پارسا جان، SiRF star III هم همچين چيپست جالبي براي GPS نيست. SiRF star III ارزون ترين چيپسته كه الان روي اكثر PPCها استفاده ميشه...چیپستشون ( البته اطلاعات من در مورد پی3600آی هست ) کوالکام ام اس ام 6275 هست و به SiRF star III نمیرسه ...
پارسا جان، SiRF star III هم همچين چيپست جالبي براي GPS نيست. SiRF star III ارزون ترين چيپسته كه الان روي اكثر PPCها استفاده ميشه...چیپستشون ( البته اطلاعات من در مورد پی3600آی هست ) کوالکام ام اس ام 6275 هست و به SiRF star III نمیرسه ...
عزیز جان عرض کردم کوالکام 6275 به SiRFstar III نمیرسهپارسا جان، SiRF star III هم همچين چيپست جالبي براي GPS نيست. SiRF star III ارزون ترين چيپسته كه الان روي اكثر PPCها استفاده ميشه...
نگرفتي منظورمو. منظور من اينكه SiRFstar III اصلا چيپست جالبي نيست واي بحال کوالکام 6275.عزیز جان عرض کردم کوالکام 6275 به SiRFstar III نمیرسه
همونطوری که 405 به زانتیا نمیرسه
اما نه SiRFstar III خفن ترین چیپسته ، نه زانتیا در حد بنز و بی ام دبلیوئه !!!
عزیز جان عرض کردم کوالکام 6275 به SiRFstar III نمیرسه
همونطوری که 405 به زانتیا نمیرسه
اما نه SiRFstar III خفن ترین چیپسته ، نه زانتیا در حد بنز و بی ام دبلیوئه !!!
كس ديگه نبود بياد تائيد كنه؟تایید![]()
پس مثل اينكه همه...چرا
بشدت هم تایید میشه! :lol:
نگرفتي منظورمو. منظور من اينكه SiRFstar III اصلا چيپست جالبي نيست واي بحال کوالکام 6275.
جناب حامد عزیز
شما چه چیپستی رو بهتر از SiRF star III میدونید؟
پی3600 مشکی سی پی یوش 500 هست و با سفیدش فرق داره چون P3600i هست و واقعا" شیکه !
یعنی چی که فعال نیست سیاوش جان ؟!
اون اولا که امده بود ، غیر فعال شده بود توسط رام
الان مثل اینکه رفع شده
دوست من، يكي از رفقا سيستمهاي مخابراتي و هوايي رشته دانشگاهيشه و در اين زمينه هم داره كار ميكنه. من اين موضوع رو از ايشون شنيدم. ازشون دعوت ميكنم در اين بحث شركت كنه (اميدوارم وقت داشته باشه و بياد).حامد جان از اطلاعات جناب fara استفاده کنین ... تجربیاتشون تو استفاده از GPS و برنامه های مرتبط با اون خیلی بالاست ..
1. اگزك رو من 620 قيمت دارم.
2. 3600 انتخاب خوبيه.
3. روش اصلا فكر نكن. سياوش داره و اصلا ازش راضي نيست.
اما من اگزك رو پيشنهاد ميكنم. با توجه به قيمتش انتخاب خيلي خوبيه (تا 5 يا 6 ماه پيش رمضاني همين اگزك رو 900 ميداد.)
ایکس فکتور جان اگه پی3600 آی که مشکی همون 3600 هست رو بتونی بگیری از همه شون بهتره
وگرنه اگزه خوبه
سلام به همگی ...
من میخوام یک پاکت پیسی بگم برام بیارن .... حالا بین این دوتا مدل موندم که کدوم بهتره ...
1- Hp6315 که حدود 200000 تومان میشه
2- vodafone VPA compact II که حدود 300000 تومان میشه ....
حالا میخوام بدونم که کدومش میارزه به قیمتش ....
لطفا کمکم کنید تو تصمیم گیری ( البتهه اینم بگم که هر دو دست دوم هستند و منم نمیخوام کاره عجیب غریبی با پاکت انجام بدم ....)
سلام خدمت شما
دوسته من خودتم میگی اگه گیر بیاد ! مشکل من اینه که گیر نمیاد :blink:![]()
راستی من اسمم سینا هستش نه ایکس فاکتور:f34r:
با سپاس از نظر دوستان
سلام به همگی ...
من میخوام یک پاکت پیسی بگم برام بیارن .... حالا بین این دوتا مدل موندم که کدوم بهتره ...
1- Hp6315 که حدود 200000 تومان میشه
2- vodafone VPA compact II که حدود 300000 تومان میشه ....
حالا میخوام بدونم که کدومش میارزه به قیمتش ....
لطفا کمکم کنید تو تصمیم گیری ( البتهه اینم بگم که هر دو دست دوم هستند و منم نمیخوام کاره عجیب غریبی با پاکت انجام بدم ....)
سلام خدمت شما
دوسته من خودتم میگی اگه گیر بیاد ! مشکل من اینه که گیر نمیاد :blink:![]()
راستی من اسمم سینا هستش نه ایکس فاکتور:f34r:
با سپاس از نظر دوستان