• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستش من که این گوشی رو نداشتم و البته تست هم نکردم :D // دست کسی هم نديدم // حالا نمیدونم اینجا کسی باهاش کار کرده يا نه // از روی Review ها و البته مشخصات 'ش روی کاغذ میشه نظر داد :happy:
ولی اونطور که پيداست دوربين 'ش يه 2 مگاپيکسل ضعيف هست و عملا نقش يه چيزی مثل دوربين W800/W810/K750 رو ایفا نمیکنه :hmm: // صفحه نمايش'ش هم گويا زياد مناسب نيست // نظر'ت راجبه Z610 چی هست (!؟) طراحی 'ش که واقعا جای بحث نمیذاره :eek: // البته امکانات'ش بيشتر از K1 نيست ;)

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
عکس‌هاش رو بهش نشون دادم میگه دخترونه‌ست ...!!! داشتم میگفتم این حرفا چیه که خواهرش وارد اتاق شد گفت عجب گوشیه خوشگلی همینو بگیر ...!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
وقتی میگی 330 تومن با سیستم عامل غیر از ن70 بگیری ضرر کردی...البته رو دوربین و پخش ام پی تری زیاد حساب نکن!!!

ولی اونطور که پيداست دوربين 'ش يه 2 مگاپيکسل ضعيف هست و عملا نقش يه چيزی مثل دوربين W800/W810/K750 رو ایفا نمیکنه :hmm: // نظر'ت راجبه Z610 چی هست (!؟) طراحی 'ش که واقعا جای بحث نمیذاره :eek:

من هم با k1 کارنکردم ولی دوربینش از قبلیهای موتو بهتر شده (قبلیها منظورم v3x هست) ولی همونطور که گفتن به پای دو مگاهای se نمیرسه به غیر از ک 1 گوشی موتو rizer z3 هم هست البته قیمتشو ندارم شاید گرونتر باشه و صد البته تاشو نیست و کشوییه(خوشگله;) )....وقتی هم اسم fashion میاد z610 گزینه بی رقیبه...اتفاقا مشکیش مردونست:cool:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
توی سیمبین های این رنج 3250 بهترین صدا رو داره.

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک k1 گرفتم براش 300 ...
گارانتیش یا زهرا بود / مداح اهل بیت بود / نمیدونم از این 50 تومانی ها بود ...

توش اینارو داره :
1- هندزفذی بلوتوث (به نظرم فوق‌العاده زیبا اومد ...)
2- کیف
3- رم 256
و کابل usb و..

در کل اینکه گیری داده بود به قیافه این گوشی .!

و الا خودم ان 70 میگرفتم براش یا قیافه به نظرم z610 هم گوشی خوشگلی بود ...
در کل تنکس از همه‌ی دوستای گلم ...

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد 3250 هم گوشی توپیه / من که باهاش حال میکنم ... (البته یه مقداری جوات شده ...)
از سیستم دوربینش خوشم میاد ...

برا دوستم چند وقت پیش گرفتم (چند ماه پیش D:) ... الان راضیه ..

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان یک k1 گرفتم براش 300 ...
گارانتیش یا زهرا بود / مداح اهل بیت بود / نمیدونم از این 50 تومانی ها بود ...

مبارک باشه آقا.....:D :D :D :D عجب گارانتیهای جالبی....از کجا ساپورت میشن؟!!!...باید گارانتیهای معتبری باشن:lol: :lol:

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
مبارک باشه آقا.....:D :D :D :D عجب گارانتیهای جالبی....از کجا ساپورت میشن؟!!!...باید گارانتیهای معتبری باشن:lol: :lol:
kos.gif

واقعا بره خودم هم جالب بود چنین گارانتی‌هایی .!.
ولی عجب خوشگله این k1 لامصب ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
kos.gif

واقعا بره خودم هم جالب بود چنین گارانتی‌هایی .!.
ولی عجب خوشگله این k1 لامصب ...

:D :D حتما وقتی خراب شد با معجزه و به کمک دعا درستش میکنن....خوشگلی و خوشدستی این گوشی تایید میشه 100% مخصوصا اون عرض خیلی کم گوشی که خیلی راحت تو دست جا میشه!!!!

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
گمونم وقتی خراب بشه یه زیارت عاشورا براش بخونه مشکلش حل شه !

عزیزان کسی از متعلقات داخل جعبه‌ي d900 خبر داره ؟! و این که چه جور گوشی هستش ...
مرسی از همه‌ی دوستان

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي نوكيا 5500 هم قيمتش تو اين محدودس؟ چنده؟
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام.
بعد از مدت ها می خوام یه گوشی بگیرم تا سقف 300 تومن.
بعد از اینکه کل این تاپیک رو خوندم و یه مقدار اینور اونور رو گشتم به سه تا گوشی رسیدم.

5500
قبلا se داشتم با وجود اینکه فوق العاده ازش راضی بودم و عالیه ولی یه مقدار منوهاش برام خسته کننده شده اینه که بدم نمی آد نوکیا بخرم. این گوشی از نظر خاص بودن برام جالبه. میشه در مورد کیفیت کیفیت دوربینش ( فلاش ، اتوفوکوس و ... ) و پلیرش برام توضیح بدین. کلا چجور گوشی هستش و قیمتش الان چنده. فیلمبرداریش چطوره ؟

w710
فقط چون دیزاینش با بقیه w ها فرق میکنه خوشم اومده ازش. کلا از گوشیهای اسپورت خوشم میاد. مزایا و معایبشو نسبت به w800 , w700 w810 بگین. فیلمبرداریش چطوره ؟

w810
امتحان خودش رو پس داده ولی چون از کلی سال t630 داشتم از این مدل دیزاین خسته شدم. فیلمبرداریش چطوره ؟

امکاناتی که از گوشی می خوام
1 - دوربین خوب حداقل 2 ، نه برای دکور واقعا بشه باهاش عکس گرفت.
2 - پلیر معمولی ، چون زیاد تو سفر هستم بدم نمی آد کیفیت صداش خوب باشه.
3 - سیمبین باشه بهتر ، یعنی اگه 5500 دوتا فاکتور بالا رو داره گزینه خوبیه.
4 - رادیو ، من شنونده ثابت رادیو جوانم

از راهنماییتون ممنونم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
w710
فقط چون دیزاینش با بقیه w ها فرق میکنه خوشم اومده ازش. کلا از گوشیهای اسپورت خوشم میاد. مزایا و معایبشو نسبت به w800 , w700 w810 بگین. فیلمبرداریش چطوره ؟

اگر میخواین سراغ این گوشی برین فقط به خاطر دیزاینش میتونه باشه مشکل عمده این گوشی و w700 اینه که دوربینشون اتو فوکس ندارن که بنابراین تو این مورد خرید w810 بهتره ...فیلمبرداری در تمام گوشیهای ذکر شده به همان اندازه کوچک هست(برای ریختن روی کامپیوتر مناسب نیستند)

w810
امتحان خودش رو پس داده ولی چون از کلی سال t630 داشتم از این مدل دیزاین خسته شدم. فیلمبرداریش چطوره ؟

از راهنماییتون ممنونم.

در نهایت دوربین w810 به خاطر داشتن اتو فوکس و فلاش برای عکسبرداری نسبت به اون w710 بهتره فیلمبرداری این دوتا هم همونطور که گفتم مثل هم و با همان اندازه کوچک هست....ولی خوب برای عکس گرفتن w810 بهترین انتخاب ممکن میتونه بین انتخابهاتون باشه...و اما میرسیم به 5500 ....کلا تجربه ندارم باهاش ولی فکر میکنم فیلمبرداری این گوشی از دو گوشی قبلی بهتر باشه یعنی فیلم رو با سایز بزرگتری میگیره...ولی همونطور که گفتم تو عکس w810 حرف اول رو میزنه!!!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان سلام.
بعد از مدت ها می خوام یه گوشی بگیرم تا سقف 300 تومن.
بعد از اینکه کل این تاپیک رو خوندم و یه مقدار اینور اونور رو گشتم به سه تا گوشی رسیدم.

5500
قبلا se داشتم با وجود اینکه فوق العاده ازش راضی بودم و عالیه ولی یه مقدار منوهاش برام خسته کننده شده اینه که بدم نمی آد نوکیا بخرم. این گوشی از نظر خاص بودن برام جالبه. میشه در مورد کیفیت کیفیت دوربینش ( فلاش ، اتوفوکوس و ... ) و پلیرش برام توضیح بدین. کلا چجور گوشی هستش و قیمتش الان چنده. فیلمبرداریش چطوره ؟

w710

w810

از راهنماییتون ممنونم.
فیلم برداری 5500 176 *144 هست.دوربینش به پای دبلیو 700 هم نمیرسه. به نظر من صداش از اسپیکر فوق العاده است ولی کیفیت هندز فریش مثل سونی اریکسون نمیشه! ولی چون سیمبیانه .ممکنه به کارت بیاد
در ضمن مثل اینکه اخیرا کمیاب هم شده!
به نظر من هم دیلیو 810 بین همشون انتخاب بهتریه(با توجه به اینکه عکاسی خوب برات مهمه)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
5500 علاوه بر کم یاب شدنش یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه بعد یه مدت کی پدش یا میشکنه یا از جا در میاد یه جور نقص در طراحی من خودم تعمیرکارم زیاد دیدم که اینجوری شده باشه.

بالا