• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قربان من یک حساب سر انگشتی که می کنم ، می تونم بگم برای اینکه اندازه پیکسل های یک صفحه وی جی ای ، به چشم شما به نسبت به QVGA 2.8 اینچی بشه ، باید طول و عرض صفحه 4 برابر بشه ؛ به عبارتی ، صفحه باید 10 اینچی بشه (تقریباً ) تا مربع مربع بودن صفحه توی ذوق بزنه
این مطلب رو در بهترین حالت ، علی خان ( اتلون ایکس 64) در پی پی آی های چنددستگاه نشون دادن ، سری 2750 اچ پی ، 3.5 اینچی ست و کیو ویجی ای ، باورتون نمی شه ولی مربع های تصاویر رو خیلی راحت می تونید از فاصله 1 متری درک کنید
دكتر فكر كنم مقياس طول و عرض 2 برابر بشه يعني 5.5 و نه 10 برابر. از فاصله 1 متري كدوم كيو وي جي اي (2.8) پيكسل هاش پيداست؟؟؟ من متوجه نشدم. به نظرم شما 3.5 كيووي جي اي رو در ذهن داريد. لطفا راهنمايي كنيد.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
آقای دکتر با عرض شرمندگی من اصلا متوجه منظورتون نشدم. یعنی در نهایت صفحه نمایش 5 اینچی وی جی ای ادونتیج مثل یک کیو وی جی ای عمل خواهد کرد. اگه اینطوریه پس این ایتم vga که تو مشخصاتش میزنه چیه؟

بعله، همون VGA به حساب میاد چون تعداد پیکسلها 480*640 هست. منظور اینه که چون صفحه بزرگتر شده، اندازه پیکسلها هم بزرگ میشه و میشه به اندازه پیکسلهای QVGA.
مثل این میمونه که چهار تا صفحه QVGA رو بزاریم کنار هم.
البته جناب دکتر هم در حساب سر انگشتیشون یه خورده اشتباه کردند. ;) همون 2 برابر صحیحه.

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0

دوست من، شرکت HTC بخاطر اینکه هزینه نهاییش رو روی ادونتیج پایین بیاره و همچنین برای اینکه نظرات بیشتری رو جلب کنه از میکرو درایو استفاده کرد.
در نگاه اول میزان حافظه ی داخلی 8 گیگابایت خیلی به چشم میاد و نظر مشتری رو جلب میکنه.غافل از اینکه حافظه استفاده شده از نوع میکرو درایو (میکرو هارد دیسک) بوده و این نقطه شروع یک سری مشکلات پیشبینی نشدست.
این نوع حافظه ها چند مشکل اساسی دارند که حل نشدنی بوده و تو بطنشونه:

1-مصرف باتری بالا بخاطر مکانیکی بودن و چرخش صفحه دیسک.
2-حساسیت به آهنربا و وسایل مغناطیسی قوی.(کیف های مگنت)
3-عدم سازگاری بعضی از برنامه ها که دیتا رو بصورت استریم پیوسته از روی دیسک برداشت میکنند.
4-حساسیت به تکان های شدید و ضربه.
5-مشکل بد سکتور.

در پایان بهتون پیشنهاد میکنم حتما با کسانی که این دیوایس رو دارند مشورت کنید.​

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون. ولی آیا شما برای مواردی که در بالا فرمودین منبع و شواهدی هم دارین یا مطلبی جایی خوندین.
در خصوص بند 1 : تو ریویوهایی که بنده خوندم اکثر نگارنده ها به جرات باطری اونو قویترین نه تنها در میان سایر پاکت پیسی ها حتی umpc ها و لپ تاپها دونستند. در این خصوص میتونید به آمار ارائه شده از طرف آقای Matthew Miller در سایت http://blogs.zdnet.com/mobile-gadgeteer/?p=559&page=1 که ظاهرا در xda developers هم کم طرفدار نداره مراجعه کنید
(نمونه ذکر شده : یک روز شنبه ، ساعت 8 صبح باطری را 100 درصد شارژ کردم.در طول روز در حالیکه در تمام مدت Direct Push فعال بود 35 تا ایمیل دریافت کردم ،5 تماس جمعا به مدت 17 دقیقه داشتم ، از طریق HSDPA به مدت 25 دقیقه Slingbox تماشا کردم ، با جستجوگر اپرا 1.5 ساعت در اینترنت گشتم ، 10 تا هم عکس گرفتم در حالیکه درخشندگی بر روی 30 درصد قرار داشت. ساعت 10شب که به رختخواب رفتم ، نمایشگر باطری هنوز 30 درصد را نشان میداد) البته ایشان آمار دیگری هم در این خصوص ارائه کردن که قابل تامل است.
با این اوصاف به نظر میاد باطری قدرتمند اون توان بالایی برای کار با میکرو درایو داره و چیزی کم نمیاره.
در خصوص بند 2 : منظورتون رو متوجه نشدم اگه نظرتون اثرات میدانهای مغناطیسی بر میکرو درایوه که اصولا مغناطیس بخشی از وجود این دستگاهه ، چه آهنربای استفاده شده در قسمت تحتانی دیوایس برای اتصال کیبورد و قسمت main و چه آهنربای قوی در قسمت درونی کیف مخصوص حمل برای نگه داری کیبورد.
در خصوص بند 3 : جناب میلر دقیقا نگرانی شما رو در خصوص استریم نبودن بعضی برنامه ها داشته و اونو امتحان کرده. ملاحظه بفرمائین :
Hardware - 8GB Microdrive: The 8GB Microdrive is a Seagate model that gives you 7625.13 MB of storage space. I loaded 90% of the 3rd party programs I tested on the microdrive and was surprised that I saw no lag in performance, especially after seeing the lag that Palm has on the 4GB LifeDrive. I watched movies that played flawlessly and synced and stored lots of music and podcasts on the drive. Photos and video taken with the camera can also be stored directly on the microdrive and this is the only time it may take a second or two to write the image to the drive.
در خصوص بندهای 4 و 5 من هیچ جا چنین مطلبی در ارتباط با بد سکتور و یا حتی احتمال ایجاد اون ندیدم.(اگه چنین باشه فلسفه هاردهای لپ تاپها هم زیر سوال میره) در صورتیکه مرجعی دارید ممنون میشم ارائه بفرمائید.

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
من این همه وقت که پاکت پیسی استفاده کردم به این نتیجه رسیدم حالا حالاها به اونی که میخام نمیرسم اما برند هایی هستند که میشه صرفنظر از ایرادات و اختلاف سلیقه ها . یکی را انتخاب کرد من تمامی نظرات دوستان را تعقیب میکنم اما دوباره این راهنمایی رو از اساتید محترم میخام .
از گزینه های زیر کدام یک در کل با در نظر گرفتن vga بودن و gps داشتن و. رام 128مگی , هماهنگی با برنامه های ریلیز شده و سرعت cpu برای خرید مناسب میباشند؟

1- htx advanteg x7500
2- htc tytn 2
3- نظر دوستان

البته من فلیم دارم و باور کنید خیلی ازس راضیم و روی رام جدیدش کار میکنم اما به خاطر سفر به دوبی قصد خرید دارم

از راهنمایی دوستان ممنونم.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر فكر كنم مقياس طول و عرض 2 برابر بشه يعني 5.5 و نه 10 برابر. از فاصله 1 متري كدوم كيو وي جي اي (2.8) پيكسل هاش پيداست؟؟؟ من متوجه نشدم. به نظرم شما 3.5 كيووي جي اي رو در ذهن داريد. لطفا راهنمايي كنيد.

خیر قربان من هم منظورم دستگاهی بود که 3.5 اینچ باشه و QVGA
در مورد طول و عرض ، البته من اصلا حواسم نبود که بنویسم این عدد 2.8 اینچ ، قطر دیاگونال ال سی دی هست.

بعله، همون VGA به حساب میاد چون تعداد پیکسلها 480*640 هست. منظور اینه که چون صفحه بزرگتر شده، اندازه پیکسلها هم بزرگ میشه و میشه به اندازه پیکسلهای QVGA.
مثل این میمونه که چهار تا صفحه QVGA رو بزاریم کنار هم.
البته جناب دکتر هم در حساب سر انگشتیشون یه خورده اشتباه کردند. ;) همون 2 برابر صحیحه.
:blink: من البته یه کم گیج شدم ، اگر حدود قطر رو 5 اینچ رو دو برابر 2.8 حساب کنیم ، فکر می کنم به دلیل اینکه پیکسل ها با طول و عرض تعریف می شن ، عدد بیشتر از 2 می شه ، ولی خوب همان طور که گفتید 10 نمی شه

یک نفر بشینه درست حساب کنه ما رو از گمراهی نجات بده
من ریاضی م ضعیفه
:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من این همه وقت که پاکت پیسی استفاده کردم به این نتیجه رسیدم حالا حالاها به اونی که میخام نمیرسم اما برند هایی هستند که میشه صرفنظر از ایرادات و اختلاف سلیقه ها . یکی را انتخاب کرد من تمامی نظرات دوستان را تعقیب میکنم اما دوباره این راهنمایی رو از اساتید محترم میخام .
از گزینه های زیر کدام یک در کل با در نظر گرفتن vga بودن و gps داشتن و. رام 128مگی , هماهنگی با برنامه های ریلیز شده و سرعت cpu برای خرید مناسب میباشند؟

1- htx advanteg x7500
2- htc tytn 2
3- نظر دوستان

البته من فلیم دارم و باور کنید خیلی ازس راضیم و روی رام جدیدش کار میکنم اما به خاطر سفر به دوبی قصد خرید دارم

از راهنمایی دوستان ممنونم.;)

قربان شما البته استاد ما هستید
ولی شما در فاکتور هایتون ابعاد رو وارد نکردید

ببینید ، من معتقدم که شما تا رسیدن فلیم 2 که صددرصد جی پی اس داره ، بهترین دستگاه رو در اختیار دارید
در مورد گزینه ها ، شما فاکتور ابعاد رو ذکر نکردید ها
در مورد سه گزینه ای که نوشتید ، به نظر من ، بهترین فلیم هست
بعد تایتن 2 و بعد ادونتیج
با احترام

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:blink: من البته یه کم گیج شدم ، اگر حدود قطر رو 5 اینچ رو دو برابر 2.8 حساب کنیم ، فکر می کنم به دلیل اینکه پیکسل ها با طول و عرض تعریف می شن ، عدد بیشتر از 2 می شه ، ولی خوب همان طور که گفتید 10 نمی شه

یک نفر بشینه درست حساب کنه ما رو از گمراهی نجات بده
من ریاضی م ضعیفه
:wacko:

-----------------------------------------------

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
قربان شما البته استاد ما هستید
ولی شما در فاکتور هایتون ابعاد رو وارد نکردید

ببینید ، من معتقدم که شما تا رسیدن فلیم 2 که صددرصد جی پی اس داره ، بهترین دستگاه رو در اختیار دارید
در مورد گزینه ها ، شما فاکتور ابعاد رو ذکر نکردید ها
در مورد سه گزینه ای که نوشتید ، به نظر من ، بهترین فلیم هست
بعد تایتن 2 و بعد ادونتیج
با احترام

دوست عزیزم آقای دکتر من اندازه ی x 7500 رو قبول ندارم چرا که نمیشه در محیط اطرافمون این برند رو در دست گرفت. تقریبا از اندازه ی ppc فاصله گرفته . منتها vga بودن گوشی بیانگر اندازه ی تقریبی ppc رو مشخص میکنه .من در تمامی امضاهاتون با vga بودن موافقم .اما نبودن gps تو این دوره جایشو نشون میده دوست دارم ppc علاوه بر سرعت قابل قبولش gps نیز داشته باشه .
اما من cpu سامسونگ رو قبول ندارم به سرعت لحظه ای یا همان تکانه ی cpu نمیشه امیدوار شد چون بعد از استفاده ممتد و گرافیکی مثل برنامه های مختلف spb میشه ضعف رو حس کرد.
اما چه کنیم پی پی سی ها کامل نیستند . این هم بر میگرده به سیاست سازنده ی برند ها .پس از عمر و امکانات فعلی میباید استفاده کرد
پس میشه tytn 2 رو با صرفنظر از vga نیودن , cpu ضعیف 'گزینه ی خوبی معرفی کرد ؟:rolleyes:
در مورد فلیم جون منبع معتبری ندارم اما طبق گفته ی سایت pdaviet فلیم 2 دارای gps با دوربین 3 mega رو ساپورت خواهد کرد .
تا این لحظه فلیم با نصب برنامه های متعدد ریستارت یا هارد ریسیت نداشته ام جز در زمان بوت لودر ...

از راهنمایی اتان ممنونم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببینین ما اگه 2 تا صفحه ی وی جی ای داشته باشیم که یکیش 2.8 باشه ، یکیش 5 ، اندازه ی پیکسل ها در 5 اینچی ( اگر 2.8 رو 2.5 فرض کنیم ) 4 برابر 2.8 اینچیه ... ( با فرض یکی دونستن تعداد پیکسل ها ) که این مسئله رو اینجوری میتونید ببینید :

یه مربع بکشید و با 2 خط عمود بر هم به 4 قسمت تقسیمش کنید ( فرض این یک اسکرین 2.5 است ) و بعد قطرش رو دو برابر کنید و با اون قطر 2 برابر شده یه مربع دیگه بسازید و حالا بازم 4 قسمتش کنید ( حالا اینم 5 اینچیه هست )
اگه مربع اولیه رو توی دومی کشیده باشید میبینید که هر پیکسل ( قسمت ) مربع دومیه ، 4 برابر اولی هست .

حال محسبات عددی :

صفحه مون وی جی ایه دیگه . درسته ؟! پس 480در640 هستش ... یعنی وقتی ضرب کنیم کلا" 307200 تا پیکسل داره ...

1) حالا اسکرین های 2.8 اینچی 42 میلیمتر در 57 میلیمترن که مساحتشون به میلیمتر مربع میشه : 2392
2) 3.6 اینچی 73 میلیمتر در 55 تا هستند که به میلیمتر مربع میشه : 4015
3) 5 اینچی که مختص ادونتیج هست 78 میلیمتر در 103 تا هست ( اینو خودم سانت گرفتم پس ممکنه یکی دو میلیمتر خطا داشته باشم ) که به میلیمتر مربع میشه : 8034

حالا واسه اینکه ببینیم توی هر میلیمتر مربع چند تا پیکسل هست تعداد پیکسل های وی جی ای رو بر میلیمتر مربع هرکدوم تقسیم میکنیم ، پس :

تعداد پیکسل های موجود در هر میلیمتر مربع برای :
1) 2.8 اینچی : 128
2)3.6 اینچی : 76
3)5 اینچی : 38

که اگه اولی رو به سومی تقسیم کنیم میبینیم پیکسل های 5 ها 3.36 برابر 2.8 اینچی ها هست ( در وی جی ای )

اما در مورد سوال اصلیمون :
میخویم وضوح 5 اینچ وی جی ای رو با وضوح 2.8 اینچی کیو وی جی ای مقایسه کنیم
5 اینچی وی جی رو داریم عدد هاشو میمونه 2.8 اینچی کیو وی جی ای که به این صورته :
320 در 240 میشه 76800 تا پیکسل در کل صفحه
که اگه به مساحت میلیمتریس تقسیم کنیم که همون 2392 هست میشه 32

حالا میتونیم با تقسیم نسبت 5 اینچی های وی جی ای به 2.8 اینچی های کیو وی جی ای این عدد رو بدست بیاریم :
1.1875:blink:
یعنی پیکسل های کیو وی جی ای 2.8 اینچی تنها 1.1875 برابر 5 اینچی ها هستند !
پس اندازه پیکسل های آیمیت جم تقریبا" با ادونتیج 7500 برابری میکنه .

یعنی اینکه اندازه ی پیکسل هایی که چشم انسان در 5 اینچی وی جی ای میبینه همون 2.8 اینچی کیو وی جی ایه !!! .... عجب بابا !!! :eek::blink::wacko:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تا بیام محاسبه بزنم سیمسون حرکت مخوفی از خودش ارائه داد و 3 سوته پوز ما رو به خاک مالید :D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ببینین ما اگه 2 تا صفحه ی وی جی ای داشته باشیم که یکیش 2.8 باشه ، یکیش 5 ، اندازه ی پیکسل ها در 5 اینچی ( اگر 2.8 رو 2.5 فرض کنیم ) 4 برابر 2.8 اینچیه ... ( با فرض یکی دونستن تعداد پیکسل ها ) که این مسئله رو اینجوری میتونید ببینید :

یه مربع بکشید و با 2 خط عمود بر هم به 4 قسمت تقسیمش کنید ( فرض این یک اسکرین 2.5 است ) و بعد قطرش رو دو برابر کنید و با اون قطر 2 برابر شده یه مربع دیگه بسازید و حالا بازم 4 قسمتش کنید ( حالا اینم 5 اینچیه هست )
اگه مربع اولیه رو توی دومی کشیده باشید میبینید که هر پیکسل ( قسمت ) مربع دومیه ، 4 برابر اولی هست .

حال محسبات عددی :

صفحه مون وی جی ایه دیگه . درسته ؟! پس 480در640 هستش ... یعنی وقتی ضرب کنیم کلا" 307200 تا پیکسل داره ...

1) حالا اسکرین های 2.8 اینچی 42 میلیمتر در 57 میلیمترن که مساحتشون به میلیمتر مربع میشه : 2392
3) 5 اینچی که مختص ادونتیج هست 78 میلیمتر در 103 تا هست ( اینو خودم سانت گرفتم پس ممکنه یکی دو میلیمتر خطا داشته باشم ) که به میلیمتر مربع میشه : 8034

حالا واسه اینکه ببینیم توی هر میلیمتر مربع چند تا پیکسل هست تعداد پیکسل های وی جی ای رو بر میلیمتر مربع هرکدوم تقسیم میکنیم ، پس :

که اگه اولی رو به سومی تقسیم کنیم میبینیم پیکسل های 5 ها 3.36 برابر 2.8 اینچی ها هست ( در وی جی ای )

حالا میتونیم با تقسیم نسبت 5 اینچی های وی جی ای به 2.8 اینچی های کیو وی جی ای این عدد رو بدست بیاریم :

یعنی اینکه اندازه ی پیکسل هایی که چشم انسان در 5 اینچی وی جی ای میبینه همون 2.8 اینچی کیو وی جی ایه !!! .... عجب بابا !!! :eek::blink::wacko:
پارسا جان ممنون...
72.gif

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

حال محسبات عددی :

اینطور که شما حساب کردید خیلی دقیق تر شده نسبت به من.

البته اگه این سایز درست باشه.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دست همه درد نکنه خیلی جالب بود
ولی ما که خفن قاطی کردیم چون ریاضیمون از پایه ضعیفه :wacko:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه توضیحات کاملا دقیق از "اندازه" ، "تعداد پیکسل" و "اندازه ضلع پیکسل" در تعدادی LCD :

با توجه به اینکه نسبت طول به عرض LCD های VGA و QVGA چهار به سه میباشد اندازه اضلاع:

در "LCD 2.4 برابر 48.768mm و 36.576mm میباشد. مساحت: 1783.738368mm مربع
در "LCD 2.6 برابر 52.832mm و 39.624mm میباشد. مساحت: 2093.415168mm مربع
در "LCD 2.7 برابر 54.864mm و 41.148mm میباشد. مساحت: 2257.543872mm مربع
در "LCD 2.8 برابر 56.896mm و 42.672mm میباشد. مساحت: 2427.866112mm مربع
در "LCD 3.6 برابر 73.152mm و 54.864mm میباشد. مساحت: 4013.411328mm مربع
در "LCD 5.0 برابر 101.60mm و 76.200mm میباشد. مساحت: 7741.920000mm مربع

با این حساب
در LCD های VGA که دارای 640x480 = 307200 پیکسل هستند "اندازه ضلع پیکسل ها" و "تعداد پیکسل ها در میلیمتر مربع" :

در "2.4 به ترتیب برابر 5.80644μm و 172عدد میباشد.
در "2.6 به ترتیب برابر 6.81450μm و 146عدد میباشد.
در "2.7 به ترتیب برابر 7.34877μm و 136عدد میباشد.
در "2.8 به ترتیب برابر 7.90321μm و 126عدد میباشد.
در "3.6 به ترتیب برابر 13.0644μm و 76عدد میباشد.
در "5.0 به ترتیب برابر 25.2015μm و 39عدد میباشد.

و در LCD های QVGA که دارای 320x240 = 76800 پیکسل هستند "اندازه ضلع پیکسل ها" و "تعداد پیکسل ها در میلیمتر مربع" :

در "2.4 به ترتیب برابر 23.2257μm و 43عدد میباشد.
در "2.6 به ترتیب برابر 27.2580μm و 36عدد میباشد.
در "2.7 به ترتیب برابر 29.3951μm و 34عدد میباشد.
در "2.8 به ترتیب برابر 31.6128μm و 31عدد میباشد.
در "3.6 به ترتیب برابر 52.2579μm و 19عدد میباشد.
در "5.0 به ترتیب برابر 100.806μm و 9عدد میباشد.

نکته جالب: در دو LCD با سایز مشابه به ازای هر پیکسل در QVGA چهار پیکسل در VGA وجود دارد.

فکر نمیکنم دیگه نیازی به توضیحات باشه و همه چیز مشخصه.

با تشکر از پارسا جان.;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا واقعا" ایوللل ...

پس تایید شد که ادونتیجی ها قید اسکرین رو باید بزنن
چون صرفا" بزرگی برای خیلی ها شرط نیست

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا واقعا" ایوللل ...

پس تایید شد که ادونتیجی ها قید اسکرین رو باید بزنن
چون صرفا" بزرگی برای خیلی ها شرط نیست

ممنون.:rolleyes:

دقیقاً .
کیفیت صفحه Advantage با QVGA 2.8 اینچی تقریبا برابری میکنه.:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان شما که هرچی خواستید بار دیوایس مورد علاقه هیراد کردید
باید بگم که ، بهتره از مزایای صفحه 5اینچی هیچ حرفی به میان نیامد
درسته که تعداد پیکسل ها احتمالا فرق چندان با صفحه 2.8 نمی کنه ، ولی ابعاد پیکسل ها به مراتب بزرگ تره ، نکته ای که ازش اصلا ذکری به میان نیامد
این بزرگ بودن پیکسل ها دیدن مثلا صفحات وب رو به مراتب راحت تر می کنه ، وقتی با مثلا 2.8 یا حتی 3.5 اینچ مقایسه بشه
باور ندارید به عکس هایی نگاه کنید که از کارکرد ادونتج در نت هست
این همون ایرادی ست که به صفحه وی جی ای 2.8 می گیرن ، که مثلا ایکس 800 نمی تونه جزییات رو به چشم انسان راحت منتقل کنه
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک نکته رو هم در مورد ایکس 600 اینجا بگم ، دستگاه رو نسبت به ایکس 800 به اندازه نیم سانت کوتاه کردن اند از طول ، به نظرم کاری ست سترگ ، خیلی خیلی خوش تیپ تره ، کاش صفحه رو هم وی جی ای نگه می داشتن
:hmm:

بالا