• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ممنون ولي ميشه دليل هم بگيد واسه اون اچ پي كه چرا نه؟
من اخرشم نفهميدم معيار هاي قوي بودن پاكت پي سي چيه
؟اخه فكر ميكردم به rom و cpu بستگيداره.
بچه ها ميشه چند تا سايت معرفي كنيد واسه ي مشاهد ي بنچ مارك واسه پاكت پي سي.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بابا بی انصاف ها از قیافش که بگذریم از ایکس 800 و اینا که بهتره با اون رم مسخرش!( الان دکتر میاد بنم میکنه تقصیر شماست) ... به جز ظاهر انصافا چه مشکلی داره؟! حد اقل یه رم و رام و سی پی یو آبرومند داره. واسه نسل آینده هم که ووسین گفت اون گوفورس لعنتیش(کپی رایت ووسین) به درد میخوره. gps البته نبودش دیگه داره یه کمبود میشه. ضمنا دستگاه از نظر قطر قابل قبوله. عجب ضد حالی. جواد جون شما هم نبودی یهو اومدی بزنی تو ذوق ما؟ حالا مثلا قیافه شلوغ کایزر مثلا خیلی س...سیه؟ با اون سافت کی ها و قوس زیر اسکرین ضایعش؟(به عنوان مزاح بگیرن صاحبان محترم کایزر) ووسین جان شما حداقل اینو با ایکس 800 و ایکس وان مقایسه نمی کردی...
حداقل توی این قحطیه سی پی یو و کوالکام و اومپ زدگی ! موجود این مارول واقعا کم چیزی نیست! درسته که روی دستگاه های قدیمی هم هست. بعد هم این دستگاه به هر حال توی قحطی وی جی ای میشه امیدوار بود که با یه رام مناسب پرفورمنس خوبی داشته باشه. الان هم که بدک نیست.
پ ن : حامد جون اون رنگ سفیدش متاسفانه تولید نشده تا حالا.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا بی انصاف ها از قیافش که بگذریم از ایکس 800 و اینا که بهتره با اون رم مسخرش!( الان دکتر میاد بنم میکنه تقصیر شماست) ... به جز ظاهر انصافا چه مشکلی داره؟! حد اقل یه رم و رام و سی پی یو آبرومند داره. واسه نسل آینده هم که ووسین گفت اون گوفورس لعنتیش(کپی رایت ووسین) به درد میخوره. gps البته نبودش دیگه داره یه کمبود میشه. ضمنا دستگاه از نظر قطر قابل قبوله. عجب ضد حالی. جواد جون شما هم نبودی یهو اومدی بزنی تو ذوق ما؟ حالا مثلا قیافه شلوغ کایزر مثلا خیلی س...سیه؟ با اون سافت کی ها و قوس زیر اسکرین ضایعش؟(به عنوان مزاح بگیرن صاحبان محترم کایزر) ووسین جان شما حداقل اینو با ایکس 800 و ایکس وان مقایسه نمی کردی...
حداقل توی این قحطیه سی پی یو و کوالکام و اومپ زدگی ! موجود این مارول واقعا کم چیزی نیست! درسته که روی دستگاه های قدیمی هم هست. بعد هم این دستگاه به هر حال توی قحطی وی جی ای میشه امیدوار بود که با یه رام مناسب پرفورمنس خوبی داشته باشه. الان هم که بدک نیست.
پ ن : حامد جون اون رنگ سفیدش متاسفانه تولید نشده تا حالا.
آره ريال شامپاینی هاش فقط واسه تست بود ...

جدی فقط مشکل قیافه داره ...

غیر از اشاره ی سیاوش ،
1- خروجی غول اسای XGA
2 - یو اس بی هاست هم داره
3- صدای زنگش بسیاااااار زیاده ... من که بار اول که زنگ خورد ترسیدم ... ( تازه خودم به خودم زنگ زده بودم :D )

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ای بابا سیاوش جان تو که خودت قبلا جزو بدخواهای آلتیمت بودی، ما هم پیرو شما بدخواه این گوشی شدیم :D
جبهتو مشخص نمیکنی ما هم گیج میشیم الکی از این گوشی به این خوبی و خفنی متنفر میشیم!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان یه راهنمایی میخاستم
همونطوری که تو بخش مباحث فله ای! پاکت پی سی گفته بودم
ایکس 650 رو یه پی دی ای ایده آل میدونستم(صد البته این نظر بندس) که با اومدن وی 900 از منتظر بودنش بیخیال شدم
ولی الان که فک میکنم میبینم که وی 900 تازگیا معرفی شده و با اون امکانات خفش(که صد البته به درد مملکت گل و بلبلمون نمیخوره) قیمش نجومی خواهد داشت
در نتیجه میشه دوباره منتظر ایکس650 موند
داشتم بصورت سطحی در موردش تحقیق میکردم که تو قسمت user opinions جی اسم آرنا پست یکی از آقایون روس نظرم رو جلب کرد
ایشون گفتن که تو مسکو هستن و قیمت ایکس ششصد 15500 روبله و قیمت ایکس ششصد و پنجاه 19890 روبل و اینکه شما فکر میکنین ایکس 650 (اینا رو از قلم جا انداخته بود که من نوشتم: با صفحه ای وی جی ای، رام دو برابر، سی پی یو 500 مگاهرتزی ، دوربین ای اف، و باطری پلیمر لیتیوم) با این قیمت نسبت به ایکس 600 میارزه؟
شما چی جواب میدین
البته یه سری سئوال دیگه هم داشتم
1- اینکه 1 روبل معادل چند ریال یا دلار؟ (این سئوال کاملا جدیست، خواهش به سخره نگیرین:D )
2- اینکه چرا هر دستگاهی که آنونس میشه و قبل از ریلیزش اول ازهمه سر از روسیه در میاره بعد میفرستنش به کل دنیا؟
3-و سئوال اصلی اینکه ببینم میتونین کاری کنین که من از این دستگاه بکل زده بشم!؟ :lol:
کلا نظرتون رو در موردش بگین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان یه راهنمایی میخاستم
همونطوری که تو بخش مباحث فله ای! پاکت پی سی گفته بودم
ایکس 650 رو یه پی دی ای ایده آل میدونستم(صد البته این نظر بندس) که با اومدن وی 900 از منتظر بودنش بیخیال شدم
ولی الان که فک میکنم میبینم که وی 900 تازگیا معرفی شده و با اون امکانات خفش(که صد البته به درد مملکت گل و بلبلمون نمیخوره) قیمش نجومی خواهد داشت
در نتیجه میشه دوباره منتظر ایکس650 موند
داشتم بصورت سطحی در موردش تحقیق میکردم که تو قسمت user opinions جی اسم آرنا پست یکی از آقایون روس نظرم رو جلب کرد
ایشون گفتن که تو مسکو هستن و قیمت ایکس ششصد 15500 روبله و قیمت ایکس ششصد و پنجاه 19890 روبل و اینکه شما فکر میکنین ایکس 650 (اینا رو از قلم جا انداخته بود که من نوشتم: با صفحه ای وی جی ای، رام دو برابر، سی پی یو 500 مگاهرتزی کوالکوم، دوربین ای اف، و باطری پلیمر لیتیوم) با این قیمت نسبت به ایکس 600 میارزه؟
شما چی جواب میدین
البته یه سری سئوال دیگه هم داشتم
1- اینکه 1 روبل معادل چند ریال یا دلار؟ (این سئوال کاملا جدیست، خواهش به سخره نگیرین:D )
2- اینکه چرا هر دستگاهی که آنونس میشه و قبل از ریلیزش اول ازهمه سر از روسیه در میاره بعد میفرستنش به کل دنیا؟
3-و سئوال اصلی اینکه ببینم میتونین کاری کنین که من از این دستگاه بکل زده بشم!؟ :lol:
کلا نظرتون رو در موردش بگین

اول اینکه از این سایت برای اینکه تبدیل کنید ارز ها رو استفاده کنید

دوم اینکه روسیه کشوری نیست که همه دستگاه ها اونجا سر در بیارن ، اچ تی سی در روسیه ریلیز نمی کنه بلکه در فکر کنم مجارستان ریلیز می کنه. ولی گیگا و ای تن به دلیل احتمالی اینکه نرم افزار بازهای حرفه ای اونجا هستن و بازارش مثل ایران نحیف نیست ، ریلیز می شن.

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان در مرد آلتیمت ها که الان در بازار هستن دونستن چند نکته ضروری هست:
. این یک مسئله واضح هست که برای رفع اشکالات مرتبط با او اس و حتی برنامه های پایه ، نباید انتظار چندانی داشته باشید ، با وجود تاسیس 3 ماهه فروم طرفداران که به صورت فروم ساپورت هم عمل می کنه ( مثل ایتن یوزرز) ، اولین خبر که آخر ژانویه رام آپگرید ریلیز می شه غلط از آب در امد ، و حتی محض رضای حق یک نفر حرفه ای هم نیامده مثلا بنویسه که من فلان قسمت دستگاه رو باهاش ور رفتم ، اکثرا ً بیزینس من هایی هستن که براشون وب سرف مهم هست و سرعت بالا می خوان و انتظار دارن نتیجه تعداد صفر هایی که خرج کردن رو ببینن.
. بسیاری از دستگاه های حال حاضر که دست کاربران هست ، مشکلات عجیب و غریبی پیدا کرده ، یک عده سرعت تخلیه باطری ش مرارت بار توصیف کردن( از شب تا صبح ، بدون کار کردن 30 درصد خالی می کنه) . یک مشکل دیگه ، روشن نشدن صفحه وقتی از ساسپند در می یاد هست ، بعضی لگ 3 ثانیه ای رو گزارش کردن .مشکل شایع بعدی اختلالات رادیویی ست. اما مشکل اینجاست که همه یک جور مشکل ندارند ، که بعضی مرتبط به داشتن ساب ورژن های مختلفی از رام می دوننش.
. از نظر کیفیت تولید ، من هنوز دستم نگرفتم شان، اما وقتی ایکس 800 ام را به رمضانی نشان دادم ، بعد از کمی ور رفتن ، اقرار کرد که کیفیت تولید این از التیمیت ها ( که دقیقه قبلش داشتیم در موردش بحث می کردیم) از زمین تا آسمان فرق داره.
. امروز خبری منتشر شد که با یک اپراتور استرالیایی به توافق رسیدن که 9502 و 8502 رو روی اون ریلیز کنن ، که واقعا من نفهمیدم باید خوشحال بود یا ناراحت ، به هر حال کمترین نشانش این هست که اون دو دستگاه با وجود حقیر تر بودن روی کاغذ ، در نظر اپراتور ها حذاب تر امده اند.
اگر که فروش این دستگاه ها افزایش پیدا نکنه فکر می کنم که مشکل حاد تر بشه
. یک مسئله رو من احساس می کنم ، اونم اینه که با این سیر جذب حرفه ای به آلتیمیت ها ، مسلم بدونید که اون چیپ ست به هیچ دردی نمی خوره اگر که رام آفیشیال از قفس بیرون نیاردش

با همه این ها :
.آلتیمیت ها تنها دستگاه هایی هستند که ترکیب واقعی یک دیوایس بیزینس رو در بازار امروز دارند
. از معدود دستگاه ها با خروجی ایکس جی ای تست شده هستند
. یو اس بی هاست هرچند فعال نیست ، و مایکرو اس دی اچ سی خوندن ، هرچند هنوز بدون کمک گرفتن از فایل های کب میسر نیست ، نکات قوت قابل توجهی ست
و نهایتا اینکه ، امروز که با پارسا حرف زدیم ، من گفتم که next big thing دستگاه های کنگره امسال ، نه سرعت سی پی یو بودو نه رم نجومی و نه او اس جدید ، بلکه VGA بودن صفحه ها بود. تقریبا ً همه تولید کننده ها الان در رده زیر 3 اینچ دارای صفحه با این رزولوشن شده اند ، همه به جز اچ تی سی مغرور ( من حدس می زنم تاوان ش رو به زودی خواهد داد). این البته پیش بینی من رو صحیح نشون داد. اما یک نکته امید بسیار روشن برای آلتیمیت ها : وی جی ای بودن این دستگاه ها ، مربوط شون می کنه به نسل آینده ، هرچقدر هم که از زمان ایده بودنشون تا تولید واقعی شون فاصله افتاده باشه

موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان ایکس 500 پلاس که دبی نیست اصلا. اگزک هم که ظاهرا دیگه تولید نمیشه. قیمت لایف کمترینش 2999 درهم و قیمت نمایندگیش 3100 درهمه(البته فکر کنم نمایندگیش یه سیم کارت اتصالات هم باش میده) .
ام 700 خیلی گوشیه مزخرفیه به نظر من ولی دبی زیاده. زینک که خوبه ولی دبی بالای 600 تومن در میادبه نظرم htc p3600 معمولی 3400 درهم گیر بیاد که واقعا به نسبت بقیه می ارزه. راستی p535 متاسفانه به سختی گیر میاد:(
پیشنهاد من واسه دستگاه های با قیمت مناسب: اول p535. دوم زینک و سوم p3600.
پ ن : در خصوص خرید پاکت پی سی به نظر من دوربین گزینه پنجم یا ششم بالاتر نباید محسوب بشه. واقعا بی مهری به پاکت پی سی هاست اگه مثلا ما 2 گزینه واسه خرید مد نظرمون باشه مثل سی پی یو و دوربین. من شخصا یکم به این مساله دوربین حساس شدم راستش.

سیاوش جون،ممنون از راهنمایی تکمیلیت!!ولی در مورد m700 باید بگم بعد اومدن رام آفیشال 6 وضیعت بهتر شده و البته قیمت بسیار خوبی داره.

ای دادو بیداد... باز که حملات شروع شد! بابا ما تازه داشتیم مخ خودمونو میزدیم بگیریمش ها!
ووسین جان اونی که شما دیدی 8150 بود یا 6150؟؟؟ البته طول هر 2 دستگاه یکیه ولی 6150 اسکرین 2.6 اینچی داره و 6150 اسکرین 2.8 اینچی. این رو پرسیدم خواستم ببینم اون نسبت اسکرین به کل گوشی رو در مورد هر دو میگی؟؟؟ راستش سوال من هم و اصلا تنها مشکلم همین بوده که پایین گوشی به نظرم درازه.
اما یک دستگاه وی جی ای بدون کیبرد که سرش به تنش بیرزه (به جز فلیم که کلا از چشمم افتاده فعلا) کسی سراغ داشت که گیر هم بیاد من اون رو میخرم به جای این.

من گوشیه این آقا پارسا رو دیده بودم تو تجارت الکترونیک.از نظر من ظاهرش با وجود اون کی پد خیلی جذاب تر از 6150 و این حس دراز بودن بیخود گوشی بهت دست نمیده.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
@ دکتر: بابت لینک و جوابی که دادین ممنونم
فقط دانیال جان میخام نظرت رو هم در مورد ایکس 650 بدونم چیه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من نمیدونم چرا اینقدر تحلیل های دانیال رو در مورد ایمیت به دل من میشینه:happy:

کویی یک ذهن در دو مغز وجود داره:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ای بابا سیاوش جان تو که خودت قبلا جزو بدخواهای آلتیمت بودی، ما هم پیرو شما بدخواه این گوشی شدیم :D
جبهتو مشخص نمیکنی ما هم گیج میشیم الکی از این گوشی به این خوبی و خفنی متنفر میشیم!

داش جواد خیلی مخلصیم... شوخی کردما یه وقت به دل نگیری...
واقعا از نظرات دوستان ممنونم... دکتر هم که مثل همیشه جامع و مسولانه جواب داد. فقط اینو نفهمیدم که منظورشون از بیزنس کلاس بودن دقیق چی بود؟ آخه واسه سرچ توی اینترنت واقعا هم نیاز به پرفورمنس آنچنانی نیست... ضمنا آخرش یه دستگاه خوب با اسکرین وی جی ای که دبی و این جور جاها هم راحت گیر بیاد معرفی کنید. این ایتن ها که تا الان کسی ندیدشون (دبی) منظورم ایکس 650 هستش. ضمنا بنا به دلیل رم پایین (منظورم 64 نیست ها منظور رم فری هست) علاقه ای به ایکس 800 ندارم با وجودی که برخلاف خیلی ها از دیزاینش خوشم میاد.
حامد جان ممنون از توضیحت ولی 8150 دو تا اشکال داره واسه من. اسکرین 2.6 واقعا دیگه کوچیکه خصوصا واسه وی جی ای. اشکال دوم هم اینه که من از پاکت پی سی کیپد دار خوشم نمیاد به نظرم مثل نوکیا میشه!
ممنون

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان رو پیچ ها بر چسب خورده که روش نوشته void و همین طور از داخل (زیر باطری) یه لیبل نقره ای خورده به بدنه اصتیل و قاب پلاستیکی که اگر از هم جدا بشن....

حسین جون،من هنوز درگیر این گوشیم:blush:
دیروز با دقت رفتم نگاه کردم،دیدم این برچسب هایی که شما گفتی رو داره ولی صاف نیست!یعنی وسط همین برچسب void رفته تو فرورفتگی سر پیچ(جایی که سر آچارو میکنن توش)،باید اینجوری باشه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جون،من هنوز درگیر این گوشیم:blush:
دیروز با دقت رفتم نگاه کردم،دیدم این برچسب هایی که شما گفتی رو داره ولی صاف نیست!یعنی وسط همین برچسب void رفته تو فرورفتگی سر پیچ(جایی که سر آچارو میکنن توش)،باید اینجوری باشه؟

نه نباید اینجوری باشه

راستی چقدر میخوای خرج کنی من یه اتم فروشی دارم ،اگر دنبالش هستی

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه نباید اینجوری باشه

راستی چقدر میخوای خرج کنی من یه اتم فروشی دارم ،اگر دنبالش هستی

ok،پس این گوشیه باز شدست.
والا من همونطور که گفتم این گوشی رو واسه یکی از دوستام دارم میگیرم.قیمتش هم 400 بود،که با توضیحاتت معلومه یه مشکلاتی داشته.:(
شما گوشیتو چند گذاشتی؟(اگه نمیخوای اینجا بگی پرایوت بذار لطفاٌ)
به هر حال ممنون از راهنماییت.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
@ دکتر: بابت لینک و جوابی که دادین ممنونم
فقط دانیال جان میخام نظرت رو هم در مورد ایکس 650 بدونم چیه؟

عرض شود که ایکس 650 به نظر من خیلی جاگزین مناسبی برای ایکس 800 هست ، مشکل ش فکر کنم توزیع ش تنها در روسیه و آسیای جنوب شرقی باشه.

من نمیدونم چرا اینقدر تحلیل های دانیال رو در مورد ایمیت به دل من میشینه:happy:

کویی یک ذهن در دو مغز وجود داره:happy:

ما مخصلیم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دکتر جان این دستگاه هایی که در روسیه توزیع میشن ارمنستان همگیر میان؟ آخه ارمنستان حالا شاید مسیر آدم بخوره ولی روسیه مطمئنا نمی خوره.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
من برای کسی باید 4 تا packet pc بخرم که فقط نیازشون wifi هست
و سیم کارت هم نداشته باشه مهم نیست
هرچی ارزون تر بهتر
مدل پیشنهاد بدین که در تهران موجود باشه

فقط سریع جواب بدید
ممنون

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من برای کسی باید 4 تا packet pc بخرم که فقط نیازشون wifi هست
و سیم کارت هم نداشته باشه مهم نیست
هرچی ارزون تر بهتر
مدل پیشنهاد بدین که در تهران موجود باشه

فقط سریع جواب بدید
ممنون

بعید میدونم 4 تا رو با هم الان پیدا کنی تو ایران . متاسفانه بدون سیم هم محدودیته برات. اگه 7-8 ماه پیش بود میشد گفت اکسیم ایکس 51 اما الان دیگه نوش پیدا نمیشه . من که هرچی فکر کردم نفهمیدم علت اصلی چیه . راه حل : میتونی اگه خودت توان وارد کردنش رو نداری به رمضانی یا تجارت الکترونیک بگی برات بیاره . بهترین قیمت ها رو اچ پی داره و بسته به نیازت وی جی ای کیو وی جی ای سیم خور نخور!! و ... داره . از 200$ تا 400$ حداکثر امکانات میتونی بخری . اگه نیازت هم شدید نیست مدل های جدید و خوبی با قیمت 250 دلار داره . اگه نامردی نکنه با توجه به اینکه این دستگاهها سیم خور نیست و هزینه گمرکی بالایی نداره نباید 20-30% بالاتر ازت بگیره . یعنی میتونی با 1-1.2 سر و تهش رو هم بیاری شاید هم بتونه 1 هفته ای بهت برسونه (البته مطمئن نیستم) اگه قیمت رو خیلی چرت و پرت گفت یه دفعه خواست 700-800 تومن سر این 4 تا دستگاه بخوره خودت میتونی یه سر بری دبی یا از اون طرف روسیه (برای اچ پی توصیه میشه):happy:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
عزیزان نظرتون درباره jaq3 چیه؟ آیا قابلیت ارتقا به wm6 رو داره؟ و اینکه آیا میشه cpuش رو اور کرد؟

بالا