• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بهترین مموری برای این گوشی چیه و چنده؟؟:f34r:
بهترین و مطمون ترین مموری ، مموری سونی اصل ژاپنه که با گارانتی ایران رهجو فروخته میشه البته گرونتر هستن

مموری Sandisk هم خوبه

ولی به هیچ وجه از این سونی های تقلبی که با قیمت ارزون فروخته میشن نخرید که مشکل زیاد دارن

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
من می خوام m600 بگیرم ولی تو بازار نیست مثل اینکه
شما اگه جایی رو میشناسی که داشته باشه معرفی کن یه قیمت هم بده
ممنون

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من چند هفته پیش یدونه w800i خریدم فکر کنم یادتون باشه باتری که همراه گوشی به من دادن ژاپن هست
می خواستم بدونم آیا اصلی هست یا اصلا روی گوشی های سونی معمول باتریشون برای کدوم کشور هست منظورم ساخت کدوم کشور هست

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام من چند هفته پیش یدونه w800i خریدم فکر کنم یادتون باشه باتری که همراه گوشی به من دادن ژاپن هست
می خواستم بدونم آیا اصلی هست یا اصلا روی گوشی های سونی معمول باتریشون برای کدوم کشور هست منظورم ساخت کدوم کشور هست

نه عزیز. به راحتی می تونند پک باتری رو عوض کنند.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
نه عزیز. به راحتی می تونند پک باتری رو عوض کنند.
فکر کنم متوجه سوال من نشدید دوباره سوال میکنم باتری اصلی سونی.. کجایی هست از یجا پرسیدم گفت اصلی چین هست آیا حقیقت داره مال من از این 3 تومنی هاست

من چند هفته پیش یدونه w800i خریدم فکر کنم یادتون باشه باتری که همراه گوشی به من دادن ژاپن هست

gba

Registered User
لایک‌ها
25
فکر کنم متوجه سوال من نشدید دوباره سوال میکنم باتری اصلی سونی.. کجایی هست از یجا پرسیدم گفت اصلی چین هست آیا حقیقت داره مال من از این 3 تومنی هاست

من چند هفته پیش یدونه w800i خریدم فکر کنم یادتون باشه باتری که همراه گوشی به من دادن ژاپن هست

اوه شرمنده:blush: باتری ژاپنی ندیدم تاحالا هر چی باتری تا حالا از سونی اریکسون دیدم (استوک) ماله کره جنوبیه. مارک های دیگم ماله چینه.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
اوه شرمنده:blush: باتری ژاپنی ندیدم تاحالا هر چی باتری تا حالا از سونی اریکسون دیدم (استوک) ماله کره جنوبیه. مارک های دیگم ماله چینه.

خیلی ممنون من از یجا که پرسیدم گفت روشون زده made in china finished in china اگه درست نوشته باشم:blush: گفت این مدل اصلی هست اگه این نبود دنبالش نرو
بعد من با w800 مشکل خالی شدن باطری دارم یعنی در هنگام کار خالی میشه ودوباره بر می گرده این مشکل هم توی سری جدید سونی وجود داره یانه مشکل نرم افزاری هست که سونی نمی تونه اون رو با باتری تنظیم کنه ممکن هست توی سری بعدی این مشکل حل بشه

نمی دونم آیا درست هست یانه بعد استوک یعنی چه:wacko::wacko::blink:مال چین خوبه یا کره ی جنوبی یعد یه سوالی گارانتی سیتادل جعبه هاش پلمپ هست یا نه و مثل مدل های دیگه بازهست
بعد گارانتیش ورقه هست یانه روی جعبه چسبوند من از یکی شنیده بودند روی جبه چسبوندند و یه حالتی پلمپ شده هست

ببخشید یکم زیاد شد:blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باتری های سونی موقع کار درصدی که نشون میدن بعد یه مدت که دیگه با گوشی ور نری یه درصد بالاتر نشون میدن...مشکل از باتری نیست...همشون همین طوری هستن....

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
باتری های سونی موقع کار درصدی که نشون میدن بعد یه مدت که دیگه با گوشی ور نری یه درصد بالاتر نشون میدن...مشکل از باتری نیست...همشون همین طوری هستن....

یه سوالی گارانتی سیتادل جعبه هاش پلمپ هست یا نه و مثل مدل های دیگه بازهست
بعد گارانتیش ورقه هست یانه روی جعبه چسبوند من از یکی شنیده بودند روی جبه چسبوندند و یه حالتی پلمپ شده هست
:D:blush::p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گوشی به نام پلمپ ما تو ایران نداریم...همه یه بار تو گمرک باز میشن پس بیخود دنبالش نباشید....

مال سیتادل هم درش بازه...گارانتی رو هم رو جعبه چسبوندن

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی به نام پلمپ ما تو ایران نداریم...همه یه بار تو گمرک باز میشن پس بیخود دنبالش نباشید....

مال سیتادل هم درش بازه...گارانتی رو هم رو جعبه چسبوندن
من نمی گم گوشی که تو ایران می یاد اصلا درش باز نشده باشه من می گم خود گارانتی در اون رو با برچسب می بنده برای اینکه فروشنده نتونه وسایل اون عوض کنه من از این لحاظ می گم چون من شنیدم سیتادل در جعبه رو با برچسب می بنده نمی دونم تا چقدر درسته شاید هم به من خالی بستند اگه تا به حال همچین چیزی دیدید به من بگید

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها من تصمیم گرفتم برای روز پدر برای بابام یه گوشی k800 بخرم :blush:بعد بابام از اون های هست که 3 -4 سال یکبار گوشیشو عوض میکنه الان یدونه 6670 داره براش سنگین هست ول میکنه روی میز میره بعد من می خوام با گارانتی بگیرم چون توی جیب پیرهنش میزاره از تو جیبش میفته زمین خلاصه خودتون بقیشو می دونید چی میشه الان گارانتی های مختلف k800 چند میدن گارانتیش توری نباشه که ببریم جواب ندن مثلا سیتادل الان چند هست آخه میخوام ببینم پولی که از خانواده جمع کردیم می رسه یا نه بعد راستی من راجعبه این گوشی تحقیق کردم ولی دو سه تا سوال گنگ هست

1_گوشی ساخت گجاست ؟
2_باتریش ساخت گجاست ؟
3_فریمور جدید توی کدوم رنگ وکدوم مدل هست؟(آخه رنگ قهوه ای رو میخوام براش بگیرم:happy:)خوبه
4_همراه جعبه چی میدن ؟

فکرکنم یه مقدار زیاد شد ببخشید راستی پیشاپیش ممنونم:heart::heart::wub:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
1_گوشی ساخت گجاست ؟
2_باتریش ساخت گجاست ؟
3_فریمور جدید توی کدوم رنگ وکدوم مدل هست؟(آخه رنگ قهوه ای رو میخوام براش بگیرم)خوبه
4_همراه جعبه چی میدن ؟
1 و 2.چین
3.باید چک کنی. ربطی به رنگ نداره. بستگی به سری ساخت و ورود گوشی داره که چه تاریخی وارد شده. رنگ قهوه ای هم به نظرم از بقیه قشنگ تره :)
4.گوشی، هندزفری hpm70 (تبدیل جک 3.5 میلیمتری هم فکر کنم همراهشه)، باتری BST-33، راهنمای کاربر، سی دی نرم افزار و کابل USB.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از پاسختون
1_یعنی جای دیگه ساخته نمی شه؟
2_مموری چی نداره توی جعبه یجا خوندم تو هر جعبه فرق می کنه؟
3_قیمت وگارانتی سیتادل (میخوام بدونم بالاترین قیمت این گوشی مربوط به چه گارانتی هست)؟

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با سلام به اساتيد
من دنبال يه گوشي در حد 300 تومن هستم كه مموري خور و دوربين و... داشته باشه راستي براي قشر نرم تنان هم مي خواستم:p لطفا زودتر راهنمائيم كنيد آخه دوشنبه تولدشه;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنون از پاسختون
1_یعنی جای دیگه ساخته نمی شه؟
2_مموری چی نداره توی جعبه یجا خوندم تو هر جعبه فرق می کنه؟
3_قیمت وگارانتی سیتادل (میخوام بدونم بالاترین قیمت این گوشی مربوط به چه گارانتی هست)؟

سلام

معمولا گوشی های سونی اریکسون در ایران یا کار چین هستند و یا سفارش مالزی.

در مورد مموری هم روی گوشی یه رم 64 داره.اما ممکنه فروشنده رم رو عوض کنه و یه رم دیگه روش بندازه و یه خورده بالاتر گوشی رو بفروشه !

لوازمی هم که باید داخل این گوشی باشه

Package:
Handset
НHPM-70 headphones, stereo, 3.5mm jack
BST-33 battery
User Manual
CD with software
USB-cable
MemoryStick M2 64mb memory card, MS Duo Pro adapter

چون توی جیب پیرهنش میزاره از تو جیبش میفته زمین خلاصه خودتون بقیشو می دونید چی میشه الان گارانتی های مختلف k800 چند میدن گارانتیش توری نباشه

دوست عزیز اگر اینطوریه به شخصه اصلا این گوشی رو برای پدرتون پیشنهاد نمی کنم !!

K800 گوشی ناز نازی نیست و نسبتا بدنه خوبی داره اما چون از دوربین 3.2 مگ سایبرشات بهره می بره اگر اینطوری که شما می گید دوبار بخوره زمین Game Over شده !!!

گارانتی هم گوشی ضربه خورده رو به عنوان گارانتی قبول نمی کنه.پس اگر با این حساب می خوایید دنبال این مدل با گارانتی بگردید بهتره اصلا روی گارانتی حساب نکنید و پول بیخودی ندهید.کلا درصد خرابی های گوشی های سونی اریکسون یه خورده پایینه و اگر گارانتی هم نگیرید زیاد تاثیری نداره.اما باسه پدرتون با این اوضاع شدیدا توصیه می شه....

گارانتی هم تنها گارانتی مثلا و مثلا خوب گارانتی سیتادل هست !

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام به اساتيد
من دنبال يه گوشي در حد 300 تومن هستم كه مموري خور و دوربين و... داشته باشه راستي براي قشر نرم تنان هم مي خواستم:p لطفا زودتر راهنمائيم كنيد آخه دوشنبه تولدشه;)

سلام

یه خورده بهتر توضیح بدید که چه انتظاری از گوشی دارید.چه سبکی باشه

الان با 160-170 تومن می شه یه گوشی خوب مموری خور و دوربین و .. خرید.

شما بگید چه نوع گوشی و چه برندی و کلا برای چه طور ادمی می خوایید تا یه مدل خوب پیشنهاد بشه.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با سلام به اساتيد
من دنبال يه گوشي در حد 300 تومن هستم كه مموري خور و دوربين و... داشته باشه راستي براي قشر نرم تنان هم مي خواستم لطفا زودتر راهنمائيم كنيد آخه دوشنبه تولدشه

اگر به دنبال سیستم عامل نباشید و ملاک زیبایی و با کلاسی رو در نظر بگیرید با توجه به اینکه هدیه تولده من دو مورد از زیباترین گوشیها رو پیشنهاد میکنم یکی se z610 که فوق العاده زیباست با قیمت تقریبی 250 تومن یکی دیگه هم سامسونگ دی900 که این گوشی هم فوق العاده باریک و زیباست علاوه بر این یک دوربین 3.2 بسیار خوب هم داره ....اگر هم امکانات خاصی واستون مهمتره موارد رو مطرح کنید تا بهتر راهنمایی کنیم!!!!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنون از راهنمائي دوستان
والا امكانات خاصي كه مد نظر نيست اما دوربين داشته باشه(همون 2 مگ هم كافيه)+بلوتوث و.. كه اكثر گوشيا هم دارن ولي زيبائي و با كلاسيش مهمه برندش هم زياد مهم نيست ولي جزو برنداي گمناتم يا كمنام!! نباشه

اين z610 كه گفتيد امكاناتش چيا هستش؟عكسي ازش دارين؟نظرتون در مورد w710سوني چيه؟
خلاصش كه خودتون دخترا رو خوب ميشناسين ممكنه از چيزي سردنيارن ولي چون گوشي دوستشون اونو داره نبايد كم بيارن!!يه گوشي بگيد كه هم اعتبارمون پيشش حفظ بشه هم دست از سر كچل ما برداره و فردا نگه كه اينو كم داره و...
مخلص همگي

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

معمولا گوشی های سونی اریکسون در ایران یا کار چین هستند و یا سفارش مالزی.

در مورد مموری هم روی گوشی یه رم 64 داره.اما ممکنه فروشنده رم رو عوض کنه و یه رم دیگه روش بندازه و یه خورده بالاتر گوشی رو بفروشه !

لوازمی هم که باید داخل این گوشی باشه

Package:
Handset
НHPM-70 headphones, stereo, 3.5mm jack
BST-33 battery
User Manual
CD with software
USB-cable
MemoryStick M2 64mb memory card, MS Duo Pro adapter

دوست عزیز اگر اینطوریه به شخصه اصلا این گوشی رو برای پدرتون پیشنهاد نمی کنم !!

K800 گوشی ناز نازی نیست و نسبتا بدنه خوبی داره اما چون از دوربین 3.2 مگ سایبرشات بهره می بره اگر اینطوری که شما می گید دوبار بخوره زمین Game Over شده !!!

گارانتی هم گوشی ضربه خورده رو به عنوان گارانتی قبول نمی کنه.پس اگر با این حساب می خوایید دنبال این مدل با گارانتی بگردید بهتره اصلا روی گارانتی حساب نکنید و پول بیخودی ندهید.کلا درصد خرابی های گوشی های سونی اریکسون یه خورده پایینه و اگر گارانتی هم نگیرید زیاد تاثیری نداره.اما باسه پدرتون با این اوضاع شدیدا توصیه می شه....

گارانتی هم تنها گارانتی مثلا و مثلا خوب گارانتی سیتادل هست !
خیلی ممنون از پاسختون من چون فردا صبح میخوام بگیرم اگه میشه راهنمایی همین امروز تموم کنیم مرسی

1_حالا میشه یه کاریش کرد توی جیب پیرهنش نزاره براش یه کیف کمری می خرم (قهوه ای)
2_نه گارانتی برای اون یدونه تنها نمی خواستم برای اینکه گوشی رو زیاد چند سال نگر می داره و اصلا گوشی بدون گارانتی قبول نمی کنه می خواد خیالش راحت باشه اون 6670 هم با اتصالاتش رو داره(همین چند هفته پیش خودم یه w800بدون گارانتی خریدم خیلی ناراحت شد گفت چرا با گارانتی نخریدی)
3_قیمت این گوشی الان چنده (من اشتباه کردم باید زود تر به فکر می افتادم)توی این چند تا پست یه قیمت 280 براش پیدا کردم با گارانتیاش چنده 300 یا بالای 350

بالا