• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
نه! فقط تو امتحان کردی! اصلا N73 تو دئنیا یه دونست اونم دست توئه! من حدود دو روز دستم بود! باهاش همه کاری کردم! صداش واقعا خوبه! با هدست 3250 که خیلی خوبه! من با هدست خودش هم امتحان نکردم چون کسی که گوشی رو ازش گرفتم نداشتش!
موزیک ادیشن رو هم میدونم که خیلی بهتر شده و موزیک پلیرش هم خیلی خوبه! با کلی امکانات!

آخه مونده خوب به چی میگی!!!:happy: (نوکیای هستین دیگه چی بگم!! شما به اون کیفیت بدون بیس و مگا بیس میگین خوب)

در مورد تغییرات موزیک ادیشن!! تو هم می دونی منم میدونم!! اینه تغییراتش!!

رنگش مشکی!!

دکمه مخصوص موزیکال!!

تغییر theme گوشی!!

(تا اینجاش که موزیکال بدون نمیشه فقط مسخره بازی هست)

در اخر هم یه تغییری در مدیا پلیرش داده که به نظ من اون قبلش راحت تر بود!! با کمی تغییراتی نرم افزاری!!1 که نه در صداش نه در کیفیتش فرق کرده!!

با رم اضافی!!!

یه ذره هم کم نگفتم!!عینه حقیقت!!

فقط چیزی که من در به روز کردن با موزیک ادیشن دیدم سرعت گوشی بود که سرعتش رو کمی زیاد کرده بود!!!

که این جای بسی خوشحالی داره!!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بیشنر می خوام صداش از اسپیکر خوب باشه و هندزفری در حد عادی باشه
درضمن از تاچ خسته شدم!!!چون قبلا pda2 داشتم
پس فقط N73 و 3250 پیشنهاد میشه. توی سونی اریکسون بدون تاچ و با صدای اسپیکر خوب W900 رو میتونی پیدا کنی که اونم سیمبین نیست :happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
موند ان 73 که اونم یه گوشی همه منظوره هست!! و در قسمت موزیکال و صدا اون طوری هم قوی نیست!!

در ان 73 هم گفتم که روزبه به موزیک ادیشن ارتقا داده بپرس بهت میگه!! من که گوش دادم دو زار ارزش نداشت!!

1655.gif
sorry.gif
bigeyes.gif

به زودی w950 .w900 هم تست میکنم و به همه دوستان نتیجه رو میگم:blush:

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
دوستان لطفا به من هم کمک کنید

من یک گوشی مناسب می خوام برام مهم نیست نوکیا باشه یا سونی اریکسون

الان روی W800 فکر می کنم اما گوشیای نوکیا از لحاظ ظاهری قابل مقایسه با سونی نیستند خصوصا ان91 که مثل بیل میمونه و سری ان 70 که شبیه تخته گوشته ( دوربینشم اون سوراخیه که تخته گوشتو به دیوار آویزون می کنن)

راستش ان71 قیافه خوبی داره ولی ازش صحبت نمیشه چرا ؟ یعنی به درد نخوره؟

امیدوارم به کسی بر نخوره ولی خوب ظرافت گوشی هم مهمه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
رنج 500.000 گزينه های جالبی میشه پيدا کرد / استفاده اصلی'ت از سيمبين چيه !؟
wha[1].gif

از سونی اريکسون میتونی روی W900 و W850 و M600 و K800 حساب کنی / راستی از موقعيت استفاده کنم بگم اگر W900 دست 2 خواستی بگو :د احتمالا رد'ش کنم :د
secret.gif

از طرفی سامسونگ هم D900 رو داره که ارزشمند' هست !!
hanghead.gif

از نوکيا N73 و E70 میتونن گزينه های جالبی باشند / راستی Qtek S200 هم گزينه مناسبی بين پاکت پيسيها 'ست / برای شروع تقريبا بهترين گزينه هست این S200/Jamin که میتونی تجربه شيرين ويندوز موبايل رو هم داشته باشی [ البته نمیدونم ، شايد قبلا داشتی ]
electricf.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
W900 شديدا توصيه میشه / از نظر صدا + فيلمبرداری + عکس + صفحه نمايش بينظير عمل میکنه
mornincoffee.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
wha[1].gif

از سونی اريکسون میتونی روی W900 و W850 و M600 و K800 حساب کنی / راستی از موقعيت استفاده کنم بگم اگر W900 دست 2 خواستی بگو :د احتمالا رد'ش کنم :د
secret.gif

hanghead.gif

از نوکيا N73 و E70 میتونن گزينه های جالبی باشند / راستی Qtek S200 هم گزينه مناسبی بين پاکت پيسيها 'ست / برای شروع تقريبا بهترين گزينه هست این S200/Jamin که میتونی تجربه شيرين ويندوز موبايل رو هم داشته باشی [ البته نمیدونم ، شايد قبلا داشتی ]
electricf.gif

تائید میشه 100%:)

ولی علی خراب اون امضاتم به مولا سلامتی گاو عشقست
SEVeyesB08.th.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستش ان71 قیافه خوبی داره ولی ازش صحبت نمیشه چرا ؟ یعنی به درد نخوره؟
گوشی خوش دستیه ولی اصلا قیافه ی خوبی نداره به نظرم. دوربینش متوسط و قیمتش تا حدودی بالاس. خیلی هم بدرد می خوره مانیتور خیلی خوبی داره :D
سری ان 70 که شبیه تخته گوشته ( دوربینشم اون سوراخیه که تخته گوشتو به دیوار آویزون می کنن)
کجای سری N7x شبیه تخته گوشته؟ لااقل می گفتی N9x که حرفت تا حدودی قابل تایید باشه...

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wha[1].gif

secret.gif

hanghead.gif

electricf.gif
s200 همون جمینه دیگه!؟؟
این که صداش افتضاحه.حتی از pda2 که داشتم صداش کمتر بود
در ضمن از سونی اریکسون فقط w950 خوشم می آد که متاسفانه دوربین نداره(حتی vga)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشی خوش دستیه ولی اصلا قیافه ی خوبی نداره به نظرم. دوربینش متوسط و قیمتش تا حدودی بالاس. خیلی هم بدرد می خوره مانیتور خیلی خوبی داره :D

کجای سری N7x شبیه تخته گوشته؟ لااقل می گفتی N9x که حرفت تا حدودی قابل تایید باشه...

دوربین N71 خیلی هم خوبه. فقط ماکرو نداره وگرنه از نظر عکاسی خیلی هم عکسهاش خوبه.

saamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
والا حقيقتش دنبال يه گوشي بين 300 تا 400 ميگردم كه سيمبيان داشته باشه و بتونم برنامه هاي زيادي كه تو بازار هست رو هم بدون مشكل روي اون نصب كنم... آخه برنامه هاي ايراني اكثرا روشون نوشته سازگار با سري 60 سيمبيان... يعني چه گوشي هايي..؟
دوم هم نياز زيادي به نقشه تهران دارم كه ميخام حتما روي اون نصب بشه.... چون مدام بايد از يه سر تهران به يه طرف ديگش برم..
آيتم ديگش هم كه برام خيلي مهم هست دوربين اونه حالا صداش معمولي بود مشكلي نداره با اندازه و وزنش هم خيلي مشكلي ندارم.... دوربينش واقعا برام مهم هست چون خيلي اوقات براي عكس برداري فوري به اون نياز دارم...
راستي يكي از دوستانم سامسونگ دی ۷۲۰ رو پيشنهاد كرده و از اونم راضي هست كسي با اين گوشي سامسونگ كار كرده.... بدجوري گير كردم:(
ممنون

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اگه نداشتن ویبره هم برات مهم نباشه N90 انتخاب مناسبیه برات. بعد به ترتیب N71 و N70 و N72

saamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه نداشتن ویبره هم برات مهم نباشه N90 انتخاب مناسبیه برات. بعد به ترتیب N71 و N70 و N72

ممنون كه جواب داديد... ولي آنتن دهي مدلهاي N چه جوريه؟ چون خونه ي ما خيلي باحال آنتن نمي ده....

jentelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره نیازت چی باشه من الان خودم W810i خیلی تمیز که سه ماه کار کرده و یه N72 بازم خیلی تمیز که یه ماه کار کرده دارم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با توجه به نیازهای شما بهترین گزینه برای شما N70 خواهد بود. (رندترین گوشی بازار با این امکانات و قیمت هست)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به نیازهای شما بهترین گزینه برای شما N70 خواهد بود. (رندترین گوشی بازار با این امکانات و قیمت هست)

ان 70 فقط طراحیش خوبه!!

نه صدای خوب!! نه صدای اسپیکر خوب!! نه صدای هندس فری!!

سرعت کند!! دوربین دو مگا بد بدون auto focus بدون رم اضافی!!!

تو ان ها ان 73 گزینه خوبی هست!! بقیعه ان ها اصلان فایده ندارند!!!

بالا