Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
نکسوس فکر کنم 30 ، ماکسیمم 40 ت پایین تر باشه ....نکسوس فکر کنم پائین تر باشه و حتی میشه رو هیرو هم حساب باز کرد.
نکسوس فکر کنم 30 ، ماکسیمم 40 ت پایین تر باشه ....نکسوس فکر کنم پائین تر باشه و حتی میشه رو هیرو هم حساب باز کرد.
یه کم قدیمی شده ...x1 چطوره ؟
آقا تو مایه های 4000 - 500 یه چیز پدر و مادر دار چی هست
تاچ پرو 2 چه جوریه خیلی خوشگله ولی امکانات چی ؟!
سلام
سوالم در مورد گوشی های با سیستم عامل ویندوز هست که انواعی که کیبورد دارند با اونهایی که کیبورد ندارند و فقط تاچ اسکرین هستند چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟ یعنی اگر کیبورد نداشته باشه نمیشه باهاش مثل کار با کامپیوتر مطلب تایپ کرد؟
من میخوام یه گوشی بخرم که مطالب آموزشی درسی رو بتونم بزنم بهش و مطالعه کنم که بتونم به راحتی با خودم همه جا حملش کنم و همه جا راحت به دستم بگیرم و بخونم و اگر تایپی هم لازم باشه انجام بدم و اسکرینش هم طوری باشه که موقع خوندن چشم رو اذیت نکنه یعنی یک لپ تاپ با مقیاس گوشی برا زمانهایی که نمیشه لپ تاپ رو با خودم حمل کنم اون همیشه همرام باشه.در ضمن phone هم باشه و بودجه هم تا 500-400 تومان باشه.یا اصلا برای این هدف من سیستم عامل ویندوز خوبه یا اندروید؟ با توجه به اینکه مطالبم رو از لپ تاپ که سیستم عاملش ویندوز 7 هست خواهم زد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
.
سلام؛
مزیت پاکت پی سی هایی که کیبورد فیزیکی دارند؛کار راحتتر برای تایپ کردن هست و عیبهایی که می شه ذکر کرد؛ ضخامت بیشتر این دستگاهها نسبت به همرده های خودشونه و اینکه مدیریت کیبورد هم ممکنه کمی سی پی یو یوزیج رو بالا ببره؛
با توجه به موارد فوق، شما نیاز به پاکت پی سی با ال سی دی بزرگ و ترجیجا" دارای کیبورد فیزیکی دارید. بنابراین سه دستگاه امنیا پرو، اچ تی سی تاچ پرو2 و اکسپریا ایکس 2 می توانند مورد توجه شما قرار گیرند. فکر می کنم هنوز امنیا پرو وارد کشور نشده و یا حداقل بنده بی اطلاعم، از بین دو گزینه باقیمانده تاچ پرو 2 دارای ال سی دی 3.6 اینچی و در نتیجه ابعاد و وزن بیشتر نسبت به ایکس 2 با ال سی دی 3.2 اینچ می باشد. اکسپریا ایکس 2 دارای ویندوز موبایل 6.5 و تاچ پرو2 از ویندوز موبایل 6.1 بهرمند است. رام تاچ پرو 2 کمی بیشتر از اکسپریا ایکس 2 هست؛اما دوربین اکسپریا 8 مگا پیکسل و دوربین تاچ پرو 3.15 مگا هست. باطری اکسپریا 1450 میلی آمپر و کمی ضعیف تر از باطری 1500 میلی آمپری تاچ پرو 2 هست. در بقیه موارد با هم مشابهند.
با توجه به موارد فوق،پیشنهاد بنده ابتدا امنیا پرو( در صورت موجود بودن در بازار) و سپس تاچ پرو 2 و در نهایت اکسپریا ایکس 2 با توجه به نیازهاتون هست. قیمت امنیا پرو فکر کنم حدود 450 و قیمت اکسپریا ایکس 2 ، 400 تومن باشه،البته من از بازار و قیمتها کمی دور شدم.
با عرض معذرت بابت تاخیر،پیام شما را دیر دیدم.
موفق باشید.
سلام
با تشکر از پاسخ جامع شما.امنیا پرو رو به خاطر سامسونگ بودنش تردید دارم که آیا میتونه مشکل ساز باشه و پشیمون بشم چون در ریویو ها هم مشکلاتی بیشتر براش مطرح شده و اما در مورد تایپ کردن هم در حد ارسال ایمیل اینها منظورمه نه بیشتر.بدون در نظر گرفتن کیبورد فیزیکی چه مواردی رو پیشنهاد می کنید با شرایط فوق؟ باز هم متشکرم.
HD2 یا X10?
سلام
به نظر شما گوشی HD2 بهتر است یا X10?
کسی از دوستان با هر دو کار کرده؟
کار کردن باهاشون خوب است؟
از موبایل بانک میشه با اینها استفاده کرد؟
برای کدوم نرم افزار بیشتر پیدا میشه؟
با تشکر
سلامبه هر چی فکر میکنی دوست عزیز از نظر من به دیاموند 2 فکر نکن، البته نظر شخصی هست
ببین میتونی با اندروئید ها رابطه براقرار کنی یا نه؟؟
هر پاکت پسی که تو 1 سال گذشته ساخته شده،دست روش بزارید این چیزهایی که برای شما مهم هست رو جواب میده.
از برند های اچ تی سی،سامسونگ،سونی اریکسون و.....
پیشنهاد من اچ تی سی هست
موفق باشید.