• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
/ البته نکته ديگه این که حالا که D900 با مشخصات نسبتا مشابه و قيمت عالی به فروش میرسه میتونه رقيب بسيار جدی ای باشه برای P850

دوربین پ850 اصلا با دی 900 قابل مقایسه نیست.....پ850 عجیب عکسهای باکیفیت و شفافی میندازه....ولی خب نسبت به قیمت دی 900 واقعا میارزه.....یک نکته منفی پ850 هم باتریش هست!!!!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
يه پيشنهاد : جناب " حسام " رو گير بياريد و سوالات ريز'تون رو از'شون بپرسين // تحت هر شرايطی کسی که با گوشی کار میکنه آشناتر هست با مسايل'ش
در مورد مقايسه " این قسمت " رو نگاه کنيد ، چند مورد نسبتا مشابه'ش معرفی شدن
P850 نکات مثبتی مثل داره :

1: 73 مگابايد مموري داخلي
2: صفحه نمايش با کيفيت
3: دوربين 3.2 قوي
4: Tv Out

داره و البته نکته منفی'ش مشکل سامسونگ در اجرای " جاوا " هست // البته نکته ديگه این که حالا که D900 با مشخصات نسبتا مشابه و قيمت عالی به فروش میرسه میتونه رقيب بسيار جدی ای باشه برای P850
با تشکر از شما مدیر زحمت کش!
در مورد پیدا کردن این نام کاربری حسام قبلا تلاش کردم ولی موفق نشدم!
اون تاپیک رو هم قبلا خونده بودم البته انصافا خیلی خوب تنظیمش کردین.
اشکال در اجرای جاوا یعنی تا چند درصد؟
در مورد دی 900 مگه فاصله قیمت تا چه حده؟ چون جدیدا پی 850 تا 375 هزار تومان افت داشته!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با تشکر از شما مدیر زحمت کش!
در مورد پیدا کردن این نام کاربری حسام قبلا تلاش کردم ولی موفق نشدم!
اون تاپیک رو هم قبلا خونده بودم البته انصافا خیلی خوب تنظیمش کردین.
اشکال در اجرای جاوا یعنی تا چند درصد؟
در مورد دی 900 مگه فاصله قیمت تا چه حده؟ چون جدیدا پی 850 تا 375 هزار تومان افت داشته!

يعنی به'شون PM دادين !؟
راست'ش این اشکال % خاصی نداره // راه حل داره برای تبديل و اجرا ولی خود'م چون استفاده نکردم از این سری سامسونگ ها آشنايی ندارم ، اگر میخواين در Pm چند لينک پيرامون'ش بدم خدمت'تون
در مورد تفاوت قيمت اگر P850 رو همونطور که گفتين 375.000 فرض کنيم D900 چيزی نزديک به 125.000 ارزونتر هست ( البته سريال چنج و گارانتی متفرقه ) و گارانتی اصلی و سريال اصلی نزديک 330.000 فروش میره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حالا که داره بحث میشه...P850 رو کسی سراغ داره تو تهران جایی بفروشن؟ من که ندیدم...خیلی خیلی کم یاب شده...

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
يعنی به'شون PM دادين !؟
راست'ش این اشکال % خاصی نداره // راه حل داره برای تبديل و اجرا ولی خود'م چون استفاده نکردم از این سری سامسونگ ها آشنايی ندارم ، اگر میخواين در Pm چند لينک پيرامون'ش بدم خدمت'تون
در مورد تفاوت قيمت اگر P850 رو همونطور که گفتين 375.000 فرض کنيم D900 چيزی نزديک به 125.000 ارزونتر هست ( البته سريال چنج و گارانتی متفرقه ) و گارانتی اصلی و سريال اصلی نزديک 330.000 فروش میره
آره بهش پيغام داده بودم، البته اون زمانيكه يه مقدار فعاليت تو فروم داشتن!
اون لينكهايي رو كه ميگين، بفرستين به هر حال ضرر نداره!!!
اما در مورد قيمت دي900 فكر نميكردم اينقدر ارزون شده باشه!
اصلا ببينيد سوال اصلي من اينه:
گوشي تا سقف 400 هزار تومان با الويت اين خصوصيات:
زنانه نباشه!
كيفيت صداش عالي باشه(فقط كيفيت، بلندي رو نميگم)
كيفيت عكس خوبي داشته باشه.
فيلم برداريش بد نباشه.
رابط كاربرش دلپسند باشه.
گارانتي حتما داشته باشه.
انتن دهيش ضعيف نباشه.
امكانات جانبيش قابل تامل باشه(از عمر باتري گرفته تا مقدار حافظه داخلي بالا و وسايل جانبي مثل هندزفري و...)
برندش هيچ اهميتي نداره!

توجه: من در تمام خريدهايي كه انجام ميدم در هر زمينه اي كه باشه رو يه خصوصيت خيلي حساسم و اون هم كارايي نسبت به قيمته يعني بهترين محصول رو تا به قيمت معقولش نرسه نميخرم!

پي نوشت: مازيار خان(درست ميگم ديگه) بنده ساكن تهران نيستم(اما تو شهرستان ما پي 850 يافت ميشه!)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پي نوشت: مازيار خان(درست ميگم ديگه) بنده ساكن تهران نيستم(اما تو شهرستان ما پي 850 يافت ميشه!)

چاکریم. :rolleyes:..اقا شما کدوم شهرستان هستی؟ قیمت P850 نوش چنده؟ گارانتی داره؟ مطمینی نو هست دیگه :eek:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اصلا ببينيد سوال اصلي من اينه:
گوشي تا سقف 400 هزار تومان با الويت اين خصوصيات:
زنانه نباشه!
كيفيت صداش عالي باشه(فقط كيفيت، بلندي رو نميگم)
كيفيت عكس خوبي داشته باشه.
فيلم برداريش بد نباشه.
رابط كاربرش دلپسند باشه.
گارانتي حتما داشته باشه.
انتن دهيش ضعيف نباشه.
امكانات جانبيش قابل تامل باشه(از عمر باتري گرفته تا مقدار حافظه داخلي بالا و وسايل جانبي مثل هندزفري و...)
برندش هيچ اهميتي نداره!

با این مشخصات چند مورد به نظر'م میرسه که اولی'ش میتونه P990 باشه // زنانه که نيست (!!) // کيفيت صدا 'ش بد نيست // عکس'ش هاش رو حتما ديدين در حد 2 مگاپيکسل بينظير // فيلمبرداری'ش نرمال هست نسبت به بقيه // رابط کاربری سليقه 'ست // گارانتی دار'ش پيدا میشه // مشکل آنتن هم نداره
K800 هم میتونست گزينه خوبی باشه هرچند کيفيت پايينی داره فيلمبرداری'ش ( کلا دنبال فيلمبرداری نباشين بهتره )
D900 و P850 رو هم که در جريان هستيد // اینجا هم مواردی معرفی شدن

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
چاکریم. :rolleyes:..اقا شما کدوم شهرستان هستی؟ قیمت P850 نوش چنده؟ گارانتی داره؟ مطمینی نو هست دیگه :eek:
ما بيشتر...
اون جورم كه فكر ميكني شهرستان نيست، من مشهدم!
ميگم كه يه مغازهاي داشت به قيمت 375 هزار تومان، ميگفت گارانتي پارس قائمه!
الآن كه گفتي يه كم مشكوك شدم نكنه كاركرده بوده!!!(ولي از قيمتش بعيده به علاوه اينكه تو اون ويترين گوشيهاي كاركرده نداشت(اگرچه از فروشنده ها هيچ چيز بعيد نيست!) )
ولي يه چيز ديگه كه شكم رو بيشتر ميكنه اينكه الآن ديدم روزنامه 22 خرداد دنياي اقتصاد قيمت اين گوشي رو با گارانتي متفرقه زده 380 هزار تومان!!!

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
E61 چطوره؟
به نظر میاد از P990 بهتر باشه.
کسی باهاش کار کرده یا چیزی ازش شنیده؟

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یک گوشی می خواستم بخرم در حدود 200 تا 350 تومن میخواستم از تمام کارایی دوربین صدا
بدنه گوشی کارت حافظه ووووو............خیلی مناسب باشه من چیز زیادی از گوشی های جدید نمی دونم اگه میشه یک گوشی خوب به من معرفی کنید راستی اگه میشه سونی اریکسون باشه چون از نوکیا خوشم نمی یاد

دوستان من k800i پیگیری کردم تا اونجایی که من فهمیدم گوشی بدی نیست حالا نمی دونم صداش یا دوربینش خوب عکس میگیره اگه میشه قیمتش رو هم برام پیدا کنید اگه این گوشی معایبی هم داره به هم بگید

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان من k800i پیگیری کردم تا اونجایی که من فهمیدم گوشی بدی نیست حالا نمی دونم صداش یا دوربینش خوب عکس میگیره اگه میشه قیمتش رو هم برام پیدا کنید اگه این گوشی معایبی هم داره به هم بگید
این گوشی نایاب و گرونه. دوربین و دیزاینش خوبه و هندزفری بلوتوث استریو ساپورت می کنه. امکانات خاص دیگه ای نداره. اگه میخوای حدود 500 هزینه کنی (؟) بهتره بری سراغ K810 ! البته از قیمت اون خبر ندارم.
اما تا 350 اگه دوربین (3.2mp AF) و صفحه نمایش (QVGA) و دیزاین خوب میخوای میتونی D900 رو انتخاب کنی. تنها عیبش از نظر من مشکل اون با اجرای فایل های جاواست. اگه دنبال سیستم عامل سیمبین هستی میتونی N70 رو انتخاب کنی. W810 هم سیمبین نداره ولی از نظر جاوا، صدا و دوربین در رنج قیمتی خودش بهترینه !

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
این گوشی نایاب و گرونه. دوربین و دیزاینش خوبه و هندزفری بلوتوث استریو ساپورت می کنه. امکانات خاص دیگه ای نداره. اگه میخوای حدود 500 هزینه کنی (؟) بهتره بری سراغ K810 ! البته از قیمت اون خبر ندارم.
اما تا 350 اگه دوربین (3.2mp AF) و صفحه نمایش (QVGA) و دیزاین خوب میخوای میتونی D900 رو انتخاب کنی. تنها عیبش از نظر من مشکل اون با اجرای فایل های جاواست. اگه دنبال سیستم عامل سیمبین هستی میتونی N70 رو انتخاب کنی. W810 هم سیمبین نداره ولی از نظر جاوا، صدا و دوربین در رنج قیمتی خودش بهترینه !
سلام من نمی دونستم انقدر میتونه گرون باشه من حدود200 تا350 متونم گوشی بخرم و می خوام از تمامی کارها عالی باشه و بعدا به مشکل نخوره

اگه میشه سونی اریکسون باشه چون از نوکیا خوشم نمی یاد k790i چطور این هم گرونه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
E61 چطوره؟
به نظر میاد از P990 بهتر باشه.
کسی باهاش کار کرده یا چیزی ازش شنیده؟

E61 دوربين نداره که P990 يه دوربين 2 مگاپيکسل واقعا قوی داره
E61 بلوتوث 1.2 هست و P990 بلوتوث 2 ( و A2DP ساپورت )
باتری P990 قويتر از E61 هست
P990 تاچ اسکرين هست و E61 نيست ( که البته نکته مثبت به حساب نمياد )
اما امکانات جانبی ای داره این E61 که P990 نداره و البته این امکانات به درد ایران نمیخورن
مهمترين فرق'شون هم سيستم عامل'هاشون هست و البته صفحه ای که E61 داره 16 میليون هست و صفحه P990 هم 256
من اخرين قيمتی که از E62 دارم 420.000 هست و از قيمت دقيق E61 خبر ندارم ( نزديک به 420 ، 430 هزار بايد باشه ) و به طور کلی P990 از نظر قيمت هم قابل اعتماد تره
تنها اگر سری 60 مورد نياز'تون هست E61 مطرح میشه که البته گزينه های ديگه ای هم موجود هست

سلام دوستان من یک گوشی می خواستم بخرم در حدود 200 تا 350 تومن میخواستم از تمام کارایی دوربین صدا
بدنه گوشی کارت حافظه ووووو............خیلی مناسب باشه من چیز زیادی از گوشی های جدید نمی دونم اگه میشه یک گوشی خوب به من معرفی کنید راستی اگه میشه سونی اریکسون باشه چون از نوکیا خوشم نمی یاد

سونی اريکسون هايی که تا 350.000 میتونيد تهيه کنيد و مناسب هستن :

W810
Z610
P990

موارد ديگری هم هستن // پيشنهاد من يکی از 2 گوشی W810 يا P990 هست / هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل قوی دارن ( P990 به نظر'م قويتر عمل میکنه ) و هر 2 اسپيکر نرمالی دارن يعنی اگر دنبال صدای بلند هستيد هيچ کدوم راضی'تون نمیکنن
ولی هر 2 از امکانات بسيار عالی بهره میبرن / " این قسمت " رو نگاه کنيد به طور مختصر راجبه 'شون مواردی پيدا میشه
به طور کلی W810 روی آپشنهای موسيقی و EarPhone عالی و 512 مگ مموری کار کرده و يک MusicPhone کامل هست و P990 با سيستم عامل سيمبين UIQ 3.0 و صفحه نمايش با کيفيت لمسی و کيبورد و ساير موارد يک گوشی هوشمند و مناسب هست

در مورد K800 که گفتيد زياد بحث شده و اگر سرچ کنيد موارد مناسبی پيدا میشن

1: صفحه نمايش QVGA با کيفيت بالا
2: ساپورت A2DP
4628.gif

3: پردازش عالي برنامه ، بازيهاي جاوا و فايلهاي تصویری Mp4
4: دوربين 3.2 مگاپيکسل قوي

داره و نکات منفی مثل :

1: فيلمبرداري ضعيف
251.gif

2: اسپيکر نه چندان قوي ( اسپيکري در حد کاملا نرمال و قابل قبول از نظر کيفيت ولي خروجي نه چندان بلند )

قيمت'ش با گارانتی ایرافون هم 440.000
s2220.gif

k790i چطور این هم گرونه؟

فکر نمیکنم پيدا کنيد / اگر پيدا بشه هم قيمتی مشابه K800 داره ( در ایران )

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
E61 دوربين نداره که P990 يه دوربين 2 مگاپيکسل واقعا قوی داره
E61 بلوتوث 1.2 هست و P990 بلوتوث 2 ( و A2DP ساپورت )
باتری P990 قويتر از E61 هست
P990 تاچ اسکرين هست و E61 نيست ( که البته نکته مثبت به حساب نمياد )
اما امکانات جانبی ای داره این E61 که P990 نداره و البته این امکانات به درد ایران نمیخورن
مهمترين فرق'شون هم سيستم عامل'هاشون هست و البته صفحه ای که E61 داره 16 میليون هست و صفحه P990 هم 256
من اخرين قيمتی که از E62 دارم 420.000 هست و از قيمت دقيق E61 خبر ندارم ( نزديک به 420 ، 430 هزار بايد باشه ) و به طور کلی P990 از نظر قيمت هم قابل اعتماد تره
تنها اگر سری 60 مورد نياز'تون هست E61 مطرح میشه که البته گزينه های ديگه ای هم موجود هست

سونی اريکسون هايی که تا 350.000 میتونيد تهيه کنيد و مناسب هستن :

W810
Z610
P990

موارد ديگری هم هستن // پيشنهاد من يکی از 2 گوشی W810 يا P990 هست / هر 2 دوربين 2 مگاپيکسل قوی دارن ( P990 به نظر'م قويتر عمل میکنه ) و هر 2 اسپيکر نرمالی دارن يعنی اگر دنبال صدای بلند هستيد هيچ کدوم راضی'تون نمیکنن
ولی هر 2 از امکانات بسيار عالی بهره میبرن / " این قسمت " رو نگاه کنيد به طور مختصر راجبه 'شون مواردی پيدا میشه
به طور کلی W810 روی آپشنهای موسيقی و EarPhone عالی و 512 مگ مموری کار کرده و يک MusicPhone کامل هست و P990 با سيستم عامل سيمبين UIQ 3.0 و صفحه نمايش با کيفيت لمسی و کيبورد و ساير موارد يک گوشی هوشمند و مناسب هست

در مورد K800 که گفتيد زياد بحث شده و اگر سرچ کنيد موارد مناسبی پيدا میشن

1: صفحه نمايش QVGA با کيفيت بالا
2: ساپورت A2DP
4628.gif

3: پردازش عالي برنامه ، بازيهاي جاوا و فايلهاي تصویری Mp4
4: دوربين 3.2 مگاپيکسل قوي

داره و نکات منفی مثل :

1: فيلمبرداري ضعيف
251.gif

2: اسپيکر نه چندان قوي ( اسپيکري در حد کاملا نرمال و قابل قبول از نظر کيفيت ولي خروجي نه چندان بلند )

قيمت'ش با گارانتی ایرافون هم 440.000
s2220.gif

فکر نمیکنم پيدا کنيد / اگر پيدا بشه هم قيمتی مشابه K800 داره ( در ایران )
سلام از راهنمایی شما خیلی ممنون هستم ولی یه مشکلی هست
یکی از دوستان من P990 داره واز سنگینیش ناراحت هست ولی شکی در کاراییش ندارم و w810iهم پرسیدم میگن یه مشکل اساسی داره من هرجا پرسیدم بگن این مشکل چیه نگفتند وگفتند توی بازار حدودا میشه گفت تقلبیش خیلی زیاد شده

من میخوام یدونم یک مدل پایین تر یعنی w800iچطور هست آیا این گوشی ایرادی داره یا توی بازار میشه پیداش کرد من همین دیروز یک روزنامه ارتباط خریده بودم قیمتش رو زده بود 280 تومن باگارانتی سیتادل این گوشی از نظر قیمت مشکلی برای من نداره

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
W800 اگه اشتباه نکنم اسپیکر بهتری نسبت به W810 داره. فرق دیگه ای توش ندیدم. سریال چنج هم زیاد هست تو بازار باید با گارانتی اصلی بگیری یا بگردی.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام از راهنمایی شما خیلی ممنون هستم ولی یه مشکلی هست
یکی از دوستان من P990 داره واز سنگینیش ناراحت هست ولی شکی در کاراییش ندارم و w810iهم پرسیدم میگن یه مشکل اساسی داره من هرجا پرسیدم بگن این مشکل چیه نگفتند وگفتند توی بازار حدودا میشه گفت تقلبیش خیلی زیاد شده

من میخوام یدونم یک مدل پایین تر یعنی w800iچطور هست آیا این گوشی ایرادی داره یا توی بازار میشه پیداش کرد من همین دیروز یک روزنامه ارتباط خریده بودم قیمتش رو زده بود 280 تومن باگارانتی سیتادل این گوشی از نظر قیمت مشکلی برای من نداره

P990 تو دست زياد احساس بدی رو به آدم نمیده ( از نظر وزن ) // پيشنهاد میکنم باهاش کار کنيد شايد قابل تحمل بود
در مورد W810 تقلبی مورد مشکوکی ديده نشده / مالزی و چين هست که نمیشه گفت تقلبی // فروش قابل توجه ای هم داره و مشکل خاصی نداره
در مورد W800 در يک کلمه عالی هست / خود من هميشه W800 رو بيشتر از W810 دوست داشتم (!!) ولی چند مشکل هست يکی اینکه قيمت'ش فعلا بيشتر از W810 هست و دوم اینکه هنگام فروش'ش نسبت به W810 به مشکل میخورين / يعنی با توجه به اینکه مشتری'ش نسبت به W810 خيلی کمتره ، شما هم مجبور میشيد با قيمت پايينتری بفروشيد'ش خصوصا اینکه از W800 هم قديميتر هست
به عصر ارتباط هم اعتماد نکنيد // من هم ديدم قيمت 280.000 زده بود ولی تا جايی که میدونم متفرقه ایرافون میده 265.000 ( البته شايد سيتادل تا 280.000 کاهش داده باشه برای فروش بيشتر ) / برين سمت جمهوری و قيمت هارو از نزديک بگيرين

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
P990 تو دست زياد احساس بدی رو به آدم نمیده ( از نظر وزن ) // پيشنهاد میکنم باهاش کار کنيد شايد قابل تحمل بود
در مورد W810 تقلبی مورد مشکوکی ديده نشده / مالزی و چين هست که نمیشه گفت تقلبی // فروش قابل توجه ای هم داره و مشکل خاصی نداره
در مورد W800 در يک کلمه عالی هست / خود من هميشه W800 رو بيشتر از W810 دوست داشتم (!!) ولی چند مشکل هست يکی اینکه قيمت'ش فعلا بيشتر از W810 هست و دوم اینکه هنگام فروش'ش نسبت به W810 به مشکل میخورين / يعنی با توجه به اینکه مشتری'ش نسبت به W810 خيلی کمتره ، شما هم مجبور میشيد با قيمت پايينتری بفروشيد'ش خصوصا اینکه از W800 هم قديميتر هست
به عصر ارتباط هم اعتماد نکنيد // من هم ديدم قيمت 280.000 زده بود ولی تا جايی که میدونم متفرقه ایرافون میده 265.000 ( البته شايد سيتادل تا 280.000 کاهش داده باشه برای فروش بيشتر ) / برين سمت جمهوری و قيمت هارو از نزديک بگيرين
خیلی ممنون از راهنمای تون
این بهترین چیزی که من میتونم بخرم توی سونی اریکسون توی این رنج قیمت دیگه گوشی خوب توی سونی اریکسون پیدا نمیشه من دیگه اطلاعات جمع نکنم
من که هم از بدنش خوشم اومد نمیدونم لود برنامه هاش سریع هست صداش رو می شه با چه گوشی مقایسه کرد یعنی از p990 بالا تر هست بعد گرافیک تصویر چجوری هست تاچه اندازه میشه کارت مموری روش گذاشت 1gbمیشه عکس برداریش چه جوری شفافیت صفحش خوب هست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خیلی ممنون از راهنمای تون
این بهترین چیزی که من میتونم بخرم توی سونی اریکسون توی این رنج قیمت دیگه گوشی خوب توی سونی اریکسون پیدا نمیشه من دیگه اطلاعات جمع نکنم
من که هم از بدنش خوشم اومد نمیدونم لود برنامه هاش سریع هست صداش رو می شه با چه گوشی مقایسه کرد یعنی از p990 بالا تر هست بعد گرافیک تصویر چجوری هست تاچه اندازه میشه کارت مموری روش گذاشت 1gbمیشه عکس برداریش چه جوری شفافیت صفحش خوب هست

در مورد W800 میگين !؟ دوربين 2 مگاپيکسل'ش بسيار قوی هست همراه با فلش و AF
پردازش برنامه ، بازيهای جاواش هم خيلی خوبه // سرعت Load عکس ها 'ش پايين هست
صفحه نمايش'ش شفافيت لازم و کيفيت رو داره فقط ابعاد کوچکی داره
مموری تا 2 گيگ // اسپيکر'ش هم تقريبا مثل W810 يکمی بلندتر ( تفاوت چشمگير نيست )
به نظر من W810 و P990 همچنان موارد مناسبی باشن برای شما

بالا