• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد W800 میگين !؟ دوربين 2 مگاپيکسل'ش بسيار قوی هست همراه با فلش و AF
پردازش برنامه ، بازيهای جاواش هم خيلی خوبه // سرعت Load عکس ها 'ش پايين هست
صفحه نمايش'ش شفافيت لازم و کيفيت رو داره فقط ابعاد کوچکی داره
مموری تا 2 گيگ // اسپيکر'ش هم تقريبا مثل W810 يکمی بلندتر ( تفاوت چشمگير نيست )
به نظر من W810 و P990 همچنان موارد مناسبی باشن برای شما
سلام ممنون از راهنمايي هاتون
دوستان گوشي من الان k300i اين گوشي اگه خودتون بدونيد يا به نظر من صداي بلندي داره من مي خوام بدونم كيفيت وبلندي صداي w800iاز اين بالاتر هست من مي خوام اگه گوشي مي خرم صداش از اينيكه دارم بالاتر وكيفيت خوبي برخوردار باشه
ببخشيد من هنوز تو صداي اين گوشي شك دارم مي خوام ببينم چه جوري؟

من منظور شما رو نفهميدم كه گفتيد صفحه شفافيت دارد ولي كوچك است نسبت به چه گوشي شما مقايسه كرديد
بعد گفتيد لود تصاوير دير هست اگر لود تصاوير دير باشه ممكن نيست آيكون ها وقسمت هاي ديگر گوشي اين جوري باشه

يعني w810i بهتر از w800i هست شما گفتيد كه دومي بهتر است

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان گوشي من الان k300i اين گوشي اگه خودتون بدونيد يا به نظر من صداي بلندي داره من مي خوام بدونم كيفيت وبلندي صداي w800iاز اين بالاتر هست من مي خوام اگه گوشي مي خرم صداش از اينيكه دارم بالاتر وكيفيت خوبي برخوردار باشه

مطمئن باش هم بلند تره هم با کیفیت تر (به میزان قابل توجه!!!)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام ممنون از راهنمايي هاتون
ببخشيد من هنوز تو صداي اين گوشي شك دارم مي خوام ببينم چه جوري؟

من منظور شما رو نفهميدم كه گفتيد صفحه شفافيت دارد ولي كوچك است نسبت به چه گوشي شما مقايسه كرديد
بعد گفتيد لود تصاوير دير هست اگر لود تصاوير دير باشه ممكن نيست آيكون ها وقسمت هاي ديگر گوشي اين جوري باشه

يعني w810i بهتر از w800i هست شما گفتيد كه دومي بهتر است

من گفتم علاقه بيشتری دارم نسبت به W800 و البته مشکلات بعدی'ش رو هم براتون گفتم
اندازه صفحه رو نسبت به P990 گفتم // Load کردن عکسهايی که احيانا میريزين داخل'ش کند هست
ساير قسمت هاش مثل پلير'ش و يا قسمت مسيج ها و غيره مشکلی ندارن

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
این تاپيک رو هم نگاه کنيد ( W800 Vs W810 )
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=68324
سلام من رفتم دو سه جا سوال کردم از آشنا هام گفتم این گوشی ها یعنی w800i w810i طور برای خرید گفتن تو که می خوای بعد از چند سال گوشی عوض کنی یه گوشی بخر که جدید باشه به من w850i معرفی کردند آیا این گوشی از اون دوتا قوی تر هست یا بهتر

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من رفتم دو سه جا سوال کردم از آشنا هام گفتم این گوشی ها یعنی w800i w810i طور برای خرید گفتن تو که می خوای بعد از چند سال گوشی عوض کنی یه گوشی بخر که جدید باشه به من w850i معرفی کردند آیا این گوشی از اون دوتا قوی تر هست یا بهتر
من فکر کنم جواب خودم از قسمت w850iچطوره گرفتم

فقط یه سوالی از شما داشتم چرا قیمت این گوشی گران است

شما گوشی دیگر به من پیشنهاد نمی کنید بغیر از اون 4 تا گوشی که بحث شد w810 w800 p990 k800

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من فکر کنم جواب خودم از قسمت w850iچطوره گرفتم
فقط یه سوالی از شما داشتم چرا قیمت این گوشی گران است
شما گوشی دیگر به من پیشنهاد نمی کنید بغیر از اون 4 تا گوشی که بحث شد w810 w800 p990 k800

در مورد ٌW850 " این قسمت " شايد کمک کنه و البته قيمت'ش خيلی بالاست ( نزديک 465.000 گارانتی سيتادل ) که به این قيمت نميرزه

W850 اسپيکر'ش قويتر هست و ساپورت A2DP داره و مموری 1 گيگ باهاش میدن و صفحه نمايش'ش هم QVGA هست
وگرنه دوربين'ش ضعيفتر از W800 و W810 هست و کليدهای جهتی'ش هم فوق العاده ناراحت هست و سخت میشه باهاش کار کرد
درسته W850 جديدتر هست ولی قيمتش نزديک 2 برابر W810 هست يعنی شما میتونيد 2 عدد W810 آکبند تهيه کنيد به جا 'ش !!
و البته W810 و P990 همچنان میتونن موارد مناسبی باشن

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد ٌW850 " این قسمت " شايد کمک کنه و البته قيمت'ش خيلی بالاست ( نزديک 465.000 گارانتی سيتادل ) که به این قيمت نميرزه

W850 اسپيکر'ش قويتر هست و ساپورت A2DP داره و مموری 1 گيگ باهاش میدن و صفحه نمايش'ش هم QVGA هست
وگرنه دوربين'ش ضعيفتر از W800 و W810 هست و کليدهای جهتی'ش هم فوق العاده ناراحت هست و سخت میشه باهاش کار کرد
درسته W850 جديدتر هست ولی قيمتش نزديک 2 برابر W810 هست يعنی شما میتونيد 2 عدد W810 آکبند تهيه کنيد به جا 'ش !!
و البته W810 و P990 همچنان میتونن موارد مناسبی باشن
خیلی خیلی خیلی ممنونم

p990شما خودتون گفتید که از نظر صدا ضعیف تر ازW800 و W810 و من صدای خوب می خوام نه ضعیف بعد همین جوری که گفتم به علت بزرگی وسنگینی به درد من نمی خوره

فقط یه سوال داشتم شکی در کارایی این دو گوشی نیست فقط می خواستم بدونم از نظر نرم افزاری وکاربردهایی که w810نسبت به w800داره اگه من w800بخرم ضرر کردم چون توی مقایسه سه چهار حالتw810بهتر از w800 هست آیا من اگه w800 انتخاب کنم در آینده سیستم هایی که روی w810هست پشیمانم نمیکنه چون فکر کنم صفحه w810 بزرگتر هست چند نمونه مقایسه پایین می نویسم
دوستان توی یکسری از مطلبها نوشته بود مموری w800i می سوزه آره جدیداش این جوری اگه چی کار کنی میسوزه

Sony Ericsson W800i Sony Ericsson W810i
حداکثر ۲۳۶٫۸ کیلوبیت در ثانیه حداکثر ۴۸ کیلوبیت در ثانیه
EDGE کلاس ۱۰***************** خیر
HSCSD بله*********************خیر

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام اگر لطف کنید راجعبه فريمور گوشی صحبت کنید اصلا این چی هست چجوری بدست می یاد کدوم شمارش خوبه من اصلا نمی دونم یعنی چی

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام اگر لطف کنید راجعبه فريمور گوشی صحبت کنید اصلا این چی هست چجوری بدست می یاد کدوم شمارش خوبه من اصلا نمی دونم یعنی چی
کسی هست به ما جواب بده به نظر شما سوال های من چرت وپرت خوب من چی کارکنم این سال آخری که پرسیدم هیچی ازش نمی دونستم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر نمی کردم بخش موبایل این جوری باشه

واقعا ناراحت کننده هست // شما خود'ت برگرد این 2 صفحه رو ببين کاملترين راهنمايی هايی که امکان 'ش بودن داده شده اونوقت اینطور میگين

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1225807&postcount=393
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1225859&postcount=395
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1225927&postcount=397
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1225932&postcount=398
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1226127&postcount=400
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1226233&postcount=402
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1226245&postcount=403
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1226252&postcount=404
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1227325&postcount=407

جالبه 9 جواب کامل و مناسب برای 1 نفر اون وقت اینطور میگين ( فکر میکنم اولين باری هست که واقعا دارم احساس ناراحتی میکنم )
پيشنهاد میکنم برين سمت جمهوری و همونجا از فروشنده ها مشاوره بگيرين

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا جدا علیرضا داره زحمت میکشه ...کدوم فروم فارسی یا حتی انگلیسی انقدر با سلیقه و حوصله جواب طرف رو میدن؟؟

خب وقتی اینطوری میگی خستگی به تن ادم میمونه دیگه...جدا بی انصافی کردی...

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
اقا جدا علیرضا داره زحمت میکشه ...کدوم فروم فارسی یا حتی انگلیسی انقدر با سلیقه و حوصله جواب طرف رو میدن؟؟

من منظورم شما ها نبودید من کم از شما تشکر کردم تورو خدا پست های بالا رو نگاه کنید بعد بگید من منظورم علیرضا یا حتی خود شما Sony Ericsson!! نبود یعنی بغیر از 3 نفر یا دونفر دیگه کسی نیست که یک مقدار ما رو کمک کنه منظورم شما ها نبودید

ببخشید توی پست آخر سوال من تکراری بود که شما گفتید 9 پست ممکن من 100 سوال داشته باشم نتونم توی 9 پست از شما بپرسم و جواب بگیرم

کدوم فروم فارسی یا حتی انگلیسی انقدر با سلیقه و حوصله جواب طرف رو میدن؟؟

من حرف شما رو قبول دارم چون من جاهای دیگر هم رفتم اونها که اصلا تحویل نگرفتند

فکر میکنم اولين باری هست که واقعا دارم احساس ناراحتی میکنم
دوست خوب به د ل نگیر پیشمیاد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

به طور خلاصه:

فیرم ویر یه برنامه راه انداز گوشی هست...با فشردن دکمه on یا power این برنامه بارگذاری میشه و باعث میشه گوشی تون روشن بشه و بشه باهاش کار کرد...بخش های مختلف رو موقع روشن شدن چک میکنه و بعد از روشن شدن هم کنترل گوشی دست اونه...نسخه های مختلف فیرم ویر به این دلیله که بعد چند مدت که اشکالات گوشی پیدا شد سعی میکنن نسخه جدیدتر تولید کنن که اون رو پوشش بدن...همیشه توصیه میشه اخرین نسخه رو نصب داشته باشید ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

rose.gif

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به طور خلاصه:

فیرم ویر یه برنامه راه انداز گوشی هست...با فشردن دکمه on یا power این برنامه بارگذاری میشه و باعث میشه گوشی تون روشن بشه و بشه باهاش کار کرد...بخش های مختلف رو موقع روشن شدن چک میکنه و بعد از روشن شدن هم کنترل گوشی دست اونه...نسخه های مختلف فیرم ویر به این دلیله که بعد چند مدت که اشکالات گوشی پیدا شد سعی میکنن نسخه جدیدتر تولید کنن که اون رو پوشش بدن...همیشه توصیه میشه اخرین نسخه رو نصب داشته باشید ...
دوست خوب مي تونم سوال كنم توي گوشي w800i بالاترين فیرم ویر چي هست وشماره اون رو توي گوشي چجوري ميشه پيدا كرد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوست خوب مي تونم سوال كنم توي گوشي w800i بالاترين فیرم ویر چي هست وشماره اون رو توي گوشي چجوري ميشه پيدا كرد

R1BD001 هست....فکر نمیکنم با این نسخه گیر بیاد شاید یه نسخه از این قدیمی تر...ولی کلا همون هم خوبه...مشکل خاصی نداره...

روش دیدنش هم اینه که :

< * >> * > *

باید به ترتیب از راست به چپ بزنید این کد رو هنگام استندبای بودن گوشی یعنی بیرون تمام منوها...اون جهت ها نشان دهنده جوی استیک هست یعنی یه بار به راست بعد دکمه ستاره 2 بار به چپ بعد دکمه ستاره و....
منویی باز میشه از اونجا ببینید...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من منظورم شما ها نبودید من کم از شما تشکر کردم تورو خدا پست های بالا رو نگاه کنید بعد بگید من منظورم علیرضا یا حتی خود شما Sony Ericsson!! نبود یعنی بغیر از 3 نفر یا دونفر دیگه کسی نیست که یک مقدار ما رو کمک کنه منظورم شما ها نبودید

این دلیلش اینه که جناب علی رضا واقعا جوابهای کامل و جامعی میدهند و جایی برای نظرات و پیشنهادات دیگران باقی نمیگذارند....خودم به شخصه وقتی میام به چیزی اینجا جواب بدم میبینم علی رضا تمام و کمال قبلا توضیح دادند(زیاد پیش اومده)....!!!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
R1BD001 هست....فکر نمیکنم با این نسخه گیر بیاد شاید یه نسخه از این قدیمی تر...ولی کلا همون هم خوبه...مشکل خاصی نداره...

روش دیدنش هم اینه که :

< * >> * > *

باید به ترتیب از راست به چپ بزنید این کد رو هنگام استندبای بودن گوشی یعنی بیرون تمام منوها...اون جهت ها نشان دهنده جوی استیک هست یعنی یه بار به راست بعد دکمه ستاره 2 بار به چپ بعد دکمه ستاره و....
منویی باز میشه از اونجا ببینید...
دوست خوب از شما خیلی ممنونم

بالا