• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها تا بحال پیش بینی نکردم که غلط از آب در بیاد:)(البته خودم اینجوری فکر میکنم اگر نقضش رو دارید بگید بدونم:))

من رسما پیش بینی میکنم که دیاموند یک گوشی کاملا موفق خواهد شد:)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
بله ، از راهنمایی هاتون ممنونم ، منطقی ترین کار هم به نظرم همینه .
اما بازهم من راجع بع پالیسی چیزی پیدا نکردم ، یا بتوضیحید ، یا بلینکید . tnx
اما یه سوال هم دارم ، این لینک رو ببینید ، بعضی قیمت ها مسخره است ؟ نه (فکر کنم همون پالیسی که من نمی دونم چیه ، اگه می دونستم ، این سوال رو نمی پرسیدم)
البته پایین صفحه هم دیدم که نوشته فروشنده ها درجه بندی دارند .
http://www.google.com/products?hl=en&resnum=0&q=htc+touch+diamond&um=1&ie=UTF-8

پ. ن : حالا فهمیدم ، به این میگن سرکار گذاشتن یه بنده خدا ، خب چی می شد همون اول می گفتید policy :D

نفرمودید که چطور می تونم در مورد یه سایت مطمئن بشم ؟

در مورد اتم لیف :)D) آره خداوکیلی ، عجب چیز غولیه ، اما .... اما gps ؟ من صبر می کنم ، اگه با دیاموند که ان شاالله ، گوش شیطون کر ، گرفیتم ، حال کردم ، می رم سراغ ppc . تا خدا چی بخواد .
مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بله ، از راهنمایی هاتون ممنونم ، منطقی ترین کار هم به نظرم همینه .
اما بازهم من راجع بع پالیسی چیزی پیدا نکردم ، یا بتوضیحید ، یا بلینکید . tnx
اما یه سوال هم دارم ، این لینک رو ببینید ، بعضی قیمت ها مسخره است ؟ نه (فکر کنم همون پالیسی که من نمی دونم چیه ، اگه می دونستم ، این سوال رو نمی پرسیدم)
البته پایین صفحه هم دیدم که نوشته فروشنده ها درجه بندی دارند .
http://www.google.com/products?hl=en&resnum=0&q=htc+touch+diamond&um=1&ie=UTF-8

پ. ن : حالا فهمیدم ، به این میگن سرکار گذاشتن یه بنده خدا ، خب چی می شد همون اول می گفتید policy :D

نفرمودید که چطور می تونم در مورد یه سایت مطمئن بشم ؟
مرسی

باید چند نفر پیدا کنید که ازون سایت خرید کرده باشن!

mahdibassam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
من یه موبایل موتورولا قدیمی دارم و چون زیاد از موبایلو اینا خوشم نمیاد می خوام اینو نگر دارم و یه pocket pc بگیرم. به نظر شما با بودجه 200-300 چی میشه گرفت؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
نو هیچ. دست 2 باز هم چیز درست و حسابی هیچ

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
رضا جان در مورد اون قسمتی که فرمودی با 450 تومن چیز بهتری از عربستان بگیری به نظر من می تونی یک ایتن ایکس 500 معمولی بگیری با این پول که جی پی اس قدرتمندی داره و مهمتر از همه سی پی یو قابل قبول سامسونگ 400 مگاهرتزی و ظاهر فوق العاده شیک (به نظر من) و البته فقط کیبرد نداره. از همه نظر و در هر حالت هم نسبت به این چیزایی که شما دنبالشی برتری داره. دیگه خود دانی...

توضیح مهم : البته با این 450 میشه در شرایطی مثل خرید اینترنتی و ... حتی یک اتم لایف هم خرید (مثل آقای ووسین) ولی در حال حاضر شما امکانش رو نداری.

مع السلامه یا عزیز الوطنی!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم خیلی دوست دارم نظر اساتید رو در مورد این P3470 بدونم؟!

چجور گوشی ایه؟ تو ایران که هنوز نیومده درسته؟

بین این گوشی و تاچ کروز کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منم خیلی دوست دارم نظر اساتید رو در مورد این P3470 بدونم؟!

چجور گوشی ایه؟ تو ایران که هنوز نیومده درسته؟

بین این گوشی و تاچ کروز کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!

دوست عزیز این چه مقایسه ایه؟! کروز یک دستگاه متوسط رو به بالا با قیمتی هم نسبتا زیاد و پی 3400 یک دستگاه ارزون(!) به همرا مشخصات ضعیف هستند.

شگفتی های آفرینش!!! : اگه به بالا دقت کنید می بینید که آقای reza sadeghi یک سوال پرسیدن و من هم قسمتی از پست ایشان را کوت کردم و پاسخ دادم. اما الان پست من که جواب پست ایشون بوده قبل از پست ایشون اومده! جل الخالق!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شگفتی های آفرینش!!! : اگه به بالا دقت کنید می بینید که آقای reza sadeghi یک سوال پرسیدن و من هم قسمتی از پست ایشان را کوت کردم و پاسخ دادم. اما الان پست من که جواب پست ایشون بوده قبل از پست ایشون اومده! جل الخالق!

سیاوش جان خیلی دوست دارم یه عکس بگیرم وقتی که این آقا رضا پست میزنه شاید شما باور نکنید ولی مدیرا میدونن من چی میکم این آقا رضا هر بار که پست میزنه 10-12 بار یه پست رو پاک میکنه و دوباره میزنه حالا نمیدونم مشگل فنی هست یا خودشون از عمد این کار رو میکنند:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تیریپ سیا بازیه ؟ CIA!!

پس یعنی ما هر چی فحش بنویسیم بعدش ادیتش کنیم بازم ضایع میشیم؟ :دی

خوب شد گفتی حواسم باشه

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام دوستان من يك Imate Jasjam دارم كه هنوز يك سال از عمرش نگذشته، ميخوام تعويضش كنم.
جايي رو سراغ داريد كه با قيمت مناسب ازم برداره يا برام تعويضش كنه؟ منصف باشه.

اين چند مدل نظرم رو جلب كرده:

HTC TytnII

Touch Diamond (ظاهرا هنوز وارد بازار نشده؟ چند مدت ديگه مياد؟)

HTC Touch

HTC Touch Cruise

قيمت اين چند مدل رو كسي داره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان من يك Imate Jasjam دارم كه هنوز يك سال از عمرش نگذشته، ميخوام تعويضش كنم.
جايي رو سراغ داريد كه با قيمت مناسب ازم برداره يا برام تعويضش كنه؟ منصف باشه.

اين چند مدل نظرم رو جلب كرده:

HTC TytnII

Touch Diamond (ظاهرا هنوز وارد بازار نشده؟ چند مدت ديگه مياد؟)

HTC Touch

HTC Touch Cruise

قيمت اين چند مدل رو كسي داره؟

تو بازارچه آگهی بزن عزیز:)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
من دوباره برگشتم ، .
یه مشکل و راهنمایی با شما .
خاله من اصلا آدم active نیستش ، حتی pc هم خونه شون ندارن :blink: شوهر خاله ام هم خیلی تو انی جور مسایل وارد نیست ، از دوستش پرسیده ، اون هم گفته اگه بخوایم از این جا (کالیفرنیا ، شهر فولرتون ، اگه درست یادم باشه ) اردر بدیم برامون در میاد 1000 تا ( در حالی که سایت اکپنسیس زده 795 تا )
چجوریه ؟ حق با دوست شوهر خالمه یا .... ؟
مرسی ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(راستی یه سوال مسخره ، ما ، خودمون از تو ایران می تونیم اردر بدیم ؟ هزینه شیپینگ زیاد می شه یا اصلا به دستمون نمی رسه یا ... ؟ :D)
باز هم مرسی
یا حق

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
من دوباره برگشتم ، .
یه مشکل و راهنمایی با شما .
خاله من اصلا آدم active نیستش ، حتی pc هم خونه شون ندارن :blink: شوهر خاله ام هم خیلی تو انی جور مسایل وارد نیست ، از دوستش پرسیده ، اون هم گفته اگه بخوایم از این جا (کالیفرنیا ، شهر فولرتون ، اگه درست یادم باشه ) اردر بدیم برامون در میاد 1000 تا ( در حالی که سایت اکپنسیس زده 795 تا )
چجوریه ؟ حق با دوست شوهر خالمه یا .... ؟
مرسی ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(راستی یه سوال مسخره ، ما ، خودمون از تو ایران می تونیم اردر بدیم ؟ هزینه شیپینگ زیاد می شه یا اصلا به دستمون نمی رسه یا ... ؟ :D)
باز هم مرسی
یا حق

امکان نداره هزینه پست بین آمریکا و کانادا این قیمت بشه:blush:من خودم اینکار رو کردم هزینش به 20$ هم نمیرسه:blush:

شما میتونید اوردر بدید ولی اینجا آمدنش با خداست به خصوص اگر جنس از قاره آمریکا باشه:blush:

ولی بعضی از جنس ها هستند (به خصوص تو ebay(که لوکال اصلیشون تو چین یا هنک کنک هست (کلا سمت آسیا) که یکی از بچه های همین جا سفارش داده بود آمده بود دستش:)

موفق باشید:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
البته یه مسئله هم هست اونم مالیاته + عوارض گمرکی . وقتی از سایت اکسپنسی کانادا خرید میکنی عوارض به عهده خود سایته اما مالیات 7-30 درصدی بسته به شهر یا ایالت رو شاخشه(که البته اگه دستی به ایران بیاد و طرف وارد باشه میتونه مالیات رو پس بگیره)
با این حساب مالیات + عوارض گمرکی + هزینه پست که جمعا 30% بشه اصلا هم عجیب نیست. اتم لایف بنده به خاطر این که 3 روزه برسه 60$ هزینه حمل خورد!! در حالی که با پست معمولی 20$ دلار میخورد! 7-8 درصد هم مالیات (خیلی خوش شانس بودم!!) خلاصه دستگاهی که 360 تومن قرار بود دستم برسه شد 460 تومن!! حالا که فکر میکنم میبینم همون 20-30 درصد بلکم بیشتر خرج این اضافه جاتش شده!!

==========================

پ.ن: حسین جان کی سفارش داده چه جوری داده؟ من مموری میخوام راهنمایی کنید :دی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
البته یه مسئله هم هست اونم مالیاته + عوارض گمرکی . وقتی از سایت اکسپنسی کانادا خرید میکنی عوارض به عهده خود سایته اما مالیات 7-30 درصدی بسته به شهر یا ایالت رو شاخشه(که البته اگه دستی به ایران بیاد و طرف وارد باشه میتونه مالیات رو پس بگیره)
با این حساب مالیات + عوارض گمرکی + هزینه پست که جمعا 30% بشه اصلا هم عجیب نیست. اتم لایف بنده به خاطر این که 3 روزه برسه 60$ هزینه حمل خورد!! در حالی که با پست معمولی 20$ دلار میخورد! 7-8 درصد هم مالیات (خیلی خوش شانس بودم!!) خلاصه دستگاهی که 360 تومن قرار بود دستم برسه شد 460 تومن!! حالا که فکر میکنم میبینم همون 20-30 درصد بلکم بیشتر خرج این اضافه جاتش شده!!

==========================

پ.ن: حسین جان کی سفارش داده چه جوری داده؟ من مموری میخوام راهنمایی کنید :دی

موضوع برا 7-8 ماه پیش هست عماد جان یه amp بود که رفیقم تو کانادا برا دوستم تو آمریکا فرستاد و اون ایران:blush:

ولی اینجور که مثلا بعضی از کالا ها (که از قبل اعلام میکنن) برا خریدار داخل گشور یه سری عوارض داره ولی موقع خارج کردنش از کشور مالیات بخشیده میشه(برا ترقیب صادرات) که فکر نمیکنم گوشی موبایل جزء ش باشه معمولا ماشین هست که اینجور بخشودکی مالیات بهش میخوره مثل BMW تو آلمان (قیمت BMW توآلمان از همه جای دنیا تقریبا گرون تره ولی موقع خارج کردنش کلی offer میگیره)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
موضوع برا 7-8 ماه پیش هست عماد جان یه amp بود که رفیقم تو کانادا برا دوستم تو آمریکا فرستاد و اون ایران:blush:

ولی اینجور که مثلا بعضی از کالا ها (که از قبل اعلام میکنن) برا خریدار داخل گشور یه سری عوارض داره ولی موقع خارج کردنش از کشور مالیات بخشیده میشه(برا ترقیب صادرات) که فکر نمیکنم گوشی موبایل جزء ش باشه معمولا ماشین هست که اینجور بخشودکی مالیات بهش میخوره مثل BMW تو آلمان (قیمت BMW توآلمان از همه جای دنیا تقریبا گرون تره ولی موقع خارج کردنش کلی offer میگیره)

حسین جان شما وارد تری . بنده قصد رد صحبت های شما رو نداشتم گفتم بر حسب جا و مکان.
تا جایی که یادم میاد سعی میکنم حرف های داییم رو تکرار کنم. ایشون به من گفتند که :
برای خیلی از کالا ها یک مالیات مصرف وجود داره (تقریبا همه کالاها به جز سوبسیدی ها و کالاهای مورد حمایت) که این مالیات بسته به نوع کالا متغییره (مثلا برای لانژره در بعضی ایالت ها به 200% هم میرسه!!!) حالا اگر شما قصد خرید رو داشته باشید همون سایت بسته به استان اردرتون مالیات رو (مثل شیپمنت و هزینه گمرکی ) حساب میکنه . (اگر خواستید رسید موجود هست میتونم اسکن کنم ببینین قسمت مالیات رو) حالا اگه طرف موقع خارج شدن از کشور بتونه ثابت کنه که کالا رو برای مصرف نمیخواسته و قصد خروجش رو از کشور داره (با رسید کالا + جعبه آکبند یا شرایط دیگه که ازش مطلع نیستم) برگه ای پرمیکنه و این مالیات به حسابش برگردونده میشه (یا در بعضی کشور ها بخشودگی مالیاتی به همون میزان میخوره!)

حالا موردی که شما گفتی در آمریکا اتفاق افتاده و ممکنه گمرک و عوارض مالیات (استثناا) نداشته بوده. و یا این که این عوارض گرفته باشی استثنا هست.

---------
راستی دایی بنده به دلیل اینکه تو گمرک اینجا گیر ندن بسته رو باز کرد و دستگاه رو با چسب روش !! تو جیبش گذاشت . عجله هم داشت به خاطر همین سراغ گمرک و ... نرفت .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان شما وارد تری . بنده قصد رد صحبت های شما رو نداشتم گفتم بر حسب جا و مکان.
تا جایی که یادم میاد سعی میکنم حرف های داییم رو تکرار کنم. ایشون به من گفتند که :
برای خیلی از کالا ها یک مالیات مصرف وجود داره (تقریبا همه کالاها به جز سوبسیدی ها و کالاهای مورد حمایت) که این مالیات بسته به نوع کالا متغییره (مثلا برای لانژره در بعضی ایالت ها به 200% هم میرسه!!!) حالا اگر شما قصد خرید رو داشته باشید همون سایت بسته به استان اردرتون مالیات رو (مثل شیپمنت و هزینه گمرکی ) حساب میکنه . (اگر خواستید رسید موجود هست میتونم اسکن کنم ببینین قسمت مالیات رو) حالا اگه طرف موقع خارج شدن از کشور بتونه ثابت کنه که کالا رو برای مصرف نمیخواسته و قصد خروجش رو از کشور داره (با رسید کالا + جعبه آکبند یا شرایط دیگه که ازش مطلع نیستم) برگه ای پرمیکنه و این مالیات به حسابش برگردونده میشه (یا در بعضی کشور ها بخشودگی مالیاتی به همون میزان میخوره!)

حالا موردی که شما گفتی در آمریکا اتفاق افتاده و ممکنه گمرک و عوارض مالیات (استثناا) نداشته بوده. و یا این که این عوارض گرفته باشی استثنا هست.

---------
راستی دایی بنده به دلیل اینکه تو گمرک اینجا گیر ندن بسته رو باز کرد و دستگاه رو با چسب روش !! تو جیبش گذاشت . عجله هم داشت به خاطر همین سراغ گمرک و ... نرفت .

من کوچیکتم:)

تجربه من بود که گفتم واگر نه حتما اینجوری هم هست:rolleyes:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یادش بخیر منم تایتن یک! رو داداش کوچیکه از سوئد واسم گرفت. 100 تومنی بیشتر از اون چیزی شد که من فکر می کردم اون موقع ولی جزئیات این 100 تومن یادم نیست.
نکته بسیار مهم اینه که اگه اونجا به فروشنده ها سفارش بدید لزوما از یک سایت خاص مثل اکسپنسیس یا ebay نمی گیرن. خیلی هاشون از سایت ها و محل های خاصی می گیرن که خیلی ممکنه گرون هم باشه. نمی دونم چرا؟!

یک بار که از دبی میومدم سه تا گوشی بدون سیم کارت گذاشتم تو جیبم! با همون برچسب هاشون یدونه هم ماله خودم توی کیف دستیم بود. جعبه هاشون هم توی ساکم بود! خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد .

بالا