یه نکته جالب اینکه داریوش هر جا پست بزنه دست کم یه بار دعوا و جدال رخ خواهد داد...حالا بگذریم..![]()
یه نکته جالب اینکه داریوش هر جا پست بزنه دست کم یه بار دعوا و جدال رخ خواهد داد...حالا بگذریم..![]()
وحید من به هر چی که یه چیزی توش نشون بده میگم مانیتور ! این چیزها هم سرم نمیشه![]()
خیلی دلچسب نبود..من که خوشم نیومد..
:lol: به خاطر اینکه ایشون تکنیکال هستند ماها که نیستیم درکش نمیکنیم ....خدا رو شکر که ما رو ایگنور فرمودن
یه نکته جالب اینکه داریوش هر جا پست بزنه دست کم یه بار دعوا و جدال رخ خواهد داد...حالا بگذریم..
ها ؟!امین مگه ایگنورت کرده؟
![]()
" 1 "
" 2 "
" 3 "
Digital zoom
Effects/camera settings
Flash
Quality settings
Portrait mode
Phone display used as a viewfinder
Video recorder
Self-timer
Max. resolution: (camera) 1280 x 1024 pixels
Max. resolution: (video) 352 x 288 pixels
Resolutions: (camera) (1280 x 1024), (640 x 480), (320 x 240), (176 x 144)
Resolutions: (video) (352 x 288), (176 x 144), (128 x 96)
Type: 1.3 Mpixel camera
استاد مدتی P800 استفاده میکردم دوربينش به طور کامل مرحله ای اونورتر از تعطيل بود:د / البته اواخر 2001 بود خوبخوشم نیومد استاد...100 میلیارد رحمت به S700....البته P800 رو تعریف میکردن از کمراش ولی این سری ِ افتضاحی بیش نیستن..]![]()
استاد مدتی P800 استفاده میکردم دوربينش به طور کامل مرحله ای اونورتر از تعطيل بود:د / البته اواخر 2001 بود خوب![]()
استاد P900 lkzورم بود( اونم سامسونگ) ..اشتپ لپی بود.( P800 هم سام داره ولی نمیدونم چرا اسمش تو هر کشوری متفاوته؟)
استاد حالا چرا چند وقت نبودی![]()
![]()
خوشم نیومد استاد...100 میلیارد رحمت به S700....البته P800 رو تعریف میکردن از کمراش ولی این سری ِ افتضاحی بیش نیستن..![]()
میخواستم تورهم نام ببرم که تو دعوا برره ای همیشه حاضر بودی..![]()
ما مخلص کاربرهای قدیمی مثل شما هم هستیم ....اون دعوا که بحثش جداست...باید یکی باشه همیشه
قدیمی خودتی..![]()
![]()
راستی نظرتو نگفتی این بنده خدا چی بخره؟
![]()
در ضمن N90 بد ترین و بزرگترین گوشت کوب نسل جدید در بین گوشی های ساخته شده توسّط بشر هست!!! خودتون باید امتحان کنید....
به نظر من چون سیمبین میخواد و دوربین هم براش مهمه تو این قیمت ها باید N70 یا N71 بگیره هرکدوم که بیشتر دوست داره...
ولی N90 نگیرید که همش ضرره...اولا روزلوشن عجیب غریبی داره ال سی دی که باعث میشه 90 درصد موارد با بازیها و این چیزها جور درنیاد..دوما ویبره نداره....سوما رادیو نداره...باتری ضعیفی داره...هیکل گنده ای داره...خلاصه تا صبح بگم تمومی نداره
کسی در مورد این گوشی اطلااتی داره
این مدل: Nokia 5500 Sport
نظرتون چیه این بهتره یا گوشی های سونی ایرکسون در همین قیمت
ممنون