• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Jasjam بخرم؟
Wi_Fi اش که هم B هست و هم G دیگه. درسته؟
خیلی سنگین به نظر میاد.
دوربینش هم عجیبه که بر خلاف اندازه بزرگی که داره 1.3 هست.
Rom 6.1 هم هست دیگه براش؟
پس چرا اینقدر همه بدشون میاد از این؟

بودجه ام رو به بدبختی تا اندازه ای افزایش دادم.
اینجا کسی هست بخواد Tytn معمولیش رو بفروشه؟
بیرون از اینجا با چه قیمتی میشه دست دو سالم اش رو پیدا کرد؟

:eek::eek::eek::eek:
داش رضا باز هم؟!
دوربینش 2 مگاپیکسل هست و کیفیتش هم بدک نیست. همون طور که گفتم دستگاه خوبیه و پرفورمنس قابل قبولی هم داره. من خودم تایتنش رو داشتم ولی کمی بیشتر جسجم رو ترجیح میدم. حداقل از نزدیک ظاهر جسجم بهتره ولی کمی گرونتره.
چون پرسیدی مجبورم کامل جواب بدم. هرمس 100 میشه جسجم.
هرمس 200 میشه تایتن.
تا دلت بخواد واسش رام هست. اصلا ازین نظر کم رقیبه...
راستی پخش صوتی خیلی خوبی هم داره...
دیگه اصل مطلب سی پی یوی قابل قبول سامسونگ 400. از نظر وا فای هم خودم خیلی استفاده کردم و بدون مشکله.
ایرادش وزن زیادشه که قابل اغماض هستش.
راستی کیبرد فوق العاده ارگونومیکی هم داره.(در مقایسه با زینک)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اگر قرار باشه بازی رو تو پی اس پی بکنی و عکس رو تو دوربین بگیری و فیلم رو تو پی ام پی ببینی و آهنگ رو تو ام پی تری پلیر و آفیس رو تو نوت بوک آیا منطقیه که حتی 300 تومن واسه یه دستگاه خرج کنی؟
بله من میگم منطقیه:D
چون wm کلی برنامه بدرد بخور داره.و این ساپورت نرم افزاریش هست که اون رو برتر میکنه در بین موبایلهای دیگه.از طرفی ppc سیستم عامل بسیار منعطفی داره که در سایرین دیده نمیشه و با اعمال تغییرات در ریجستری میشه همه جوره با این سیستم عامل ور رفت .کار کردن باwm لذت بخشه.GUI رو میشه هر جوری بخوای براش درست کنی.محیط تاچ اسکرین جذابه و کار کردن باهاش راحته.ppcها کمتر عمومیت دارند و اصطلاحا خز نمیشند.:pفکر نمیکنم اینا دلایل کمی باشه برای خرید یه ppc ی300 تومنی.که واقعا دیگه الان بااین پول یه گوشی متوسط سیمبین هم نمیدند.پس برای خیلیا جمین 300 تومنی میارزه.همه که پاور پوینت لازم ندارند:lol:

ولی نمیشه کسی رو که دیوایس قوی تر می گیره زیر سوال برد با این استدلال که مثلا پی ای پی فلان قابلیت رو داره و نینتندو بهمان قابلیت.
کسی نخواسته کسی رو زیر سئوال ببره یه بار دیگه پستهای اخیر رو بخونید و راحت باشید:).ضمنا پی اس پی هستش نه پی ای پی.;)و کسی هم حرفی از نینتندو نزده.:lol:
بنده هم حرف شما رو زدم.گفتم .اقایون خیلی از کسانی که میخوان ppc بگیرند میخوان یه استفاده ی معمولی داشته باشند.نمیخوان که با ppcشون وصلت کنند.:blink:

پ.ن:بیایید هر کس از در میاد تو,بهش نگیم این ضعیفاش بدرد نمیخوره .اون وقت هر بنده خدایی بیاد و تاپیک رو بخونه فکر میکنه بعله ppc یعنی cpu ی 500 به بالا .
یه مثال: به نظر شما عاقلانه است کسی که از کامییوترش نمیخواد استفاده ی گرافیکی دایمی و سنگین و حرفه ایی ببره ,بره و یه کارت گرافیک خفن 900 هزار تومنی بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه شماها این کار رو میکنید,پس بنده هم همین جا اعلام میکنم خرید cpuی زیر 500بر همگان حرامست و خریدار خونش مباحه.:lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پ.ن:بیایید هر کس از در میاد تو,بهش نگیم این ضعیفاش بدرد نمیخوره .اون وقت هر بنده خدایی بیاد و تاپیک رو بخونه فکر میکنه بعله ppc یعنی cpu ی 500 به بالا .
یه مثال: به نظر شما عاقلانه است کسی که از کامییوترش نمیخواد استفاده ی گرافیکی دایمی و سنگین و حرفه ایی ببره ,بره و یه کارت گرافیک خفن 900 هزار تومنی بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه شماها این کار رو میکنید,پس بنده هم همین جا اعلام میکنم خرید cpuی زیر 500بر همگان حرامست و خریدار خونش مباحه.:lol:

خوب من حرفهای دوستان رو خوندم؛همگی متفق القول می گن که سی پی یو اومپ 200 ضعیف هست و این بر کسی پوشیده نیست؛اما بحث استفاده هم باز درست گفته شده و هر کس بر حسب نیاز خودش باید سراغ سی پی یو بره،اما امان از اون روزی که به خصوص یه تازه کار متوجه بشه که سی پی یو بالاتری لازم داره؛اونوقت هست که اگر یه دستگاه با سی پی یو بالاتر ببینه؛سرخورده می شه از انتخابش؛
اما دکتر زیاد از بحث مشاوره خارج شدی؛چی شد که بنده اون پست را زدم؟دوست ما گفت که با اس 200 میشه همه بازیها را انجام داد؟من هم عرض کردم خیر؛حتی تعداد بیشتری از برنامه ها که بوسیله اتم و دستگاههای با پرفورمنس بالاتر اجرا می شوند؛در اس 200 با مشکل اجرا مواجه می شوند؛می خوام این نکته را بگم که در پست قبل از پست من این دوستمون سوالی مبنی بر انجام بازی و در رابطه با توان سی پی یو پرسیده بود؛(گرپه بعدا" گفتند که نیازی به بازیهای آنچنانی ندارند)پاسخ بنده هم در راستای توجه به نیاز ایشون بود؛
در رابطه با بحثها بازهم عرض می کنم؛این مسائل سلیقه ای هست؛اما برای من سی پی یو در درجه اول اولویت هست و این موضوع را نه در پاکت پی سی بلکه در پی سی هم می تونید مشاهده کنید؛رشد چشمگیر برنامه هایی سی پی یو بالاتری را مصرف می کنند گواه این مدعاست؛حال مثال ساده تری می زنم؛بنده کار حرفه ای با لپتاپم انجام نمی دهم؛در حد بروزینگ و ایبوک خواندن و ارائه دادن و نهایتا" فیلم دیدن؛اما گاها" به قدری سیستم کند می شود که بنده را اذیت می کند؛لطفا" به این موارد هم توجه کنید؛که نیازها ممکن است در طول زمان تغییر کند؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کسی نخواسته کسی رو زیر سئوال ببره یه بار دیگه پستهای اخیر رو بخونید و راحت باشید:).ضمنا پی اس پی هستش نه پی ای پی.;)و کسی هم حرفی از نینتندو نزده.:lol:
بنده هم حرف شما رو زدم.گفتم .اقایون خیلی از کسانی که میخوان ppc بگیرند میخوان یه استفاده ی معمولی داشته باشند.نمیخوان که با ppcشون وصلت کنند.:blink:

.:lol:

شما چرا فکر می کنید دیگران که مانند شما نمی اندیشند راحت نیستند؟؟؟ ضمنا من هم توصیه می کنم یک بار دیگه پست های گذشته رو بخونید. شخص حضرتعالی فرمودید که مثلا کسی که یک دیوایس قدرتمند خریده به دلیل اینکه هیچ کاری نمی تونه باهاش انجام بده واسه توجیه خودش میاد و میگه مثلا فلان بازی رو من می تونم انجام بدم و روی بقیه اجرا نمیشه و گفتید که این بازی ها رو مثلا با psp خیلی بهتر میشه انجام داد و ... . حالا هم این بیان و کلی گویی خود رو فراموش کرده اید و می گویید همه پاور پوینت لازم ندارند و غیره. به غلط های سهوی هم که تیکه می پرانید!!! توصیه های روانشناسانه هم که می فرمایید! به نظر خودتان در موقعیتی هستید که دیگران باید خودشان را با شما وفق بدهند نه؟؟؟
حالا یک تئوری دیگه هم میشه مطرح کرد... شما چون دیوایس 200 مگاهرتزی خریده اید خرید خودتون رو با گفتن اینکه فلان کار و بهمان کار رو (مثلا همین بازی) رو با دستگاه های مخصوصشان که قوی تر هستند باید انجام داد توجیه نمی فرمایید؟
البته این موضوع به هیچ وجه به من مربوط نیست ولی موقعی که شما در خصوص دیگران اظهار نظر می فرمایید باید انتظار داشته باشید دیگران هم در مورد شما اظهار نظر بفرمایند.

ضمنا همون طور که خودتون بهتر می دونید اینجا محل تبادل نظر می باشد و شما هم می توانید تشریف بیاورید و در خصوص سوال های پرسیده شده اظهار نظر شخصی بفرمایید و مانع فریب خوردن تازه وارد ها بشویدولی آیا درست است که به جز اظهار نظر یک دعوت به پیروی هم بفرمایید و دیگران را هم ملزم به نشر عقایدتون بکنید؟؟؟ (بازگشت به پی نوشت مطرح شده)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز...
می بخشید راستش من رفته بودم شهرستان واسه امتحان کنکور ارشد دانشگاه آزاد. میبخشید دیگه...
در خصوص ایسوز. بعید میدونم بتونید نوش رو با این قیمت ها گیر بیارید و دست دومش رو هم اگر گیر آوردید و سالم بود به هیچ وجه در خریدش درنگ نکنید.
جدید و قدیم بودن در پاکت پی سی مطرح نیست . پرفورمنس و کارایی مطرحه که این ایسوس که گفتید بسیار دستگاه خوبی در رده متوسط هست (البته متوسط رو به بالا!!!) و متاسفانه حتی در دبی هم کمیاب و دور از دسترس هست. اگر با این قیمت 500 دست دوم تمیزش و یا 650 و حتی بیشتر نوش گیر بیاد شانس آورده اید.
دیوایس های موجود در ایران با این قیمت (زیر 600) بسیار محدودند و تقریبا اکثرا سی پی یو های ضعیف دارند که شما فاکتور سی پی یو رو مهم دونستید پس قابل معرفی به شما نیستند(دستگاه هایی مثل انواع مختلف اچ تی سی تاچ)
حالا بگید ببینیم شما توانایی سفرش از خارج رو دارید یا نه؟؟؟

سلام .
از یه طرف می خوام بگم ، ان شاالله قبولی که ان شاالله هستی ، اما از یه طرف می خوام بگم که پولتو دست این جاسبی بی پرد نده . . . :D ان شاالله که قبولی ..
بابا گفتم همون اول که می تونم بگم خاله ام بیاره دیگه .
تازه ، انگار شما خودت آبجی نداری ها ؟ داری ؟ وقتی می بینه تاریخ ریلیز بر می گرده به 2 - 3 سال پیش ، اه و پف می کنه ، اونوقت می گی من بهش بگم بیاد این 535 رو بگیره ؟ انگار اخلاق دختر ها رو نمی شناسی ها ... :lol:
منتظرم
یا حق

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه ایکس 650 بگیر خلاص . جدیده . قیمت مناسبه . قشنگه . کوچیکه . سی پی یو هم خوبه (برای آبجی ها عالیه!!)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه ایکس 650 بگیر خلاص . جدیده . قیمت مناسبه . قشنگه . کوچیکه . سی پی یو هم خوبه (برای آبجی ها عالیه!!)
تایید میشه ، توی دست کسی هم نمیبینه و سبب افت ِ روحیه نمیشه

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
همون طور که استاد عزیزم مجتبی هم گفت وقتی شما با یک سی پی یو بسیار قوی مشکل استفاده از حتی یک هدست بلوتوث رو دارید و در استفاده از پخش فیلم ها مشکل داشته باشید و به هیچ وجه توانایی مولتی تسکینگ رو نداشته باشید و حتی از آفیس هم نتونید درست و حسابی استفاده کنید(پاور پوینت) پس خرج کردن 300 هزارتومن واسه همچین دیوایسی از دید من هم مثل آقا عماد که استادم هم هست منطقی نیست ولی اگر به نظر شما منطقیه نظرتون واسه من قابل احترامه.

نکته دقیقاً همینجاست که یکی مثل من از هیچکدوم از این مواردی که شما فرمودی استفاده ای نداره ;) البته به غیر از مولتی تسکینگ .

vocian جان کاملاً باهات موافقم و لپ مطلب بنده هم دقیقاً همینه : هر یوزری بسته به نیازش باید انتخاب کنه و به نظرم یه گوشی مثل جمین می تونه برای یه عده بهترین انتخاب و برای یه عده هم بدترین انتخاب باشه

اینم لینک انواع و اقسام دیکشنری فققط حوصله کن تا اخرشو برو دیکشنری های خیلی خوبی گیرت میاد :) لانگمن هم توش هست .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

آره دیگه. به نظر من هم خیلی خوشگله و کاراییش هم خوبه. اگه اسکرین وی جی ای واستون مهم نیست ایکس 600 ایتن هم بگیرید مثل همونه فقط اسکرینش کیو وی جی ای هست ولی به همین دلیل سریع تر هم هست.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
آره دیدمش ، چیز خوبیه ، فقط اگه خوشش بیاد . مرسی
حالا خودم هم افتادم رو جی اس ام دارم همه پی پی سی ها رو یه نیم نگاهی میندازم .
فقط چند تا سوال
1 _ لطفا بگید ppc خودتون چیه ؟ (بقیه پی پی سی دار ها هم بگن ، فقط می خوام بدونم)
2 _ جی پی اس رسیور این پاکت پی سی ها ، برای راه اندازی نیاز به چیزی نداره ، شارژی ؟ چیزی ؟ یه توضیحی بدید ...
3 _ اگه بخوام بگم که خاله ام بیاره ، باید چه مواردی رو بگم اون حواسش باشه ؟ unlocking ؟ هر چیزی که لازمه بگید ..
مرسی ، منتظرم
یا حق

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
1- فکر نکنم جاش باشه اینجا هر کس بگه که چی داره .

کاربرهایی که مرتب اینجا میان تقریبا همچین دستگاههایی دارن

3-4 تا او2 فلیم دارن
1-2 ایکس 800 ایتن
2-3 تا آیمیت آلتیمیت
10-20 تا پرافت و تمام دوستاش
4-5 تا اتم
1-2 تا اتم اگزک
1 عدد ادونتیج داشتیم رفت
2 تا پی 535
6-7 تا قیصر
2-3 تا تایتن 1 و ملحقات
پی دی ای و پی دی ای تو کی هم کم و بیش پیدا میشه
ایتن ام 600 و ام 600 پلاس هم هکذا
دل اکسیم به مقدار لازم (فکر کنم الان 2-3 نفر)
هیوندایی آ 200 2-3 تا
2-3 تا تاچ (+انهنسد)
اگر جی اسمارت فروش نرفته باشه 1 دونه!
1 جی 900 عزیز و دوست داشتنی
1 دونه هم اتم لایف
1 دونه هم اچ تی سی اسمارت فون ادیشن داریم!
دوستان اگه چیزی جا انداختم بگین . در ضمن آمار دقیق نیست.

2- استفاده از جی پی اس مجانیه . ماهواره ها بالا دارن میچرخن سیگنالشون رو هم میفرستن. شما هم مفت استفاده میکنی.فقط باید برنامه و نقشه داشته باشی که برنامه اش ریخته و نقشه اش کمه . نقشه های زیادی که چه عرض کنم نقشه ی خوبی برای تهران نیست . میتونی پول بدی و اقلیم رو بگیری میتونی از نقشه های مجانی هم استفاده نی.

3- از یه سایت معروف بگی بیاره حله . مثلا بگو از اکسپنسیس بیاره . فقط چک کنه پی پی سی توش باشه . اگه حوصله داشت باطری رو بزاره توش سیم کارت هم هکذا بالا بیاد ببینه میتونه تماس بگیره. آنلاک هم باید بگیری. یه سر اکسپنسیس بزن فکر کنم هنوز قیمت ایکس 650 اش از همه جا بهتر باشه . اگه نخواستی از هر جایی خواستی بگیر از ای بی نگیر (برای ریسکش ) آمازون هم بد نیست.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی ، فقط می خواستم بدونم جماعت خفن بازار ppc چی دستشون می گیرن.
آقا من یه خرده گیج شده ام ، اگه میشه یکی من رو شیر فهم کنه .
این ماجرای qvga , vga چیه ؟ چرا توی detail گوشی 600 و 650 رو دیدم ، جفتش یکی بود ؟ یه خرده هم توی پی تی یه چرخی زدم ، دیدم که آقا سیاوش از qvga می نالید ؟ ولی می گه که سرعت 600 از 650 بیشتره ؟ در حالی که اون 400 مگا هرتزه ؟
یه چیز دیگه رو هم که نمی فهمم اینه که می بینم x650 تقریبا چیز خوبیه ، قیمت هم اگه درست یادم باشه حول و حوش 600 دلار دیدم ، اما می بینم کروز که cpu کوالکام روشه و تازه 400 هم هستش ، قمیت اش همین قدره ، اگه اشتباه نکرده باشم ، فقط دوربین 3 مگا خفن داره ، درسته ؟ این اختلاف برای چیه ؟

اگه کسی یه توضیح مبسوط خفن بده ، ممنون می شم . همین طور در مورد آنلاک ، یعنی چی آنلاک باشه ؟ مگه اونا رو گشوی هاشون قفل می زنن ؟ که چی رو محدود کنن ؟ (من تازه دارم وارد مباحث می شم ، بهم نخندید :D)
اگه اینجا ، جایی برای این توضیحات نیست ، شرمنده ام (به قوانین آشنام ولی دیدم تا تنور داغه بچسبونم)
مرسی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
این ماجرای qvga , vga چیه ؟ چرا توی detail گوشی 600 و 650 رو دیدم ، جفتش یکی بود ؟ یه خرده هم توی پی تی یه چرخی زدم ، دیدم که آقا سیاوش از qvga می نالید ؟ ولی می گه که سرعت 600 از 650 بیشتره ؟ در حالی که اون 400 مگا هرتزه ؟
یه چیز دیگه رو هم که نمی فهمم اینه که می بینم x650 تقریبا چیز خوبیه ، قیمت هم اگه درست یادم باشه حول و حوش 600 دلار دیدم ، اما می بینم کروز که cpu کوالکام روشه و تازه 400 هم هستش ، قمیت اش همین قدره ، اگه اشتباه نکرده باشم ، فقط دوربین 3 مگا خفن داره ، درسته ؟ این اختلاف برای چیه ؟

اگه کسی یه توضیح مبسوط خفن بده ، ممنون می شم . همین طور در مورد آنلاک ، یعنی چی آنلاک باشه ؟ مگه اونا رو گشوی هاشون قفل می زنن ؟ که چی رو محدود کنن ؟ (من تازه دارم وارد مباحث می شم ، بهم نخندید :D)
اگه اینجا ، جایی برای این توضیحات نیست ، شرمنده ام (به قوانین آشنام ولی دیدم تا تنور داغه بچسبونم)
مرسی

این چند روز داشتم پست شما و بچه ها رو میخوندم کلی حال کردم حسابی اینجا شلوغ بود و همه بچه ها خیلی حرفه ای جواب میدادند:)

در باره vga , qvga خیلی سادش کنیم یه چیز تو مایه های رزولوشن مونیتور هست مثلا 800*600 و 1024*1200 ، ببینید شما تو حالت دوم بیشتر میتونید جزئیات بیشتر رو از یه صفحه ببینید تا در حالت اول به طور باز ساده تر مثلا یه صفحه تو نت وجود داره که شامل 2 صفحه هست یعنی شما باید اسکرول کنید صفحه رو تا بتونید همش رو بخونید در حالت qvga شما مثلا باید 3-4 بار صفحه رو بالا پائین کنید تا همه صفحه رو بخونید ولی تو حالت vga نیاز نیست و تصویر کامل هست دیگه از این ساده تر بلد نیستم توضیح بدم:)

در مورد سرعت هم به دلیل اینکه دستگاها با داشتن صفحه vga از cpu بیشتر کار میکشند و cpu درگیری بیشتری داره (به خاطره کلی دلیل) برا همین یه نمه کند تر هستند دستگا های VGA نسبت به qvga

در مورد آنلاک بودن و لاک بودن هم اینجوری که یه گوشی gsm ش رو یه شبکه سویچ میشه و با پروتوکل های دیگه نمیتونه ارتباط برقرار کنه مثل با ودافون یا تی موبایل و ..... خلاصه که برا این موضوع هم راه هست که این قفل رو بشکونیم مثل همه ایفونهای تو بازار که قفلشون شکسته شده:blush:

موفق باشید:)

mohsen_1167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی اساتید
من یه مدته که رفتم تو نخ این ppcها و می خوام گوشیم رو عوض کنم و یه دونه ppc بخرم.
باید بگم من یه دانشجوی حواس پرتم که یه pda خیلی می تونه بهم کمک کنه و چون کلی Ebook استادا بمون معرفی می کنن که معملا خوبه باهامون باشه این بود که به فکر یه ppc افتادم.
ولی مشکل اینجاس که اوضاع مالی زیاد جالب نیس و فقط می تونم 300 الی 350 مایه بذارم . تو این range قیمت تا اونجایی که تا حالا دستگیرم شده فکر کنم فقط میشه jama یا htc p3400 گرفت. که هیچ کدوم wireless ندارن و چون امکان استفاده از wireless رو دارم دنبال یه چیزی میگردم که wireless هم داشته باشه تازه تو خیلی از فروم ها رفتم و دیدم دارن به jama بد و بیرا میگن p3400 هم که cpu ضعیفی داره.
راستی شنیدم یه مدل o2 هست که یکی از شرکتای ایرانی اون رو مونتاژ می کنه که الان مدلش یادم نیس
ا می خواستم نظر شما اساتید رو بدونم که چی بگیرم
در ضمن باید بگم صداش واسم زیاد مهم نیس چون با چیزای دیگه اهنگ گوش می کنم و دوربینش هم همون 2 کافیه
حالا اگه میشه لطف کنین و راهنماییم کنین و اگه گوشی دیگه ای می شناسین بهم بگین

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
بچه ها لطف دارند ، تازه دارم به مباحث ppc وارد می شم ، برای همین سوالات زیادی به ذهنم می رسه ، بچه ها هم با فراق باز جواب می دند . (بر عکس همه جا که باید التماس کنیم تا جواب بدن ، اینجا هنوز ساعت ارسال پست نیم ساعت نگذشته ، یکی rply می کنه)
و اما هنوز چند تا سوال :
پس با این حساب که شما فرمودین ، vga خیلی بهتره ؟ اما نفرمودین که از کجای detail می فهمین ؟ (مثلا x600 و x650 عین هم detail دارن)
و هنوز اون مبحث قیمت رو نفرمودید ، و نفرمودند ؟ چرا این جوریه ؟
یا آلان قمیت قیصر رو دیدم ، هنوز حول و حوش 800 تا بود ؟ (اگه اشتباه نکنم ) در حالی که فقط دوربین 3 داره و یه کم هم ram اش بیشتره ؟ چرا این قدر اختلاف داره با x650 ؟ در حالی که 650 ، 500 مگا هرتز هستش ، قیصر 400 ؟ یا کروز که تو پست قبلی ام گفتم ؟
اگه در باره این هم کسی توضیح مبسوط بده ، خوبه .
و اما چند تا سوال در حد پنجم دبستان (کسی بهم نخنده ، یا تو اون تاپیک سوتی ها آبروم رو نبرین ها :blush: من واسه خودم تو قسمت هک سونی اریسکون ، البته تو پی سی ، آدم آبرو داری ام ، تو ppc که چیزی سرم نمیشه :p )
میشه ویندوز موبایل یه ppc رو ارتقا داد ؟ مثل فرمویر گوشی های عادی ، یا نه ؟
معنی این رو هم یکی بهم بگه ممنون می شم .
TouchFLO finger swipe navigation

می دونم ممکنه که طرح این گونه سوالات بر خلاف قوانین باشه ، شرمنده ام ...
مرسی ، یا حق

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
بچه ها لطف دارند ، تازه دارم به مباحث ppc وارد می شم ، برای همین سوالات زیادی به ذهنم می رسه ، بچه ها هم با فراق باز جواب می دند . (بر عکس همه جا که باید التماس کنیم تا جواب بدن ، اینجا هنوز ساعت ارسال پست نیم ساعت نگذشته ، یکی rply می کنه)
و اما هنوز چند تا سوال :
پس با این حساب که شما فرمودین ، vga خیلی بهتره ؟ اما نفرمودین که از کجای detail می فهمین ؟ (مثلا x600 و x650 عین هم detail دارن)
و هنوز اون مبحث قیمت رو نفرمودید ، و نفرمودند ؟ چرا این جوریه ؟
یا آلان قمیت قیصر رو دیدم ، هنوز حول و حوش 800 تا بود ؟ (اگه اشتباه نکنم ) در حالی که فقط دوربین 3 داره و یه کم هم ram اش بیشتره ؟ چرا این قدر اختلاف داره با x650 ؟ در حالی که 650 ، 500 مگا هرتز هستش ، قیصر 400 ؟ یا کروز که تو پست قبلی ام گفتم ؟
اگه در باره این هم کسی توضیح مبسوط بده ، خوبه .
و اما چند تا سوال در حد پنجم دبستان (کسی بهم نخنده ، یا تو اون تاپیک سوتی ها آبروم رو نبرین ها :blush: من واسه خودم تو قسمت هک سونی اریسکون ، البته تو پی سی ، آدم آبرو داری ام ، تو ppc که چیزی سرم نمیشه :p )
میشه ویندوز موبایل یه ppc رو ارتقا داد ؟ مثل فرمویر گوشی های عادی ، یا نه ؟
معنی این رو هم یکی بهم بگه ممنون می شم .
TouchFLO finger swipe navigation

می دونم ممکنه که طرح این گونه سوالات بر خلاف قوانین باشه ، شرمنده ام ...
مرسی ، یا حق

در اینکه vga بهتره که شگی نیست اما از کجا میفهمیم ، شما Display size رو نگاه کنید برا x600 رو نوشته 320 x 240 ولی جلوی x650 نو شته ..... از اینجا میفهمیم که x650 vga هست:)

من تو قضیه قیمت نیستم راستش:happy:

کلا محصولات htc گرون هست و یه جورای چرت وپرت:happy: و قیمت های eten ارزون

ویندوز رو هم اگر رامش بیاد میشه ارتقاع داد ، یه چیز تو مایع های همین ویندوز کامپیوتر خودمون:)

در مورد تاچ فلو هم که یه جور امکان هست استفاده از lcd هست برا راحتی کار مثل کار کردن با ایفونها

موفق باشید :)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

مرسی

آخوند جان البته آقا عماد و حسین آقا توضیحات کامل دادند ولی میخواستم بگم که شما خیلی بهتره که سه چهار روز وقت بگذارید چند تا از ترد ها رو بخونید. مثلا چند صفحه اول ترد کامپلیت و همین ترد مشاوره واسه خرید و ترد پی دی ای های تک. البته منظورم تند خوانی هستش.
پست های بسیار خوبی از دکتر دانیال و زنده یاد فرهاد! و حسین و مجتبی و عماد و پارسا و بقیه بچه ها وجود داره که به صورت دائره المعارف آموزشی هستند و خیلی حیف هست که به فراموشی سپرده شوند. در نتیجه اگر این دو سه روز رو وقت بگذارید بعدش با دید مناسبی می تونید بر گردید و سوال های جدید رو بپرسید. این جوری فکر کنم خیلی بهتر باشه... البته اگر این کارو نکنید هم به همین روش آزمون و خطا می تونید به بعضی مطالب احاطه پیدا کنید ولی این کجا و آن کجا... اگر این کارو که گفتم انجام بدید بعدش می تونید بیاین و حتی دیگران رو هم راهنمایی کنید.

در خصوص بحث قیمت هم عرض کنم که اصلال دنبال فرمول ارزونی و گرونی پاکت پی سی ها خصوصا قیمت های داخلی نگردید که اصلا پیدا نمی کنید. به قول حاج حسین بعضی دستگاه های اچ تی سی قیمت های پرت و پلا دارند...

یک نکته هم بگم که من از کیو وی جی ها ننالیده ام! چون به هر حال الان استاندارد رایج همین کیو وی جی ای هستش و البته دستگاه های کیو وی جی ای در شرایط مشابه از وی جی ای ها پرفورمنس بهتری دارند... اما راستش من برخلاف اون چیزی که فکر می کردم در سایز اسکرین 2.8 تفاوت زیادی بین این دو نباشه ولی الان فهمیدم که سخت در اشتباه بوده ام. اما به هر حال اسکرین وی جی ای پدر سی پی یو رو در میاره!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
شما چرا فکر می کنید دیگران که مانند شما نمی اندیشند راحت نیستند؟؟؟ ضمنا من هم توصیه می کنم یک بار دیگه پست های گذشته رو بخونید. شخص حضرتعالی فرمودید که مثلا کسی که یک دیوایس قدرتمند خریده به دلیل اینکه هیچ کاری نمی تونه باهاش انجام بده واسه توجیه خودش میاد و میگه مثلا فلان بازی رو من می تونم انجام بدم و روی بقیه اجرا نمیشه و گفتید که این بازی ها رو مثلا با psp خیلی بهتر میشه انجام داد و ... . حالا هم این بیان و کلی گویی خود رو فراموش کرده اید و می گویید همه پاور پوینت لازم ندارند و غیره. به غلط های سهوی هم که تیکه می پرانید!!! توصیه های روانشناسانه هم که می فرمایید! به نظر خودتان در موقعیتی هستید که دیگران باید خودشان را با شما وفق بدهند نه؟؟؟
حالا یک تئوری دیگه هم میشه مطرح کرد... شما چون دیوایس 200 مگاهرتزی خریده اید خرید خودتون رو با گفتن اینکه فلان کار و بهمان کار رو (مثلا همین بازی) رو با دستگاه های مخصوصشان که قوی تر هستند باید انجام داد توجیه نمی فرمایید؟
البته این موضوع به هیچ وجه به من مربوط نیست ولی موقعی که شما در خصوص دیگران اظهار نظر می فرمایید باید انتظار داشته باشید دیگران هم در مورد شما اظهار نظر بفرمایند.

ضمنا همون طور که خودتون بهتر می دونید اینجا محل تبادل نظر می باشد و شما هم می توانید تشریف بیاورید و در خصوص سوال های پرسیده شده اظهار نظر شخصی بفرمایید و مانع فریب خوردن تازه وارد ها بشویدولی آیا درست است که به جز اظهار نظر یک دعوت به پیروی هم بفرمایید و دیگران را هم ملزم به نشر عقایدتون بکنید؟؟؟ (بازگشت به پی نوشت مطرح شده)

گرجه نیازی به پاسخ شما ندیدم ولی برای روشن شدن افکار عمومی( بچه های فروم) چند جمله ایی اینجا نوشتم.
احساس کردم پست شما و جواب من ربطی به این ترد نداره.از دوستان مدیر تقاضا دارم این پستم رو هم بعد از 48 ساعت پاک بفرمایند.
با تشکر

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
آخوند جان البته آقا عماد و حسین آقا توضیحات کامل دادند ولی میخواستم بگم که شما خیلی بهتره که سه چهار روز وقت بگذارید چند تا از ترد ها رو بخونید. مثلا چند صفحه اول ترد کامپلیت و همین ترد مشاوره واسه خرید و ترد پی دی ای های تک. البته منظورم تند خوانی هستش.
پست های بسیار خوبی از دکتر دانیال و زنده یاد فرهاد! و حسین و مجتبی و عماد و پارسا و بقیه بچه ها وجود داره که به صورت دائره المعارف آموزشی هستند و خیلی حیف هست که به فراموشی سپرده شوند. در نتیجه اگر این دو سه روز رو وقت بگذارید بعدش با دید مناسبی می تونید بر گردید و سوال های جدید رو بپرسید. این جوری فکر کنم خیلی بهتر باشه... البته اگر این کارو نکنید هم به همین روش آزمون و خطا می تونید به بعضی مطالب احاطه پیدا کنید ولی این کجا و آن کجا... اگر این کارو که گفتم انجام بدید بعدش می تونید بیاین و حتی دیگران رو هم راهنمایی کنید.

در خصوص بحث قیمت هم عرض کنم که اصلال دنبال فرمول ارزونی و گرونی پاکت پی سی ها خصوصا قیمت های داخلی نگردید که اصلا پیدا نمی کنید. به قول حاج حسین بعضی دستگاه های اچ تی سی قیمت های پرت و پلا دارند...

یک نکته هم بگم که من از کیو وی جی ها ننالیده ام! چون به هر حال الان استاندارد رایج همین کیو وی جی ای هستش و البته دستگاه های کیو وی جی ای در شرایط مشابه از وی جی ای ها پرفورمنس بهتری دارند... اما راستش من برخلاف اون چیزی که فکر می کردم در سایز اسکرین 2.8 تفاوت زیادی بین این دو نباشه ولی الان فهمیدم که سخت در اشتباه بوده ام. اما به هر حال اسکرین وی جی ای پدر سی پی یو رو در میاره!

سلام .
راستش آقا سیاوش من اینقدر راجع به خرید چیزایی که قبلا توشون هیچ تجربه ای نداشتم مثل ام پی و گوشی ، تحقیق کرده ام که دیگه فروم باز شده ام ، حق هم با شماست ، اما خدا وکیلی ، هر چی توی ترد ها گشتم ، جایی رو ندیدم که بتونه این مباحث پایه ای رو برام باز کنه . برای همین هم مجبور شدم اینا رو انیجا بگم ، می فهمم شما هم چی می گی ، همیشه هم از این که یکی مثل خودم بیاد و این وسط مسطا سوالهای مسخره بپرسه ، اعصابم خرد می شده (گفتم که ، توی پی سی ، توی هک گوشی ها دیگه تقریبا جا افتاده ام )
به هر حال معذرت می خوام ، اگه شما فقط محبت کنی ، اسم دقیق ترد رو بگو ، تا برم بخونمش ، توی صفحات که می گشتم (البته فقط اسم تاپیک ها رو دید می زدم) جای مناسبی پیدا نکرده ام ...
باز هم معذرت می خوام و مرسی

پس یه نتیجه گیری درست و درمون ؟
x600 یا x650 ؟ شما می گی کدوم بهتره ، لذت بردن از صفحه وی جی ای ؟ یا استفاده بهتر از سی پی یو ؟
من که تجربه ای ندارم ، شما که دستتون تو کاره بفرمایید

راستی ، یه مورد دیگه ، بفرمایید که 600 و 650 تنها تفاوتشون در همینه ؟
و این که به نظر شما معایب این گوشی چیه ؟ یعنی بگید فلان مورد این جوری بود ، خیلی بهتر بود ، هر چی نباشه ، شما 4 تا پیرن بیشتر از ما پاره کردید
پ.ن : الآن دیدم که تفاوتشون توی سی پی یو رم هم هست ، با این وجود شما یه 2*2 تا 4 تا کنید ، بفرمایید کدوم رو بهتر می دونید ؟

مرسی ، منتظرم
یا حق

بالا