Romain_Gary
Registered User
- نوشتهها
- 1,801
- لایکها
- 6
نوکیا ان 73 چنده ؟ موزیک ادیشنش چنده ؟
- ببخشید من میخواستم بدونم K800i انواع مختلف داره؟ مثلا تقلبی چیزی؟ چون به من از 280 تا 310 قیمت دادند؟ تنها تفاوتی که من بین اونایی که دیدم متوجه شدم این بود که دکمه های اطراف جوی استیک بعضیهاش همرنگ گوشی (مشکی مخملی) بود و توی بعضی هاش این دکمه ها نقره ای بود . میشه لطفا راهنماییم کنید.
- یه سئوال دیگه ام داشتم .مموری کارتی که به k800 بخوره توی بازار ما راحت گیر میاد؟ چون تو review ای که خوندم نوشته بود "Memory Stick Micro™ (M2™) card type is still very new and unpopular" البته تاریخش 26 June 2006 بود.اما خوب همه چی به ایران دیر میرسه.
- و یه چیز دیگه. این AF که میگین یعنی همون اتو فوکوس ؟
- در gsmarena برای بعضی از موبایلها نوشته Bluetooth: Yes, v1.2 with A2DP فرق ورژن 1.2 و 2.0 چیه ؟سرعتش چقدر تفاوت داره؟ اون A2DP چه معنی ای میده؟
ممنون
سلام
من 280 تومن دارم که شاید یه کم بیشتر هم بشه .
خوشگل باشه .
تاشو نباشه .
پخش کننده ام پی تری پلیرش خوب باشه .
بقیه چیزا زیاد مهم نیست ولی هرچه امکانات بیشتری داشته باشه بهتر .
من خودم نظرم روی sony ericsson W850 هست . ولی قیافش زیاد خوشم نیومد .
تو سایت GSM گوشی W580 رو دیدم ، به نظرم خوشگل اومد .
در کل نظر شما چیه ؟
تا جايی که من میدونم همه K800 های بازار يکسان هستن
قيمت من از 285.000 داشتم که بسته به فروشنده ، گارانتی داره و قيمت 280.000 کاملا نرمال بوده
3 رنگ مشکی ، نقره ای ، قهوه ای موجود هست
مموري M2 فعلا نسبت به قبل وضع'ش بهتر شده در تاپيک " قيمت کارت حافظه " گفته شده مدل 1 گيگ 21.000 و مدل 512 مگ حدودا 14.000 قيمت داره
بله همون Auto Focus هست
در مورد بلوتوث سرچ کنيد چند تاپيک هست / A2DP هم به مانند هدست استريو مثل Ds970 که میتونيد موزيک گوشی بديد و ..
بلوتوث 1.1 ، 1.2 ، 2 ديفالت قابليت پشتيبانی A2DP رو دارن ( ولی باز بسته به گوشی هم هست )
با توجه به اینکه روی iPod نظر داشتی من توصيه 'م يکی از موارد سری W هست
خوب تا 280.000 چه W هايی میشه تهيه کرد !؟
میتونی روی W850 و W610 و W710 و W810 حساب کنی
نظر من رو میخوای W850 گزينه مناسب تری هست بين این موارد ( به خاطر 1 گيگ مموری که همراه'ش هست و ساير امکانات سری W )
صفحه نمايش خوبی داره و اسپيکر کاملا قابل قبولی رو يدک میکشه / ساپورت A2DP و صفحه QVGA هم از ديگر موارد چشمگير هست
مهمترين نکته کاهش قيمت'ش تا 280.000 هست
يه پست هم قديم زده شده " اینجا " که شايد کمک کنه
همچنان بزرگترين مشکلات'ش نبود Auto Focus برای دوربين ( برخلاف W610 ) و دکمه های جهتی نامناسب هست
اما يک گزينه جالب و جديد (!!) W610 هست / چيزی مثل W800 () با امکانات نسبتا جديدتر / W610 هم از کليه امکانات سری W مثل Earphone عالی و آپشنهای موسيقی بهره مند هست و مموری 512 همراهش هست ( همچنين ساپورت A2DP )
تنها برتری'ش در مقابل W850 دوربين'ش هست که Auto Focus داره ، قيمت'ش هم حدودا 280.000 هست
W710 هم خوشگل هست ولی تاشو ' که گفتی نمیخوای
از W های +280.000 هم میشه به W880 / W950 / W660 / W900 اشاره کرد که اگر بخوای راجبه 'شون صحبت میکنيم
با توجه به عرضه جهانی W580 و قيمت مناسبه 'ش میتونی اميدوار باشی در اينده اي نزديک در بازار موجود باشه
از لطفتون خیلی ممنونم. میشه A2DP رو بیشتر توضیح بدید؟ بازم ممنون.
البته اون آی پاد مال دوستم بود که می خواست 500 تومن خرج کنه . من نهایتا 300 تومن می تونم خرج کنم ، پس می تونید مدلهایی غیر w که کیفیت صداش خوب باشه هم پیشنهاد بدید ( البته اگر چنین مدلی وجود داشته باشه بشه )
دنبال music phone هستم .
علیرضا P850 سامسونگ که نوشتی باز تو بازار توزیع شده یا کماکان گیر نمیاد؟
خیلی ممنون از راهنماییتون
من اگه بخوام تا حدود 280 تومن بخرم یا W850 می گیرم یا W580 ، که حرفی توش نیست !
ولی اگه بخوام بیشتر خرج کنم ، یا N73 ME می گیریم یا W880 . به نظرتون از لحاظ کیفیت صدا کدم یک از این دو بهترن ؟
راستی قیمت دقیق اینا رو دارید ؟
با تنشکر
خیلی ممنون
واقعا خیلی زحمت می کشید . دستتون درد نکنه .
اگه دوربین و بزرگی ال سی دی و کیفیت بدنه و فنلاندی بودن برات مهمه N73 در غیر اینصورت 5700.سلام من قبلا 5500 داشتم که عاشقش بودم و به دلایلی فروختم حالا موندم بین 5700 و n73 می شه کمک کنین به نظرتون کدومو بخرم؟ اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم برند هم برام زیاد مهم نیس
خیلی ممنون از راهنماییتون
من اگه بخوام تا حدود 280 تومن بخرم یا W850 می گیرم یا W580 ، که حرفی توش نیست !
ولی اگه بخوام بیشتر خرج کنم ، یا N73 ME می گیریم یا W880 . به نظرتون از لحاظ کیفیت صدا کدم یک از این دو بهترن ؟
راستی قیمت دقیق اینا رو دارید ؟
با تنشکر