یک سوال دارم.تفاوت پرفرمنس Imate Jasjam با Htc Tytn II چقدره؟
من یک imate Jasjam دارم میخوام بفروشم، چون یک tytnII خریدم،منتها یکی از دوستان که از فعالان بازار Pda هست میگه که Jasjam بهتره!!!
خودم که شک دارم و معتقدم Tytn II از هر لحاظ سرتره.دوستان کمک میکنید.؟
سلام دوستان
خوش می گذره؟
آقاجان من یه Kjam دارم الان می خواستم یک پاکت پی سی بهتر بخرم...این HTC تاچ پرو؟ هنوز نیومده؟
تو بازار تهران و ایران نیومده یا اصلا هنوز HTC بیرون ندادش؟
من این آلتیمیت 8510 بود؟ رو دیدم خیلی توپه ولی من بازم با قیافش مشکل دارم :f34r: به نظر می یاد خیلی گوش کوب باشه!
یعنی از Kjam بزرگتر باشه!...
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه چه گوشی بخرم که اینا رو داشته باشه
CPu بالا پونصد و خوردی مگاهرتز به بالا
Rom/Ram بالا (گیگ!)
ویندوز! موبایل!!
کیبور داشته باشه!!!!
GPS هم داشت چه بهتر نبود مهم نیست
صفحشم کوچکتر از کاجم نباشه...
هیچ کی هیچ ایده ای داره؟ :blink: :blush:
یه چند وقت پیش جو گرفته بودم برم N95 بخرم بعدش یه خریت خودم :wacko: خندیدم البته گوشی توپی تو این قحطی و کلفتی(آلتیمیت) و بی ریختی (دایمند) گوشی باید N95 خیلی توپ باشه ولی اگر با مشخصات بالا گوشی باشه خیلی خوبه...
در ضمن یک سوال بی ربط کسی می دونه که اصلا این K-Jam قاب داره؟ اگر داره از کجا می تونم تهیه کنم!؟ تصویری عکسی؟؟:blush:
مرسی دوستان دم همتون گرم عجب ترد توپی راه انداختین خسته نباشین!!! :happy:
سلام دوستان
خوش می گذره؟
آقاجان من یه Kjam دارم الان می خواستم یک پاکت پی سی بهتر بخرم...این HTC تاچ پرو؟ هنوز نیومده؟
تو بازار تهران و ایران نیومده یا اصلا هنوز HTC بیرون ندادش؟
من این آلتیمیت 8510 بود؟ رو دیدم خیلی توپه ولی من بازم با قیافش مشکل دارم :f34r: به نظر می یاد خیلی گوش کوب باشه!
یعنی از Kjam بزرگتر باشه!...
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه چه گوشی بخرم که اینا رو داشته باشه
CPu بالا پونصد و خوردی مگاهرتز به بالا
Rom/Ram بالا (گیگ!)
ویندوز! موبایل!!
کیبور داشته باشه!!!!
GPS هم داشت چه بهتر نبود مهم نیست
صفحشم کوچکتر از کاجم نباشه...
هیچ کی هیچ ایده ای داره؟ :blink: :blush:
یه چند وقت پیش جو گرفته بودم برم N95 بخرم بعدش یه خریت خودم :wacko: خندیدم البته گوشی توپی تو این قحطی و کلفتی(آلتیمیت) و بی ریختی (دایمند) گوشی باید N95 خیلی توپ باشه ولی اگر با مشخصات بالا گوشی باشه خیلی خوبه...
در ضمن یک سوال بی ربط کسی می دونه که اصلا این K-Jam قاب داره؟ اگر داره از کجا می تونم تهیه کنم!؟ تصویری عکسی؟؟:blush:
مرسی دوستان دم همتون گرم عجب ترد توپی راه انداختین خسته نباشین!!! :happy:
خوب من با Jasjam زیاد حال نکردم، البته تو یک سالی که داشتمش فقط 2 ماه ازش استفاده کردم که خیلی کند بود و اذیت میکرد.
این Tytn II هم در واقع یک دوست برام گرفته ، نیمه هدیه.
حالا هر دوش دستمه ، رو ،Tytn رام 6.1 نصب کردم رو Jasjam هم رام 6 که خود imate شیپ کرده.
شاید بهتر باشه چند مدتی از هر دو استفاده کنم بعد تصمیم بگیرم. به هر حال به پولش احتیاج دارم و باید یکی رو بفروشم.
گفتم شاید شما اساتید بتونید تو تصمیم گیری زودتر کمکم کنید.
باز هم ممنون
سلام دوست عزیزبا وجود سی پی یو بالای 500 و کیبورد شما فقط به دیاموند پرو فکر کنید.
البته هنوز نیومده
ولی خوب اگر قید سی پی یو رو بزنید به قیصر هم میشه فکر کرد (که البته من یکی پیشنهاد نمیدم)
داشت یادم میرفت به G900 توشیبا هم میشه فکر کرد که انتخاب خوبی هست
سلاماز نظر من همونطور که سیاوش جان گفتند
اگر با سرعت قیصر مشکلی ندارید نگهش دارید!
بالاخره برندش htc هست و ساپورت بهتری براش وجود داره و 1 گزینه دیگه هم که وجود داره با کلاس تر هست از JasJamو جدیدتر و در ضمن قیصر را اینجا ( شیراز) دست همه کس نمیبینید !
یعنی در واقع خز نیست و از اونجایی که 1 طراحی خاص داره ، کمتر گوشی مثل اون هست !
البته باکلاس بودن فاکتور مناسبی نیست
اما خوب اینم 1 فاکتوره دیگه !
سلام دوست عزیز !سلام
مملو جمین جان! آقا مرسی اول از راهنماییت..
در مورد آی میت هم باید بگم آره اونکه اصلا فکرشم نمی کنم ..خیلی ساپورت و کلا دستگاه های ..(سوووت)ی در مقایسه با HTC و سایر برند ها داره...
در مورد نظر سنجی دایمند باید بگمد که منم امیدوارم ولی اینطور که از گرافیک های منتشر شده به نظر می رسه باید عین سنگ پا باشه!!(عجب تشبیه مرتبطی!!)
در مورد قاب کاجم خیلی ممنون میشم آخه از سرچ کردن چیزی نصیبم نشد اینجا (رفسنجان) هم که نتونستم پیدا کنم..
در مورد مقایسه بگم من غلط بکنم PPC رو با N95 مقایسه کنم..گفتم فقط جو زده شدم! به خاطر هنگ کردن ها .(سوووت)ی این کاجم...
البته بهتربود می گفتی هیچ سیستم عامل موبایلی مثلا سیمبیان به پای ویندوز نمیرسه که البته 100% درسته..در مورد سخت افزار باید بگم آشغال ترین سخت افزار رو دارند...در مقایسه با اسمارت فون ها...دوربین (البته این مورد اصلا مهم نیست به ..(سوووت)!)
در مورد اینکه گفتی 1 مشکل دارند باید بگم نه خیلی بیشتر دارند ...سری اول یا حتی همین کاجم بلوتوثش یکه! دوربین ..فلش..باتری...کلا که پاکت پیسی ها زیاد به Phone بودن دستگاه توجه نکردند...
اما در کل پاکت پیسی به صد تا گوشی...(سوووووت) دیگه می ارزه..دمشون جیز (یکبار شب خوابآلود بودم به یکی اس ام اس زدم به جای ج تو جیز نوشتم چ ..طرف بدجور شاکی شده بود!!)
در مورد ال سی دی های این دایموند ها آره یه چیزایی خوندم حالا در بیاد ببینیم چه گندی زدن...
امیدورام Touch Pro خیلی خوشکل به نظر بیاد که همون رو بخرم...
در کل هم مرسی که نظرت و گفتی...و راهنمایی کردی...
راستی آقا کسی می دونه اگه احیانا این بیاد بیرون حدودا چقدره (تاچ پرو)؟
آقای فرانک استین..
مرسی از راهنمایینون حتما نگاه می کنم ممنون
من پیشنهاد میکنم یک تحقیق در مورد i900 سامسونگ هم بکنی
من خودم مخالف سامسونگ بودم ولی این استٍثناء
Htc Touch Pro چنده ؟
کیفیت صدا و ایناش چطوره ؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید گوشی HTC TYTN رو دارم حال می خواستم ببینم که آیا صلاح می دونید که این گوشی رو بخرم یا خیر؟( البته بصورت آکبند از خارج از کشور )
و به نظر شما نقاط ضعف این گوشی چیه؟
ممنون
اگه نظری راجع به اس پی 5 دارید ممنون می شم بگید
حالا مثبت یا منفی هر دوش کمک می کنه
ممنون