• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
گذاشته خوش دستی!! که اصلان خوش دست نیست!! که شبیه آچر هست!!
پس K800 به خاطر همون چند میلیمتری که از N73 کوچکتر است آجر نیست ؟
22x47x105 در مقابل 19x49x110 ! این چند میلیمتر واقعا حس می شه ؟ در حدی که بتونه رو آجر بودن و خوش دست بودن تاثیر بگذاره؟! تازه قطر K800 بیشتره اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم ! شخصا از طراحی K800 متنفرم !
اگه بخوای سلیقتو به دیگران تحمیل کنی منم بلدم ! N73 بهترین طراحی رو داره بین گوشی ها و K800 سگ ارزش نداره تا وقتی که N73 وجود داره ! فقط شاید یه گوشی باشه که بتونه برسه بهش و اون هم W950 باشه با اون قیمتش...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
من 380 با سریال اصلی برا داداشم خریدم!!!

واقعا گوشی مهشری هست!!

دوربین مهشر!!

خوش دست!!

خوشگل!!

صدای خوب!!

براش یه هندس فری w810 بخری هم تو موزیکال هم با حال میشه!!!

کیفیت ال سی دی عالی!!!

قیمتش هم که مفته!!!

من می خوام یکی بگیرم لطفا اگر در تهران هستید آدرس مکانی را که خریدید بدهید .
آیا گارانتی هم دارد؟ برای اینکه به مشکل رجیستر شدن بر نخورم باید چکار کنم؟
ممنون

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
باز کا 800 یه دوربین داره که بهش می ناله!!!
باز یه خوش دستی داره!! که بهش افتخار می کنه!!!
باز اسمش رو گذاشته کامرا فون و تو حرفشم ایستاده!! و نهایت یک دوربین 3 مگا واسه موبایل هست!!
تو موزیکال هم با تعویض هندس فری به پای گوشی های موزیکال مهشری مثل 810 میرسه!!
اما ان 73 اسمش رو چی گذاشته؟
کامرا فون؟ که اصلان در حد کا 800 نیست!!
و نتونست اسمش رو یه گوشی کامرا موفق بزاره!!!
گذاشته موزیکال؟
که اصلان در حد 550 سونی اریکسون هم نیست!! (صدای هندس فری)
گذاشته خوش دستی!! که اصلان خوش دست نیست!! که شبیه آچر هست!!
گذاشته یه گوشی گیمر که اصلان تو سایت بازی های موبایل نمره پایین از همه آورده!!
فقط روش گذاشته!! یک گوشی هوشمند!!! که میبینم اونایی که ان 73 دارند از چی هاش استفاده می کنند!!
(صبح تا شب روش برنامه نصب مبکنند)
خوبه اینم بگم کا 800 پر فروش گوشی سال هم انتخاب شد!!!
حالا هر چی می خواهین بگین!! من دیگه جواب اضافه نمی دم!!
راستی یکی از همد دستتون هم که بن شد که بهتون تبریک میگم!! همتون مثل همین!!

طبق همیشه Hi مستر منطق!!!
ببین! تو جوری دوربین K800 رو علم کردی که اینگار خبریه! اولا از هر کی میخوای بپرس! طبق تعریف کمرا (کمرا درسته نه کامارا!!!) فون N73 یه کمرا فون عالیه! بهترین کیفیت عکسی که تا حالا گوشی سیمبین به خودش دیده! اگه تو تعریف دیگه ای از کمرا (نه کامارا!!!) فون داری بگو! و از اونجایی که آدم خفنی هستی ازت بعید هم نیست!
تو طوری میگی که اینگار مثلا 3.2 K800 در حد دوربین حرفه ای 8 مگا میگیره! ولی 3.2 N73 مثل VGA که رو 6600 هست! ببین! درسته که K800 یه کم بهتره! ولی مطئنا تفاوت اونقدر نیست که تو اینقدر بزرگش میکنی و داد میزنی!
میتونی تو مکقایسه ها هم ببینی! تفاوت خیلی کمه! مطمئن باش تنها جاوا بودن گوشی و SE بودن آن بهانه ای برای بهترین بودن آن نیست!
نمی دونم میدونی یا نه! ولی N73 قوی ترین صدای اسپیکر رو داره! و همچنین با هدست خوب، کیفیت عالی هم بهت میده! پس نگو که این موزیکش اصلا بدرد نمی خوره!
اون انتخاب های هم که میبینی مثلا K800 شده بهترین دوربین، ملاک فقط دوربین بوده! وگرنه اگه بخوایم کل امکانات رو در نظر بگیریم، جای شکی برای انتخاب N73 نمی مونه! میتونی همین الان بری GSMArena که خیلی بهش علاقه داری و بگی به امکانات این دو گوشی چه امتیازی داده! حتما برو ببین!
اون گیمر ها هم واقعا مزخرف به تمام معنا بود! N73 با صفحه QVGA و اندازه بزرگ، چه طور میتونه از W810 عقب تر باشه؟ اون یه رای گیریه و طبیعتا هر کسی به گوشی خودش رای میده که خوب، در مورد زیاد و خز بودن W810 به حد کافی بحث شده!
بحث سیمبین رو هم نمیگم چون حال ندارم سه ساعت تایپ کنم تا باز فردا عین همین جمله ات رو تکرار کنی!

اون هم همدستمون نبود! ما مثل شما نیستیم که دو روز عضو شیم خودمون رو از یه گروه بدونیم که اصلا ما رو حساب نمیکنن! اون دوست ما بود! گرچه خوب نیست که راجع بهش بحث کنیم تا خودش برگرده یه جوری! فقط بگم اون هم به خاطر عقده ای بازی بعضی ها بن شد! خیلی ها تو این فروم با هم دوستند ولی تو مثل اینکه تو این مورد ناموفق بودی! بدون که برای دوست بودن لازم نیست برای دوست بودن با هم یه عقیده داشته باشی یا سعی کنی عقایدت رو مثل یکی دیگه کنی تا قبولت داشته باشه و یه جوری خودتو بهش بچپونی و دیدی هر چی میگه تایید کنی! نمیگم کار بدیه این تایید ولی تو داری به خاطر یه مسائلی گندشو در میاری! خیلی ها تو همین فروم با هم دوستند فارغ از این مساله که طرفدار کدوم برند کوفتی هستند! سعی نکن دسته بندی ایجاد کنی! تو هم فقط به جای اینکه سنگ یه برند رو به سینه بزنی به سایر مسائل هم فکر کنی کمی! به این حرفهام فکر کن چون جدی ترین حرفهایی بودن که تا حالا تو فروم گفته بودم!

میدونم که جواب میدی ولی یادآوری کنم که گفتی جواب نمیدی! الان هم به احتمال زیاد جواب نمیدی چون یادت آوردم وگرنه حتما جواب میدادی! ولی خوب، گفتی جواب نمیدم و اگه قولت قوله و حرفت یکیه نباید جواب بدی! البته جواب دادن یا ندادنت فرقی نمیکنه!

پ.ن: هیچ چیز به اندازه این "همدستتون" ناراحتم نکرد!

یا علی!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تایید میشه ! حتی سایت های معتبری مثل gsmarena به برتری هیچ کدوم از این دو اشاره نکردن و مقایسه رو گذاشتن به عهده ی یوزر !

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من می خوام یکی بگیرم لطفا اگر در تهران هستید آدرس مکانی را که خریدید بدهید .
آیا گارانتی هم دارد؟ برای اینکه به مشکل رجیستر شدن بر نخورم باید چکار کنم؟
ممنون

من 390 با سریال اصلی از دوستم گرفتم!! بر داداشم!!

الانم به نظرم 400 اینا باشه!!!

من از تهران نخریدم!!!

اا به نظرم آقا مازیار( ایدی سونی اریکسون) بتونه شما رو خوب راهمایی کنه!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی عذر میخوام آقا داریوش، ولی اگر سونی اریکسون فقط همین یک مدل گوشی بد شکل و بزرگ رو داره، در عوض نوکیا که در این زمینه اوضاعش خیلی وخیم هست، چون در سری N فقط N73 هست که ظاهر و اندازه مناسبی داره.

سونی اریکسون همین یک مدل گوشی سیمبینی دوربین دار رو داره در حالیکه نوکیا چندین برابر گوشی اسمارت دوربین دار داره که هیچکدوم از نظر طراحی از P990 کمتر نیستند.

saamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه ي دوستاني كه جواب دادن ممنون چند روزي نبوديم چه خبره.... ولي خودمونيما خدا نكنه توي يه تايپيك ييهو حرف از نوكيا يا سوني اريكسون باشه.... جنگي راه ميافته كه بيا و ببين...:lol:
حالا من با اين همه پيشنهاد كه دوستان دادند نمي دونم چيكار كنم؟ گفتم كه سيمبيان برام مهم هستش... پس شرمنده از بروبچه هاي سوني اريكسوني... بعد هم گفتم كه در مرحله اول دوربين عكاسي و فيلمبرداري برام خيلي مهم هست... بنا به كارم حالا اگه قرار بشه كه 480 تومن هم پول بدم چاره اي نيست خدا جيب پدرها رو آفريده براي همچين موقعي...:blink:
راستي N73 ما يه دو سه تا مغازه تو جمهوري رفتميم گفتم آقا ورژن ان 73 رو ميخام كه ورژنش 3 باشه.... يارو همچين نيگامون كرد ترسيديم با داداشه زود پريديم بيرون.... چه كنيم خان والا...:f34r:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ورژن 3 یعنی چی؟!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اتفاقا اصلا مفت نیست ! K800 فقط مانیتور و دوربین خوب داره و بقیه ی امکاناتش در حد گوشی های 150-200 تومنی است ! به نظر من اصلا ارزش نداره به خاطر اون دوربین 400 تومن بابت یه گوشی جاوا بدین...

مانیتور چیه؟؟؟ منظورت اسکرینه؟؟
ugly_confused2.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مانیتور چیه؟؟؟ منظورت اسکرینه؟؟
ugly_confused2.gif

display هم بهش میگن حالا شما سخت نگیر....مگه شما فکر کردی منظورش چی بوده؟:blink: ...اصلا مگه چند تا حالت وجود داره...شما چی برداشت کردی؟!!:f34r:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من نمیفهمم چرا این 1 بخش هر وقت پا توش میزاری همه یقه همو گرفتن...عنوان تاپیک میگه راهنمایی برای خرید بین 300-400 ولی توش پیغام خصوصیه..

طرف میگه سمبین میخوام و قیمت زیر 400 اینجا دارین سر N73 و K800 چونه میزنید؟؟ هر کی ندونه میگه این بنده خدا رو 4 صفحه راهنمایی کردن دمشون گرم..
2303.gif
121fs725372.gif

با این تفاسیر که دوستمون میخواد با اینکه گوشی ممکنه ضعفهاییم داشته باشه ولی کاملا مطابق نیاز ایشونه:

Nokia N90

هم پولش رو دارن..هم سمبین بدون و هم دوربین مناسب عکس فوری( فوکوس فوق العاده سریع و تمیزی داره)

ضعفاشم که یکم گندس ولی سر سفره هم بدرد میخوره..ویبره نداره ولی صداش مناسبه در عوض..

یه نظر جواتی دیگه هم اینکه گوشی دوربین نمیشه در نهایت..حتی با امکاناتی که امثال N90 فراهم میکنه هم نباید انتظار چیز خارق العاده داشته باشید..

کلا دوربین کامپکت بشدت افت کرده و الان میتونید یه برند مناسب و کیفیتی در حد 7 مگا پیکسل با سنسور 1/1.8 و زوم معقول بخرید زیر 200 تومن( البته هنوز تو ایران این وضع نیست) بازار داخلی هم میتونید با 150 تومن چیزایی که بخرید مثه A530 که به نظر من به مراتب از پول دادن بابت دوربین گوشی مناسبتره..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
display هم بهش میگن حالا شما سخت نگیر....مگه شما فکر کردی منظورش چی بوده؟:blink: ...اصلا مگه چند تا حالت وجود داره...شما چی برداشت کردی؟!!:f34r:

من برداشت کردم تو مانیتور کردن دیوایس شاید چیز خاصی داره..مثلا نشانگر مخصوصی واسه حافظه مصرفی و باطری و اینا..
126fs3315323.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راستي يكي از دوستانم سامسونگ دی ۷۲۰ رو پيشنهاد كرده و از اونم راضي هست كسي با اين گوشي سامسونگ كار كرده.... بدجوري گير كردم:(
ممنون

دی 720 قیمتش چنده؟ زیاد رو دوربینش حساب نکن

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من برداشت کردم تو مانیتور کردن دیوایس شاید چیز خاصی داره..مثلا نشانگر مخصوصی واسه حافظه مصرفی و باطری و اینا..
126fs3315323.gif

اوه شما در ایهام موجود در این جمله معنای دورشو در نظر گرفتی!!!!:f34r: .....شما درست میفرمایید تاپیک به انحراف کشیده شد ما رعایت خواهیم کرد..ببخشید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ولی انصافا اولین باری بود اسکرین ( همون دیزپلی) رو میدیدم کسی بهش میگه مانیتور..
1650.gif

یه نکته جالب اینکه داریوش هر جا پست بزنه دست کم یه بار دعوا و جدال رخ خواهد داد...حالا بگذریم..
121fs725372.gif

کسی یه سمپل از عکسای دوربین این D720 داره بزاره...اتوفوکوس که نیست؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کسی یه سمپل از عکسای دوربین این D720 داره بزاره...اتوفوکوس که نیست؟

worship.gif

" 1 "
" 2 "
" 3 "

Digital zoom
Effects/camera settings
Flash
Quality settings
Portrait mode
Phone display used as a viewfinder
Video recorder
Self-timer
Max. resolution: (camera) 1280 x 1024 pixels
Max. resolution: (video) 352 x 288 pixels
Resolutions: (camera) (1280 x 1024), (640 x 480), (320 x 240), (176 x 144)
Resolutions: (video) (352 x 288), (176 x 144), (128 x 96)
Type: 1.3 Mpixel camera

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
وحید من به هر چی که یه چیزی توش نشون بده میگم مانیتور ! این چیزها هم سرم نمیشه :D

بالا