• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
بله ، جاوا منشی نداره // در این صورت اون مواردی که اشاره کردم موجود هستند بين سيمبينهای دارای دوربين 2 مگاپيکسل + زيره 450.000
پيشنهاد من N70 هست

من خودم نظرم بیشتر روی N 71 هستش ... که کمتر هم خز شده.... فقط تو عکس ها هر چی نگاه میکنم متوجه نمیشم... که این JOYSTICK داره... یا مثل 6260 چپ و راست و بالا و پایینش با دکمه است؟ کسی می دونه...

راستی مشکل ویژه ای نداره N71؟ مثلا سریال چنج باشه... یا ساخت کشور های مختلف ؟ یا صدای کم و ... کسی خبر داره؟

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه گوشی میخوام که:
1- حداکثر 400 تومن باشه
2-تاشو و باریک یا بهتره بگم که خیلی باریک باشه و ظریف
3-دوربین برای عکاسی با تنظیمات زیاد(در حد حرفه ای!) و فیلم برداری نامحدود با کیفیت dvd !! داشته باشه و جای دوربین هم در لبه جانبی محل تا شدن گوشی باشه مث n93
4-کی پد راحتی داشته باشه طوری که راحت و سریع بشه باهاش sms نوشت(این برام مهمه)
5-سیمبیان باشه
خودم قبلا گوشی سامسونگ D830 رو انتخاب کرده بودم ولی این گوشی سیمبیان نیس و دوربینش هم در حد مورد نظز من نیست و باتری خیلی ضعیفی هم داره حالا هم زوم کردم روی N76 که هنوز ایران نیومده و بالای 400 هم هست؟!
حالا نظر اساتید چی باشه؟!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من خودم نظرم بیشتر روی N 71 هستش ... که کمتر هم خز شده.... فقط تو عکس ها هر چی نگاه میکنم متوجه نمیشم... که این JOYSTICK داره... یا مثل 6260 چپ و راست و بالا و پایینش با دکمه است؟ کسی می دونه...
راستی مشکل ویژه ای نداره N71؟ مثلا سریال چنج باشه... یا ساخت کشور های مختلف ؟ یا صدای کم و ... کسی خبر داره؟

Joy-Stick نداره // دکمه های جهتی داره ، سريال چنج البته مشکل ويژه به حساب نمیاد
شما میتونيد با گارانتی های مختلف و قيمت ها متفاوت تهيه کنيد ، گويا گارانتی اصلی " نيا " میده 390.000 و کلا سريال رو میشه چک کرد هنگام خريد
از طرفی گويا پارساتل [ احتمالا چنج ] میده 360.000 / از نظر باتری به مانند N70 عمل میکنه / يکی از بزرگترين معایب N71 افتادن خش روی LCD هست

http://i13.tinypic.com/48hix3s.jpg

میتونيد 24 صفحه مفيد رو در pHalls پيرامون N71 بخونيد.

یه گوشی میخوام که:
1- حداکثر 400 تومن باشه
2-تاشو و باریک یا بهتره بگم که خیلی باریک باشه و ظریف
3-دوربین برای عکاسی با تنظیمات زیاد(در حد حرفه ای!) و فیلم برداری نامحدود با کیفیت dvd !! داشته باشه و جای دوربین هم در لبه جانبی محل تا شدن گوشی باشه مث n93
4-کی پد راحتی داشته باشه طوری که راحت و سریع بشه باهاش sms نوشت(این برام مهمه)
5-سیمبیان باشه
خودم قبلا گوشی سامسونگ D830 رو انتخاب کرده بودم ولی این گوشی سیمبیان نیس و دوربینش هم در حد مورد نظز من نیست و باتری خیلی ضعیفی هم داره حالا هم زوم کردم روی N76 که هنوز ایران نیومده و بالای 400 هم هست؟!
حالا نظر اساتید چی باشه؟!

به طور کلی چنين گوشی توليد نشده (!!)
قيمت N76 به طور رسمی حدودا 550$ هست // حساب کنيد ایران عرضه بشه به طور عمده چه شرايطی پيدا میکنه
D830 هم با شرايط شما همونطور که اشاره کرديد نمیخونه ، قيمت'ش هم 295.000 هست
با توجه به سيمبين + دوربین + 400.000 ، شما هم شرايطی مثل دوست بالاييمون دارين

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استاد Dark Knight شما چی پیشنهاد میدین؟!اگر زیبایی ظرافت و کیفیت عکاسی عالی(حالت ماکرو دقیق و با بهترین کیفیت هم برام خیلی مهمه و فلش و اتوفوکوس هم همینطور) و کی پد مناسب برای sms و سیمبین رو در نظر بگیرین چه گوشی ای رو پیشنهاد می کنین؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگر زیبایی ظرافت و کیفیت عکاسی عالی(حالت ماکرو دقیق و با بهترین کیفیت هم برام خیلی مهمه و فلش و اتوفوکوس هم همینطور) و کی پد مناسب برای sms و سیمبین رو در نظر بگیرین چه گوشی ای رو پیشنهاد می کنین؟!

با این تفاسیر که گفتین...و با توجه به سیمبین بودن...نوکیا ن73 به چشم میاد منتها نه ظریف هست نه باریک...البته جدیدا قیمت ندارم ازش... گوشی با دوربین بهتر واسه عکسبرداری هم هست منتها جاواست...منظورم ک800 که قیمت اینو هم جدیدا ندارم....ولی با توجه که گفتین بسیار باریک باشه و ظریف گوشی دی900 سامسونگ این خاصیت رو داره کشویی هست و اینم سیمبین نداره ولی ارزش امتحان کردن رو داره مخصوصا که الان به پایینترین قیمت خودش رسیده (حدود 250 تا 260)...به طور کلی تمام مواردی که گفتین تا حالا در یک گوشی جمع نشده....از لحاظ دوربین هم تمام گوشیهای فوق دوربین 3.2 دارن و ترتیب کیفیت عکسهای اونا به این ترتیبه: ک800>ن73>دی900

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ممکنه اگر حواست نباشه درشو محکم ببندی lcd ش خش بیفته روش جدا به خاطر اینکه خز نیست میخوای اون هیکل مهیب رو تحمل کنی؟!!...پیشنهاد من هم اینه که این تفکرات بیخودی راجع به تئوری خزیت رو کنار بذاری و همون ن70 رو بگیری!!!

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
ممکنه اگر حواست نباشه درشو محکم ببندی lcd ش خش بیفته روش جدا به خاطر اینکه خز نیست میخوای اون هیکل مهیب رو تحمل کنی؟!!...پیشنهاد من هم اینه که این تفکرات بیخودی راجع به تئوری خزیت رو کنار بذاری و همون ن70 رو بگیری!!!

ببینید، مشکلم فقط با خز بودنش نیست... امروز یکی از بچه ها می گفت N70 اگر حجم دیتا ها ش بره بالا زیاد هنگ می کنه، صداش هم ظاهرا کمه.... من مثل اون دوستمون می خواستم حتما کشویی باشه ولی چیزی پیدا نکردم، حالا بازم دوستان اگر مورد بهتری از N71 سراغ دارن حتما استقبال می کنم... من خودم از ریخت و قیافه N71 زیاد هم خوشم نمیاد... ولی تو این بازار که هیچ گوشی پیدا نمیشه دیگه چاره ای نیست... اگر N95 یه خورده بگذره از اومدنش دقیقا همونه که می خوام... فعلا انتخاب دیگه ای نیست؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ببینید، مشکلم فقط با خز بودنش نیست... امروز یکی از بچه ها می گفت N70 اگر حجم دیتا ها ش بره بالا زیاد هنگ می کنه، صداش هم ظاهرا کمه.... من مثل اون دوستمون می خواستم حتما کشویی باشه ولی چیزی پیدا نکردم، حالا بازم دوستان اگر مورد بهتری از N71 سراغ دارن حتما استقبال می کنم... من خودم از ریخت و قیافه N71 زیاد هم خوشم نمیاد... ولی تو این بازار که هیچ گوشی پیدا نمیشه دیگه چاره ای نیست... اگر N95 یه خورده بگذره از اومدنش دقیقا همونه که می خوام... فعلا انتخاب دیگه ای نیست؟
آقا صدای ان 71 هم زیاد تعریفی نیست! فقط یه ذره با کیفیته وگرنه بلندی چندانی نداره

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها خواهش می کنم اگه میشه فوری راهنماییم کنید، 1 گوشی می خوام که:
1- سیمبین باشه (برای نصب دیکشنری)
2- دوربینش برام مهمه که VGA نباشه
3- ازش برای موزیک اصلا نمی خوام استفاده کنم.
4- حدود 450.000 تومان هم پول دارم.
5- دلم می خواست حتی المکان کشویی باشه... ولی چیزی پیدا نکردم.... روی 6280 نرم افزار نصب میشه یا نه؟ توی GSM.IR نوشته سیستم عامل ندارد...

مرسی

خب آخه بالاخره من چه کنم؟ با اون مشخصات بالا که قبلا گفتم، فقط سری های N نوکیا هستش؟ من الان 6260 دارم... ازشم خیلی راضیم... اگر دوربینش VGA نبود هیچ وقت عوضش نمی کردم... یعنی همین چند مدل به درد من می خورن؟ خودمونیم ها.... بین این همه گوشی تنوع خیلی کمه ها!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
!اگر زیبایی ظرافت و کیفیت عکاسی عالی(حالت ماکرو دقیق و با بهترین کیفیت هم برام خیلی مهمه و فلش و اتوفوکوس هم همینطور) و کی پد مناسب برای sms و سیمبین رو در نظر بگیرین چه گوشی ای رو پیشنهاد می کنین؟!

کيپد جهت SMS رو که بايد خودتون تست کنين ، هرکسی با يه گوشی راحت هست و از این نظر تفاوت هست.
با 400.000 بودجه گوشی ای که دوربين بالای 2MP داشته باشه + سيمبين سراغ ندارم
دقيقا سيمبين رو برای چی میخوای ، اینطوری شايد بهتر بشه نتيجه گرفت // الان P990 رو میتونی تهيه کنی که برای SMS هم از قلم و هم از کيبورد'ش میتونی استفاده کنی + دوربينش 2 مگاپيکسل واقعا خوب هست + Symbian UIQ 3.0 هم هست که درحال رشده !! ولی اگر سری 60 در نظر داری همون N70 با توجه به اینکه جواب'ش رو پس داده بد نيست ، حالا میشه مشکلات'ش رو بررسی کرد ...

گزينه های شما همون مواردی 'ند که صفحه قبل اشاره شد
N70 هم مشخصا کند میشه به خاطر سيستم'ش // البته N70 يکمی به طور نرمال کند هست در Load کردن منوها که البته شايد با آپديت Firmware رفع شده باشه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ببین نه تنها ن70 بلکه تمام گوشیهای نوکیا که سیستم عامل سیمبین دارن با افزایش حجم اطلاعات سرعتشون کم میشه و در بعضی موارد که حجم اطلاعات بیش از حده ممکنه هنگ هم بکنه!!!!....مختص ن70 تنها نیست...بلندی صدای ن71 هم چنان تفاوتی نمیکنه که به خاطرش بخوای اونو بگیری....اتفاقا همین ن70 به خاطر اینکه تو حجم اطلاعات بالا کمتر هنگ میکنه تقاضاش زیاده!!!!....

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
کسی ما رو درست راهنمایی نکردا
راستش من 300000 تومان دارم و میخوام یه گوشی به نسبت خوب بخرم
فقط هم نوکیا یا سونی اریکسون
ولی اگر شما چیز بهتری سراغ دارید لطفا مرا راهنمایی کنید
ممنونم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ولی اگر شما چیز بهتری سراغ دارید لطفا مرا راهنمایی کنی

چیز بهتر که d900 سامسونگه که قیمتش عجیب پایین اومده!!!....واقعا دادن 260 تومن دادن بالای این گوشی مفته!!!...حالا به همه میگیم دی900 بخرین آخر سر خز میشه....لول

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
کسی ما رو درست راهنمایی نکردا
راستش من 300000 تومان دارم و میخوام یه گوشی به نسبت خوب بخرم
فقط هم نوکیا یا سونی اریکسون
ولی اگر شما چیز بهتری سراغ دارید لطفا مرا راهنمایی کنید
ممنونم

گزينه نسبتا مناسب تر رو من بهتون پيشنهاد دادم
121fs725372.gif
، حالا اگر میخواين همه موارد رو در نظر داشته باشين :
از سونی اريکسون تا 300.000 شما 5 گزينه داری که اینها هستند [ موارد مناسب تر
teef.gif
] :

W810
W800
W700
K750
S700

2 گزينه اول [ W810 و W800 ] موارد فوق العاده ای هستند
wassat.gif
جهت پخش موسيقی + عکس برداری ، هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل قوی دارند + اسپيکر مناسب + آپشنهای لازم جهت راحتی کار و مهم تر اینکه هر 2 با مموری کارت 512 مگ عرضه میشن که فضای نسبتا مناسبی رو بهت میده
reading.gif

با توجه به شرايط زمانی شايد با خريد W800 عملا بعد از مدتی برای فروش'ش به مشکل بخوری
164.gif
// از اون طرف W810 هم قيمت مناسبی پيدا کرده و شرايط کاملا آماده 'ست برای خريد'ش + اینکه جواب خود'ش رو پس داده
10.gif

W700 يه لول پايينتر از این 2 هست ، مموری 256 باهاش میدن + اینکه دوربين'ش Auto Focus نيست
au.gif

K750 برای کسانی که تا 180.000 بودجه دارن گزينه عالی ای هست ، يه کارت 64 مگ باهاش میدن و دوربين 2 مگاپيکسل به مانند W800 داره
mayi.gif

S700 هم با توجه به قديمی بودن + قيمت نسبتا [ همچنان ] بالا 'ش زياد قابل اطمينان نيست ، دوربين 1.3 خوب بهت میده + 32 مگ مموری
weep[1].gif

با این شرايط از سونی اريکسون "باز هم" W810 مناسب هست
clap.gif

اما گفتی از نوکيا هم میخوای در نظر داشته باشی مواردی رو
298.gif
، به طور کلی موارد زيادی بين 180.000 - 300.000 داره نوکيا که ارزش خريد ندارن
4fvgdaq_th.gif
و امکانات نرمال [ يا حتی میشه گفت پايين ] رو ارايه میدن و اون موارد رو اگر حذف کنيم تا 300.000 موارد مناسبی که میتونی داشته باشی
hippie7.gif
:

5500
5300
6233
6270
N70

برای 5500 يه تاپيک در بخش اصلی هست که میتونی کامل اطلاعات رو بگيری فقط تنها نکته 'ش اینه که گويا تا 290.000 پايين اومد ولی مدتی کمياب شده بوده ...
4628.gif

5300 هم راجبه 'ش توضيح دادن دوستانی که تهيه کردن که میتونی سرچ کنی ولی عملا بزرگترين نکته 'ش اسپيکر قوی'ش هست
whitehair.gif

6233 هم اگر بتونی زير 300.000 پيدا کنی طراحی نسبتا جالبی داره + اسپيکر مناسب
6270 رو هم بايد شانس بياری (!!) زير 300.000 پيدا کنی ولی من واقعا از'ش راضی بودم ، اسپيکر 'ش واقعا مناسب هست و دوربين 2 مگاپيکسل 'ش هم کار راه انداز هست و صفحه نمايش خوبی هم داره
hmm2.gif

اما N70 // N70 اسپيکر مناسبی داره + دوربين 2 مگاپيکسل نرمال ، کلا افت'ش خود'ش رو از نظر قيمت کرده و گويا تا 275.000 هم پايين اومده + اینکه جواب خود'ش رو هم پس داده و اگر N70 رو سرچ کنی همينجا n صفحه راجبه 'ش پيدا میشه
s2220.gif

این هم کليه مواردی که تا 300.000 از سونی اريکسون و نوکيا قابل تهيه بودن
127fs4555773.gif

چيزی که جا نموند ...
126fs2276022.gif

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گزينه نسبتا مناسب تر رو من بهتون پيشنهاد دادم
121fs725372.gif
، حالا اگر میخواين همه موارد رو در نظر داشته باشين :
از سونی اريکسون تا 300.000 شما 5 گزينه داری که اینها هستند [ موارد مناسب تر
teef.gif
] :

W810
W800
W700
K750
S700

2 گزينه اول [ W810 و W800 ] موارد فوق العاده ای هستند
wassat.gif
جهت پخش موسيقی + عکس برداری ، هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل قوی دارند + اسپيکر مناسب + آپشنهای لازم جهت راحتی کار و مهم تر اینکه هر 2 با مموری کارت 512 مگ عرضه میشن که فضای نسبتا مناسبی رو بهت میده
reading.gif

با توجه به شرايط زمانی شايد با خريد W800 عملا بعد از مدتی برای فروش'ش به مشکل بخوری
164.gif
// از اون طرف W810 هم قيمت مناسبی پيدا کرده و شرايط کاملا آماده 'ست برای خريد'ش + اینکه جواب خود'ش رو پس داده
10.gif

W700 يه لول پايينتر از این 2 هست ، مموری 256 باهاش میدن + اینکه دوربين'ش Auto Focus نيست
au.gif

K750 برای کسانی که تا 180.000 بودجه دارن گزينه عالی ای هست ، يه کارت 64 مگ باهاش میدن و دوربين 2 مگاپيکسل به مانند W800 داره
mayi.gif

S700 هم با توجه به قديمی بودن + قيمت نسبتا [ همچنان ] بالا 'ش زياد قابل اطمينان نيست ، دوربين 1.3 خوب بهت میده + 32 مگ مموری
weep[1].gif

با این شرايط از سونی اريکسون "باز هم" W810 مناسب هست
clap.gif

اما گفتی از نوکيا هم میخوای در نظر داشته باشی مواردی رو
298.gif
، به طور کلی موارد زيادی بين 180.000 - 300.000 داره نوکيا که ارزش خريد ندارن
4fvgdaq_th.gif
و امکانات نرمال [ يا حتی میشه گفت پايين ] رو ارايه میدن و اون موارد رو اگر حذف کنيم تا 300.000 موارد مناسبی که میتونی داشته باشی
hippie7.gif
:

5500
5300
6233
6270
N70

برای 5500 يه تاپيک در بخش اصلی هست که میتونی کامل اطلاعات رو بگيری فقط تنها نکته 'ش اینه که گويا تا 290.000 پايين اومد ولی مدتی کمياب شده بوده ...
4628.gif

5300 هم راجبه 'ش توضيح دادن دوستانی که تهيه کردن که میتونی سرچ کنی ولی عملا بزرگترين نکته 'ش اسپيکر قوی'ش هست
whitehair.gif

6233 هم اگر بتونی زير 300.000 پيدا کنی طراحی نسبتا جالبی داره + اسپيکر مناسب
6270 رو هم بايد شانس بياری (!!) زير 300.000 پيدا کنی ولی من واقعا از'ش راضی بودم ، اسپيکر 'ش واقعا مناسب هست و دوربين 2 مگاپيکسل 'ش هم کار راه انداز هست و صفحه نمايش خوبی هم داره
hmm2.gif

اما N70 // N70 اسپيکر مناسبی داره + دوربين 2 مگاپيکسل نرمال ، کلا افت'ش خود'ش رو از نظر قيمت کرده و گويا تا 275.000 هم پايين اومده + اینکه جواب خود'ش رو هم پس داده و اگر N70 رو سرچ کنی همينجا n صفحه راجبه 'ش پيدا میشه
s2220.gif

این هم کليه مواردی که تا 300.000 از سونی اريکسون و نوکيا قابل تهيه بودن
127fs4555773.gif

چيزی که جا نموند ...
126fs2276022.gif

سلام
واقعا ممنون از لطفت
w810 i سونی اریکسون خریدم
چون تو گفته هاتون به نظر میرسید از همش بهترخ
ممنونم

sh_evil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1گوشی می خوام حدود 250 تا 350 تومن سیمبین باشه می خوام کیفیت پخشش خوب باشه دوربینشم خوب باشه. ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من 1گوشی می خوام حدود 250 تا 350 تومن سیمبین باشه می خوام کیفیت پخشش خوب باشه دوربینشم خوب باشه. ممنون

N70 توصيه میشه // پست های ديگه همين تاپيک رو هم مطالعه کنين.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا