• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد از تمام این حرفها فکر کنم باید یک جمع بندی ار چیزی که میخوام داشته باشم

به ترتیب اولویت
موارد مهم
1.CPU
که ترجیحا Marvell باشه وبالای 400MHz

2.VGA
ترجیحا 3.5 ,جناب دکتر حتما تصدیق می کنند که کتاب خوندن در 2.8 البته QVGA سخته
در ضمن در این سایز تر جیح میدم USB Host داشته باشه

3.ROM,RAM
ram128,rom>256

موارد نه چندان مهم
1.phone
2.GPS
3.Cam

بودجه در حد 900$ برای تمام موارد نه فقط خود device
پیشاپیش ممنون:rolleyes:

دوست عزیز،همونطور استاد عماد(vocian) گفتن،شما باید قضیه نون فون بودن رو مشخص کنید ولی در صورتیکه تصمیمتون رو فون باشه فکر کنم تنها دو گزینه با تمام مواردی که ذکر کردید همخوانی داره:
O2 Flame (فعلاً تو ایران مشکل رادیویی داره)
Toshiba G900

ای نامرد . تنها تنها جی 900 دستت میگیری صداشو در نمیاری؟ ما ریویوو میخوایم یالا :D رادیویی جواب میده؟

رادیویی جواب میده مثه لامبورگینی،اونم مورسیولاگو;)
راستی عماد جون،من احتمالاٌ از هفته دیگه ساکن تهران میشم،اگه دوست داری یه شب میدم باهاش بخوابی:(;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز،همونطور استاد عماد(vocian) گفتن،شما باید قضیه نون فون بودن رو مشخص کنید ولی در صورتیکه تصمیمتون رو فون باشه فکر کنم تنها دو گزینه با تمام مواردی که ذکر کردید همخوانی داره:
O2 Flame (فعلاً تو ایران مشکل رادیویی داره)
Toshiba G900

رادیویی جواب میده مثه لامبورگینی،اونم مورسیولاگو;)
راستی عماد جون،من احتمالاٌ از هفته دیگه ساکن تهران میشم،اگه دوست داری یه شب میدم باهاش بخوابی:(;)

البته با کمال میل. فقط قول بده زیاد دستمالیش نکنی. حیفه جی 900 (بهش بگیم خانوم یا آقا؟:D)

اما جدی دوست دارم یه بار از نزدیک ببینمش اگر قیافش از عکسش خوشکل تر باشه چی:(. بابا یه خورده از پرفورمنس بنویس. البته بسیار خوشحالم که جی اس ام کار میده اونم مثل لامبورگینی:D رجیستر کردی یه تو رنج بود؟ هزینه دار که نشده ایشالا؟

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگه خرید از خارج از کشور براتون امکانپذیره و مشکلی با جدا بودن فون از دستگاه ندارید میتونین یه oqo model 1 با قیمت حدود 600 دلار خریداری کنید . سی پی یو 1 گیگاهرتز ویندوز ایکس پی . دیگه دردسر ویندوز موبایل رو هم به خودتون ندید. یا ایکه با 900-1000 دلار یه مدل 2 با سی پی یو 1.5

اما اگه نظرتون فقط پی پی سیه که اچ پی با اون قابلیت هایی که داره و صفحه و رزولوشن جد اندرجد اکسیم رو به خاک نشونده . به نظرم سالها طول بکشه تا یه رقیب برای این مدل پیدا بشه (شاید از اکسیم هم سر سخت تر باشه!!) . فقط من فلسفه وجودی پی پی سی نون فون ادیشن رو درک نمیکنم . اون هم با این قیمت ها در مقایسه با دستگاه های یو ام پی سی حتی کاملا قدیمی!!. اگه شما درک میکنین مبارکتون باشه.

به نظرم اگر کتاب خوندن براتون مهمه به صفحات 2.6 و 2.8 اصلا فکر نکنین (حتی اگه وی جی ای باشن) مشکل فقط رزولوشن نیست . این چشم بنده خدا هم باید بتونه ببینه فونت ها رو !! اون جوری2 روزه ترتیب چشم داده میشه .

به شدت توصیه میکنم از دیوایس های وی جی ای واید استفاده کنین (که نقدا فقط جی 900 در پی پی سی ها موجوده)

به نظرم رام هم 256 باشه یا نباشه نباید زیاد برای شما اهمیتی داشته باشه . حتی رام های 128 هم در صورتی که درست استفاده بشه مشکلی ایجاد نمیکنه و یادتون باشه که اندازه رام و بخصوص حجم فایلهای موجود در اون با سرعت دستگاه رابطه عکس داره (به خصوص زمان بیدار شدن دستگاه!!)

راستش به نظرم این نیاز هایی که دارین رو نمیشه با هم یه جا جواب داد . اول تکلیفتون رو روشن کنین که آیا میخواین فون و هندهلد رو از هم جدا کنین یا نه (این خودش تصمیم خیلی بزرگیه ) بعدش میشه بقیه مسائل رو حل کرد.

قربان خیلی ممنون از پاسخ مبسوطی که دادین:)

راستش یکی از option های من برای خرید oqoبود ولی من به این قیمت که شما گفتید ندیده بودم

هر چی دیدم زیز1000$ نبود به همین خاطر با توجه به قیمت 480$ HP IPAQ214 گزینه مناسب تری به حساب میومد

چون می تونم با الباقی پولم کلی accessory بخرم و device رو تکمیلش کنم

اما چون شما فرمودید یک search مجدد میکنم اگر با این قیمتی که شما اشاره کردید گیرم بیا 100%

فرمایش شما متینه.

در مورد کتاب خوندن هم کاملا حق با شماست چون بلایی که با این سایز 2.8 سر من اومده درحد و اندازه های شکنجه های ساواک بود:f34r:
و اما در مورد رام باد یه اعترافی بکنم ROM>256 که تو تاپیک قبلی من دیدید به قول مهران مدیری فقط استادی

من در زمینه جو گیری را نشان می داد :blush:
چون حتی با این device زپرتی فعلی (جمین ) با اینکه برنامه های زیادی دارم از جمله برنامه محبوبم Handy Patient میزان مشکلی که رم برام ایجاد می کنه خیلی زیاده در حالیکه رام مشکلاتش کمتره.

و اما در مورد آخر اصلا مشکلی ندارم با اینکه فون رو جدا کنم چون در بیشتر مواردی که من از پی پی سی استفاده میکنم عملا به فونش احتیاجی ندارم
پس اگه نکته دیگه ای به ذهنتون می رسه ممنون می شم کمک کنید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته با کمال میل. فقط قول بده زیاد دستمالیش نکنی. حیفه جی 900 (بهش بگیم خانوم یا آقا؟:D)

اما جدی دوست دارم یه بار از نزدیک ببینمش اگر قیافش از عکسش خوشکل تر باشه چی:(. بابا یه خورده از پرفورمنس بنویس. البته بسیار خوشحالم که جی اس ام کار میده اونم مثل لامبورگینی:D رجیستر کردی یه تو رنج بود؟ هزینه دار که نشده ایشالا؟

نه،رجیستر نکردم،خودش بود!!در مورد ریویو هم یه چند روز دندون رو جیگر بذار،چشب.
اسمش،سامورایی g900:happy:پس باید هوای خودتو داشته باشی;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان خیلی ممنون از پاسخ مبسوطی که دادین:)

راستش یکی از option های من برای خرید oqoبود ولی من به این قیمت که شما گفتید ندیده بودم

هر چی دیدم زیز1000$ نبود به همین خاطر با توجه به قیمت 480$ HP IPAQ214 گزینه مناسب تری به حساب میومد

چون می تونم با الباقی پولم کلی accessory بخرم و device رو تکمیلش کنم

اما چون شما فرمودید یک search مجدد میکنم اگر با این قیمتی که شما اشاره کردید گیرم بیا 100%

فرمایش شما متینه.

در مورد کتاب خوندن هم کاملا حق با شماست چون بلایی که با این سایز 2.8 سر من اومده درحد و اندازه های شکنجه های ساواک بود:f34r:
و اما در مورد رام باد یه اعترافی بکنم ROM>256 که تو تاپیک قبلی من دیدید به قول مهران مدیری فقط استادی

من در زمینه جو گیری را نشان می داد :blush:
چون حتی با این device زپرتی فعلی (جمین ) با اینکه برنامه های زیادی دارم از جمله برنامه محبوبم Handy Patient میزان مشکلی که رم برام ایجاد می کنه خیلی زیاده در حالیکه رام مشکلاتش کمتره.

و اما در مورد آخر اصلا مشکلی ندارم با اینکه فون رو جدا کنم چون در بیشتر مواردی که من از پی پی سی استفاده میکنم عملا به فونش احتیاجی ندارم
پس اگه نکته دیگه ای به ذهنتون می رسه ممنون می شم کمک کنید

خواهش میشه قربان . امیدوارم کمکی بتونم بکنم.

در مورد قیمت oqo از سایت اکسپنسیس امریکا یه امتحانی بکنین . قیمت نو ششصد و خورده ایه و بی استاک پانصد و خورده ای . البته مدل 1 که قبلا هم گفته بودم.

راستش بنده به شخصه نمیتونم دستگاه های خاصی رو با این محدودیت ها و این نیاز هایی که دارین بهتون اعلام بکنم . به قول انگلیسی ها It's like a sophies choice:D
از یه طرف ال سی کوچیک به دردتون نمیخوره . از طرف دیگه پاکت پی سی نان فون ادیشن دستگاهی به نظر من بی کاربرد در ایرانه . اگه این دو رو در نظر بگیریم میرسیم به جی 900 . فلیم و البته یو ام پی سی ها . جی 900 رو بگیرین نمیتونین یه دستگاه جی پی اس دار در کنارش بگیرین . مجبور میشین جی پی اس بلوتوث بگیرین که بنده توصیه نمیکنم(تجربه ی جالبی ازش ندارم) . فلیم رو هم بگیرین گوشی براتون نمیشه و در جیب هم به راحتی جا نمیشه (البته فیرم ور های آخرش مشکلی نداره اما سایز!!) + همون مشکل جی پی اس که این یکی میتونین یه پاکت پی سی نان فون ادیشن و یا حتی یه جی پی اس نویگیتور هم از پول اضافه ای که به دست میارین خرید کنین . اما سایز!!
اگر هم برین سمت یو ام پی سی مشکل خرید یه دستگاه موبایل رو هم خواهید داشت که یه چیز آبرو دار 300 تومن حداقل هزینه می بره پس باید با 700 دلار خرید کنین که همون oqo و البته با کمی شانس گیگابایت نصیبتون میشه (شک دارم) کیفیت گیگابایت اصلا تعریفی نداره . Oqo هم قدیمیه . اما مسئله بزرگتر اینه که اگه واقعا مثل من با دستگاه بخواین کتاب بخونین باطری 1.5 ساعت شارژی واقعا کمه و مجبورین 50-60 تومن هم خرج یه باطری اضافه کنین و در آخر هم جی پی اس ندارین!

شما اگه تونستین تو این محدودیت هاانتخاب کنین به بنده هم خبر بدین :( من اگه جای شما بودم نمیدونستم چی کار کنم . آخرش میرفتم یه 1100 میگرفتم و خلاص;)

amir_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.

خبری از i-mate Ultimate 9502 تو بازار ایران هست؟

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه.

خبری از i-mate Ultimate 9502 تو بازار ایران هست؟
سلام
نه قربان این گوشی تازه چند روزه تولید شده و در بازارهای جهانی عرضه شده احتمالا 2-3 ماه دیگه اینجا برسه
فعلا فقط 6150 و 8150 آیمیت وارد ایران شده اونم به تازگی و بعد از حدود 3 ماه که در امارات عرضه شده بود به ایران رسید
موفق باشین

hidden

Registered User
لایک‌ها
4
آقا کسی قيمت از MWg Atom Life داره، و اينکه اصلاً تو ايران موجود است.
O2 Atom Life چطور؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پارسا این قیمتی که گفتی واسه مدل لیمیتد اتم لایفه که رنگش سفیده. مدل معمولی حدود 800 در ایران قیمت داره.

من دسته 2 این گوشی را با قیمت های خیلی خوبی تو istgah دیدم.ولی شنیدم مشکل داره!!کسی اطلاعی نداره تو این زمینه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
شک نکن !!!

فلیم در بازار های اینترنتی میشه تا 450 هزار تومن پیداش کرد ! اینجا 1 تومنه !!!

میشه . ولی به شرطی که از چند تا سایت مخصوص خرید کنی. حتی الان اکسپنسیس هم با تکس و گراند شیپمنت این قیمت در نمیاد حدود 550 حداقل میشه. و البته تازه اکسپنسیس تو تخفیف خفن برای این دستگاهه. اگه از سایت های معمولی یا مغازه خرید بشه روی 700 حساب کنین.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به سروران و اساتید :)
یکسری سوالات طبقه بندی شده دارم در مورد همه PPCها مخصوصاً 2 مدل جمین (S200) و جم :

اول اینکه این گوشیها می تونن فارسی رو ساپورت کنن یا نه : - میشه مسیج فارسی خوند و نوشت ؟ (حالا یا با برنامه یا بی برنامه)
- صفحات وب فارسی رو تو اینترنت بدون مشکل و بهم ریختن فونت نشون میدن ؟
- تکستهای فارسی رو نشون میدن ؟

دوم اینکه آیا براحتی میشه از دستگاه برای مصارف اینترنتی استفاده کرد :
-از یکی شنیدم ساختن کانکشن خیلی سخته و اغلب خوب کار نمیکنه ! ..تایید میکنید ؟
- سرعت گوشی برای باز کردن صفخات اینترنتی چطوره ؟
- آیا از این گوشیها مثل سایرین ، میشه به عنوان مودم استفاده کرد ؟ (Phone + USB Cable + PC = WWW ) یعنی
تنظیماتش و استفادش مشکل نیست و اصلاً ممکن هست یا نه ؟

سوم در مورد سیستم عاملشونه :
- با توجه به اینکه سیستم عامل جم = 2003 و جمین 2005 هست ، آیا تفاوت قابل توجهی دارن یا اینکه فقط یکسری باگها در 2005 برطرف شده ؟
- آیا برنامه هاشون با هم فرق میکنه و یا برتری ای نسبت به هم تو این زمینه دارن ؟

چهارم اینکه کیفیت پخش موزیک این دو گوشی در مقایسه با هم چطوره ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به سروران و اساتید :)
یکسری سوالات طبقه بندی شده دارم در مورد همه PPCها مخصوصاً 2 مدل جمین (S200) و جم :

اول اینکه این گوشیها می تونن فارسی رو ساپورت کنن یا نه : - میشه مسیج فارسی خوند و نوشت ؟ (حالا یا با برنامه یا بی برنامه)
- صفحات وب فارسی رو تو اینترنت بدون مشکل و بهم ریختن فونت نشون میدن ؟
- تکستهای فارسی رو نشون میدن ؟

دوم اینکه آیا براحتی میشه از دستگاه برای مصارف اینترنتی استفاده کرد :
-از یکی شنیدم ساختن کانکشن خیلی سخته و اغلب خوب کار نمیکنه ! ..تایید میکنید ؟
- سرعت گوشی برای باز کردن صفخات اینترنتی چطوره ؟
- آیا از این گوشیها مثل سایرین ، میشه به عنوان مودم استفاده کرد ؟ (Phone + USB Cable + PC = WWW ) یعنی
تنظیماتش و استفادش مشکل نیست و اصلاً ممکن هست یا نه ؟

سوم در مورد سیستم عاملشونه :
- با توجه به اینکه سیستم عامل جم = 2003 و جمین 2005 هست ، آیا تفاوت قابل توجهی دارن یا اینکه فقط یکسری باگها در 2005 برطرف شده ؟
- آیا برنامه هاشون با هم فرق میکنه و یا برتری ای نسبت به هم تو این زمینه دارن ؟

چهارم اینکه کیفیت پخش موزیک این دو گوشی در مقایسه با هم چطوره ؟

سلام دوست عزیز...
سوال اول: در خصوص فارسی هیچ مشکلی نیست. فارسی ساز که هست و اربایزر معروف ترینشه و البته آیمیت ها معمولا ساپورت عربی هم دارن.
سوال دوم : واسه اینترنت که عالیه... gprs که به راحتی تنظیم میشه(البته از موبایل های معمولی سخت تر) و wifi هم که عالیه(اون هایی که دارن) و با کابل یو اس بی هم اگه به پی سی وصل کنید و سینک کنید از اینترنت پی سی تون میتونید استفاده کنید بی هیچ برنامه ای. و به عنوان مودم میشه ولی سخته.
سوال سوم : تفاوت 2003 و wm5 از زمین تا آسمان است. ضمن اینکه جمین رو به راحتی میتونید به wm6 ارتقا بدهید.
سوال چهارم : کلا پاکت پی سی ها به طور معمول اسپیکر آنچنانی ندارن و اگر شانس بیارید میتونید کیفیت مناسبی از هدست داشته باشید. در مورد مدل هایی که نام بردید جمین رو میدونم صداش ضعیفه.

توضیح اضافه... دوست عزیز این پاکت پی سی ها مدل های بسیار قدیمی و تقریبا از رده خارج هستند. شما بهتره مبلغی رو که میخواهید به این کار اختصاص بدهید ذکر کنید و موارد مهم واسه خودتون رو هم مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند.
بدرود

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوست عزیز...
سوال اول: در خصوص فارسی هیچ مشکلی نیست. فارسی ساز که هست و اربایزر معروف ترینشه و البته آیمیت ها معمولا ساپورت عربی هم دارن.
سوال دوم : واسه اینترنت که عالیه... gprs که به راحتی تنظیم میشه(البته از موبایل های معمولی سخت تر) و wifi هم که عالیه(اون هایی که دارن) و با کابل یو اس بی هم اگه به پی سی وصل کنید و سینک کنید از اینترنت پی سی تون میتونید استفاده کنید بی هیچ برنامه ای. و به عنوان مودم میشه ولی سخته.
سوال سوم : تفاوت 2003 و wm5 از زمین تا آسمان است. ضمن اینکه جمین رو به راحتی میتونید به wm6 ارتقا بدهید.
سوال چهارم : کلا پاکت پی سی ها به طور معمول اسپیکر آنچنانی ندارن و اگر شانس بیارید میتونید کیفیت مناسبی از هدست داشته باشید. در مورد مدل هایی که نام بردید جمین رو میدونم صداش ضعیفه.

توضیح اضافه... دوست عزیز این پاکت پی سی ها مدل های بسیار قدیمی و تقریبا از رده خارج هستند. شما بهتره مبلغی رو که میخواهید به این کار اختصاص بدهید ذکر کنید و موارد مهم واسه خودتون رو هم مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند.
بدرود

ممنون
اما در مورد ساختن کانکشن و استفاده از گوشی به عنوان مودم که فرمودید سخته ، باید چیکار کرد ؟ توضیح و دستورالعملی برای اینکار تو سایتهای فارسی وجود نداره ؟

دقیقاً تفاوت 2003 و 5 چیه ؟ آخه برنامه هاشون رو رفتم دیدم مثل همه ! تو یه فروم خارجی خونده بودم 5 همون 2003 هست اما یکسری باگ و اشکالاتی که تو 2003 وجود داشت برطرف شده .

منظورم از کیفیت صدا ، طبعاً اسپیکر نبود !
36.gif
با هدفون یا یک تبدیل + هدفونهای باکیفیت بود .

به هر حال کسیکه میخواست K810 بخره و بنده بهش پیشنهاد PPC دادم ، فکر کنم Jam گوشیه بدی براش نباشه
38.gif
(در مقایسه با 810)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
پاکت پیسی با صفحه کلید کامل فارسی داریم؟ راهی هست بشه با این پاکت پیسی ها یک متن بلند رو توی ورد یا اینترنت تایپ کرد؟ البته راحت نه با دردسر.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پاکت پیسی با صفحه کلید کامل فارسی داریم؟ راهی هست بشه با این پاکت پیسی ها یک متن بلند رو توی ورد یا اینترنت تایپ کرد؟ البته راحت نه با دردسر.

با صفحه کلید فارسی خیر ولی با صفحه کلید عربی گویا یک مدل htc kaiser وجود داره...
در مورد تایپ اگه از کیبرد اکسترنال (بلوتوث) که مدل های تاشو و زیبایی هم داره استفاده کنید میشه. کیبرد خود دیوایس هایی که کیبرد دارند هم به نظر من خیلی عالیه و اگه کیبرد مهمه واستون دیوایسی بگیرید که کیبرد داشته باشه تا شما رو از کیبرد اکسترنال ( با وجود سرعت بیشتر بی نیاز کنه)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون
اما در مورد ساختن کانکشن و استفاده از گوشی به عنوان مودم که فرمودید سخته ، باید چیکار کرد ؟ توضیح و دستورالعملی برای اینکار تو سایتهای فارسی وجود نداره ؟

دقیقاً تفاوت 2003 و 5 چیه ؟ آخه برنامه هاشون رو رفتم دیدم مثل همه ! تو یه فروم خارجی خونده بودم 5 همون 2003 هست اما یکسری باگ و اشکالاتی که تو 2003 وجود داشت برطرف شده .

منظورم از کیفیت صدا ، طبعاً اسپیکر نبود !
36.gif
با هدفون یا یک تبدیل + هدفونهای باکیفیت بود .

به هر حال کسیکه میخواست K810 بخره و بنده بهش پیشنهاد PPC دادم ، فکر کنم Jam گوشیه بدی براش نباشه
38.gif
(در مقایسه با 810)

nدر مورد کانکشنی که گفتید در همین سایت مطالبی هست که باید سرچ کنید...
در مورد تفاوت 2003 و 5 و ... . خب از نظر من آماتور تفاوت این دو مثل تفاوت ویندوز 95 و ویندوز ایکس پی می مونه. در مورد استفاده از باتری بکاپ و مدیریت حافظه و از این قبیل تفاوت هایی دارند. تا همین چند ماه پیش اکثر برنامه ها سازگار بود ولی کم کم به سمتی داریم میریم که برنامه های جدید دیگه به راحتی سازگاری ندارند.
کیفیت اسپیکر رو میتونید با خرید همراه با تحقیق تضمین کنید. الان بین مدل هایی که من امتحان کردم تایتن یک هم اسپیکر و هم هدست در حد فوق العاده عالی و اتم لایف در حد متوسط و او2 زینک هم اسپیکر و هم هدست ضعیف (با کیفیت البته) و البته آیمیت آلتیمیت 6150 که الان دارم از نظر هدست بی رقیب(با تاکید) و از نظر اسپیکر متوسط هستند.

در خصوص موبایل و پاکت پی سی ... این دو اصلا قابل مقایسه نیستند. کسی که کا810 میخواد بخره حتما به دوربین و صدا و از این قبیل اهمیت میده که البته هیچ پاکت پی سی به نزدیکی مدل های سونی اریکسون هم از این بابت ها نمیرسه... کسانی که پاکت پی سی میخرند حتما باید نیازش رو تا حدی احساس کنند. تعدد نرم افزار و تاچ بودن به خصوص جهت وبگردی ودر مدل های دارای اسکرین وی جی ای و صفحه بزرگ خواندن متون و ... نیاز هایی هستند که پاکت پی سی ها برطرف می کنند. پس با این استدلال اگر الان مدل هایی مثل جم بخریم که کم کم نرم افزارهای جدید با اون ناسازگار میشوند زیاد کار منطقی نیست.
با وجود کند تر بودن من جمین رو پیشنهاد میدم که در آینده راحت تر هم فروش میره و جهت تبدیل به احسن مشکلی بوجود نمیاره.

بالا