Banned_Bananas
کاربر تازه وارد
پیشنهاد منم W810i هست .... با گارانتی معتبر بخرید.
چونکه ملّت مغزشون رو از دست دادند و می خوان ازدواج کنند. (یا این کار رو قبلاً کردند.)چرا جدیدا" هر کی نیاز به مشاوره داره برای خانوم گوشی می خواد ?
ظاهر شيک + دوربين خوب + صدای [ اسپيکر ] با کيفيت و عالی که میخوای همه و همه خلاصه شده در W810 که گويا با سريال اصلی + گارانتی اصلی شده 300.000
از نظر وزن و طراحی هم W810 [ به نظر من ] بهتر از 3250 و 6280 هست /// D600 از سامسونگ هم دوربين 2 مگاپيکسل + صفحه نمايش + اسپيکر مناسب داره با قيمتی معادل 270.000
چونکه ملّت مغزشون رو از دست دادند و می خوان ازدواج کنند. (یا این کار رو قبلاً کردند.)
تو این رنج قیمت واقعا این دوتا گوشی یعنی w810 و d600 قابل تامل هست....پستهای بالا تایید میشه...همیشه جناب dark knight جوابهای جامع و کاملی میدن...خیلی با پستهات حال میکنم!!!
چاکر استاد
خدایی پست هات دیگه جای نظر نمیزارههمه ایتم هارو میترکونی ... بابا همه رو نگو دیگه...پشت سرت همه فقط جای تایید کردن دارن اصلا تو قققققققققللللللللللت میکنی
اما انتخاب منم خانوم خانما
w810
سلام بر همه دوستان من میخواستم یه گوشی بخرم همین امشب ، قیمتش تا 300 یه خورده بلاتر هم عیب نداره . خواهشن منو راهنمایی کنید ، کیفیت دوربین و کیفیت صدا برام مهمه ، البته چون قرار یه خانوم اینو بدست بگیره پس ظاهرش شیک باشه بهتره و اینکه بین 3250 و 6280 کدو بهتره چون شنیدم 3250 زیاد اشکال داره . ممنون از همه استاید فن .
چاکر استاد
منظورت از کمی 50 تومنه دیگه؟بهترین انتخاب تو طراحی (برای خانومها) z610
اینم مشخصاتش: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php
قیمتش هم کمی از 300 بیشتر...
شما یه W810 با سریال اصلی بخرینسلام رفقا
بچه ها بین 250 تا 280 تومن بین محصولات موتورولا و سونی اریکسون چی میشه خرید ؟
میشه راهنمایی کنید ؟
من 810 آی و وی تری مکس مد نظرم هست اما این 810 ها میگن کدش با کد روش نمی خونه و مخابرات گیر میده و از این حرفا
حالا بهرحال منتظر پیشنهادتون هستم ....
دخترونه باشه
دوربینش نسبتا مهمه که خوب باشه
برای مسیج هم کاربردش راحت و خوب باشه ( ظرفیت و تایپ و اینچزا )
حالا از مارکای دیگه هم پیشنهاد داشتید بدید ... ممنون میشم اما ترجیحا ازموتو باشه و سونی اریکسون
آها یه چیز مهم ... من چجوری بفهمم سریال گوشی درسته ؟ یعنی سریال چنج نیست ؟
یه کدی رو باید میزدیم مثل اینکه تا سریال بیاد رو صفحه و چک کنیم ..
میشه یه توضیحی بدید ؟
w810 با سریال اصلی بگیرید که چیز دیگه بگیرید ضرر کردین...این گوشی خیلی خوبه...هم دوربین خیلی خوبی داره هم واکمن بسیار عالی داره و کلا گوشی بدون عیب و ایرادی هست...هرکی هم خریده راضی بوده..
سیتادل. آره. نهآقا گارانتی درست حسابی سونی چیه ؟
بعدش مالزی و چین داره ؟
از روی باطری بفهمم که مالزیه ؟
آقایون جمعیت ولاتفرقوا مرسی ازتون
من تمام پیشنهادات رو یادداشت می کنم تا 2 روز دیگه که میرم علاالدین همه رو بررسی کنم
اما
1- بازهم اگر موردی بین 250 تا 280 بنظرتون میرسه حتما بگید
2- من از کجا بفهمم w810i مالزی هست ؟
3- یکی می گفت که 810 خیلی هنگ می کند و بد آنتنه !! البته من تا حالا اینجوری نشنیده بود . راست میگه ؟
بازم منتظر راهنماییتون هستم شدید