• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

*shiva*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه گوشی می خوام تا 300 تومن (حالا 20 تومن بالا پایین فرق نمیکنه)
ترجیحا نوکیا و سونی ارکسون
اول آنتن دهی برام مهمه بعد مقدار حافظه بعد کیفیت دوربین بعد کیفیت پخش Mp3
:happy:
دخترونه هم باشه
z610 خیلی قشنگه اما حافظش کمه
w850 چطوره؟
میشه راهنماییم کنین؟
:wacko:
سیمبیان هم نداشته باشه!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
w850 چنده ؟
امکاناتش چیه ؟
کلا یکم توضیح بدید ممنون میشم !

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با توجه به اینکه هدیه تولده من دو مورد از زیباترین گوشیها رو پیشنهاد میکنم یکی se z610 که فوق العاده زیباست

ايول داداش الان داشتم يه سرچي ميكردم عجب تيپي داره امكاناتشم كه خوبه فكر كنم بهترين گوشي براي نرم تنان محترمه ! هستش:D

ببينم مگه نميشه مموري رو خودمون ارتقا بديم؟فكر نكنم زياد خرج برداره
در كل من كه ميرم همينو براش بخرم فكر كنم با مموري و.. بيشتر از همون 300 تومن نشه با شناختي هم كه از روحياتش دارم عاشق اون گوشي بخصوص رنگ پينكش ميشه كه البته اميدوارم گير بيارم.
دوستان اگه قيمت دقيق يا آدرسي كه اين رنگ رو داشته باشه هم بدن ديگه خيلي مرام گزاشتن :blush::happy:

*shiva*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم شاید گارانتی متفرقه مثل بیمه ابوالفضل باشه!
:lol:
z610 رو تا چه اندازه میشه حافظش رو ارتقا داد؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنون از پاسختون من چون فردا صبح میخوام بگیرم اگه میشه راهنمایی همین امروز تموم کنیم مرسی

1_حالا میشه یه کاریش کرد توی جیب پیرهنش نزاره براش یه کیف کمری می خرم (قهوه ای)
2_نه گارانتی برای اون یدونه تنها نمی خواستم برای اینکه گوشی رو زیاد چند سال نگر می داره و اصلا گوشی بدون گارانتی قبول نمی کنه می خواد خیالش راحت باشه اون 6670 هم با اتصالاتش رو داره(همین چند هفته پیش خودم یه w800بدون گارانتی خریدم خیلی ناراحت شد گفت چرا با گارانتی نخریدی)
3_قیمت این گوشی الان چنده (من اشتباه کردم باید زود تر به فکر می افتادم)توی این چند تا پست یه قیمت 280 براش پیدا کردم با گارانتیاش چنده 300 یا بالای 350

سلام

1=اها این شد یه محافظ درست و حسابی ...کیف گوشی شما هستش و حتی می تونید نسخه ارجینالش رو بگیرید که یه زره بگی نگی بالاتره قیمتش...معمولیش هم تو علائذین ریخته !!

Pic.jpg

2-برای گارانتی هم می دونم چی می گید.به شخصه گارانتی شرکت هایی که سونی اریکسون رو پشتیبانی می کنن اصلا قبول ندارم چرا که ....

3-برای قیمتش هم من سه روز پیش از کرج قیمت کردم 290 تومن بودش !!! برای گارانتی دار هم 40 هزارتومن بهش اضافه کنید !! الان باید قیمت یه خورده پایین تر اومده باشه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دخترونه هم باشه
w850 چطوره؟
میشه راهنماییم کنین؟
سیمبیان هم نداشته باشه!

W850 گوشی خوبی هست.قدرت خوبی در پخش میوزیک داره.اما باسه دوربین زیاد خوب نیست.اتوفوکس نداره !!!

6270 خوبه ویا 6282 ...جاوا هستش و LCD 320-240 داره.امتحان خودشو پس داده....

d900 هم هست که مدل زرشکیش خیلی قشنگه و دخترونه هست.دوربین 3.2 مگ داره.اما از لحاظ نرم افزار اصلا روش حساب باز نکنید.انتن دهی خیلی خوبی هم داره.

6300 هم گوشی خیلی نازیه...باریک و زیبا با دوربین 2 مگ.فروشش خیلی خوب بوده...

5300 هم قیمت پایین و دروبین ضعیف تری داره اما باسه دخترا انتخاب خیلی خوبی هستش

z610 هم انتخاب خیلی خوبی هستش.البته باسه رم داخلی زیاد مهم نیست چرا که رم خوره...

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
w850 چنده ؟
امکاناتش چیه ؟
کلا یکم توضیح بدید ممنون میشم !

sonyericsson-w850.gif

بین 300 تا 310 قیمت چند روز پیش بوده که اف زیادی هم داشته.

دوربین 2 مگ بدون اتوفوکس.طراحی شیک و کوچک.LCD 320-240 داره با 256 کالر.پخش MP3 ش حرف نداره.از نسخه واکمن پلایر ورژن 2 قدرت می گیره.بلوتوث v2.0 with A2DP داره.اولین گوشی کشویی سونی اریکسون بودش !! رنگ سفیدش خیلی قشنگه و دخترونه است.

sonyericsson-w850-01.jpg

ضمنا پخش میوزیک از Speaker هم خیلی خوبه.یه خورده از w900 پایین تره اما کیفیت خیلی خوبی داره و کلا اسمش با خودشه ! Walkman

گوشی خیلی خوبیه....

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نمی دونم شاید گارانتی متفرقه مثل بیمه ابوالفضل باشه!
:lol:
z610 رو تا چه اندازه میشه حافظش رو ارتقا داد؟

چون نسل جدید هست شما رو 1 گیگ حساب کن :D

نرمال هم 512

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خیلی ممنون از پاسخ کاملتون

2_من نفهمیدم چرا به شرکت های گارانتی کننده ی سونی اعتماد ندارید؟؟؟؟
3_ممنون از قیمت
4_من چند جا خوندم توی جعبه بند هم داره راست هست

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خیلی ممنون از پاسخ کاملتون

2_من نفهمیدم چرا به شرکت های گارانتی کننده ی سونی اعتماد ندارید؟؟؟؟
3_ممنون از قیمت
4_من چند جا خوندم توی جعبه بند هم داره راست هست

سلام

من اصلا گارانتی موبایل رو قبول ندارم مخصوصا گارانتی شرکت سونی اریکسون و از همه مهمتر سیتادل....

40 هزارتومن و بالاتر پول گارانتی می گیره که برای هر مشکل ارجا می ده دوبی و هزینه پستش هم می گیره !!!

خاطره خوبی نداریم کلا !!!

برای جعبه هم هرچی داخل جعبه هستش در حالت استانداد در پست های قبلیم نوشتم.اون بند و موارد دیگر فقط و فقط اشناتیون و تبلیغات فروشنده ها هستش.

*shiva*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی :rolleyes:

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من اصلا گارانتی موبایل رو قبول ندارم مخصوصا گارانتی شرکت سونی اریکسون و از همه مهمتر سیتادل....

40 هزارتومن و بالاتر پول گارانتی می گیره که برای هر مشکل ارجا می ده دوبی و هزینه پستش هم می گیره !!!

خاطره خوبی نداریم کلا !!!

برای جعبه هم هرچی داخل جعبه هستش در حالت استانداد در پست های قبلیم نوشتم.اون بند و موارد دیگر فقط و فقط اشناتیون و تبلیغات فروشنده ها هستش.
خیلی ممنون
give_rose.gif

ساعت 6 دارم می رم قیمت بگیرم خبر می دم
reading.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون از راهنمائي دوستان
والا امكانات خاصي كه مد نظر نيست اما دوربين داشته باشه(همون 2 مگ هم كافيه)+بلوتوث و.. كه اكثر گوشيا هم دارن ولي زيبائي و با كلاسيش مهمه برندش هم زياد مهم نيست ولي جزو برنداي گمناتم يا كمنام!! نباشه

اين z610 كه گفتيد امكاناتش چيا هستش؟عكسي ازش دارين؟نظرتون در مورد w710سوني چيه؟
خلاصش كه خودتون دخترا رو خوب ميشناسين ممكنه از چيزي سردنيارن ولي چون گوشي دوستشون اونو داره نبايد كم بيارن!!يه گوشي بگيد كه هم اعتبارمون پيشش حفظ بشه هم دست از سر كچل ما برداره و فردا نگه كه اينو كم داره و...
مخلص همگي

اتفاقا چون گفتی واسه نرم تن میخوام اینو بهت پیشنهاد کردم....تمام امکاناتش: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت نداشتن اتو فوکس روی دوربینشه!!!!...که اینم با توجه به مواردی که خودت راجع به دخترا اشاره کردی قابل چشم پوشیه!!!!
سلام
دخترونه هم باشه
w850 چطوره؟
میشه راهنماییم کنین؟
سیمبیان هم نداشته باشه!

همون زد 610 واسه شما بهتره!!!!....کم بودن مموری همونطور که دوستان گفتند با یک مموری m2 حل میشه!!!!....به غیر از این دی900 سامسونگ هم بد نیست که دوربینش از زد610 بهتره!!!!

ايول داداش الان داشتم يه سرچي ميكردم عجب تيپي داره امكاناتشم كه خوبه فكر كنم بهترين گوشي براي نرم تنان محترمه ! هستش:D

ببينم مگه نميشه مموري رو خودمون ارتقا بديم؟فكر نكنم زياد خرج برداره
در كل من كه ميرم همينو براش بخرم فكر كنم با مموري و.. بيشتر از همون 300 تومن نشه با شناختي هم كه از روحياتش دارم عاشق اون گوشي بخصوص رنگ پينكش ميشه كه البته اميدوارم گير بيارم.
دوستان اگه قيمت دقيق يا آدرسي كه اين رنگ رو داشته باشه هم بدن ديگه خيلي مرام گزاشتن :blush::happy:

موفق باشی...لول.....توی علائدین بگرد گیر میاری!!!!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
اتفاقا چون گفتی واسه نرم تن میخوام اینو بهت پیشنهاد کردم....تمام امکاناتش: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت نداشتن اتو فوکس روی دوربینشه!!!!...که اینم با توجه به مواردی که خودت راجع به دخترا اشاره کردی قابل چشم پوشیه!!!!

مخلص علي آقا هم هستيم
بهترين پيشنهاد همين هستش اتوفوكاس ميخواد چيكار فوقش مي خواد از پيشي عكس بگيره!!
ايشالا فردا اول وقت ميرم سراغش فقط شما مطمئني كه ايران اومده؟آخه من چند تا مغازه دوروبريم نگاه ميكردم خبري ازش نبود

Mohcn

Registered User
لایک‌ها
0
مخلص علي آقا هم هستيم
ايشالا فردا اول وقت ميرم سراغش فقط شما مطمئني كه ايران اومده؟آخه من چند تا مغازه دوروبريم نگاه ميكردم خبري ازش نبود

این گوشی به شدت توصیه میشه . نه فقط برای نرم‌تنان :D من خیلی درباره‌ی این گوشی تحقیق کردم . خیلی وقته که می‌خوام بخرمش اما هی امروز و فردا می‌کنم اما همین روزا می‌خرمش. تنها ایرادی که داره اینه که AF نداره که اونم مسئله‌ای نیست.به خوشگلیش می‌ارزه . یه نکته‌ای که باید بدونید اینه که همراه گوشی هدفون نیست توی جعبه‌ش. این خیلی مهمه ، حتماً یه هدفون بخرید همراه گوشی (مال سری W فکر کنم بهش می‌خوره ) . چون خیلی ضد حاله وقتی که طرفتون جعبه‌رو باز می‌کنه و می‌بینه توش هدفون نیست.چون معمولاً دخترا بیشتر از پسرا با گوشیشون موزیک گوش میدن​

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مخلص علي آقا هم هستيم

چاکریم....ای بابا خیلی وقته ایران اومده اون اولا 350 بود ولی الان حدود 250 تومنه...موفق باشی!!!

این گوشی به شدت توصیه میشه . نه فقط برای نرم‌تنان :D من خیلی درباره‌ی این گوشی تحقیق کردم . خیلی وقته که می‌خوام بخرمش اما هی امروز و فردا می‌کنم اما همین روزا می‌خرمش. تنها ایرادی که داره اینه که AF نداره که اونم مسئله‌ای نیست.به خوشگلیش می‌ارزه . یه نکته‌ای که باید بدونید اینه که همراه گوشی هدفون نیست توی جعبه‌ش. این خیلی مهمه ، حتماً یه هدفون بخرید همراه گوشی (مال سری W فکر کنم بهش می‌خوره ) . چون خیلی ضد حاله وقتی که طرفتون جعبه‌رو باز می‌کنه و می‌بینه توش هدفون نیست.چون معمولاً دخترا بیشتر از پسرا با گوشیشون موزیک گوش میدن​

راست میگی...به نظر من رنگ مشکیش واسه پسرها خوبه رنگ صورتیش واسه دختر ها...ارزون شده بخرررر!!!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام همونz610i رو خريدمو داره باهاش حال ميكنه خيلي ازش خوشش اومده
قيمتشم سياه 240 و صورتي 260 كه همون صورتي رو گرفتم
از دوستاني كه راهنمائي كردند هم تشكر ميكنم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام همونz610i رو خريدمو داره باهاش حال ميكنه خيلي ازش خوشش اومده
قيمتشم سياه 240 و صورتي 260 كه همون صورتي رو گرفتم
از دوستاني كه راهنمائي كردند هم تشكر ميكنم

این رو که به شما توصیه کردم قبلا تجربه شده بود و جواب داده بود....خوشحالم که شما هم جواب مطلوب گرفتین!!!!

بالا