من 280 تومان میخوام واسه گوشی هزینه کنم به من گوشی نوکیا n70 , 5700 تا حالا پیشنهاد دادند به نظر شما کدوم یکی بهتر هست و در ضمن با این پول گوشی مناسبتری هم میشه پیدا کرد یا نه؟
من 280 تومان میخوام واسه گوشی هزینه کنم به من گوشی نوکیا n70 , 5700 تا حالا پیشنهاد دادند به نظر شما کدوم یکی بهتر هست و در ضمن با این پول گوشی مناسبتری هم میشه پیدا کرد یا نه؟
شما اولویتها و امکانات و انتظاراتی که از گوشی دارین رو مطرح کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم!!!!
کلا سيستم عامل سيمبين رو در نظر داری !؟
5700 در این زمان ارزش بيشتری داره ، يه تاپيک خوب هم " اینجا " براش هست که همه موارد رو میتونی پيدا کنی
از بين گوشيهای سونی اريکسون هم روی K800 و W850 میتونيد نظر داشته باشيد اولی با دوربين فوق العاده قوی و دومی يک Walkman کامل
راستش برام نصب برنامه های مختلف مهم هست مثلا black list که شنیدم k800 ,w 850 ندارن .؟!
به جز نصب اینجور برنامه ها میخوام توی پخش موسیقی و فیلم هم قوی باشه و آنتن دهیش هم مناسب باشه قیمتش رو هم که گفتم تا 280 تومن.
با تشکر
می خوام symbain داشته باشه و از نظر پخش موسیقی و فیلم قوی باشه و آنتن دهی مناسب داشته باشه قیمت هم که گفتم تا 280 تومن
می خوام symbain داشته باشه و از نظر پخش موسیقی و فیلم قوی باشه و آنتن دهی مناسب داشته باشه قیمت هم که گفتم تا 280 تومن
خودم k800-p990 رو در نضر دارم
اگه عکس خوب با پخش آهنگ خیلی خوب و سیستم عامل سیمبین مهمه N73 me پیشنهاد میشه که حدود 380 تومنهبا سلام خدمت عزیزان
من راستش میخوام یه گوشی بگیرم حداکثر هم میتونم 360000 بدم
خیلی اهل بازی ایناش مهم نیس
ولی میخوام هم جهت پخش مسیقی و دوربین هم ککیفیتش خوب باشه
من خودم اینا رو بهش علاقه مند شدم
شما هم پیشنهاد بدید
فقط هم نو کیا باشه و سونی اریکسون
یه چیزی باشه که هم از مد نیفتاده باشه و هم همه چیزیش از لحاظ کارایی به نسبت خوب باشه
n73.. w810 w850 k810
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
منظور شما P990 ـه!!کیفیت پخش موزیک k800 خوب هست؟
کیفیت پخش موزیک p900 چطوره؟
یکی از دوستان گفت n73 me
یعنی n73 نوکیا از تمامه هم قیمت های سونی اریکسونه خودش بهتره
ممنون از اینکه کمک میکنید