magserver2000
Registered User
راسی گویا 290 هم توی علاادین رویت شده ...
ولی اونطور که پيداست دوربين 'ش يه 2 مگاپيکسل ضعيف هست و عملا نقش يه چيزی مثل دوربين W800/W810/K750 رو ایفا نمیکنه :hmm: // نظر'ت راجبه Z610 چی هست (!؟) طراحی 'ش که واقعا جای بحث نمیذاره
دوستان یک k1 گرفتم براش 300 ...
گارانتیش یا زهرا بود / مداح اهل بیت بود / نمیدونم از این 50 تومانی ها بود ...
مبارک باشه آقا..... عجب گارانتیهای جالبی....از کجا ساپورت میشن؟!!!...باید گارانتیهای معتبری باشن:lol: :lol:
واقعا بره خودم هم جالب بود چنین گارانتیهایی .!.
ولی عجب خوشگله این k1 لامصب ...
عزیزان کسی از متعلقات داخل جعبهي d900 خبر داره ؟! و این که چه جور گوشی هستش ...
گوشي نوكيا 5500 هم قيمتش تو اين محدودس؟ چنده؟
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟
w710
فقط چون دیزاینش با بقیه w ها فرق میکنه خوشم اومده ازش. کلا از گوشیهای اسپورت خوشم میاد. مزایا و معایبشو نسبت به w800 , w700 w810 بگین. فیلمبرداریش چطوره ؟
w810
امتحان خودش رو پس داده ولی چون از کلی سال t630 داشتم از این مدل دیزاین خسته شدم. فیلمبرداریش چطوره ؟
امکاناتی که از گوشی می خوام
1 - دوربین خوب حداقل 2 ، نه برای دکور واقعا بشه باهاش عکس گرفت.
2 - پلیر معمولی ، چون زیاد تو سفر هستم بدم نمی آد کیفیت صداش خوب باشه.
3 - سیمبین باشه بهتر ، یعنی اگه 5500 دوتا فاکتور بالا رو داره گزینه خوبیه.
4 - رادیو ، من شنونده ثابت رادیو جوانم
از راهنماییتون ممنونم.
فیلم برداری 5500 176 *144 هست.دوربینش به پای دبلیو 700 هم نمیرسه. به نظر من صداش از اسپیکر فوق العاده است ولی کیفیت هندز فریش مثل سونی اریکسون نمیشه! ولی چون سیمبیانه .ممکنه به کارت بیاددوستان سلام.
بعد از مدت ها می خوام یه گوشی بگیرم تا سقف 300 تومن.
بعد از اینکه کل این تاپیک رو خوندم و یه مقدار اینور اونور رو گشتم به سه تا گوشی رسیدم.
5500
قبلا se داشتم با وجود اینکه فوق العاده ازش راضی بودم و عالیه ولی یه مقدار منوهاش برام خسته کننده شده اینه که بدم نمی آد نوکیا بخرم. این گوشی از نظر خاص بودن برام جالبه. میشه در مورد کیفیت کیفیت دوربینش ( فلاش ، اتوفوکوس و ... ) و پلیرش برام توضیح بدین. کلا چجور گوشی هستش و قیمتش الان چنده. فیلمبرداریش چطوره ؟
w710
فقط چون دیزاینش با بقیه w ها فرق میکنه خوشم اومده ازش. کلا از گوشیهای اسپورت خوشم میاد. مزایا و معایبشو نسبت به w800 , w700 w810 بگین. فیلمبرداریش چطوره ؟
w810
امتحان خودش رو پس داده ولی چون از کلی سال t630 داشتم از این مدل دیزاین خسته شدم. فیلمبرداریش چطوره ؟
امکاناتی که از گوشی می خوام
1 - دوربین خوب حداقل 2 ، نه برای دکور واقعا بشه باهاش عکس گرفت.
2 - پلیر معمولی ، چون زیاد تو سفر هستم بدم نمی آد کیفیت صداش خوب باشه.
3 - سیمبین باشه بهتر ، یعنی اگه 5500 دوتا فاکتور بالا رو داره گزینه خوبیه.
4 - رادیو ، من شنونده ثابت رادیو جوانم
از راهنماییتون ممنونم.