• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
لایف تایید میشه . فقط امیدوارم زیاد نشه !!(تیریپ احساس تعلق و این حرفا!) اگه خواستی بگیری سفید بگیر که ناراحت نشم :دی

راستی اگه دوست دختر آدم ازدواج کنه مگه ناراحتی داره؟!!

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
متاسفانه توی شیراز تنوع مثل تهران و اونور نیست!امکان خرید از دوبی و ... هم ندارم.من لایف رو تو شیراز ندیدم.
گفتم که فعلا نظرم نسبت به تاچ کروز مثبته.خواستم ببینم دوستان اطلاعات خاصی ازش ندارن.چون دیدم اینجا برعکس فرومهای دیگه به سخت افزار و قسمتهای مهم پاکتها واردترن.
با این وجود یه تحقیقی در مورد لایف میکنم.با اینکه احتمال کمی میدم اینجا بفروشن.
بهر حال از توجهتون ممنونم.البته اگه بیشتر هم توضیح بدین لطف کردین.
حیف شد میخواستم فردا که مقام معظم به شهر ما مشرف میشن چند تا عکس باحال با ppcازش بگیرم.اما انگار قسمت نشد.:lol::lol::lol:
دوست دخترت اگه بزور شوهرش بدن فاجعست دیگه!!!!!!!!!!!!!

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
راستی یادم رفت بگم.اگه میشه یه بررسی کوتاه اما حرفه ای بین تاچ و لایف بزارین
مرسی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ممنون می شم در مورد انتخاب o2 lifeیا o2 flame راهنمایی کنید؟

و اینکه توی این رنج از مارک های دیگه چیز ی رو پیشنهاد می کنید یا نه؟

یه سوال دیگه اینکه اگه بگم از چین برام بیارن بهتره یا از ایران تهیه کنم؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی یادم رفت بگم.اگه میشه یه بررسی کوتاه اما حرفه ای بین تاچ و لایف بزارین
مرسی

دوست عزیز... در مورد تاچ فلو خدمتت عرض کنم که 99 درصد پاکت پی سی ها به راحتی هر چه تمامتر با نصب یک فایل اجرایی کم حجم تبدیل به تاچ فلو میشن و مشکلی نیست.
برای خرید هم به هر حال یک برنامه ریزی کنید از تهران خرید کنید. بالاخره دوستی آشنایی چیزی!

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

لایف بدون مشکل رادیویی در تهران گیر نخواهی آورد . با مشکلش هم گیر نمیاد البته:D. به جز موردی که سیاوش خان خریداری کرده( که از قسمت رادیو ایش با خبر نیستم !) و مورد خودم بعید میدونم کسی لایف بدون ایراد رادیو ای داشته باشه:D

فلیم هم که بدون مشکلش رو رمضانی میده 1 میلیون تومن

اما مسئله ای که برای بنده جالبه اینه که دو دستگاهی که انتخاب کرده اید به جز نام برند هیچ تشابهی با هم ندارند!! یکی پرفورمنس و کوچکی داره و اون یکی وی جی ای و رم و بزرگی و خروجی تلویزیون . شباهت تو مایه های فیل و فنجان. در ضمن اگر آیدیتون اسم خودتون باشه و بنده درست متوجه شده باشم اصلا حد و اندازه ی فلیم برای شما قابل قبول نخواهد بود!!

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لایف بدون مشکل رادیویی در تهران گیر نخواهی آورد . با مشکلش هم گیر نمیاد البته:D. به جز موردی که سیاوش خان خریداری کرده( که از قسمت رادیو ایش با خبر نیستم !) و مورد خودم بعید میدونم کسی لایف بدون ایراد رادیو ای داشته باشه:D

اما مسئله ای که برای بنده جالبه اینه که دو دستگاهی که انتخاب کرده اید به جز نام برند هیچ تشابهی با هم ندارند!! یکی پرفورمنس و کوچکی داره و اون یکی وی جی ای و رم و بزرگی و خروجی تلویزیون . شباهت تو مایه های فیل و فنجان. در ضمن اگر آیدیتون اسم خودتون باشه و بنده درست متوجه شده باشم اصلا حد و اندازه ی فلیم برای شما قابل قبول نخواهد بود!!

ممنون از جوابتون
استفاده کردم
خوب وقتی آدم
چیزی رو نمی دونه می پرسه که یاد بگیره !!! شما ببخشید اگه سوال بی ربطی بود

حالا اگه کتک نمی زنین یه سوال دیگه بپرسم؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از جوابتون
استفاده کردم
خوب وقتی آدم
چیزی رو نمی دونه می پرسه که یاد بگیره !!! شما ببخشید اگه سوال بی ربطی بود

حالا اگه کتک نمی زنین یه سوال دیگه بپرسم؟

سوالتون رو بپرسید جای اسپم لطفا

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یک فاکتور مهم برای من آنتن دهی و صدای خوب گوشیه مشکلی که با k jam داشتم! و چون دیدم که در مورد این برند این مشکل مطرح نشده توی فکر شون رفتم.حالا می شه بگین که درست فکر کردم یا نه؟

دوم اینکه با سرعت k jam و هنک کردنش(که فکر می کنم به خاطر ضعف سی پی یوش است!اگه اشتباه نکنم!) مشکل داشتم که دنبال گوشی قوی تری میگردم
خوشگلی هم که خوب ....برام مهم بود دیگه

رادیو هم اصلا برام مهم نیست

قیمت هم خیلی برام مهم نیست ولی 1 تومان دیگه خیلیه!!!!!!!!!!!
حالا می شه بگید چی بخرم؟

واقعا لایف تهران گیر نمی یاد؟
در ضمن می تونم بگم برام از چین بیارن

راستی من نفهمیدم از آیدی من چی فهمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یک فاکتور مهم برای من آنتن دهی و صدای خوب گوشیه مشکلی که با k jam داشتم! و چون دیدم که در مورد این برند این مشکل مطرح نشده توی فکر شون رفتم.حالا می شه بگین که درست فکر کردم یا نه؟

دوم اینکه با سرعت k jam و هنک کردنش(که فکر می کنم به خاطر ضعف سی پی یوش است!اگه اشتباه نکنم!) مشکل داشتم که دنبال گوشی قوی تری میگردم
خوشگلی هم که خوب ....برام مهم بود دیگه

رادیو هم اصلا برام مهم نیست

قیمت هم خیلی برام مهم نیست ولی 1 تومان دیگه خیلیه!!!!!!!!!!!
حالا می شه بگید چی بخرم؟

واقعا لایف تهران گیر نمی یاد؟
در ضمن می تونم بگم برام از چین بیارن

راستی من نفهمیدم از آیدی من چی فهمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از نظر صدایی که عماد (وسین ) راضی هست از لایف لینکش چند تا پست بالا تر هست میتونید یه نگاه بندازید

از نظر صدا هم همین طور که میدونید لایف هم استریو هست هم صداش تو پاکت پسی ها در حد خیلی خوب هست

k-jam که مشگل دار ترین گوشی به نظر من بود:blush: ولی از نظر سرعت و هنگ نکردن و این حرفا این لایف هست که روی شما رو کم میکنه نه شما :)

خوشگلی هم کاملا سلیقه ای هست

منظور عماد از مشگل رادیویی ، رادیو Fm , AM نبود مشگل آنتن دهی بود واگر نه لایف رادیوی خوبی هم داره

لایف تو تهران گیر میاد دوست عزیز ولی خوب از اونجایی که یه سری مسائل وجود داره مثلا بین o2 ,wmg که میکن مشگل آنتن دهی در مدلهای wmg حل شده و...... پیشنهاد این هست که wmg شما بگیرید

اگر از چین بگیرید دور بر 500 پاتون میوفته ولی ایران 800-900:wacko:

از id شما هم برداشت کردن که شما خانم باشید

موفق باشید:)

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر صدایی که عماد (وسین ) راضی هست از لایف لینکش چند تا پست بالا تر هست میتونید یه نگاه بندازید

از نظر صدا هم همین طور که میدونید لایف هم استریو هست هم صداش تو پاکت پسی ها در حد خیلی خوب هست

k-jam که مشگل دار ترین گوشی به نظر من بود:blush: ولی از نظر سرعت و هنگ نکردن و این حرفا این لایف هست که روی شما رو کم میکنه نه شما :)

منظور عماد از مشگل رادیویی ، رادیو Fm , AM نبود مشگل آنتن دهی بود واگر نه لایف رادیوی خوبی هم داره

لایف تو تهران گیر میاد دوست عزیز ولی خوب از اونجایی که یه سری مسائل وجود داره مثلا بین o2 ,wmg که میکن مشگل آنتن دهی در مدلهای wmg حل شده و...... پیشنهاد این هست که wmg شما بگیرید

اگه درست فهمیده باشم آقای عماد گفتند که لایف مشکل آنتن دهی داره!!ولی شما که توی اون لینک گفته بودید مشکل نداره!!؟؟؟؟آنتن دهی خیلی برای من مهمه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه درست فهمیده باشم آقای عماد گفتند که لایف مشکل آنتن دهی داره!!ولی شما که توی اون لینک گفته بودید مشکل نداره!!؟؟؟؟آنتن دهی خیلی برای من مهمه

شما یه دقت کنید به نوشته من ، من به شما میکم که سعی کنید wmg بگیرید نه o2 البته اجازه بدید یه توضیح بدم در این مورد که wmg وo2 یکی هستند به قول معروف ریبرند هم دیگه هستند مثل jamin , s200 که جفتشون یکی هستند تو سخت افزار و لی نرم افزار تفاوت دارند الان مدلی که عماد داره wmg هست و بقول خودش مثل بنز داره کار میکنه ولی بچه هایی که o2 داشتند مینالیدن

موضوع اگر جا نیوفتاد بکید بیشتر توضیح بدم دوست عزیز:)

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون دوست عزیز
پس شما پیشنهاد می کنید لایف مدل wmg رو بگیرم
یه سوال دیگه لایف هم براقه و رد انگشت ها روش می مونه؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون دوست عزیز
پس شما پیشنهاد می کنید لایف مدل wmg رو بگیرم
یه سوال دیگه لایف هم براقه و رد انگشت ها روش می مونه؟؟

سعید جان شما یه نگاه به اینجا بنداز http://www.forum.persiantools.com/t105700.html
یه ریویو تقریبا کامل از لایف هست هر سوالی داشتی من بعدش در خدمتم:)

بله عزیز براقه و رد انگشت روش میمونه:blush:

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعید جان شما یه نگاه به اینجا بنداز http://www.forum.persiantools.com/t105700.html
یه ریویو تقریبا کامل از لایف هست هر سوالی داشتی من بعدش در خدمتم:)

بله عزیز براقه و رد انگشت روش میمونه:blush:

آقا دست شما درد نکنه
خونده بودمش ولی نه با دقت
توی این فاصله دوباره خوندم

اولین چیزی هم که فهمیدم اینه که mwg درسته نه wmg :D

اگه این سوالم رو جواب بدید ممنون می شم و قول می دم که دیگه مزاحم نشم

طبق نوشته آقا عماد فقط یه برچسب کوچک روی جلد و ارم پشت قاب نشون می ده که مدل mwg هستش من که می خوام بگم از چین برام بیارن بگم که به همین دو جا دقت کنند که اشتباهی نشه؟؟؟

در ضمن با عرض معذرت آخر اسم من یک ه کم گذاشتین:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا دست شما درد نکنه
خونده بودمش ولی نه با دقت
توی این فاصله دوباره خوندم

اولین چیزی هم که فهمیدم اینه که mwg درسته نه wmg :D

اگه این سوالم رو جواب بدید ممنون می شم و قول می دم که دیگه مزاحم نشم

طبق نوشته آقا عماد فقط یه برچسب کوچک روی جلد و ارم پشت قاب نشون می ده که مدل mwg هستش من که می خوام بگم از چین برام بیارن بگم که به همین دو جا دقت کنند که اشتباهی نشه؟؟؟

در ضمن با عرض معذرت آخر اسم من یک ه کم گذاشتین:)

خوب ببخشید بخاطره 2 چیز یک اینکه شما خانم هستید اگر لحن صحبت من یه جا بد بود ببخشید
وبعدم اینکه mwg رو گفتم wmg :happy: که این هم اگر یه ذره بیشتر تو فروم بودید من رو بهتر میشناختید:rolleyes:این سوتی ها برا من کاملا عادی هست و کسی به من گیر نمیده:happy:

مراحمید

رو خود جعبه هم هست این آرم و اتفاقا فکر کنم تو چین بیشتر mwg باشه تا o2

موفق باشید و حالش رو ببرید با خرید لایف عزیز:)

saideh faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ببخشید بخاطره 2 چیز یک اینکه شما خانم هستید اگر لحن صحبت من یه جا بد بود ببخشید
وبعدم اینکه mwg رو گفتم wmg :happy: که این هم اگر یه ذره بیشتر تو فروم بودید من رو بهتر میشناختید:rolleyes:این سوتی ها برا من کاملا عادی هست و کسی به من گیر نمیده:happy:

مراحمید

رو خود جعبه هم هست این آرم و اتفاقا فکر کنم تو چین بیشتر mwg باشه تا o2

موفق باشید و حالش رو ببرید با خرید لایف عزیز:)

حالا به من بگید مشکی بگیرم یا سفید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:wacko:

بالا