• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من امروز رفتم جمهوری 2 تا w800i خریدم یکی برای خودم یکی هم برای داداشم

فقط یه مشکلی هست من دفعه اول نمیدونم گوشی چند ساعت باید تو شارژ باشه وی دفترچه نوشته 2.5 ساعت
من همین مقدار گوشی رو تو شارژ گذاشتم ولی وقتی از شارژ خارج می شه به طور نامحسوس شارژ خالی میشه
بعد وقتی دو باره گذاشتم حدود 1 ساعت وقتی از برق می کشم اندازه یه دونه شارژ خالی مونده
چی کار کنم مشکل از باتری راستی جفت باتری ها پشتشون زده ژاپن به نظر شما مشکل از باتریه یا من اشتباه می کنم

mr.pouyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dadashia
ye goshie top to in renj ba keyfate seda o memory bala mikhastam
nazaram ro serie N va P990 hastesh
kasi gheymate roze n93 va w900 ro dare?:f34r:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
salam dadashia
ye goshie top to in renj ba keyfate seda o memory bala mikhastam
nazaram ro serie N va P990 hastesh
kasi gheymate roze n93 va w900 ro dare?:f34r:

کيفيت صدا اگر میخواين سری W پيشنهاد میشه با مواردی مثل W800/W810/W710 که همه با 512 مگ مموری عرضه میشن
اگر صدای بلند میخواين 3250 از نوکيا در این رنج عالی هست
قيمت N93i با گارانتی ایرافون 700.000 هست و W900 هم نرمال گير نمیارين (!!) // دست 2 'ش رو از 470.000 تا 620.000 بهتون قيمت میدن
P990 گزينه بسيار مناسبی هست که اسپيکر با کيفيت نرمال داره و البته صدا 'ش بلند نيست
بهترين پيشنهاد هم N73 هست که اسپيکر'ش قوی هست + دوربين مناسب و صفحه نمايش خوب و مهمترين نکته افت قيمت'ش که رسيده به 380.000

پ.ن = لطفا فارسی بنويسين / اگر امکان'ش نيست از برنامه En2Fa استفاده کنيد

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان در راستای سوالات گوشی های تا 350 هزار تومن !! یه سوالی دارم
محتویات پکیج N73 چیه ؟ تصویری هم اگه دارید بذارین فیض ببریم
مرسی ( مخصوصا علیرضا که خفن می خوامش )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
دوستان در راستای سوالات گوشی های تا 350 هزار تومن !! یه سوالی دارم
محتویات پکیج N73 چیه ؟ تصویری هم اگه دارید بذارین فیض ببریم
مرسی ( مخصوصا علیرضا که خفن می خوامش )

قاعدتا این موارد ( البته منهای اون مموری کارت اگر اشتباه نکنم ) :

156fs522793.jpg

حالا دوستان دقيقتر میگن
302.gif

ارادت
298.gif

//

این هم هست :

156fs52281.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بند دستی و پارچه تمیز کننده گوشی رو از تو اونی که ما برای این رفیقمون خریده بودیم برداشته بودن...

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
بند دستی و پارچه تمیز کننده گوشی رو از تو اونی که ما برای این رفیقمون خریده بودیم برداشته بودن...

ارزش داره بند دستی و پارچه تمیز کننده اش ؟ منظورم اینه که بیشتر بخوام بگردم دنبالش ...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ارزش داره بند دستی و پارچه تمیز کننده اش ؟ منظورم اینه که بیشتر بخوام بگردم دنبالش ...
طبیعتا باید توش باشه. فکر نکنم نیاز به گشتن داشته باشه !!

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
طبیعتا باید توش باشه. فکر نکنم نیاز به گشتن داشته باشه !!

امین جان :D یعنی اگه نداشت وایسم با یارو دست به یخه شم؟ :lol: خب میگه همینه که هست.
پس مجبورم برم جای دیگه ...:lol:

فقط یه نکته ..
کسی می تونه از یه منبع موثق بفهمه که ساپورت مموری N73 چقدره؟ آخه یه سری شایعات هست مبنی بر اینکه بیشتر از 1 گیگ هنگ می کنه و قات می زنه و اینا ... :blink:
گرچه به نظر منطقی نمیاد که یه گوشی که سال 2006 ساخته شده باشه ، همچین مشکلی داشته باشه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پس مجبورم برم جای دیگه ...
خوب اگه بهشون نیاز داری و نمی تونی بی خیالشون بشه باید همین کارو بکنه ! قحطی ان 73 که نیومده !!
کسی می تونه از یه منبع موثق بفهمه که ساپورت مموری N73 چقدره؟ آخه یه سری شایعات هست مبنی بر اینکه بیشتر از 1 گیگ هنگ می کنه و قات می زنه و اینا ...
mobile review نوشته بود که تا 2 گیگ باهاش مشکلی نداشتن. firmware جدید یا موزیک ادیشن رو اگه روش بریزی مشکلی نیست.

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اگه بهشون نیاز داری و نمی تونی بی خیالشون بشه باید همین کارو بکنه ! قحطی ان 73 که نیومده !!

mobile review نوشته بود که تا 2 گیگ باهاش مشکلی نداشتن. firmware جدید یا موزیک ادیشن رو اگه روش بریزی مشکلی نیست.

امین ممنون :happy:
راستی یه جا دیدم تو فاروم سایت نوکیا نوشته بودن با مموری Kingston به مشکل برخوردن بعضیا !! محض احتیاط نخرین بهتره ..
راستی از مموری های HSDC هم ترجیحا نگیرین . باز هم در مواردی به مشکل برخورده !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با مموری Kingston به مشکل برخوردن بعضیا !! محض احتیاط نخرین بهتره ..
من هم کینگستون رو پیشنهاد نمی کنم.

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز رفتم جمهوری 2 تا w800i خریدم یکی برای خودم یکی هم برای داداشم

فقط یه مشکلی هست من دفعه اول نمیدونم گوشی چند ساعت باید تو شارژ باشه وی دفترچه نوشته 2.5 ساعت
من همین مقدار گوشی رو تو شارژ گذاشتم ولی وقتی از شارژ خارج می شه به طور نامحسوس شارژ خالی میشه
بعد وقتی دو باره گذاشتم حدود 1 ساعت وقتی از برق می کشم اندازه یه دونه شارژ خالی مونده
چی کار کنم مشکل از باتری راستی جفت باتری ها پشتشون زده ژاپن به نظر شما مشکل از باتریه یا من اشتباه می کنم

دوست عزیز ... من از تمام متخصصین شنیدم که باید برای اولین بار گوشی رو برای 12 ساعت شارژ کنید و در همان زمان ( در حین شارژ ) از آن استفاده نکنید . دقیقا 12 ساعت !
300.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز ...
من تا سقف 400 تومن گوشی می خواستم ...
297.gif
می خوام کیفیت صداش خوب باشه و کیفیت تصویر و دوربینش هم خوب باشه ... هنگ هم نکنه و سرعتش خوب باشه ...
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
171.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوست عزیز ... من از تمام متخصصین شنیدم که باید برای اولین بار گوشی رو برای 12 ساعت شارژ کنید و در همان زمان ( در حین شارژ ) از آن استفاده نکنید . دقیقا 12 ساعت !
تو باتری های جدید نیازی به این کار نیست.
من تا سقف 400 تومن گوشی می خواستم ... می خوام کیفیت صداش خوب باشه و کیفیت تصویر و دوربینش هم خوب باشه ... هنگ هم نکنه و سرعتش خوب باشه ...
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
قیمت دقیق K800 رو ندارم. ولی انتخاب خوبی میتونه باشه. صفحه نمایش خوب، بلوتوث A2DP، دوربین عالی، قدرت اجرای جاوا و سرعت خوب از مزیت هاشه ولی اسپیکر خوبی نداره.
انتخاب دومت میتونه N73 باشه ولی اگه زیاد ازش کار بکشی ممکنه بعضی مواقع سرعتش پایین بیاد یا هنگ بکنه. مزیت هاش دوربین، اسپیکر و صفحه نمایش عالی و سیمبین 9.1 هست.

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک میخوام فوری
بچه ها من یه گوشی میخوام که دوربینش خیلی خیلی خیلی خوب باشه....یعنی کاره یه دوربین دیجیتال خوب رو انجام بده برام

در ضمن صدا و کیفیت صفحه و سیستم عامل اصلا برام مهم نیست...اصلا :guitar:

n73 نمیخوام چون درب دوربینش یه جوریه..:wacko:..میترسم زود بشکنه...k800 هم نباشه لطفا...

چی پیشنهاد میکنید؟؟؟.....(قیمت 300-400

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
کمک میخوام فوری
بچه ها من یه گوشی میخوام که دوربینش خیلی خیلی خیلی خوب باشه....یعنی کاره یه دوربین دیجیتال خوب رو انجام بده برام

در ضمن صدا و کیفیت صفحه و سیستم عامل اصلا برام مهم نیست...اصلا :guitar:

n73 نمیخوام چون درب دوربینش یه جوریه..:wacko:..میترسم زود بشکنه...k800 هم نباشه لطفا...

دوست عزیز چه حرفیه شما می زنی :blink:
اولا که درب N73 شکننده نیست بلکه همونجور که تو معایبش هم گفته شد ، لق میزنه یه کم و اصلا دلیل خوبی برای رد کردن این گوشی نیست.
دوما بهترین گزینه بعد از N73 همانا K800 می باشد .. من به صورت جزیی و ریز روی عکسهای این گوشی دقیق شدم چون خودم می خواستم بخرم ... مطمئن باش تو 3 مگاپیکسلیا رو دستش نیومده( k810 هم رتبه با اینه ) ..
البته K810 هم تو بازار هست و مثل K800 می مونه با قیافه کمی متفاوت که اونم کارش حرف نداره
ولی اگه باز می خوای اینها نباشه D900 هم عکسهای خوبی میگیره و Auto Focus هم داره و قیمتش هم مناسبه ولی به طور کلی این سری گوشیها با JAVA مشکل دارن .. اگه جاوا برات مهم نیست گزینه ی خوبیه ..:)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
کمک میخوام فوری

در ضمن صدا و کیفیت صفحه و سیستم عامل اصلا برام مهم نیست...اصلا

n73 نمیخوام چون درب دوربینش یه جوریه....میترسم زود بشکنه...k800 هم نباشه لطفا...

البته به قول دوستمون دربش فقط لق میزنه این نمیتونه دلیلی برای نخریدنش باشه...درب ک750 هم لق میزنه...در حال حاظر با این پول اگر بتونی ک800 تهیه کنی بهترین دوربین عکس بازار رو تهیه کردی....بعد از اون هم ن73 هست...با توجه به شرایطی که شما گفتین بهترین موارد همینا هستن....البته یک دی900 سامسونگ هم هست که عکسهای ضعیف تری نسبت به این دو میندازه!!!!!...اگر هم صبر کنی ک850 بیاد و قیمتش افت کنه یک دوربین دیجیتال به تمام معنا رو تجربه خواهی کرد!!!!

بالا