• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من امروز رفتم گوشی بخرم حدود 20 تا مغازه گشتم هر جا رفتم که w800i داشت به من می خندیدند میگفتند
W700i در پوسته یw800i من هر جا رفتم این جواب دادن و بعضی جا هاهم پرسیدم گفتن w800i دیگه نیست یا هست خیلی کم هست من فکرش کردم چون از w700iصداش شنیده بودم صداش اصلا خوب نبود من می خواستم ببینم تازه این جوری شده که W700 رو باقاب W800 می فروشند
w700i در پوسته ی w800i با گارانتی متفرقه 205 تومن
با گارانتی سیتادل 250 تومن البته هر دو دوکابل بودن
w810i هم سفید بود می خواستم بخرم چون توی تاپیک ها خونده بودم صداش رو وقتی بالا می بری به خش خش می افته بی خیال شدم
w810i سفید با گارانتی متفرقه 235 تومن
w810iسفید با گارانتی سیتادل 345 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی جا خوردم 100 تومن گرونتر بود میشه این جوری باشه

دوستان اگه لطف کنید یه راهنمایی من بکنید راستی w850i بدون گارانتی 410 تومن بودبه نظر شما بگردم w800i واقعی پیدا کنم یا W810 فید بخرم و با صدای خش خش بسازم آخه من به صدای گوشی احتیاج دارم
یا اگر صبر کنم W850 ارزون بشه یدونه از اون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا یه گوشی دیگه به من پیشنهاد می کنید شاید اصلا من باید نوکیا بگیرم ولی فکر نکنم صدا وکارایی که توی گوشی های سونی اریکسون پیدا کردم توی نوکیا پیدا کنم من به واکمن گوشی ها احتیاج دارم نمی دونم خیلی گیج شدم

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
نظر شما راجع به صداش یعنی خش خش توی سری های جدید برطرف شده سفیدش بهتره ولی فکر نکنم صداش به w800 برسه کاراییش از w800 بیستر هست من نظر شما رو می خوام

W700i در پوسته یw800i چطور هست ممکن صداش ضعیفتر از w800i باشه یا قدیم ها هم همین جوری w800 با این نام یعنی W700i در پوسته یw800i به فروشم می رسید
یعنی اینW700i در پوسته یw800i همون w800هست چون دوتا کابل داست مموری 512 هم داشش

W700i در پوسته یw800i بخرم ضرر کردم راستی تمام اون گوشی هایی که دیم فارسی هم بود
من بالاخره نفهمیدم اینW700i در پوسته یw800i واقعاw800 یا w700 من اشتباهی که کردم باید از فروشنده می پرسیدم فوکوس اتوماتیک داره یا نه اون وقت معلوم می شدw800 یا w700
دوستان اگه راجعبه این موضوع چیزی می دونید راهنمایی کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نظر شما راجع به صداش یعنی خش خش توی سری های جدید برطرف شده سفیدش بهتره ولی فکر نکنم صداش به w800 برسه کاراییش از w800 بیستر هست من نظر شما رو می خوام

W700i در پوسته یw800i چطور هست ممکن صداش ضعیفتر از w800i باشه یا قدیم ها هم همین جوری w800 با این نام یعنی W700i در پوسته یw800i به فروشم می رسید
یعنی اینW700i در پوسته یw800i همون w800هست چون دوتا کابل داست مموری 512 هم داشش

W700i در پوسته یw800i بخرم ضرر کردم راستی تمام اون گوشی هایی که دیم فارسی هم بود
من بالاخره نفهمیدم اینW700i در پوسته یw800i واقعاw800 یا w700 من اشتباهی که کردم باید از فروشنده می پرسیدم فوکوس اتوماتیک داره یا نه اون وقت معلوم می شدw800 یا w700
دوستان اگه راجعبه این موضوع چیزی می دونید راهنمایی کنید

بابا قضیه واضحه...چرا خودت رو عذاب میدی...

w700 با پوسته w800 دیگه معلومه همون w700 هست...قابش رو عوض کردن w800 انداختن...دوربینش 2 بدون فوکوس هست...مموری همراهش هم 256 هست به جای 512...کلا این رو اصلا نباید بخری...

همون w810 سفید با متفرقه که گفتی خیلی مناسبه :)

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
بابا قضیه واضحه...چرا خودت رو عذاب میدی...

w700 با پوسته w800 دیگه معلومه همون w700 هست...قابش رو عوض کردن w800 انداختن...دوربینش 2 بدون فوکوس هست...مموری همراهش هم 256 هست به جای 512...کلا این رو اصلا نباید بخری...

همون w810 سفید با متفرقه که گفتی خیلی مناسبه :)
یعنی دیگه w800 واقعی پیدا نمی شه اگه w700 بود چرا دوکابل بود اگه همین فوکوس داشته باشه همینی که من گفتم w800 میشه دیگه نه

مگه w810 صداش از w800 کمتر نیست مگه مشکل باتری نداره مگه صداش خش خش نمی کنه w810 امکانات w800یعنی اون 30 ساعت بخش نداره مگه نه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببینم تازه این جوری شده که W700 رو باقاب W800 می فروشند

دوست عزیز خیلی وقته اینجوری شده!!!!...یادمه چند وقت پیش خودم خبرشو اینجا گذاشتم!!!!...جریان دو تا کابل هم اینه که بعضی مغازه ها میخوان گوشیو به قیمت بالاتری بفروشن!!!....بعضیهاشونم ممکنه بخوان جای دبلیو 800 قالب کنند حواستون جمع باشه!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یعنی دیگه w800 واقعی پیدا نمی شه اگه w700 بود چرا دوکابل بود اگه همین فوکوس داشته باشه همینی که من گفتم w800 میشه دیگه نه

مگه w810 صداش از w800 کمتر نیست مگه مشکل باتری نداره مگه صداش خش خش نمی کنه w810 امکانات w800یعنی اون 30 ساعت بخش نداره مگه نه

شما از منوی مخفی مدل گوشیو چک کنید!!!!

البته 810 هم اونجوری که شما میفرمایید نیست اون صدای خش خش در ولومهای بسیار بالا اتفاق میافته!!!!....مگر از گوشی میخواین به عنوان پخش استریو استفاده کنید؟!!!...مشکل باتری هم به صورت موردی مطرح شده بود عمومیت که نداره....810 گزینه مناسبیه اگر آشنایی یا دوستی دارین که 810 داشته باشه به صورت تجربی آزمایش کنید...شما رو راضی خواهد کرد!!!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
شما از منوی مخفی مدل گوشیو چک کنید!!!!

البته 810 هم اونجوری که شما میفرمایید نیست اون صدای خش خش در ولومهای بسیار بالا اتفاق میافته!!!!....مگر از گوشی میخواین به عنوان پخش استریو استفاده کنید؟!!!...مشکل باتری هم به صورت موردی مطرح شده بود عمومیت که نداره....810 گزینه مناسبیه اگر آشنایی یا دوستی دارین که 810 داشته باشه به صورت تجربی آزمایش کنید...شما رو راضی خواهد کرد!!!!
خیلی ممنون که مساله رو بازکردید داشتم می مردم
چون دوتا از دوستام w810داشتم و به غول شما تجربی با هر دو کارکردم یکی از اون ها از مشکل باتری ناراحت بود اتفاقا با هاش آهنگ هم گوش دادم صداش یه مقدار ضعیف بود بعد در حال گوش دادن علامت شارژش پایین می امد ووقتی موزیک قطع می کردی بر می گشت
یکی دیگر هم مشکل صدا داشت

یعنی من اگه از منوی مخفی گوشی رو چک کنم ونوشته باشه w800درسته دیگه یعنی واقعا w800 هست
چون من اکثرا در خیابان هستم احتیاج به صدای خوب دارم و میخوام با هاش آهنگ گوش کنم و حتما برام مهم هست
که گوشی چه صدایی داشته باشه

اگه w800 پیدا کنم از نظر صدا یعنی خش خش ووو از نظر صدا من رو راضی می کنه به نظر شما می تونم پیدا کنم یا باید بی خیال w800 بشم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اتفاقا با هاش آهنگ هم گوش دادم صداش یه مقدار ضعیف بود بعد در حال گوش دادن علامت شارژش پایین می امد ووقتی موزیک قطع می کردی بر می گشت
یکی دیگر هم مشکل صدا داشت

یعنی من اگه از منوی مخفی گوشی رو چک کنم ونوشته باشه w800درسته دیگه یعنی واقعا w800 هست
چون من اکثرا در خیابان هستم احتیاج به صدای خوب دارم و میخوام با هاش آهنگ گوش کنم و حتما برام مهم هست
که گوشی چه صدایی داشته باشه

اگه w800 پیدا کنم از نظر صدا یعنی خش خش ووو از نظر صدا من رو راضی می کنه به نظر شما می تونم پیدا کنم یا باید بی خیال w800 بشم

البته موردی رو که راجع به باتری مطرح کردین توی تمام سونی اریکسونها هست یعنی وقتی داری استفاده میکنی باتری به صورت شهودی کم میشه ولی بعد بر میگرده!!!!...این مورد مشکلی نیست و به ضعیف بودن باتری هم مربوط نمیشه...اتفاقا سونی اریکسونها بهترین باتریهای بازار رو دارن

در مورد منوی مخفی تا حد زیادی میتونین مطمئن باشید!!!....اون مورد صدایی هم که میفرمایید ربطی به خش خش نداره احتمالا گوشی refurbished بوده که صدای کمی داشته!!!!...گوشی نو همچین مشکلاتی نداره!!!!

800 که خیلی کمیابه ولی گیر میاد....باید با حوصله بگردین!!!!....ولی کلا در خرید گوشی خیلی دقت کنید!!!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
البته موردی رو که راجع به باتری مطرح کردین توی تمام سونی اریکسونها هست یعنی وقتی داری استفاده میکنی باتری به صورت شهودی کم میشه ولی بعد بر میگرده!!!!...این مورد مشکلی نیست و به ضعیف بودن باتری هم مربوط نمیشه...اتفاقا سونی اریکسونها بهترین باتریهای بازار رو دارن

در مورد منوی مخفی تا حد زیادی میتونین مطمئن باشید!!!....اون مورد صدایی هم که میفرمایید ربطی به خش خش نداره احتمالا گوشی refurbished بوده که صدای کمی داشته!!!!...گوشی نو همچین مشکلاتی نداره!!!!

800 که خیلی کمیابه ولی گیر میاد....باید با حوصله بگردین!!!!....ولی کلا در خرید گوشی خیلی دقت کنید!!!!
خیلی خیلی ممنون
می دونم این سوالی که می خوام بکنم همه جا بوده ودر موردش بحث شده می خواستم نظر شما رو بدونم
w800 بهتره یا w810 از تمامی حالت ها می دونم سوال تکرارای ولی نظر شما برام مهم هست

راستی اون گشت که من امروز برای پیدا کردن w800 انجام دادم جمهوری نبود یا پاساژ علا ...
من همین اطراف خونه دو تا پاساژ دیدم و اون ها این ها رو به من گفتند
به نظر شما اگه جمهوری بگردم پیدا میشه نه؟؟؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
می دونم این سوالی که می خوام بکنم همه جا بوده ودر موردش بحث شده می خواستم نظر شما رو بدونم
w800 بهتره یا w810 از تمامی حالت ها می دونم سوال تکرارای ولی نظر شما برام مهم هست

راستی اون گشت که من امروز برای پیدا کردن w800 انجام دادم جمهوری نبود یا پاساژ علا ...
من همین اطراف خونه دو تا پاساژ دیدم و اون ها این ها رو به من گفتند
به نظر شما اگه جمهوری بگردم پیدا میشه نه؟؟؟؟

از نظر دوربین هر دوشون مشابه هستن....منتها به نظر میرسه دوربین 800 عکسهای بهتری میندازه(یا شاید من اشتباه میکنم!!!)...از نظر طراحی که بحث سلیقست نظری نمیتونم بدم!!!....از نظر اسپیکر من 800 رو تو ولوم بسیار بالا امتحان نکردم ولی صدای اسپیکر هر دو بلند و با کیفیت هست....دیگه چیزی به نظرم نمیرسه تقریبا هر دو گوشی با امکانات مشابهی هستند!!!!

به احتمال بسیار زیاد جمهوری پیدا میکنید!!!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
از نظر دوربین هر دوشون مشابه هستن....منتها به نظر میرسه دوربین 800 عکسهای بهتری میندازه(یا شاید من اشتباه میکنم!!!)...از نظر طراحی که بحث سلیقست نظری نمیتونم بدم!!!....از نظر اسپیکر من 800 رو تو ولوم بسیار بالا امتحان نکردم ولی صدای اسپیکر هر دو بلند و با کیفیت هست....دیگه چیزی به نظرم نمیرسه تقریبا هر دو گوشی با امکانات مشابهی هستند!!!!

به احتمال بسیار زیاد جمهوری پیدا میکنید!!!!
دوست عزیز خیلی از شما ممنونم فقط یه چیزی در جعبه w800 w810 یه هندزفری مدل HPM-70هستو این مدل اصلیه که باید توی جعبه باشه درسته یا یه مدل دیگه هست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز خیلی از شما ممنونم فقط یه چیزی در جعبه w800 w810 یه هندزفری مدل HPM-70هستو این مدل اصلیه که باید توی جعبه باشه درسته یا یه مدل دیگه هست

خواهش.....همین مدلی که شما میگی اصلیه!!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش.....همین مدلی که شما میگی اصلیه!!!
خیلی ممنون امیدوارم بتونم یهw800پیدا کنم
این دسته گل هم تقدیم به شما وتمامی افرادی که در این بخش فعالیت می کنند فکر کنم این چند وقت خیلی از دست من ناراحت شدن امیدوارم از دست من دلخور نباشند بازم مارو ببخشید فعلا بای

yel-flower-mini.jpg

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ین دسته گل هم تقدیم به شما وتمامی افرادی که در این بخش فعالیت می کنند فکر کنم این چند وقت خیلی از دست من ناراحت شدن امیدوارم از دست من دلخور نباشند بازم مارو ببخشید فعلا بای

مرسی...نه بابا این چه حرفیه...موفق باشید!!!!

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

نظرتون درباره ی W880 چیه؟ قیمت دقیقش چنده؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام

نظرتون درباره ی W880 چیه؟ قیمت دقیقش چنده؟

از موارد قابل توجه ميشه به :

1: 1 گيگ مموري همراه گوشي
2: ساپورت A2DP
3: دوربين 2 مگاپيکسل که البته فلش و AF نداره
4: هندزفري عالي سري W
5: دکمه هاي مخصوص پخش موسيقي
6: وزن کم 71 گرم هم از نکات جالب اين گوشي هست به همراه باريکي 'ش
7: صفحه نمايش مناسب

از اون طرف 4 ايراد ميشه بهش گرفت :

1: نداشتن راديو
2: رکورد ويدو با کيفيت پايين
3: نبود اينفرارد