Banned_Bananas
کاربر تازه وارد
پیشنهاد منم W810i هست .... با گارانتی معتبر بخرید.
چونکه ملّت مغزشون رو از دست دادند و می خوان ازدواج کنند. (یا این کار رو قبلاً کردند.)چرا جدیدا" هر کی نیاز به مشاوره داره برای خانوم گوشی می خواد?
ظاهر شيک + دوربين خوب + صدای [ اسپيکر ] با کيفيت و عالی که میخوای همه و همه خلاصه شده در W810 که گويا با سريال اصلی + گارانتی اصلی شده 300.000![]()
از نظر وزن و طراحی هم W810 [ به نظر من ] بهتر از 3250 و 6280 هست /// D600 از سامسونگ هم دوربين 2 مگاپيکسل + صفحه نمايش + اسپيکر مناسب داره با قيمتی معادل 270.000![]()
![]()
چونکه ملّت مغزشون رو از دست دادند و می خوان ازدواج کنند. (یا این کار رو قبلاً کردند.)
تو این رنج قیمت واقعا این دوتا گوشی یعنی w810 و d600 قابل تامل هست....پستهای بالا تایید میشه...همیشه جناب dark knight جوابهای جامع و کاملی میدن...خیلی با پستهات حال میکنم!!!
چاکر استاد![]()
خدایی پست هات دیگه جای نظر نمیزارههمه ایتم هارو میترکونی ...![]()
بابا همه رو نگو دیگه
...پشت سرت همه فقط جای تایید کردن دارن اصلا تو قققققققققللللللللللت میکنی![]()
![]()
اما انتخاب منم خانوم خانما![]()
w810
سلام بر همه دوستان من میخواستم یه گوشی بخرم همین امشب ، قیمتش تا 300 یه خورده بلاتر هم عیب نداره . خواهشن منو راهنمایی کنید ، کیفیت دوربین و کیفیت صدا برام مهمه ، البته چون قرار یه خانوم اینو بدست بگیره پس ظاهرش شیک باشه بهتره و اینکه بین 3250 و 6280 کدو بهتره چون شنیدم 3250 زیاد اشکال داره . ممنون از همه استاید فن .![]()
چاکر استاد![]()
منظورت از کمی 50 تومنه دیگه؟بهترین انتخاب تو طراحی (برای خانومها) z610
اینم مشخصاتش: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php![]()
قیمتش هم کمی از 300 بیشتر...
شما یه W810 با سریال اصلی بخرینسلام رفقا
بچه ها بین 250 تا 280 تومن بین محصولات موتورولا و سونی اریکسون چی میشه خرید ؟
میشه راهنمایی کنید ؟
من 810 آی و وی تری مکس مد نظرم هست اما این 810 ها میگن کدش با کد روش نمی خونه و مخابرات گیر میده و از این حرفا
حالا بهرحال منتظر پیشنهادتون هستم ....
دخترونه باشه
دوربینش نسبتا مهمه که خوب باشه
برای مسیج هم کاربردش راحت و خوب باشه ( ظرفیت و تایپ و اینچزا )
حالا از مارکای دیگه هم پیشنهاد داشتید بدید ... ممنون میشم اما ترجیحا ازموتو باشه و سونی اریکسون
آها یه چیز مهم ... من چجوری بفهمم سریال گوشی درسته ؟ یعنی سریال چنج نیست ؟
یه کدی رو باید میزدیم مثل اینکه تا سریال بیاد رو صفحه و چک کنیم ..
میشه یه توضیحی بدید ؟
w810 با سریال اصلی بگیرید که چیز دیگه بگیرید ضرر کردین...این گوشی خیلی خوبه...هم دوربین خیلی خوبی داره هم واکمن بسیار عالی داره و کلا گوشی بدون عیب و ایرادی هست...هرکی هم خریده راضی بوده..
سیتادل. آره. نهآقا گارانتی درست حسابی سونی چیه ؟
بعدش مالزی و چین داره ؟
از روی باطری بفهمم که مالزیه ؟
آقایون جمعیت ولاتفرقوا مرسی ازتون
من تمام پیشنهادات رو یادداشت می کنم تا 2 روز دیگه که میرم علاالدین همه رو بررسی کنم
اما
1- بازهم اگر موردی بین 250 تا 280 بنظرتون میرسه حتما بگید
2- من از کجا بفهمم w810i مالزی هست ؟
3- یکی می گفت که 810 خیلی هنگ می کند و بد آنتنه !! البته من تا حالا اینجوری نشنیده بود . راست میگه ؟
بازم منتظر راهنماییتون هستم شدید