Penet
کاربر تازه وارد
W810 فقط بدیش خزیشه ! وگرنه من تاحالا ندیدم هنگ منگ کنه !
آقایون جمعیت ولاتفرقوا مرسی ازتون
من تمام پیشنهادات رو یادداشت می کنم تا 2 روز دیگه که میرم علاالدین همه رو بررسی کنم
اما
1- بازهم اگر موردی بین 250 تا 280 بنظرتون میرسه حتما بگید
2- من از کجا بفهمم w810i مالزی هست ؟
3- یکی می گفت که 810 خیلی هنگ می کند و بد آنتنه !! البته من تا حالا اینجوری نشنیده بود . راست میگه ؟
بازم منتظر راهنماییتون هستم شدید
داریوش خان می دونستی قاب 6233 بعد از مدّتی به علّت ساییدگی به رنگ صورتی در میاد ؟؟؟؟6233 هم گوشی خوبیه. مشکیش هم قشنگه البته ساده است.
4- مالزی و چین فرقی نداره، فقط حتماً باید نوشته باشه ساخت کجاست.
من فکر میکنم چین بهتر باشه ...!
شوخی می کنی !! چینیش بهتره ؟
آقا اینجا یکی از دوستان گفت گارانتی اصلیش سیتادل هست
گارانتی کیاتل چطوره ؟
داریوش خان می دونستی قاب 6233 بعد از مدّتی به علّت ساییدگی به رنگ صورتی در میاد ؟؟؟؟
من اینجا مغز متفکّر پیدا کردن مشکلات طرّاحی گوشی های نوکیا هستم. تقصیر شرکت نوکیاست نه من.
اينو خيلي باحال اومدي![]()
من چند هفته هست که می خوام یه گوشی بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی یعنی گیج شدم شما با 350 تومن چه گوشی رو به من پیشنهاد می کنید فرقی نمی کنه چه مارکی باشه ولی اگه ممکنه سونی اریکسون یا نوکیا باشه بقیه مارک هارو زیاد خوشم نمیاد مثل زیمنس و سمسونگ و ال جی و موترولا و ...
لطفاً گوشی هایی که نام می برین قیمت هاشون و مشخصاتشون بگید .
بابا شما باید تو هر تاپیکی بینتون جنگ و جدل راه بیفته؟![]()
یه کم هم جلوی خودتونو بگیرید![]()
والا تا اونجایی که ما میدونیم اورجینالش چینه البته مالزی هم خیلی با این فرقی نمیکنه...البته قبل از خرید حتما به قاب و بدنه نگاه کن شماره سریالهاشو هم چک کن سریال اصلی باشه دوربین و اسپیکر و مدت زمان رو هم از منوی مخفی چک کن...گارانتی اصلی همون سیتادله من زیاد با گارانتی آشنایی ندارم به نظرم تو ایران چیز بیخودیه البته شاید من اینجور فکر میکنم...یه مموری 512 با آداپتور سی دی با کابل یو اس بی و هدست هم فکر کنم همراه این گوشی باشه![]()