• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
صدای قوی ای نداره (یکم از جمین بهتره)

وای......! یعنی اینقدر کمه؟ درسته پی پی سی رو با صدا نمیسنجن.اما صداییکه جمین داشت واقعا افتضاح بود.
نا امید شدم. شما میتونی تست کنی ببینی صداش با چه گوشی یکیه.مثلا کا750 سونی یا ان70 نوکیا.
راستی توی ریویوها بدترین امتیاز دیاموند مال قابلیتهای ویدیویی و مالتی مدیاش بود.شما مشکل خاصی دیدین در این مورد ؟
دور ال سی دی انگار فلزیه درسته؟
ممنون
یادم رفت: این شارزرش چطوریاس.یکم انگار غیر طبیعی بود.و باطری؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
از نظر ظاهر که همه دیدن ، خیلی باریک و خوش دسته
دوربینش نسبت به PPC بودنش خیلی عالیه
صدای قوی ای نداره (یکم از جمین بهتره)
خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه (مثل فارسی ساز ها، همه رو امتحان کردم اما هیچکدوم نصب نشد)
دو مدل input keyboard بهش اضافه شده به نام های Compact QWERTY و Full QWERTY که واقعاً کار راه اندازه.
Touch FLO 3D فوق العادست اما یکم باعث کندی دیوایس میشه
با وجود Touch FLO 3D در Today Screen دیگه جایی برای پلاگین های Today باقی نمیمونه و طبیعتا دسترسی به برنامه ها یکم سخت شده. البته خود T-FLO یه قسمت به اسم Programs داره که جای Shortcut برنامه هاست اما Navigate به صفحه Programs خودش زمان بره
یه تغییر فوق العاده خوبی تو مدیریت Text Message ها دادن. وقتی SMS میاد، تو inbox اسم طرف میاد وقتی مسیج رو باز میکنی صفحه اش تقریبا شبیه messenger ها هست و عین chat عمل میکنه، برای Reply کردن کافیه پایین پیام متن رو بنویسی و send کنی. متن ارسالی شما هم تو همون صفحه دیده میشه. اینطوری inbox همیشه مرتب میمونه و همیشه گزارش send ها و recieve ها رو دارین.

در کل تا اینجا ازش راضیم و به نظرم دیوایس خوبیه
البته من دیوایس هایی مثل TyTN II یا O2 فلیم و خیلی های دیگه رو تست نکردم که بتونم مقایسه کنم اما تا جایی که من مشخصات رو خوندم دیاموند یکی از 2-3 دیوایس برتر تو ایرانه (البته تا امروز) قیمتش هم که مناسبه

من زیاد به گوشی ور نمیرم فقط در همین حد که کارم رو راه بندازه اما اگه سوال خاصی داشته باشن بگین من تست کنم جواب بدم.

آقا دستت درد نکنه
خواهشا تجربیات خودتون رو در تاپیک مخصوص دیاموند مطرح کنید
http://www.forum.persiantools.com/t106478.html
که بقیه دوستان هم بتونن از تجربیات شما استفاده کنن

با تشکر

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هنوز با مبلغ حدود 700 روی دایموند اتفاق نظر دارند؟ در آستانه خریدم هااااااا! :cool:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که سوال کرده بودن اینجا و پست شماره 95 پاسخ دادم.

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه گوشی اورکس ای 900 داشتم که یه ماهی هست مرحوم شدن حالا دنبال یه پی پی سی دیگه می گردم تو اکسپنسیس قیمت اتم لایف رو زده 199 پوند که می شه 370 تومن می خواستم ببینم دلیلی داره که انقدر کمه؟ بعد اگه بخوام بگم کسی از مکه بیاره چه باید بکنم؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام من یه گوشی اورکس ای 900 داشتم که یه ماهی هست مرحوم شدن حالا دنبال یه پی پی سی دیگه می گردم تو اکسپنسیس قیمت اتم لایف رو زده 199 پوند که می شه 370 تومن می خواستم ببینم دلیلی داره که انقدر کمه؟ بعد اگه بخوام بگم کسی از مکه بیاره چه باید بکنم؟

دوست عزیز اول اینکه ترجیحا او2 نگیر و mwg رو بگیر که مشکل رادیویی نداشته باشی.
دوم اینکه اگه از اکسپنسیس میگیری یکم بیشتر در میاد با هزینه های جانبی... به ترد (وقتی اتم لایف مظلوم بود!) مراجعه کن آقا عماد مطالب خوبی گذاشته.
سوم : واسه مکه : هیچی ! به یه نفر پول میدی اون هم اگه گیر آورد میخره میذاره تو جیبش میاد ایران! ایشالا گمرک هم گیر نمیده. اگر هم بدشانسی گیر داد گمرکیش رو میدین.
ضمنا این قیمت های پایین اکسپنسیس فقط مربوط به خودشه. اگر شما مثلا از دبی بخوای بخری باید حداقل 2900 درهم هزینه کنی.

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اول اینکه ترجیحا او2 نگیر و mwg رو بگیر که مشکل رادیویی نداشته باشی.
دوم اینکه اگه از اکسپنسیس میگیری یکم بیشتر در میاد با هزینه های جانبی... به ترد (وقتی اتم لایف مظلوم بود!) مراجعه کن آقا عماد مطالب خوبی گذاشته.
سوم : واسه مکه : هیچی ! به یه نفر پول میدی اون هم اگه گیر آورد میخره میذاره تو جیبش میاد ایران! ایشالا گمرک هم گیر نمیده. اگر هم بدشانسی گیر داد گمرکیش رو میدین.
ضمنا این قیمت های پایین اکسپنسیس فقط مربوط به خودشه. اگر شما مثلا از دبی بخوای بخری باید حداقل 2900 درهم هزینه کنی.

ممنون از راهنماییت اما یه سوال دیگه الان تو سایت بانک سامان نگاه کردم هر درهم امارات 253.7 تومنه یعنی تقریبا میشه 740 تومن اینجوری که خیلی گرون در می آد؟
کسی قیمت x800 و x650 رو داره تو عربستان چقدره؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
یکی از دوستان چند ماه پیش x650 رو 530 تقریبا خریدن.
من هم قیمت ها رو میدیدم الان همین حول حوش هست حالا 15 تومن بالا پایین.
البته یکی هم گفت برام میاره 620 البته این فکر کنم از اروپا بود.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه HTC TyTN با باطری اضافه چقد میارزه حدود 7-8 ماه کار کرده و کاملا سالمه البته روش AT&T خورده کاملا انلاک هست

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان یه HTC TyTN با باطری اضافه چقد میارزه حدود 7-8 ماه کار کرده و کاملا سالمه البته روش AT&T خورده کاملا انلاک هست
اینایی که با لپراتور ها قرار داد دارن ، خودشون مبلغی بیشتر از 200 تومن بالاش ندادن !
حالا خودتون میدونید ...
اگه بخواید اون ضرر نکنه باید 200 کمتر بدید اما اگه بخواید چشمتون رو روی AT&T ش ببندید 500

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
اینایی که با لپراتور ها قرار داد دارن ، خودشون مبلغی بیشتر از 200 تومن بالاش ندادن !
حالا خودتون میدونید ...
اگه بخواید اون ضرر نکنه باید 200 کمتر بدید اما اگه بخواید چشمتون رو روی AT&T ش ببندید 500

البته انلاک شده قانونی یعنی هزینه شو پرداخت کرده حالا نمیدونم فرقی از نظر نرم افزاری با ورژن HTC داره بنظر شما ؟ مشکل مخابراتی که فکر نکنم پیدا کنم درسته مرسی

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
البته انلاک شده قانونی یعنی هزینه شو پرداخت کرده حالا نمیدونم فرقی از نظر نرم افزاری با ورژن HTC داره بنظر شما ؟ مشکل مخابراتی که فکر نکنم پیدا کنم درسته مرسی

پارسا جان دوستمون تایتن معمولی رو میگه نه تایتن 2.

به هر حال اگر نو بود 300 و حالا که دست دومه بین 200 تا 250. اگر برند اصلیش بود (htc) به این وضعیت 400 هم می ارزید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان دوستمون تایتن معمولی رو میگه نه تایتن 2.

به هر حال اگر نو بود 300 و حالا که دست دومه بین 200 تا 250. اگر برند اصلیش بود (htc) به این وضعیت 400 هم می ارزید.
آها بله ...
با نظر سیاوش کاملا موافقم ...

gb_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی آدرس سایت نمایندگی یا فروشگاه eten تو عربستان رو نداره؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره تصميم گرفتم Asus P525 بخرم.:D
كسي مي دونه كجا بايد برم براي خريد؟ حدود قيمت چند است؟;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

شهرام جان میدونی که دیگه تولید نمیشه و شدیدا هم کمیاب هست تو ایران ؟
حداقل دنبال p535 باش :cool:
حالا دلیل انتخابت چی بوده؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

شهرام جون حدود 10 روز پیش یکی از بچه ها (mamaloo jamin) که داره واسه کنکور میخونه! :cool: از شیراز واسه خودش خرید. حدود 430 فکر کنم. نو!!! شانسی گیر آورد . وقتی بهم زنگ زد تقریبا به زور مجبورش کردم بخره... فکر کنم طرف یکی دیگه هم داشت. به هر حال به این قیمت که میرزه به نظرم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
شهرام جون حدود 10 روز پیش یکی از بچه ها (mamaloo jamin) که داره واسه کنکور میخونه! :cool: از شیراز واسه خودش خرید. حدود 430 فکر کنم. نو!!! شانسی گیر آورد . وقتی بهم زنگ زد تقریبا به زور مجبورش کردم بخره... فکر کنم طرف یکی دیگه هم داشت. به هر حال به این قیمت که میرزه به نظرم.
البته ایشون 540 گرفتن نه 430 ! از دوبی.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
البته ایشون 540 گرفتن نه 430 ! از دوبی.

حمید خان فکر کنم اشتباه می کنی... این محمد خان که گفتم بچه شیرازه... هنوز خدمت هم نرفته که بخواد پاسپورت بگیره بره دبی!!! موقع خرید هم طبق فرمایش خودش در همین فوروم با من مشورت کرد... نتیجه ؟؟؟؟؟!

بالا