• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
یعنی می گین اینقدر پول بالاش بدم نمی ارزه ؟؟
سلام
به نظر من اصلا نمی ارزه !
تازه این مدل ( من به شخصه تست کردم ) توی Sms دادن مشکل داره ! بعضی مواقع تا sms بده کلی طول میکشه، 1 دفعه Sms نمیاد.
در ضمن ppc هایی با cpu 200 یواش یواش دیگه جوابگوی نیازها و حجم بالای برنامه های جدید نیستند، یا حداقل کمتر هستند !

گوشی کار کرده توی این رینج قیمت ها ، از اینا بهتر زیاد هست !
مثلا اگر asus p525 کارکرده گیر بیارید و با ظاهرش مشکلی نداشته باشید حدودا همین قیمت ها یا فوقش دیگه 400 تومن هست !
من خودم این مدل asus را دارم ( که به پیشنهاد siavash78 عزیز خریدم)!
قیمت ها حدودا یکسان هست اما این مدل asus کجا و آن مدل O2 کجا ! ؟
البته نگین روی ppc خودش تعصب داره ها !
نه !
من فقط میگم با این قیمت ppc های بهتری را البته با بیشتر گشتن میتونید پیدا کنید !
این نظر من، اما آقا سیاوش توی کارکرده ها خیلی واردن

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
عرض سلام به همه مخصوصا آقا شهرام که میخواستن asus p525 بگیرند چند مدت پیش !
ببخشید دیر جواب میدم آخه همین الان پست ها را دیدم !
اولا که در راستای پست های دوستان عزیز آقا حمید و آقا سیاوش ، بگم که من گفتم اون ppc را از دوبی آورده بودن، من خریدم ! قیمتش هم پونصدو خوردی بود نه چهارصدو خوردی
اما در کل ازش راضیم و از سیاوش جان ممنونم ! چون اگر مشورت ایشون نبود اون JasJar الان با همین قیمت خریده بودم!
اون طرف که من ازش خریدم 1 دونه بیشتر نداشت ، اما من فکر میکردم بیشتر داشته باشه !
ولی اگر بخاین چون زیاد دوبی میره میتونم بگم اگه اونجا باشه براتون بیاره ها !
1 کی از دوستان تهرانی من توی علائدین کارکردشو دیده بود قیمتشو یادم نیشت اما بین 400-450 باید باشه
اما نوش را ایران یه سختی میشه گیر آورد! اما خوب به هر حال باید بشه دیگه !
در ضمن فکرهتون را بکنید !
چون ظاهر گوشی چینی ها بسیار به این شباهت داره !
به شخصه ppc را برای مصارفم خریدم نه برای پز دادن که بگم من ppc دارم پس قیافش برام مهم نیست !
اما خوب آدم زورش میگیره که مصلا تو تاکس داره با گوشیش کار میکنه ازش بپرس:
این گوشی چینیه چییییییییییییییییه ؟ ! تا حالا این مدلی ندیدمو این صحبت ها !
اما در کل اگر گیرتون بیاد گوشی خوبی هست با این قیمت

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عرض سلام به همه مخصوصا آقا شهرام که میخواستن asus p525 بگیرند چند مدت پیش !
ببخشید دیر جواب میدم آخه همین الان پست ها را دیدم !
اولا که در راستای پست های دوستان عزیز آقا حمید و آقا سیاوش ، بگم که من گفتم اون ppc را از دوبی آورده بودن، من خریدم ! قیمتش هم پونصدو خوردی بود نه چهارصدو خوردی
اما در کل ازش راضیم و از سیاوش جان ممنونم ! چون اگر مشورت ایشون نبود اون JasJar الان با همین قیمت خریده بودم!
اون طرف که من ازش خریدم 1 دونه بیشتر نداشت ، اما من فکر میکردم بیشتر داشته باشه !
ولی اگر بخاین چون زیاد دوبی میره میتونم بگم اگه اونجا باشه براتون بیاره ها !
1 کی از دوستان تهرانی من توی علائدین کارکردشو دیده بود قیمتشو یادم نیشت اما بین 400-450 باید باشه
اما نوش را ایران یه سختی میشه گیر آورد! اما خوب به هر حال باید بشه دیگه !
در ضمن فکرهتون را بکنید !
چون ظاهر گوشی چینی ها بسیار به این شباهت داره !
به شخصه ppc را برای مصارفم خریدم نه برای پز دادن که بگم من ppc دارم پس قیافش برام مهم نیست !
اما خوب آدم زورش میگیره که مصلا تو تاکس داره با گوشیش کار میکنه ازش بپرس:
این گوشی چینیه چییییییییییییییییه ؟ ! تا حالا این مدلی ندیدمو این صحبت ها !
اما در کل اگر گیرتون بیاد گوشی خوبی هست با این قیمت

ممنون از شما دوست خوبم. ;)
اما يه روز كه به صورت اتفاقي داشتيم با پارسا چت مي كرديم به اين نتيجه رسيديم كه دايموند بخرم. ;)
با اينكه از برند ASUS خيلي خوشم مي ياد... اما خريد دايموند قطعي شده ;) ولي بازم ممنون از شما دوست خوبم
77.gif

Last edited:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ممنون دانیال جان از بابت ای سی بی تسک من با کرک .
در باره ای سی بی پاور میتر همون برنامه ای سی بی هستش که فقط قسمت پاور رو داره و لاغیر (یعنی لخت و عور شده برنامه ای که بنده گفتم) و مشکلی که داره اینه که برای خیلی از دستگاهها نمیتونه مصرف باطری رو در بیاره (مثلا اتم لایف خودم) به علاوه اینکه کرکش رو هم پیدا نکردم. اما از همه مهمتر واسه اینکه معیار درستی داشته باشیم باید وقتی لود سی پی یو ثابت شد باطری رو بسنجیم(چون لود زیاد باعث افزایش مصرف باطری میشه و چون ما لحظه ای میسنجیم خیلی در محاسبات تاثیر میگذاره)

قربان دقت کردین که گفتم مشکل آنتن دهی موجوده در اتم لایف ام دبلیو جی موجوده؟ اگر مشکلی با این قضیه ندارین باید به یکی بگین براتون بیاره از اون طرف . نامه و پست و ... رو بی خیال شین. بنده از طریق داییم اقدام کردم . ایشون سفری به تهران داشتن قبلش با کردیت کارد خودشون گرفتن و با خودشون به ایران آوردن که 465 شد مگرنه باید بنده از ایران 950 چوق پول بی زبون اونم برای او2 اش میدادم.

خواهش می شه قابلی نداشت:blush:
عرض شود که اون برنامه که لینک دادم اصلا فری ور هست ها ، دنبال کرک برای چیش می گردین؟:p
ولی من تست کردم هر دو رو ، نمی تونه روی ایکس 800 ایندکس کنه ، روی اتم هم همین طور

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از شما دوست خوبم. ;)
اما يه روز كه به صورت اتفاقي داشتيم با پارسا چت مي كرديم به اين نتيجه رسيديم كه دايموند بخرم. ;)
با اينكه از برند ASUS خيلي خوشم مي ياد... اما خريد دايموند قطعي شده ;) ولي بازم ممنون از شما دوست خوبم
77.gif

قابل شما را نداشت آقا شهرام !
قیمت دایموند الان چنده ! ؟( با چه گارانتی ) ؟!
قیمت تهران را بدید تا قیمت های شیراز را بگم بهتون !
من شاخم در اومده !

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با مطالعه ای که در مورد این دو یعنی Omnia و ِDiamond کردم به نظرم تنها برتری Omnia به خاطر دوربین قویش هست و اینکه حافظه اش 8 یا 16 گیگا بایتی هست و به غیر از این Diamond بهتر هست.

یک خبر هم اینکه به زودی نسخه CDMA از Diamond در آمریکای شمالی عرضه میشه.

راستی من هم با Fido در کانادا و خود HTC مکاتبه کرده بودم در مورد ساپورت GSM برای Diamond در کانادا که نتیجه اش رو اینجا گذاشته بودم چرا پاک شده نمیدونم. ولی نتیجه اینکه هر دو گفتن قابل استفاده هست.

تو یه سایتی هم دیدم که یکم از ضخامت Raphael شکایت کرده بود و گفته بود اگر کی بورد نمیخواهید حتماً Diamond بگیرید. من البته خودم منتظر Raphael هستم....چرا نمیاد:(

پ.م: دکتر جان به شدت در گیر دفاع و فراغت از تحصیل بودم.

Last edited:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من با مطالعه ای که در مورد این دو یعنی Omnia و ِDiamond کردم به نظرم تنها برتری Omnia به خاطر دوربین قویش هست و اینکه حافظه اش 8 یا 16 گیگا بایتی هست و به غیر از این Diamond بهتر هست.

راستی من هم با Fido در کانادا و خود HTC مکاتبه کرده بودم در مورد ساپورت GSM برای Diamond در کانادا که نتیجه اش رو اینجا گذاشته بودم چرا پاک شده نمیدونم. ولی نتیجه اینکه هر دو گفتن قابل استفاده هست.

تو یه سایتی هم دیدم که یکم از ضخامت Raphael شکایت کرده بود و گفته بود اگر کی بورد نمیخواهید حتماً Diamond بگیرید. من البته خودم منتظر Raphael هستم....چرا نمیاد:(

موفق و پیروز باشید قربان
عرض شود که من فکر می کنم اختلاف قیمت رافایل با دایموند فاحش باشه
حالا این قدر مصرف کی بورد دارید؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

و البته پرفورمنس دستگاه هم اضافه بشه:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من شاخم در اومده !

محمد جان 700 تا 750 با گارانتی های مختلف... شما 730 در نظر بگیر.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش می شه قابلی نداشت:blush:
عرض شود که اون برنامه که لینک دادم اصلا فری ور هست ها ، دنبال کرک برای چیش می گردین؟:p
ولی من تست کردم هر دو رو ، نمی تونه روی ایکس 800 ایندکس کنه ، روی اتم هم همین طور

چی بگم. تازه یادم اومد چه سوتی ای دادم . اون موقع که این 2 تا برنامه رو گرفته بودم دنبال لینک کرک اون برنامه ی فری میگشتم هر جا گشتم نبود (نگو مجانی بوده) چون واسه همون شرکت بود اصلا شک نکردم فری باشه:D:lol::lol::p:blush::baaasmile

اما یادم میاد رو اتم جواب میداد! (اولی نه نسخه 1.4 تسک منیجر) شاید مشکل از رامه! شاید هم از حافظه من . باطری استاتوس هم میزان مصرف باطری دستگاهتون رو نمیزنه؟

------------
اگه اشتباه نکنم اون قدیم ندیما یه برنامه برای میزان مصرف سی پی یو های سامسونگ خودتون معرفی کرده بودین(شاید توی ترد کامپلیت بود) اون احتمالا روی ایتن جواب بده.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من شاخم در اومده !

سلام.
فكر مي كنم 730 الي 750 باشه ;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چی بگم. تازه یادم اومد چه سوتی ای دادم . اون موقع که این 2 تا برنامه رو گرفته بودم دنبال لینک کرک اون برنامه ی فری میگشتم هر جا گشتم نبود (نگو مجانی بوده) چون واسه همون شرکت بود اصلا شک نکردم فری باشه:D:lol::lol::p:blush::baaasmile

اما یادم میاد رو اتم جواب میداد! (اولی نه نسخه 1.4 تسک منیجر) شاید مشکل از رامه! شاید هم از حافظه من . باطری استاتوس هم میزان مصرف باطری دستگاهتون رو نمیزنه؟

------------
اگه اشتباه نکنم اون قدیم ندیما یه برنامه برای میزان مصرف سی پی یو های سامسونگ خودتون معرفی کرده بودین(شاید توی ترد کامپلیت بود) اون احتمالا روی ایتن جواب بده.

نه عماد جان ، اون برنامه مزخرف به تمام معنا بود ، کلی گند زد به دیوایس ام.
یک کار دیگه هم می شه کرد ، که به نظرم دست کمی نداره از این شیوه شما ، فقط اشکالش اینه که فقط در یک زمینه تست می کنه : اینکه با فول شارژ مثلا با بک لایت فول یک فیلم یکسان رو 1ساعت نگاه کنیم

ya_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام فراوان

می خواستم از دوستانی که diamond دارند بپرسم این گوشی با اینترنت ایرانسل مشکل داره با نه ؟

کیفیت صفحه رویی چطوره ؟ ضد خش نیست ؟ رنگ قابش نمی ره ؟

قیمت هم بدید ممنون می شم

سپاس :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام فراوان

می خواستم از دوستانی که diamond دارند بپرسم این گوشی با اینترنت ایرانسل مشکل داره با نه ؟

کیفیت صفحه رویی چطوره ؟ ضد خش نیست ؟ رنگ قابش نمی ره ؟

قیمت هم بدید ممنون می شم

سپاس :cool:

مورد اول رو امتحان نکردم:)(چون ندارم)

کیفیت صفحه مثل سری تاچ هست ، ضد خش بودن یه جورایی تو این دستگاهها معنی پیدا نمیکنه، رنگش نه اگر اشتباه نکنم جنس بدنه مثل اتم هست و رنگش نمیره :)

720-740

موفق باشید

MAH&SAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه پاکت پیسی خوب با کیبورد کامل زیر 400 تومن می خوام

نظرم رو o2 mini s بود که بچه ها می گن قیدشو بزن .

مچکرم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.
فكر مي كنم 730 الي 750 باشه ;)

محمد جان 700 تا 750 با گارانتی های مختلف... شما 730 در نظر بگیر.

سلام
ممنونم
حالا قیکت شیراز : هشتصد و خوردی برای دایموند و 850 برای tytn ll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 :blink:
اونوقت 1 بنده خدا میخواست از همیت مغازه دایموند بخره، داشت پول میشمرد که من رسیدم تو اون مغازه دیدم میخوات این قیمت بخره مثل مرد راهشو زدم، یارو هی میگفت آقا اگه چیزی نمیخاین بفرمایین ! :lol:
ولی خوب راهشو زدم و قرار شد از تهران بخره ! ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
نه عماد جان ، اون برنامه مزخرف به تمام معنا بود ، کلی گند زد به دیوایس ام.
یک کار دیگه هم می شه کرد ، که به نظرم دست کمی نداره از این شیوه شما ، فقط اشکالش اینه که فقط در یک زمینه تست می کنه : اینکه با فول شارژ مثلا با بک لایت فول یک فیلم یکسان رو 1ساعت نگاه کنیم

خوب با توجه به عدم کارکرد برنامه های دیگه فکر کنم این تنها راه باشه . البته حرف و حدیث توش زیاده (مثلا اتم لایف نور شماره 6 اش از 10 اتم بیشتره!) اما خوب چاره چیه:D

ya_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مورد اول رو امتحان نکردم:)(چون ندارم)

کیفیت صفحه مثل سری تاچ هست ، ضد خش بودن یه جورایی تو این دستگاهها معنی پیدا نمیکنه، رنگش نه اگر اشتباه نکنم جنس بدنه مثل اتم هست و رنگش نمیره :)

720-740

موفق باشید

ممنون
:)

همین گوشی یک بار 790 قیمت کردم ( پایتخت ) بدتر از اون P6300 را 890 می فروخت !!!!

راستی حایی سراغ دارید برای P6300 HTC قیمتش هم درست باشه ؟

سپاس

بالا