انتخابهای زیادی داری، راستش میخوام بکم بری به اچ دی 2 فکر کنی ولی یه چند مدتی دارم کار میکنم باهاش یه نمه هنگش زیاده....
سلام
شما چند وقته این دستگاه رو تهیه کردین و آیا واقعا ازش راضی هستین؟
انتخابهای زیادی داری، راستش میخوام بکم بری به اچ دی 2 فکر کنی ولی یه چند مدتی دارم کار میکنم باهاش یه نمه هنگش زیاده....
سلام
شما چند وقته این دستگاه رو تهیه کردین و آیا واقعا ازش راضی هستین؟
1 ماهی میشه...
من رام زیادی روش تست نکردم...همینجوری امانتی گرفتم ببینم خوشم آمد بردارم....
واقعا بر عکس اونی که همه فکر میکنند که خیلی حجیم هست، اصلا اینجوری نیست....
فوق العاده نازک و تو دست هست، از این نظر مشگلی نیست.100%
Tnx!
البته نازکی اون رو دیده بودم (از پشت ویترین!) ولی فکر می کردم شاید این ور و اون ور بردنش با توجه به ابعادش دردسر داشته باشه که خب شما می فرمایید هیچ مشکلی نداره و خیالمون از این بابت راحت شد.
یک سوال دیگه:
Xperia X10 سونی اریکسون هم مشخصات خوبی داره، نظرتون راجع به اون چیه؟ (فقط حیف که هنوز نیومده)
مرتضی جان من اصلا راستش جز گوشیهایی که آندورئید هستند و به جر محصولات اچ تی سی و کم و بیش سامسونگ مدل دیگه ای رو روش زوم نمیکنم که آمار شرتش رو به قول خودمون در بیارم...
نمیتونم نظری بدم مگر اینکه شما برا ما تکلیف کنی
سلام!
دوستان با بوجه 400 تومن ( حالا با یه کم پایین بالا ) چی پیشنهاد میکنید؟ اطلاعات خود من عملا 0 ـه و شرمنده از این بابت. امیدم به شماست :دی
سلام، 1 ماهي هست كه توي سايتاي مختلف دنبال يه پي دي اي از برند htc ميگردم. نهايت مبلغي كه ميتونم بدم 500 تومنه. بالاخره به چند مدل رسيدم:
magic diamond2 hero touch2
اما هركدوم يه مشكلات اساسي دارن كه نميشه ازش چشم پوشي كرد
touch2: كيفيت صفحه ضعيف، نبود سنسور شتاب سنج و چرخش اتوماتيك
hero: سيستم آندرويد و نداشتن بلوتوث ، عملكرد ضعيف پخش فايلهاي تصويري ، قيمتشم بالاست
magic: سيستم آندرويد و نداشتن بلوتوث
d2 : باطري نسبتا ضعيف، ويندوز موبايل 6.1 ، نداشتن سوكت 3.5 صدا
اما خودم از d2 بيشتر از بقيه خوشم اومده ( بعد از بررسي هاي اين چند وقت اخير و خوندن بررسي هاي تخصصي توي سايتهاي ايراني و خارجي )
البته توي رده بندي hero رده 4 برترين گوشي هاي دنياست ( gsmarena ) .
اما d2 هم نمره هاي بالايي گرفته
در ضمن دوربين اصلا برام مهم نيست.
لطفا راهنماييم كنين كه كدوم بهتره و اگه قيمتشم بدين ممنون ميشم.
سوال آخرم هم در مورد گارانتيشه. به نظر شما ارزش داره پول بيشتر بدم با گارانتيشو بگيرم؟
سلام دوستان .
من یه چند مدتی هستش میخوام گوش پاکت پی سی
بگیرم ولی واقعا گیج شدم و نمیدونم چی بگیرم هر مدلی رو ه میبینم یه عیبی داره :wacko: یکی دایوایکس نمیحونه یکی دوربینش پایینه یکی صفحه نمایشش بزرگه یکی اندروید هستش و کلی مشکلات داره و ...
من خودم بین این چند مدل موندم
htd hd 2 : این صفحه نمایشش خیلی بزرگه
htc pro 2: این ویندوزش 6.1 هستش
hero آندروید هستش
Apple 3g از این مدل هم خوشم میاد ولی خوب بلوتوسش مشکل داره و افیس نداره
Omnia 2 به نظر خودم گزینه بدی نباید باشه دوربینش و صفحه نمایشش یه جورایی خوبه نظر شما در مورد این گوشی چیه؟ ویندوزش 6.5 هستش یا 6.1؟
حاضرم تا 700 تومان هم برای گوشی بدم . گوشی میخوام که اکثر امکانات رو داشته باشه
به نظر شما الان گوشی بگیرم یا اینکه بازم صبر کنم؟
واقعا گیج شدم
ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردن.
نظرتون درباره HD چیه؟ امروز رفتم دیدم تقریبا خوشم اومد ازش HTC HD منظورمه . کسی اینو داشته؟ این از omnia2 بهتره؟
اچ دی قدیمی تر از امنیا 2 هست و البته مشخصات امنیا 2 بهتر هست،سی پی یو بهتر+باطری قویتر+ فلش دوربین +ال سی دی شفاف تر از برتری های امنیا 2 هست،بسیاری از دوستان اچ دی داشته اند؛
ممنونم از راهنمائیهای خوبت . من بازم تحقیق کردم از گوشی htc hd mini و htc htcpure خیلی خوشم اومده و واقعا همونی هستن که من میخواه از لحاظ اندازه و همه چی . ولی هنوز توی ایران نیامدن و نمیدونم چیکار کنم نمیدونم برم سامسونگ رو بگیرم یا اینکه بازم صبر کنم واقعا گیج شدم
من نمی دونم شما تا بحال پاکت پی سی داشته اید و یا نه؛اگر نداشته اید؛پیشنهاد من اینه که همین الان خرید کنید؛به نظر من همیشه باید با شرایط روز تصمیم گیری کرد؛پس زمان رو برای اینکه دستگاهی جدید خواهد آمد،از دست ندید؛ضمن اینکه این دستگاههایی که گفتید به لحاظ مشخصات از امنیا 2 پایینتر هستند؛قیمت امنیا 2 هم قیمت مناسبی است؛باز تصمیم با خود شماست؛