سلام به همه دوستان عزيز و Dark Knight گرامي مدير انجمن
. من بايد ظرف دو روز اينده يه گوشي براي داداشم كه تو شهرستان دكتره بخرم به دليل حجم زياد اطلاعات واقعا گيج شدم لطفا كمك كنيد . يه گوشي مي خوام بين 320 تا 400 تومن .
1 -
دردسر ساز نباشه ( يعني هي نبايد برنامه هاش رو عوض و اپديت كرد ، فريمور كه نميدونم چيه زود به زود لازم نباشه عوش بشه ، مشكل سريال و اينجور چيزا نداشته باشه ، كلا اذيت نكنه )
2- صداش خوب باشه ( براي گوش كردن به موزيك و همينطور اسپيكرش )
3 - عكس خوب بندازه و كيفيت فيلم برداريش خوب باشه
4-فرمت هاي مختلف فايل هاي تصويري بشه توش ديد ( اصلا همچين چيزي داريم ؟ يا اينكه همه فايل ها بايد تبديل به 3gp بشن ؟) و همينطور فايل pdf و word بشه توش ديد ، اگه نشه هم زياد مهم نيست .
5 - ترجيحا سوني اريكسون يا نوكيا باشه ، اگر از مارك ديگري خوب بود لطفا اون رو هم بگيد .
يه پستي خوندم سوني اريكسون سريالاش مشكل دارن ، اين درسته يا نه ؟ جنس قلاب بهم نندازن يه وقت !
6- خوشگل و آبرومندانه و با كلاس باشه و فرتي از مد نيفته
اين گوشيه p1 سوني اريكسون هم خوشگله ، اين چنده ؟ قيمت p990i هم بنويسيد لطفا . سري w بهتره يا سري p . خداييش فكر كنيد براي برادر خودتون مي خواهيد انتخاب كنيد . دست همتون رو مي بوسم . مرسي
روزبه جان سعی میکنم کامل باشه
:
1: آپديت Firmware يا به طور کلی عوض کردن'ش مساوی هست با کارکرد بهتر ، حذف يک سری باگ ها و استفاده راحت تر از گوشی و آنچنان کار دردسرسازی نيست
3: کيفيت خوب فيلمبرداری رو فکر میکنم اگر حذف کنی بهتر باشه // به طور کلی گوشی ای که واقعا فيلمبرداری'ش خوب باشه N93 , N93i , N95 هستن که قيمتهاشون بالای 670.000 تومان هست و موارد ديگری مثل N73 / W900 / 6233 و .. بيشتر روی LCD خود گوشی کيفيت مناسب میدهند تا روی مانيتور
4: همونطور که اشاره کردی يکی از راه کارها تبديل به 3GP هست و ديگری تبديل به Mp4 که با کيفيت بالا صورت میگيره // ديدن PDF و همچنين ديدن اسناد آفيس کلا روی این LCD های کوچک دلچسب نيست و نکته اینکه گوشيهای مبتنی بر جاوا چنين قابليتی رو ندارن [ امکان تبديل به فايلهای تحت وب و غيره وجود داره که البته دردسر ساز هست ]
5: در مورد سريال تعويضی بايد هنگام خريد چک کنيد
6: این مورد اگر به طور کلی منظور زياد نشدن گوشی باشه قابل پيش بينی نيست // نمونه 'ش P990 که از اول کم پيدا میشد ولی با کاهش وحشتناک و ناگهانی قيمت زياد شد
P1 هنوز عرضه نشده
در مورد قيمت P990 در تاپيک قيمت روز سوال کنيد دوستان دقيق میگن ولی قيمت هايی که من از P990 دارم
ساخت چين و گارانتی متفرقه حدودا 310.000
ساخت چين و گارانتی نوين حدودا 330.000
ساخت فرانسه و گارانتی ایرافون حدودا 350.000
ساخت فرانسه و گارانتی پارس نيکاتل حدودا 400.000
ساخت فرانسه و گارانتی اصی [ سيتادل ] حدودا 485.000
که البته بسته به روز داره (!!) و ممکن هست امروز بريد و ببينيد گرونتر شده فردا ارزونتر يا ..
در مورد اینکه سری W بهتره يا سری P در يک کلام نمیشه گفت
اما پيشنهاد من يک گوشی از سری W هست
1: W850
2: W810
و يا P990
این 2 مورد دردسرساز نيستند // صدای هر 2 'شون خوبه
// هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل نسبتا مناسبی دارند [ جهت عکاسی ]
// هر 2 فايلهای تصويری Mp4 رو با کيفيت بالا پخش میکنند // هر 2 سونی اريکسون هستند // W850 هنوز زياد نشده ولی W810 بين مردم زياد پيدا میشه
به طور کلی این 2 مورد هر 5 نکته ای که میخواين رو دارن
W850 از 380.000 تا 480.000 پيدا میشه و W810 از 240.000 تا 340.000
در مورد P990 يک تاپيک واقعا پربار موجود هست و تمامی مواردی که میخواين رو داره غير از اسپيکر بلند
// اسپيکر'ش کاملا نرمال هست و از طريق هندزفری هم کيفيت خوبی میده
يه پيشنهاد : پست های چند صفحه آخر این تاپيک رو هم بخونيد
اگر مورد خاصی رو در نظر داريد بگين تا بررسی بشه