• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام من یه پاکت پیسی خوب میخام و اطلاعات کافی ندارم !! اگه شما جای من بودین تو این رنج قیمت چی میگرفتین و چرا ؟! و اینکه اگه از کویت بیارم ارزونتره ؟ چیزی که به پول ایران 600 700 تومن بشه از اونجا چی بیارم ؟!

برا من بلندیه صدا اصلا مهم نیست ! و دوربین هم از 2 پایین تر نباشه !! کلا دوست دارم چیزی که میگیرم بعد یه مدت خستم نکنه ! و برنامه و بازی و امکاناتش منو بسازه !!! مرسی:D

دوست عزیز همین 3 صفحه آخر رو بخونید در این رنج قیمت خودم و حامد و بقیه توضیح داده ایم. شما برای خرید باید کمی وقت بگذارید (حد اقل یک هفته) و این ترد رو حداقل 15 صفحه آخرش رو مطالعه کنید بعد دریافتتون از مطالب رو با دوستان در همین ترد در میون بذارید تا ایشالا تصمیم درستی بگیرید.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از همه ی بچه هایی که تو این تاپیک کمک میکنن.

راستش منم همونطور که گفته بودم قصد خرید ppc دارم. قصدم خرید تاچ کروز بود که با صحبتایی که دوستان و اساتید درباره ی سی پی یو ضعیف این ppc کردن از خریدش پشیمون شدم. هر چند که واقعا از دیزاین قشنگ این گوشی نمیتونم بگذرم ولی طبق نظر دوستان این قیمت (900هزار تومن) برای این گوشی ظاهرا زیاده.

سوالی که از اساتید داشتم اینه که با همین بودجه (تا 1میلیون تومن) چه گزینه هایی میتونم داشته باشم؟
مواردی هم که برام مهمه داشتن cpu قوی و البته دیزاین زیبا (در حد تاچ کروز یا گلوفیش) - صدای خوب و قوی.
اینا مهمترین اولویتها رو برام دارن. ولی واقعا دیزاین گوشی برام خیلی مهمه. مثلا گوشی ای مثل تاچ دوآل یا تایتن یا تاچ اصلا دیزاین جالبی (از نظر بنده) ندارن. ولی گوشیهایی مثل تاچ کروز یا گلوفیش ها یا آلتیمیتها واقعا قشنگن.

در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
داش حسین حواست کجاست رفیق؟ وین موبایل 6 دارای دو نسخه هستش. یکی استاندارد ادیشن که تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنه و یکی پروفشنال که تاچ اسکرین رو ساپورت می کنه و پاکت پی سی محسوب میشه...
ضمن تایید فرمایشات داش جواد عرض می کنم که s710 , s730 و امثالهم اسمارت فون محسوب میشوند و اصلا پاکت پی سی نیستند و با خرید امثال این ها به دنیای پاکت پی سی خوش نیامده اید!:p
زیبایی کاملا سلیقه ای هستش ولی من به عنوان کسی که ایکس 500 رو تست کردم باید بگم از این نظر فوق العاده هست به نظرم.

خوب سیاوش جان 4 تا مثل شما نباشه که اوضاع اینجا ....:wacko: خدایی اصلا مخم کار نمیکرد :blush:

دم شما و جواد گرم:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون از همه ی بچه هایی که تو این تاپیک کمک میکنن.

راستش منم همونطور که گفته بودم قصد خرید ppc دارم. قصدم خرید تاچ کروز بود که با صحبتایی که دوستان و اساتید درباره ی سی پی یو ضعیف این ppc کردن از خریدش پشیمون شدم. هر چند که واقعا از دیزاین قشنگ این گوشی نمیتونم بگذرم ولی طبق نظر دوستان این قیمت (900هزار تومن) برای این گوشی ظاهرا زیاده.

سوالی که از اساتید داشتم اینه که با همین بودجه (تا 1میلیون تومن) چه گزینه هایی میتونم داشته باشم؟
مواردی هم که برام مهمه داشتن cpu قوی و البته دیزاین زیبا (در حد تاچ کروز یا گلوفیش) - صدای خوب و قوی.
اینا مهمترین اولویتها رو برام دارن. ولی واقعا دیزاین گوشی برام خیلی مهمه. مثلا گوشی ای مثل تاچ دوآل یا تایتن یا تاچ اصلا دیزاین جالبی (از نظر بنده) ندارن. ولی گوشیهایی مثل تاچ کروز یا گلوفیش ها یا آلتیمیتها واقعا قشنگن.

در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنید.

خب... پس شما میخوای یک پاکت پی سی گرون قیمت و high end داشته باشی و از طرفی هم تا حالا پاکت پی سی نداشتی.... چند حالت وجود داره... یه سری پاکت پی سی ها که سطح بالا هستن ولی تا حالا ریلیز نشدن مثل eten glofish v900 و از این قبیل.
دوم : یه سری پاکت ها که تازه ریلیز شدن و هر جایی هم گیر نمیان مثل توشیبا جی 900 و یا eten glofish x650 که مثلا ایکس 650 ممکنه فقط در چین و تایوان و مالزی و روسیه گیر بیاد.
سوم: پاکت هایی که در دبی گیر میان که با این مشخصات فقط به آلتیمیت ها و احتمالا فلیم و ایکس800 محدود میشن.
(منظور پاکت پی سی های نسبتا قوی بود در این سه گروه)
حالا که شما از قیافه آلتیمیت ها بدت نمیاد پس روی خریدشون فکر کن. 8150 به پول ما 900 تومن و 6150 به پول ما 820 تومن. البته قیمت هایی که گفتم آپتودیت نیستن.
ولی یک نکته کلی در مورد پاکت پی سی ها اینه که ممکنه شما سطح بالاترین گوشی روی کاغذ رو بخری که با یک رام درپیت عرضه شده و رام جدیدی هم واسش ریلیز نشده باشه که در نتیجه باید مدت ها صبر کنی تا یک رام واسش بیاد و در این مدت گوشیت با انواع و اقسام باگ ها دست به گریبان باشه و هیچ کاری هم نمیشه کرد:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خب... پس شما میخوای یک پاکت پی سی گرون قیمت و high end داشته باشی و از طرفی هم تا حالا پاکت پی سی نداشتی.... چند حالت وجود داره... یه سری پاکت پی سی ها که سطح بالا هستن ولی تا حالا ریلیز نشدن مثل eten glofish v900 و از این قبیل.
دوم : یه سری پاکت ها که تازه ریلیز شدن و هر جایی هم گیر نمیان مثل توشیبا جی 900 و یا eten glofish x650 که مثلا ایکس 650 ممکنه فقط در چین و تایوان و مالزی و روسیه گیر بیاد.
سوم: پاکت هایی که در دبی گیر میان که با این مشخصات فقط به آلتیمیت ها و احتمالا فلیم و ایکس800 محدود میشن.
(منظور پاکت پی سی های نسبتا قوی بود در این سه گروه)
حالا که شما از قیافه آلتیمیت ها بدت نمیاد پس روی خریدشون فکر کن. 8150 به پول ما 900 تومن و 6150 به پول ما 820 تومن. البته قیمت هایی که گفتم آپتودیت نیستن.
ولی یک نکته کلی در مورد پاکت پی سی ها اینه که ممکنه شما سطح بالاترین گوشی روی کاغذ رو بخری که با یک رام درپیت عرضه شده و رام جدیدی هم واسش ریلیز نشده باشه که در نتیجه باید مدت ها صبر کنی تا یک رام واسش بیاد و در این مدت گوشیت با انواع و اقسام باگ ها دست به گریبان باشه و هیچ کاری هم نمیشه کرد:(
البته واسه آلتیمیت ها رام ریلیز شد و به صورت کامل و سخت افزاری گوفورس رو ساپورت میکنه !
در نتیجه Call of Duty 2 و Siege که واسه فلیم نوشته شد الان تنها در آلتیمیت ها قابل اجراست
اما یک مشکل هست : این بازی ها رو نمیتونی توی خروجی ویدیو ببینی ! البته فعلا" ! چون اونم درست میشه

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سیاوش جان و جواد جان (نمیدونم اسمت رو درست گفتم آیا؟!) ممنون از توجهتون و راهنماییتون.

راستش همونطوری که سیاوش جان هم گفت بله از آلتیمیت ها خوشم میاد. منتها جایی تو همین فروم خونده بودم که ظاهرا سری آلتیمتها خیلی خوب از آب درنیومده!! میشه اولا بگید که آیا این خبر درسته یا نه و اگر درسته دلیلش چیه؟! اینطور که من شنیده بودم میگفتن i-mate ظاهرا دیگه قصد ادامه فعالیت رو نداره و واسه همین ممکنه این گوشیها بعد از یه مدت بدون ساپورت باقی بمونه!

بین این گوشیایی که سیاوش جان معرفی کرد از 2 آلتیمیت خودم 6150 رو بیشتر خوشم اومد. اینا تو ایران پیدا نمیشن؟! البته 8502 و 9502 رو خیلی بیشتر خوشم اومده بود که ظاهرا فعلا ریلیز نشدن.

درباره ی گوشیای ایتن هم کلا از سبک گوشیهای این برند خوشم میاد. مخصوصا x650 و x600. این 2 تا هم تو ایران نیستن؟! حتی گوشی M600 رو هم خیلی وقت پیش تو پایتخت دیده بودم واقعا گوشی قشنگ و خوش دستیه.

در کل ممنون از راهنمایی خوبتون.
اگر مواردی که بالا گفته بودم رو هم بتونید پاسخ بدید شاید بتونم یه جمع بندی کلی انجام بدم.
چون ظاهرا باید به کل قید برند HTC رو برخلاف میل باطنی بزنم!
چون اون گوشی ای که من خوشم اومده متاسفانه امکانات سخت افزاری مناسبی نداره و اونایی هم که از نظر اساتید خوب هستن رو من خوشم نیومده!

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سیاوش جان و جواد جان (نمیدونم اسمت رو درست گفتم آیا؟!) ممنون از توجهتون و راهنماییتون.

راستش همونطوری که سیاوش جان هم گفت بله از آلتیمیت ها خوشم میاد. منتها جایی تو همین فروم خونده بودم که ظاهرا سری آلتیمتها خیلی خوب از آب درنیومده!! میشه اولا بگید که آیا این خبر درسته یا نه و اگر درسته دلیلش چیه؟! اینطور که من شنیده بودم میگفتن i-mate ظاهرا دیگه قصد ادامه فعالیت رو نداره و واسه همین ممکنه این گوشیها بعد از یه مدت بدون ساپورت باقی بمونه!

بین این گوشیایی که سیاوش جان معرفی کرد از 2 آلتیمیت خودم 6150 رو بیشتر خوشم اومد. اینا تو ایران پیدا نمیشن؟! البته 8502 و 9502 رو خیلی بیشتر خوشم اومده بود که ظاهرا فعلا ریلیز نشدن.

درباره ی گوشیای ایتن هم کلا از سبک گوشیهای این برند خوشم میاد. مخصوصا x650 و x600. این 2 تا هم تو ایران نیستن؟! حتی گوشی M600 رو هم خیلی وقت پیش تو پایتخت دیده بودم واقعا گوشی قشنگ و خوش دستیه.

اگر مواردی که بالا گفته بودم رو هم بتونید پاسخ بدید شاید بتونم یه جمع بندی کلی انجام بدم.
چون اون گوشی ای که من خوشم اومده متاسفانه امکانات سخت افزاری مناسبی نداره و اونایی هم که از نظر اساتید خوب هستن رو من خوشم نیومده!
آلتیمیتها شنبه هفته آینده وارد ایران میشه و در حال حاضر هم داره پیش فروش میشه - قیمت ها هم به قرار زیر هستش :

ultimate 6150 : 740 tomans
ultimate 8150 : 780 tomans

میشه گفت قیمتها تقریبا منصفانس آخه یکی از آشنا ها 3 روز پیش از امارات یه 8150 رو به قیمت 770 خرید کرده .
امیدوارم دوستان واردکننده با همین قیمتهایی که به من اعلام کردند در ایران توزیع کنند .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

کوچیک شما ، پارسا هستم :D

آلتیمیت ها مثل ماشین آمریکایی میمونن رضا جان ، هر کدومشون یه جور در اومدن ولی ( ببخشید ) خر کار هستند ...
خیلی هم خوشکل نیستند ، اما به دل ِ من نشستن ...

8150 رو که تا 1 ماه پیش تجارت میداد 1 و نیم !!! همونی که ازم خرید 1 ملیون و 50 هزار تومن !

اما به هر حال کم ایراد نیست ولی مزیت هاشم خیلی بالاس . این یه واقعیته ...

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
(ببخشید که پابرهنه میپرم وسط حرفتون!)
برای اطلاع دوستمون
pezhman32
بگم که نسخه + از
Eten glofiish X500

رزولوشن صفحه 480*640
دارن که بهتره.
البته نمیدونم در ایران وضعیتشون چجوره.
نظر تخصصی دوستان رو میطلبه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برای اطلاع دوستمون
pezhman32
بگم که نسخه + از
Eten glofiish X500

رزولوشن صفحه 480*640
دارن که بهتره.

در خصوص پلاس... باید بگم متاسفانه مدل پلاس ایکس 500 در دبی به هیچ وجه گیر نمیاد و به همین دلیل من اسم نبردم. ضمنا دوستمون پاکت پی سی ارزون میخواستن ...
یه چیز دیگه... cpu 400 سامسونگ گویا در اداره اسکرین وی جی ای موفق نبوده و بنچ مارک های دستگاه بسیار ضعیفند.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

رضا جان گویا به عرایض من زیاد دقت نکردی. اون ایتن هایی که گفتی دبی هم گیر نمیان در حال حاضر چه برسه به ایران(روی مالزی و چین و روسیه و تایوان فکر کن)
این آلتیمیت ها یه خوبی نسبت به فلیم دارن و اون اینه که میشه باهاشون تلفون هم زد! گوشی ام 600 رو هم جواد خودمون داره ولی با مشخصات های اندی که شما میخوای جور در نمیاد! اگه تو این مایه ها میخوای بگو که پیشنهاد بدیم!

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
برای اطلاع دوستمون
pezhman32
بگم که نسخه + از
Eten glofiish X500

رزولوشن صفحه 480*640
دارن که بهتره.
ممنونم, با اینکه نمی دونم گیر میاد یا نه ولی چون زیاد تو کار ppc نیستم برای اولین بار بود که دیدم یه lcd 2.8 اینچی رزولیشن 240 * 320 داشته باشه!!!!
راستی قیمت htc touch در ایران و دبی, بیشتر از 80 تومن تفاوت داره؟ در مدل های انهنسد تاچ آیا ممکنه باگهایی هم وجود داشته باهشه؟ (مثلا بخاطر بالا بردن cpu یا رم باعث بشه سیستم مدام ریست کنه...)
در کل تاچ معمولی رو پیشنهاد میکنید یا یه مدل انهنسدش رو (با در نظر گرفتن اختلاف قیمت)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنونم, با اینکه نمی دونم گیر میاد یا نه ولی چون زیاد تو کار ppc نیستم برای اولین بار بود که دیدم یه lcd 2.8 اینچی رزولیشن 240 * 320 داشته باشه!!!!
راستی قیمت htc touch در ایران و دبی, بیشتر از 80 تومن تفاوت داره؟ در مدل های انهنسد تاچ آیا ممکنه باگهایی هم وجود داشته باهشه؟ (مثلا بخاطر بالا بردن cpu یا رم باعث بشه سیستم مدام ریست کنه...)
در کل تاچ معمولی رو پیشنهاد میکنید یا یه مدل انهنسدش رو (با در نظر گرفتن اختلاف قیمت)

دوست عزیز من یه توضیح کوچیک بدم در این مورد. پاکت پی سی ها دارای چند نمونه رزولوشن اسکرین میباشند :
1: رزولوشن 320 در 240 که رایج ترین میباشد و اصطلاحا کیو وی جی ای هستن. ممکنه اندازه 2.8 اینچ داشته باشن مثل جمین و یا 3.5 اینچ مثل IMATE PDA2K که در نتیجه کیفیت پایین میاد.
2: رزولوشب 240 در 240 یا SQUARE که معمولا 3 اینچی هستن. HP زیاد از این ها داره
3: 480 در 640 که همون VGA هستش و معمولا 3.6 اینچی اما همون طور که دیدی جدیدا گوشی هایی با این کیفیت ولی اندازه 2.8 نیز اومدن مثل ایکس 500 پلاس و ایکس 800 و ایکس 650 و حتی اندازه 2.6 اینچ هم اومده مثل آیمیت آلتیمیت 8150 و یکی دو مدل گیگا.
4: رزولوشن WVGA یا واید وی جی ای مثل توشیبا جی 900 و جدیدا سونی اریکسون ایکس 1

در مورد تاچ معمولی که اینجا و دبی زیاد تفاوت نداره ولی شما داری پول ظاهر تنها رو میدی. ما گفتیم. تاچ با این سی پی یو واقعا در مواردی باید مشکل داشته باشه. مثلا پخش لگی ویدئو. دوستان بیشتر توضیح میدن.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در خصوص پلاس... باید بگم متاسفانه مدل پلاس ایکس 500 در دبی به هیچ وجه گیر نمیاد و به همین دلیل من اسم نبردم. ضمنا دوستمون پاکت پی سی ارزون میخواستن ...
یه چیز دیگه... cpu 400 سامسونگ گویا در اداره اسکرین وی جی ای موفق نبوده و بنچ مارک های دستگاه بسیار ضعیفند.
X500+ در دبي رؤيت شده.

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من یه توضیح کوچیک بدم در این مورد. پاکت پی سی ها دارای چند نمونه رزولوشن اسکرین میباشند :
1: رزولوشن 320 در 240 که رایج ترین میباشد و اصطلاحا کیو وی جی ای هستن. ممکنه اندازه 2.8 اینچ داشته باشن مثل جمین و یا 3.5 اینچ مثل IMATE PDA2K که در نتیجه کیفیت پایین میاد.
2: رزولوشب 240 در 240 یا SQUARE که معمولا 3 اینچی هستن. HP زیاد از این ها داره
3: 480 در 640 که همون VGA هستش و معمولا 3.6 اینچی اما همون طور که دیدی جدیدا گوشی هایی با این کیفیت ولی اندازه 2.8 نیز اومدن مثل ایکس 500 پلاس و ایکس 800 و ایکس 650 و حتی اندازه 2.6 اینچ هم اومده مثل آیمیت آلتیمیت 8150 و یکی دو مدل گیگا.
4: رزولوشن WVGA یا واید وی جی ای مثل توشیبا جی 900 و جدیدا سونی اریکسون ایکس 1

در مورد تاچ معمولی که اینجا و دبی زیاد تفاوت نداره ولی شما داری پول ظاهر تنها رو میدی. ما گفتیم. تاچ با این سی پی یو واقعا در مواردی باید مشکل داشته باشه. مثلا پخش لگی ویدئو. دوستان بیشتر توضیح میدن.
خوب پس با 500 تومن فکر کنم فقط یه x500 می مونه! راستی قبلا همینجا خونده بودم گیگابایت gsmarti زیاد خوب نیست... درسته؟ آخه یکی از دوستا داره و می خواد بفروشه به قیمت 400 450 !!!
برای x500 هم wm6 اومده دیگه نه؟ مشکلی نداره؟ راستش از نزدیک ندیدم و نمی تونم خوب در مورد قیافش نظر بدم, چجوریاست؟ به دل میشینه؟! :)دی)

ممنون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب پس با 500 تومن فکر کنم فقط یه x500 می مونه! راستی قبلا همینجا خونده بودم گیگابایت gsmarti زیاد خوب نیست... درسته؟ آخه یکی از دوستا داره و می خواد بفروشه به قیمت 400 450 !!!
برای x500 هم wm6 اومده دیگه نه؟ مشکلی نداره؟ راستش از نزدیک ندیدم و نمی تونم خوب در مورد قیافش نظر بدم, چجوریاست؟ به دل میشینه؟! :)دی)

ممنون

خب. این جی اسمارت آی رو که اصلا اسمش رو هم نیار. تازه به چه قیمتی. 450 تومن!!!!!!! به دوستت هم بگو خیلی با انصافی. این گوشی به نظرم 200 تومن هم نمی ارزه و اصلا از دنیای پاکت پی سی بیزارت می کنه.
در خصوص ایکس 500 برای بار هزارم در همین سه روز باید بگم که از نظر زیبایی واقعا کم نظیره به نظر من. ضمنا رام هم قاعدتا داره و مشکلی نیست. به این قیمت هم که واقعا می ارزه. شما به HTC P3600 هم فکر کن. بابا انصافتون رو شکر... اصلا جواب ها رو می خونید؟؟؟ یکم بیشتر دقت کنید لطفا. ضمنا دقیق مشخص کنید که می تونید از دبی بخرید یا نه؟
من اگر یک پاکت پی سی با قیمت مناسب و قابل قبول می خواستم از دبی بخرم حتما یا P3600 می خریدم یا ایکس 500. البته ایکس 500 به هر حال به دلیل ایتن بودن ساپورت و همراهی کمتری نسبت به اچ تی سی داره اما GPS قویتری داره و هر دو گوشی هم بسیار زیبا و خوشدست هستن و من هر دو روتست نموده ام. فقط بلندی صدای اسپیکر ایکس 500 رو یادم نیست چطور بود.

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این X650 چه خفنه! ای کاش رم 128 داشت! کسی پرفورمانسشو خبر داره چه طوریاست؟
قیمتش؟
در ضمن میشه عیب های 8150 رو بگین! یا لینک بدین جایی که نوشته! (صفحه 2.6 و رزولوشن VGA واقعا یک جوریه اما!)
قیمت V900 چه حدودیاس؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز حول و حوش میدون ونک یه جا تاچ رو دیدم. از نزدیک خیلی قشنگتره تا عکسایی که تو نت هست!
بنظر اساتید چجوریه؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش رو هم میگفت 550 فکر کنم.

راستی یه نظر هم درباره ی P3350 و P3300 و P3470 هم میدید؟ P3470 ظاهرا تو همین ماه مارچ قراره ریلیز بشه که البته تا ایران بیاد طول میکشه.
در هر صورت درباره ی اینا اگه میشه توضیح بدید.

بالا