTC قیمتش هم درست باشه ؟
سپاس
میبخشید وی این پی 6300 با این اندازه ال سی دی و رزولوشن پایین واقعا غیر قابل تحمله...
ممنون
همین گوشی یک بار 790 قیمت کردم ( پایتخت ) بدتر از اون P6300 را 890 می فروخت !!!!
راستی حایی سراغ دارید برای P6300 HTC قیمتش هم درست باشه ؟
سپاس
آقا کسی جواب پست 3984 رو نمیده ؟؟!!
آقا کسی جواب پست 3984 رو نمیده ؟؟!!
دایامند هم مثل بقیه ی پاکت پی سی مسیر ِمشابهی واسه تنظیمات آی پی پورت ِ ایرانسل داره و بدون مشکل جواب میده ...سلام محدد
من هنوز متوجه نشدم diamond با اینترنت ایرانسل مشکل داره یانه ؟ شنیدم تنظیماتش برای gprs دردسر داره ؟ ممنون می شوم راهنمایی فرمایید - برای من اینترنت اهمیت درجه اول را داره
سپاس
معایبشون رو نسبت به هم میگم :سلام دوستان
من میخواستم یه Pocket PC بخرم . Imate Ultimate 8150 یا HTC Diamond ؟؟
کدومش بهتره ؟ اگه امکان داره معایبشون رو بگید
یعنی من دیاموند بگیرم خوبه یا صبر کنم تا HTC Touch Pro بیاد ، چون Touch Pro یه سری از مشکلات Diamond رو هم نداره !معایبشون رو نسبت به هم میگم :
8150 صفحه ش کوچیک تره
دایامند کی بورد نداره ولی 8150 داره
8150 از دایامند کند تره
8150 جی پی اس نداره
دایامند خروجی ِ تصویر نداره ولی 8150 داره
کلا دایامند بهتره
با سلام خدمت همه دوستان
بین سه مدل HTC Touch Cruise Imate ultimate 8150 6150 موندم
میخواستم بیینم که قدرت پردازش کدوم یک بهتره
کدوم یک از اینه برای دیدن فیلم مناسب تره؟؟
چه قدر ممکنه جی پی اس کروز به درد بخوره؟؟
ساپرت ممری در اینها چه قدر هست؟؟
خواهشا از لحاظ سختا افزار عمر باتری و .. مقایسه کنید برام خیلی مهمه!!
با تشکر از راهنمایی شما
میشه دلیل انتخاب این ها رو اول بگید در صورتی که با همون قیمت شما میتونید یک انتخاب بهتر مثل دیاموند رو داشته باشید که از همه اینها بهتر هست .
از توجه شما خیلی ممنون
راستش قبلا دیاموند خیلی چشمو گرفته بود ولی وقتی از نزدیک دیدم حسابی حالمو گرفت خیلی ریز بود تو دست جا نمیشد ولی انصافا نسبت به قیمتش کاراییش خوبه
دوم اینکه با باتری کم حجم و طراحی پشتش خیلی مشکل دارم و اونطور که فهمیدم خیلی زود از ریخت میفته
معیارای من واسه PPC اول سخت افزار دوم شکل و قیافشه دوربین هم نداشه باشه که چه بهتر
شما چیزی مد نظرتون هست؟؟
راستی ASUS p750 تو بازار هست؟
خواهش میکنم
راستش از نظر سخت افزار چیزی کم نداره این دیاموند ، میتونید صبر کنید این مدل پرو هم بیاد
من راستش این ایسوس رو خودم ندیدم تو بازار ، البته بکم زیاد تو نخش هم نبودم شاید باشه ولی من خودم به نظرم الان دیاموند چیز کاملی هست
اگه میتونی صبر کنی حتما" این کارو بکنیعنی من دیاموند بگیرم خوبه یا صبر کنم تا HTC Touch Pro بیاد ، چون Touch Pro یه سری از مشکلات Diamond رو هم نداره !
حالا شما مدلی مد نظر ندارین؟؟
به نظر شما اگه کروز یا آلتیمیت رو بخرم پشیمون میشم؟
میشه یک مقایسه ای بین اینا بکنین
ممنونم
یک مطلب مهم در مورد آلتیمیت
راستش من تو فرومهای فارسی که رفتم میگن آلتیمیت کنده و از این جور صحبتها گشتم یک سایتی پیدا کردم که یک نوسنده داره با همه PPC ها کارکرده و Review های خوبی نوشته کلی هم عکس از دستگاهها گذاشته از سرعت آلتیمیت خیلی تعریف کرده اینم بگم کلا PXA 270 سی پی یو خوبی هست من قبلا ASUS A730W داشتم دقیقا مثله آلتیمیت بود از نظر سخت افزار جز اینکه رام 128 و رم 64 بود خیلی از سرعتش راضی بودم(PXA270 520 ) نمیشه که دوتا دستگاه مثل هم از لحاظ سخت افزار سرعتاشون خیلی فرق کنه به هر حال آلتیمیت جز GPS که نداره و الان یک ضعفه در کل هم خوشگل هست هم قدرتمنده(حالا نمیدونم نظر بقیه چیه)
من اول از دیاموند خوشم میومد عکساشو دیده بودم ولی از Ultimate حالم بهم میخورد ولی وقتی هر دو رو از نزدیک دیدم گفتم آلتیمیت کجا و دیاموند کجا
http://www.coolsmartphone.com/article743.html اینم لینک Review
ضمنا از بقیه مطالب این سایت دیدن کنید جالبه
آيا پاكت پيسي توي ايران هست كه قابليت نشون دادن عكس و متن را داشته باشه و شبيه ماشين حساب باشه؟ مال عهد بوقم باشه مشكلي نيست فقط اين دو قابليت را داشته باشه....
اگر تو ايران نيست مي شه مدلش را بگيد از توي يي باي پيداش مي كنم.بازم مي گم شبيه ماشين حساب با قابليت نشان دادن تكست و عكس....