• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر بخوایم بی طرفانه قضاوت کنیم، گوشی های سری N نوکیا (به استثناء N73 و N93 و N95)، چند مشکل اساسی دارند:

1- طراحّی نامناسب، سنگین، حجیم و خسته کننده.... که حتّی در N93 و N95 هم وجود داره.
2- میزان قدرت شارژ پایین. (در مقایسه با گوشی های دیگر شرکت ها.)
3- پایین بودن قدرت پردازش گوشی ها به استثناء N73 و N93 و N95.

به نظر من شما با توجّه به پولتون، بهترین گزینه هاتون Sony Ericsson K800i و Nokia 5300 هست. (اگر گوشی قدرتمند میخواین.)
راستی Nokia 6630 هم گوشی خیلی قدرتمندی هست، کمی قدیمیه ولی میزان سازگاری خیلی زیادی با برنامه های سری 60 داره و تقریباً ارزون هست. (حدوداً 240....)

ولی خود منم شاید تا چند روز دیگه گوشیم رو عوض کنم، میخوام Sony Ericsson K800i بگیرم. :blush::blush:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ان 70 فقط طراحیش خوبه!!

نه صدای خوب!! نه صدای اسپیکر خوب!! نه صدای هندس فری!!

سرعت کند!! دوربین دو مگا بد بدون auto focus بدون رم اضافی!!!

تو ان ها ان 73 گزینه خوبی هست!! بقیعه ان ها اصلان فایده ندارند!!!

به قیمتش توجه نکردی پسر خوب! عرض کردم با توجه به این رنج قیمت و با این نیازها بهترین گزینه است.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
من قیمت Sony Ericsson K800i رو چهارصدو خورده ای دیدم تو قیمت دات کام گمان نکنم زیر 400 تومان باشه

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من قیمت Sony Ericsson K800i رو چهارصدو خورده ای دیدم تو قیمت دات کام گمان نکنم زیر 400 تومان باشه

من 380 با سریال اصلی برا داداشم خریدم!!!

واقعا گوشی مهشری هست!!

دوربین مهشر!!

خوش دست!!

خوشگل!!

صدای خوب!!

براش یه هندس فری w810 بخری هم تو موزیکال هم با حال میشه!!!

کیفیت ال سی دی عالی!!!

قیمتش هم که مفته!!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سایت ها قیمت هاشون را دیر به دیر آپدیت می کنند و قیمت های آپدیت شده هم معمولاً 10 تا 20 تومن بیشتر از بازار هست، پس نمیشه به اونا استناد کرد. :f34r::f34r:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من 380 با سریال اصلی برا داداشم خریدم!!!

واقعا گوشی مهشری هست!!

دوربین مهشر!!

...

ببینم، این K800 سیمبیان هم داره؟
(یک بار دیگر و با دقت پست اول رو بخونید، بعد بر مبنای اون اولویت ها - و نه سلایق شخصی خودتون- پیشنهاد بدین.)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم، این K800 سیمبیان هم داره؟
(یک بار دیگر و با دقت پست اول رو بخونید، بعد بر مبنای اون اولویت ها - و نه سلایق شخصی خودتون- پیشنهاد بدین.)

وای بیا حالا با این!!

من گفتم سیمبین داره؟ نه گفتم داره!!!! ؟

گفتم با این همه امکانات و کارایی با قیمت عالی وقعا خوبه واسه خرید!!

من فقط موندم اگه نوکیا این سیمبین رو از .... نمی گرفت!! لنز رو از .. نمی گرفت! خودش چی داشت واسه فروش!!

به خاطر همین گوشی های نوکیا هیچ وقت بهترین دوربین یا بهترین موزیکال انتخاب نمی شن!!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
قیمتش هم که مفته!!!
اتفاقا اصلا مفت نیست ! K800 فقط مانیتور و دوربین خوب داره و بقیه ی امکاناتش در حد گوشی های 150-200 تومنی است ! به نظر من اصلا ارزش نداره به خاطر اون دوربین 400 تومن بابت یه گوشی جاوا بدین...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من فقط موندم اگه نوکیا این سیمبین رو از .... نمی گرفت!! لنز رو از .. نمی گرفت! خودش چی داشت واسه فروش!!
آقایی که لوگوی دوربین های سایبرشات سونی رو تو امضات میذاری ! فکر می کنی اگه سونی لنز های کارل زایسو رو سایبرشات هاش نمی ذاشت خودش چی داشت واسه فروش؟!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آقایی که لوگوی دوربین های سایبرشات سونی رو تو امضات میذاری ! فکر می کنی اگه سونی لنز های کارل زایسو رو سایبرشات هاش نمی ذاشت خودش چی داشت واسه فروش؟!

نه واقعا! مثلا میاد تریپ استقلال بذاره! من سونی اریکسون رو نمیگم! این Pixma رو میگم که پزشو میده! اگه میبینی سونی لنز کارل زایسشو روی K800 نذاشته، بدون که همین سونی روی همه ی دوربین های بدرد بخورش از این لنز استفاده کرده! نه فقط این سونی، بلکه کلی شرکت هم برای بهتر شدن دوربین هاشون از کارل زایس استفاده میکنه!
اگه بخوایم اینطور حساب کنیم که سونی اریکسون یه شرکت مجزا است، بگو ببینم اگه همین چیزایی که بقول امین تو امضات هست رو از گوشی هاش بگیریم چی میمونه ازشون؟!
به نظر من بی معنیه که یه شرکت بخواد استقلال کامل داشته باشه! خوب نوکیا شرکت موبایله! اگه بتونه لنزش رو از جایی بگیره که کیفیت دوربینش رو تضمین کنه چه بهتر!!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا اصلا مفت نیست ! K800 فقط مانیتور و دوربین خوب داره و بقیه ی امکاناتش در حد گوشی های 150-200 تومنی است ! به نظر من اصلا ارزش نداره به خاطر اون دوربین 400 تومن بابت یه گوشی جاوا بدین...

امین به خاطر بهترین کمرا فون موجود تو بازار، که یه صفحه QVGA داره، 3G هم هست که خوب، تو ایران مهم نیست ولی خوب بالاخره داره، و ساپورت بلوتوث AD2P به نظرت چه قدر باسد داد؟! خیلی قیمتش خوبه!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
به خاطر همین گوشی های نوکیا هیچ وقت بهترین دوربین یا بهترین موزیکال انتخاب نمی شن!!!

از اونجایی که تو عمرت جز سی نت چیزی ندیدی و نخوندی میگم! همین N91 که اومد تو یه ریویوو مقایسه ای کیفیتش رو با iPod یکی دونستن! برو حساب کارتو بکن! نمی خوای بگی که تا حالا با iPod آهنگ گوش ندادی؟!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
امین به خاطر بهترین کمرا فون موجود تو بازار، که یه صفحه QVGA داره، 3G هم هست که خوب، تو ایران مهم نیست ولی خوب بالاخره داره، و ساپورت بلوتوث AD2P به نظرت چه قدر باسد داد؟! خیلی قیمتش خوبه!
همین جوری وقتی نگاه می کنم به نظرم کم میاد ! ولی وقتی با گوشی های هم سطحش از لحاظ های مختلف مقایسش می کنم به نظرم سیسگ و پنجاه تومن بیشتر نمی ارزه! اصلا من با اینجور گوشی ها آبم تو یه جوب نمی ره بهتره دربارشون زیاد نظر ندم تو هم زیاد به نظرات من در این موارد توجه نکنی فکر می کنم به نفعت باشه :D

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من با حرفتون مخالفم، سرعت K800i برای تمامی application های تحت جاوا دقیقاً 2 برابر N73 هست (یا بیشتر)، قیمت N73 الان 460 تومن هست، K800i هم 370 تومن. پس خریدن K800i بصرفه تر هست. بحث دوربین هم فعلاً نیست ولی دوربین K800i خداست.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
همین جوری وقتی نگاه می کنم به نظرم کم میاد ! ولی وقتی با گوشی های هم سطحش از لحاظ های مختلف مقایسش می کنم به نظرم سیسگ و پنجاه تومن بیشتر نمی ارزه! اصلا من با اینجور گوشی ها آبم تو یه جوب نمی ره بهتره دربارشون زیاد نظر ندم تو هم زیاد به نظرات من در این موارد توجه نکنی فکر می کنم به نفعت باشه

شاید! ببین! این با 5300 مقایسه کن! 5300 هم جاوا هستش! اون پلیر بهتری داره! خوب! اون 300 تومنه! تو داری 100 تومن میدی که یه دوربین بگیری که دوربین 5300 در برابرش اصلا دوربین به حساب نمی آد! و فقط یه کم پلیرش ضعیف تره! وگرنه هیچ تفاوتی دو گوشی ندارند! نمی ارزه به نظرت؟!
ولی راست میگی! گوشی که جاوا باشه من اصلا حال نمیکنم! همین L6 مرحوم خودت! خوب شد فروختی!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
من با حرفتون مخالفم، سرعت K800i برای تمامی application های تحت جاوا دقیقاً 2 برابر N73 هست (یا بیشتر)، قیمت N73 الان 460 تومن هست، K800i هم 370 تومن. پس خریدن K800i بصرفه تر هست. بحث دوربین هم فعلاً نیست ولی دوربین K800i خداست.

خوب! N73 سیمبینه! خداییش اگه 460 باشه که میارزه! اگه 500 هم باشه! ضمنا! فیلم K800 خیلی ضعیفه و باز N73 فیلم قابل قبول میگیره!
پ.ن: پست ششصدم!!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

باز کا 800 یه دوربین داره که بهش می ناله!!!

باز یه خوش دستی داره!! که بهش افتخار می کنه!!!

باز اسمش رو گذاشته کامرا فون و تو حرفشم ایستاده!! و نهایت یک دوربین 3 مگا واسه موبایل هست!!

تو موزیکال هم با تعویض هندس فری به پای گوشی های موزیکال مهشری مثل 810 میرسه!!

اما ان 73 اسمش رو چی گذاشته؟

کامرا فون؟ که اصلان در حد کا 800 نیست!!
و نتونست اسمش رو یه گوشی کامرا موفق بزاره!!!

گذاشته موزیکال؟
که اصلان در حد 550 سونی اریکسون هم نیست!! (صدای هندس فری)

گذاشته خوش دستی!! که اصلان خوش دست نیست!! که شبیه آچر هست!!

گذاشته یه گوشی گیمر که اصلان تو سایت بازی های موبایل نمره پایین از همه آورده!!

فقط روش گذاشته!! یک گوشی هوشمند!!! که میبینم اونایی که ان 73 دارند از چی هاش استفاده می کنند!!

(صبح تا شب روش برنامه نصب مبکنند):happy: :happy: :happy: :happy:

خوبه اینم بگم کا 800 پر فروش گوشی سال هم انتخاب شد!!!

حالا هر چی می خواهین بگین!! من دیگه جواب اضافه نمی دم!!

راستی یکی از همد دستتون هم که بن شد که بهتون تبریک میگم!! همتون مثل همین!!:happy:

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید! ببین! این با 5300 مقایسه کن! 5300 هم جاوا هستش! اون پلیر بهتری داره! خوب! اون 300 تومنه! تو داری 100 تومن میدی که یه دوربین بگیری که دوربین 5300 در برابرش اصلا دوربین به حساب نمی آد! و فقط یه کم پلیرش ضعیف تره! وگرنه هیچ تفاوتی دو گوشی ندارند! نمی ارزه به نظرت؟!
حرفتون منطقی هست، ولی باز هم 5300 مقداری ضعیف تر از K800i هست (جدای بحث دوربین و پلیر)، ولی خب 90 تومن هم ارزون تر هست. ;);)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باز کا 800 یه دوربین داره که بهش می ناله!!!

باز یه خوش دستی داره!! که بهش افتخار می کنه!!!

باز اسمش رو گذاشته کامرا فون و تو حرفشم ایستاده!! و نهایت یک دوربین 3 مگا واسه موبایل هست!!

تو موزیکال هم با تعویض هندس فری به پای گوشی های موزیکال مهشری مثل 810 میرسه!!

اما ان 73 اسمش رو چی گذاشته؟

کامرا فون؟ که اصلان در حد کا 800 نیست!!
و نتونست اسمش رو یه گوشی کامرا موفق بزاره!!!

گذاشته موزیکال؟
که اصلان در حد 550 سونی اریکسون هم نیست!! (صدای هندس فری)

گذاشته خوش دستی!! که اصلان خوش دست نیست!! که شبیه آچر هست!!

گذاشته یه گوشی گیمر که اصلان تو سایت بازی های موبایل نمره پایین از همه آورده!!

فقط روش گذاشته!! یک گوشی هوشمند!!! که میبینم اونایی که ان 73 دارند از چی هاش استفاده می کنند!!

(صبح تا شب روش برنامه نصب مبکنند):happy: :happy: :happy: :happy:

خوبه اینم بگم کا 800 پر فروش گوشی سال هم انتخاب شد!!!

حالا هر چی می خواهین بگین!! من دیگه جواب اضافه نمی دم!!

راستی یکی از همد دستتون هم که بن شد که بهتون تبریک میگم!! همتون مثل همین!!:happy:

اگر گوشی سیمبین زدن به همین کشکی بود و هر سخت افراری جواب میداد سونی اریکسون روی k800 هم سیمبین میگذاشت. نه حالا مونده تا سونی اریکسون سیمبین کار بشه. گوشیهای سیمبینش که دوربین نداره. اون p990 هم که دوربین داره هم بد شکل و بزرگه هم هزارتا مشکل داره . سیمبین N73 به 100 تا k800 می ارزه دوربینش که خیل تفاوتی نداره صداش هم با یک هندزفری 3250 درست میشه

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون p990 هم که دوربین داره هم بد شکل و بزرگه هم هزارتا مشکل داره.
خیلی عذر میخوام آقا داریوش، ولی اگر سونی اریکسون فقط همین یک مدل گوشی بد شکل و بزرگ رو داره، در عوض نوکیا که در این زمینه اوضاعش خیلی وخیم هست، چون در سری N فقط N73 هست که ظاهر و اندازه مناسبی داره.

بالا