• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
reza_sadeghi جان داداشم گوشیشو 7 ماهه پیش گرفت با رم 2 گیگ 400 تومن که تقریبا نو بود و فقط 1 خش مینی داشت و خصوصیتی که داره اینه که تا وقتی که گوشیش کار میده ردش نمیکنه مثل n620 ش که بعده 4 سال پوسید تا رفت اینو گرفت (فکر نمیکنم به هیچ وجح بفروشش) من هم حاضر نیستم 6630 مو با چیزه دیگه ای عوض کنم مگه با ppc

راستی گوشیه 6630 تو چند میخرن ماله من فقط یه خش روی دکمش داره و رمشم 1 gb و خیلی تمیز مونده کارتونو و... هم داره فکر میکنی چقدر بخرن؟؟؟؟

و این سایزشونه kjam & p3400

kjam طول : 108 عرض : 58 ضخامت : 23.7

3400 طول : 109 عرض : 58 ضخامت : 17.6

همون طور که میبینی 0.5 سانت ضخامت (بخاظر کیبورده) زیادم مهم نیست اما من از بدنه اسفنجیه 3400 خوشم میاد.

و خصوصیات کلیشون

نام گوشي: K-JAM
تاريخ معرفي : سپتامبر سال 2005

باند فركانس:

باند :
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Microsoft Windows Mobile 5.0
مشخصات ظاهري وزن: 160 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 108 عرض : 58 ضخامت : 23.7
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 1.3 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: ندارد
ابعاد عكس : 1280x960 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3/AAC player
قابليت پخش: MP3/AAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64MB RAM, 128 MB ROM و دارای پردازنده Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz
حافظه مموري كارت : دارد miniSD
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : ندارد

: 3G
ندارد
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b/g
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد (PocketIE)
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: ندارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد Excel و Powerpointو Word
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و صفحه کلید کامل برای تایپ و Microsoft ActiveSync
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Po 1250 mAh
زمان مكالمه مداوم: 5 ساعت
زمان آماده به كار: 200 ساعت

--------------------------------------------------

نام گوشي: P3400
تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2007

باند فركانس:

باند :
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
مشخصات ظاهري وزن: 126 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 109 عرض : 58 ضخامت : 17.6
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: AMR/AAC/WAV/WMA/MP3
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64 مگابایت RAM و 128 مگابایت ROM دارای پردازنده TI OMAP 850, 200 Mhz
حافظه مموري كارت : دارد SD
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB
بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : ندارد

: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد PocketIE
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد Word, Excel, Outlook
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1250 mAh
زمان مكالمه مداوم: 5 ساعت
زمان آماده به كار: 200 ساعت
------------------------------------------

موفق باشی
-----------------------------------------

دوستان اگه جواب منو در مورد سوالات p3400 که کمی بالاتره بدید ممنون میشم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
5- حالا نظر بدين لطفا.

ببینین رضا جان ...
مسئله اینه که بیشتر ِ فروشنده ها به جای جنبه ی بیزینسی ، به جنبه ی خاله زنکی ِ قضیه فک میکنن .

اما برسیم به سوالتون . والا من موافق دست 2 اونم چینی نیستم ، عرض میکنم خدمتتون حالا چرا . ببینین ، شما دارین یه گوشی ِ دست 2 میگیرین که اصلا" کسی کاری نداره که مال کی ِ بوده پس اگه اینطوریه بهتره تایوانی بخرید ! اگه حالا آکبند بود ، میشد روی چینی بودنشون فکر کرد . ( گرچه پاکت پی سی های چینی ِ اچ تی سی هم زیاد فرقی ندارن ولی از باب ِ احتیاط عرض میکنم ) اما در مورد قدیمی بودن ِ دستگاه ؛ این دستگاه رو اگه OverClock کنید ، از تایتن 2 هم پرفورمنس بالاتری پیادا خواهد کرد . جدای از اینکه امکاناتش مثل اون نیست اما پرفورمنسش بالا تره ...

خلاصه که همچنان بگردید بهتره

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1 دوستان من میخواستم p3400 htc رو بخرم چطور گوشییه کسی که داشته رازی بوده ؟؟

2 من حداکثر میتونم 400 تومن هزینه کنم که خودم میخوام 350 گوشی و50 مموری 4 gb بخرم (البته تا ببینم نظر سازندتون در مورد این گوشی چیه)

3 اینکه با 400 تومن چه گوشی ppc کار کرده اما در حد نو گرفت (برام cpu قوی و حداقل 2.84 اینچی باشه)

4 یه سوال دیگه اینکه تا اگه تا آخر تابستون صبر کنم چه گوشی رو میتونم بگیرم(350)

منتظره نظرای سازندتونم

تنهام نزارید.

راستی htc ساخت کجاست.

1 - من یه روز داشتم ، چون قبلش ک-جم داشتم و کی بورد واسم شدیدا" مهم بود خیلی اذیت شدم و خوشدست هم اصلا" نبود ، خلاصه اینکه صبح خریدم ، شب فروختم . اما از لحاظ پرفورمنس بدک نیست

2- خوبه ! البته اگه بخواید 3400 بگیرید

3- O2 Atom . اصلا" با گزینه ی شما قابل مقایسه نیست و خیلی سر هست

4- با توجه به بازار ایران پیش بینی راجب به نون و گوجه فرنگی اشتباه در اومد چه برسه به پاکت پی سی

--- اچ تی سی متعلق به تایوان هست ----

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 عجب گوشی توپیه این O2 Atom قیمت نوش چنده ؟؟؟؟؟ (و چرا فروختیش)

2 راستی من اهوازم اصلا فکر میکنی همچین گوشی رو بتونم اینجا پیدا کنم یا شانسیه و احتمالش کمتره 20% ؟؟؟؟

3 واینکه p3400 قابش خراب نمیشه آخه پلاستیکش یه توریه ؟؟؟

4 شما میتونید یه رویوی نسبتا کامل پیدا کنید مثلا من نمیدونم که kjam بهتر عمل میکنه یا 3400 یا jama ??

5 مرسی از پاسخ کاملتون.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
O2 XDA Atom ساخت کدوم کشور یا کشورهاست ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1 عجب گوشی توپیه این O2 Atom قیمت نوش چنده ؟؟؟؟؟ (و چرا فروختیش)

2 راستی من اهوازم اصلا فکر میکنی همچین گوشی رو بتونم اینجا پیدا کنم یا شانسیه و احتمالش کمتره 20% ؟؟؟؟

3 واینکه p3400 قابش خراب نمیشه آخه پلاستیکش یه توریه ؟؟؟

4 شما میتونید یه رویوی نسبتا کامل پیدا کنید مثلا من نمیدونم که kjam بهتر عمل میکنه یا 3400 یا jama ??

5 مرسی از پاسخ کاملتون.
1 - نوش سخت گیر میاد و توی همین فروم تمیزش رو 330 هم فروختند

2- باید بدی واست بفرستند از تهران احتمالا" ( به همونی که ازش میخری بگو )

3- پشتش فقط اینجوریه ها ...

4- ک-جم از نظر پرفورمنس از 3400 هم بهتر بود یادمه ... ( توی mobile-review.com هست از 3400 )

5 - خواهش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چه بدبختي اي گير كرديما....شما ها شاهديد كه من چند وقته الان دقيقا دو هفته در به در دنبال يه K-Jam تميز مي گردم.
واقعا ديگه خسته شدم.
مشكل اينجاست كه مشهدم.
اگه تهران بوديم شايد ميشد يه كاريش كرد ضمن اينكه خريد از راه دور و واريز كردن پول به حساب كسي كه هيچ شناختي روش نيست و فرستادن دستگاهي اون هم از نوع دست دوم با پست هيچ تضميني وجود نداره.
1- شما جاي من بودين اين كارو مي كرديد؟

امروز دوباره يكي ديگه در مشهد پيدا كردم فوق العاده تميز (از سالم بودنش مطمئن نيستم) 330 تومن اومديم برش دارم و معامله كنيم بره پي كارش ديدم روي كارتن نوشته Made In China

5- حالا نظر بدين لطفا.

دوست عزیز مگه چینی بودن دستگاه ایرادی داره؟؟؟؟ مدل های قدیمی تر کاجم تایوانی هم گیر میومد و جدید تر هاش همه ساخت چین هستند. قبلا هم گفتم به نظر من (که مخالف نظر بسیاری از دوستان عزیز هست) هیچ مشکلی در چینی بودن دستگاه وجود نداره. این دستگاه در یکی از کارخانجات معتبر متعلق به htc در چین تولید شده و این هیچ ایرادی نداره. در خصوص خرید پاکت پی سی مشهد اصلا هم شهر مزخرفی نیست! چون به هر حال 2 تا پاکت پی سی بود که شما ببینی! اما در کل خرید فقط از تهران توصیه میشه و بس...

راستی حالا که وای فای و کیبرد واست مهمه یک پیشنهاد دارم. ببین میتونی تایتن معمولی (htc hermes200 tytn) دست دوم میتونی گیر بیاری یا نه؟؟؟ در مقایسه با این اسباب بازی ها که دنبالشون هستی بسیار قوی تر و دارای سی پی یو و پرفورمنس خوب و رام استیبل هستش. فکر کنم 450 بتونی گیر بیاری. البته بیش از اون مبلغ مورد نظر شماست ولی در عوض می تونید مدت ها ازش استفاده کنید و بزودی ازش زده نمی شی. یک نکته دیگه. یک مدل ریبرند داره به اسم soft bank که سفرش japan هست و قیمت نوش خیلی ارزون تر از قیمت مدل اصلی تایتن هست و اگر دست دومش رو گیر بیاری فکر کنم 350 بتونی بخری. این دستگاه ها رو آنلاک می کنن و به راحتی در سیستم مخابرات ایران کار می کنه. این مدل رو من در خیابان احمد آباد مشهد دیده ام و در نتیجه ممکنه دست دومش در مشهد گیر بیاد. ضمنا خرید پاکت پی سی بسیار سخت هست در ایران و بهتره به این زودی ها دلزده نشوید. تقریبا بیشتر بچه های اینجا برای خرید پاکت پی سی مورد نظرشون مرارت ها کشیده اند!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب اين كه واقعا عاليه. هيچ شكي در امكانات بهترش نيست.
منتها در حال حاضر بودجه ام اجازه انتخاب مدل هاي بالاتر رو نميده . مگه اينكه باز صبر كنم 3 ماه ديگه حدود 85 تا 90 بياد روش كه تا اون موقع ديگه از شدت هيجان حتما مردم . :happy:
از اون مهم تر حالا شما بيا اينجا بگرد پيداش كن.
حداقل ميري ميگي K-Jam ميخواي طرف نميپرسه چي چي؟؟ و اون هم به خاطر محبوبيت نسبي اش هست و اين محبوبيت بعد از گذشت چند سال به نظرم امتيازي محسوب ميشه براش.
در مورد چيني بودن هم فرض كن همين هفته ديگه بنا به هر دليل بخوام بفروشم.
حداقل از لحاظ رواني روي خريدار جنس چيني هيچ تضميني براي فروشش با همون قيمت همنوع غير چيني خودش نيست. هست؟

با اين كه Version 2 اش عرضه شده با بازار با اين وجود باز هم فوق العاده است.
در مورد سي پي يو و .... باهات موافقم.

كاملا درك مي كنم.
طفلكي عاشقان سينه چاك PPC در ايران.اصلا انتخاب هاي زيادي ندارن به نسبت لپ تاپ.

در مورد اون مدل ريبرند ژاپني هم كه ديگه ....ترجيح ميدم دستگاه اصلي و شناخته شده اي باشه.

اين روزها شب ها هم دارم خواب K-Jam ميبينم به كل از Tytn و .... فراموش شدم.:happy:

Tytn دارهاي عزيز در صورت قبول كردن چك براي 2 ماه ديگه مي تونن براي دستگاه شون پيشنهاد قيمت بدن.

براي K-Jam هم كه ديگه اميدم به آقاي عبدلله زاده است بتونه يه كاري بكنه.

-----------------------------------------------

راستي پدر مادرم قراره براي هفته ديگه برن مكه.
به نظر شما اين پول رو بدم اون ها ميشه يه كارايي كرد؟ چي چي بگم بيارن خوبه؟ اصلا ميشه كاري كرد؟
قاعدتا چون خودم مكه نرفتم نميدونم چطور جاييه و ميشه ديد تجاري هم بهش داشت مثه دبي يا نه.
به هر صورت لطف مي كنيد راهنمايي كنيد.

در خصوص فروختن پاکت پیسی و مساله چینی بودن. شما چرا فکر می کنی دوستان از طریق اینترنت سعی در فروش دستگاه هاشون دارن؟ وقتی قصد فروش به افراد بی اطلاع از پاکت پی سی داشته باشید این مشکل بوجود میاد وگرنه بروبچ پاکت پی سی باز این جور فکر نمی کنند. بسیاری از مدل های بسیار معروف مثل همین اتم خودمون چینی هستند دیگه. ضمنا باز تاکد می کنم. شما برای خرید به تهران فکر کن و اصلا وقتت رو در شهرستان ها تلف نکن. از ما گفتن.
اون مدل سافت بانک که گفتم خود htc tytn hermes 200 هست و مدل غیر اصلی نیست.
خرید ارزان قیمت از خارج: میتونی حدود 420 اگه اشتباه نکنم برای خرید ایتن ایکس 500 معمولی هزینه کنی. خیلی زیباست و gps هم داره. کیبرد نداره. دیگه از این پایین تر اصلا توصیه نمیشه.
مدل های کیبرد دار محدود هستند. تایتن 1 و 2. او2 زینک. ایتن ام 700 و ام 800 و ام 810 و یکی دو مدل دیگه که همه قیمتشون بالاتر از اون چیزیه که شما در نظر دارید.

پ ن : شما با خرید پاکت پی سی و فروش اون مقدار زیادی احتمالا ضرر می کنید. در نتیجه:
1: دستگاهی بخرید که زود قصد تعویض نداشته باشید.
2: اگر قصد فروش داشته باشید زیاد در فکر ضرری که می کنید نباشید.
3: با توجه به مطالبی که گفتم نتیجه می گیریم که می ارزه از تهران خرید کنید!
4: با توجه به مبلغی که هزینه می کنید اصرار بر کیبرد زیاد خوب نیست.

یک چیز دیگه... هیوندایی آ200 هم اگه گیرت بیاد چیزه خوبیه. فقط اینکه کیبرد نیومریک(عددی) داره. اما پرفورمنس قابل قبولی داره.

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 دوستان من توی اهوازم و از این مدلا تو خوابم هم گیر نمیاد یادم اگه دوستان کسی رو میشناسن گه توی خرید یا فروش ppc چه نو چه دسته2 توی اهواز باشه خیلی خیلی ممنون میشم.

2 من خیلی دوست دارم که دستگام یکم جم جور باشه و lcd یش 2.84 باشه و از همه مهمتر cpu 400 یا بالاتر داشته باشه اگه بخام هم مستونم 500 تومن هم خرج کنم (دیگه چیزی در بساتم نمیمونه) اما نمیدونم این همه ارزش خرج کردنو داره؟؟؟اگه نه خوب همون p400 رو میگیرم. (یعنی در کل cpu 200 تای با 400 تایی خیلی فرق داره)

3 واینکه ارزش داره که برم و 1 گوشی تاچ در حد نو بجای p3400 بگیرم (چقدری از p3400 سریعتره)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
مجدداً سلام
O2 xda atom حالت ماکرو هم داره (مثل جمین ) ؟ در کل از نظر کیفیت دوربین مثل S200 یا همون جمین هست ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجدداً سلام
O2 xda atom حالت ماکرو هم داره (مثل جمین ) ؟ در کل از نظر کیفیت دوربین مثل S200 یا همون جمین هست ؟

خیر؛اتم ماکرو نداره؛به لحاظ دوربین هم از جمین پایینتر هست؛علی الخصوص در شب؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
1 دوستان من توی اهوازم و از این مدلا تو خوابم هم گیر نمیاد یادم اگه دوستان کسی رو میشناسن گه توی خرید یا فروش ppc چه نو چه دسته2 توی اهواز باشه خیلی خیلی ممنون میشم.

2 من خیلی دوست دارم که دستگام یکم جم جور باشه و lcd یش 2.84 باشه و از همه مهمتر cpu 400 یا بالاتر داشته باشه اگه بخام هم مستونم 500 تومن هم خرج کنم (دیگه چیزی در بساتم نمیمونه) اما نمیدونم این همه ارزش خرج کردنو داره؟؟؟اگه نه خوب همون p400 رو میگیرم. (یعنی در کل cpu 200 تای با 400 تایی خیلی فرق داره)

3 واینکه ارزش داره که برم و 1 گوشی تاچ در حد نو بجای p3400 بگیرم (چقدری از p3400 سریعتره)

دوست عزیز در اهواز دنبال این قضایا نگرد و وقتت رو تلف نکن. ماگزیمم یه جمین یا جاما یا از این جور چیزا پیدا کنی. باز هم تاکید می کنم. پاکت پی سی فقط و فقط و فقط تهران. البته اگر امکان خرید از خارج کشور را نداشته باشید.
چی ارزش خرج کردن رو داره؟؟؟ شما نیازت از پاکت پی سی چیه؟؟؟ در این خصوص توضیح کامل و جامع بدهید.

در خصوص تاچ... تاچ هم مثل پی 3400 دارای سی پی یو 200 مگاهرتزی هست و پرفورمنس ضعیف. ولی حداقل ظاهرش از ظاهر مزخرف پی 3400 بهتره. البته به نظر من اگه پی 3400 نخریدید بهتره پولتون رو واسه تاچ حروم نکنید و به دیوایس های قوی تر فکر کنید.
در خصوص تفاوت سی پی یو های 400 و 200 مگاهرتزی. به جز سی پی یو های ضعیف کوالکام بقیه سی پی یو های دیگر یعنی اینتل و سامسونگ خیلی سریعتر از سی پی یو های ضعیف تی اومپ و تگزاس اینسترومنت هستند.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
الن با 350-400 تومن میشه یه PPC دست دو گیر اورد که هم دوربین خوبی مثل جمین داشته باشه و هم تو هیچ بازی و برنامه ای کم نیاره ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
الن با 350-400 تومن میشه یه PPC دست دو گیر اورد که هم دوربین خوبی مثل جمین داشته باشه و هم تو هیچ بازی و برنامه ای کم نیاره ؟

راحت بگم؛نه؛
شما دیگه خودتون می دونید که دوربین خوب تو رنج قیمتی که میگید تنها در اس 200 هست و بس؛موضوع کم آوردن تو بازی به عوامل متعددی بستگی داره که مهمترین و بارزترین مورد سی پی یو هست که برای بنده و خیلی از دوستان اهمیت بالایی داره؛و با توجه به رنج قیمتی شما؛بازهم بعید می دونم بتونید مورد خوبی گیر بیارید؛

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
راحت بگم؛نه؛
شما دیگه خودتون می دونید که دوربین خوب تو رنج قیمتی که میگید تنها در اس 200 هست و بس؛موضوع کم آوردن تو بازی به عوامل متعددی بستگی داره که مهمترین و بارزترین مورد سی پی یو هست که برای بنده و خیلی از دوستان اهمیت بالایی داره؛و با توجه به رنج قیمتی شما؛بازهم بعید می دونم بتونید مورد خوبی گیر بیارید؛

ممنون مجتبی جان
تا حالا شده کسی نتونه یه بازی یا برنامه رو روی S200 یا جمین اجرا کنه اما یه نفر با یه گوشیه دیگه بتونه ؟ :eek:

منظورم اینه که یعنی هر برنامه یا بازی ای رو S200 نصب نمیشه ؟ حالا کند هم اجرا بشه قبوله ! من کلی برای این گوشیها برنامه داشتم :(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون مجتبی جان
تا حالا شده کسی نتونه یه بازی یا برنامه رو روی S200 یا جمین اجرا کنه اما یه نفر با یه گوشیه دیگه بتونه ؟ :eek:

منظورم اینه که یعنی هر برنامه یا بازی ای رو S200 نصب نمیشه ؟ حالا کند هم اجرا بشه قبوله ! من کلی برای این گوشیها برنامه داشتم :(

بله؛بازی و برنامه هایی هست که جمین قادر به اجراش نیست؛اما مثلا" اتم اگزک توانسته که اجرا کنه؛

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 دوستان اگه من فقط بخوام برنامه هایی مثل (بروزر و پلیر و دانلودر و فارکس و ماشین حساب و کلا چیزای سبک) و بازی هایی مثل دارپ و پاسور و بازی های فکری که معمولا دو بعدین و این بازی های کم گرافیک و سبک اند و اگه یه ویندوز جدیدی بیاد نصب کنم ppc 200 مگاهرتزی کارم رو راه میندازه یا نه (من خودم فکر میکنم که ppc p3400 با 200 mg سی پی یو کارمو باسهی این کارا راه میندازه) حالا نظر خودتون چیه؟؟

2 من هنوز جوابم رو نگرفتم که p3400 اون قسمت پشتش که پلاستیک خاص و نرمیه خراب نمیشه (آخه یه جوریه) یعنی تا حالا کسی اعترض نکرده؟؟ (کاری به خوش دسنیش ندارم)

3 تشکر

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پ ن : در مورد صحبت هاي بقيه بچه ها كار من نيست دخالت نمي كنم فقط براي اون دوستمون كه اهوازه...باور كن هيچ جا بازارش مثه تهرون نيست.
من اگه اين همه درس و مشق نداشتم و اين همه غيبت و ترس حذف شدن واحدهام حداقل يه 72 ساعت كه ميشه رفت تهرون فروشگاه آقاي رمضاني ديد چي چي داره چي چي نداره.
كم كمش اينه كه يه آدمي رو ديدي كه همه راجع بهش صحبت مي كنن.:f34r:

تو هم كه داري پول ميدي يه چيز توپ بخر....
مثلا بيا K-Jam بخر :happy: اينقدر خوبه.

دوست عزیز حیف برادرم k-jam داره وگرنه شاید به سمت این گوشی میرفتم اما حالا از p3400 هم بدم نیومده فقط بنظرم ضعفش نسبت به کارایی که من میخوام نداشتن وایرلسه و فکر میکنم گوشی خوبی باشه (اگه اشتباه نکنم) نظر خوتون چیه.؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
1 دوستان اگه من فقط بخوام برنامه (بروزر و پلیر و دانلودر و چیزای سبک) و بازی هایی مثل دارپ و پاسور از این بازی های کم گرافیک و سبک و اگه یه ویندوز جدیدی بیاد نصب کنم ppc 200 مگاهرتزی کارم رو راه میندازه یا نه؟؟؟ خواهشمیکنم با دلیل بگید.

2 من هنوز جوابم رو نگرفتم که p3400 اون قسمت پشتش که پلاستیک خاص و نرمیه خراب نمیشه (آخه یه جوریه) یعنی تا حالا کسی اعترض نکرده؟؟ (کاری به خوش دسنیش ندارم)

3 تشکر

دوست عزیز... برای مطالبی که فرمودیدcpu 200 مگاهرتزی مشکلی ایجاد نمی کنه... واسه فیلم دیدن اما یه مشکلاتی دارن معمولا که البته قابل اغماض هست.
این پس 3400 مورد نظر شما هم اون قدر ها در عالم پاکت پی سی مهم نیست که کسی بیاد واسش طومار امضا کنه:p وقتی پاکت پی سی های بسیار گران قیمت تر دارای مشکلات عجیب و غریب هستند دیگه کسی انتظاری از پی 3400 نداره. شما هم اینقدر حساس نباش. اما در کل هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
:blush:

بالا