• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان یه لطفی میکنید بفرمایید من PDA تو تهران از کجا میتونم با قیمت منصفانه تهیه کنم ؟ اسم فروشگاه ؟
یه سوال دیگمم اینکه الان N95 8GB با تایتن تقریبا تو یه رنج قیمت هستن
من خودم تا حالا با PPC کار نکردم ...خیلی دوست دارم باهاش کار کنم
اما خوب N95 8GB هم امکاناتی داره که آدم نمیتونه به راحتی ازش بگذره(مثلا دوربین 5 و 8 گیگ هارد و gps )
از طرف دیگه با مزایای WM هم تا حدودی آشنا هستم (همین طور تاچ اسکرین)
اما خوب از شما که با PPC کار کردین
میخواستم خیالمو راحت کنید که اگه TYTN بگیرم پشیمون نمیشم :(
یعنی با حداکثر 700 تومن گزینه بهتری ندارم که وسوسه N95 و از سرم بندازه ؟
خیلی ممنون :rolleyes:
سياوش TyTN داره كه چندان ازش راضي نيست. اگه كيبورد خيلي برات مهمه من زينك رو پيشنهاد ميكنم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان یه لطفی میکنید بفرمایید من PDA تو تهران از کجا میتونم با قیمت منصفانه تهیه کنم ؟ اسم فروشگاه ؟
یه سوال دیگمم اینکه الان N95 8GB با تایتن تقریبا تو یه رنج قیمت هستن
من خودم تا حالا با PPC کار نکردم ...خیلی دوست دارم باهاش کار کنم
اما خوب N95 8GB هم امکاناتی داره که آدم نمیتونه به راحتی ازش بگذره(مثلا دوربین 5 و 8 گیگ هارد و gps )
از طرف دیگه با مزایای WM هم تا حدودی آشنا هستم (همین طور تاچ اسکرین)
اما خوب از شما که با PPC کار کردین
میخواستم خیالمو راحت کنید که اگه TYTN بگیرم پشیمون نمیشم :(
یعنی با حداکثر 700 تومن گزینه بهتری ندارم که وسوسه N95 و از سرم بندازه ؟
خیلی ممنون :rolleyes:

شما ببین از گوشیت چه انتظاری داری:blush:

این خیلی مهم :rolleyes: خیلی از بچه های اینجا یه جوی گرفتشون و رفتن پاکت پسی خریدن ولی الان پشیمونن:blush:

چون اون چیزی که میخواستن نبود براشون شما یه خورده قبلش تو این فروم جستجو کن بعد بیا احتیاجاتتو نسبت به اولویت بنویس اون موقع میشه تصمیم گرفت:)

موفق باشید:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سياوش TyTN داره كه چندان ازش راضي نيست. اگه كيبورد خيلي برات مهمه من زينك رو پيشنهاد ميكنم.

والا حامد جان شايد دلايل عدم رضايت من از تايتن زياد هم واسه ديگران مهم نباشه...
اول اينكه تايتن از نظر كيفيت ساخت اگر چه بدك نيست ولي تحت هيچ شرايطي دكمه هاي جوي استيك و تماس و قطع تماس اون از روز اول خوب سر جاي خودشون فيكس نمي شن وبه خصوص توي تاريكي نور پس زمينه كليد ها از سوراخ سنبه هاي اطراف بيرون ميزنن و خلاصه حال گيري ميكنن.
دوم اينكه شما تحت هيچ شرايطي نمي تونيد اون رو توي جيب بگذاريد نه به خاطر وزن و ابعاد بلكه به خاطر فيكس نموندن كيبرد به بدنه با كوچكترين فشاري كيبرد از حالت قفل خارج شده و اگر بخواهيد از گوشي استفاده كنيد ميبينيد كه اسكرين به حالت لند اسكيپ (افقي ) در اومده. اين حالت در هنگام استفاده از كيف هاي استاندارد پاكت پي سي خصوصا كيف هاي افقي به شدت آزار دهنده ميشه تا جايي كه احساس ميكنيد گوشي تون معيوب هست و البته بعد از مقايسه با ساير تايتن ها ميبينيد اين طوري نيست!
سوم اينكه من هيچ استفاده اي از اين كيبرد سايد اسلايد نميكنم چون بسيار وقت گير هستش كه بخوايد واسه يك اس ام اس از اون استفاده كنيد. به نظرم اين كيبرد فقط به درد نويسندگان وبلاگ هاي انگليسي ميخوره يا كساني كه بخوان به زبان انگليسي رمان بنويسن!
چهارم : اين تايتن حتي از جك هاي هندزفري 2.5 ميليمتري كه آيميت ها واسه هندزفري استفاده ميكنن استفاده نمي كنه بلكه از همون اتصال ميني يو اس بي اختراعي خودش استفاده ميكنه كه يعني خداحافظي با هندز فري هاي رايج در بازار. حالا جك 3.5 ميليمتري پيشكش.
پنجم: وزن و ابعاد گوشي اصلا قابل قبول نيست.
به لحاظ موارد ديگر واسه يك كاربر آماتور مثل خودم بدك نيست.
به نظر من به جاي اين تمساح ميشه از htc p3600 trinity معمولي كه ارزونتر و زيباتر و كم حجم تر هست و gps هم داره و همچنين از نظر cpu , ram , rom , .... مشابه تايتن معمولي هست استفاده كرد.
موفق باشيد.:cool:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان:)

من دو سال هست که پاکت پی سی دارم ( آیمیت جم) اما این گوشی من، مدت زیادیه که خراب شده ، پیش تعمیرکار هم بردمش ولی متاسفانه درست نشد، حالا تصمیم دارم اگه شد بفروشمش و یه پاکت پی سی خوب بخرم...

در حدود 450 تومن چه مارکی و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ ... اگه کارکرده سالم و تمیز هم پیدا بشه بد نیست:rolleyes:

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه امکانش هست یه توضیحات کاملی راجع به O2 flame بدین .در مورد معایب ومزایاش.ممنون:):):)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه امکانش هست یه توضیحات کاملی راجع به O2 flame بدین .در مورد معایب ومزایاش.ممنون:):):)

دوست عزیز ترد مخصوصش وجود داده:blush:

لطفا سرچ کنید:)

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان:)

من دو سال هست که پاکت پی سی دارم ( آیمیت جم) اما این گوشی من، مدت زیادیه که خراب شده ، پیش تعمیرکار هم بردمش ولی متاسفانه درست نشد، حالا تصمیم دارم اگه شد بفروشمش و یه پاکت پی سی خوب بخرم...

در حدود 450 تومن چه مارکی و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ ... اگه کارکرده سالم و تمیز هم پیدا بشه بد نیست:rolleyes:
سلام
i-mate jama نسبت به قیمتش بد نیست 410-430 تومان
ازون بهتر jasjam یا همون tytn هست البته قیمتش بالاست 760 - 860 تومان
کارکرده jasjam در حدود 500-600 میتونین گیر بیارین
موفق باشین

shokolatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه گوشی o2 atom exec رو 3 ماه قبل از مغازه رمضانی تو پاساژ علاالدین تهران به قیمت 700 تومن خریدم

میخوام بدونم الان قیمتش چقده
ممنون میشم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
من یه گوشی o2 atom exec رو 3 ماه قبل از مغازه رمضانی تو پاساژ علاالدین تهران به قیمت 700 تومن خریدم

میخوام بدونم الان قیمتش چقده
ممنون میشم

گیر نمیاد عزیز:blush:

اگر داشته باشن همون دوروبر میدن:blink:

Nemidonam_1989

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان
اول از همه اینکه : خاله ی من 19 همین ماه میره دبی و من میخوام که گوشیم رو خالم برام از دبی بخره .
پول من دوروبره 700 تومن بیشتر نیست (حالا یکم بالا پایین)

می خواستم ببینم من گوشیم رو از اینجا بخرم بهتره یا از همون دبی (بچه ها لطفا از همه جهات و نقاط مثبت منفی رو بگید) چون فکر میکنم یه نوع ریسکه ! نمیدونم چرا :( یعنی مشکلی پیش نمیاد بعد از خرید گوشی ؟ یا میشه از اون گوشی در ایران استفاده کرد؟
می خواستم توی خرید گوشی هم من رو راهنمایی کنید که بعد پشیمون نشم .
در حال حاظر انتخاب من jasjar هستش (احتمالا خودتون سلیقه ی منو حدس زدید با این انتخاب!) می خواستم توی این سطح چند مدل دیگه رو معرفی کنید.

Kaiser- P4450-TyTN II همشون یکی هستند ؟

از اقا سیاوش هم یک سوالی داشتم ایشون که از تایتن زیاد راضی نیستن به نظرشون تایتن2 هم مثل همون تایتن هستش ویا به نظرشون اون مشکلات برطرف شدند.
راستش من از قیمت تایتن 2 اطلاعی ندارم , نظرتون در مورد این گوشی نسبت به جسجار چیه؟

خلاصه دوستان من زیاد زمان ندارم می خواستم با مشورت با شما یک مدل رو انتخاب کنم که بخرم.
ازتون خواهش میکنم که من رو راهنمایی و کمک کنید.

باتشکر از شما

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
اول از همه اینکه : خاله ی من 19 همین ماه میره دبی و من میخوام که گوشیم رو خالم برام از دبی بخره .

می خواستم ببینم من گوشیم رو از اینجا بخرم بهتره یا از همون دبی (بچه ها لطفا از همه جهات و نقاط مثبت منفی رو بگید) چون فکر میکنم یه نوع ریسکه ! نمیدونم چرا :( یعنی مشکلی پیش نمیاد بعد از خرید گوشی ؟ یا میشه از اون گوشی در ایران استفاده کرد؟
در حال حاظر انتخاب من jasjar هستش (احتمالا خودتون سلیقه ی منو حدس زدید با این انتخاب!) می خواستم توی این سطح چند مدل دیگه رو معرفی کنید.

از اقا سیاوش هم یک سوالی داشتم ایشون که از تایتن زیاد راضی نیستن به نظرشون تایتن2 هم مثل همون تایتن هستش ویا به نظرشون اون مشکلات برطرف شدند.
راستش من از قیمت تایتن 2 اطلاعی ندارم , نظرتون در مورد این گوشی نسبت به جسجار چیه؟

خلاصه دوستان من زیاد زمان ندارم می خواستم با مشورت با شما یک مدل رو انتخاب کنم که بخرم.

باتشکر از شما
سلام دوست عزیز
Kaiser- P4450-TyTN II همه یک دستگاه هستند
i-mate jasjar یه مقدار قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه
htc tytnII به نظر بنده به مراتب بهتر از jasjar هست و دستگاه فوق العاده ایه به نظر بنده در خریدش تردید نکنید .
موفق باشین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه ی دوستان

باتشکر از شما

O2 XDA Flame هم فکر کنید ، دستگاه فوق العاده ی ست که در دوبی هم الان امده
قیمت هم فکر می کنم به پول ما 830 ست

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام به همه ی دوستان

باتشکر از شما
در تکمیل فرمایشات دوستان ...
از دبی بخر :
1- قیمتش کمتره
2- گارانتی توی خود ایران هم به درد نمیخوره
3- نوسان قیمت کمتره و استرس های ناشی از پایین اومدنتون کمتره و کلا" احساس بهتری بعد از خرید خواهید داشت

بله ، میشه در ایران استفاده ش کرد

jasjar رو رسما" فراموش کن .

تایتن 2 کلا" دستگاه خوبیه و جزو بهترین هاست ، اما این رو در نظر داشته باش ببین از گوشی چی میخوای ، چون شاید بتونی یه چیز ارزون تر بگیری و واسش Accessories بگیری .

من P3600i رو پیشنهاد میکنم دقت کن که آی داره و مشکیه ...
بعد روش یه رم 8 گیگ بنداز

Nemidonam_1989

Registered User
لایک‌ها
0
باتشکر از دوستان
چرا میگید جسجار نه ؟ آخه از جسجار خیلی خوشم میاد. درسته تایتن 2 کلا بهتره ولی مگه جسجار مشکل خاصی داره ؟
کسی قیمت جسجار و یا تایتن 2 رو حدودی از دبی نداره ؟
به نظرتون با 700 تومن میشه تاتین 2 خرید؟
قیمت های فروشگاه های دبی هم با هم تفاوت فکر میکنید دارند یا زیاد فرقی نمیکند از چه فروشگاهی گوشی خریداری بشه

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باتشکر از دوستان
چرا میگید جسجار نه ؟ آخه از جسجار خیلی خوشم میاد. درسته تایتن 2 کلا بهتره ولی مگه جسجار مشکل خاصی داره ؟
کسی قیمت جسجار و یا تایتن 2 رو حدودی از دبی نداره ؟
به نظرتون با 700 تومن میشه تاتین 2 خرید؟
قیمت های فروشگاه های دبی هم با هم تفاوت فکر میکنید دارند یا زیاد فرقی نمیکند از چه فروشگاهی گوشی خریداری بشه
i-mate jasjar
1- سایزش یه مقدار بزرگه و وزنش بالا
2- gps نداره
3- دوربینش 1.3 مگا پیکسله
4- ram , rom اش پایینتر از قیصره
5- قدیمی هست و دیگه تولید نمیشه
6- فکر نکنم بتونی آکبندش رو امارات گیر بیاری

تایتن 2 امارات فکر کنم بین 750 تا 850 باشه
موفق باشین

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
i-mate jasjar
2- gps نداره

موفق باشین

والا من حتي يك دونه جسجار توي دبي نديدم... ضمنا اصلا اين 2 دستگاه توي 2 فاز جداگونه هستن... يكي با اسكرين 3.5 اينچ وي جي اي و يكي 2.8 و كيو وي جي اي...
دوستان كسي p3600i رو توي ايران نديده هنوز؟
:cool:

Nemidonam_1989

Registered User
لایک‌ها
0
i-mate jasjar
2- gps نداره

موفق باشین
ممنون از همتون ...
چرا من جاسجار میخوام ؟ از طرح و شکل جسجار بیشتر از تایتن 2 خوشم میاد . جسجار فکر میکنم 200-100 تومان ارزانتره . در کل هم فکر بیشتر قابلیت ها ی تایتن 2 رو جسجار هم داره ولی کمتر ....
1- سایزش و وزنش زیاد برام مهم نیست
2- gps مهم هستش ... ولی به نظرتون به کار میاد یعنی به خاطر gps مثلا به جای جسجار تایتن 2 بگیرم؟
3-دوربینشم مهم نیست
4- این موضوع هم مهمه . راستش من ppc نداشتم .64 و 128 خیلی کم هستند و اذیت میکنند ؟
5,6 - مطمئن هستید S-: اخه خاله ی منم فکر نمیکنم که بخواد دنبال یه چیزی بگرده ... ):

والا من حتي يك دونه جسجار توي دبي نديدم... ضمنا اصلا اين 2 دستگاه توي 2 فاز جداگونه هستن... يكي با اسكرين 3.5 اينچ وي جي اي و يكي 2.8 و كيو وي جي اي...
دوستان كسي p3600i رو توي ايران نديده هنوز؟
یعنی واقعا این دستگاه توی دبی نیست!؟
شما مطمئن هستید ؟ کدوم یکی بهتر هستش و قیمتاشون هم تفاوت داره ؟ میشه عکسی چیزی ازشون بزارم ؟ ممنون میشم.

بچه ها بازم بین این 2 تا گوشی شک دارم (گیج گیجم) به نظرتون تایتن ارزش پرداخت کردن 100-200 تومان نسبت به جسجار رو داره و قابلیت هاش می ارزه نسبت به بالاتر بودن قیمتش ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یعنی واقعا این دستگاه توی دبی نیست!؟
شما مطمئن هستید ؟ کدوم یکی بهتر هستش و قیمتاشون هم تفاوت داره ؟ میشه عکسی چیزی ازشون بزارم ؟ ممنون میشم.

بچه ها بازم بین این 2 تا گوشی شک دارم (گیج گیجم) به نظرتون تایتن ارزش پرداخت کردن 100-200 تومان نسبت به جسجار رو داره و قابلیت هاش می ارزه نسبت به بالاتر بودن قیمتش ؟[/QUOTE]

اينكه دبي هست يا نه من نمي دونم ولي شخصا هيچ جا نديدم. احتمال داره بري گير بدي يه جايي پيدا كني ولي احتمال اينكه تهران پيدا كني با قيمت مناسب زياده(در مورد جسجار استثنائا)
64 و 128 واسه شرايط حاضر زياد هم بد نيست. توي همين فوروم 99 درصد بچه ها همين شرايط رو دارن(البته خب معلومه كه 128 و 256 بهتره)
شما دنبال چه چيزي هستي در پاكت پي سي؟ جسجار اسكرين 3.5 وي جي اي داره جون ميده واسه ebook و فيلم ديدن خصوصا كه كيبردش به حالت استند قرار ميگيره و نيازي به نگه داشتن در دست نداره. واسه اينترنت هم خيلي خوبه. دوربينش تعطيله (ميگن) وزنش هم به شورولت كاپريس نزديكه!
تايتن 2 خب به روزتره و gps , 128 , 256 هست. شما دقيقا مشخص كن چه انتظاراتي داري.
پ ن : با عرض پوزش از اينكه جايي كه اساتيد هستند ما جواب داديم!:happy:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اينكه دبي هست يا نه من نمي دونم ولي شخصا هيچ جا نديدم. احتمال داره بري گير بدي يه جايي پيدا كني ولي احتمال اينكه تهران پيدا كني با قيمت مناسب زياده(در مورد جسجار استثنائا)
64 و 128 واسه شرايط حاضر زياد هم بد نيست. توي همين فوروم 99 درصد بچه ها همين شرايط رو دارن(البته خب معلومه كه 128 و 256 بهتره)
شما دنبال چه چيزي هستي در پاكت پي سي؟ جسجار اسكرين 3.5 وي جي اي داره جون ميده واسه ebook و فيلم ديدن خصوصا كه كيبردش به حالت استند قرار ميگيره و نيازي به نگه داشتن در دست نداره. واسه اينترنت هم خيلي خوبه. دوربينش تعطيله (ميگن) وزنش هم به شورولت كاپريس نزديكه!
تايتن 2 خب به روزتره و gps , 128 , 256 هست. شما دقيقا مشخص كن چه انتظاراتي داري.
پ ن : با عرض پوزش از اينكه جايي كه اساتيد هستند ما جواب داديم!:happy:
بنظر من تايتن 2 اصلا خريدش بخاطر قيمتش درست نيست.

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنظر من تايتن 2 اصلا خريدش بخاطر قيمتش درست نيست.
استاد شما امارات بودی ردی از تاچ کروز نیافتی یا خبری ؟
نپرسیدی کی میرسه امارات ؟
3 شنبه یکی از رفقا داره میره امارات بگم واسم بیاره
راستش به جایی رسیده که شبها خواب تاچ کروز می بینم ;)
به نظر من تاچ کروز هم مقرون به صرفه تر و هم خوش دست تر و ناز تر از قیصره ...

بالا