بچه ها تا بحال پیش بینی نکردم که غلط از آب در بیاد(البته خودم اینجوری فکر میکنم اگر نقضش رو دارید بگید بدونم)
من رسما پیش بینی میکنم که دیاموند یک گوشی کاملا موفق خواهد شد
من رسما پیش بینی میکنم که دیاموند یک گوشی کاملا موفق خواهد شد
بله ، از راهنمایی هاتون ممنونم ، منطقی ترین کار هم به نظرم همینه .
اما بازهم من راجع بع پالیسی چیزی پیدا نکردم ، یا بتوضیحید ، یا بلینکید . tnx
اما یه سوال هم دارم ، این لینک رو ببینید ، بعضی قیمت ها مسخره است ؟ نه (فکر کنم همون پالیسی که من نمی دونم چیه ، اگه می دونستم ، این سوال رو نمی پرسیدم)
البته پایین صفحه هم دیدم که نوشته فروشنده ها درجه بندی دارند .
http://www.google.com/products?hl=en&resnum=0&q=htc+touch+diamond&um=1&ie=UTF-8
پ. ن : حالا فهمیدم ، به این میگن سرکار گذاشتن یه بنده خدا ، خب چی می شد همون اول می گفتید policy
نفرمودید که چطور می تونم در مورد یه سایت مطمئن بشم ؟
مرسی
منم خیلی دوست دارم نظر اساتید رو در مورد این P3470 بدونم؟!
چجور گوشی ایه؟ تو ایران که هنوز نیومده درسته؟
بین این گوشی و تاچ کروز کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
شگفتی های آفرینش!!! : اگه به بالا دقت کنید می بینید که آقای reza sadeghi یک سوال پرسیدن و من هم قسمتی از پست ایشان را کوت کردم و پاسخ دادم. اما الان پست من که جواب پست ایشون بوده قبل از پست ایشون اومده! جل الخالق!
سلام دوستان من يك Imate Jasjam دارم كه هنوز يك سال از عمرش نگذشته، ميخوام تعويضش كنم.
جايي رو سراغ داريد كه با قيمت مناسب ازم برداره يا برام تعويضش كنه؟ منصف باشه.
اين چند مدل نظرم رو جلب كرده:
HTC TytnII
Touch Diamond (ظاهرا هنوز وارد بازار نشده؟ چند مدت ديگه مياد؟)
HTC Touch
HTC Touch Cruise
قيمت اين چند مدل رو كسي داره؟
تو بازارچه آگهی بزن عزیز
سلام .
من دوباره برگشتم ، .
یه مشکل و راهنمایی با شما .
خاله من اصلا آدم active نیستش ، حتی pc هم خونه شون ندارن :blink: شوهر خاله ام هم خیلی تو انی جور مسایل وارد نیست ، از دوستش پرسیده ، اون هم گفته اگه بخوایم از این جا (کالیفرنیا ، شهر فولرتون ، اگه درست یادم باشه ) اردر بدیم برامون در میاد 1000 تا ( در حالی که سایت اکپنسیس زده 795 تا )
چجوریه ؟ حق با دوست شوهر خالمه یا .... ؟
مرسی ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(راستی یه سوال مسخره ، ما ، خودمون از تو ایران می تونیم اردر بدیم ؟ هزینه شیپینگ زیاد می شه یا اصلا به دستمون نمی رسه یا ... ؟ )
باز هم مرسی
یا حق
البته یه مسئله هم هست اونم مالیاته + عوارض گمرکی . وقتی از سایت اکسپنسی کانادا خرید میکنی عوارض به عهده خود سایته اما مالیات 7-30 درصدی بسته به شهر یا ایالت رو شاخشه(که البته اگه دستی به ایران بیاد و طرف وارد باشه میتونه مالیات رو پس بگیره)
با این حساب مالیات + عوارض گمرکی + هزینه پست که جمعا 30% بشه اصلا هم عجیب نیست. اتم لایف بنده به خاطر این که 3 روزه برسه 60$ هزینه حمل خورد!! در حالی که با پست معمولی 20$ دلار میخورد! 7-8 درصد هم مالیات (خیلی خوش شانس بودم!!) خلاصه دستگاهی که 360 تومن قرار بود دستم برسه شد 460 تومن!! حالا که فکر میکنم میبینم همون 20-30 درصد بلکم بیشتر خرج این اضافه جاتش شده!!
==========================
پ.ن: حسین جان کی سفارش داده چه جوری داده؟ من مموری میخوام راهنمایی کنید :دی
موضوع برا 7-8 ماه پیش هست عماد جان یه amp بود که رفیقم تو کانادا برا دوستم تو آمریکا فرستاد و اون ایران:blush:
ولی اینجور که مثلا بعضی از کالا ها (که از قبل اعلام میکنن) برا خریدار داخل گشور یه سری عوارض داره ولی موقع خارج کردنش از کشور مالیات بخشیده میشه(برا ترقیب صادرات) که فکر نمیکنم گوشی موبایل جزء ش باشه معمولا ماشین هست که اینجور بخشودکی مالیات بهش میخوره مثل BMW تو آلمان (قیمت BMW توآلمان از همه جای دنیا تقریبا گرون تره ولی موقع خارج کردنش کلی offer میگیره)
حسین جان شما وارد تری . بنده قصد رد صحبت های شما رو نداشتم گفتم بر حسب جا و مکان.
تا جایی که یادم میاد سعی میکنم حرف های داییم رو تکرار کنم. ایشون به من گفتند که :
برای خیلی از کالا ها یک مالیات مصرف وجود داره (تقریبا همه کالاها به جز سوبسیدی ها و کالاهای مورد حمایت) که این مالیات بسته به نوع کالا متغییره (مثلا برای لانژره در بعضی ایالت ها به 200% هم میرسه!!!) حالا اگر شما قصد خرید رو داشته باشید همون سایت بسته به استان اردرتون مالیات رو (مثل شیپمنت و هزینه گمرکی ) حساب میکنه . (اگر خواستید رسید موجود هست میتونم اسکن کنم ببینین قسمت مالیات رو) حالا اگه طرف موقع خارج شدن از کشور بتونه ثابت کنه که کالا رو برای مصرف نمیخواسته و قصد خروجش رو از کشور داره (با رسید کالا + جعبه آکبند یا شرایط دیگه که ازش مطلع نیستم) برگه ای پرمیکنه و این مالیات به حسابش برگردونده میشه (یا در بعضی کشور ها بخشودگی مالیاتی به همون میزان میخوره!)
حالا موردی که شما گفتی در آمریکا اتفاق افتاده و ممکنه گمرک و عوارض مالیات (استثناا) نداشته بوده. و یا این که این عوارض گرفته باشی استثنا هست.
---------
راستی دایی بنده به دلیل اینکه تو گمرک اینجا گیر ندن بسته رو باز کرد و دستگاه رو با چسب روش !! تو جیبش گذاشت . عجله هم داشت به خاطر همین سراغ گمرک و ... نرفت .