• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

badform

Registered User
لایک‌ها
97
از اينم تعطيل تره! الان كلاس پد 330 را براي تقلب مي برن و يك ماشين حساب معمولي را براي محاسبات.من برام فرقي نداره قديمي باشه يا جديد و يا ويندوز روش باشه يا پالم و يا... فقط همون شكل ظاهريش مهمه...

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
یک سوال دارم.تفاوت پرفرمنس Imate Jasjam با Htc Tytn II چقدره؟
من یک imate Jasjam دارم میخوام بفروشم، چون یک tytnII خریدم،منتها یکی از دوستان که از فعالان بازار Pda هست میگه که Jasjam بهتره!!!
خودم که شک دارم و معتقدم Tytn II از هر لحاظ سرتره.دوستان کمک میکنید.؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک سوال دارم.تفاوت پرفرمنس Imate Jasjam با Htc Tytn II چقدره؟
من یک imate Jasjam دارم میخوام بفروشم، چون یک tytnII خریدم،منتها یکی از دوستان که از فعالان بازار Pda هست میگه که Jasjam بهتره!!!
خودم که شک دارم و معتقدم Tytn II از هر لحاظ سرتره.دوستان کمک میکنید.؟

قربان الان چه کسی بهتر از شما میتونه در این خصوص نظر بده؟! الان هر دو رو در دست داری. حتی میتونی یه تاپیک بزنی و تفاوت ها رو درش بنویسی.

در هر صورت من تایتن یک داشتم (همون هرمس 200) واسه زمان خودش خوب بود. البته هنوز هم خوبه... ایراداتی هم داره مثل خوب فیکس نشدن کیبورد و ...
اما حالا که تایتن 2 خریدی اگر سرعتش واست قابل قبوله (که بزرگترین ضعفش هم هست) خب من اگه بودم تایتن 2 رو نگه میداشتم. مگر اینکه بری با ضرر بفروشی..... حتما نیازهایی داشتی که اینو خریدی. اگه اون نیازها رو تامین می کنه نگه اش دار.
موفق باشید.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
خوب من با Jasjam زیاد حال نکردم، البته تو یک سالی که داشتمش فقط 2 ماه ازش استفاده کردم که خیلی کند بود و اذیت میکرد.
این Tytn II هم در واقع یک دوست برام گرفته ، نیمه هدیه.
حالا هر دوش دستمه ، رو ،Tytn رام 6.1 نصب کردم رو Jasjam هم رام 6 که خود imate شیپ کرده.
شاید بهتر باشه چند مدتی از هر دو استفاده کنم بعد تصمیم بگیرم. به هر حال به پولش احتیاج دارم و باید یکی رو بفروشم.
گفتم شاید شما اساتید بتونید تو تصمیم گیری زودتر کمکم کنید.
باز هم ممنون

bitkadeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

خوش می گذره؟

آقاجان من یه Kjam دارم الان می خواستم یک پاکت پی سی بهتر بخرم...این HTC تاچ پرو؟ هنوز نیومده؟
تو بازار تهران و ایران نیومده یا اصلا هنوز HTC بیرون ندادش؟

من این آلتیمیت 8510 بود؟ رو دیدم خیلی توپه ولی من بازم با قیافش مشکل دارم :f34r: به نظر می یاد خیلی گوش کوب باشه!
یعنی از Kjam بزرگتر باشه!...

آقا کسی می تونه راهنمایی کنه چه گوشی بخرم که اینا رو داشته باشه

CPu بالا پونصد و خوردی مگاهرتز به بالا
Rom/Ram بالا (گیگ!)
ویندوز! موبایل!!
کیبور داشته باشه!!!!
GPS هم داشت چه بهتر نبود مهم نیست
صفحشم کوچکتر از کاجم نباشه...

هیچ کی هیچ ایده ای داره؟ :blink: :D :blush:

یه چند وقت پیش جو گرفته بودم برم N95 بخرم بعدش یه خریت خودم :wacko: خندیدم البته گوشی توپی تو این قحطی و کلفتی(آلتیمیت) و بی ریختی (دایمند) گوشی باید N95 خیلی توپ باشه ولی اگر با مشخصات بالا گوشی باشه خیلی خوبه...:(

در ضمن یک سوال بی ربط کسی می دونه که اصلا این K-Jam قاب داره؟ اگر داره از کجا می تونم تهیه کنم!؟ تصویری عکسی؟؟:blush:

مرسی دوستان دم همتون گرم عجب ترد توپی راه انداختین خسته نباشین!!!:cool: :happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان

خوش می گذره؟

آقاجان من یه Kjam دارم الان می خواستم یک پاکت پی سی بهتر بخرم...این HTC تاچ پرو؟ هنوز نیومده؟

من این آلتیمیت 8510 بود؟ رو دیدم خیلی توپه ولی من بازم با قیافش مشکل دارم :f34r: به نظر می یاد خیلی گوش کوب باشه!

Rom/Ram بالا (گیگ!)
ویندوز! موبایل!!
کیبور داشته باشه!!!!

یه چند وقت پیش جو گرفته بودم برم N95 بخرم بعدش یه خریت خودم :wacko: خندیدم البته گوشی توپی تو این قحطی و کلفتی(آلتیمیت) و بی ریختی (دایمند) گوشی باید N95 خیلی توپ باشه ولی اگر با مشخصات بالا گوشی باشه خیلی خوبه...:(

در ضمن یک سوال بی ربط کسی می دونه که اصلا این K-Jam قاب داره؟ اگر داره از کجا می تونم تهیه کنم!؟ تصویری عکسی؟؟:blush:

با وجود سی پی یو بالای 500 و کیبورد شما فقط به دیاموند پرو فکر کنید.

البته هنوز نیومده

ولی خوب اگر قید سی پی یو رو بزنید به قیصر هم میشه فکر کرد (که البته من یکی پیشنهاد نمیدم)

داشت یادم میرفت به G900 توشیبا هم میشه فکر کرد که انتخاب خوبی هست

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

خوش می گذره؟

Rom/Ram بالا (گیگ!)
ویندوز! موبایل!!
کیبور داشته باشه!!!!

سلام
والا touch pro یواش یواش دیگه باید سر و کلش پیدا بشه اگر htc بدقولی نکنه !
در مورد آلتیمیت عرض کنم که اکثر دوستانی که داشتند از support شرکت I-mate وحشتناک گلایه میکردند.
مهمترین چیز توی ppc ساپورت برای رام هستش که آی مت اصلا از این کارا نکرده و کوکرهای موجود هم براش رام نساختند ( تا اونجایی که من میدونم !)

در مورد دایموند نظر سنجی ها نشون داده که از بهترین دیزاین ها برخوذدار بوده توی Ppc ها تا امروز
در مورد قاب k-jam اطلاع ندارم اما 100% باید باشه !
من شیراز هستم
براتون سوال میکنم !

در مورد مقایسه ای که بین n95 و ppc ها انجام دادید هم بگم که :
ppc را نمیشه با سایر گوشی ها مقایسه کرد !
حتی سری های اول ppc به جز صدا و دوربین از بقیه جهات کلی از سایر گوشی ها بالاتر هستند !
سرعت بالا ، وسعت برنامه ها و ... از جمله این موارد هستند
فقط 1 مشکل توی ppc وجود داشت اونم در مقابل 1 گوشی مثل N95 و اونم اینکه کیفیت lcd ppc ها به گرد n95 و امثال اون نمیرسید !
اما این مشکل توی diamondبه حداقل رسیده !
میگفتند کیفیت lcd ش بالاست اما من تا خودم دست نگرفتم باورم نشد !
نسبت به سایر ppc های که دیدم کیفیت خیلی خوبی داره !
شاد باشید

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
خوب من با Jasjam زیاد حال نکردم، البته تو یک سالی که داشتمش فقط 2 ماه ازش استفاده کردم که خیلی کند بود و اذیت میکرد.
این Tytn II هم در واقع یک دوست برام گرفته ، نیمه هدیه.
حالا هر دوش دستمه ، رو ،Tytn رام 6.1 نصب کردم رو Jasjam هم رام 6 که خود imate شیپ کرده.
شاید بهتر باشه چند مدتی از هر دو استفاده کنم بعد تصمیم بگیرم. به هر حال به پولش احتیاج دارم و باید یکی رو بفروشم.
گفتم شاید شما اساتید بتونید تو تصمیم گیری زودتر کمکم کنید.
باز هم ممنون

از نظر من همونطور که سیاوش جان گفتند
اگر با سرعت قیصر مشکلی ندارید نگهش دارید!
بالاخره برندش htc هست و ساپورت بهتری براش وجود داره و 1 گزینه دیگه هم که وجود داره با کلاس تر هست از JasJamو جدیدتر و در ضمن قیصر را اینجا ( شیراز) دست همه کس نمیبینید !
یعنی در واقع خز نیست و از اونجایی که 1 طراحی خاص داره ، کمتر گوشی مثل اون هست !
البته باکلاس بودن فاکتور مناسبی نیست
اما خوب اینم 1 فاکتوره دیگه !

Last edited:

bitkadeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با وجود سی پی یو بالای 500 و کیبورد شما فقط به دیاموند پرو فکر کنید.

البته هنوز نیومده

ولی خوب اگر قید سی پی یو رو بزنید به قیصر هم میشه فکر کرد (که البته من یکی پیشنهاد نمیدم)

داشت یادم میرفت به G900 توشیبا هم میشه فکر کرد که انتخاب خوبی هست
سلام دوست عزیز

آقا جان این G900 رو دیدم یادش بخیر یاد یک 5310 بود ؟ یادم نیست اون سری نوکیا که اومد تو اون زمان به خاطر بی ریختی بیش از اندازش می گفتند گوشکوب ! یاد اون افتادم...این G900 خیلی درازه بی قواره...

اما در مورد قیصر باید بگم خیلی باحال بود دقیقا همون چیزی که می خواستم..حتی این دکمه های عددش هم همونطور که می خواستم آدم وار! باشه بود...(تو یک ردیف نباشه..) فقط .و فقط یک مشکل داره
Cpu 400 در ضمن که به نظر من rom کمی داره 256؟ در مقایسه با اسمارت فون ها

ولی کلا خیلی 20 گرچه من از لحاظ قیافه K-Jam رو هنوز ترجیح می دم جم جور تر و به نظر کیبوردش راحت تره
kaiser3.jpg

ولی فکر کنم در نهایت باید همین رو بگیرم حالا بزارم این Touch Pro بیاد بیشتر تصویر واقعی نه گرافیکی! ازش تولید بشه ببینیم چه جوریاس...اگر قیافش تابل باشه که همین یکی فکر کنم توپه...

قیمت قیصر رو یکجا خوندم 600 شاید قدیمشه الان کسی سراغ داره چقدره؟
در ضمن دلیلتون برای پیشنهاد نکردن! قیصر چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید

در کل هم مرسی که نظرتون رو گفتید..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تاچ پرو که حرف نداره از نظر من من باشم اینو میگیرم:)

درباره جی900 هم اونهایی که دستشون گرفتن کلی تعریف از اصتیل گوشی کردن برعکس اون چیزی که تو عکس ها میبینید:)

در مورد اینکه پیشنهاد میدم سمت قیصر نرید همین تایپیک رو یه نمه زیر رو کنید و یا تایپیک مربوط به خود قیصر رو میفهمید چرا پیشنهاد قیصر رو به کسی نمیدم.

ولی خلاصه ش اینکه رو کاغذ شما یه گوشی wm6 رو دارید با سی پی یو 400 و ..... ولی واقعا اون چیزی که باید باشه نیست:rolleyes:

موافق باشید:)

bitkadeh.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر من همونطور که سیاوش جان گفتند
اگر با سرعت قیصر مشکلی ندارید نگهش دارید!
بالاخره برندش htc هست و ساپورت بهتری براش وجود داره و 1 گزینه دیگه هم که وجود داره با کلاس تر هست از JasJamو جدیدتر و در ضمن قیصر را اینجا ( شیراز) دست همه کس نمیبینید !
یعنی در واقع خز نیست و از اونجایی که 1 طراحی خاص داره ، کمتر گوشی مثل اون هست !
البته باکلاس بودن فاکتور مناسبی نیست
اما خوب اینم 1 فاکتوره دیگه !
سلام
مملو جمین جان! آقا مرسی اول از راهنماییت..
در مورد آی میت هم باید بگم آره اونکه اصلا فکرشم نمی کنم ..خیلی ساپورت و کلا دستگاه های ..(سوووت)ی در مقایسه با HTC و سایر برند ها داره...
در مورد نظر سنجی دایمند باید بگمد که منم امیدوارم ولی اینطور که از گرافیک های منتشر شده به نظر می رسه باید عین سنگ پا باشه!!(عجب تشبیه مرتبطی!!)
در مورد قاب کاجم خیلی ممنون میشم آخه از سرچ کردن چیزی نصیبم نشد اینجا (رفسنجان) هم که نتونستم پیدا کنم..
در مورد مقایسه بگم من غلط بکنم PPC رو با N95 مقایسه کنم..گفتم فقط جو زده شدم! به خاطر هنگ کردن ها .(سوووت)ی این کاجم...
البته بهتربود می گفتی هیچ سیستم عامل موبایلی مثلا سیمبیان به پای ویندوز نمیرسه که البته 100% درسته..در مورد سخت افزار باید بگم آشغال ترین سخت افزار رو دارند...در مقایسه با اسمارت فون ها...دوربین (البته این مورد اصلا مهم نیست به ..(سوووت)!)
در مورد اینکه گفتی 1 مشکل دارند باید بگم نه خیلی بیشتر دارند ...سری اول یا حتی همین کاجم بلوتوثش یکه! دوربین ..فلش..باتری...کلا که پاکت پیسی ها زیاد به Phone بودن دستگاه توجه نکردند...

اما در کل پاکت پیسی به صد تا گوشی...(سوووووت) دیگه می ارزه..دمشون جیز (یکبار شب خوابآلود بودم به یکی اس ام اس زدم به جای ج تو جیز نوشتم چ ..طرف بدجور شاکی شده بود!!) :D
در مورد ال سی دی های این دایموند ها آره یه چیزایی خوندم حالا در بیاد ببینیم چه گندی زدن...
امیدورام Touch Pro خیلی خوشکل به نظر بیاد که همون رو بخرم...
در کل هم مرسی که نظرت و گفتی...و راهنمایی کردی...
راستی آقا کسی می دونه اگه احیانا این بیاد بیرون حدودا چقدره (تاچ پرو)؟

آقای فرانک استین..
مرسی از راهنمایینون حتما نگاه می کنم ممنون

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
مملو جمین جان! آقا مرسی اول از راهنماییت..
در مورد آی میت هم باید بگم آره اونکه اصلا فکرشم نمی کنم ..خیلی ساپورت و کلا دستگاه های ..(سوووت)ی در مقایسه با HTC و سایر برند ها داره...
در مورد نظر سنجی دایمند باید بگمد که منم امیدوارم ولی اینطور که از گرافیک های منتشر شده به نظر می رسه باید عین سنگ پا باشه!!(عجب تشبیه مرتبطی!!)
در مورد قاب کاجم خیلی ممنون میشم آخه از سرچ کردن چیزی نصیبم نشد اینجا (رفسنجان) هم که نتونستم پیدا کنم..
در مورد مقایسه بگم من غلط بکنم PPC رو با N95 مقایسه کنم..گفتم فقط جو زده شدم! به خاطر هنگ کردن ها .(سوووت)ی این کاجم...
البته بهتربود می گفتی هیچ سیستم عامل موبایلی مثلا سیمبیان به پای ویندوز نمیرسه که البته 100% درسته..در مورد سخت افزار باید بگم آشغال ترین سخت افزار رو دارند...در مقایسه با اسمارت فون ها...دوربین (البته این مورد اصلا مهم نیست به ..(سوووت)!)
در مورد اینکه گفتی 1 مشکل دارند باید بگم نه خیلی بیشتر دارند ...سری اول یا حتی همین کاجم بلوتوثش یکه! دوربین ..فلش..باتری...کلا که پاکت پیسی ها زیاد به Phone بودن دستگاه توجه نکردند...

اما در کل پاکت پیسی به صد تا گوشی...(سوووووت) دیگه می ارزه..دمشون جیز (یکبار شب خوابآلود بودم به یکی اس ام اس زدم به جای ج تو جیز نوشتم چ ..طرف بدجور شاکی شده بود!!) :D
در مورد ال سی دی های این دایموند ها آره یه چیزایی خوندم حالا در بیاد ببینیم چه گندی زدن...
امیدورام Touch Pro خیلی خوشکل به نظر بیاد که همون رو بخرم...
در کل هم مرسی که نظرت و گفتی...و راهنمایی کردی...
راستی آقا کسی می دونه اگه احیانا این بیاد بیرون حدودا چقدره (تاچ پرو)؟

آقای فرانک استین..
مرسی از راهنمایینون حتما نگاه می کنم ممنون
سلام دوست عزیز !
من کوچیک تر از راهنمایی کردن هستم و فقط نظراتمو گفتم !
چرا دایموند را با سنگ پا مقایسه کردین ؟ !
این گوشی مال شرکت بابام نیست که روش بخوام تعصب داشته باشم، از چیزهای خوب دفاع میکنم !
ببینید k-jam و سایر مدل ها زمان خودشون و بعضی حتی این روزها هنوز هم طرفدارهای خاص دارند !
در کل ppc با گوشی های دیگه خیلی فرق میکنه !
کار اونها رو که انجام میده ، هیچ ، 1 عالمه برنامه هم در اختیارتون هست.
در مورد اسمارت فون بگم که به نظر خیلی ها زبون نفهم ترین گوشی ها هستند !
به خاطر اینکه زیاد هنگ میکنند و دستتون از لحاظ مانور دادن روی گوشی بسته هست !
در مورد دایموند : خوب اومده که !
1 سر به 1 مغازه بزنید ، دست بگیرید و روشن کنید و البته brightness را تا آخر ببرید اون وقت متوجه میشید که چه کیفیتی داره !
اما باز هم 100% بهترین انتخاب میتونه همین تاچ پرو باشه که چشم شما و خیلی های دیگه را گرفته !
1 پیشنهاد در آخر :
اگر تاچ پرو اومد برای خریدش عجله نکنید چون تا 1-2 ماه بعدش افت قیمت چشمگیری مثل همه گوشی ها میکنه و در ضمن ممکنه گوشی خوبی از آب در نیاد !
شاد باشید

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
من پیشنهاد میکنم یک تحقیق در مورد i900 سامسونگ هم بکنی
من خودم مخالف سامسونگ بودم ولی این استٍثناء

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من پیشنهاد میکنم یک تحقیق در مورد i900 سامسونگ هم بکنی
من خودم مخالف سامسونگ بودم ولی این استٍثناء

مخالفم به شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددت
فقط به خاطر LCD غیر استانداردش و اینکه هرچی باشه سامسونگ هست و الان HTC بهترین ساپورت را داره و بهترین مدل ها را داره !
البته این سامسونگ خیلی خوشگل تر هست از htc ها هست اما خوب بازهم سامسونگ هست !
اینجا را ببینید !
نظر من این بودا
شاید شما خوشتون بیاد

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
Htc Touch Pro چنده ؟
کیفیت صدا و ایناش چطوره ؟

صبر کنید خودش بیاد بعد از قیمت و صدا و ایناش بپرسید
همه چیز تا 1-2 هفته آینده مشخص میشه ( زمانی که یاس گارانتیش کنه و بده بیرون )

alireza_31974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید گوشی HTC TYTN رو دارم حال می خواستم ببینم که آیا صلاح می دونید که این گوشی رو بخرم یا خیر؟( البته بصورت آکبند از خارج از کشور )
و به نظر شما نقاط ضعف این گوشی چیه؟
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید گوشی HTC TYTN رو دارم حال می خواستم ببینم که آیا صلاح می دونید که این گوشی رو بخرم یا خیر؟( البته بصورت آکبند از خارج از کشور )
و به نظر شما نقاط ضعف این گوشی چیه؟
ممنون

در حق خودت جنایت نکن برادر از من به شما گفتن

گوشی قحط که دنبال این هستید اگر دنبال گیبورد هستید صبر کنید این Htc pro بیاد.اگر هم مهم نیست دیاموند بگیرید.

موفق باشید

پ.ن:راستی تو تردد همین tytn2 میتونی نقاط ضعفش رو ببینی:)

moapz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه نظری راجع به اس پی 5 دارید ممنون می شم بگید
حالا مثبت یا منفی هر دوش کمک می کنه
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه نظری راجع به اس پی 5 دارید ممنون می شم بگید
حالا مثبت یا منفی هر دوش کمک می کنه
ممنون

حتما میدونید که Smartphone هست ،

به عنوان یه گوشی کامل اصلا پیشنهاد نمیشه، به شخصه من دنبالش نمیرم البته باید دید استفاده شما از گوشی چی هست

موفق باشید:)

بالا