• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
دلیلش : اول از همه قیافه! دوم حذف شدن امکاناتی که تو ایران کاربرد نداره!

با اینکه از 70ان. خوشم میاد ولی چون خیلی دیگه زیاد شده, تکراریه برای آدم!

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
راستی قیمتش الان چنده؟
گارانتی اتصالات

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اول از همه قیافه! دوم حذف شدن امکاناتی که تو ایران کاربرد نداره!

مورد دوم در صورتی'ست که قيمت کاهش داشته باشه (!!) نه اینکه بيشتر باشه // قيافه هم که سليقه ای هست

راستی قیمتش الان چنده؟
گارانتی اتصالات

380.000

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
N72 میخوام بگیرم!
N70 به هیچ وجه!

بگیرم؟

دلیلش : اول از همه قیافه! دوم حذف شدن امکاناتی که تو ایران کاربرد نداره!

با اینکه از 70ان. خوشم میاد ولی چون خیلی دیگه زیاد شده, تکراریه برای آدم!

راستی قیمتش الان چنده؟
گارانتی اتصالات

golbon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک گوشی s700i سونی اریکسون دارم ومی خوام عوضش کنم.به نظر شما چی بخرم؟قبلا من اینو 460 خریده بودم با مخلفاتش اما الان نمی خوام بیشتر از 350 هزینه کنم.فکر می کنین بهترین گزینه چیه؟
ویژگی های مد نظر من:

1- ظریف وخوش دست باشه
2-بلندگوی خوبی داشته باشه
3-دوربینش زیاد مهم نیست ولی در بقیه موارد کارایی خوبی داشته باشه

اصلا همچین دوربینی هست؟
راستی مهم هم نیست که نوکیا باشه یا سونی اریکسون یا هر چی!
مرسی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان
من یک گوشی s700i سونی اریکسون دارم ومی خوام عوضش کنم.به نظر شما چی بخرم؟قبلا من اینو 460 خریده بودم با مخلفاتش اما الان نمی خوام بیشتر از 350 هزینه کنم.فکر می کنین بهترین گزینه چیه؟
ویژگی های مد نظر من:

1- ظریف وخوش دست باشه

اصلا همچین دوربینی هست؟
مرسی

سیستم عامل چی ؟!!...اگر معمولی جاوا میخوای پیشنهادهای من z3وk1 از موتورولا هست که در همه مواردی که گفتین به ویژه مورد 1 شما رو راضی خواهند کرد از سونی اریکسون هم زد 610 ( با طراحی دیوانه کننده )و دبلیو810 رو پیشنهاد میکنم از نوکیا هم 6233 به با قیمت تقریبی 250 خوبه و مواردی رو که گفتین شامل میشه از سامسونگ هم دی900 با دوربین 3.2 و طراحی بسیار زیبا و باریک و با قیمتی بسیار مناسب (حدود250) چشمک میزنه!!!!از طرف دیگه تو این قیمت دو تا گوشی سیمبین هم هست که با این قیمت مناسبه یکی ن70 نوکیاست یکی هم پی990 هست که البته این آخری در مورد 1 و 2 زیاد شما رو راضی نخواهد کرد ولی با توجه به افت قیمت شدید اون خریدش با 350 ارزش داره!!!!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان
ویژگی های مد نظر من:

1- ظریف وخوش دست باشه

اصلا همچین دوربینی هست؟
مرسی

با توجه به استفاده 'تون از S700 بايد کمی دقيق عمل کنيد
hanghead.gif
// S700 واقعا گوشی'ه خوبی هست و عوض کردن'ش با گوشی ديگه ای زياد راحت نيست
mpr.gif

خود من بعد از فروش S700 دنبال هر موردی که رفتم و تهيه کردم زياد راضی نمیشدم
sigh.gif
// اخر سر هم W900 رو به خاطر حالت چرخشی'ش گرفتم که نزديک به S700 باشه [ از نظر حداقل حالت کلی و صفحه نمايش 'ش ]
birgits_snill.gif

اگر W900 [ حتی دست 2 تميز ] گير میوردين انتخاب خوبی بود هرچند بيشتر از 350.000 قيمت داشته باشه ولی راضی'تون میکنه
tooth.gif

پيشنهاد من به طور کلی يکی از موارد سری W هست و يا P990 // سری W اکثرا خوش دست + اسپيکر خوبی دارند
ولی این رو بدونيد هيچ کدوم [ غير از W950 و W900 ] صفحه نمايش S700 رو ندارند
P990 ولی 2 مورد اول که میخواين رو نداره (!!)
352nmsp.gif
// ظريف نيست ولی خوش دست هست و البته اسپيکر'ش قوی نيست // ولی تعويض S700 به P990 گزينه مناسب تری هست
2mpe5id.gif

نيم نگاهی به W810 هم بد نيست // اسپيکر خوبی داره ، دوربين 2 مگاپيکسل قوی داره ، 512 مگ مموری کارت همراه'ش میدن و کلا يک Walkman کامل هست
mornincoffee.gif

K800 هم میتونست يک جايگزين شايسته باشه ولی اسپيکر'ش نسبت به گوشيهای سری W ضعيفتر هست و البته همونطور که میدونيد دوربين'ش بينظير هست
pinkglassesf.gif

از بين گوشيهای نوکيا 2 مورد يعنی N70 و N71 موارد نسبتا مناسبی هستند تا 350.000 که هر 2 دارای دوربين 2 مگاپيکسل هستند و اسپيکر نرمال
rainbowf.gif

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام به همه دوستان عزيز و Dark Knight گرامي مدير انجمن :). من بايد ظرف دو روز اينده يه گوشي براي داداشم كه تو شهرستان دكتره بخرم به دليل حجم زياد اطلاعات واقعا گيج شدم لطفا كمك كنيد . يه گوشي مي خوام بين 320 تا 400 تومن .
1 - دردسر ساز نباشه ( يعني هي نبايد برنامه هاش رو عوض و اپديت كرد ، فريمور كه نميدونم چيه زود به زود لازم نباشه عوش بشه ، مشكل سريال و اينجور چيزا نداشته باشه ، كلا اذيت نكنه )
2- صداش خوب باشه ( براي گوش كردن به موزيك و همينطور اسپيكرش )
3 - عكس خوب بندازه و كيفيت فيلم برداريش خوب باشه
4-فرمت هاي مختلف فايل هاي تصويري بشه توش ديد ( اصلا همچين چيزي داريم ؟ يا اينكه همه فايل ها بايد تبديل به 3gp بشن ؟) و همينطور فايل pdf و word بشه توش ديد ، اگه نشه هم زياد مهم نيست .
5 - ترجيحا سوني اريكسون يا نوكيا باشه ، اگر از مارك ديگري خوب بود لطفا اون رو هم بگيد .
يه پستي خوندم سوني اريكسون سريالاش مشكل دارن ، اين درسته يا نه ؟ جنس قلاب بهم نندازن يه وقت !
6- خوشگل و آبرومندانه و با كلاس باشه و فرتي از مد نيفته

اين گوشيه p1 سوني اريكسون هم خوشگله ، اين چنده ؟ قيمت p990i هم بنويسيد لطفا . سري w بهتره يا سري p . خداييش فكر كنيد براي برادر خودتون مي خواهيد انتخاب كنيد . دست همتون رو مي بوسم . مرسي

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان عزيز و Dark Knight گرامي مدير انجمن :). من بايد ظرف دو روز اينده يه گوشي براي داداشم كه تو شهرستان دكتره بخرم به دليل حجم زياد اطلاعات واقعا گيج شدم لطفا كمك كنيد . يه گوشي مي خوام بين 320 تا 400 تومن .
1 - دردسر ساز نباشه ( يعني هي نبايد برنامه هاش رو عوض و اپديت كرد ، فريمور كه نميدونم چيه زود به زود لازم نباشه عوش بشه ، مشكل سريال و اينجور چيزا نداشته باشه ، كلا اذيت نكنه )
2- صداش خوب باشه ( براي گوش كردن به موزيك و همينطور اسپيكرش )
3 - عكس خوب بندازه و كيفيت فيلم برداريش خوب باشه
4-فرمت هاي مختلف فايل هاي تصويري بشه توش ديد ( اصلا همچين چيزي داريم ؟ يا اينكه همه فايل ها بايد تبديل به 3gp بشن ؟) و همينطور فايل pdf و word بشه توش ديد ، اگه نشه هم زياد مهم نيست .
5 - ترجيحا سوني اريكسون يا نوكيا باشه ، اگر از مارك ديگري خوب بود لطفا اون رو هم بگيد .
يه پستي خوندم سوني اريكسون سريالاش مشكل دارن ، اين درسته يا نه ؟ جنس قلاب بهم نندازن يه وقت !
6- خوشگل و آبرومندانه و با كلاس باشه و فرتي از مد نيفته

اين گوشيه p1 سوني اريكسون هم خوشگله ، اين چنده ؟ قيمت p990i هم بنويسيد لطفا . سري w بهتره يا سري p . خداييش فكر كنيد براي برادر خودتون مي خواهيد انتخاب كنيد . دست همتون رو مي بوسم . مرسي

روزبه جان سعی میکنم کامل باشه
mpr.gif
:

1: آپديت Firmware يا به طور کلی عوض کردن'ش مساوی هست با کارکرد بهتر ، حذف يک سری باگ ها و استفاده راحت تر از گوشی و آنچنان کار دردسرسازی نيست
shy.gif

3: کيفيت خوب فيلمبرداری رو فکر میکنم اگر حذف کنی بهتر باشه // به طور کلی گوشی ای که واقعا فيلمبرداری'ش خوب باشه N93 , N93i , N95 هستن که قيمتهاشون بالای 670.000 تومان هست و موارد ديگری مثل N73 / W900 / 6233 و .. بيشتر روی LCD خود گوشی کيفيت مناسب میدهند تا روی مانيتور
2mpe5id.gif

4: همونطور که اشاره کردی يکی از راه کارها تبديل به 3GP هست و ديگری تبديل به Mp4 که با کيفيت بالا صورت میگيره // ديدن PDF و همچنين ديدن اسناد آفيس کلا روی این LCD های کوچک دلچسب نيست و نکته اینکه گوشيهای مبتنی بر جاوا چنين قابليتی رو ندارن [ امکان تبديل به فايلهای تحت وب و غيره وجود داره که البته دردسر ساز هست ]
mornincoffee.gif

5: در مورد سريال تعويضی بايد هنگام خريد چک کنيد
birgits_snill.gif

6: این مورد اگر به طور کلی منظور زياد نشدن گوشی باشه قابل پيش بينی نيست // نمونه 'ش P990 که از اول کم پيدا میشد ولی با کاهش وحشتناک و ناگهانی قيمت زياد شد
hanghead.gif

P1 هنوز عرضه نشده
352nmsp.gif

در مورد قيمت P990 در تاپيک قيمت روز سوال کنيد دوستان دقيق میگن ولی قيمت هايی که من از P990 دارم
girl_sigh.gif

ساخت چين و گارانتی متفرقه حدودا 310.000
ساخت چين و گارانتی نوين حدودا 330.000
ساخت فرانسه و گارانتی ایرافون حدودا 350.000
ساخت فرانسه و گارانتی پارس نيکاتل حدودا 400.000
ساخت فرانسه و گارانتی اصی [ سيتادل ] حدودا 485.000

که البته بسته به روز داره (!!) و ممکن هست امروز بريد و ببينيد گرونتر شده فردا ارزونتر يا ..
eek5.gif

در مورد اینکه سری W بهتره يا سری P در يک کلام نمیشه گفت
7165.gif

اما پيشنهاد من يک گوشی از سری W هست
14.gif

1: W850
2: W810
و يا P990

این 2 مورد دردسرساز نيستند // صدای هر 2 'شون خوبه
tooth.gif
// هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل نسبتا مناسبی دارند [ جهت عکاسی ]
pinkglassesf.gif
// هر 2 فايلهای تصويری Mp4 رو با کيفيت بالا پخش میکنند // هر 2 سونی اريکسون هستند // W850 هنوز زياد نشده ولی W810 بين مردم زياد پيدا میشه
به طور کلی این 2 مورد هر 5 نکته ای که میخواين رو دارن
4chsmu1.gif

W850 از 380.000 تا 480.000 پيدا میشه و W810 از 240.000 تا 340.000
rainbowf.gif

در مورد P990 يک تاپيک واقعا پربار موجود هست و تمامی مواردی که میخواين رو داره غير از اسپيکر بلند
icare.gif
// اسپيکر'ش کاملا نرمال هست و از طريق هندزفری هم کيفيت خوبی میده
3110.gif

يه پيشنهاد : پست های چند صفحه آخر این تاپيک رو هم بخونيد
rainbowf.gif

اگر مورد خاصی رو در نظر داريد بگين تا بررسی بشه
263cylj.gif

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
با تشكر بابت پاسختان . با مراجعه به تاپيك p990 به دليل اينكه ديدم يه سري مشكل داره و دردسرساز هست عطايش را به لقايش بخشيدم و از خير آن گذشتم . چند سوال برايم پيش آمده كه با اجازه شما مطرح مي كنم :

1- گوشي w810i فونت فارسي را ساپورت مي كند ( چون 990 كه مشكل داره ) و اگر ساپورت مي كند موقع تايپ كردن بايد حفظ باشيم هر حرف روي صفحه كليد كجاست يا اينكه كلمات فارسي رو روي صفحه كليد نوشته اند .

2- گوشي هاي نوكيا هم اين مشكل سريال اصل و تقلبي رو دارن يا فقط براي سوني اريكسونه ؟

3- فرق p990 با p990i چيه ؟ يا اينكه فرقي ندارند ؟

4- گوشي هاي سوني اريكسون نياز به آنتي ويروس ندارند ؟ چون شنيدم اونايي كه سيستمشون سيمبن هست لازم دارن

5- از نظر فيزيكي كدام گوشي مقاوم تر است ، مثلا بين n70 و يا w510i و كلا بين se و نوكيا . اگه از دست آدم بيفته

6- متاسفانه تاپيك قيمت روز را پيدا نكردم :blush: اگر ممكنه لينكش را قرار بدهيد .

7- نظر تخصصي شما راجع به n70 music edition ( كيفيت عكس و اينكه دوربينش امكان زوم دارد ، كيفيت صدا و قيمتش و تنها در يك رنگ مشكي است يا چند رنگ و ... ) و اگر قبلا بحث شده در كدام تاپيك ؟

8- نظر شما راجع به n71 و اگر قبلا بحث شده در كدام تاپيك

9- w810i و n70 M E داراي چقدر حافظه اند ؟ كارت مموري مي خورند و موقع خريد كارت مموري چند مگ به آدم مي دهند ؟

10- گوشي هاي نوكيا هم بايد فريمورشون رو هرچند وقت يكبار عوض كرد يا از اين كارها لازم نيست و اينكه اين ارتقاي فريمور را بيرون هم خدمات موبايلي ها انجام مي دهند يا خودمان بايد انجام دهيم و هزينه اين كار چقدر است ؟

11- از توجه شما ممنونم :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با تشكر بابت پاسختان . با مراجعه به تاپيك p990 به دليل اينكه ديدم يه سري مشكل داره و دردسرساز هست عطايش را به لقايش بخشيدم و از خير آن گذشتم . چند سوال برايم پيش آمده كه با اجازه شما مطرح مي كنم :

1- گوشي w810i فونت فارسي را ساپورت مي كند ( چون 990 كه مشكل داره ) و اگر ساپورت مي كند موقع تايپ كردن بايد حفظ باشيم هر حرف روي صفحه كليد كجاست يا اينكه كلمات فارسي رو روي صفحه كليد نوشته اند .

2- گوشي هاي نوكيا هم اين مشكل سريال اصل و تقلبي رو دارن يا فقط براي سوني اريكسونه ؟

3- فرق p990 با p990i چيه ؟ يا اينكه فرقي ندارند ؟

4- گوشي هاي سوني اريكسون نياز به آنتي ويروس ندارند ؟ چون شنيدم اونايي كه سيستمشون سيمبن هست لازم دارن

5- از نظر فيزيكي كدام گوشي مقاوم تر است ، مثلا بين n70 و يا w510i و كلا بين se و نوكيا . اگه از دست آدم بيفته

6- متاسفانه تاپيك قيمت روز را پيدا نكردم :blush: اگر ممكنه لينكش را قرار بدهيد .

7- نظر تخصصي شما راجع به n70 music edition ( كيفيت عكس و اينكه دوربينش امكان زوم دارد ، كيفيت صدا و قيمتش و تنها در يك رنگ مشكي است يا چند رنگ و ... ) و اگر قبلا بحث شده در كدام تاپيك ؟

8- نظر شما راجع به n71 و اگر قبلا بحث شده در كدام تاپيك

9- w810i و n70 M E داراي چقدر حافظه اند ؟ كارت مموري مي خورند و موقع خريد كارت مموري چند مگ به آدم مي دهند ؟

10- گوشي هاي نوكيا هم بايد فريمورشون رو هرچند وقت يكبار عوض كرد يا از اين كارها لازم نيست و اينكه اين ارتقاي فريمور را بيرون هم خدمات موبايلي ها انجام مي دهند يا خودمان بايد انجام دهيم و هزينه اين كار چقدر است ؟

11- از توجه شما ممنونم :)

پس به طور کلی P990 رو از ليست حذف کرديد

1: این سوال رو دقيق نمیدونم چون خود'م دنبال فارسی سازی سری W نبودم ولی اگر در " این قسمت " مطرح کنيد حتما دوستان جواب میدن
2: هم سريال اصلی و هم سريال چنج پيدا میشه
3: تفاوتی ندارن و اون I به معنی International هست
4: کلا ويروس خاصی برای گوشيهای مبتنی بر جاوا ديده نشده و در نتيجه انتی ويروسی هم نياز نبوده ولی برای گوشيهای سيمبين آنتی ويروس های مختلفی پيدا میشه و البته به طور کلی پديده ويروس گرفتن زياد مطرح نيست
5: بسته به شرايط داره // اگر از فاصله زياد بيفتن هر 2 دچار مشکل میشوند
6: در " این قسمت "
7: تا جايی که من اطلاع دارم يکی از دوستان " Ace Of Spades " این گوشی ( N70 ME ) رو دارند [ که البته بن شدن !! ] // بايد ديد قيمت روز'ش به چه ترتيب هست // اضافه شدن رم 1 گيگ و آپشنهای ديگر و ظاهر تفاوت اصلی'ش با N70 هست
8: اگر کسی دنبال گوشی تاشو باشه و بخواد امکانات نسبتا بالايی رو هم داشته باشه N71 توصيه میشه // يعنی اگر تاشو بودن فاکتوری مهم باشه N71 گزينه واقعا جالبی 'ست در غير این صورت روی گزينه های ديگه هم میشه بيشتر فکر کرد
9: W810 دارای 20 مگ حافظه داخلی هست و يک مموری کارت 512 مگ باهاش میدن و N70 ME دارای 20 مگ مموری داخلی هست و حافظه 1 گيگ همراه'ش میدن و W810 تا 2 گيگ مموری رو ساپورت میکنه [ بالاتر هنوز جواب قطعی نداره ]
10: هيچ فرقی نمیکنه که سونی اريکسون باشه يا نوکيا و آپديت Firmware هم الزامی نيست // يک وقت موردی مثل P990 پيش میاد که واقع با آپديت تفاوت چشميگيری میکنه و ارزش'ش رو داره ولی زمانی هست که میدونيم با آپديت عملا به مورد جديد و به درد بخوری نمیرسيم // خودتون میتونيد انجام بدين [ ترجيها با Adsl ] و البته اگر حين کار مشکلی پيش بياد بايد تعمير بشه گوشی // بيرون هم هستند مکان هايی [ مثل Aladdin ] که اینکار رو انجام میدن
11: خواهش میکنم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
خيلي ممنون كه اينقدر سريع پاسخ ميديد :) . با توجه به راهنمايي هاي ارزنده شما تصميم گرفتم يك گوشي از نوكيا (n71 به دليل ظاهر زيباش ) و يك گوشي از سوني اريكسون ( w850 or w810 ) به برادرم معرفي كنم تا ديگه از اينجا به بعدش رو خودش تصميم بگيره . آخرين سوالي كه برام مي مونه همين انتخاب بين دو گوشي سوني اريكسون هست كه مي خوام بدونم به نظر شما چه امكاناتي 850 از 810 بالاتر داره و آيا اين امكانات ارزش حدودا 100 تومان اختلاف قيمت رو مي پوشونه يا نه ؟ پيروز و پايدار باشيد .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خيلي ممنون كه اينقدر سريع پاسخ ميديد :) . با توجه به راهنمايي هاي ارزنده شما تصميم گرفتم يك گوشي از نوكيا (n71 به دليل ظاهر زيباش ) و يك گوشي از سوني اريكسون ( w850 or w810 ) به برادرم معرفي كنم تا ديگه از اينجا به بعدش رو خودش تصميم بگيره . آخرين سوالي كه برام مي مونه همين انتخاب بين دو گوشي سوني اريكسون هست كه مي خوام بدونم به نظر شما چه امكاناتي 850 از 810 بالاتر داره و آيا اين امكانات ارزش حدودا 100 تومان اختلاف قيمت رو مي پوشونه يا نه ؟ پيروز و پايدار باشيد .

اول " W810 Vs W850 " (!!)
خب راست'ش رو بخوای من اگر باشم بدون توجه به موارد جانبی W810 رو ( سريال چنج ) تهيه میکنم به قيمت 240.000
W850 در این موارد برتر از W810 هست :

1: صفحه نمايش بزرگتر
2: ساپورت A2DP
3: مموری 1 گيگ
4: طراحی ( که البته سليقه ای هست )

اما W810 دوربين'ش بهتر هست و W850 به عبارتی AutoFocus نداره و کلا دوربين W850 يه سر و گردن از W800/W810/K750 ضعيفتر هست
از طرفی موردی که شما میخواين // يعنی نسبتا تک بودن رو هم W810 نداره ولی W850 داره
و البته دکمه های جهتی W850 واقعا راحت نيستند
" این پست " رو پيرامون ٌW850 بخونيد بد نيست

معايب N71 هم به این ترتيب هست :

1: افتادن خش روی LCD // " این عکس " رو ببينيد اگر محافظ نبود این ترکها روی LCD خود گوشی میفتاد // عکس از فالز هست
2: سایز بزرگ ( وقتی که باز میشه )

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد جناب مدير ميشه يك توضيح كامل راجع به سامسونگ P850 ارائه بدين(تمام خصوصياتش، محاسن و معايبش، قيمتش و مقايسه اش با گوشي هاي هم رده)
خيلي ممنون.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ببخشيد جناب مدير ميشه يك توضيح كامل راجع به سامسونگ P850 ارائه بدين(تمام خصوصياتش، محاسن و معايبش، قيمتش و مقايسه اش با گوشي هاي هم رده)
خيلي ممنون.

يه پيشنهاد : جناب " حسام " رو گير بياريد و سوالات ريز'تون رو از'شون بپرسين // تحت هر شرايطی کسی که با گوشی کار میکنه آشناتر هست با مسايل'ش
در مورد مقايسه " این قسمت " رو نگاه کنيد ، چند مورد نسبتا مشابه'ش معرفی شدن
P850 نکات مثبتی مثل داره :

1: 73 مگابايد مموري داخلي
2: صفحه نمايش با کيفيت
3: دوربين 3.2 قوي
4: Tv Out

داره و البته نکته منفی'ش مشکل سامسونگ در اجرای " جاوا " هست // البته نکته ديگه این که حالا که D900 با مشخصات نسبتا مشابه و قيمت عالی به فروش میرسه میتونه رقيب بسيار جدی ای باشه برای P850

بالا