• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
شهرام خان شما که واردی دوستان هم راهنمایی کردن اما بنده هم یه خورده لازم دیدم نظراتم رو اعلام کنم

در مورد خرید از ایران متاسفانه یه محدودیت هایی وجود داره . شما میتونین از بین 2 مارک خرید کنید . 1- اچ تی سی و دستگاههایی که پادشاهشون همون تایتن خودمونه با سی پی یو سامسونگ یا اینکه تن در بدید به سی پی یو های کوالکام و تایتن 2 و خانواده اش که اکیدا بنده برای شما مورد دوم رو به دلیل پرفورمنس براتون بعد از تعویض پی پی سی مهم خواهد بود توصیه نمیشه . با همون کی جم اگر مقایسه کنید واقعا از تایتن 2 و پولی که دادید پشیمون خواهید شد(باور بفرمائید خیلی ها پشیمون شدند!) و سی پی یو های سامسونگ و دستگاههای اچ تی سی موجود در ایران که اون رو دارند مربوط به دوره قبل از ناصر الدین شاه هستند (هرچند پرفورمنسشون هنوز عالی هست ولی...)

یه مورد دیگه هم انتخاب آیمیت ها رو دارین که انتخابتون مربوط به دوران قبل از پارینه سنگی (جم کا جم جسجم ...) و بعد از پارینه سنگی (آلتیمیت ها ) میشه .
قبل از پارینه سنگی که بحثی نیست ! اون تکنولوژِی واسه زمانی بوده که تهران آسفالت نبوده
بعد از پارینه سنگی هم 3 مدل وی جی ای داریم که مدل جدید متاسفانه دوباره کوالکام شده و افتضاح تر از اچ تی سی و 2 مدل دیگه وی جی ای(اینها رو جزو انتخابها بدونیم تا بعدا یه قضیه ای رو براتون تعریف کنم!)

اما دیگه چه انتخابی داریم ؟ به جز یک سری پاکت پی سی اسمارت فون ادیشن که اونها هم اچ تی سی هستند و اصلا بحثی روشون نداریم !! میمونه 1 مدل هیوندایی که دیگه هم گیر نمیاد و اصلا بحثی راچع بهش نداریم و البته 1 رمضانی که 1 عدد اتم لایف به قیمت 970 تومن با مشکل آنتن دهی و فلیم با قیمت 1 هزار چوق بدون مشکل آنتن دهی داره که علاوه بر اینکه قیمت غیر منصفانه و خارج از رنچ خرید شما هست دومی بزرگ و غیر قابل تحمل (برای عموم افراد) هست!.

اما حالا بحث راجع به وی جی ای دوست داشتنی که به درد این رفیق بالاییمون هم میخوره.
حقیقت بنده یه اعترافی باید بکنم . هفته پیش در راه دانشگاه با یک جوان محترم آشنا شدم (جنسیتشون بماند) . قصد از آشنایی دیدن آلتیمیت در دست ایشون بود و فرصتی بود تا دستگاه رو امتحان کنم . بماند که چقدر عرق ریختم و شرمنده شدم که به خاطر یه پی پی سی باب آشنایی رو با یکی از جوانان این مرز و بود باز کرده ام و چقدر سخت بود بدون هیچگونه چک خوردنی به طرف بفهمانم که میخواهم دستگاهشون رو چک و زیارت کنم (این قصه خیلی درازه و بنده قصد روده درازی ندارم ، از طرفی یکبار به نامزد محترمه اعتراف و تقاضای عف کرده ام پس دیگه این قصه رو کش نمیدم شاید یه وقتی تو جمعی فرصت شد دوباره قضیه رو از اول تعریف کردم همه خندیدیم!!) اما اصل ماجرا

صفحه ی وی جی ای 2.6 اینچ . اولین نگاهی که به این صفحه کردم و اولین چیزی که به ذهنم رسید : Wow . حقیقتا صفحه وی جی ای شکستگی های فونت ها و متن ها رو حداقل میکنه . نوشته ها خوانا میشه . هرچند بنده احساس میکردم تفکیک رنگ ها به اندازه اتم لایف نیست اما حقیقتا وی جی ای و نگاه کردن به اون در این سایز لذتی داره. تمام اونچه میشه گفت از این صفحه همین wow هست و بس.
ولی وقتی نوبت به تست رسید قضیه کاملا برعکس شد. بنده چند وقتی هست که به لایفم عادت کردم . سرعت باز شدن منو ها برنامه ها کی بورد ...خلاصه هر چیزی که فکرش رو بکنی برای من تنظیم شده . اما وقتی کمی با دستگاه ور رفتم شرمنده شدم. شاید به مروز زمان به مسئله کندی فاجعه آمیز این دستگاه عادت بشه اما برای من یک جور شکنجه بود. مثلا وقتی پروگرام رو باز میکردم دونه دونه ی آیکون ها و رندر شدنشون رو با چشم میدیدم!!!
جالب اینه که این آلتیمیت دست کسی بود که 1 برنامه هم روش نصب نکرده بود و به زور از عکس و امکانات تلفونی استفاده میکرد. به عبارتی دستگاه مثل روز اولش بود و نمیشد این کندی رو به برنامه ها نسبت داد.

بنده این کندی رو به حساب وی جی ای گذاشتن دستگاه گذاشتم . با دستگاه خودم 2-3 تا برنامه ریختم . ایکس پی دی اف که سریعترین برنامه ی پی دی اف ریدره و باورتون نمیشه چه عذابی رندر هر صفحه به من میداد. و البته اونجا بود که به نظرم اومد واقعا حیف اسکرین وی جی ای که 2.6 اینچ شده . حقیقتا برای من هیچ استفاده ای نداشت که کلمات خوانا تر بشن چون در این سایز و در طول حرکت نمیتونستم از حدی بیشتر زوم آوت کنم و همش مجبور به تغییر صفحه برای خوندن بودم اونهم با سرعت بسیار پایین تر

البته بنده کور پلیر رو هم ریختم . طرف رو خیلی خوشحال کردم چون یه شو از شکیرا داشت و میگفت اجرا نمیشه . وقتی دید اجرا شده اشک تو چشم هاش جمع شده بود . اما چه اجرایی 14 فریم در ثانیه!! 60%!!!

متاسفانه بنده جرات نصب ایکس سی پی یو اسکیلر و اسکیل کردن رو نداشتم. تصور کنید دستگاه مشکل پیدا میکرد و من بلد نبودم هارد ریست بکنم !! باید لایف نازنین رو گرو میگذاشتم !! اس کی تولز رو فقط نصب کردم و یه بنچ مارک گرفتم و واقعا تاسف خوردم که چرا یک دستگاه باید همچین بنچ مارکی داشته باشه.

بنده افتخار کار کردن با فلیم رو هم داشتم . اونهم وی جی ای هست ولی واقعا سریعتره و البته درسته صفحه اش این کیفیت رو نداره ولی واقعا به درد بخوره!!

البته وقتی برای یکی از دوستان قضیه رو تعریف کردم گفت که سری آلتیمیت مثل هندوونه میمونه . بعضی هاش خوبه و بعضی هاش بد ! که البته اگر اینطور باشه باز هم وضعیت بهتر نمیشه ! کی حاظره شانسش رو امتحان کنه؟!!

پ.ن: اونطور که دوستان تجربه کردن وی جی ای های ایتن وضعی دهها برابر رقت بار تر از آلتیمیت ها دارند(البته کاملا از روی مشخصات پیداست)

حالا خودت از توی انتخاب های ایران یکی رو انتخاب کن.
اما من اگر جای شما بودم اول اینکه به این مسئله توجه میکردم از الان تا 1 سال دیگه مرتب اتفاقات عجیب و غریب میوفته . اول دیاموند بعد ایکس وان بعد ای 900 . بعد نوبت دستگاههای ام دبلیو جی و ویندوز موبال 7 که احتمالا تا حداکثر 6 ماه دیگه میاد و بعد هم ویندوز موبال 7 و دستگاههاش که 6 ماهی طول میکشه جا بیوفتن و بازار دوباره ساکن بشه . خلاصه هر چی الان بخری مطمئنا سال بعد همین موقع علاقه داری بفروشی. اگر من بودم 1 روز هم صبر نمیکردم و الانمیخریدم . 1 سال 1 عمره اما بعضی ها هستند که مخالف عقیده بنده هستند.

یه پیشنهاد دوستانه .
1- دنبال کسی بگرد که بتونه از خارج بخره یه درصد عاقلانه حتی تا 30% بگیره.
2- اگر میتونی یه وی جی ای پدر مادر دار بگیر. اما اگر نمیتونی به هر وی جی ای ای قناعت نکن
3- از کوالکام حذر کن !!!(تیریپ وصیت !!)
4- اگر کیو وی جی خواستی بگیری ی 535 هست ولی اگر تونستی یه مدل ایسوس هست که جی پی اس 128 رم 256 رام سی پی یو 520 اینتل 272 داره و خداست رو پیدا کنی هم خیر دنیا رو دیدی هم در اون دنیا عاقبت به خیر شدی.
5-اینقدر هم سیگار نکش واسه ریه هات بده بیا بریم بیرون قلیون بکشیم !!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان نظراتشون رو گفتن؛بنده هم عرض می کنم هنگامیکه احساس کردید نیاز به پاکت پی سی دارید؛حتما" خرید کنید؛منتظر دستگاههای جدید نباشید؛چرا که معمولا" واقعیت و چیزی که قبلا" در مورد فیچرها و کاراییها شده مطابقت نداره؛همواره بین دستگاههایی که تست شدند و وجود دارند؛انتخاب کنید.
بنده خودم به دنبال فلیم و اگر امکانش باشه فلیم 2 هستم؛و از دید خودم دستگاهی بی نقص می دونم؛هر چند مشکل رادیویی داره؛
من چندان نظر مثبتی نسبت به ایکس وان سونی ندارم و فکر می کنم که مشکلات عدیده ای خواهد داشت،البته امیدوارم بنده اشتباه کنم که دایره انتخاب دوستانی که قصد خرید دارند باز تر بشه؛

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از تمامي دوستاني كه من رو شرمنده كردن و واسه راهنمايي من وقت گذاشتن.;)
من خودمم ASUS خيلي دوست دارم. سعي مي كنم اون مدلي كه گفتيد رو حتما پيدا كنم. ;)
بازم از همه دوستان تشكر مي كنم.;)

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
یه پیشنهاد دوستانه .
1- دنبال کسی بگرد که بتونه از خارج بخره یه درصد عاقلانه حتی تا 30% بگیره.
2- اگر میتونی یه وی جی ای پدر مادر دار بگیر. اما اگر نمیتونی به هر وی جی ای ای قناعت نکن
3- از کوالکام حذر کن !!!(تیریپ وصیت !!)
4- اگر کیو وی جی خواستی بگیری ی 535 هست ولی اگر تونستی یه مدل ایسوس هست که جی پی اس 128 رم 256 رام سی پی یو 520 اینتل 272 داره و خداست رو پیدا کنی هم خیر دنیا رو دیدی هم در اون دنیا عاقبت به خیر شدی.
5-اینقدر هم سیگار نکش واسه ریه هات بده بیا بریم بیرون قلیون بکشیم !!

خوب لازم شد اون ماجرای تست آلتیمیت رو مفصل تعریف کنید، که ما هم از این به بعد در موقعیت های مشابه ابتکار عمل به خرج بدیم !
1- اگر همون دستگاه تو ایران با قیمت مناسب (لا اقل هم قیمت همونی که از خارج میخواد بیاره) پیدا شد، بازم از خارج بگیریم؟
2- ETEN X650 پدر مادر دار حساب میشه؟ با رم 64 ؟ اگر بتونید اون ویدئویی که لینکش رو بالا دادم، ببینید و نظرتون رو در مورد Performance بگید ممنون میشم.

هنگامیکه احساس کردید نیاز به پاکت پی سی دارید؛حتما" خرید کنید
خیلی خوشم اومد از نکته ای که دوستان در باب حتی 1 روز هم صبر نکردن برای خرید، عنوان کردند. نقطه نظر جالب توجهی بود!
(آقای vocian متنتون انشای جالبی داشت!)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عماد جان یکی دو نکته در مورد آلتیمیت ها به نظرم رسید که عرض می کنم:
1: اسکرین مدل 6150 که 2.8 اینچ هست خیلی بهتر از 8150 که 2.6 می باشد! (بی ربط به موضوع)
2: دیوایسی که تست کردی به طور قطع رام اوریجینال و اولیه رو داشته ورامی که ماه قبل عرضه شد خیلی بهتر از رام اوریجینال هستش و من شخصا باگ ها و مشکلات بسیاری از رام اولیه رو به صورت لیست در آوردم که اگه خواستید عرض می کنم. یکیش هم سرعت باز شدن بعضی منو ها مثل وایرلس منیجر و ... است.
3: این مشکل پخش ویدئویی واسه من وجود نداره! :blink::blink::blink::blink:
4: نسبت به بعضی مدل ها مثل توشیبا جی 900 که دست خودم بود آلتیمیت مثل فراری می مونه! در مقابل لایف مثل پیکان!
5: بنچ مارک ها جالب نیست و خصوصا چیپ گرافیک دستگاه برای بعضی کارها مشکلاتی بوجود میاره که توضیح دادنش یکم مشکله.
6: در کل اگر با لایف و امثالهم! مقایسه نکنید دستگاه کند محسوب نمیشه. این موضوع رو من به عنوان یک مورد تعجب بر انگیز در اوایلی که خریده بودمش گفتم. راستش انتظار داشتم خیلی کند تر باشه.

راستش دوست ندارم در خصوص چیزی که دارم نظرات متعصبانه بدم ولی انصافا وضعیت این دستگاه به اون وحشتناکی که مطرح میشه نیست. حداقل اگه بود الان به فکر تعویض دستگاه بودم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب لازم شد اون ماجرای تست آلتیمیت رو مفصل تعریف کنید، که ما هم از این به بعد در موقعیت های مشابه ابتکار عمل به خرج بدیم !
1- اگر همون دستگاه تو ایران با قیمت مناسب (لا اقل هم قیمت همونی که از خارج میخواد بیاره) پیدا شد، بازم از خارج بگیریم؟
2- ETEN X650 پدر مادر دار حساب میشه؟ با رم 64 ؟ اگر بتونید اون ویدئویی که لینکش رو بالا دادم، ببینید و نظرتون رو در مورد Performance بگید ممنون میشم.

خیلی خوشم اومد از نکته ای که دوستان در باب حتی 1 روز هم صبر نکردن برای خرید، عنوان کردند. نقطه نظر جالب توجهی بود!
(آقای vocian متنتون انشای جالبی داشت!)

ابتکار عمل که بسته به موقعیت داره قربان. اما باور بفرمائید اگر من ای که 7 ساله بازنشسته شدم بتونم قضیه رو به تست آلتیمیت برسونم و آخرش با خیر و خوشی قضیه رو فیصله بدم شما هم میتونید بدون هیچ راهنمایی هر دستگاه رو در هر جا تست کنید:happy: اما در مورد جوابها
1- البته که شما در صورت موجود بودن باید از ایران خرید بفرمائید. بنده هم اکیدا این توصیه رو به شما میکنم . حتی اگر 20-30 هزار تومن هم ایران براتون گرون تر در میومد باز هم از ایران بخرید. اما مسئله اینه که در ایران فقط آیمیت و اچ تی سی و بعضا او2 گیر میاد و شما مجبور به خرید اونها هستید
2- خیر پدر مادر دار حساب نمیشه . فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید . اوضاع ایکس 650 به مراتب وحشتناک تر از آلتیمیت هست (به گفته دوستان) اما از اون جهت گفتم که حتی این 650 هم در ایران گیر نمیاد!! و مدل های قجری ایتن و حتی اورکس!!(به قبرش نور بباره!!) در بازار یافت میشه!

عماد جان یکی دو نکته در مورد آلتیمیت ها به نظرم رسید که عرض می کنم:
1: اسکرین مدل 6150 که 2.8 اینچ هست خیلی بهتر از 8150 که 2.6 می باشد! (بی ربط به موضوع)
2: دیوایسی که تست کردی به طور قطع رام اوریجینال و اولیه رو داشته ورامی که ماه قبل عرضه شد خیلی بهتر از رام اوریجینال هستش و من شخصا باگ ها و مشکلات بسیاری از رام اولیه رو به صورت لیست در آوردم که اگه خواستید عرض می کنم. یکیش هم سرعت باز شدن بعضی منو ها مثل وایرلس منیجر و ... است.
3: این مشکل پخش ویدئویی واسه من وجود نداره! :blink::blink::blink::blink:
4: نسبت به بعضی مدل ها مثل توشیبا جی 900 که دست خودم بود آلتیمیت مثل فراری می مونه! در مقابل لایف مثل پیکان!
5: بنچ مارک ها جالب نیست و خصوصا چیپ گرافیک دستگاه برای بعضی کارها مشکلاتی بوجود میاره که توضیح دادنش یکم مشکله.
6: در کل اگر با لایف و امثالهم! مقایسه نکنید دستگاه کند محسوب نمیشه. این موضوع رو من به عنوان یک مورد تعجب بر انگیز در اوایلی که خریده بودمش گفتم. راستش انتظار داشتم خیلی کند تر باشه.

راستش دوست ندارم در خصوص چیزی که دارم نظرات متعصبانه بدم ولی انصافا وضعیت این دستگاه به اون وحشتناکی که مطرح میشه نیست. حداقل اگه بود الان به فکر تعویض دستگاه بودم.

ممنون سیاوش جان از بابت اطلاعات
1- خوب شما تست کردید حتما همینطوره . من که کلا شرمنده ی وی جی ای شدم که روی 8150 بیوفته ! ان شاء ا... که 6150 عاقبت به خیر شده باشه!
2-شک نکنید که رام اریجینال بوده . حتی یه پلاگین نشون دادن ساعت رو هم نداشت و صد درصد مطمئنم که حتی هارد ریست هم نشده بود! باطری استاتوس رو براش نصب کردم علی رغم کوچکی فونت ها کلی باهاش حال کرد!
3- مشکل پخش ویدئوای رو ممنون میشم برام تست کنید. یه ویدئوی 640*480 یا حداقل ویدئوای که طولی 640 یا 728 باشه داخل دستگاهتون بریزید بنچ مارک از کور پلیر بگیرید . ببینیم با تغییر رام حل شده یا نه. به درد بقیه دوستان هم میخوره
4- بله متاسفانه شنیدم که جی 900 کنده . البته تا حدودی هم حق داره چون رزولوشنی به مراتب بزرگتر داره . اما قصد مقایسه این دستگاه با جی 900 نبود. بنده فقط این دستگاه رو با دستگاه کیو وی جی ای و فقط برای شهرام کا جم مقایسه کردم . چون ایشون سابقه طولانی استفاده از ویندوز موبایل رو دارند و به نظرم حقشون بود بدونند که چه تفاوت معنا داری بین سرعت وی جی ای و کیو وی جی ای موجوده . بنده به شخصه برای یک تازه وارد وی جی ای رو رد نمیکنم . وقتی با سرعت خو نگرفته پس نیازی نیست زیبایی وی جی ای ازش گرفته بشه!
5-چی بگم هر چی تونستی گفتی. هر چی هم نتونستی نگفتی:p
6-البته که مقایسه بالایف و پی 525 و ... کار درستی نیست اما همونطور که گفتم باور بفرمائید قصد بنده تجویز نسخه ای مخصوص یکی از کاربران قبلی کیو وی جی ای بود و لاغیر. این نسخه به هیچ وجه به هیچ مشاوره شونده ی دیگری توصیه نمیشه !

اما در مورد تعصب بنده مطمئنم که شما بصورت متعصابه قضاوت نمیکنید . بلکم با توجه به اینکه دستگاههای بسیار متفاوتی رو تست کردید نظرات شما بسی مغتنم و حیاتی است . مسئله تفاوت دیدگاههاست . یکی سرعت براش مهمه یکی کیفیت اسکرین یکی رم . و هیچوقت نمیشه دستگاه محبوب یکی رو به دیگری پیشنهاد داد.

بگذارید یک اعتراف کوچیک هم به شما بکنم : حقیقتش ته دلم از خرید اتم لایف ناراضی ام . علت؟ دلیلش اینه که هر دستگاه دیگه ای رو دستم میگیرم کندیش رو حس میکنم و همین باعث میشه نظر کلیم راجع به دستگاه عوض شه و معلوم نیست کی دستگاهی بیاد که سرعتش برای بنده قابل قبول باشه . هرچند که احتمالا دیگه تا ابد دستگاه ویندوز موبایل دیگه ای نگیرم .

البته کی از آینده خبر داره . وقتی کوالکام قول سی پی یو های 1 گیگاهرتزی ارزان (هزینه کل دستگاه کمتر از 300$) که قادر به اجرای وین مو 7 باشن رو ژانویه سال دیگه میده . یا ان ویدیا قول اسمارت فون ها با اون چیپ ست غول 700-800 مگاهرتزیش که اچ دی پخش میکنه و خروجی تی وی ایکس وی جی ای داره رو چهاره اول سال بعد میده معلوم نیست پرفورمنس به کجاها بره!!!

پ.ن به مجتبی: قربان حدث بنده اینه که با توجه به قول ها فلیم 2 ،یا کوالکام 1 گیگاهرتزی داره یا ان ویدیا (اولی احتمالش بیشتره) اگه قصد خریدش رو داری یه ریویوی خفن از همین الان به ما بدهکاری:lol:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
1- البته که شما در صورت موجود بودن باید از ایران خرید بفرمائید. بنده هم اکیدا این توصیه رو به شما میکنم . حتی اگر 20-30 هزار تومن هم ایران براتون گرون تر در میومد باز هم از ایران بخرید. اما مسئله اینه که در ایران فقط آیمیت و اچ تی سی و بعضا او2 گیر میاد و شما مجبور به خرید اونها هستید

این موضوع مربوط به دستگاه هایی که گارانتی دارن میشه دیگه؟ درسته ؟

2- خیر پدر مادر دار حساب نمیشه . فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید . اوضاع ایکس 650 به مراتب وحشتناک تر از آلتیمیت هست (به گفته دوستان) اما از اون جهت گفتم که حتی این 650 هم در ایران گیر نمیاد!! و مدل های قجری ایتن و حتی اورکس!!(به قبرش نور بباره!!) در بازار یافت میشه!

خوب پس یک تعریفی هر چند مختصر از این پدر و مادر کذایی اگر ارائه بدید بسی ممنون خواهیم شد.

در مورد وضعیت وحشتناک هم احتمالا شما باز دارید با همون عینک لایفتون به قضیه نگاه میکنید ؟ یا جدای از اون قضیه باز هم وحشتناکه. من هم در همون ویدئویی که لینکش رو در چند پست بالاتر گذاشتم، طرف که دستگاه رو تست میکرد میگفت که کنده ، علی رغم cpu نسبتا خوبی که داره، اما خوب هیچ برنامه ای باز نبود (نشون به اون نشون که در task manager هیچ برنامه ای نبود)

اما یک ویدئو دیگه دیدم که حد اقل 6 تا برنامه باز هست و طرف برنامه های دیگه ای رو اجرا میکنه و سرعت قابل قبوله. (البته برای من که دارم با عینک n93 به این قضایا نگاه میکنم و هیچ دید خاصی هم نسبت به performance یک ppc) ندارم :
http://youtube.com/watch?v=OBuEbK2REsY

در هر حال این بحث های دوستان برام خیلی جالبه ، ازتون تشکر میکنم.
راستی اگر آقا سیاوش یک بنچ مارک طبق گفته دوستمون بز پخش ویدئویی دستگاه بذارن خیلی خوب میشه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی یک نکته رو یادم رفته بود بگم... آلتیمیت ها (حداقل مال خودم!) با کور پلیر و ازون بیشتر با tcpmp بسیار مشکل دارند.
گویا فلیم هم مشکل داشته اما در نسخه 1.2.0 به بعد این مشکل واسه فلیم حل شده اما آلتیمیت ها مشکلشون به حادی فلیم نبود اما همون اندازه هم هنوز حل نشده. نمی دونم چه طور توضیح بدم... ولی احتمالا nvidia 5500 در این مورد مشکلاتیی بوجود میاره... برنامه tcpmp تقریبا همیشه در هم ریختگی تصویر داره اما کور پلیر با بعضی ترفند ها بدون مشکل کار می کنه.
چشم... میرم یه چند تا ویدئو کانورت می کنم میذارم واستون. مموری کارتم رو فرمت کردم همه ویدئو هام از بین رفتن:eek:
راستی یک مورد دیگه هم عرض کنم به حضورتون... واسه خرید می تونه مهم باشه. فعلا آلتیمیت های 6150 و 8150 با رام فعلی بیش تر از 6 گیگابایت مموری sdhc رو ساپورت نمی کنند که این موضوع خیلی خنده داره واقعا.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
این موضوع مربوط به دستگاه هایی که گارانتی دارن میشه دیگه؟ درسته ؟

خوب پس یک تعریفی هر چند مختصر از این پدر و مادر کذایی اگر ارائه بدید بسی ممنون خواهیم شد.

در مورد وضعیت وحشتناک هم احتمالا شما باز دارید با همون عینک لایفتون به قضیه نگاه میکنید ؟ یا جدای از اون قضیه باز هم وحشتناکه. من هم در همون ویدئویی که لینکش رو در چند پست بالاتر گذاشتم، طرف که دستگاه رو تست میکرد میگفت که کنده ، علی رغم cpu نسبتا خوبی که داره، اما خوب هیچ برنامه ای باز نبود (نشون به اون نشون که در task manager هیچ برنامه ای نبود)

اما یک ویدئو دیگه دیدم که حد اقل 6 تا برنامه باز هست و طرف برنامه های دیگه ای رو اجرا میکنه و سرعت قابل قبوله. (البته برای من که دارم با عینک n93 به این قضایا نگاه میکنم و هیچ دید خاصی هم نسبت به performance یک ppc) ندارم :
http://youtube.com/watch?v=OBuEbK2REsY

در هر حال این بحث های دوستان برام خیلی جالبه ، ازتون تشکر میکنم.
راستی اگر آقا سیاوش یک بنچ مارک طبق گفته دوستمون بز پخش ویدئویی دستگاه بذارن خیلی خوب میشه

متاسفانه خبری از گارانتی برای دستگاههایی غیر از آیمیت و اچ تی سی در ایران نیست. پس این وضعیت شامل همه دستگاههای بدون گارانتی میشه . یه نگاهی به ریسک های مختلف وارد کردن گوشی بکنید و یه نیم نگاهی هم به هزینه هایی که میکنید با من همراه میشید!(از ریسک گیر دادن گمرک و ضربه خوردن تا ریسک مشکل رادیویی و رجیستر کردن و ... ) و علاوه بر اون لذت آنباکسینگ!!

متاسفانه من نمیتونم منظورم رو خوب برسونم . منظورم این بود که دستگاههای جدید که حداقل در سال اخیر یا 6 ماه آخر 2007 توسط ایتن معرفی شدند.

در مورد وضعیت وحشتناک بنده به شخصه از نزدیک اقدام به تست ایکس 650 نکردم . اما اونچه از بنچ مارک ها و فروم های اینترنتی و فیلم ها و صحبت های دوستان شنیدم رو نقل کردم. ولی در مورد 6150 اگر شما با یک دستگاه کند دیگه مقایسه کنید شاید سرعتش وحشتناک نباشه . حداقل با کوالکام ها که خیلی تفاوتی نداره!

یه توصیه دوستانه: هیچ وقت اسمارت فون ها رو با پی پی سی ها مقایسه نکنید چون هیچ معیار درستی به شما نخواهد داد. بنده که به شخصه هیچ روشی برای مقایسشون نمیشناسم . اگر شما پیدا کردید به بنده هم خبر بدید.

از بابت بحث ها هم امیدوارم به دردتون بخوره . خوشحال میشم کمکی بکنم . اما اون توصیه به دوستی بود که پی پی سی داشته . شاید برای شما پرفورمنس به کیفیت ال سی دی برتری نداشته باشه یا بالعکس . سعی کنید با توجه به نیاز هاتون تصمیم بگیرید. از خوندن تاپیک کامپلیت هم غافل نشید.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
راستی یک نکته رو یادم رفته بود بگم... آلتیمیت ها (حداقل مال خودم!) با کور پلیر و ازون بیشتر با tcpmp بسیار مشکل دارند.
گویا فلیم هم مشکل داشته اما در نسخه 1.2.0 به بعد این مشکل واسه فلیم حل شده اما آلتیمیت ها مشکلشون به حادی فلیم نبود اما همون اندازه هم هنوز حل نشده. نمی دونم چه طور توضیح بدم... ولی احتمالا nvidia 5500 در این مورد مشکلاتیی بوجود میاره... برنامه tcpmp تقریبا همیشه در هم ریختگی تصویر داره اما کور پلیر با بعضی ترفند ها بدون مشکل کار می کنه.
چشم... میرم یه چند تا ویدئو کانورت می کنم میذارم واستون. مموری کارتم رو فرمت کردم همه ویدئو هام از بین رفتن:eek:
راستی یک مورد دیگه هم عرض کنم به حضورتون... واسه خرید می تونه مهم باشه. فعلا آلتیمیت های 6150 و 8150 با رام فعلی بیش تر از 6 گیگابایت مموری sdhc رو ساپورت نمی کنند که این موضوع خیلی خنده داره واقعا.

من پیشنهاد میکنم شو Hips dont lie شکیرا رو همه امتحان کنیم:D لینکش رو گیر میارم میدم:happy:

menu>tools>preferences>video>video Output
اینو اونقدر تغییر بده تا بهتر بشه . واسه اونایی که گوفورس ندارن رو اینتل ایکس اسکیل بهترین حالته. بنده هم گشتم بهترین گزینه رو انتخاب کردم. هرچند که برای مقایسه باید همه روی دایرکت دراو باشند تا بشه درست مقایسه کرد.

بنچ مارک بنده در دایرکت دراو125.7 % بود . حالا خودت حساب کن اگه روی ایکس اسکیل میزاشتم:D

ادیت :با یه سافت ریست و تنظیم روی ایکس اسکیل و چند تا توییک اضافی درصد به 190 رسید! فکر کنم تنظیمات رو باید برای همه مشخص کنیم!!

Last edited:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
متاسفانه من نمیتونم منظورم رو خوب برسونم . منظورم این بود که دستگاههای جدید که حداقل در سال اخیر یا 6 ماه آخر 2007 توسط ایتن معرفی شدند.
X650 هم ژانویه 2008 معرفی شده.

راستی یک ویدئو ی دیگه دیدم (با دیال آپ !!)
http://youtube.com/watch?v=m_wAYMhItWY

در اینجا یک عکسی با دوربین دستگاه میگیره ، از زمان زدن دکمه ، 18 ثانیه طول میکشه تا عکس ذخیره بشه، نظر شما چیه ؟؟
زیاده ، نه ؟! دستگاه های دیگه در این مورد چطورن ؟ دستگاه شما چطور؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی زیاده!!

اومدن در حالت عکس با لایف 1 ثانیه گرفتن عکس هم کمتر از 1 ثانیه. هرچند قبلا که اتم داشتم 7-8 ثانیه طول میکشید تا به حالت عکاسی بره.
البته زمان دقیق نیست . فعلا نمیدونم لایفم کجاست . پیداش کردم زمان دقیق رو میگم:دی

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دکتر جان، شما که X800 داری ، میشه این صفحه رو بخونی و نظرت رو بگی؟
http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=1031&p=2
گفته دسنگاه خیلی کنده و باگ زیاد داره . از RAM پایین شکایت کرده.
آیا با ROM جدید مشکلی بر طرف شده ؟ (چه مشکلی؟)
در باره X650 دوستان میدونن رام جدید با اصلاحیه برای مشکلات وجود داره یا نه؟
این که گفته هر روز باید یک بار soft reset کنی تا ram خالی بشه چطور؟ درسته ؟

شما هم میشه لطفا از زمان عکاسی دستگاهتون بگید؟ چند ثانیه از گرفتن تا ذخیره کردن طول میکشه؟

راستی دوستان یک سایت برای دیدن benchmark پاکت پی سی معرفی میکنید؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دکتر جان، شما که X800 داری ، میشه این صفحه رو بخونی و نظرت رو بگی؟
http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=1031&p=2
گفته دسنگاه خیلی کنده و باگ زیاد داره . از RAM پایین شکایت کرده.
آیا با ROM جدید مشکلی بر طرف شده ؟ (چه مشکلی؟)
در باره X650 دوستان میدونن رام جدید با اصلاحیه برای مشکلات وجود داره یا نه؟
این که گفته هر روز باید یک بار soft reset کنی تا ram خالی بشه چطور؟ درسته ؟

شما هم میشه لطفا از زمان عکاسی دستگاهتون بگید؟ چند ثانیه از گرفتن تا ذخیره کردن طول میکشه؟

راستی دوستان یک سایت برای دیدن benchmark پاکت پی سی معرفی میکنید؟

دوست عزیز دکتر این روزا سرش شلوغه و زیاد وقت نمی کنه به اینجا سر بزنه...
توصیه می کنم اگر تا حالا نخوندید حتما ترد دکتر در خصوص ایکس 800 رو بخونید.
مورد بعد اینکه بنچ مارک ها خیلی پراکنده هستند. هر سایتی چند مورد داره. اسم گوشی و بنچ مارک رو گوگل کنید پیدا می کنید.
در خصوص ایکس 650. کمبود فری رم یک واقعیت تلخ در این سری می باشد. باید بپذیریم. اما دکتر نکات خوبی در خصوص استفاده بهینه از رم داده که مفیده...
18 ثانیه که واقعا فاجعه است. البته ازین موارد معمولا در رام های اولیه که اکثر تست ها هم با اون ها انجام میشه زیاد دیده میشه که بعدا اصلاح میشه. مثلا منوی وایرلس منیجر آلتیمیت من 20 ثانیه اولش طول می کشید بعضی اوقات! که بعدا در رام جدید کاملا اصلاح شد.
ضمنا تبریک می گویم. به نسبتحضوری که در این انجمن داشته اید خوب پیش می روید. موفق باشید.

پ ن مهم : من اشتباها گفته بودم که آلتیمیت 6150 و 8150 با tcpmp همیشه مشکل داره... که حواسم نبود و اشتباه گفتم. tcpmp بدون مشکل هست ولی کور پلیر بعضا قاتی می کنه(تصویر) و مجبور به سافت ریست میشویم.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
توصیه می کنم اگر تا حالا نخوندید حتما ترد دکتر در خصوص ایکس 800 رو بخونید.
حدس میزدم هم چین ترددی باشه. اما حالا که هست حتما میخونمش.

ضمنا تبریک می گویم. به نسبتحضوری که در این انجمن داشته اید خوب پیش می روید. موفق باشید.
ممنونم!. کمال هم نشین در ما داره اثر میکنه.
خوب!
دوستان یک ویدئوی جالب از مقایسه دستگاه VGA و QVGA.
ببینید و لذت ببرید. در ضمن یک چیز جالب ، در VGA ها و در pocket IE قابلیتی به نام USE High Resolution و Desktop وجود داره که میشه گفت تقریبا 2 برابر حالت عادی ، اطلاعات در صفحه نشون میده ! (البته مثل این که این ماله WM6 هست)
در ضن در این جا ، دستگاه با VGA نسبت به QVGA ، با این که از cpu قویتری برخورداره ، اما خیلی (کمی!) کندتره !
عکس با کیفیت در رابطه با این مقایسه از هر دو دستگاه کنار هم : (به علاوه گفت و گویی که در این باره شده)
http://discuss.pocketnow.com/showthread.php?t=22889
نیز ببینید:
http://mobilyazilar.blogspot.com/2007/01/what-is-difference-between-vga-and-qvga.html

راستی ، یک نگاهی به دستگاه های دارای VGA+ بندازید:
http://pdadb.net/index.php?m=pdalist&list=vga_plus

XperiaT, Omni, محصولات توشیبا ! چه چیز هایی (غول هایی) در راهند ! سال بعد فکر کنم خرج سنگینی روی دستمون گذاشته بشه.
Meizu M8 miniOne چیز جالبیه. موبایل با ویندوز CE
هیچ کدوم از این دستگاه ها رو در حال حاضر میشه خرید؟ با چه قیمتی ؟ مخصوصا توشیبا ها رو.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
باز هم من مزاحم شدم.
دوستان نظرشون در مورد Asus P535 چيه؟:cool:
يكي از دوستانم امروز باهام تماس گرفت و گفت كه داره ميره دبي!:D
حالا بهتره كه بگم اون بخره يا اينكه اينجا مي شه خريد؟;)
اگه بياره ايران مشكل رجيستر شدن با شبكه ما رو نداره؟;)
قيمتش تو ايران و دبي چنده؟:p
كلا نظر دوستان چيه؟:happy:
بازم ممنون كه واسه من وقت مي ذارين.:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عالیه . از نظر پرفورمنس حرف نداره . از سیمسون هم میتونی سئوال کنی اگه نکته ای داره بهت بگه.
راستی الان که نگاه میکردم دیدم مدل ایسوسه چی بود که یادم نمیومد:دی
در اصل بنده در توهم بودم . هر چی سرچ کردم پیدا نکردم بیشتر فکر کردم دیدم ای دل غافل اچ پی بود (اچ پی آی پک 600) اگه تونست اینو بگیره ضرر نمیکنی

در ضمن پی 750 ایسوس رو هم نگاهی بنداز . کیو وی جی ای هست اما از اونجایی که اسکرین وی جی ای روشه با یه رام کوک شده وی جی ای میشه. پس میتونی بین پرفورمنس کیو وی جی ای و زیبایی وی جی ای انتخاب کنی.

در مورد رجیستر هم پی 535 هیچ مشکلی نداره با شبکه ایران هم همخوانی داره . بعید میدونم پی 750 هم هیچ مشکلی داشته باشه چون اونهم ساخت ایسوسه اما اچ پی آی پک 600 رو مطمئن نیستم . چند وقت پیش کسی قرار بود از دبی بخره نمیدونم چه کار کرد

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من قصد دارم يک hp ipaq 614c/612c بگيرم.
کسی خبری داره کيه اينجا هم پيدا ميشه يا نه؟
يا کسی از بچه ها اينجا داشته؟
نظری خاصی کسی داره؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه
دوستان ميخوام tytn2 بگيرم نظرتون چيه ؟!
تو اين قيمت ها چيز بهتري سراغ داريد ؟!
اين گوشي مشكلي داره يا نه !؟
مثلا imate jamin ضعف صدا داره
ميخواستم بدونم ضعف هاي اين چيه ؟!
و در آخر اينكه قيمت در تهران دوبي و يا شيراز را اگر لطف كنيد ممنون ميشم !
مرسي آقايون !

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من قصد دارم يک hp ipaq 614c/612c بگيرم.
کسی خبری داره کيه اينجا هم پيدا ميشه يا نه؟
يا کسی از بچه ها اينجا داشته؟
نظری خاصی کسی داره؟
سلام دوست عزیز،
اولا" که بعید می دونم تو ایران باشه؛
به لحاظ نوع دستگاه،ظاهر زیبایی دارد که در زمان معرفیش بنده را هم مجذوب خودش کرده بود؛البته این دستگاه از نظر مشخصات در حقیقت همان اتم اگزک هست با جی پی اس و دوربین 3.1 مگا پیکسل(شما اگر همان مدل ها منتها بدون c را بگیرید؛دوربین را نخواهید داشت که بنده هم این مورد را ترجیح می دهم)البته کارخانه سازنده اش اینونتک است که بنده شناخت زیادی ازشون ندارم؛
در رابطه با این دستگاه باید در سایتهای خارجی سرچ کنید؛
سلام به همه
دوستان ميخوام tytn2 بگيرم نظرتون چيه ؟!
تو اين قيمت ها چيز بهتري سراغ داريد ؟!
اين گوشي مشكلي داره يا نه !؟
مثلا imate jamin ضعف صدا داره
ميخواستم بدونم ضعف هاي اين چيه ؟!
و در آخر اينكه قيمت در تهران دوبي و يا شيراز را اگر لطف كنيد ممنون ميشم !
مرسي آقايون !

دوست من در رابطه با قیمت که اینجا را ببینید
در رابطه با نقاط ضعف و قوتش هم به تاپیکش در بخش سخت افزار مراجعه کنید؛اصولا" این نوع تاپیکها که به قول دوستان کلوپ گوشیهای مختلف است؛بسیار در راهنمایی جهت خرید می تواند موثر باشد.
موفق باشسید.

بالا