سلام . ممنونم برای راهنمایی خوبت.
نه من تا حالا پاکت پی سی نداشتم برای همین میخوام پاکت پی سی بگیرم . این دو تا گوشی که تا حالا تو ایران نیومدن مطمئن هستین از امنیا 2 پایین تر هستن؟ بعضیا میگن امنیا2 هنگ میکنه درسته؟ من امنیا 2 رو از نزدیک ندیدم ولی امنیا 1 رو از نزدیک دیدم و زیاد از قیا فه اش خوشم نیومد ! امنیا 2 از نظر ظاهر از امنیا 2 قشنگتره؟ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ از علائدین بخرم؟ موقع خریدن به چه چه مواردی توجه کنم؟ کسی از دوستانتون امنیا 2 داشتش؟ راضی بوده؟
این امنیا 2 ویندوز 6.5 هم داره؟
مشخصات اعلام شده پایینتر از مشخصات امنیا 2 هست،بنده در مورد هنگ زیاد امنیا 2 چیزی نشنیدم؛به لحاظ ظاهر از دید من مثل هم هستن؛گارانتی هم از دید من لازم نیست؛هر چند که برخی خلاف نظر من رو دارن؛اما من بر اساس تجربیاتم همیشه بدون گارانتی می گیرم؛از علاءالدین بخرید؛قبل از اینکه بخرید بهشون بگید که هیچ برنامه ای رو نمی خواید نصب کنید؛چون بابت این کار پول می گیرن(50 تومن)اگر گفتن گوشی دچار مشکل می شه؛بگید من خودم مشکلشو حل می کنم؛در هنگام خرید هم به ال سی دی توجه کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه و تلفن هم امتحان کنید؛برخی از دوستان توی سایتها داشتن و راضی بودن؛امیدوارم فردی که این گوشی رو داره اینجا توضیحات بیشتری بده؛