Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام خدمت دوستان عزیز ...
من تا سقف 400 تومن گوشی می خواستم ... می خوام کیفیت صداش خوب باشه و کیفیت تصویر و دوربینش هم خوب باشه ... هنگ هم نکنه و سرعتش خوب باشه ...
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
در مورد سيستم عامل چيزی نگفتی
در هر صورت P990 يکی از گزينه ها میتونه باشه با کيفيت LCD بينظير ، دوربين 2 مگاپيکسل قوی ، اسپيکر با کيفيت ( ولی نه چندان بلند ) که میتونی 320.000 تهيه کنی
K800 هم دارای LCD با کيفيت ، دوربين 3.2 مگاپيکسل بینظیر ، اسپيکر نرمال ( بلند نيست ) و با قيمت 380.000 گزينه مناسب ديگری هست
N73 هم میتونه يک انتخاب عالی باشه با توجه به صفحه نمايش باکيفيت ، دوربين 3.2 مگاپيکسل قوی ، اسپيکر فوق العاده بلند ( کيفيت نسبتا مناسب ) و قيمت 380.000
فقط چون گفتی هنگ نکنه و کند نباشه . شايد کمی اذيت'ت کنه ( N73 ) / به طور نرمال هنگ نمیکنه ولی کمی کند هست ( مثلا باز کردن قسمت مسيج ها و يا بخش های ديگر'ش ) که میتونی این رو به پای سيستم عامل'ش بذاری ، در کل اگر سيستم عامل میخوای + امکانات بالا تا 400.000 همين N73 اولين و اخرين گزينه برتر هست
اگر دنبال سيستم عامل نيستی مواردی مثل : P990 / K800 / D900 / پاسخ گو هستند
کمک میخوام فوری
بچه ها من یه گوشی میخوام که دوربینش خیلی خیلی خیلی خوب باشه....یعنی کاره یه دوربین دیجیتال خوب رو انجام بده برام
در ضمن صدا و کیفیت صفحه و سیستم عامل اصلا برام مهم نیست...اصلا
n73 نمیخوام چون درب دوربینش یه جوریه....میترسم زود بشکنه...k800 هم نباشه لطفا...
چی پیشنهاد میکنید؟؟؟.....(قیمت 300-400
من تعجب کردم Air Brush جان // به طور کلی دوربينی برتر از K800 و N73 پيدا نمیکنی تا 400.000 ( غير از G-Cam )
انتخاب های ديگه هم احتمالا همراه با پشيمونی باشن برات / در هر صورت 400.000 بودجه داری و فقط دوربين میخوای !؟
پس این موارد رو در نظر بگير :
Sony Ericsson K800 : دوربین 3.2 مگاپیکسل قوی همراه با فلش و AF
Nokia N73 : دوربین 3.2 مگاپیکسل قوی همراه با فلش و AF
Gigabyte G-Cam : دوربین 5 مگاپیکسل قوی همراه با فلش و AF
Samsung D900 : دوربین 3.2 مگاپیکسل قوی همراه با فلش و AF
Samsung P850 : دوربین 3.2 مگاپیکسل قوی همراه با فلش و AF
GLX 3660 : دوربین 3.2 مگاپیکسل همراه با فلش
" این پست " رو هم ببين راجبه گوشيهايی با دوربين برتر